du ska inte peta köttbullar i näsan..

Imorse väckte min syster mig och frågade om jag kunde vara klar om 20 minuter
- ööhmm...a okej , visst !
sa jag och snodde på mig kläder det fortaste jag kunde . .

Vi skulle nämligen åka och hälsa på min bror eftersom att söndagar är den enda besöksdagen på hela veckan. Jag hade ju inte träffat honom sedan begravningen utav "morfar", så det var ju helt optimalt tillfälle att åka och hälsa på min älskade bror .
Vi åkte vell ungefär vid 13 tiden härifrån , sen stannade vi i hofors och handlade på nåt "sparköp" . Det blev 2 stora baguetter för 10:-/st och en liter BRAVO juice för min del . Min syster går ju därimot på Gi så hon köpte bara ett paket kalkon , haha.

Väl framme hos lillebror så drack vi lite kaffe (te för min del) och åt lite kakor (inte min syster). Morbror och hans tjej kom också dit och umgicks , sen vid 16 tiden åkte vi hem igen , då körde jag .
-kolsvart kan jag säga ! uch...

Väl i gävle kom min syster på att hon och hennes tjej skulle spela badminton , så vi åkte hem till dom så min syster fick byta om innan vi sedan åkte till badmintonhallen. Jag och en annan tjej satt och kollade på medans min syster och hennes tjej spelade för fullt i 60 minuter .
Jag hade värsta matsäcken med mig , köttbullebaguette , juice och en 200g Choklad !



Nu är jag iallafall hemma igen och inväntar att köping ska börja , sen blir det nog sängen direkt , är trött som fan idag.

Puss

Kommentarer
Postat av: sara

jäklar stannar ni i storstan utan att säga till ;)

2010-01-25 @ 00:05:16
URL: http://sareli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0