tick tack..

tiden går så fruktansvärt långsamt nu när man går i "väntans tider".
Jag har dock slutat räknat dagar osv , men dagarna går sakta endå. Fast tänker jag efter så känns det faktiskt som om det vore förra veckan jag testade positivt hemma hos venna , i hennes badrum.
Ja , om jag tänker efter känns det faktiskt som om det vore igår jag såg den lilla pappersstickan visa inte ett , utan två röda streck (vilket innebär gravid)..

Jag gjorde två graviditetstest 2 dagar i följd för att vara extra säker.
Här är dom två testen , som jag självklart har sparat i säkert förvar.


Jag har aldrig någonsin vart så lycklig som när det andra röda strecket trädde fram på stickan.

Endå är jag bara i vecka 12 , jag vill faktiskt bara spola fram tiden till vecka 20 åtminstone , så vi får gå på ultraljud och se vårat lilla knyte för första gången. Det är nog först då det blir bekräftat (för min del iallafall) att jag faktiskt bär på ett litet liv inom mig.

Jag passar på att välkomna alla nya läsare jag fått på senare tid , stort välkomnande till er ♥. Hoppas ni stannar kvar och följer mig och min lilla familj- som snart kommer att bli fyra och inte tre. Nej , för våran hund är ju självklart inräknad i våran familj.



Jag skriver och kommer kanske att skriva inlägg som ni kanske inte bryr er det minsta om angående min graviditet , men allt är för att jag och T senare ska kunna läsa om hur jag / vi kände och mådde fram tills dess att krabaten är här.

puss

Kommentarer
Postat av: ★ PUSSY SUGAR ★

Nämen gratis tjejen! :D Hoppas allting går bra under graviditeten!



Och jo jag har fått lite bristningar på sidan, mer på höften men ingenting som syns speciellt mycket. Sen har det dykt upp lite på rumpan och brösten, men det är för en god sak och jag lider inte så mycket ^^

2010-02-23 @ 12:24:30
URL: http://jfallqvist.blogg.se/
Postat av: Sabina

Precis sådär såg mina stickor ut också! :D

Stort grattis till er båda två! Ni kommer att bli världens toppen föräldrar! Puss och Kram! <3

2010-03-20 @ 22:04:44
URL: http://fakkfeejz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0