barnpizza.

Goddagens ! det var ett tag sedan man va här märker jag ..
Har hunnit med en hel del sedan jag skrev sist . Blandannat så åkte vi till valbo igår jag och thias , till hans föräldrar . T drack öl med sin pappa och jag satt och tittade på och nöjde mig med äppeljuice :)
Framåt 23 tiden åkte vi hem igen och låg och kikade på Pelle Svanslös halva natten .

Imorse vaknade vi rätt tidigt , men jag somnade om vid halv nio eftersom att T satte sig vid datorn . När jag väl hade vaknat och vi tillsammans hade ätit frukost , drog vi på oss kläder och gjorde oss lite fräscha inför en promenad ner på staden. Där nere kikade vi på lite bebiskläder och sånt ..
På vägen hem från staden stannade vi på en pizzeria och köpte oss en varsin pizza som vi sedan satt där och åt , men eftersom att jag bara åt 1/4 av min BARNpizza så tog vi hem resten , haha . Så nu har vi rätt mycket pizza i kylskåpet som vi kan äta ikväll.

Nu sitter vi och smälter maten här hemma i soffan och samtidigt passar jag på att läsa lite bloggar och kolla lite på familjeliv. Får ju inte glömma att jag ska knäppa kort på magen idag och skriva lite eftersom att jag går in i vecka 14 idag.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0