jädra glädjedödar thias.

När jag blev som mest hungrig bestämde jag mig för att äta resterna från spagetti och köttfärssåsen från igår. Så jag hällde upp maten i en djuptallrik och ställde in det i micron . Men när jag öppnade kylen och skulle ta fram ketchupen så stod den inte där (?). Vadfan , tänkte jag och drog igen kylen igen ..
Ringde till T och frågade om han hade den och självklart hade han tatt med sig HELA flarran till jobbet . Jävla skitunge! Så nu är det bara att vänta till klockan fyra innan man får äta nåt ..

Jag älskar dig endå hjärtat .

Kommentarer
Postat av: frida & william

Ja dom tycker nog så, och man gör ju inte direkt nå undersökningar i början, man pratar mest .. det är väl typ efter v 20 man börjar lyssna hjärtljud o sånt där bara :-P Men jag var på många många undersökningar och UL för jag blödde så mycket :/

Jo den gick skit bra, från första värken var han ute på 6 h:) Och Hampus var jätteduktig och ett bra stöd så jag tyckte allt gick skit smidigt och så himla ont gjorde det inte, det var väl värkarna som var jobbiga men när jag tänker tebax så är det med glada minnen och jag vill absolut göra det igen :-D Kram

2010-03-04 @ 13:54:11
URL: http://fecn.blogg.se/
Postat av: frida & william

Ja jag hade verkligen skittur haha :-D

När jag kom in så var jag öppen 4 cm, och jag sa att jag ville ha Epidural, så dom skulle ringa narkosläkaren, men han hade inte tid just då, men han kom senare när jag var öppen typ 9 cm så då hade jag ju redan gjort allt utan bedövning, men jag fick en ändå men den gjorde ingen skillnad tyckte jag, så egentligen tycker jag att jag var utan bedövning. Lustgasen prova jag inte ens, hehe.

Ja han var faktist ett jättebra stöd fast han var livrädd själv =)

Jag förstår verkligen att du längtar, men ta vara på tiden, jag saknar att vara gravid ibland ! Självklart är det bättre att ha mitt hjärta här utanför magen, men det är en helt speciell och under känsla när man är gravid oxå=) Men jag förstår att du tyccker att det går långsamt .. Själv tyckte jag att min grav gick snabbt men det var nog för att jag gick i skolan, och det var flytt hit o dit o grejer=)



Nja jag hade först småblödningar, sen blödde jag apmycket , var till o med på akuten en gång, då blödde jag igenom en ihopvikt frotté handduk, och den gången ringde jag till rådgivningen, som sa att om jag blödde så mycket så hade jag fått missfall, men jag kände på mig att det inte var nån fara med lillen, och när vi kom till sjukhuset så var allting bara bra med honom. Jag tror inte det e nån fara för dig, det är vanligt med småblödningar, men lyssna på din kropp, man känner oftast om det är något galet. Men hoppas allt är bra iallafall och det är som sagt jättevanligt med lite blödningar!

Kram

2010-03-04 @ 20:28:02
URL: http://fecn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0