kennelhosta.

Cecilia åkte precis hem efter att ha vart här sedan i eftermiddags .
Vi har inte gjort så mycket mer än att glo på tv , åkt och handlat ingredienser till tacos som vi sedan åt , spelat kubb och vart ner i källaren och letat fram mina gummistövlar som vi tillslut hittade .

Cecilia i våran källare i hopp om att hitta stövlar

-Har haft en helmysig dag !

Fick förresten lite publik när vi spelade kubb , så alla tappade fokus och började asgarva såfort man skulle kasta . Hon var så dålig på att spela att hon "väntade på någon" och inte kollade på oss . Hon stod med mobilen som om hon skrev sms och sen nästan jublade hon när man fick ner en pinne eller två haha .
Men roligt hade vi ..



Svea var också med på ett hörn

Håller tummarna för att cecilia kommer tillbaka hit även imorgonkväll .


Svea har förresten gått och fått kennelhosta , vilket innebär typ "rethosta" fast för hundar . Men som tur är så ska det tydligen gå över utav sig själv . En bekant till mamma , hennes hundar hade också fått det , så det är nog utav dom svea har blitt smittade eftersom att dom träffades för ett par dagar sedan.
Nåväl , över går det iallafall . Men tills dess får hon vila och bli ompysslad !


Kommentarer
Postat av: Matilda

Det ät farligt med kennelhosta ! En i kullen som min hund kommer i från dog av det trots vaccin (stavning?) Min hund är också vaccinerad men eftersom det finns en ny form av den så skyddar inte vaccinet. Bäst att gå till vetrinären utifall och få medicin. Man vill ju inte mista en familjemedlem ! hoppas hon blir bättre iaf. kram

2010-05-21 @ 23:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0