Godmorgon!

Godmorgon sunshines ! eller nehe , kanske bara jag som är dum nog att vara vaken nu (?).
iallafall , anledningen till att jag är vaken denna tid på morgonen är att jag skjutsade thias till jobbet strax efter 6 , så vi gick upp 05:45 (!!!!). Jag minns knappt sist jag gick upp den tiden ! Men det gäller vell att vänja sig nu när kotten snart är här hos oss ..

Släppte av T utanför Sandvik och åkte därefter hemåt , svea satt i bakluckan . Eller rättare sagt LÅG i bakluckan , hon var så himla trött . Hon brukar ju heller aldrig vara uppe den här tiden iochmed att jag alltid sover då. Hon brukar bara gå en promenad med T innan han åker till jobbet sen så går hon raka spåret in på bädden nedanför våran säng och somnar bums . Så jäkla söt !


Nu ska jag iallafall ta och vila en stund , sen är det ett varmt och skönt bad som står på tur . Sedan ska jag troligtvis åka till köpis och kika efter ett par gummistövlar och även åka tillbaka till sandviken för att lämna T´s matlåda som han råkade glömma ..

Kommentarer
Postat av: Kasparzara

Much to think about excellent web-site!! On a purely personal level "what is Love" section gave much insight into this complex subject.

2011-01-13 @ 16:32:19
URL: http://kasparzara.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0