nyduschad.



ser ni vad magen växt? jag märkte det först i duschen när det helt plötsligt blev skitjobbigt att raka benen (tidigare har det gått helt okej). Sen märkte jag en till sak när jag klev ut ur duschen , hålet  där min piercing har suttit , skinnet däremellan liksom , håller nog på att spricka eller nåt , det är typ som en liten bristning där
- inte snyggt
.

iallafall ,har just kommit ut från en varm och skön dusch. Det var verkligen välbehövligt må jag säga , har nog aldrig kännt mig så himla äcklig som jag gjorde innan jag duschade . All grilldoft och matos i håret efter gårdagen gjorde mig tokig och spyfärdig enda fram tills nu , känner mig verkligen som ny .

Snart ska vi åka ut till pappa min i skogen och umgås lite med han och hans sambo , vi träffas inte så ofta så därför tänkte vi passa på nu när vi endå inte har någonting planerat. Det kan ju även vara skönt för svea att få springa av sig lite istället för att bara vara inne i lägenheten för att sedan gå ut på en promenad lite då och då. Dock har hon spungit jättemycket dom senaste dagarna , så hon klagar inte.

Vi ska ta med oss en stereo och lite högtalare som vi ska koppla in i bilen som står hemma hos pappa (hans gamla). Vi ska ju nämligen få den och då kan det ju vara kul med en schysst stereo och lite dugligt ljud (ljudet nu är rassligt och inte alls bra).
Vi ska även dammsuga ur den och göra den lite fin invändigt för att sedan kolla om det är någonting vi behöver köpa på biltema för att göra den körduglig . Vet att pappa surrade om bromsbelägg eller nånting sånt , så vi får vell se. Vi måste ju ha en bil i sommar, så är det ju bara , hur ska vi annars kunna ta oss till släkt , vänner , strand osv ?! Huvudsaken den går att köra och körs lagligt så är jag nöjd :)

Nu blev det mycket bilprat ..

Vi hörs vell lite senare då när vi kommit hem från pappsen !
Puss

Kommentarer
Postat av: maja

är ni gifta el förlåvade? :)

va har ni gör ngn bil ! :D

2010-05-01 @ 18:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0