Helspänn !

Inatt låg jag på helspänn kan jag lova , benet kändes sådär konstigt inatt med och jag var hela tiden rädd för att få sendraget som jag fick natten till igår , men jag klarade mig turligt nog . Fast det kändes som om det skulle komma vilken sekund som helst , vaden är helt öm .. aj aj aj

Jag tog mig iallafall upp ur sängen och gick en promenad runt området med Svea , därefter gick vi in och jag gjorde mig lite frukost . Det fick bli tekakor och bravojuice , kanske hur lyxigt som helst för att vara härhemma. Men ibland får man lyxa till det lite .

Idag hag jag inga som helst planer , men det finns alltid saker att göra härhemma konstigt nog . Som att vika tvätten som hänger på tork inne i badrummet tex , eller dammsuga och diska kanske ? Det är mycket roliga saker så jag vet inte riktigt vad jag ska välja . Eller inte .
Men det måste ju göras så det är vell bara att se glad ut och göra´t , intesant?



På torsdag iallafall är det barnmorskan som gäller, nästnäst sista gången . Dvs jag har 3 besök kvar nu . Jag kan inte fatta att det är så kort tid kvar , det känns så himla overkligt.
Vi diskuterade förresten lite namn igår och jäklar vad arg jag blev , jag måste ha hjärnsläpp. Först kan ett namn låta jättefint och helt i min smak , andra sekunden låter det som ett gubbnamn från 1800-talet , typ. Så jag har ingen aning om vilket namn det kommer bli .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0