jobbiga promenad!

Nu är vi hemma från dagens äventyr som i stort sett bara gått ut på att GÅ (känns det som).
Mina fötter är svällda som ballonger och har fått prickar efter strumporna som är prickiga. Mina ben ömmar och jag känner mig helt jäkla färdig - men endå så duktig .


Det började med att vi tröck i oss lite frukost lite snabbt här hemma , sen gick vi till andersberg , vilket inte var en allt för lätt match för mig som iofs inte ska klaga på det lilla jag gått upp . Men det var grymt mycket jobbigare än vad jag trodde det skulle vara , jag brukar aldrig tycka det är jobbigt att gå , men idag ...... shit.
Kan ju ha lite med värmen att göra också , men endå.

Väl framme i andersberg , efter några pauser i promenerandet , fick jag äntligen komma in i rummet där jag skulle göra min tandläkarundersökning som jag gör typ .. vart tredje år.
Allting såg jättebra ut och tandläkaren (som förövrigt också var gravid, fast med bf 25 sep) tyckte att jag hade oerhört liten och fin mage för att vara så långt gången som jag är . Det kändes skönt i hjärtat att höra det när jag själv tycker jag blir fulare och fulare för varje vecka som går haha.
Men som sagt , allting såg bra ut..

Efter tandläkartiden insåg vi att det skulle bli för tight att hinna om vi skulle promenera till barnmorskan , speciellt i min takt . Så vi ringde till mamma som fick komma och hämta oss vid konsum i andersberg för att sedan släppa av oss vid barnmorskan.

Föräldrargruppen var jätteintressan och fikat var jättegott , synd bara att det bara är 1 gång kvar för min och thias del , för den sista gången kommer vi att vara på swedenrock oturligt nog. Då som vi skulle besöka förlossningen uppe på sjukhuset :(
Men men , det blir nog bra endå.



Det blev en hel del text de där fast jag bara tänkte skriva ett par rader ..
Nu är vi iallafall hemma och ska snart äta nånting , sen ska thias åka ut till valbo och jag ska vila mina ben.

Todelo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0