Mobilblogg- nu har vi ätit alla tre rätter...

Mobilblogg- nu har vi ätit alla tre rätterna och även spelat spel o käkat godis.. Nu väntar vi bara på tolvslaget!! I väntan på det så sitter alla i finkläder(!!) och kollar på hockey, dåligt fel det känns haha. Men vad gör man inte.. Inge sporttokig släkt vi inte;) Efter tolvslaget så ska vi åka hemåt så att lovan får sova. Hon är skittrött!! Hoppas ni får en fin avslutning på det nya året och att ni alla har någon att fira med och kanske även kyssa på tolvslaget. Det har iallafall jag:) min älskade familj!


ingen bra dag.

idag är jag så jävla less på allt och alla . Ville bara att ni skulle veta det  !

Snart drar vi iväg till moster och firar in det nya året som aldrig kommer att bli bättre än 2010. Under det här året hag jag fått uppleva det finaste en människa kan uppleva - att föda ett barn !
Inte nog med det så har vi äntligen ett boende , som vi så länge funderade över efter att jag gjorde mitt positiva gravtest efter flera år av väntan och längtan från bådas sida.
Ja, Lovis var planerad och så fruktansvärt efterlängtad !

Jag är så glad över att detta år har vart så fint och underbart .. speciellt glad är jag över att jag fick föda fram vårat älskade barn.

..men jag är fortfarande less , riktigt less just idag.
o inte nog med det så känner jag mig så jävla ful och äcklig som alltid. Fattar inte varför jag aldrig kan trivas med mig själv.

Nej , nog om bitterheter , nu ska jag väcka min lilla kotteliten och åka iväg :)

Busunge!







Här är Lovis imorse när vi busade .. Så himla söt !

dresscode.

Godmorgon på er  !
Vi har legat i sängen och myst hela familjen ett bra tag imorse . Sedan hoppade jag in i duschen och tog en långdusch medans thias busade med lovis lite .. Hon är så himla duktig och stark nu ! Från en dag till en annan liksom..

Nu ska vi bestämma kläder inför ikväll och även försöka få i oss lite frukost o städa. Får vell se hur mycket vi hinner med! Ikväll ska vi vara hemma hos min moster där en del av mina släktingar också kommer att vara .
Temat (dresscode) ikväll är "ICKE team sportia", vilket innebär att det är inga joggingar eller baggiejeans som gäller .. Så ikväll måste man alltså ha typ skjorta o så för killarna och KLÄNNNING(!!!) för tjejerna .. Så jag måste alltså försöka hitta på en klänning , hur nu det ska gå. Alla är för stora !
Det är inte allt för ofta man ser våran släkt i finkläder . Vi kan liksom komma i joggingar på Julen utan att nån reagerar. Det är faktiskt riktigt skönt att ha en sån släkt där man kan vara sig själv jämt!

Nej , nu måste jag hitta en klänning ......

krakel spektakel !

Jag och syster min hade lite småtråkigt så vi började utforska våra gränser i vighet , och såhär blev resultatet :































Nu blev det mycket bilder... men kul som attan hade vi !


Mobilblogg- LOVIS HAR VÄNT SIG FRÅN MAGE T...

Mobilblogg- LOVIS HAR VÄNT SIG FRÅN MAGE TILL RYGG FÖR FÖRSTA GÅNGEN:D älskade tjej!


Mobilblogg- pappa o lovis datar:) Mina äls...

img_1351 (MMS)

Mobilblogg- pappa o lovis datar:) Mina älskade två!!


Mobilblogg- den här goda maten åt jag på r...

img_1349 (MMS)

Mobilblogg- den här goda maten åt jag på resturangrn idag..  Men nu sitter vi hemma hos syster min och fikar. Lovis har nyss vaknat och är jätte glad!


Mobilblogg- nu är lovis färdig för en trip...

img_1348 (MMS)

Mobilblogg- nu är lovis färdig för en tripp ner på stan! Bara overallen som fattas!


Mobilblogg- lite impulsivt sådär så bestäm...

Mobilblogg- lite impulsivt sådär så bestämde vi med syster min att vi skulle åka dit och käka varma mackor tillsammans:) så nu är vi påväg dit.. Det är ju bonde idag med så de ska vi vell också kolla på


tupplur.

Nu har Lovis somnat i mitt knä och ska sova sin första tupplur för dagen.. Hon har iförsig sovit i runt en timme , men endå. Antar att hon sover en timme till iallafall.

Funderar på om jag ska ta fram lite kött o så som vi kan äta till middag ikväll, så har man det tinat och klart. Blir nog kött och pommes o lite god sås.

Förresten , när Lovis vaknar så tänkte jag knäppa lite kort på henne . Såg att det var längesedan ja la ut bilder på henne här på bloggen. Och tro mig , hon har växt som tusan! Satte på henne ett par byxor idag och dom passade inte alls , endå var det 62. Det är så olika från plagg till plagg för vissa 62 byxor kan hon ha .. Men man märker att hon behöver 68 nu för alla bodys i 62 är skitkorta...

well... nu ska jag nog göra lite chickenbits eller nåt . Är vrålhungrig !

Mobilblogg- godMorgon på er.. Har inte sov...

Mobilblogg- godMorgon på er.. Har inte sovit så bra inatt, lovis har ont i magen som vanligt.. Ska snart gå upp o kolla på någon film i soffan tänkte ja. Men först mata kotteliten!


Mobilblogg- typ såhär ser ögonbrynen ut nu...

img_1338 (MMS)

Mobilblogg- typ såhär ser ögonbrynen ut nu då.. Men som sagt så kommer färgen bli mycket mycket ljusare när dom har läkt.


Ögonbryn klara !

Nu är som ni vet mina ögonbryn klara och jag blev jättenöjd med formen o allt !
Dock kan man inte se "slutresultatet" förns dom har läkt och så .. Behöver säkerligen fyllas i en gång till och så. Men jag tänkte iallafall knäppa en bild innan jag går och lägger mig så att ni får se , även fast det inte är så mycket att se just nu ..

Dom är liksom svarta nu , som när man har gjort en tatuering ni vet . Men den färgen är inte den färgen dom kommer att vara utan dom kommer vara mycket mycket ljusare (ungefär som min vanliga färg).
Så nu vet ni det .. Bilden kommer om en stund ..eller nåt.

Mobilblogg- såhär såg mina 'ögonbryn' ut i...

img_1326 (MMS)

Mobilblogg- såhär såg mina 'ögonbryn' ut innan.. Dvs glesa och inga strån från mitten och ut..


Mobilblogg- nu är mina ögonbryn klara, så ...

img_1328 (MMS)

Mobilblogg- nu är mina ögonbryn klara, så i väntan på att vennas blir färdiga så busar jag med lillhunden som också bor här.. :) ni ska få se bilder på ögonbrynen sen, men dom är rätt mörka nu i början. Tog typ samma färg som mina ögonbryn är från början..


Mobilblogg- Nu sitter jag o lovan o väntar...

Mobilblogg- Nu sitter jag o lovan o väntar på att moster Malin ska hämta oss.. Gullungen sitter i bilstolen framför barnkanalen o håller på att somna och Svea ligger brevid mig på golvet och sover. Pigga tjejer man bor med;) har precis vart ute med Svea så att hon fick kissa , men måste gå en längre vända ikväll så att hon får springa av sig på fotbollsplanen. Det var ett tag sen vi va där nu känner jag.. Förresten kanske vi ska boks våran resa idag om vi hittar nån bra. Värsta kul:D nu ska jag fixa lite här innan vi åker, plus att ja ska knäppa en före-bild på ögonbrynen..


snart dax.

Då var det snart dax att åka iväg och fixa brynen lite.. Är inte ett dugg nervös!

Innan jag åker dit så ska syster min komma hit och hämta Lovis så att hon kan passa henne medans jag är där, sen ska jag hem til Venna och hjälpa henne lite där hemma eftersom att hon har två små kottar där hemma för tillfället. Så vi ska vell laga lite mat och äta , för att sedan åka tillsammans och göra brynen..

Får se hur det blir efteråt om ja åker hem till syster min eller hur jag gör. Skulle behöva ner på stan/köpis för att köpa ett par brallor till Thias som han vill ha .

sovdax.

Jahapp , då var ytteligare en dag över och jag har haft en riktig mysdag.
Det började som sagt med att Malin kom förbi och umgicks med oss . Vi skulle kolla på Toystory men det funkade visst inte så vi kollade på barnkanalen istället . Sedan fixade jag hennes naglar lite , satte på lite pärlor o tjaffs.
-Men fint blev de !

Senare när T kom hem från jobbet så åkte vi till syster min . Så vi släppe av Malin på vägen..
Kollade Hollywoodfruar och hade allmänt trebvligt. Syster min bjöd på sallad med , så himla gott . Hon är en pärla hon min syster . Tycker om henne så himla mycket ! ♥ Hon har verkligen och ställer fortfarande upp för oss. Hon är nog den enda (förrutom T) som har vart så delaktig under min graviditet och även nu efteråt. Hon frågade alltid hur vi mådde som knappt någon annan gjorde förns Lovis var född. Det är någon som verkligen ställer upp och det är jag så himla glad över.. Önskar alla kunde ha en syster som henne faktiskt.

Nu är vi iallafall hemma och ska precis krypa ner och sova . Imorgon är det en spännande dag , då ska jag äntligen göra mina ögonbryn och jag känner på mig att det kommer bli så himla bra..och blir det inte det då är det ju bara att leva med det. Men dom kan bara bli finare.
Somliga kanske kan tycka att "vafan,ett par ögonbryn liksom.."..men för mig är det inte riktigt så.

Godnatt på er vettja.

Mobilblogg- Malin o ja har lite nagelfix h...

img_1321 (MMS)

Mobilblogg- Malin o ja har lite nagelfix härhemma


finbesök av Malin.

Jag och Lovis fick finbesök såhär på förmiddagen , nämligen T´s syster Malin.
Vi har käkat lite gratäng och ska snart kolla på Toystory 3. Jag har redan sett den en gång men kan lätt se den igen , den va faktiskt bra .

När T kommer hem kanske det blir till att åka ner på stan för att boka en resa , är så less på denna snö och kyla nu.

Mobilblogg- nu har lovis sovit i ca 3 timm...

img_1320 (MMS)

Mobilblogg- nu har lovis sovit i ca 3 timmar i sin nya babysitter.. Så himla skönt! Hon (och vi) älskar den !


1 dag kvar.

Imorgon smäller det , ja imorgon ska jag göra ögonbrynen. Gud vad skönt det ska bli ! Är inte ett dugg nervös för dom kan bara bli bättre.

Ni ska självklart få se före - och efterbild sen. Idag eller imorgon, det visar sig .

Mobilblogg- uch vilken hemsk natt, lovis h...

Mobilblogg- uch vilken hemsk natt, lovis har haft så himla ont i magen, fattar inte att hon har börja fått de NU?! jaha, hon har iallafall sovit jätte dåligt så jag är hur trött som helst:( men nu ska vi gå in till soffan o sitta där och kolla på teve så kanske hon kan somna...


Mobilblogg- mammas älskling kan själv..

img_1319 (MMS)

Mobilblogg- mammas älskling kan själv..


Mobilblogg- dom här fina kläderna fick lov...

img_1317 (MMS)

Mobilblogg- dom här fina kläderna fick lovis idag:) då himla nöjd.. Nu har hon allt hon behöver i 68 och även lite i 74.. Så skönt att ha sånt färdigt så man slipper köpa allt på samma gång när hon byter storlekar.. :)


grönsaker och dip.

Nu ska thias skära upp lite grönsaker och blanda dip , han tycker om att göra det för då känner han sig duktig :D han är så himla söt . Han vill alltid laga maten och göra fint .. Min lilla hemmafru..man.. ♥

Ska vell svänga ihop lite matlådor åt thias också , så att han klarar sig hela veckan. Men uch vad tråkigt det är att göra matlådor. Men bättre det än att äta skräpmat varje dag. Ska nog göra en god pastagratäng igen. Det är så himla smidigt och räcker till många lådor. Tänkte göra med kycklingkorv istället för kyckling , smart va? Lite variation skadar ju inte liksom.
Får vell se om det blir jag eller T som lagar mat ..eller båda kanske.


Skor och byxa.

Tänkte visa bilder på skorna och byxorna jag köpte idag .. Lite annolunda , men helt klart min stil . Like it or not!





köpis.

Idag har jag och Lovis spenderat dagen på Köpis med Lovis faster Malin.
Vi tänkte att vi kanske kunde fynda nåt på rean med alla andra hetsshoppare, men nja... Jag hittade lite kläder till Lovis (som vanligt) och ett par byxor och skor till mig . Men så mycket  Rea var det då inte !

Nu är vi hemma iallafall och ska precis till att äta , pizzarester från igår antar jag att det blir, så himla gott att äta pizza dagen efter man ätit det första gången. Mums .

Mobilblogg- först på köpis, ute illa pinkat!

img_1316 (MMS)

Mobilblogg- först på köpis, ute illa pinkat!


Fortet.

Sitter med hela familjen min och kikar på Fångarna på fortet, riktigt bra program. Det är ju lite kul att det fortfarande håller på efter så många år .. Men det blir ju aldrig uttjatat heller ?!

Vi har även ätit pizza , eller jag åt bara en bit . Fattar inte varför jag inte kan äta mer. Men det är vell både bra och dåligt antar jag

Imorgon ska T jobba en stund och jag ska passa på att gå på köpis med T´s lillasyster. Vi ska vell kika runt lite och se om vi hittar någonting på Rean. Inte för att man behöver någonting men det kan ju alltid vara kul att kolla och fördriva tiden. Annars skulle vi endå bara suttit hemma jag och Lovis.
Kanske blir en och annan sak till Lovis , brukar kunna bli så när man är på Köpis haha.
Förresten , en pjamas som vi köpte för ett tag sedan blev nerbajsad första gången hon använde den och nu går det inte bort? Förstår inte hur bajs kan sätta sig så bra? någon som har något tips vad man kan göra för att få bort den?

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Fortet här ..

Mobilblogg- här är några  utav Lovis julkl...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- här är några  utav Lovis julklappar, påslakan och en massa gosedjur. Så ikväll ska hon sova där. Hoppas det går bra! :)


Mobilblogg- nu har jag och lovis tagit ett...

Mobilblogg- nu har jag och lovis tagit ett varmt bad. Hon somnade på stört när vi la henne i den nya babysittern, så nu ligger hon där och sover medans vi kollar på grinchen.. Klockan åtta blir det fångarna på fortet och sen antar jag att det blir mera film för våran del. Det går ju hur mycket filmer som helst på teve nu såhär runt jul.


Lovis första Julafton (farmor och farfar).

..här kommer fortsättningen utav våran jul i bilder.

Hos farmor och farfar(T´s föräldrar):


























Har som sagt haft den mysigaste julen på väldigt länge ..
Tack till alla er som gjode den till det.
Speciellt tack till dig våran älskade Lovis som gjorde våran jul speciellare än någonsin.
Mamma och pappa älskar dig ..

Lovis första Julafton (morfar).

Tänkte visa lite bilder från våran julafton, Lovis första julafton .  Vi hade verkligen en underbar julafton och det var lätt den bästa julafton i mitt liv (mestadels tack vare dig Lovis♥). Träffade bådas familjer och hade världens finaste Lovis med oss överallt.

Hos pappa(morfar):












(barnfiskespö så att Lovis och morfar kan fiska)








...resten utav bilderna (hos thias familj) kommer upp i nästa inlägg .
Måste mata min hungriga tjej nu !





Mobilblogg- nu är Lovis första jul avklara...

Mobilblogg- nu är Lovis första jul avklarad , och även om hon knappt var vaken någonting så är hon mer än nöjd för alla fina klappar som tomten kom med.. Snart ska vi bege oss hemåt igen och göra lite fint och äta mat tillsammans. Men först måste vi till affärn o köpa hundmat, för det är verkligen sopslut! Lägger ut lite bilder när ja kommer hem,


Mobilblogg- nu har. I vart hemma hos min p...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- nu har. I vart hemma hos min pappa o firat jul.. Åt lite kött o potatis o så. Skönt att slippa all julmat:) Sitter i bilen påväg till backa och thias familj nu där vi ska fira resten utav julen.. Äta julmat o så:) lovis har fått en massa fina paket. Kläder, fiskespö, läragå-vagn, gosedjur, bok.. Hur bra som helst!! Pappa blev överlycklig av fiskespö för då kan han och lovis åka ut med båten o fiska såfort det blir sommar. Bara en flytväst som fattas..  Men nu är vi framme i backa. God jul igen på er!


Mobilblogg- storasyster Malin 1 år.

img_1310 (MMS)

Mobilblogg- storasyster Malin 1 år.


Mobilblogg- min lillebror Pontus 1 år.

img_1309 (MMS)

Mobilblogg- min lillebror Pontus 1 år.


Mobilblogg- här är jag när jag var 1 år ;)

img_1308 (MMS)

Mobilblogg- här är jag när jag var 1 år ;)


Julafton.

Ja , då var julen "äntligen" här och det är snart dags att fara iväg till familjen och umgås och äta mat. Men först tänkte vi svänga förbi köpis och hitta någonting att ge i julklapp till pappa min, men det är ju inte skitlätt precis ...

Lovis sover i vagnen och svea på golvet medans jag och t sitter vid varsin dator i soffan. Ringde nyss och väckte syster min som var tröttare än tröttast . Men hon skulle försöka göra sig klar och åka snart iallafall.


Hoppas ni får en fin jul allihopa , nu ska jag mata lovis och sedan åka..

24 timmar.

uch , nu har jag snart vart vaken i 24 timmar i sträck och jag kan lova att det känns. Får jag inte sova inatt så blir jag tokig. Men jag tvivlar på att Lovis kommer vara långvarig , hon är redan jättetrött - duktig tjej  !
Imorgon åker vi iväg rätt tidigt , så jag hinner kanske inte skriva någonting då. Om inte - God jul på er !

julstressen har gjort sitt.

Fyfarao vad stressad jag känner mig ? Varför blir det såhär varje år för .. jag som inte ens gillar julen.

Iallafall så har vi storhandlat , samtidigt som vi tvättade ..
Sen har jag tagit en långdusch och nu ska jag slå mig ner och äta en barnmatsburk i soffan till Uppesittarkväll på fyran.


Thias är duktig och diskar och Lovis sover som en stock efter att ha vart skogstokig hela dagen. Min älskade .. Tänk att det är hennes första julafton imorgon. Jag ser faktiskt fram imot det litegrann. Träffa familjen och bara mysa och knäppa en massa kort på henne..

Tar med mig systemkameran imorgon när vi åker iväg , så det blir antagligen en hel del kort sen när vi kommer hem igen (dagen efter julafton).
Vi kommer först att vara hos min pappa med familjen , sedan hos thias familj där vi även kommer att sova kvar eftersom att vi ska ta några öl/cider/snapps sen när Lovan har gått och lagt sig. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag vell kanske dricka 1-2 st för att sedan må illa , men vem vet. Dricka ska jag iallafall till maten.

nyvaken.





några minuter efter det senaste inlägget så vaknade Lovis igen och nu är hon pigg och babblar på som vanligt. Så otroligt söt!

hurra, en dotter.

jahapp , redan 23e december , vart tog hela månden vägen? Men in´t är jag bitter in´t. Jag avskyr endå vintermånaderna och allt som hör därtill, så för mig får gärna resten av vintern också susa förbi.

Inatt har inte vart någon bra natt för varken min eller Lovis del. Hon har åmat sig och haft ont i magen hela natten och då menar jag verkligen h-e-l-a natten. Jag har inte sovit en endaste minut på hela natten , så jag är riktigt trött nu. Dock somnade hon nu när jag matade henne och kollade på en dokumentär om mammor som önskade sig en dotter. Den var riktigt sjuk faktiskt .. Dom åkte till andra länder för att göra behandlingar där man kunde "välja" kön på det kommande barnet . Så desperat kommer jag aldrig bli , det är ett som är säkert . Även fast jag alltid önskat mig en pojke. Men dom där mammorna blev inte ens glad när dom endå blev gravid - och det visade sig råka vara en pojke istället . Helt galet ...
Men somliga är ju knäpp, det är bara att acceptera. Tänk på dom som inte kan få barn istället.

Nåväl , Lovis sover som sagt , väldigt tungt. Hon gjorde världens bajsning så det känns nog bättre i magen hennes nu med tanke på att hon sover så ostört.

Snart kommer vell T hem och då ska vi ner och tvätta , sedan ska vi åka och storhandla med alla andra pensionärer.

Mobilblogg- kul att ja inte sovit en minut...

Mobilblogg- kul att ja inte sovit en minut på hela natten, jäkla skiiiit unge ..är så fruktansvärt jäkla trött, helt sjukt


Mobilblogg- äntligen är dom sista klapparn...

Mobilblogg- äntligen är dom sista klapparna klar..tror jag. Vi hittade en till bror min idag. Sen köpte vi även lite cider o så till jul eftersom att vi tänkte mysa till det med lite sånna i jul. Måste köpa lite ersättning till julafton kom ja på nu.. Att ja glömde de då! Men iförsig, vi ska ju endå storhandla imorgon så då kan man ju ta de då. Imorgon då? Va händer då.. Inte ett skvatt tror jag minsann. Ska nog bara va hemma o mysa med lovis som vanligt. Tänk vad mycket kärlek man kan få av någon så liren! Är det inte otroligt?! Förövrigt så ligger vi nu i sängen allihopa , lovis sover i mitten o thias spelar dator medand jag ligger och tittar på våran skatt! Barn är allt ! Jag vill göra allt för lovis, hon är verkligen det största och bästa som någonsin hänt mig! Nej, nu börjar klockan bli kväller och även jag måste sova. Hoppas ni haft en bra dag och att ni sover så gott, puss


Mobilblogg- nu har vart på kalas och är is...

Mobilblogg- nu har vart på kalas och är istället påväg ut till köpis för att köpa dom sista julklapparna.. Man är ju alltid ute i sista sekund som vanligt. Men vad gör vell det. Tänk , i övermorgon firar vi lovis första jul! Det kommer garanterat bli den bästa jul någonsin. Äntligen en anledning att överhuvudtaget gilla jul..


Mobilblogg- lovis tar en tupplur i mitt kn...

img_1304 (MMS)

Mobilblogg- lovis tar en tupplur i mitt knä så hon ska orka med 96-års kalaset hos gammelgammelgammelmorfar:)


julstress.

ovanligt att jag inte skriver morgoninlägg förns klockan 12-13 om dagarna . Snacka om sjusovare.. Men jag får skylla på Lovis , hon sover ju typ till 11 varje dag så då ligger jag alltid kvar och myser med henne.

Iallafall ... Idag när T kommer hem från jobbet så ska vi bara byta om och göra oss klara för kalas , för idag fyller nämligen min gammelmorfar 96 år, så vi ska dit och fira honom. 
När vi har vart där så ska vi åka ut på köpis och handla dom sista klapparna , sedan ska vi tillbaka in till stan och storhandla på Willys. Bäst att göra det nu innan det blir massa röda dagar osv. Måste köpa tvättmedel också , för imorgon har vi tvättstuga sådär inför Julen. Kan ju vara skönt att ha sånt klart innan jul så man har någonting att ha på sig..

Lovis har fått jättefina julkläder som hon ska ha , eller ja , det var ju jag och T som köpte dom såklart. Ni får se på Jul..

Nu ska jag faktiskt leta på någonting som är okej att ha på sig på ett kalas. Känner att jag skulle behöva någonting nytt, men jag hittar aldrig någonting till mig själv längre , plus att det är roligare att köpa till Lovis - vilket märks i hennes byrå. Fullproppat med nya fina kläder i alla möjliga strl !

Mobilblogg- såg att de inte funka lägga ut...

Mobilblogg- såg att de inte funka lägga ut ljudklipp via mobilen, så ja får kanske Göra de imorgon istället via datorn.. Det var iallafall ett ljudklipp där lovis skrattar, helt underbart. Älskade kotteliten<3


Mobilblogg- lovis skrattar<3

Mobilblogg- lovis skrattar<3


mysig kväll.

Nu har vi ätit mat tillsammans med Anna och även kollat på lite program på teve. Har haft en riktigt mysig kväll..

Men nu börjar det bli dags att sova ..igen.. Känns som att man bara vaknar-sover-vaknar-sover. Ungefär så ser mina dagar ut , haha. Men det är faktiskt helt Okej , jag trivs med mitt liv . Även om jag lätt blir väldigt väldigt rastlös om dagarna.

Snart är det Jul och väldigt snart därefter ska jag göra ögonbrynen, känns kanske huuur bra som helst. Ni ska få se hur mina ögonbryn ser ut på riktigt snart . Jag brukar ju nästan jämt fylla i dom och så även om jag inte sminkar resten utav ansiktet.
Känns dock lite tråkigt att jag inte kommer att kunna sminka mig förns dom har läkt . Så jag kommer gå OSMINKAD på nyår. Tur att man inte ska göra någonting speciellt.

Svar till "Emelie".

Emelie om Mobilblogg- lovis nya grej är att sätta öv...:
aww va söt hon är :) hur känns det att ha ett barn som får fira sin första jul ?:)

Svar; Tack så mycket !
Det känns hur kul som helst , även om hon inte kommer föstå någonting utav julen dethär året. Men det känns endå speciellt med tanke på att det är första julen för henne och framför allt första julen med henne för oss.
Det är så roligt nu när man har en anledning att fira julen på "riktigt" ! Jag ser jättemycket fram imot nästa jul och alla jular därefter då hon kommer att förstå och kunna öppna sina presenter på egen hand..

Mobilblogg- kvällsmat och anna anka.:)

img_1300 (MMS)

Mobilblogg- kvällsmat och anna anka.:)


Vart med Anna.

Idag har jag och Lovis spenderat hela dagen hemma hos våran granne Anna . Vi har käkat lite mat och sett på allt ifrån julkalendern till blåsningen på datorn..

Men nu har vi gått hem och väntar nu bara på att T ska komma hem från jobbet , vilket jag antar blir rätt så snart . Har ingenaning om vad vi ska hitta på men det ska bli skönt att han kommer hem till oss iallafall . Jag tänkte kanske ta mig ett varmt bad. Fryser som en tok ! Det är så kallt hemma hos Anna , deras element är trasiga , burrr...

Nu ska jag kika lite på teve och läsa runt på lite forum om ett och annat . Puss

Mobilblogg- lovis nya grej är att sätta öv...

img_1298 (MMS)

Mobilblogg- lovis nya grej är att sätta över käken o läpparna över underläppen.. Och så kan hon sitta hur länge som helst.. Sötgroda:)<3


Mobilblogg- morn morn! Ligger fortfarande ...

Mobilblogg- morn morn! Ligger fortfarande i sängen o myser med lovis, men snart ska vi gå upp o kika julkalendern:) har ingenting annat planerat tror ja, så vi blir nog bara hemma. Kanske går ner till affärn o köper nå bröd, såg att de va dåligt med sånt hemma..


Mobilblogg- middag för 16:- på Ikea är hel...

img_1293 (MMS)

Mobilblogg- middag för 16:- på Ikea är helt okej.


Mobilblogg- uch vad lovis grina av sprutor...

Mobilblogg- uch vad lovis grina av sprutorna,hon blev helt röd på hela kroppen stackarn..:( thias fick hålla i henne medans. Nu är det över iallafall och tur är vell det . Är påväg ut på köpis nu en sväng o ska köpa blöjor o kolla på kläder till lovis som hon ska ha i jul..


Mobilblogg- nu ska lovis få sprutor:(

img_1292 (MMS)

Mobilblogg- nu ska lovis få sprutor:(


Mobilblogg- efter 10 minuter på familjerät...

Mobilblogg- efter 10 minuter på familjerätten så är nu allting färdigt med faderskap o gemensam vårdnad. Snart ska lovis ta spruta så vi är påväg till BVC nu.. Sen ska vi försöka hitta på något istället för att bara sitta hemma. Vad vet vi inte än..


Lovis 3 månader.

den vackraste stunden i livet var den när du kom..

Idag är det exakt 3 månader sedan jag födde dig . Det känns verkligen inte som så längesedan. Jag kommer så himla väl ihåg den dagen , den finaste dagen i mitt liv och den bästa förlossningen man kan ha.

Idag vid 3 månaders ålder kan du jättemycket, du är stadig och stabil och kan skratta på riktigt. Du blir världsglad när din pappa kommer hem och sover jättebra om nätterna. Idag t.ex fick jag väcka dig klockan 10:30.

Jag älskar dig mer än jag någonsin hade kunnat föreställa mig.









men här är du just nu...


Familjerätten.

Nu ska vi snart åka ner på familjerätten och registrera thias faderskap och även skriva på för "gemensam vårdnad". Därefter ska vi till bvc eftersom att Lovis ska ta 3-månadersspruta.. uch..
Jag vill egentligen inte att hon ska ta dom där sprutorna , men thias vill så då får de vell bli så :)


Mobilblogg- dålig uppdatering igår såg ja,...

Mobilblogg- dålig uppdatering igår såg ja, men jag hade fullt upp med familjen:) Just nu ligger jag o väntar på att lovis ska vakna, ska passa på att plocka fram kläder till henne för de kan ju ta sin lilla tid. Jag sätter nämligen inte på henne vad som helst, vilket både kan vara bra och dåligt. Dåligt när man har bråttom men bra i alla andra lägen.. Sen är jag ingen 'pluttinutt' människa som daltar med en massa Rosa till tjejer o blått till killar , uch. Till en viss gräns kan de vara fint..:) Nu ska jag leta på kläder till lovis o sen gå upp o kolla julkalendern


Mobilblogg- jahapp, då var finalen klar då...

Mobilblogg- jahapp, då var finalen klar då... Faaaaaan!


Mobilblogg-chips , grönsaker o dip till ha...

img_1288 (MMS)

Mobilblogg-chips , grönsaker o dip till handbollsfinalen! Kanske hur gott som helst


duschat.

Nu har jag precis kommit ur duschen .. Har både Vaxat,rakat,duschat och badat . Hann med mycket på så kort tid. Lovis badade med mig en stund hon med , så nu har hon badat två dagar i rad.

Ska försöka ta oss ut i snöstorme nu. Måste ju till affärn och handla hundmat och nå saker till gratängen vi ska äta ikväll . Blir den gamla vanliga pastagratängen med ostsås ,kyckling och en massa grönsaker i. Till maten blir det även handbollsfinal på teve , för det får man ju inte missa!

magen - ca 3 månader efter.



Imorgon är det alltså tre månader sedan jag födde Lovis , och med tanke på hur bristningarna såg ut direkt efter så är jag endå rätt nöjd hur dom ser ut nu. Dom flesta har försvunnit och hormonranden är borta , så det ser ljust ut.

Här är den senaste bilden ja la upp på magen.


Mobilblogg- goddagens! Igår kom vi sent i ...

Mobilblogg- goddagens! Igår kom vi sent i säng som ni redan vet, så imorse kl 9 var jag jäkligt trött! Thias var pigg så han tog med lovis ut i vardagsrummet o satt o kolla på Barnkanalen med henne medans jag sov en stund till.. Nu har vi käkat o kollat på julkalendern och snart ska vi se en fängelsefilm i ruskvädret, det bokstavligt talat vräker ner här utanför fönstret. Men sen måste vi verkligen iväg till affärn, för hundmaten är slut.. Men det är sen det, då kanske de har slutat snöa om vi har tur. Tänkte lägga upp lite bilder i nästa inlägg på lovis, det var ju ett tag sen nu. Hon blir faktiskt 3 hela månader imorgon! Helt galet.


Mobilblogg- vilken underbar dag alltså, fö...

Mobilblogg- vilken underbar dag alltså, först vinner sverige semifinalen i handboll, sen vinner Sverige över finnland i hockey , sen vinner min favorit grabb hela Robinson.. Värsta flytet!!! helt klart en bra dag. Har vart på topp hela dagen jag av lycka.. Nu ligger jag iallafall i sägen o kollar på mina fina som ligger och sover. Thias somnade mitt under vårt samtal han.. Och han som va 'så pigg', jo tjena! Kul kille thias;) Nemen in't är jag bitter in't ! Ska vell sova jag med så jag hinner få lite sömn innan lovis ska ha mat. Imorgon väntar EM final i handboll kl 16:55, sen vet jag inte alls hur vi ska spendera resten utav dagen, men städa skulle faktiskt behövas! Godnatt på er , sov så gott ni som inte redan sover.


Mobilblogg- lovis badar med faster o farmo...

img_1286 (MMS)

Mobilblogg- lovis badar med faster o farmor:)<3


Mobilblogg- fan va skönt! Sverige vann och...

Mobilblogg- fan va skönt! Sverige vann och är nu i EM final, helt sjukt! Vi är förresten i valbo hos thias föräldrar och ska äta här, sen ska Vi hem och kolla på Robinson ,värsta myskväll!


Mobilblogg- världens finaste julklapp, min...

img_1285 (MMS)

Mobilblogg- världens finaste julklapp, min älskade dotter <3


Semifinal.

Idag tog vi sovmorgon allihiopa , eller ja vi somnade vell runt 03 tiden inatt så då får man faktiskt sova länge.

Har ingenting planerat idag faktiskt förrutom att städa och laga god mat och kika på Robinson.
- Fyfan vad bra ! jag kom precis på att det är SEMIFINAL idag mellan sverige och rumänien kl 14 ca. Det får man inte missa.

Ni vet vell att sverige är i semifinal för första gången i historien? så det här är en viktig match ..
För er som inte alls fattar vad jag pratar om så gäller det förstås handboll.

Mobilblogg- hallådär mittinatten! Här är v...

Mobilblogg- hallådär mittinatten! Här är vi vakna fortfarande, lovis somnade dock nyss men thias håller på med datorn o ja kollar på. Antar att han ska kolla på sin serie o jag sova.. Även fast ja är rätt så pigg nu konstigt nog. Kanske är övertrött, då brukar man ju kunna känna sig Pigg... Nogtjatat, vi hörs imorgon vetja. Sov gott Mina vänner!


en kväll i sandviken.

Nu är vi hemma efter en kväll hos nathalie och lukas i sandviken .. Vi har kollat på robinson och bara myst med våra små hela kvällern , så himla mysigt . Tycker verkligen jättemycket om dom , mina fina vänner ♥

Köpte iallafall med oss donken på vägen hem eftersom vi inte ätit nåt idag , typ .. Eller jo , jag åt fyra chickenbits tidigare idag , men hur länge är man mätt på det då(?).
Jag åt iallafall ett happymeal ..fast åt bara hamburgaren sen var jag proppmätt , så thias åt upp resten (som vanligt). Det är så himla skönt , jag blir mätt för minsta lilla . Fast konstigt endå att jag inte går ner i vikt , det borde man ju göra tycker jag ..

Appropå ingenting så bajsade Lovis nu , äntligen. Efter sisådär en veckas "uppehåll". Så det känns bra för både oss och henne! Snart är det läggdags känner jag , är riktigt jäkla trött.

På måndag ska vi förresten till familjerätten och registrera Thias faderskap, som vi inte hunnit gjort än. Så än så länge är det bara jag som har vårdnaden och så vill man ju inte ha det.. Men på måndag blir det som sagt gjort och det ska bli himla skönt . Då ska Lovis även få sin tremånders-spruta. Läskigt ! tur att thias är med så jag slipper vara där inne jag som haatar sprutor.

Mobilblogg- lovis leker med Nathalie.. Min...

img_1282 (MMS)

Mobilblogg- lovis leker med Nathalie.. Mina fiiina<3


hängig.

Den här dagen har vart riktigt hängig och tråkig .. Jag har nämligen gått och fått feber , känns det som. Svettas som en galning och känner mig allmänt deppig . Vet inte alls om jag börjar bli sjuk eller om jag bara är stressad eller nånting , men nåt är det iallafall.

Som tur är så har Lovis vart duktig och mysig idag . Hon har legat på mitt bröst i soffan och sovit medans jag har kollat på både lyxfällan och byggfällan på datorn.

Nu är iallafall Thias hemma och vi ska vell ta en tur till affärn och inhandla någonting att laga ikväll , det ekar i vårat kylskåp som det ibland kan göra såhär i slutet utav månaden. Men snart är det Lön igen så då är det bara att fylla upp ordentligt.

Har inte haft ork att skriva någonting idag , men ja tänkte att jag skriver litegrann endå för att inte tråka ut er allderles för mycket . Hoppas ni får en mysig kväll med Robinson och god mat , för det ska jag ha !

Puss

Mobilblogg- har haft en jätterolig kväll i...

Mobilblogg- har haft en jätterolig kväll ikväll , med God mat och ett spännande Robinson! Dock har lovis inte sovit nån middag på hela dagen och sover inte heller än ! Så hon är lite smågrinig.. Helt sjukt vad länge hon är vaken nu för tiden.. Hinner aldrig med nåt här hemma:D nu ligger vi i sängen hela familjen, thias spelar spel på datorn och lovis babblar för fullt och verkar inte alls ha en tanke på att sova än på en stund.. Själv är ja skit trött o tror minsann jag har fått feber, svettas ihjäl, och jag som brukar frysa mest av alla.. Imorgon blir det en lugn dag igen. Ska försöka ta mig ut i snö stormen med lovis så att hon kan sova i vagnen på Balkongen sen! Men mer än så har jag inte planerat.. Robinson på kvällern iallafall. Missa inte det!


äntligen!

Äntligen har pappa Thias kommit hem till oss ! Som vi har längtat jag och Lovis ..
Nu ska vi börja med maten , det blir kött och klyftpotatis med beasås , kanske hur gott som helst . Blir vell klart lagomt till Robinson börjar .

Gud vad jag längtar tills den 28e nu , ska verkligen bli hur kul som helst att se resultaten över hur ögonbrynen kommer att se ut . Ni som har gjort det själva får mer än gärna länka bild på hur era blev :)

Mobilblogg- nu ligger jag och lovan i soff...

img_1277 (MMS)

Mobilblogg- nu ligger jag och lovan i soffan o kollar på byggfällan.. Vi har umgåtts med anna hela dagen och snart kommer hon tillbaka hit efter en promenad med hennes hund. Ikväll ska vi äta mat o kolla på Robinson. Ska bjuda över anna på mat med:) tillbaka till byggfällan!


3 dagar i rad.

Nu ligger jag och min lilla skatt i soffan och kollar på TopModel i väntan på att Anna ska komma över och umgås med oss. Vi ska nog kolla på film och så eftersom att det är värsta skitvädret ute .. Kanske lagat nån god mat tillsammans också , vad vet jag ..

Senare idag när thias kommer hem så blir det till att göra lite fint här hemma och sedan kolla på Robinson. Ni vet vell att Robinson går i 3(!) dagar i rad nu, enda fram till Lördag , vilket innebär att vinnaren kåras på Lördag. Bra va?

positiva människor.

Tack för alla positiva och fina kommentarer , jag blir alltid lika glaaad!
Vad kul att det är fler som gjort ögonbryn och blivit nöjd , det gör mig ännumera säker på mitt val.. Inte för att negativa kommentarer skulle kunna ändra mitt beslut nu , men endå .


ang ögonbryn.

Såg att det var några som undrade över detdär med ögonbrynen. Jag ska alltså inte bara färga dom , utan tatuera dom. Kosmetisk tatuering :)

Har länge hållt på o färgat o färgat , men jag har inga ögonbryn ute i kanterna , så det spelar liksom ingen roll hur mycket jag färgar , det blir inga ögonbryn där endå . Så därför ska jag tatuera dom ..
Och nej , det ser inte konstigt eller fejkat ut , det är riktigt snyggt faktiskt . Jag var rätt imot sånt förr , men sen när jag har sett bilder på folk som gjort det så har man knappt sett att det är "lådsas".

Ska bli riktigt spännande faktiskt ..

Mobilblogg- är fortfarande kvar hos mamma,...

img_1275 (MMS)

Mobilblogg- är fortfarande kvar hos mamma, sverige vann och är nu i semi, känns riktigt jääääävla skönt! Första gången i världshistorien!! Vi ska vell bege oss hemåt nu snart så vi får sova, imorgon väntar en ny mysig dag.


Mobilblogg- nu är vi påväg hem till mamma ...

Mobilblogg- nu är vi påväg hem till mamma min, ska kolla på handbollen o äta mat:)


ögonbryn.

Nu har jag bokat tid för att göra ögonbryn eftersom att mina näst intill är obefintliga. Ska bli så skönt att slippa fylla i dom varje gång man sminkar sig..
Påminn mig om att jag ska knäppa före-och efterbild .

Det blev den 28e december , vilket är ganska snart. Längtar himlans mycket !




Mobilblogg- dom här söta vanthållara köpte...

img_1272 (MMS)

Mobilblogg- dom här söta vanthållara köpte jag till lovis igår när vi var på lager. Perfekt när hon blir lite större. Slippa tappa vantarna hela tiden


dags för dop.

Idag har vi försökt att få tag i en präst hela dagen , men i telefonen hörs bara
-personen du försöker nå har gått för dagen.
Ofta man slutar innan klockan tolv då? Eller vad har präster för arbetstider förresten .. vi får helt enkelt ringa lite då och då och hoppas på att vi slutligen kommer fram.

Vi ska försöka få en tid för dop så snart som möjligt eftersom att vi vill att Lovis ska kunna ha dopklänningen som har gått i arv i min släkt. Så det blir troligtvis någongång i januari.

Frågor kring gudföräldrar osv är fortfarande någonting som snurrar i våra huvuden ständigt och som också är helt oklart. Vi vill ju ha någon/några som vill vara med Lovis och någon som vi vet är en bra förebild för henne . Någon hon träffar ofta och inte bara någon som kommer och går.
Vi vill att den/dom personerna ska kunna ringa henne när hon blir äldre och bara prata och finnas där ..och även komma på hennes födelsedagar exempelvis.

Jag själv har (tyvärr) inte haft den möjligheten eftersom att jag döpte mig vid femtonårsåldern och utan "gäster" eftersom det var i uppsala på ett studiebesök med konfirmationsgruppen.
Nej , det där med gudföräldrar är något vi får fundera på..



Antar att vi kommer att skicka inbjudningar när det väl är dags , så ni som känner att ni "borde" vara bjudna behöver inte oroa er
- Inbjudan kommer.


svar till "Johanna".

Johanna om Mobilblogg- nu ligger mammas fina tjej och...:
Jag undrar om du fortfarande ammar?
Du gav flaska samtidigt som du ammar va?
Hur har det gått, funderar nämligen själv på att ge bröstet men att min pojkvän ska få ge flaska ibland. Många säger att det ofta slutar med att barnet inte vill ta bröstet sen, har det blivit så för er?

Svar;
Hej , tänkte besvara dina frågor här eftersom att du inte skrivit någon bloggadress :)

•Jag ammar fortfarande och kommer att göra det så länge Lovis vill och blir mätt

•Ja , dom få gångerna jag ger henne flaskan(1 gång i veckan , max)så ammar jag henne efter att hon har ätit ca 60 ur flaskan. Anledningen till att jag över huvudtaget ger flaska är för att ibland är hon så hungrig att hon vill ha mat direkt och då har hon inte tålamod att suga tills mjölken rinner till.

•Jag tycker det låter som en bra ide , pappan ska ju också kunna få känna sig delaktig och viktig. Jag lät Thias mata lovis med flaska lite grann i början för att skulle få känna sig viktig och även få den kontakten med Lovis. Lovis tar bröst,napp,flaska utan problem.. Hon äter och mår bra med andra ord!

Lycka till och hoppas du blev nöjd med svaren !

Mobilblogg- nu är vi på lager, har bara hi...

img_1271 (MMS)

Mobilblogg- nu är vi på lager, har bara hittat leggings än så länge.. Lovis sover i rese-vagnen hon, tog den istället för vanliga vagnen, annars skulle vi aldrig fått plats .. Nu ska ja fortsätta leta kläder


Mobilblogg- godmorgon på er! Idag var jag ...

Mobilblogg- godmorgon på er! Idag var jag uppe med tuppen, eller med thias rättare sagt. Jag skjutsade honom till jobbet eftersom att vi ska ha bilen till lager idag.. Är helt sjukt trött så ja ska nog lägga mig en timme nu


kvällerns bravader.

När vi hade kommit hem från sjukhuset och så , så tog det inte så lång tid innan thias kom hem. Han kom hem med pizza och cola , precis vad som behövdes en dag som denna.  Hade inte ens ätit frukost..

Nu på eftermiddagen har vi bara vart ute och gått och vart och hälsat på thias mormor och morfar. Vi fikade lite och så. Riktigt trevligt.. Vi tog sedan en promenad hem , dom bor bara några hundra meter ifrån oss . Så nu sitter vi hemma.Kollar på handboll på teven och äter lite godis. Thias busar med Lovis i soffan, mina fina !

Nu ska jag fortsätta kolla på handbollen så man hänger med !

Ett riktigt skratt.

nu för några minuter sedan så skrattade Lovis sitt första långa riktiga skratt någonsin..
Innan har hon bara lett jättejättemycket och samtidigt låtit
, eller nästan skrikigt . Men nu var det annolunda. Hon riktigt skrattade och det värmde verkligen i hjärtat att höra. Försöker få henne att skratta så igen  , men nu är hon sur och hungrig ..

mamma älskar att se dig utvecklas , du är det bästa i mitt liv, min älskade dotter.

Mobilblogg- nu är vi hemma och har kikat p...

Mobilblogg- nu är vi hemma och har kikat på Julkalendern i sängen jag o lovis, fast lovis sover.. Tänkte passa på att vila jag med tills thias kommer hem så man orkar vara social då haha, är helt jätte trött idag!


Mobilblogg- godmorgon på er! Är på sjukhus...

Mobilblogg- godmorgon på er! Är på sjukhuset så har inte hunnit skriva någonting ännu. Är där med en vän. Mer kan jag inte säga. Är påväg hem Nu snart iallafall och då blir det till att äta frukost (som jag inte hunnit än) och även kolla på julkalendern.. Bara mysa helt enkelt. Älskar min dotter mer än allting annat i världen, har Aldrig kännt sån här stark kärlek förrut..


Mobilblogg- jahapp, då var det dags att so...

Mobilblogg- jahapp, då var det dags att sova då.. Igen.. Gud va den här helgen gick fort!


Mobilblogg- nu har vi vart ute i Valbo och...

Mobilblogg- nu har vi vart ute i Valbo och käkat lasagne och umgåtts med thias familj. Men just nu sitter vi och kollar på film hemma hos våra grannar , supermysigt.. Den här dagen har nog vart världens kortaste tror jag!! Imorgon är det reeedan måndag, helt skjukt. Blir en lugn dag då, men på tisdag ska jag och anna åka till lager 157 och handla lite kläder:) .. Åter till filmen, skriver mer när vi kommer hem


TIPS - Julesnus.

Jag tänkte tipsa (er som snusar) om ett snus som är skitgott som jag köpte igår ..
Det är ett gottländskt snus som heter "Julesnus" och smakar jul. Typ glögg , pepparkaka ..ja, allt som har med julen att göra.

Snuset finns att köpa på GDG-macken här i gävle , vet inte om det finns någon annanstans.


sömntuta.

Efter många om och men så somnade äntligen Lovis igår ..vid 04.00.
vi gav upp och gick in i vardagsrummet med henne , och tro på fan att hon somnade på soffan helt ostört då. Så himla söt.

Vi bar sedan in henne på sängen och där fortsatte hon turligt nog att sova så att vi också kunde somna . Hela familjen vaknade sedan runt 12tiden i morse, eller jag fick väcka Thias för han sov fortfarande.
Tur att det var helg så att vi fick sova ut allihopa , speciellt Lovis , annars blir hon så sur om hon inte får sova så länge hon vill - våran sömntuta.

Nu sover hon förresten igen , hon tog en liten tupplur på soffan såg jag nu. La ner henne där medans vi gjorde frukost och vips så sover hon igen. Man märker att hon växer.

Mobilblogg- nu ligger mammas fina tjej och...

img_1266 (MMS)

Mobilblogg- nu ligger mammas fina tjej och sover för natten. Lilla busfröt kunde inte somna förns för en stund sedan trots att hon har vart vaken sedan kl 16 idag. Helt sjukt vad olika det är från dag till dag. Ena dagen är hon vaken 1 timme på hela dagen och ena dagen är det tvärtom. Men men, underbar är hon iallafall våran lilla kotteliten som vi har längtat efter under en så lång tid. Tänk att vi äntligen blev gravida och äntligen fick dig, vårat allt<3 nu ska jag och thias kolla på shrek och sen sova, puss


hemmamys.

Nu är vi hemma från alla dagens äventyr som började på Köpis , därefter thias familj och käkade och kikade julkalendern och så innan vi slutligen hittade hem igen.
Det blev en hel del saker på köpis , blandannat lite julklappar till våra syskon , sen köpte vi lite kläder till Lovis och jag köpte en tröja från tjockisavdelningen som jag blev kär i .. men som tur var så gjorde det ingenting att det var XL haha.

Lovis fick två bodys och en typ "dress". Vet inte om det ska vara en pjamas eller inte , men vi kommer iallafall använda den dagtid på Lovis , den var så söt . Det står "my daddy <3 me" , skitgulligt .

Nu ligger Thias och busar med Lovis i soffan , hon skrattar o skrattar så man blir helt varm i hela kroppen. Hon har inte sovit sedan köpis så hon är nog riktigt slut nu och ska därför sova runt halv tio som hon i vanliga fall gör (bortsett från dom senaste 3 dagarna då hon har vändt på dygnet verkar det som .
Inatt sov hon 12 timmar , helt galet ..

Nu ska jag fortsätta att kika på "så mycket bättre" med min älskade familj.

Mobilblogg- nu ska vi bege oss hem från Va...

Mobilblogg- nu ska vi bege oss hem från Valbo ... Hem och göra ingenting. Att man kan längta efter helg så himla mycket fastän man aldrig gör någonting. Så tråkigt! Nej fy.. Tur att man har thias o lovis iallafall:) Lovis har inte sovit nåntig sen vi var på köpis , så hon är jätte trött och sur nu, så när vi kommer hem får hon nog ta att sova en stund, så kan jag och thias kolla på film eller nåt.


Mobilblogg- nu är vi hos thias föräldrar o...

img_1265 (MMS)

Mobilblogg- nu är vi hos thias föräldrar o ska äta lite mat. Dom har fått klart i vardagsrummet nu så nu kan vi äntligen sitta samlade .. På bilden är det lovis och hennes faster Moa.<3


Mobilblogg- pappa thias busar med Lovis så...

img_1261 (MMS)

Mobilblogg- pappa thias busar med Lovis så hon håller på att skratta på sig, så himla söta . Nu ska vi käka frukost o sen åka ut på äventyr..


sängen.

Nu ligger hela familjen samlade i sovrummet , Lovis i mitten i sängen och jag och T på en varsin sida om henne medans svea snarkar på golvet, det är så mysigt såå..

Vi försöker leta på någonting man kan kolla på , typ en film eller så. Vi blev visst piggare såfort vi kom ut i kylan.Konstigt i denhär kylan , man håller ju på att förfrysa så fort man går ut.

Mobilblogg- nu sitter vi i bilen påväg hem...

Mobilblogg- nu sitter vi i bilen påväg hem från Sandviken. Lovis sover o jag o T är jätte trött. Så det blir nog till att sova när vi kommer hem. Imorgon ska vi tvätta och mysa. Älskar helg när vi får vara tillsammans hela familjen


Mobilblogg- Jay Jay Jay, underbara människ...

Mobilblogg- Jay Jay Jay, underbara människa, så jävla skönt att han vann! Yes! Sitter just nu hos Nathalie och Lukas, vi har käkat o kollat idol, men nu ska vi röra oss hemåt så lovis får sova för natten. Vi har haft en underbar dag, som alltid.


Max och Lovis.

Venna och hennes son max är på besök idag , max är så himla söt med lovis , värsta försiktig och snäll.






Mobilblogg- man blir just Inge kladdig av ...

img_1260 (MMS)

Mobilblogg- man blir just Inge kladdig av att färga håret eller.. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen o raka mig o bara njuta medans färgen gör sitt:)


Mobilblogg- nu har jag lagt bråkLovis i et...

Mobilblogg- nu har jag lagt bråkLovis i ett bad med pappa thias. Men hon bara skriker och skriker:( idag har hon inte haft någon bra dag.. Efter badet ska vi natta henne sen ska jag färga håret och ta en dusch. Känns som jag inte duschat på ett år typ. Håret är skit flottigt och det är inte ofta det händer kan ja säga. O feber har jag också, så jäkla jobbigt. Hoppas morgondagen blir bättre och gladare. Älskar min underbara familj, det finns ingenting som gör mig så lycklig som ni


adventspresent.

Idag fick Lovis en adventspresent utav sin farmor och farfa(tack♥) . En jättesöt klänning , jeanstights och body i strl 68. Perfekt nu när 62 snart är för litet ..

Har inte någon bild ännu då dom fortfarande ligger i väskan , men kan visa sen.

bristningarna-12 veckor efteråt.

Eftersom att jag fått (allt för..)många förfrågningar om hur mina bristningar ser ut så tänkte jag att
- okej då , jag lägger vell ut en bild då ...

Så här har ni en bild .. dom såg MYCKET MYCKET värre ut förr, men nu har dom börjat dratt ihop sig som tur var:)
och nej , dom är ingenting jag skäms över.


promenad.

Nu har jag vart ute på en promenad med Lovis i bärselet och svea i kopplet , men vi gick bara en kortis eftersom jag inte vågar ha lovis i bärselet nån längre stund med tanke på ryggjäveln som inte är bra än(!).

Men de gick jättebra iallafall och nu är vi inne och myser ..tänkte kika på dagens avsnitt utav julkalendern snart. Även fast jag är så less på den så måste jag bara se den , så är det varje år konstigt nog. Nån mer ?


Mobilblogg- nu har jag och lovis klätt på ...

img_1258 (MMS)

Mobilblogg- nu har jag och lovis klätt på oss och är redo att börja med dagens sysslor här hemma. Ska sortera smutstvätt inför tvättstugan på lördag, sen ska jag leta på någonting gott jag kan laga till middag idag när T kommer hem från jobbet. Kanske blir kycklinggryta o färskpasta, det är ju hur gott som helst..


bonde avklarat.

jahapp , då har man kollat på bonde och efterlyst då + käkat lite mat . Skönt !
Nu ska hela fam. HöglundGyllenskepp krypa ner i sängen och kolla på Maria Wern för att sedan sova ..

Gud vilken mysig kväll vi har haft , älskar er min underbara familj .

<3







så fula , men endå så bra tillsammans..

Sverige-ukraina.

Nu har vi vart på affärn och även hunnit med att kolla på en handbollsmatch på teve mellan sverige-ukraina , där sverige givetvis vann . Så underbart !
Nu väntar vi bara på maten som står i ugnen och sedan ska vi kolla på bonde och lite andra braiga program. Det blir ugnsbakad potatis och chickenbits med lite olika såser , ska bli riktigt smarrigt !

Köpte en hårfärg på affären så vi får vell se om jag hinner färga håret idag , skulle vara riktigt skönt . Skulle behöva duscha med så det vore ju bra att ta två flugor i en smäll , som man så fint brukar säga.

affärn.

Nu har T kommit hem från jobbet så nu ska vi bara klä på oss ytterkläder och kila iväg till affärn och handla lite. Vi tar en promenad eftersom att vi inte har nån bil för tillfället. Tur att vi har affärer nära där vi bor .

Ikväll blir det vell bara till att laga middag och kanske kika på någon film. Ska bli skönt att slippa hålla på att flänga runt helatiden som vi blev tvugna att göra igår.

tuffing.





du är så fin , jag älskar dig mest i hela vida världen..

värdelös var ordet..

Kollade nyss på dagens avsnitt utav julkalendern , fyfarao va den har blivit dålig. Ibörjan var jag inte så emot den som jag är nu. Korkade äckliga lilla unge som spelar den minste i familjen , uch..

Lovis ligger brevid mig och pratar hon , ska snart få mat medans jag kollar på lite avsnitt på datorn utav lite olika program som ex "i form med anna anka" osv.


Mobilblogg- nu står vi utanför thias mamma...

img_1256 (MMS)

Mobilblogg- nu står vi utanför thias mammas jobb, så snart får vi äntligen komma hem, ingen utav oss har vart hem nånting än, surt! Blir vell till att kolla på julkalendern och sen sova, om lovis tillåter. Hon har sovit hela dagen, så natten blir nog jobbig för våran del. Tur att man är ledig säger jag bara, får sova igen allting imorgon när lovis sover helt enkelt,


Mobilblogg- nu har vi bogserat hem bilen t...

img_1255 (MMS)

Mobilblogg- nu har vi bogserat hem bilen till min pappa där den ska lagas utav hans granne. Så nu har vi thias föräldras bil o ska snart hämta hans mamma på Jobbet, eller ja, vi är påväg dit nu från forsbacka . Har vart hos ett par vänner som bor här. Trots allt kaos så har vi endå haft en skitmysigt dag.. Älskar att vara med mina älskade två!!!


Mobilblogg- nu är jag och lovan hos Moster...

Mobilblogg- nu är jag och lovan hos Moster min.. Har vell vart här sen tolv ungefär. Fick vänta 3 bussar innan vi fick åka med pga att jag hade barnvagn, helt sjukt. Men tillslut kom vi hit iallafall. Har ätit pizza o glott på teve. Snart kommer thias o hämtar oss så ska vi åka till Sandviken o hämta våran TRASIGA bil som paja idag, så jävla suuuurt. Så nu är man billös en vecka säkert, kul..


Mobilblogg- igår somnade lovis jättesent s...

Mobilblogg- igår somnade lovis jättesent som vanligt, sen vaknade hon flera gånger o höll på under hela natten så idag är både hon och jag trött. Men ska endå ta mig hem till min moster o hälsa på henne:)


försvarets is the shiet!!

Idag när vi var på köppis så införskaffade jag ett försvarets lipsyl.
Mitt andra tog slut på bussen påväg till valbo , så det var ju tur i oturen att man var påväg ut till just köpis..


Mobilblogg- nu har t hämtar oss från köpis...

Mobilblogg- nu har t hämtar oss från köpis, så nu sitter vi i bilen påväg hem. Ska bli så skönt att komma hem o laga mat o vila, är helt trött i fötterna., det blev ingenting köpt för min del, men Nathalie shoppade loss hon. :)


köpis med två fina.

Nu åker jag och Lovan snart ut på köpis med två fina människor , nämligen nathalie och Lukas. Vi kommer att åka buss(!!!) ut dit eftersom att thias har bilen. Så det kan bli spännande , har bara åkt buss en gång med Lovis . Det är ju så omständigt med vagn o allt . Men det är tur att det finns så många snälla människor därute som kan hjälpa en. man får lika extra respekt när man har barnvagn , speciellt bland äldre..

Nu tänkte jag väcka Lovis och klä på henne , mata henne och byta blöja innan jag sedan tar henne i vagnen o svea i koppel för en liten promenad. Hatar att promenera med både hund och vagn men vad ska man göra då , svea får faktiskt ta och lära sig att gå fint bredvid vagnen...



trött fraajs.

Mobilblogg- godmorgon på er.. Då var man v...

Mobilblogg- godmorgon på er.. Då var man vaken då. Tänkte att de va likabra att gå upp i tid idag eftersom att jag och lovis ska ta bussen ut till köpis och träff Nathalie och lukas vid elva. Så bå nu ska jag klä på mig o göra mig klar innan ja väcker lovis o klär henne. Gud vad trött man är då, vi brukar ju aldrig gå upp såhär tidigt eftersom att lovis somnar vid 02 nu om nätterna..


Shrek 3.

Nu ska jag och T snart kolla på Shrek 3. Tänkte passa på att glo på film medans Lovis sover :) Hon har sovit sedan vi kom hem från pappa , eller ja ..hon somnade i bilen redan.


svar till "Anonym".

Anonym om Mobilblogg- nu är vi påväg ut till pappa m...:
vad är det för skor du har på dig på bilden då du har ''träningstajtsen''? :)

Sv; Hej !
Det är ett par "Reebok easytone", ni vet sånna som är bra för rumpan(?). Riktigt supersköna och väldigt väldigt snygga enligt mig .


Mobilblogg- glömde lägga ut denhär bilden ...

img_1249 (MMS)

Mobilblogg- glömde lägga ut denhär bilden i tidigare inlägg såg jag nu.. Vi är iallafall på väg hem från Pappa nu ,har haft riktigt trevligt.  Kärleken till Min Lovis är så himla obeskrivlig, jag älskar henne mer än någonting annat<3


Mobilblogg- nu är vi påväg ut till pappa m...

img_1248 (MMS)

Mobilblogg- nu är vi påväg ut till pappa min på Middag. Pappa t och lovis är så himla fina


skrivit fel.

Kul att det står fel på våran annons i tidningen då , haha . Såg det igår när vi kikade på den på internet för typ hundrade gången. Det står att Lovis var 53 cm lång , men egentligen var hon 52. Vet inte alls om det är vi som har sagt fel när vi skulle knäppa kort eller om dom har skrivit fel , men  fel är det iallafall.
-...och jag kan inte sluta störa mig på det !!!!


Mobilblogg- adventsfrukost med min fina fa...

img_1247 (MMS)

Mobilblogg- adventsfrukost med min fina familj. Thias mitt emot mig och Lovis i vagnen brevid. Svea är också med, fast hon ligger på golvet . Älskar er mina fina! Snart ska vi ut till min pappa o äta Middag, runt 13.


lilltjockis.


pulkaåkning.

Vi har haft en helmysig dag hemma hos min syster och hennes brutta. Vi åkte en massa pulka (tefat) och grillade körv för fulla muggar..
Flera av mina kusiner var också där och det var riktigt kul ,förrutom att jag frös som en dåre om händerna . Jag tog bara fingervantar eftersom jag inte planerat att åka pulka , men det gjorde jag ju som sagt  endå och kuuuul var det ! Man blev som ett litet barn igen. Kan inte fatta själv att jag har ett eget barn!?

Lovis sov i vagnen helatiden och hon sover fortfarande. Jag tror minsann hon har gått i ide. Det började för en vecka sedan ungefär . Hon sover i princip helatiden.. Och är näst intill omöjlig att väcka.
Men ikväll ska jag lägga henne tidigt , försöka iallafall , så att hon vänder tillbaka på dygnen. För nu när hon är vaken så är hon helst vaken på natten och så vill man ju inte ha det.
Nu kanske det inte spelar sån stor roll , men sen när man börjar jobba kl 06 om mornarna så vill man ju ha lite rutin. Men det löser sig ..

Nu ska jag kila in i köket och laga lite mat , vi stannade på Citygross på hemvägen och köpte pommes,chickenbits och lite såser . Så ikväll blir det mys middag och filmer..

Puss

Mobilblogg- nu är vi påväg ut till bilen, ...

img_1244 (MMS)

Mobilblogg- nu är vi påväg ut till bilen, ska till min syster o grilla korv o så. Lovis är påpälsad rejält så hon inte ska frysa:)


Jay Jay Jay !

Sitter och kikar på Idol hela familjen och snart ska vi äta lite rostade mackor med bacon,ägg,majonäs och lite annat smått o gott på.

Tycker verkligen Jay borde vinna idol , han är så jäkla självklar och en äkta idol. Med en speciell röst och allt därtill så borde han verkligen stå i final nästavecka. Gó Jay !


Mobilblogg- nu jäklar ska jag bli fit !! I...

img_1243 (MMS)

Mobilblogg- nu jäklar ska jag bli fit !! Införskaffade nya slimmade träningsbyxor och skor idag när jag var på köpis..  Bara vänta på att det ska bli lite färre minusgrader ute så jag kan motionera. Nu ska jag ta av lovis kläderna och låta henne o pappa T ta ett bad:)


julkalendern.

Hej därute i finvädret , ja , för idag är det ju "bara" åtta minusgrader . Det blir lite hawaiikänsla om man jämför med dom senaste dagarna , ellerhur? Dock har jag inte vart ute än och garanterat den där hawaiikänslan , men jag ska vell , förr eller senare ..

men just nu ligger jag iallafall i sängen , eller jag sitter mot sängstommen uppe vid huvudänden liksom. Ska kika på julkalendern innan jag gör någonting annat. Jag kollar alltid på julkalendern , om inte på teven , så på datorn.
-VARJE ÅR..
Men ibland (eller nästan jämt) är julkalendern så jäkla kass . Det har den ju vart i massa år nu. Men årets är faktiskt helt okej , även om dom har bajtat "mysteriet på greveholm" rätt mycket. Men men.

Nu ska jag slå på julkalendern och mysa lite med min trötta tjej som ligger brevid mig

Svar ang. jobb.

Agneta om Mobilblogg- det blev inte mycket julklappa...:
Hon är så fin eran lilla tjej! :) Julklappar är ju inte det lättaste, fy tusan..

Vart ska du jobba i maj förresten? =)
IP: 85.225.212.16
02 December, 21:46
Anonym om Mobilblogg- det blev inte mycket julklappa...:
Kan du inte visa bilder på kläderna? =) vad jobbar du med?
IP: 93.179.63.242
02 December, 21:19
Anonym om Mobilblogg- det blev inte mycket julklappa...:
Vart ska du jobba?:) sommarjobb eller är du typ anställd någonstans?:)

Sv; Jag tänkte att det var lika bra att svara på alla samtidigt eftersom att alla hade frågor ang. samma sak - nämligen jobb.
Jag kommer bli anställd och mer än så säger jag inte ..än. Ni får vänta och se helt enkelt . Men jag kommer inte att jobba varje dag med tanke på att Lovis inte kommer att vara tillräckligt gammal för att klara sig utan mig så länge . Inte jag utan henne heller för den delen .. Saknar henne helatiden ..tillochmed när hon sover.
Men jobba kommer jag göra , så att vi kan köpa hus eller åtminstone flytta till nåt annat.

Hoppas ni är nöjda med svaret än så länge..

Mobilblogg- hon fick även en tröja o en bo...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- hon fick även en tröja o en body.. Så nu har hon lite "finkläder" med. För nu har hon ju 'bara' myskläder nästan.. Fina va?


Mobilblogg- ett par hängselbyxor och ett p...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- ett par hängselbyxor och ett par haremsbyxor(som jag lätt skulle köpt om dom Fanns på vuxenavd)


Mobilblogg- nu har vi åkt ifrån mamma efte...

Mobilblogg- nu har vi åkt ifrån mamma efter att ha kollat Robinson o så.. Istället är vi nu ute i skogen och leker med Svea så hon får springa av sig lite. Det är ju inte alltid så lätt att låta Svea springa av sig när man bor i stan, så vi brukar åka ut i skogen istället.. Tänkte visa kläderna vi köpt till lovis när vi kommer hem:) Förresten , idag fick vi papper om att lovis namn har registrerats, så nu kan vi äntligen göra pass åt mig och henne så vi kan åka utomlands:)brait värre!


Mobilblogg- det blev inte mycket julklappa...

Mobilblogg- det blev inte mycket julklappar för våran del inte, bara en massa kläder till lovis som jag skrev tidigare. Men nu är vi iallafall utanför oss och ska hämta Svea för att sedan åka hem till mamma o kolla på Robinson. Lovis har sovit hela dagen , så ikväll kommer hon nog somna lika sent som dom två sista nätterna.. Jag som redan är så trött. Men de gör Inge.. Jag är ju endå ledig hela dagarna. Annat blir det när jag börjar jobba i maj. Men då sitter nog rutinerna ! Imorgon händer ingenting vad jag vet, skulle vilja träffa matta o lukas, men det är så svårt när ingen utav oss har bil:( det är ju inte allt för roligt att åka buss med barnvagn, speciellt inte när man måste byta o hålla på.


Mobilblogg- middag på Ikea med mamma min ,...

img_1233 (MMS)

Mobilblogg- middag på Ikea med mamma min , thias o lovis, mys!! Har även köpt skit snygga kläder till lovis


mammas trötta groda.






helmysig dag.

men seriöst , ska ni tjaffsa så gör det på någon annans blogg.
ni spärras från att läsa min blogg överhuvudtaget om ni fortsätter ..

Nu tar jag bort era kommentarer .



Jag och Lovis har haft en helmysig dag idag. Har bara tagit det lugnt och kollat på barnkanalen. Lovis är jättetrött idag..Hennes rutiner måste få en ny start eftersom att hon i princip vändt på dygnet .
Jag har också vart jättetrött idag , så det har vart helt okej att bara vilat .

Lovis sover just nu i soffan och jag sitter brevid henne och kikar runt på datorn lite..

Svar till "Anna".

Anna om Mobilblogg- godmorgon sådär vid elva tiden...:
Hur gick det med dina fina tatuering du har på magen efter graviditeten? Blev den nå annorlunda eller ser den ut som innan?

Sv; den ser precis ut som innan , vilket jag är himla glad över :)
Men här kommer en bild endå som är tagen nu nyss.


Mobilblogg- godmorgon sådär vid elva tiden...

Mobilblogg- godmorgon sådär vid elva tiden. Men jag har faktiskt sovit riktigt dåligt inatt. lovis har gnällt o härjat så jag har legat vaken och hållt henne i handen o så. Nu har hon iallafall somnat om konstigt nog, så nu ska ja också vila.. Vi ligger nerbäddade i sängen bådatvå. Så nu ska ja nog bara hämta datorn o kolla på julkalendern. Spännande spännande


våran kväll.

Nu har vi kikat på Bonde söker fru hela familjen och även käkat pizza .
Det var riktigt gott även om beställningen blev lite fel och vi inte fick det vi beställde , men pizza som pizza..

Nu kikar vi på Maria Wern på fyran och efter det är det läggdags för Lovis del-om inte innan.

Imorgon funderar jag på att köpa julklappar , jag vill ju helst inte springa runt i ruschen bland alla andra . Det är lika bra att vara ute i tid , även om jag helst skulle vilja ha gjort allting redan i somras , haha .
Tur att man bara har syskonen och Lovis att köpa till..


våran kväll.

Nu har vi kikat på Bonde söker fru hela familjen och även käkat pizza .
Det var riktigt gott även om beställningen blev lite fel och vi inte fick det vi beställde , men pizza som pizza..

Nu kikar vi på Maria Wern på fyran och efter det är det läggdags för Lovis del-om inte innan.

Imorgon funderar jag på att köpa julklappar , jag vill ju helst inte springa runt i ruschen bland alla andra . Det är lika bra att vara ute i tid , även om jag helst skulle vilja ha gjort allting redan i somras , haha .
Tur att man bara har syskonen och Lovis att köpa till..


soffhäng.



nu sitter jag och lovis och myser i soffan medans topmodel visas på teven..
kollade ju på julkalendern tidigare och den verkar faktiskt helt okej, eller iallafall bättre än dom senaste åren.

Från och med nu..

Från och med nu svarar jag inte på korkade kommentarer från "anonyma" människor.
Är det en fråga som "vart har du köpt ..hur mycket kostade ..osv" , så svarar jag självklart , men annars får det vara .

Det blev ett jäävla liv om våtservetter nu alltså . Och jag kan säga så här .. Jag må ha en offentlig blogg , men det innebär inte att jag tolererar alla typer av kommentarer. Jag har inte en blogg för att få tips om hur jag ska göra och när jag ska göra det , jag har det för min egen skull , så att jag själv ska kunna läsa om hur det var "förr".

Så nu vet ni det också .. Ingen är tvungen att läsa , det finns ett rött kryss uppe i högerhörnet där du kan trycka om du känner för att inte läsa .
det är inte för eran skull jag har en blogg! Orkar inte ha en massa tjaffs.

Mobilblogg- nu har jag oh anna lite mys me...

img_1232 (MMS)

Mobilblogg- nu har jag oh anna lite mys med lussebullar o mackor , ska precis sätta på julkalendern också!


RSS 2.0