en dag i valbo.

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha vart i valbo hos Thias föräldrar .
Vi hjälpte dom med att sätta upp lite hyllor och rullgardiner , eller thias hjälpte vell mest men jag var hans assistent när han behövde penna eller nån som höll i haha.

När vi hade fått upp allting så kom hela familjen hem och vi blev då bjudna på mat utav dom , pizza blev det . Så hela familjen åt en varsin pizza , dvs sex stycken. Så vi fick tillochmed med oss hem haha ! Tack för jättegod mat och trevligt sällskap.

Men nu är vi iallafall hemma och vi tänkte vell snart krypa ner och sova så det blir morgon nångång, jag vill bara att dagarna ska flyga förbi nu så det blir sommar och varmt snart ! Det bara kliar i kroppen , jag vill ut på äventyr , bada , sola , åka på swedenrock , åka till stugan , öland....ja, allt ! Vill uppleva allt med min älskade pojkvän.
Nästa sommar kommer vi ha en liten bebis med oss ,men det är vell det enda som kommer vara annolunda , för allt vi gjort på sommarn hittills , kommer vi fortsätta med - även fast vi kommer ha barn !
Varken han eller jag ser barn som något "hinder" när det gäller att resa och äventyra som vi älskar , vi ser det nog mer som en upplevelse och en möjlighet.

Nåväl , nu ska jag gå och borsta nötterna innan jag kryper ner bredvid thias !
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0