seg dag.

Har bara legat i sängen och glott på teve hela dagen idag typ , riktigt seeeegt ! Saknar att vakna upp på mornarna och veta att man ska göra någonting , typ jobba eller åka nånstans , nu ligger jag bara hemma mest hela dagarna förrutom när jag är ute med svea . Dock behövs vilan också , de känner jag . Men min rygg måste verkligen tränas , den gör grymt ont vissa stunder ..

Jag skulle vilja träna , men jag känner inte (och har inte heller råd) för att gå till ett gym eller så . Om jag bara hade en nyckel till källaren , för där har vi både solarium , gym , bastu , duschar och en massa sånt ! Då hade jag kunnat gymma varje dag när thias är borta och även på kvällarna tillsammans med honom - men icke. Nyckeln är spårlöst och det kostar garanterat skjortan att köpa en ny av styrelsen !

Jaja , imorgon har jag inga planer som vanligt mer än att promenera. Det blir vell samma visa som alla andra dagar- lugnt och skönt. Men man måste ju passa på ! I sommar har vi nog fullt upp med annat , som tex flytt och sånt..

..har hittat en massa fina bilder på hårfärger förresten, men jag återkommer vell med det när jag har bestämt mig lite mer åt vilket håll jag ska hålla mig till , antingen åt det bruna hållet eller nånting annat.

Nattinatt
Nu ska jag krypa ner och njuta av lille kottens sparkar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0