finbesök !

Vi har haft finbesök här hela kvällern bestående utav min syster och hennes sambo , dom har käkat och kollat på köping här med oss , trevligt värre.

Nu ligger jag och T i sängen och myser och ska snart sova lite , eller jag åtminstone . T skulle tydligen glo på en film (som vanligt?). Sötgroda ! Nu blev han förresten skitsur för att jag skrev att han skulle kolla på film , han tyckte det lät elakt , vilket det också är - RAAAAAAAWR !
haha , vi får se om han kollar på film eller inte .

Imorn ska mamma jobba och vi har ingenting planerat ...
Puss

skoter race.

Kom innanför dörren för en stund sedan , vi har vart ute och brassat skoter (!!) hela långa dagen.
Ett par grannar till T´s föräldrar var nämligen så snälla och lånade ut deras två skotrar . Så jag , T och hans lillasyster Malin åkte ut och brassade i flera timmar , det var verkligen hur roligt som helst . Speciellt i alla gupp ! Man höll på att flyga av tusen gånger om ...

Tyvärr hann jag inte knäppa några kort eftersom att vi åkte mest helatiden på olika ställen , men jag kan försäkra er om att det var drööööömväder för att åka skoter . Inte så värst kallt och sol !

Men nu är vi som sagt hemma och har just ätit lite potatis , falukorv och stekt ägg - kanske hur gott som helst ! Nu inväntar vi köping som börjar om drygt en timme , sen blir det nog nån film innan vi tillsist ska somna tätt intill varandra. Åh vad jag älskar min Thias ♥ , jag har aldrig kännt såhär för en endaste människa i hela världen.

Nu ska jag fortsätta kika runt på lite bloggar ..
Puss

rena rama lönneberga!

Det är 4 smålänningar hemma hos oss nu -rena rama lönneberga ! alla pratar som Emil och hans familj , haha , så jävla fult med dom skorrande "r"-en.

Det är dom som mamma åkte hem med som är här på fika innan dom åker vidare upp mot jokkmokk. Jag passade på att stänga in mig på rummet nu tills dom har åkt , orkar inte höra på deras prat . Dom är ena jäklar på att prata alltså.



Snart kommer T hem från valbo , så tills dess måste jag komma på någonting vi kan göra ...

Puss

"det här är inga pengar.."

under gårdagen hann de inte bli så mycket skrivande.

Först fick vi hämtning från T´s mamma så att vi skulle kunna komma dit på nåt sätt , påvägen dit så stannade vi på stan så att vi skulle kunna köpa en present till T´s pappa som blev ett presentkort på SF bio. Tyvärr hade dom stängt så att vi fick lägga pengar i ett kuvert och skriva att "det här är inga pengar , utan ett presentkort för två på SF".
Presenten tycktes uppskattas så nu ska T´s föräldrar gå på bio tillsammans , vilket inte har hänt på ett bra tag.

När vi kom dit så fikade vi cupcakes (eller hur de stavas), jättegott ! sen kikade vi på alla paket som T´s pappa fick innan vi sedan fick låna deras bil för att komma hem .
Vi åkte hem , hämtade Svea och åkte vidare till Hille där min moster och hennes tjej bor . Där kikade vi på Let´s dance och mös med godis osv.

Klockan 22:30 åkte vi därifrån för att åka till valbo med bilen igen , men de visade sig att vi kunde låna den över natten , så vi åkte bara dit för att hjälpa T´s pappa ut från huset och in i färdtjänstbilen. Gubben som körde var skitsur och vi hann knappt säga hejdå till honom , utan han bara drog iväg T´s pappa och tyckte att vi redan hade sagt hejdå. Skitskum !



Nu sitter jag och glor runt på olika bloggar , men ingen verkar ha lust att skriva längre , så jag får hitta på nå annat roligt att göra .

Puss

Det är ingen vanlig dag ..

...för det är svärfars födelsedag , hurra hurra hurra .

Grattis på födelsedagen , världens bästa svärfar .





puss

födelsedagskalas.

Nu har vi ätit frukost här hemma och nu återstår lite städning och sen fixa iordning oss inför födelsedagskalas i valbo. Jag har redan klätt på mig , men inte borstat håret eller sminkat mig. Känns nästan helt onödigt att sminka sig när man är så innibombens torr i ansiktet som jag är , nästan finare att vara utan då , men endå inte.

Eftersom att rivningen av huset i valbo är i full rulle så får svea stanna hemma idag medans vi åker dit , det är vell lika bäst det när det är så mycket brädor och spikar överallt .

Jag satt just och kollade igenom min blogg lite & gud vad jag har blitt dålig på att lägga ut bilder nu för tiden, därför tänkte jag knäppa lite kort nu och lägga ut , haha , ska bara komma på VAD .
Så, nu har jag knäppt tre bilder , den första är på mitt smink som ligger i väntans tider på att jag ska roffa åt mig det och dölja mitt riktiga jag .


Den andra är på en fruktansvärt risig mig , den togs som sagt allderlesnyss på mammas säng där jag sitter nu.


Den tredje och sista är på våran fina utsikt (fast från mammas fönster).







Nu ska jag plocka ordning lite på rummet !
Puss

ett jävla trassel.

Godmorgon ! imorse var det T´s lillasyster som fick "äran" att väcka oss. Hon plingade nämligen på dörren vid halv 10 och skulle hämta sina popcorn som hon glömde här igår efter att dom hade vart och handlat till oss .

Så nu är det städning för hela slanten här hemma !

Jag har förövrigt fått en massa munsår (?) . Har ingen aning om vart dom kommer ifrån , men i mungiporna mina sitter dom iallafall och jävligt ont gör dom. Så nu slipper ni höra mig prata idag , haha. Jag är helt röd på läpparna så det ser ut som att jag har läppstift , vilket jag verkligen inte har.

Nu ska jag försöka få nån fason på håret , det är bara ett jävla trassel nu för tiden . Har stor lust att ta ur hårförlängningen men då måste jag klippa och färga håret direkt efter . Ser inte klok ut ...
Det blir nog bara en toffs idag !

Puss

jokkmokk.

Nu har jag hunnit med att ta en promenad för att lämna Max , ätit hårdmackor med ost (som aldrig någonsin vart så goda som idag),kollat på robinson & skottat fram bilen  (eller T skottade jag jag sopade bort snön på bilen) för att sedan flytta den.

Nu sitter båda helt utpumpade i soffan i vardagsrummet och väntar på att pulsen ska gå ner så att vi kan borsta tänderna och gå för att sova . Det blir en tidig kväller idag om vi ska orka med morgondagen. Det är nämligen så att T´s pappa fyller år imorgon så när vi vaknar ska vi först storstäda (damsuga,vika kläder,skura golv i hela lägenheten,diska osv) så att det är fint när mamma kommer hem , sen när vi gjort det så ska vi begé oss ut till valbo där vi ska fira T´s pappa . (grattis i förskott♥)
Imorgonkväll ska vi nog äta middag med mamma och dom som hon ska åka hem med från kalmar. Hon får nämligen åka husbil upp till Gävle med ett par bekanta
"- som endå skulle upp till jokkmokk."  haha.

Nu måste jag sova ! Puss

nytt utseénde ?


Någon mer än jag som förresten lagt märke till det nya utseéndet i blogg.se ?
Jag gillar det inte på en fläck !
plus att det är krångel med allt så fort dom ska ändra någonting ..


barnvaktar max.

Maxen kryper runt för fullt här hemma och venna verkar aldrig få någon ro i själen.
Gud vad hälsocentralen kan det där med att strula till det .

Jag och Max har iallafall jättmysigt . Jag la han nyss i soffan här brevid mig med lite vatten , han var så himla varm efter maratonkrypningen här i lägenheten.

T är på affärn med mamma sin och inhandlar lite behövliga saker till kylskåpet (som är rätt så tomt). Hans mamma ringde tidigare idag och frågade om inte hon kunde få köpa lite mat till oss , vilket var helt underbart. Vi har inte ens nån frukost hemma ..
tack tack tack snälla svärmor.

Nu har Max druckit upp så nu vill han nog ha påtår , haha .
Puss

Recept "mjölkfri ugnspannkaka".

Eftersom att jag är mjölkallergisk (gluten också för den delen) , så passade jag på att göra en ugnspannkaka utan mjölk idag för att slippa få så ont i magen .
Vet att det finns många därute som har samma allergi/er så jag tänkte dela med mig utav ett recept på ett mjölkfritt allternativ till ugnspannkaka.

OBS ! den är bara mjölkfri !

Recept
ca 4 personer

3 ägg
2½ dl mjöl
3msk smör (mjöklfritt såklart)
6dl vatten
½ tsk salt
1tsk vaniljsocker el vanligt socker
1tsk bakpulver

· värm ugnen till 225 grader
· blanda ihop torra ingredienser för sig och blöta för sig
· rör ihop torra och blöta ingredienser tills den är "klumpfri"
· smörj en form och häll i smeten
·in i ugnen ca 25-30 minuter

FÄRDIGT



Puss


morgon vid åtta.

godmorgon ! Delade säng med två fyllon inatt , kan ju lova att det stank sprit i hela sovrummet , så jag vände mig helt enkelt in mot väggen hela natten.

Imorse tyckte Ken att det var morgon typ vid 8 , så han och T klev upp då och började klä på sig och härja , sen nu har dom åkt till valbo för att hämta ut ett paket och sedan ska dom gå en sväng med hundarna . Själv ska jag strax börja damsuga och plocka ordning inne på rummet . Mamma kommer ju hem imorgonkväll så det är bäst att börja i tid.

..annars vet jag vell inte vad jag ska göra .

Venna skrev nyss och frågade om jag kunde ta max under dagen eftersom att hon gått och blivit sjuker . Stackarn ! Så jag ska vell leka med lile max =D

Puss

köping-drömjobb?

Nu har grabbarna druckit alkohol och blitt lite fulla , själv hade jag fullt sjå att höra vad som sa på Robinson på teven.

Nu sitter jag i soffan och kollar på "i en annan del av köping" (repris förstås).
Det är ju alltid lika roligt att höra allt dom säger och gör . Ett sånt jobb önskar jag att jag hade , att jobba med sånna underbara människor varje dag. Det måste vara lite utav en dröm.
-tänk vad roligt man skulle ha varje dag ..

Nu ska jag kolla vart grabbarna har tatt vägen , dom skulle ut och försöka flytta på bilen i snökaoset haha.

Puss

snabb uppd.

Boysen är nere i källaren och bastar , själv sitter jag i joggingar och handduken snurrad runt huvudet (fortfarande).
När dom kommer upp så börjar vell robinson om inte allt för länge , så det blir vell till att kika på det och sen ska det vell förtäras lite alkohol om jag inte minns fel ..

Jag har förövrigt druckit 0.5 L cola och ätit en halv påse cheesballs (typ). Det var riktigt smarrigt kan jag säga , men nu ska jag spara resten till robinson börjar , haha.

Puss

alkohol.

Nu har våran vän Ken kommit hit , han och T ska nämligen sitta härhemma och dricka alkohol ikväll lagomt till robinson. Därför laddar Ken upp med ett maxmål nu och vi har just ätit potatismos och fiskpinnar - mums.

Dom var iväg på affärn också för en stund sedan och köpte lite läsk och ostbollar , muuuuuuuums. Jag passade på att duscha medans dom var iväg så nu är mitt meterlånga (typ) hår under armarna osv , helt gone . Känns verkligen skitbra..

Nu ska vi kolla på teve !
Puss

att vara trött på allt.

Jag är väldigt trött och less på det mesta just nu , men framför allt pengar-delen.
Jag har det ju verkligen inte dåligt om man jämför med barnen i afrika som dom flesta oftast gör , men nu bor vi ju i sverige.

Iallafall så är det j*vligt tungt för både mig och T just nu . Vi har inte ens pengar till mat ?!
Vi sparde i princip varenda krona utav våra sista löner för att kunna klara oss så länge som möjligt , men dom är nu slut , vilket inte är så konstigt då det var bra många månader sedan jag blev "varslad" eller av med jobbet (vilket som).

Nu försöker både jag och T få ersättning från försäkringskassan , men det verkar ju inte vara skitlätt för min del. Jag har ju som sagt prioriterat annat framför arbetsförmedlingen nu i sommras , som tex KÖRKORTET och familjen.
- och jag ångrar verkligen inte alls att jag prioriterade på det viset !!!!!
För enligt mig var körkortet och familjen viktigast , just då . Men det tyckte tydligen inte arbetsförmedlingen ! Så nu får vi se hur det blir , jag måste ju kunna betala mobilräkningen åtminstone ...

En annan sak som jag är rikigt less på , är denna förbannade jävla kyla . Man får ju ont i kroppen bara av att titta ut. Helst av allt skulle jag vilja flytta til ett annat land och bo där åtminstone varje vinter .

Att vara trött på allt är inte kul
att inte finna några som helst lösningar är ännuvärre




oj oj oj.

oj , vad många nyfikna läsare jag fått under kvällens gång - men det kunde man vel ana ..

Nu har jag och min underbara T vart ute och förflyttat bilen i vanlig ordning , den står nu på rätt sida och vi kommer att slippa att få böter även denna natt ( tack gode gud ). Sen har vi även tagit en liten promenad runt runda vägen som det så fint heter ..
Svea följer alltid med när vi ska flytta bilen , hon älskar nämligen att åka bil . Så varje gång vi flyttar bilen så får hon följa med och sitta i bilen medans vi flyttar den med all vår kraft . Själv njuter hon utav bilvistelsen och önskar förmodligen att bilen kommer att fungera snart så att hon får crusa runt lite med oss , som vi alltid gjorde förrut , innan den gick sönder.

Nu ska vi försöka sova , T ska nämligen upp tidigt imorgon och gå till arbetsförmedlingen. Själv funderar jag på att dammsuga , har blivit så jävla mycket hundhår i alla hörn.
Annars har jag ingenting planerat , som vanligt . Skulle vara kul att hitta på någonting , men jag har sån dålig fantasi plus att ingen är hemma nu för tiden ,alla jobbar typ.
Förrut kunde man alltid vara med nån i släkten eller så , men nu har ju även dom börjat jobba och gå i skolan osv eftersom att jullovet är slut . Det känns lite ensamt , men jag har ju Svea som tur är ...

Nu ska jag pussa på min älskade T (♥♥♥) och sedan sova , puss

positiva jag.

Klockan är redan "halv åtta hos mig" & jag har inte gjort ett dugg på hela dagen ..
Det kallar jag att ta vara på dagen .

Min T kommer inte hem förns om ungefär 30 minuter , det blev inte klockan 6 som han så punkligt sa tidigare idag. Men man kan ju inte alltid komma i tid , intesant ? Och vad är vell två timmar ...

Jävligt less på alla stumma barnprogram är jag iallafall , har suttit och kollat på barnkanalen sedan jag vaknade i morse.

Nu ska jag svischa ihop lite potatismos som vi kan ha på våra korv med bröd som blir middag idag.
Puss


denna förbannade jävla nyfikenhet.

Vad har människor för fel egentligen ? nåt jävla allvarligt måste det ju vara iallafall ..
Jag börjar lacka ur riktigt rejält nu för att vara helt ärlig !

Grejen är den , folk är så jävla nyfikna & inte nog med det , när dom väl är så jävla nyfikna så verkar dom ta saker helt förgivet.
Jag tänker inte sitta och skriva ner varenda händelse,upplevelse och ord som sägs eller sker i mitt liv . Ibland funderar jag helt ärligt på att stänga ner bloggen och aldrig mera börja skriva igen.
Men det vet jag att jag inte skulle klara av , inte för att jag skulle komma att sakna er eller så , utan enbart för mitt egna välbefinnande . Jag måste helt enkelt skriva av mig ibland & därav denna ointressanta blogg ..

Tillbaka till nyfikheten !
Ni som enbart är ute efter fakta , tänk ett steg längre ..



THE END

sängpotatis.

idag har jag vart en riktig soffpotatis , eller sängpotatis måste det heta eftersom jag inte legat i soffan utan i sängen.
Jag har fortfarande inte klätt på mig och ligger istället nerbäddad under täcket och kollar på barnkanalen. T har åkt till en kompis eftersom att jag var så jävla "tråkig" enligt honom , haha .

..och jag förstår att det är mycket roligare att sitta och spela nå jävla krigarspel !
(eller inte)

Jaja , jag har iallafall inga planer på att gå ut eller över huvudtaget göra ett jota idag , jag känner inte för det helt enkelt , jag är riktigt slut och känner mig helt sjuk. Jättesjuk !



Nu ska jag ringa till min finaste och fråga när han tänker komma hem !
Puss

..att inte bilen funkade.

Godmorgon!eller nu är det ju förmiddag igen ..
Imorse väckte svea oss eftersom att hon tyckte att det var dags att gå ut på morgonpromenad . Så nu sitter vi i sängen jag och T och försöker leta på en bra film på datorn som vi ska börja dagen med .
Vi har nästan aldrig nånting planerat , skit skönt , men endå lite tråkigt att bara sitta hemma och göra ingenting varje dag. Synd att inte bilen funkade , då hade vi åtminstone kunnat förflytta oss nånstans , som tex till min pappa - som jag inte träffat på jättelänge.

Såg att Ronja kommenterat här också , synd att jag inte såg det tidigare , isåfall hade du kunnat kommit förbi innan du börjar jobba . Men men ..

Att bero på ingenting , mina visdomständer växer för fullt och det gör så jävla ont . Det gör ont när jag gapar . sväljer, vrider huvet , tuggar ... ja , hela tiden . Hoppas dom börjar växa lite fortare snart så att det kan gå över nån jäkla gång . Tur att det finns pannkakor kvar sedan igår som jag kan äta utan att få ont , haha.

Vi hade förresten finbesök igår utav T´s familj (förrutom hans pappa) , dom var förbi här och drack lite kaffe och kollade på "halv åtta hos mig" med oss , riktigt trevligt . Dom är ju nästan aldrig här så det kändes lite "nytt" att dom kom förbi - men kul , givetvis.



Nu ska jag pusha på T i filmletandet ..
åh , jag är på sånt filmhumör idag ! nån mer ?

Puss

ryssjävel.

nu har jag vart ner på arbetsförmedlingen och jag måste haft en jäääävla röta , jag hade nämligen inte blitt utskriven.
Men ryssjäveln eller vafan hon va för nåt (nåt svetlana-land kom hon ifrån iallafall) , var nog den otrevligaste och stöddigaste jag någonsin mött , fyfan för sånna människor. Man kan ju tycka att man ska va någolunda trevlig när man har ett sånt social relaterat jobb , men den biten verkar hon totalt glömt bort , jag har som sagt aldrig någonsin mött en så otrevlig människa på ett sånt ställe nångång.
- dumma dig !
Det är sånnahär människor som får en att börja skapa fördommar .................. :@

T följde med som sällskap och vi tog en promenad ner dit , på vägen hem gick vi in på konsum och köpte med oss mjölk,ägg och sylt - som vi sedan ska göra pannkakor med , mums !  Jag valde mellan korv med bröd (hemma) eller pannkakor & efter mycket om och men så blev det pannkakor tillslut.

Nu ska jag börja veva ihop pannkakssmeten !
Puss

dagdrömma.

just nu önskar jag bara att någon , någon vänlig själ , knackade på dörren och slängde åt mig en hel drös med nya osedda filmer. Det är sånt humör jag är på idag , bara krypa ner under täcket med myskläder och bara glo på film enda tills det är dags att somna för natten ..

Filmer som skulle kunna vara roliga att se är tex , "sommaren med Göran" , " det regnar köttbullar " osv ..
Biofilmer helt enkelt !
Fast en massa skräckisar eller 3D filmer skulle inte heller sitta helt fel ..   åh

Känner du dig manad ? du vet vart jag bor ..

arbetsförmedlingen.

Godmorgon ! imorse var det me myself som vaknade först , Svea och T ligger fortfarande raklånga i sängen och sover tillsammans .

Idag finns det (som vanligt) inga planer , bara att jag måste ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig eftersom att jag blev utskriven för ett par månader sedan (fan fan fan).
Har ingen aning när jag ska ner dit , men det lär vell bli snart , för jag antar att det är en hel del folk där idag eftersom att det är måndag.

Ikväll är det tevekväll som gäller , det är ju jättebra program ikväll , blandannat paradise hotel.

Puss

flytta och se glad ut .

har just vart ute och förflyttat våran (för tillfället) ofungerande bil ..
eller ja , mammas bil som vi fick låna medans hon åkte bort .
Det är ju datumparkering här utanför så att dom ska kunna ploga och underhålla den sida av väg där inga bilar står på. Så det är bara att se glad ut och flytta bilen tills den ska lagas !

Förövrigt så sitter jag just nu i soffan , redo för att sova . Jag har nämligen redan hunnit med att tvätta ansiktet,smörjt in ansiktet,borstat tänderna och kissat.
- klar i tid för en gångs skull ..
Snart ska jag lägga mig på T´s arm i sängen och slumra in medans han kollar på sin serie som han brukar göra varje kväll . Han är nämligen jättepigg på kvällarna och jag helt tvärt emot , så det passar ju jättebra att han kollar på sin serie för då slipper jag somna "ensam" , vilket jag hatar .

Jag kom just att tänka på vad otroligt längesedan det var jag träffade Ronja , har nog inte träffat henne på flera veckor. Helt sjukt ..
Jag ska nog försöka få tag i henne så att vi kan styra upp någon dag här framöver , så vi kan ses , prata ut och även gå en lång och behövlig promenad med våra jyckar :)


Nu måste jag faktiskt sova , känner att ögonlocken börjar dras ner allt för fort och allderles av sig själv .

Puss

du ska inte peta köttbullar i näsan..

Imorse väckte min syster mig och frågade om jag kunde vara klar om 20 minuter
- ööhmm...a okej , visst !
sa jag och snodde på mig kläder det fortaste jag kunde . .

Vi skulle nämligen åka och hälsa på min bror eftersom att söndagar är den enda besöksdagen på hela veckan. Jag hade ju inte träffat honom sedan begravningen utav "morfar", så det var ju helt optimalt tillfälle att åka och hälsa på min älskade bror .
Vi åkte vell ungefär vid 13 tiden härifrån , sen stannade vi i hofors och handlade på nåt "sparköp" . Det blev 2 stora baguetter för 10:-/st och en liter BRAVO juice för min del . Min syster går ju därimot på Gi så hon köpte bara ett paket kalkon , haha.

Väl framme hos lillebror så drack vi lite kaffe (te för min del) och åt lite kakor (inte min syster). Morbror och hans tjej kom också dit och umgicks , sen vid 16 tiden åkte vi hem igen , då körde jag .
-kolsvart kan jag säga ! uch...

Väl i gävle kom min syster på att hon och hennes tjej skulle spela badminton , så vi åkte hem till dom så min syster fick byta om innan vi sedan åkte till badmintonhallen. Jag och en annan tjej satt och kollade på medans min syster och hennes tjej spelade för fullt i 60 minuter .
Jag hade värsta matsäcken med mig , köttbullebaguette , juice och en 200g Choklad !



Nu är jag iallafall hemma igen och inväntar att köping ska börja , sen blir det nog sängen direkt , är trött som fan idag.

Puss

världsmysig dag !

Jag har (som ni ser) haft en världsmysig dag !
En dag med massa fint umgänge och massa trevliga händelser ..

Det började med att jag och T åkte ner på staden för att hämta T´s lillasyster från en kompis efter att dom "partajat" igårkväll . När en stapplande Malin (♥) med vita klackskor , håret i en knut och festkläder hade hoppat in i bilen så åkte vi vidare mot valbo för att släppa av henne och hämta upp T´s mamma som skulle bli skjutsad till jobbet.
När vi hade lämnat av henne på jobbet så åkte vi hem och lämnade en nöjd Svea som hade suttit i bakluckan under hela färden. Därefter begav vi oss för att tanka upp bilen , innan vi sedan åkte ut till Sandviken och hälsade på T´s pappa.

Alla tre var vrålhungriga när vi träffades så jag och T blev bjudna på AGA-grillen - ett litet "bortglömt" matställe som jag aldrig hade hört talas om förr (fastän jag gått i skola i sandviken i 3 år). Iallafalll så finns det jätte speciella hamburgare där , eller jättespeciella "pålägg" kanske man ska säga. Det finns nämligen hamburgare med jordnötssmör,korv,vitlök,bacon,lökringar,svamp(?).....ja , en massa skumma saker !
Jag trodde först inte jag skulle våga prova , men tillslut så bestämde jag mig för att faktiskt prova en utav dom "lite mindre" konstiga hamburgarna & det fick bli med ;
Bacon,fetaost,tzatsiki,annanas,dressing och sallad
- FAKTISKT , en utav dom gooodaste hamburgarna jag någonsin ätit !
Till hamburgarna så ingick självklart dricka och en hel(!!) frigolitlåda med pommes , vilket var helt otroligt mycket mat för oss alla , men jag åt nog mest !?

Dum som jag är så glömde jag att fota ...

Iallafall .. Efter vi hade vart i sandviken och umgåtts och ätit så åkte vi vidare till stigslund ! Vi tog en förjävla dum väg för vi tänkte vara lite smarta och åka igenom sätra och förbi LÄKEROL , men tro på fan att det var brynäsmatch och att den PRECIS slutat , så vi fick vänta där i evigheter . Men som tur var så hann jag i tid hem till min syster lagomt till Robinson - skönt !

Men nu är vi iallafall hemma , jag fick skjuts hem från min syster utav henne . T var redan hemma eftersom att hans mamma skjutsade hem honom efter att han lämnat tillbaka  deras bil .



Oj , vad mycket text (och lite bilder) det blev nu , men så får det bli idag .



Jag blev riktigt sugen på en sånhär scones nu , som jag bakade för inte så längesedan..
Synd att smöret är slut ! haha

Puss

sandviken.

Istället för att grilla eller bara sitta hemma idag så åker vi allderles strax ut till sandvikens sjukhus och hälsar på T´s pappa. Det var ju ett tag sedan vi var där nu och därför kändes det här som en optimal dag att åka för att hälsa på honom.
Först ska vi hämta T´s bakfulla lillasyster på staden , sedan skjutsa hans mamma till jobbet innan vi sedan styr vår kos mot sandviken .

Ikväll är det ju Robinson också , det kanske ses hemma hos min storesyster om hon tar tummen ur röven och svarar på mina sms nångång .

Ha det så bra sålänge så hörs vi vella ikväll innan jag ska sova , för innan dess har jag nog inte tillgång till dator eftersom att jag lämnar min hemma. Men kanske att det blir en liten uppdatering hemma hos syster min..

Men nu måste vi kila väg här ! Puss

grilla?

godmorgon ! blev väckta här i "huset" utav att mobiltelefoner ringde och hade sig (som vanligt) . Men som sagt , det är skönt att komma upp i tid endå .

Nu har T tagit med sig Svea ut på en promenix och jag ska sätta igång att knåpa ihop någonting vi kan äta till frukost , inte det allra lättaste när det inte finns en skymt utav mackor i heeela skafferiet.
Mackor är ju det man vill ha på mornarna ju ...

Idag ska jag och T äta korv med bröd har vi bestämt , men vi vet dock inte om vi ska åka iväg nånstans för att grilla eller om vi bara ska tillaga det här hemma ?! det visar sig . Men det vore ju mysigast att åka iväg nånstans , men jag är ju så jävla fryssen av mig :(

puss

hemma.

Nu är jag äntligen hemma efter en låååång (men rolig) dag på vifft ! Jag och min syster har umgåtts hela dagen och vi har hunnit med en massa skoj . Först åkte vi till Stadium till exempel , sen hem och åt jättegod mat och nu på kvällern mös vi till let´s dance - så jäkla saknat !
Jag älskar att vara med min syster , men det händer inte så ofta nu för tiden . Jag hoppas kunna hitta en lösning , eller rättare sagt så hoppas jag att hon kan hitta en lösning , hon jobbar ju jämt och ständigt..

Vi har hunnit med att parkera om den förbannade biljäveln också , bilen som inte fungerar och som inte fungerat sedan mamma lämnade staden (och bilen). Det var nog inte meningen att vi skulle få låna bilen med tanke på att den gick sönder samma dag som hon åkte iväg ..

Nu ska vi iallafall krypa ner i sängen , T ska kolla på en film och jag ska SOOOOOOOOVA , sova ända tills jag inte orkar mera , för nu är jag verkligen skittrött.



Tänk att vi vart tillsammans i hela 1 år och 6 månader , helt sjukt .
Vart tar all tid vägen ? Vill att du alltid ska veta att jag är din , för all framtid ...


Puss

snabb uppd.

viiilken mysig dag !! har spenderat hela dagen md min syster , så himla kul att träffa henne igen efter att hon inte haft tid pga jobb jobb och jobb .

Nu är T utanför så nu måste jag kila , men jag skriver mera när jag kommer hem :)
Bra va ?

Puss

svar till "Lisa".

Lisa om 1 år och 6 månader.:
har ni tatuerat varandras namn? :)

Svar; Ja , vi tatuerade in varandras namn på våran första utlandsresa tillsammans , nämligen Thailand , mars 2009.
-Något jag aldrig någonsin kommer att ångra !

Puss

haha, älskade du !

Thias håller på med nån typ av SHOW här i sovrummet. Han har tatt på sig trosor(!!), min mjukisdress , bh och en handduk som han har snurrat runt håret för att se extra "tjejig" ut .
- det värsta av allt är att han liknar en tjej , haha . Ibland funderar jag på om han inte är en tjej , fast då vore det ju hemskt konstigt att förklara nuläget , haha .

Nåväl , det är en hemskt trevlig show iallafall , älskade du .

Nu ska jag krypa ner och sova , T vägrar och sova så han ska kolla på sin förbaskade serie till klockan "mittinatten".Han har fan vändt på dygnen !
Fast just nu är det jag som sover längst om mornarna ..

Imorgon ska jag träffa min syster som jag inte träffat på jättelänge ! så imorn går jag upp med tuppen , eller inte.
Puss

1 år och 6 månader.




- Jag älskar dig !




känslan av att vara ensammast i världen..

..men endå inte .
Dag på dag på dag på dag , får jag den här känslan , känslan av att vara ensammast i världen , men endå inte. Jag vaknar , ensam . Jag går upp , ensam. Jag lagar mat , ensam . Jag kollar på film, ensam .
Allt jag gör , gör jag ensam , men endå inte .

Varför du är så oerhört kort ,stram och otrevlig - har jag ingen som helst aning om. Jag förstår bara inte hur en så (i vanliga fall ) underbar människa , kan vända och bli så förjävlig , på en så kort tid ?!
Allt är bara så tvärtom vad det brukar vara , allt .

Tur att jag kommer att klara mig själv i vilket fall , utan någon som helst hjälp - det ska jag bannemej se till.
även om jag inte är nån jävla snobb med en massa pengar som kan köpa vad som helst , så har jag överflöd utav kärlek och det är det viktigaste en människa kan få.

Jag älskar dig , när du är den du brukar vara  . Jag älskar dig , när du är som du inte är nu .

Varför gör du såhär , varför just nu när jag behöver dig som mest !?

ingen ork.

God förmiddag ! idag blev det inte till att sova lika länge , har faktiskt sovit ritkigt dåligt inatt och inte mått särskilt bra på nåt sätt . Känner mig fortfarande hängig och börjar undra när förkylningen ska gå över .

T har gått ner på staden till arbetsförmedlingen , vilket jag också borde ha gjort . Jag hade tyvärr ingen ork att gå upp så jag kände att jag får ta det imorgon eller på måndag , det kommer endå inte gå nå fortare om jag gör det idag eller i morgon.
Istället tänkte jag ta och bädda och börja vika in all tvätt som (fortfarande(!!) hänger på torkställningen. Sen ska jag även hinna ta en sväng med damsugaren och välja vilken mat vi ska äta idag innan min älskade T kommer hem. Tänkte överraska honom med lite lunch, om jag kommer på nåt bra vill säga .

Jaja , lär vell skynda mig lite nu ! puss

Sverige-Polen.


guud vad nervös jag är , sitter som om det vore jag som var avbytare här ...
Det är iallafall rätt jämnt i matchen mellan Sverige-Polen , polen leder bara med två bollar .


HEJA SVERIGE NU DÅ !

filmkväll.

Goddagens ! Jag har legat i soffan i princip heela dagen , T också för den delen. Ingen utav oss är särskilt pigga idag,T sov middag tillochmed , haha .

Snart kommer en kompis till oss hit med en massa filmer , bland annat Wallander (en ny) . Så vi ska vell kolla på film hela kvällern , fast klockan 20:30 blir det en lite längre pause för att kunna kolla på Sverige-Polen matchen som går på kanal 4.

T gick ut för att provstarta bilen idag , tror ni den startade ? - NEJ !
En sak kan jag med säkerhet säga , jag kommer aldrig någonsin skaffa mig en så gammal eller dålig bil som man inte kan räkna med i alla väder , det lovar jag ! Haha.
Ekonomiskt sett vet jag dock inte hur det ska lösa sig ..

Nej men nu måste jag faktiskt kolla på film med dom två herrarna här i huset ! Puss

5GB..

Fick just ett meddelande på datorn från Glocalnet om att jag nu har surfat över 5GB på mitt mobila internet - därmed dras hastigheten ner (!!).
Kul att jag kommer ha ännusegare internet än vanligt , otursperiod är vad jag har !!!!!!

Ska säga upp det här internetet idag tror jag !

otursperiod.

godmorgon (!!) , klockan 13 på förmiddagen - ja , jag vaknade nämligen nyss , 12:45 för att vara exakt.
Sotaren var här vid klockan 7 imorse , då blev jag väckt utav T  , men somnade om på direkten , han fick istället gå upp och "välkomna" gubben.

Jag själv fortsatte att sova och sov ända tills .. ja ..12:45 . Det brukar jag verkligen inte göra ! Jag känner mig fortfarande huuuuuuur trött som helst och har hals och huvudont . Det känns verkligen inte bra !

Så nu sitter jag och äter frukost och ska vell inte göra så mycket annat heller , kanske gå ner och ta en titt på bilen och prova ifall den startar , annars blir det kablar idag igen . Suck ! Jag tänkte även att det vore praktiskt att åka runt lite så att bilens batteri får ladda upp lite , men igår när jag skulle göra det efter att ha fått starthjälp utav min moster - så pajade fläkten , så jag såg INGENTING.
Lär vell byta säkringarna och se om de kanske funkar då ...
Man kan ju inte säga att jag har nån röta nu för tiden inte , jävla otursperiod.

Puss

jätteförkyld och feber.

fan fan fan , säger jag bara .. Hur kunde sverige som gång på gång på gång på gång , drog ifrån med en massa jäkla mål - förlora ?
två ynka bollar , jag blir så arg ! Sverige spelade ju så grymt mycket bättre ..

Ni som kanske inte förstår eller är helt ointressedrad utav just handboll , så kan jag berätta att det är just handbollsmatchen jag pratar om . Sverige förlorade mot slovenien med två ynka bollar , i sista sekunden, efter att ha lett "överlägset" i stort sett hela matchen.  Men men , det är bara bita ihop och hålla tummar och tår imorgon vid samma tid , då spelar nämligen sverige mot polen , dom ska vi vell knäcka hoppas jag !?

Nu är det läggdags iallafall , det har vart en lång och jobbig dag för min del . Jag har blivit jätteförkyld och har feber. Känns verkligen inte bra det här ! Hoppas det går över fort som satan ..
trött dygnet runt nu för tiden !

Puss och godnatt på er

Sverige-Slovenien.

Sitter och dricker cola med en citronslize på kanten utav glaset , gott va ?
Nu början handbollsmatchen mellan Sverige-Slovenien på fyran , så jag kommer att vara lite off när det gäller datorn så att ni vet .
-man är ju handbollsfan så det skriker om det ! Jag saknar tiderna med Forsbacka IK .

Jag är hon med svart tröja , svart uppsatt hår & till vänster om hon med grön tröja ..


Nu börjar det om 1 minut så nu måste jag lägga mig tillrätta i min älsklings knä och bara njuta utav sveriges (förhoppningsvisa) seger mot slovenien. Vilket jag faktisk tror att dom gör , vinner .

Håll tummar och tår för Sverige nu !

Puss

T har lämnat mig.

Nu har iduns mamma hämtat henne och T har lämnat mig för att åka till valbo där en kompis bor. Så nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på barnkanalen i vanlig ordning , samtidigt funderar jag på vad och om jag  ska äta idag . Jag hatar att äta ensam och äter oftast inte dom gångerna jag blir tvungen att äta ensam ..

Någon mer som hatar att äta ensam?


Jag kanske får ta en macka och lite kräm istället , det är ju endå lite mättande ..

Saknar dig , älskade Thias :) ♥

Puss

jag hatar vintern.

Nu har godisskålen från igår åkt fram igen , Idun har tjatat efter godis sedan hon vaknade i morse , så man kunde ju inte direkt säga nej. Haha.
Så nu sitter vi i soffan med en svart fleecefilt och kollar på barnkanalen , våran bästaste kanal.

T ska snart åka till en kompis i valbo , så jag och Idun blir ensamma här hemma . Vi funderar på att ta en promenad med Svea i det "soliga" vädret. Nej , uch vad negativ jag känner mig , ingenting är roligt längre , jag hatar vintern.

Nu ska jag fortsätta äta godis och kolla på teve med busfröet.
Puss

början till en förkylning?

Godmorgon! idun vaknade vid 10(!!) , värsta sovmorgon ju =D Nu sitter vi och käkar yoghurt i soffan och kollar på Lotta på B . Idun tog ju med den filmen så att vi skulle kunna kolla ..

Vet fortfarande inte vad som händer idag , moster ringde och frågade om jag skulle med och bada , men eftersom att Idun inte har några badkläder med och eftersom att jag tror jag börjar bli förkyld , så tackade jag nej . Annars hade det vart skitroligt , jag älskar att bada på badhus - Speciellt bubbelpoolen ..

Jag känner som sagt att jag börjar på att bli förkyld , näsan är hel täppt och rinner , på samma gång?!  Drygt som fasen. Har blitt väckt flera gånger inatt utav att jag inte kunnat andas med näsan , eller att kudden var helt blöt utav snor haha . Fräscht ..

..och bilen krånglar , det är mycket skit just nu ! Så nu FÅR man egentligen inte åka me den , men det kommer vi nog att göra endå , om det nu behövs.
Puss

en bra tevekväll.

Godkväll ! nu är det slut på tevetittandet här hemma , klockan börjar närma sig sängdags för mig och T med . Idun sover nämligen sedan några timmar tillbaka  - söt grodan !

Vi hann med att kolla på Lotta på B , 2gånger , sedan Emil i lönneberga och en massa barnprogram innan idun tillslut somnade inne i våran säng . Då fortsatte jag och T med att kika på teve och det blev en MASSA braiga program. Måndagar måste nog vara en utav dom bättre tevedagarna ..
Eller vad säger ni ?
Vilken dag är den bästa tevedagen ?

Nu ska jag borsta mina vita fina tänder (- ja , dom har faktiskt blitt vitare sedan jag slutade snusa för exakt 2 veckor sedan!). Prova själva , ni som snusar/röker !
Jag tror minsann jag ska låna iduns tandkräm idag , den luktade så himla gott , barnsligt gott !  haha

Imorgon är det ingenting planerat som vanligt , vi ska vell ut på lite promenader med Svea bara , men inte längre än så har vi planerat. Vi har ju inga lysen på bilen för tillfället heller , så vi kan ju inte direkt ut och åka nånstans på kvällern eller på eftermiddagen då det börjar bli mörkt . Och hur ofta är det ljust om dagarna nu för tiden egentligen?
-Nej juste , aldrig ......

Hoppas ni har och har haft en trevlig kväll ! Puss
..& jag tycker också att jag börjat bli lite slö med att lägga ut bilder här på både mig själv och annat , men det är för att jag inte gjort mig fräsch på ..jag vet inte hur länge. Sen vänjer man ju sig snabbt med filöverföringen till datorn , så nu tycker man ju att det går segt (!!) att lägga över bilder på datorn . Endå tar det kanske ..30 sek - högst!



Jag älskar er , ♥
till månen och tillbaka.

jaja , puss

Barnvakt.

Nu har jag precis vart och hämtat min lilla kusin Idun , jag / vi ska nämligen barnvakta henne tills imorgon.
När jag hade hämtat henne så åkte vi och handlade på Willys jag och idun ,det blev lite godis , cola , ljuice , bea och toapapper - lite behövliga småsaker sådär .

Nu sitter vi och kollar på Lotta på Bråkmakargatan  , hon ska precis till att sno en cykel från tant Berg (grannen ni vet?) . Jag älskar Lotta , hon påminner så mycket om mig själv när jag var liten ..
Jag vet en till som är helt besatt utav henne , haha , Idun .

Puss

idiot.

nedrans vad det ekade här igår ..
Men vi hade iallafall en jättemysig "frida&thias-dag" som började med att vi vaknade , åt frukost , klädde på oss , bakade kladdkaka,åt fruktfat , lagade makaroner med pastasås, kollade på 3Dfilm med 3Dglasögon, kollade på "blåsningen","köping" och nånting annat innan vi tillsist kröp ner i sängen och somnade tätt intill varandra.



- mysigaste dagen på väldigt länge !

Idag är det nya tag som gäller , jag har precis vart nere i tvättstugan och slängt in min tvätt i 3 maskiner , så snart är verkligen ALLT nytvättat och luktar supergott - det
älskar jag.
När jag kom ner dit så märkte jag att nån j*vla IDIOT tvättar på våran tvätttid , dom hade torktumlaren och torkskåpet fullproppade med kläder , plus att det låg kläder på golven och bänkarna där nere . Sånt hatar jag !
Jag och en granngubbe kom iallafall fram till att det måste vart hon som hade tvättid innan mig som fortfarande har sina saker kvar , så vi försökte kontakta ordförande i styrelsen här på flemminggatan , men hon var inte hemma . Så nu måste jag kasta ut hennes grejer när jag kommer ner så att jag(!!)ska kunna få plats med mina(!!) kläder på min(!!) tvättid. Är det inte frustrerande så säg ..

Nu är det iallafall dags att gå ner igen , jag tror minsann att maskinerna är färdiga nu .

Puss

istället för godis?

Jag har alltid avgudat citroner , jag skulle lätt kunna äta det istället för godis !  Bara känslan utav att det "rycker" i käkarna gör mig helt extas . haha
Sen är det ju även gott att göra Citronvatten också ..

T åkte förövrigt till affärn och handlade 10 st citroner nu !



Har ni någonting ni skulle kunna äta istället för godis ?
berätta gärna vad och varför isåfall ..

Puss

pulver-vaniljvisp..

T fick nå jävla sockersug efter just kladdkaka för fem minuter sedan , så nu står kakfan i ugnen och blir kladdig och god ..
Själv blev jag lite deprimerad över att de bara fanns "pulver-vaniljvisp" som man måste ha mjölk till , här hemma . Så till min tröst tog jag en hel citron och åt upp . När jag precis hade ätit upp citronen så såg jag att "kartongen" som jag hela tiden trott vart matlagningsgrädde - var just vaniljvisp , färdig(!!!!!) vaniljvisp !!!!! Gud så glad jag blev.

Nu är det bara ett par minuter kvar tills kladdisen är klar , då blir det till att kolla på en 3D film med 3D-glasögon & äta kladdkaka.
Det kan inte bli så mycket bättre va ?

Puss

torrboll.

Har just klivit ur en lååång och välbehövlig dusch ! Det blev hela kittet idag med inpackning o rakning osv.
-så himla skööönt

Nu sitter jag och försöker knåpa ihop nånting att göra , men det verkar ju meningslöst , det finns verkligen ingenting att hitta på . Det blir nog bara till att sitta hemma som det ser ut just nu !

Jag har förresten börjat flagna (!!) skitmycket i mitt ansikte , det spelar verkligen ingen roll hur mycket eller ofta jag smörjer in mig med lotion , det är endå snustorrt . Jag fattar inte varför !? Mitt ansikte är nästan som sandpapper , så hårt och torrt ..

Puss

sommar året runt ?

Godmorgon ! blev väckta utav telefonen imorse (som vanligt) .. är det inte min som ringer så är det T´s. Men det kanske var lika bra det , annars hade vell T aldrig kommit upp , även om det var jag som var tröttast just i morse.

Idag iallafall , finns ingenting planerat . Funderar på att bara ligga hemma och lata mig . T ska till valbo lite senare och hjälpa till att bära nå sängar , så medans han är där så försöker vell jag åka iväg till nån som vill umgås . Blir så rackarns trött på våran (mammas) bil , den bara krånglar heeela tiden när det är såhär kallt . Är det inte lampor,tutan,värmen och lukten - så startar den inte. Det gör mig så arg !
-Varför kan det inte bara vara sommar året runt ?




jaja , nu ska jag äta lite frukost .
Puss

fel av mig!

Kul , i förra inlägget skrev jag "fredagsmys" ..
Jag trodde helt seriöst att det var fredag idag .. men fick en kommentar på facebook och kom då på mig själv - ops! Men nu vet ni iallafall att jag inte är HELT knäpp .

Sitter fortfarande hemma hos venna♥ , har precis kollat klart på Robinson . Snart ska vi åka och hämta T´s lillasyster som är hemma hos en kompis här i stan . Vi ska skjutsa hem henne till valbo . Eller JAG ska , T drack ju igår .

Sen åker vi nog hem och sover om jag får bestämma , jag börjar redan bli helt trött - fast vi inte gjort ett dugg idag.

Puss

fredagsmys hos venna.

Har vart och är fortfarande hemma hos venna , vi kom hit i förmiddags och har inte hunnit med så mycket . Eller jo , vi har suttit i soffan och myst en massa , sen har vi vart till Max och köpt med oss mat som vi sedan åt här hemma hos henne , sen har vi också kollat på den nya Twilight ni vet - new moon .
- inte alls så bra som jag trodde den skulle vara .. Men endå helt ok !

Nu sitter vi i "väntans tider" på att robinson ska börja , det börjar ju om sisådär en kvart ! Vi är som besatt i robinson..

T och Svea är också här , så det är fullt hus här hemma !

Puss

snabb uppd.

Nu har jag skjutsat mamma till tåget . Har även väckt T som låg och sov när jag kom hem ! Nu ska vi äta lite frukost och så innan vi sedan går hem till Venna och kollar på nya twilight - new moon . Ska vell kolla på lite andra filmer också , men börjar med New moon .

Puss

nyvaken och jäklig.

Designen är INTE klar och den kommer nog inte heller bli riktigt klar på ett bra tag ..
Tänkte bara upplysa er om det .

Nu sitter jag vid köksbordet , nyvaken och jäklig . Ska snart skjutsa mamma min till tågstationen där tåget avgår klockan 10:30 mot kalmar . Därefter ska jag försöka få tag på Ronja så att jag kanske kan svänga förbi henne och säga hej , det var ju verkligen inte igår man träffade på henne ..

Nu ska jag slänga i mig lite frukt innan jag åker ! Puss

ursäkta röran !

T håller på att pillrar med en ny bloggdesign till mig och jag valde därför att " låsa " bloggen tillsvidare. Men nu när så många har börjat att fråga efter lösenordet så har jag nu öppnat den igen .

Hoppas att ni har överseénde med att de kanske kommer att se lite "rörigt" ut här ett tag
- jag har ju trots allt bloggen öppen , för eran skull ..

Puss så länge

färgat mammas hår.

Det blev en färgning i mammas hår istället för slingor . Så nu har hon sköljt ur färgen och även torkat det osv. Hoppas hon blev nöjd , men det verkar så iallafall ..

Tog tyvärr inga bilder , men vi ska på lite kalas senare idag hos min kusin och hans mamma som sådär lite i efterhand ska fira sina födelsedagar just idag . Det blir vell lite fika och så ..
T hade bestämt med sin familj att dom skulle äta tacos tillsammans ikväll .. Men eftersom att jag inte visste någonting förns nu idag om det så vettesjutton hur det blir för min del . Vill ju hinna med att både fira kusin+moster och träffa T´s familj =/
Men det ska nog lösa sig , jag får vell ta bilen ner till T och hans familj efter jag vart hos kusinerna . Dom bor ju trots allt inte långt ifrån varandra , 2 kilometer kanske .. :)

Nu ska jag börja platta håret o sminka mig lite .. Det får nog bli en lätt frisyr idag , allt hår i en spänd hög toffs !
Puss

HÅLL I HAKAN !!!

Nu ska jag berätta en sak som mina närmsta vänner säkerligen kommer att behöva hålla i hakan för att kunna höra på ..
- är ni berädda ? okej ..


JAG , FRAJS , HAR SLUTAT SNUSA ...
Helt otroligt .

anledningen är att jag faktiskt inte har råd längre. Jag har ju som sagt inget jobb och får inga bidrag eller liknande , så där har ni anledningen . Det suger , jag vet .. Men vad gör man inte ? Har man inte råd , kan man inte hålla på.


(thias uppätna naglar , uääääck)

Nåväl , jag har iallafall vart utan snus i 2 vekor , på måndag . De enda gångerna jag är riktigt sugen är när jag precis har ätit klart och bara sitter ...- Då , då är jag sugen som fan .
Men nu har jag ju klarat två veckor så nu lär jag ju inte börja igen ...

puss

inga planer.

Godmorgon ! Mamma väckte oss idag , genom att ringa och fråga vilken hårfärg hon skulle köpa , typiskt .
Hon kommer vell hem snart och då ska jag färga hennes hår , eller slinga rättare sagt. Annars har vi vell inga som helst planer idag , bara vara hemma och slappa och så .

Nu ska jag äta lite aprikoskräm och en toast i toastmaskinen ! Puss

vi är matvrak !

Jag och T är verkligen två matvrak , iallafall idag ..
Vi lagade mat bestående utav potatis , kokade morötter , kycklingklubbor och vitlöksbröd .. Sedan efter maten blev jag sugen på socker och bestämde mig för att "överraska" T med lite mysig efterrätt - som jag tror blev väldigt uppskattat .






(jordgubb/vaniljglass med vaaarma jordgubbar)
-hur gott som helst !

Puss

gud vad underbart !

Äntligen slipper jag åka runt med ett a4 papper så fort jag ska nånstans , nu räcker det istället med mitt körkort . Sen slipper jag ju även ha passet med mig också , guud vad underbart !


mitt tillfälliga körkort (som jag fick när jag klarat körkortet)





mitt "riktiga" körkort !



Härligt va ?
Nu är det Ronjas tur att ta körkort tycker jag ..

Puss


less frajs.


Hade jag inte haft T , hade jag kanske inte orkat , men nu när jag har honom så behöver jag ingen annan ..

orkar inte med en massa skit , trött så det räcker och blir öööööööver .

Jag älskar dig T






Nu blir det lite finmiddag och en superbra film inne i sovrummet framför teven , vad mer kan man begära?

Puss

typiskt.

Ingenting verkar bli som planerat idag , & allt tycks tyckas/tro vara mitt fel - som vanligt ! =/
Men men , ska vell hänga klart tvätten och sedan ta den här promenaden upp till posten nu så får vi se vad som händer efter det , ska vell inte göra allt för många knyck kan jag tro , eftersom att jag är så jäääääääädrans trött.

men , en promenad har ingen dött utav !
Puss


det riktiga körkortet .

Var just ner och hämtade tvätten i tvättstugan och posten i brevlådan , det riktiga körkortet har nu anlänt på posten uppe på söder . Så snart ska jag (med eller utan sällskap) ta en promenad dit för att hämta ut körkortet och se hur det vart , gud så spännande .

Slänger vell upp en bild på kortet när ja kommer hem .

Puss

gissa..

..vem som vaknade först !? hihi



Nu har jag iallafall duschat färdigt mitt hår som jag inte hann med igår . Nu ska jag bara vänta på att postisgubben ska komma så att jag kanske får hämta ut mitt körkort idag !! Sen ska jag hem till Venna och kolla på film och myysa .

Puss

frukost á la frajs .



Gud vilken god frukost jag ska äta nu , en massa frukt !



Puss

det skulle vara riktigt kul..

Godmorgon ! väcktes direkt utav att en ytterdörr smälldes igen , nämligen våran .
Mamma skulle gå ut och gå med Svea nu på morgonen och när hon gick drog hon igen dörren så hårt att jag faktiskt vaknade i rummet längst bort i lägenheten ..

Thias sover fortfarande och mamma är nu tillbaka från sin promenad med Svea . Jag själv sitter inlindad i en svart filt i våran bruna skinnsoffa med tre platser . Jag sitter och funderar på hur min dag ska komma att se ut .. Det hade vart kul att svänga förbi Ronja i Bomhus som för tillfället är "hundvakt" eller "hundägare" , vet inte vilket uttryck som passar bäst , men dom har iallafall en hund på prov för att sedan bestämma om dom vill ha henne . Så det skulle vara riktigt kul att träffa henne och voven en sväng . Men nu är det ju lite svårt att få tag på henne då hon inte har någon mobiltelefon för tillfället ..
-men vi får se , det kanske löser sig tillslut .

Lite senare ska jag iallafall hem till Venna och kika på film och mysa i soffan.

Nu därimot , är det frukostdags. Puss

ekat?

herrejösses vad det har ekat här idag , tänker ni förmodligen när ni vart in här idag . Eller ?
Ja , det har faktiskt ekat här , för jag har vart helt på andra håll .

Först blev jag VÄCKT utav Venna , strax före 10 . Hon tyckte att det var dags för mig att kliva upp och "göra stan" med henne . Så det var bara att se glad ut och kliva upp på bossens begäran ! :D
Hnon hämtade sedan mig och vi åkte runt på alla möjliga ställen , både Owe Jansson, citygross, barnenshus & Dollarstore - tänk vad man hinner med på så kort tid.

Efter vi hade vart på alla affärer så lära jag åka hem eftersom att jag sedan skulle hinna äta , duscha och sedan åka till T´s pappa på sjukhuset i sandviken vid 5 - så jag fick verkligen snabbduscha idag ! inga 60 minuter som det brukar kunna bli när jag duschar.

Nu är vi hemma igen från sanviken och ska strax gå och kolla på en film i sängen, det blir nya "fast an the.." (kan inte stava , haha ) . Den blir det iallafall ..
Men först ska jag äta upp min goda toast som jag har framför näsan här på köksbordet .

Puss

gått och gått och gått ..

Jag kommer nog få träningsvärk så "mycket" som jag gått idag .. ända ner till stan och tillbaka , sen hem till venna och tillbaka nu på kvällskvisten också , oj oj oj .
Det lär vell visa sig imorgon om kroppen tyckte att det var OK att gå så "långt"...

det står mycket på schemat då..

det har vart en lååång , men mysig dag .
Först fick vi ju finbesök bestående utav Venna och max , vi åt en mysig svensson fika och var sedan ute på promenad.
Vi gick ner på staden där venna bestämde sig för att köpa lite hissgardiner , närmare bestämt 4 stycken (!!). Vi gick sedan hem , hon till sig och jag till mig .
Jag och T åt lite spagetti och köttfärssås ( för tredje dagen i rad..) innan vi sedan gick hem till Venna och kollade på en massa bra program. Vi satte också upp hissgardinerna , tur att T var med så att "vi" nådde upp att spika fast dom.

Nu har vi kommit hem från Venna
och det vankas läggdags , jag känner mig helt utpumpad och ska försöka somna så fort det bara går så att jag orkar gå upp i tid i morgon . Det står mycket på schemat då..
Först ska jag hinna träffa Ronja en sväng ( om jag får låna bilen av mamma vill säga ) , sen ska jag och Venna åka till Owejansson och kika lite , hon skulle handla lite . Sen på kvällern ska jag och T åka till sjukhuset i sandviken för att hälsa på T´s pappa och min svärfar . Vi blir nog där hela kvällern !



pjuh , vad mycket det blev på en och samma gång nu kände jag ..
Men godnatt iallafall , puss

svar till anonym.

Anonym om äkta svenssonfika.:
du svarar ju aldrig påde vi frågar!

Svar ; länka era namn till en bloggadress eller mail så ska ni nog se att jag svarar ..

äkta svenssonfika.

imorse efter att jag tryckt i mig två hårdmackor med leverpastej , så kände jag att jag inte var riktigt mätt..
så efter nån timme satte ja igång med att baka Scones medans T åkte och lämnade tillbaka hans föräldrars bil som vi lånade igår , i valbo.

Till sconesen blev det Te , kärlekste med hjärtan i - äkta svenssonfika. .. Venna kom även på besök med lilla Max , så dom fikade med oss också.



Nu blir det spagetti med köttfärssås för tredje dagen i rad - börjar faktiskt lessna .

puss

jag minns inte.

Godmorgon ! Vaknade för en halvtimme sedan utav att venna ringde , eller så vaknade jag innan , jag minns inte !
T ligger fortfarande och grisar i sängen som vanligt , så jag får vell vara uppe nån timme innan han tycker att det är dags att kliva upp. Svea sover självklart också .. - pensionärSvea!

Venna ringde iallafall och tyckte att vi skulle åka på tripp i dag till valbo och OweJansson osv , så det ska vi kanske göra lite senare idag eftersom att jag , nu på förmiddagen , ska vara med Ronja innan hon börjar jobba . Mamma har redan hunnit stuckit iväg nånstans så ingen bil har jag heller , gud så tråkigt . Man börjar nästan vänja sig vid att ha bil tråkigt nog . 
Men snart , snart köper vi egen ..

Mina fina syskon + T

Nu tänkte jag sno på mig lite joggingkläder och ringa mamma , sen ska jag även äta frukost och ge svea mat innan jag börjar tänka på annat . Toodeloo , puss !

3 spännande program.

Nu är vi hemm från Ken i valbo igen , vi kollade på en massa spännande program , eller ja .. 3 stycken iallafall. Det blev först familjen annolunda , sen spårlöst & till sist paradise hotel - alla på samma kanal , är det inte otroligt . Annars brukar man oftast behöva blippa runt mellan typ 3 kanaler för att kunna få se det man vill se , men inte idag. Idag hade jag tuuur !

T har slått sig ner vid ett dataspel , men inte med internetet denna gång och tur är vell det . Då hade jag behövt gå och lägga mig , i brist på annat ..
Vi funderar starkt på att sova , eller det kanske är jag som funderar starkt på det , T är aldrig trött på kvällarna längre så jag brukar lägga mig ensam vid midnatt (24tiden). Istället sover han hela dagarna och det är ju verkligen jättekul , kanske för han ..

- ni är dom två finaste jag har i mitt liv ..


Nu ska jag iallafall krypa ner och sova , men först tvätta bort mitt förbaskade smink och även borsta gaddarna !
Puss och godnatt .

världsgó mat !

Fy farao vilken god mat Lina bjöd på idag , muuuuuuums . Spagetti med världens góaste köttfärssås !
Tog tyvärr bilden med T´s mobil så jag kan inte lägga in det , inte just nu iallafall ..
Tack underbara Lina & Elias ♥ för världens góaste mat och världens góaste sällskap !

Nu ska vi dra en vända till Ken i valbo för att kika på dubbelavsnitt utav ParadiseHotel.

Puss och Tjingeling

hille.

Snart kommer min mosters tjej Lina för att hämta oss , vi ska äta middag , kolla på "film" & umgås :) Trevligt värre.

T sitter fortfarande vid sitt förbaskade spel , så det blir vell ett helvete att försöka få honom därifrån när han sitter som klistrad framför dataskärmen - usch vad jag hatar dataspel !
Jag tog internet en snabbis så att jag skulle kunna skriva lite , annars så använder han de när han spelar , så inte kan jag sitta på internet heller .. kul .

Nemen jag ska vell gå och dricka lite fanta jag , kände att jag blev riktigt sugen på det ! Tjingeling .

denna förbaskade kyla.

Godmorgon ! vaknade lite snyggt för ca 1 timme sedan utav att jag fick sms , inget intressant , men ett sms iallafall.
T sover styggt som vanligt och Svea går heller inte att få liv i .. - mina jätteroliga rumskamrater ni vet !

Idag har vi som sagt ingenting planerat
, så vi kommer nog bara att vara hemma som det ser ut . Man skulle ju vilja vara ute och leka med Svea , men det är ju så jävla kallt så man har ju varken lust , ork eller värme att gå ut i denna förbaskade kyla - men man måste ju ..
Så man kanske ska ta och dra på sig en massa jäkla lager med kläder för att sedan gå ut och kanske vara ute en timme ? det låter vell bra ..

Synd att mamma har bilen , annars hade vi kunnet åkt ut på i14 där hon hade kunnat springa tills hon inte orkar mer.

Jaja , en promenad i kollonierna skadar ju inte heller . Puss

"om du är en strömming .."



Om du är en strömming , vill jag vara ditt fat
om du är en dyna , så vill jag vara laaat
om du är ett fönster , är jag din gardin
om du vill ha mig , så vill jag vara din



(från pelle svanslös)




Jag älskar dig min älskade T , jag är din för all framtid

SOV SÅ GOTT ALLESAMMANS

läggdags.

Nu börjar klockan närma sig läggdags , frågan är bara vad man ska hitta på för nånting imorgon . Jag brukar alltid ligga och fundera på sånna saker innan jag somnar , men endå brukar det alltid bli så att jag inte bestämmer någonting förns i sista sekunden.

T ska kolla på lite filmer , så jag får lägga mig tätt intill honom och försöka somna till ljudet utav nån krigarfilm. Jag är verkligen skittrött så jag tror inte att det ska bli några problem faktiskt .

Puss och godnatt

söndagsmys.

Rummet blev snyggt och rent , så vi bestämde oss för att ta oss en tripp till willys för att köpa lite snask som vi sedan skulle äta till en bra film - fira lite sådär ..
Vi åkte till willys , hittade en massa gott så som ; popcorn, chips , choklad och mackor till mamma som hon bett oss köpa. Sen åkte vi hem och la oss i sängen , alla tre , mamma, jag och T .
Vi kollade på nån film som jag inte hann se klart eftersom att jag somnade lagomt till slutet . Men vad gjorde vell det?

Jag sov i någon timme innan T väckte mig lagomt tills dess att "i en annnan del av köping" började - så jävla kul! Dom är så jäkla roliga alltså , vilka sköningar!

Nu sitter vi och kollar på " Johan Falk" och när pausen kommer så ska vi bege oss in i köket och göra lite hårdmackor med leverpastej och gurka , mums . Sen blir det nog faktiskt till att sova , jag har längtat efter det sedan jag vaknade i morse . Är så fruktansvärt trött och sliten !

Puss

städning av vårt "stora" rum.

ja , vi har faktiskt haft så tråkigt att vi börjat städa vårt "stora" rum. Torkat fönsterbrädan , dammsugit , plockat upp alla kläder från golvet , bäddat sängen , tändt ljus och håller nu på att vädra
- är det inte underbart !?
Det är faktiskt så himla skönt att få städmaní sådär ibland , då man bara vill städa tills det är skinande rent . Dom få gångerna det händer , blir både jag och alla andra mycket nöjda.

Nu måste jag dra igen fönstret innan jag fryser ihjäl här i mina "pjamas shorts" .
Puss

Helt enkelt mat.


Det här blev min förtäring igår på "helt enkelt"

Muuuuums





..här har ni även vårt treeevliga sällskap



Ingen verkade vara så sugen på att vara med på kort , eller så var alla jättehungriga , jag vet inte jag .

Puss

trevliga kväll.

Godmorgon ! det blev en himla sen kväll igår , dock inte lika sen morgon för min del.
Jag vaknade strax efter klockan nio även idag , vet inte alls varför jag inte kan sova nå längre - för jag vill ju sova längre nu när det är helg och man inte har någonting planerat.

Igår iallafall
så tog jag och T en promenad upp på brynäs där vi mötte upp min moster och 2 till . Därifrån åkte vi till hille till min mosters tjej för att kunna göra oss klara, men på vägen dit kommer en utav oss på att hon glömt mobiltelefonen hemma och i samma veva kom jag på att jag också glömt nåt , min väska . Så vi fick åka tillbaka till brynäs och hämta våra saker innan vi slutligen kunde åka tillbaka till Hille igen .

Väl framme i hille börjades det fixas . Jag lockade min mosters tjejs hår och blandannat. Hon därimot fick agera "makeup" jobbet , dock inte på mig för jag hade sorgligt nog hunnit sminkat mig redan.
Men hon ska få sminka mig en annan dag , skitduktig är hon.

Vi hade en jätte trevlig kväll med supergod mat och efterrätt , mums !
Tack alla ni som var med för en underbar dag/kväll/natt, speciellt min moster och hennes Lina. ♥

Nu är det dags för robinson reprisen strax , men först - frukost !
puss

Helt enkelt.

Nu har det vart fullt hus här hemma med syster osv , men nu är det bara jag och T hemma . Vi ska snart ta en rask promenad till Brynäs för att därifrån åka till hille (med bil) . Där ska vi göra oss klara och så tills klockan 7 då vi ska bege oss ner på stan och "helt enkelt" för att äta middag och ha det trevligt med min moster , hennes tjej och några till som jag faktiskt inte vet vilka det är ännu  ..

Så vi hörs vell ikväll !

Puss

"roliga rumskamrater?"

Godmorgon ! jag kunde verkligen inte somna om imorse , så jag lära kliva upp klockan 9 - klarvaken !
Nu sitter jag och väntar på att T ska vakna till liv , vilket kanske kommer att ta ett par timmar om jag känner honom rätt . Lagomt till 12 brukar han slå upp ögonen ..

Idag på dagen är det ingenting planerat , men ikväll därimot ..Då ska jag och T åka o köpa mat till T´s pappa som han ska äta på sjukhuset , lite lördagsmat - hamburgare osv. Sen ska vi även skjutsa min moster och hennes tjej som ska på middag . Men som sagt , ingenting nu på dagen . MEN , så såg jag att min kusins mamma skrivit till min telefon . Så nu ska jag kanske dit nu på dagen och äta lunch och leka med dom :) ♥

Thias , han verkar tycka att det är natt fortfarande han - helt stendöd !


Svea är minst lika död , men hon vaknade för en sekund när jag öppnade linslocket - nu sover hon som en stock igen.



- ROLIGA RUMSKAMRATER ?

Puss

sjukhusmys.

Nu är vi hemma från sandviken , NU(?) !
ja , det blev en lång (men mysig) sjukhuskväll idag . Vi kom vell dit strax efter 20.00 och stannade där tills klockan blev över 23 .30 innan vi åkte hem igen . Det var ju dock inte så lång tid , men för att vara på ett sjukhus så var det rätt så länge , tycker jag då .. Men som sagt , de var supertrevligt och väldigt mysig stämning nu sådär på kvällskvisten. Innan jag och T åkte så slog vi på en film åt T´s pappa och en annan patient där , vi ställde nämligen datorn ute i deras "kök" eller vad man ska kalla det , massa bord fanns det där iallafall ..
Så dom satt där och hade lite "fredagsmys" mitt i natten =D .

Nu är vi iallafall hemma och dagen har vart helt underbar , jag fattar fortfarande inte att jag har körkort . Men det är vell inte så konstigt med tanke på att man bara haft det i ett par timmar , det blir nog mera verkligt om några dagar eller så beroende på hur mycket man kommer att köra ..
-men körkort , det har jag iallafall & stolt som innebombens är jag !

Nu ska vi nog plocka lite här på rummet innan vi går och borstar tänderna och så .. Sen är det faktiskt dags att sova , såg just att klockan började bli mycket för en pensionär som mig  !
IMORGON taggar jag för Robinson , gud vad jag ääälskar lördagar .



Puss

svar till anonym.


Anonym
om " i det eviga livets kapell..":
Vart är din bror eftersom han då och då får permission?

Svar; min älskade bror bor sedan ett par år tillbaka på behandlingshem , så han får permission lite då och då .. vill tyvärr inte gå in mer på det just nu.
Hoppas svaret duger tillsvidare..


Puss

besöker svärfar.

åker till sandviken nu jag och T för att besöka hans pappa och min svärfar ..

Ska passa på att "tacka" mig själv också för körkortet eftersom att både Hanna och Agneta tyckte det:)
Tack som fan , för att jag är så BRA !

Puss

KÖRKORT.

Även dom lite sämre dagarna , för någonting bra med sig - exempelvis idag .

Som ni säkert redan vet så skrev ju jag teoriprovet för körkortet igårmorse klockan 08.30 , dock så misslyckades jag med 1 ynka poäng - nämligen 51 (52 är godkänd).
När jag kom hem från skrivningen var jag riktigt ledsen , jag grät till och med i sängen direkt när jag kommit hem .. Jag grät och var fruktansvärt frustrerad , ända tills min moster ringde mig och tyckte att jag skulle boka en tid så fort som det bara gick , så att jag skulle kunna skjutsa henne och hennes tjej på middag imorgon (lördag)..

Så vi bestämde att hon skulle betala och att jag skulle skriva ,
sagt och gjort ..
Jag bokade den närmsta tiden som visade sig vara redan idag , fredag . Jag fick skjuts och råkade komma försent , men jag fick komma in endå , vissa hade redan startat , men det gjorde ingenting ..
Jag skrev in mitt personnummer och började skriva , allt kändes så jäävla rätt , jag markerade inte en enda fråga utan bara körde på , jag kunde allt kändes det som .
15 minuter senare var jag klar , men då jag insåg att det faktiskt bara tog mig 15 minuter så började jag fundera på om det verkligen kunde stämma . Jag blippade igenom frågorna ytterligare en gång innan jag slutligen klickade på "avsluta prov" ....

Och tammetusan , 55 poäng och helt jätte GODKÄND .



Så nu har man ett tilllfällit körkort innan det riktiga kommer (troligtvis måndag) .
- SÅ jävla underbart ..


mitt provisoriska körkort:



TACK TACK TACK , för att jag lyckades ..

Efter körningen kom moster min och hennes tjej för att hämta mig , därefter fick jag köra lite , plus att jag blev bjuden på frukost på "bogården" . En nybakad macka med leverpastej och gurka , muuums .
Sen åkte vi även till fjärran och badade bubbelpool innan vi åkte på begravning , myspys !

Tack för all hjälp med körkortet , Mamma , Zeffer & YA trafikskola
..och tack moster Anna och Lina för att ni övertalade mig igår att boka provet idag.



Puss



" i det eviga livets kapell.."

Nu är begravningen över och jag och T har åkt hem ..
Dom andra skulle till läkerol arena (brynäs hemma arena) ,
för att ha en minnesstund och även fika och prata om håkan och hans liv . Vi därimot , vi frös och var vrålhungriga så vi fick skjuts hem utav mamma innan hon åkte dit ..

Det var iallafall en jättefin stund och jag hoppas och tror att Håkan var med oss idag,  i det eviga livets kapell ..♥

..min älskade lillebror fick även permission över dagen , lyckliga jag !



..sen vill jag även visa en bild jag "tycker om" extra mycket.





Må du vila i frid Håkan " Wickbergar´n" Wickberg


BEGRAVNING.

Imorgon är det begravning också , mycket på samma gång ...
Vi ska vell vara där runt klockan 14:30 , så det finns gott om tid att leta fram någon fin skjorta och några passande byxor , vilket jag känner är rätt viktigt ..
Vi ska även ta med kameran så att det sista "farvälet" även fångas på bild och inte bara i minnet . Ska försöka ta ett fint foto som min älskade mormor ska få - älskade älskade mormor ..

Vila i frid Håkan.




jaha..



OJ , vad statistiken höjdes just idag (?)

herreminskapare  , undra varför alla ville läsa just idag , kanske för att det var mycket bilder och tråkiga texter ? ja, värt att klura på ..


hemma från sandviken.

Nu är vi hemma från sandviken  !
Vi var där och hälsade på T´s pappa som "bor" där nu under rehaben . Inte alls nån speciellt mysig miljö på ett sjukhus inte , man blir nästan illamående för att det är så sterilt .

ialllafall så knäppte T lite kort , inga speciella kort , men kort ... Mest på en massa materiella ting såsom ljusstakar och piano osv ...men även några på T´s pappa och mig . Jag älskar att sitta och titta på gamla foton , man blir så glad och läntansfull..


Iallafall så ska jag läsa nu , måste verkligen klara provet denna gång  - annars jävlar !

Puss

sandviken besök?

Idag funderar vi på att åka till T´s pappa på sjukhuset i sandviken , bara det att mamma måste komma hem först så att vi kan låna bilen för att ta oss dit , men det skulle tydligen gå bra :)
Undra bara när hon tänker komma hem , hon är på köpis som vanligt ..

T sitter i vardagsrummet och kolllar på typ "mitt i naturen" fast för barn , så jävla söt . Han har blitt så jäkla mysig !

Nu måste jag kila och plocka undan vårt lilla "mellanmål" på vardagsrumsbordet , dvs kex med ost , fetaost och oliver . Puss

mums.

Det blev fiskbullar endå  - blä tyckte moster Anna och T , mums tyckte jag och Svea.....
Vad är det för fel på fiskbullar liksom ? Kan man äta fiskpinnar kan man vell äta fiskbullar också , kan jag tycka.

Iallafall så har vi ätit klart nu , jag åt fisken och T åt mackor , hårdmackor . Nu sitter vi vid varsin dator , jag här och T framför sin stationära där han försöker komma åt nåt internet vi inte har (typ). Jag försöker tjata på honom att vi ska kolla på film , men han verkar inte vilja ge upp hoppet om det där obefintliga internetet ..?

Plugga , ja det måste jag göra också , för nu är det fan tredje gången gillt . Jag kan fan inte misslyckas nu också , då skäms jag , helt ärligt . Jag har iallafall bokat ytterligare ett prov , men det tänker jag inte tala om när det är , inte för nån.

Film nästa ? Puss

mitt älskade hjärta.







Jag älskar dig , för all framtid



Bilderna är förresten ifrån våran lilla fotograferingsdag hemma hos Ronja och robin , jättemysigt och jag älskar verkligen att äntligen ha lite fina bilder på mig och T .
Min fina T.

Puss

MAT !!

Nu ska jag tröstäta en fet portion med nå jävligt gott , typ potatis och fiskbullar ? haha
Synd bara att jag mår så jävla illa och är så jävla ledsen så jag skulle kunna mörda mig själv just nu . Men iallafall så ska jag gå och laga lite mat nu , nånting jävligt gott ..

Puss

ETT JÄVLA POÄNG.



KUL LIV !!!!!!
Jag fick 51 poäng och man måste ha 52 för godkändt , fyfan för mig .

Har bara lust att skjuta mig själv i skallen , hur faaaaaaaaan kunde jag misslyckas på ett poäng ..
SKAMLIGT


40 minuter

godmorgon ! väckarklockan fick äran att väcka mig för 30 minuter sedan . Mamma hade lovat att hon skulle göra det men antagligen har hon "snoozat" haha , för vaken är hon inte iallafall ..

Snart gäller det , om 40 minuter sitter jag framför en dataskärm och hoppas på ett körkort vid halv 10 tiden - vilket jag för tillfället inte tror att jag kommer att lyckas med , men man måste ju hoppas .
-åh, jag vill inte misslyckas ...

Nu ska jag försöööka trycka i mig en macka eller två , uäääck ...

ÖNSKA MIG LYCKA TILL I ERA DRÖMMAR , puss

god natt mina vänner.


Sov så gott nu allesammans
-för det ska jag göra

Puss och kram , en lycklig Frajs.



Looks lika a SKOLFOTO , visst då ? :)

plugg...

Nu har jag läst lite i körkortsboken , men bara halva ..
Känner att jag inte vill läsa "för mycket" dagen innan , då kanske allt bara blir en enda stor röra och jag misslyckas pga det & det vore ju dumt .



Nu ska jag iallafall krypa ner och sova , är så fruktansvärt trött och hängig ikväll .

HOPPAS JAG HAR MITT KÖRKORT IMORGON

en utav flera.


Här är en utav flera bilder som knäpptes idag.

dock inga underklädsbilder.



Jag älskar dig


Nu är vi hemma och jag måste plugga till teoriprovet imorgon (2a försöket). Jag hoppas för allt i världen att jag klarar det denna gång så jag slipper plugga och mamma slipper betala. Men framför allt att jag får mitt förbaskade körkort som jag väntat så länge på ..

Håll alla tummar och tår !

Puss

fotografering.



fotograferingen är i full gång ,
wihuu .
Bilderna kommer upp så fort vi är klara ..

...vi har ju kul iallafall ='D

frisyr på "fotografering" ?

Nu ska vi snart hem till Ronja och Robin , det blir jag , T och svea som åker dit för att umgås och även fotografera. Frågan är bara vad man ska ha för frisyr ? Kläder har jag nog redan bestämt , blir bara ett par jeans och bh på fotot .

blää , hatar hur mitt hår ser ut just nu , allt bara blir fel............



"PJAMAS" HAR JAG OCKSÅ , skitläckert ..

Puss


TeoriProv.

Godmorgon ! blev just väckt utav mamma min som skulle ner till tvättstugan , hon frågade om vi hade nån tvätt härinne. Så vi slängde ner tvätten i kassarna så fick hon gå ner ensam eftersom att hon sa att hon kunde gå ner utan hjälp . Så det var ju snällt !
Istället satte jag mig här och kollade runt lite , både på bloggar och lite annat smått o gott...

Idag är det tänkt att jag ska ha en "plugg" dag , jag ska ju ha mitt teoriprov snart så det är bäst att jag pluggar som en tok nu om jag ska klara det - synd att dom har så "luriga" frågor på provet , alla tre svaren kan liksom vara rätt nästan.
Fast det är nog som min uppkörningslärare sa på min uppkörning ;

" Svaret står ju där , det gäller bara för dig att lista ut vilket .."
Han var så jävla positiv och hjälpande så det finns inte , jag skulle önska att alla som körde upp fick köra med honom , för han var helt klart en "drömlärare".

Nu ska jag ta fram körkortsboken och försöka plugga lite .. Puss

VIHUUU..

Det var visst dubbelavsnitt på Paradise idag , wihu ..
Så nu är ytterligare 30 minuter av min kväll planerad !



soffmys.

Jag tyckte att jag suttit vid datorn för lite idag , så jag tog med den till soffan .
Så nu sitter vi i soffan , jag , T och mamma .. och självklart Svea också på ett hörn , eller på golvet just nu. På teven är det paradisehotel för fulla muggar och jag försöker kolla samtidigt som jag skriver och kollar runt på olika bloggar.

Det är kul att se hur många glada miner jag mött på senaste dagarna , det bara värmer i hela kroppen och jag är så otroligt glad att jag har dom personer som jag har , vid min sida .

Nu är det visst slut på paradise , fan då .
Pus

middag i valbo.

Är just hemkommen från valbo och T´s föräldrar , vi har fått jättesmarrig mat och fint sällskap . Det har verkligen vart en skitmysig kväll med mycket prat om allt och ingenting.

Nu ska vi kika på paradise hotel innan vi sedan somnar för att kliva upp imorgonbitti och tvätta ...

Puss på en stund

Ghost.



Kom nyss att tänka på låten från filmen "ghost" - världens bästa film . Se den om ni inte sett den redan !



Unchained melody

-

Righteous brothers


Oh, my love, my darling,
I've hungered for your touch,
A long, lonely time.
And time goes by, so slowly,
And time can do so much.
Are you still mine?
I need your love.
I need your love.
God spend your love to me.

Lonely rivers flow to the sea, to the sea,
To the open arms of the sea, yeah
Lonely rivers sigh, wait for me, wait for me,
I'll be coming home, wait for me.

Oh, my love, my darling,
I've hungered, hungered for your touch,
For love. Lonely time.
And time goes by, so slowly,
And time can do so much,
Are you still mine?
I need your love.
I need your love.
God spend your love to me.


JAG ÄLSKAR DENNA LÅT

Puss

sova hela dagen lång ?


God förmiddag mina vänner ,
hoppas ni sovit lika gott som mig . Jag sov ända fram tills klockan 12 och kände då att jag skulle kunna sova lika länge till , men det gjorde jag inte . Jag gick upp , tryckte i mig lite frukost och nu sitter jag här , endast i klädd trosor .
Jag ska nämligen hoppa in i duschen tänkte jag , känner mig så grymt lortig !

Senare blir det till att gå hem till Venna tror jag , vi skulle baka och kanske även åka till owe jansson en sväng. Vi får se helt enkelt !
Senre ikväll blir det till att hälsa på Ronja och kanske knäppa lite kort , beror på hur jag ser ut och känner mig haha, men dit ska vi iallafall , sen om det blir till att knäppa kort eller inte  det får vi se .

Nu ska jag iallafall hoppa in i  duschen och göra mig lite frääsch .

Puss

lycklighetsbekräftelse.


Frida , Frida , vääärldens lyckligaste Frida .. trala trala tralalalalaa (karlsson på taket-melodin)

Nu ska jag och min älskade T krypa ner i sängen och sova tills vi inte orkar mera , helst skulle jag vilja gå i ide under hela vintern så att det blir varmt och skönt nångång . Jag hatar vinter ! punktslut ..

Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag .

Imorgon blir det nog en lugn dag , ska vara med Venna♥ , men också vara med Ronja♥ . Får vell se hur vi lägger upp morgondagen , ska iallafall vara med bådatvå eftersom att jag lovat :)  Hos Ronja ska vi försöka komma ihåg att knäppa lite foton som jag och T sedan ska skriva ut och sätta i "3 fotos-ramen" som vi har ovanför sängen . Vill ha en massa fina kort på oss , om det nu går ;)
Lovar att lägga ut bilderna här på bloggen om det nu blir några .



Puss

vääärldens bästa dag !


• jag klarade uppkörningen

• ......




+ att jag haft världens bästa sällskap

Åhh , jag är så jääävla lycklig , kan inte fatta att det är sant.



Nu jävlar måste jag klara skrivningen också




Sitter förövrigt i valbo hemma hos t´s föräldrar som inte är hemma, utan det är bara t´s lillasystrar som är hemma , så jag , t & venna åkte hit för att göra dom sällskap. Riktigt mysigt!!
Men vi ska vell snart åka hem igen , vill bara sova hela vintern låång .

PUSS & tack alla för en underbar dag


Teoriprov bokat.

Var just in på vägverkets hemsida och bokade teoriprovet , när berättar jag inte ! Ni kommer antagligen märka innan eftersom att jag kommer bli så nervös osv , eller att jag kanske skriver att jag har en hemlighet på G. Vem vet ?

Iallafal så känns det riktigt bra att ha den här skiten gjord , som jag har längtat efter mitt körkort . Kanske har jag körkortet redan denna vecka eller veckan därpå?

Puss

ETT STEG NÄRMARE KÖRKORTET.


Nu är det där "hemliga" över för denna gången . Den här gången talade jag förstås om en uppkörning ang mitt körkort.

För säkerheten skull åkte jag ut och övningskörde i morse med mamma , med en annan bil än den jag brukar köra - för att inte vänja mig allt för mycket . Vi körde runt lite i stan innan vi sedan åkte till vägverket där "min" bil och "min" lärare stod och väntade .
Jag hoppade in i bilen , fick alla instruktioner om alla spakar och hur bilen fungerade och hur man ställde in stol,spegel och sånt . Därefter fick jag köra ut från parkeringen och börja min körning .

Allt gick SKIT bra och jag blev självklart GODKÄND !

Nu ska jag bara göra om mitt teoriprov för att sedan få mitt körkort i handen , så jävla underbart . Ska ringa och boka provet redan idag för att få det så snabbt som möjligt .



jag är så jäääääävla glad ! ..
& jag fick väärldens trevligaste uppkörningslärare !
Puss

bara för att..

.. min moster INTE tyckte att jag skulle lägga upp denna bild här
..och bara för att hennes sambo ville att jag skulle



Håll i hatten nu , för här kommer en bild på min moster i klänning (!) , vilket inte händer så överdrivet ofta.
- aldrig , för att vara mer exakt !



Är vi inte lika så säg ?


Puss

med dina ord.

Thias tycker att jag är tråkigare än tråkigast när jag skriver blogg , så han ritar varje gång jag skriver.
- En hel del täckningar har det blivit ..



Jag älskar dig

filmkväll i valbo.

Har spenderat kvällern i valbo hos Ken , vi tittade på nån värdelös skräckis som var från 2003 , vilket kanske sa en hel del om kvalitén osv. Den var iallafall riktigt dålig så jag var nästan nära på att somna där ett par gånger ..

Nu är vi iallafall hemma efter en , trots dåligt filmval - mysig kväll . Det är snart dags att sova eftersom att vi ska upp i tid imorgonbitti - tänker ni efter så vet ni nog varför .
Efter den hemliga saken så blir det vell inte till att göra nånting alls , kanske ligga hemma i soffan och gråta , eller kanske springa tusen varv runt huset av lycka , undra vilket utav dom det blir .

Burr , nu fryser jag så mycket så nu bara måste jag krypa ner i sängen . Frågan är bara om man ska ta en dusch först , fast ... nu såg jag att klockan visst är tolv snart , så det är nog ingen idé , det får bli imornkväll istället.

Puss och godnatt så länge

ps , mitt illamående håller i sig så snart bryter det nog ut en liten bacill i min kropp. Uch vad jag känner mig konstig! Vill verkligen inte bli sjuk !


sista övningskörningen ?

Nu har jag övningskört med min systers sambo för (förhoppningsvis) sista gången.
Snart ska jag även ut med mamma och köra lite för att också där , köra för sista gången ..

Fyfan , det pirrar lite i magen , men endå inte . Det känns som om jag kommer misslyckas eftersom att ingen har velat / kunnat köra med mig på sista tiden.

KÄNNS FÖRJÄVLIGT

men..

Jag ska göra mitt bästa och också hoppas på att det räcker för ett bevis om godkänd uppkörning.
Men sen återstår ju skrivningen också , fyfan , när ska denna jävulska resa ta slut ?
ge mig ett körkort i cornflakespaketet ?

Nu verkar maten vara färdig inne i köket , så det är vell dags att avsluta här . Jag är iallafall jätteglad att jag fick möjligheten att köra både med min systers sambo och min mamma idag - även om det kanske inte räcker till för att jag ska klara körningen.

PUSS

sovmorgon.

godmorgon ! imorse tyckte idun att det var morgon klockan 04 .00 (!!!) , men som tur var lyckades hon somna om igen och sov därmed till , hör och häpna , hela kl 10:00 - skönt !
Med tanke på att jag och T somnade klockan 03 inatt så var det rätt så skönt med en sovmorgon .

Nu ska vi äta lite smörgåsar innan vi sedan beger oss till sätra för att lämna Idun . Därefter ska jag ut och övningsköra en sista gång med mamma , annars lär jag ju inte klara uppkörningen på ***dag.

Fyfan vad nervös jag börjar bli , tänk om jag inte klarar det , då blir jag arg , riktigt aaarg ! Synd bara att varken mamma eller min systers sambo verkar vilja köra nånting med mig längre , ingen verkar ha nån tid eller lust alls.. Mamma åker tillochmed hellre till köpis än att hjälpa mig att klara uppkörningen , menmen , jag får helt enkelt hoppas att jag har va som krävs för att kunna klara det på första försöket .

Nu väntar frukosten ! Puss

myskväll i hille.

Nu är vi hemma efter en myskväll i hille !
tyvärr är jag så jäkla slut efter denna dag så jag måste verkligen krypa ner i sängen nu , men inte för att sova (och inte för att göra "nåt" annat ) , utan för att kolla på reprisen utav Robinson som jag missade med flit (!!) idag.

Vi har iallafall haft en skitmysig dag / kväll , de tackar vi hilleborna för.


Förresten så sover Idun med oss inatt också eftersom att vi blev så sena ifrån Hille . Myspyys !




(..och Lina , bilden på Fröken Froggy kommer att dyka upp under morgondagen , det lovar jag .)

Puss

hille nästa ?

Jag tror vi tar en sväng till Hille och hälsar på mosters sambo och hennes barn , hon ringde och tyckte att vi skulle komma dit under kvällern , värsta mysigt .

Blir vell dock bara där en liten stund tills vi ska lämna hem Idun till hennes mamma igen.

Efter hille ser det ut att bli en tripp till valbo , vi ska nämligen hem till Ken och umgås med honom , ska även se Robinson så det får man vell övertala grabbarna om att vi ska se därhemma hos han.

Puss så länge


volym tips !


Är ditt hår lika tråkigt och volymlöst som mitt ?


Prova

"Schwarzkopf Osis Dust It "



- HUR BRA SOM HELST !


..iallafall på mitt hår. Slipper både mousse , volym-krus-tänger, hårspray och vax . Helt perfa !




Ca 150 :- / st



Puss


blä.

Jag tror jag håller på att bli sjuk , är så fruktansvärt trött och öm i kroppen .
Hoppas att det inte är magsjuka bara , då dör jag , för det värsta jag vet är att spy !!

T åkte nyss till valbo för att rensa ut sitt rum så att dom kan riva och bygga ut huset snart , det tar vell ett tag så mendas ska jag passa på att duscha och plocka ordning lite på rummet . Idun sitter och kollar på barnkanalen och ser helt förhäxad ut.

UCH , ja orkar inte må såhär ILLA !

Puss

buse !

Godmorgon !
Igår tyckte Idun inte att det var läggdags för henne & då var klockan endå 22 (!!!). Hon var så fruktansvärt pigg så hon fick ligga i mitt knä i soffan för att kunna somna , men inte heller då ville hon sova . Istället stojade hon runt och busade ända fram tills vi skulle sova & somnade på stört när vi båda la oss i sängen - vilken jäkla buse !

Eftersom att det blev så sent igår så vaknade hon inte förns 9 imorse , vilket kändes skitskönt . Jag fasade för ifall hon skulle vakna vid 6tiden utan att kunna somna om , men så vart det inte som tur var .
Iallfall så har vi ätit frukost och nu sitter vi och kikar på pettson och findus på barnkanalen . Tanken är att vi ska ha en liten "utedag" idag när Iduns mamma vaknar . Kanske åka nånstans och åka pulka ? ingen aning ..

jag måste iallafall duscha mitt hårsprayiga hår som jag inte gjorde igår . Ska även fippla med mitt ansikte lite , så som döda finnar och kanske ta mig en ansiktsmask ? skulle verkligen behövas , har fått jättemånga stora finnar som jag inte haft på åratals .. :'/

Nu ska jag läsa runt lite olika bloggar , synd att dom jag brukar läsa har slutat uppdatera i princip ..
Puss

kusinkärlek !

Jag har alltid haft en förkärlek till barn & alltid vart den som velat tagit handt om allt och alla.
Så även idag !

Idag är min fina kusin Idun på besök för att också sova över med oss inne på vårat rum. Hon har precis fått borstade tänder och borstat hår , så nu är det dags att krypa till korgs . Men först knäppte vi lite kort !

Kort som ganska övertygande bevisar våran "kusinkärlek" till varandra.

Älskade , älskade du .

















Jag älskar dig pluttfia

Nu ska vi natta Idun med lite pellesvanslösmyyys

Puss

frustrerande.

Fan va förbannad jag blir ..
Har bara lust att slå ihjäl nån !!!!!
ibland börjar jag fundera vem jag har ärvt denna förbaskade ilska utav, RAAAAWR !



Nu ska jag städa det sista innan mamma kommer hem :)

Puss

Fotograf funnen ?

Nu har vi ätit mat och även kollat på filmen , riktigt bra var den ! ..och maten var riktigt god !

Nu har Harry Potter börjat på kanal 3 så den kanske man ska ta och se , eller så kanske man ska börja ta tag i städningen här hemma . Ska damsuga och tända lite ljus osv tills mamma kommer hem .

Mitt illamående håller fortfarande i sig , hoppas verkligen inte att jag börjar bli sjuk . Förövrigt så skrev Ronja en kommentar till det senaste inlägget jag skrev , hon skrev att hennes pojkvän Robin gärna kunde fota oss & det verkar ju inte helt fel , bara det blir ett foto så .
Vi hade ju kunnat fota med stativ och allt vad det innebär också , men det känns som att det blir mera feeling ifall någon riktig själ håller i kameran och pillar med inställningar osv. Sen är det ju alltid lättare att veta hur man ska stå osv när det finns någon som kan stå bakom kameran och berätta .
- så det ska bli riktigt spännande att se när, var och hur det blir  ! :) Heja Robin !

Nu ska jag ut och gå en sväng med dammsugaren härhemma ! Puss

illamående Frajs :(

fyfan va illa jag mår alltså ! endå drack jag ingenting igår ? ...
fattar inte vad som är fel !
känns som att jag skulle vara huuuuur jäkla bakis som helst ..

Iallafall så blev t så jädra sugen på pizza så han har gått för att köpa det nu , medans så ska jag duscha (igen!!) eftersom att mitt hår känns skitäckligt efter all spray o dust it som jag hade i håret igårkväll . Man vill ju känna sig lite fräsch även "dagen efter " .

Mamma o hennes karl var påväg hem från kalmar nu dom med , så dom kommer vell runt 6tiden , lagomt tills filmen som börjar klockan tre , slutar .



Det blev förresten inte så mycket bilder från igår , tråkigt men sant . Får vell istället försöka satsa på att knäppa lite kort under dagen eller så .
Ska fråga någon villig själ om den har lust att fota mig och T också nåndag , skulle vara kul att ha ett fint kort att rama in och sätta ovanför sängen, kanske när vi är lättklädda - endast underkläder ? sånt är så himla vackert .

Är du duktig eller känner du dig manad att anta utmaningen , säg gärna till :) Jag har förövrigt kamera och lite olika objektiv om det skulle hjälpa .

Puss

första januari.

Fasen vad slut jag är idag , men då vill jag inte ens tänka tanken på hur slut T är som drack igår.
nej , jag drack faktiskt inte igår , eller jo , en tvåa jäger och några klunkar öl - men sen sa kroppen ifrån !

Jag hade en skitmysig kväll hos Challe och blomman trots att jag inte drack , vi spelade spel och kollade på raketer vid tolvslaget , riktigt mysigt . Sen att vi fick världens godaste mat gjorde ju verkligen saken ännubättre !!

TACK TACK TACK !

Nu har vi iallafall vaknat och ska precis till att äta frukost . Klockan tre är det filmen Ivanhoe på kanal 3 & då har vi även bestämt oss för att köpa en pizza !
Efter det kommer mamma och hennes karl hem , då måste jag verkligen ut och övningsköra till uppkörningen som jag har snart .







Nu kallar frukosten ! Puss


från t

2009, har vart ett mycket speciellt år..
en jävla massa saker har hänt i år, dock inte vårat gammla löfte frida...
men vi kämpar på och hoppas på att kanske förverkliga det i år.

och jag thias kan lova att jag ska sluta dricka.. nej men seriöst vad är meningen, jag har bara ont i huvudet och önskar att ja alldrig druckit från första början, baaah åt helvete med det!

Frida, jag vill ialf att du ska veta att detta år har vart otroligt betydelsefullt för mig, mycket dåligt och konstigt har hänt i år men vi har fortfarande varandra, något jag är så otroligt tacksam för, jag älskar dig så jävla mycket!

GOTT NYTT ÅR MIN ÄLSKADE FRIDA

GOTT NYTT ÅR !



Nu har vi passerat ytterligare ett år och ikväll firade jag min andra nyårsafton med min älskade T.
Nu tycker jag att vi struntar i allt dåligt som hände under 2009 och istället blickar framåt mot detta år , som förhoppningsvis blir bättre än det föregående.

Jag personligen hoppas även att min dröm slår in detta år .

Jag har dock inget nyårslöfte


Käre gode gud , hjälp mig att förverkliga min dröm detta år , snälla ?

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR MIG , T & SVEA.


..och tack charls och Co för en väldigt trevlig kväll .



Puss

RSS 2.0