svar till "signe/anonym".

Signe om less.: Kanske har mer erfarenhet än dig

sv; herregud..

Det har du säkert , om dina barn ja.
Du kanske vet vad som passar dina barn , men inte mitt(?)


kvällsbad.

Nu har jag och älsklingsLovis badat. Hon tyckte inte om det idag lika mycket som hon brukar, men det berodde säkerligen på att hon var så trött.
Hon somnade direkt efter badet , likaså Thias . Han sov en stund brevid henne i sängen , tills jag väckte honom..

Nu är både Lovis och T vaken så nu lär man vell vara uppe en stund innan Lovis vill somna igen.

Ska vell slänga iordning en matlåda som t kan ha imorgon , jag åt upp den sista som fanns kvar idag för jag var så himla hungrig. I vanliga fall äter jag ingenting förns thias kommer hem från jobbet.

Nåväl . mot spisen !

less.

Herregud hur folk betér sig alltså ..
Som den där fyrabarnsmamman som skriver "tips" på det där viset, som att hon skulle veta mestihelavärlden för att hon har fyra ungar .
..och att dessutom vara så spydig . nej du...

Skriv gärna tips , men ha då inte förutfattade meningar om hur jag gör med mitt barn , för det vet ni inte ett dugg om.


svar till "signe/anonym".

Anonym om ÖB och Dollar.:
Hoppas att du inte använder vårservetter så ofta

Det gjorde ett test och där var billiga våt servetter väldigt effektiva på att ta bort rödvins fläckar och det tycker jag säger allt om de.

Använd liberos om du ska ha våtservetter, de är parfymfria
Bäst är ju att änvända torra med vatten

Ett lite tips bara från en 4 barns mamma

Sv; Herregud ..
Att först skrva en kommentar där man heter Signe för att sedan skriva en anonym kommentar är vad jag tycker "säger allt..".

Jag använder PARFYMFRIA våtservetter och det är LIKADANA som säljs i vilka andra butiker som helst bortsett från att dom är billigare på just Dollar .
Anledningen till att vi köper MÅNGA paket är för att slippa åka och köpa sånt stupikvarten , vi gör likadant med blöjor. Använder inte det OFTARE bara för att jag köper fler paket.

Dom här fungerar TOPPEN och alla jag känner använder sånna . Så sköt ditt du så sköter jag mitt .. :) Skulle aldrig göra någonting som var dåligt för mitt barn. Det skulle nog ingen.
Men tack för tipset , jag kunde ju ha vart korkad och användt något mindre bra märke för att det var billigt , men sån är jag inte :)


ÖB och Dollar.

När T kom hem från jobbet käkade vi lite tillsammans , sedan matade jag Lovis och så innan vi sedan tog en tripp till ÖB och dollar. På ÖB skulle vi köpa snus , ansiktsmaskar och sånt , men det var slut på snuset vi snusar så vi fick strunta i det . Sen åkte vi till dollar där vi laddade upp med våtservetter , 10:-/paket.
-Rekomenderas till er som har blöjbarn !

Vi köpte tio paket våtservetter , så man har liksom. För det går ju åt som smöööör.

Nu är vi iallafall hemma och ska snart ta en dusch och jag ska vaxa mig . Känner mig inte direkt skitfräsch.

mamma älskar dig.





du är det finaste som hänt mig ..
Jag är så glad att jag äntligen fick det som jag så länge väntat på och saknat.
Min underbara Lovis♥

Svar till "Ann-sofie".

Ann-sofie om i badet.:
Guuud va söta bilder! måste bara fråga. Har du lust att lägga upp bild på hur brösten ser ut nu efter förlossningen? Jag har själv planer på småttingar inom en snar framtid :)

Kram!

sv; Tack så jättemycket!
Eftersom att du inte har länkat någon blogg eller så , så får jag helt enkelt lov att svara här.
Alltså jag tycker inte brösten förädrats så mycket ,mer än att dom är större och lite tyngre pga mjölken. Men annars är dom i princip som vanligt .  Några få strimmor kan visa sig när brösten är sprängfyllda, men inte annars.
Känner inte att jag behöver lägga ut någon bild eftersom att den enda föränringen är strl..
Lycka till med de kommande småttingarna! Kram



men ungefär sådär ser dom ut ... Vill inte ens veta hur dom kommer se ut efter amningen haha.
Men vem bryr sig , hellre hängiga tuttar än barnlös :D

Mobilblogg- vilken pigg tjej jag har att g...

Mobilblogg- vilken pigg tjej jag har att göra med som sover FORTFARANDE.. Dock Inte så jättekonstigt med tanke på att hon somnade två timmar senare än vanligt igårkväll. Hon kunde verkligen inte somna när Vi la henne i vanlig tid, så hon låg vaken och pratade och halvgnällde av övertrötthet.. Men tillslut somnade hon iallafall och vi kunde somna med. Snart vaknar hon nog och då funderar ja på att umgås med anna panna.


trött och lat.

Nu har T kommit hem från jobbet och vi har även hunnit med att käkat och bytt bajsblöja..
Vi käkade enkel middag idag , korv med bröd och potatismos . Perfekt när man är trött och lat , som idag .

Ikväll blir det bara till att slappa här hemma . Men först måste vi gå till en postlåda och posta ett brev till försäkringskassan. Sen ska vi även köpa lite godis..

gravid i åtta veckor.

Nu har jag och Lovan kommit in från en promenad upp till icamaxi,barnenshus,hemtex osv .
Vi gick dit med våra grannar och kikade lite . Anna köpte dregglisar till Lovis , så nu har hon en massa fina sånna !
Tack underbara Anna ♥

Nu kommer T hem från jobbet snart och Lovis kommer vell vakna vilken sekund som helst och vilja ha mat. Har ingenaning om vad vi ska hitta på idag ..jag skulle vilja sola . Synd att det inte finns något ställe i närheten som det är gångavstånd till. Blir så drygt att leta perkeringar osv bara för att man ska sola 30 min. Men vi får se hur vi gör . Kanske åker ut till köpis och handlar julklappar? Eller bara stannar hemma och myser tillsammans allihopa..

Jag hade förresten en jättemysig dröm inatt . Drömde att jag blev gravid igen och hade vart det i åtta veckor. Det vill säga att jag hade blitt gravid direkt efter lovis födelse.. Vi började kika på syskonvagnar och allt därtill.. Allt var så himla spännande igen. Men endå blev jag rätt så lättad när jag vaknade , jag vet inte riktigt om jag skulle orka en till liten kotte just nu..
men syskon , det ska hon givetvis få !


Här är jag och mina två syskon . Storasyster malin och lillebror pontus..
(tidningskortet från när min lillebror föddes)

Nu ska jag försöka få tag i thias och kolla om han kommer hem snart ..

pigg tjej,trött mamma.






myspys.





har myspys i soffan nu medans vi har en gratäng i ugnen. Vi blev så sugen på att laga mat , eller jag blev. Så jag gjorde en gratäng , pastagratäng med ostsås o kyckling o lite paprika o sånt. Skitgod ser den ut.

Lovan sover och vi ska strax ta ut gratängen och sen gå och sova . Eller vi ska kolla på film . Tänkte kika på "trolltyg i tomteskogen". En helt överlägsen film.. Ni som inte har sett den , se den .

jag älskar min familj , ni är det bästa i mitt liv.

halvfull ostkrokspåse.

kuuuuul...
Köpte ostkrokar när vi var på maxi, men nu när ja skulle öppna den så såg jag att den knappt var halvfull.



man ska vell egentligen reklamera den , men vafan , 18:-, vad är det att gnälla över
- men det är ju liksom principen !

ica maxi.

Har ju vart på julbak hela dagen , men på hemvägen så svängde vi förbi ica maxi för att köpa lite småsaker som fattades hemma . då , då hittade vi faktiskt lite kläder till Lovis.






3-pack bodys och en "overall"med tillhörande mössa. Så himla söta !

Sitter som vanligt i vårat mörka vardagsrum där vi fortfarande inte har någon taklampa , därav dom riktigt usla bilderna. Men endå , ni ser ju vad det är iallafall ..

Mobilblogg- min älskling var en riktig bag...

img_1230 (MMS)

Mobilblogg- min älskling var en riktig bagare han. Älskar dig thias, du är så himla underbar och fin..<3


Mobilblogg- nu är vi ute i valbo och har b...

Mobilblogg- nu är vi ute i valbo och har bakat En massa Lussebullar o pepparkakor och nu ska vi snart käka hemmagjorda hamburgare, mums. Sen måste vi åka o handla för vi glömde Att köpa smör sist vi handlade. Ska även Köpa lite saker så jag kan laga en pastagratäng imorn så thias har matlådor. Ska prova göra en med ostsås , kyckling och en massa grönsaker o fetaost. Kan nog bli rätt gott! Och ikväll är det ju 'ensam Mamma Söker-final' det måste man ju se, spännande spännande!


Mobilblogg- godmorgon, känner mig ungefär ...

Mobilblogg- godmorgon, känner mig ungefär lika pigg som igår.. Har inte alls sovit bra inatt även fast Lovan har vart rätt så duktig. Sen att mina läppar svider till tusen är vell bara mycket.


hit och dit.

nu har vi hunnit med mycket idag tycker jag .. allt från köpis till middag till syster osv.
nu är vi iallafall hemma och ligger i sängen och ska sova , men jag passade på att skriva ett litet inlägg innan.

Vi hade iallafall jättetrevligt idag , överallt . Men speciellt hos syster min . Där var även en utav mina mostrar och min kusin och hälsade på vilket var himla trevligt. Käkade lussebollar och drack glögg . Kollade även på "så mycket bättre" , det är ju bara så himla bra.

nej , men nu ska vi som sagt sova . Imorgon blir det nya äventyr.

Lovis och Lukas.

Igår var ju nathalie och lukas och hälsade på oss .Nathalie är så himla söt och Lukas är bara 1 vecka yngre än Lovis så det är så himla kul att vi har träffat dom.
Vi knäppte lite kort på dom tillsammans , så här kommer lite bilder på Lovan och Lukas.















underbara småkottar

göra julen till någonting fint.

Har vart ute på köpis största delen utav dagen , vi kikade runt lite och thias lillasyster köpte en hårfärg. Jag hittade ett par skitsnygga peak byxor som jag köpte , ska visa dom snart . Har dom inte på mig just nu ..

Efter köpis åkte vi hem till thias familj och åt tacos , kanske hur gott som helst . Sedan åkte vi hem till oss där vi är nu. Har färgat Malin (t´s syster)´s hår, det blir ungefär samma färg som jag har . Ni vet rödbrun..ungefär.
Snart ska vi åka hem till min syster och hälsa på. Sen har jag ingenaning om vad som händer . Antagligen ingenting mer än att sova .

Imorgon ska vi ha julbak hos thias familj . Pepparkakor och lussebullejäklar står på listan. Vi har vart där varje första advent och bakat med dom.

Längtar så oerhört mycket tills vi köper hus och kan göra våra egna traditioner , fira som vi vill och så. Slippa flänga runt och inte veta vart man ska vara . Då kan man vara hemma och få folk hembjudna till sig istället för att åka bort varje jul ..
Jag ska göra jularna så underbara framöver även fast jag hatar jul....-för lovis skull !
Vill inte att hon ska påverkas utav att jag inte tycker om julen. Hon ska få minnas jularna med mig och Thias som någonting underbart och speciellt . Hon ska få längta efter jularna , vilket jag nästan aldrig gjorde .

Mobilblogg- kul att mina årliga vinterläpp...

Mobilblogg- kul att mina årliga vinterläppar har kommit. Ni vet när man får astorra läppar och blir helt beroende av lipsyl? Iallafall så svider det skitmycket , fastän jag har smörjt in! Tur att det är vår snart haha Är förövrigt påväg ut till köpis o ska kolla lite, kanske hittar lite fina julklappar, hoppas. Om ont annat så ska vi kika på nya kläder till lovan som snart ska byta ut 62 mot 68


Godmorgon!

Godmorgon på er !
inatt har jag sovit som skit - knappt ett dugg med andra ord..
vi kom hem kl 03 inatt och lovis somnade direkt, vi med också nästan. Iallafall så sov hon jättebra nån timme sen vaknade hon stupikvarten. Och så trött som jag var igår var det längesedan jag var.

T vägrade turas om att ligga vaken med henne inatt så nu känner jag mig mer död än levande tyvärr. Kommer inte orka göra ett skit idag känns det som .. kul!

Iallafall så kan jag ju passa på att berätta vad som hände natten innan inatt. Såhär var det..
Vi hade gått och lagt oss allihopa,lovis hade redan somnat och vi var sekunder från att somna , då plingar det på dörren , massor med gånger. T går upp och jag upprepar "öppna inte!öppna inte!". Tänkte såklart på Lovis och att besökaren säkerligen var farlig ..
T öppnade inte men gick endå till dörren för att kika vem som stod utanför . Och tro på fan att det var en utlänning. Han stod där och såg allmänt äcklig o ful ut! Han plingade flera gånger och vägrade gå därifrån. Men vi var fast vid att inte öppna , så efter 20 minuter av rädsla och ett hjärta pumpandes i 200 så gick han äntligen. Vi vet fortfarande inte vad han vela osv ..
Svea förstod direkt att det var nåt på tok så hon morrade och skällde som en galning , sedan när han hade gett sig av så la sig svea raklång vid dörren och vaktade enda tills igår förmiddag.
Duktig tjej !

Har lite bilder på Lukas och Lovis från igår som jag tänkte slänga upp här lite senare . Men tillsdess kan ni ju få se en tjött fjajs.



känns som att mina ögon ska sprängas ..

Mobilblogg- kul att vi inte kommit hem ÄN....

Mobilblogg- kul att vi inte kommit hem ÄN.. vi är ute o åker fortfarande och inte förrän nu svarade hans mamma så nu ska vi skjutsa hem henne ..SEN får vi äntligen åka hem o sova. Är så himla trött. Ska bli underbart att lägga Sig i sängen och hålla om min älskade lovis som fortfarande sover


Mobilblogg- har haft en helmysig kväll med...

Mobilblogg- har haft en helmysig kväll med familjen och Nathalie o Lukas, så himla mysigt. Nu är vi påväg för att skjutsa hem dom, sen ska vi bara vänta på att thias mamma ska Ringa så att vi kan skjutsa hem henne innan vi ska sova. Börjar faktiskt redan bli trött och lovis sover i bilstolen som vanligt. Måste berätta en skit läskig sak sen vad som hände inatt, blev så jäkla rädd!


hos syster min.

nu är vi hemma hos syster min ,thias åkte just och hämtade sin mamma för att sedan skjutsa henne på en middag . Lovan följde med pappa t. Hon älskar ju att åka bil!

ikväll ska vi kika på idol och så , hoppas verkligen att jay får stanna , han är helt klart den enda som är värd att vinna enligt mig . Minnah kan mer än gärna åka ut därimot . En gång utröstad , alltid utröstad !


Mobilblogg- full rulle hela dagen idag, ha...

Mobilblogg- full rulle hela dagen idag, har tillomed fått mina berömda stressutslag på överkroppen.. Typiskt. Har vart hos syster min sedan vi kom Hem från BVC o Nu har jag vart o hämtar thias på jobbet o ska tillbaka till syster min igen. Lovan stannade kvar medans ! Skriver mer när ja kommer dit för jag har datorn med..


BVC.

nu har vi vart på bvc jag och lovis. allt gick jättebra och hon är nu 60,5 cm lång och väger 5280.
-växer så det knakar med andra ord..

hon har börjat förflytta sig en del själv, ibland när ja vaknar så ligger hon uppochner eller på sidan,så snart rullar hon nog över på mage själv.
min lilla tjej har blitt så stor på så kort tid..


datanördlovis.



lovis tycker också om att sitta vid datorn ..

Hon sitter här i mitt knä medans jag fipplar lite med datorn för att lära mig den. men nu när ja la ner henne blev hon visst förbannad. Bäst att ta upp henne igen !

provar webcam.

sitter och provar camen på lilldatorn , helt okej faktiskt .



sitter i mörkret så bilden var rätt bra för att vara tagen i mörker..
se upp för massa bilder framöver

julklapp i förskott!

Har fått min julklapp i förskott utav T - en bloggdator !
Så nu slipper jag min gamla som bara lägger av och dummar sig helatiden ..

..desstom är det cam på den så nu blir det mera bilder framöver eftersom att jag slipper lägga in bilder från systemkameran.

Tack älskade Thias !

Mobilblogg- nu är vi snart hemma igen efte...

Mobilblogg- nu är vi snart hemma igen efter att ha vart och storhandlat, det blev sjukt dyrt jämfört Med vad vi brukar handla för annars. Brukar handla för ca 6-700 med hundmat. Idag blev det 1000 utan hundmat. Så de drar iväg. Men tusen kr är ju endå inte mycket för en hel månad.. Skriver mer när ja är hemma, är på motorvägen nu


Godmorgon!

Godmorgon!
Idag tog jag och Lovan sovmorgon , thias därimot gick upp tidigare..

Nu ska vi snart äta lite frukost , sedan ska jag bege mig iväg och kirra en grej. Vad det är får ni veta lite senare. Men det är en jäkligt välbehövlig sak för både mig och T.

i badet.

Jag och Lovis tog ett bad tidigare ikväll och här kommer lite bilder därifrån.
Det är så himla roligt att bada med Lovis , hon är som en riktig sjöman och fullkomligt älskar vatten.







mammas lilla firre !

tusen tack.

Tusen tack för alla fina kommentarer ni ger mig , det gör min så stark (♥)..men framför allt mer motiverad till att fortsätta skriva och dela med mig utav mitt underbara liv.
Jag vet att jag har blitt en riktig sophög på att uppdatera , men sånt är livet och jag antar att ni har överseende med det med tanke på att ni stannar kvar - eller dom flesta åtminstone ..

Tänkte slänga in lite bilder , men har dom på kameran så jag måste leta på sladden . Men såfort jag lagt in dom så kommer lite bilder på Lovis igen . Min älskade lilla tjej..
Tänk att man kan vara så stolt ...

Tack till alla er underbara människor därute som förgyller min dag med så många fina ord , tusen tack !

svar till "Emelie".

Emelie om favoritfilten.:
Tänkte bara fråga va är det för kamera du använder :) för du knäpper otroligt fina bilder :)

Svar; Man tackar !:)
Jag använder canon eos 1000D , en systemkamera..

Mobilblogg- har spenderat kvällern framför...

Mobilblogg- har spenderat kvällern framför teven idag igen. Thias är fortfarande dålig så vi har bara vilat o kolla på filmer. Hur mysigt som helst! Man är ju inte direkt bortskämd med sånt fint sällskap på vardagarna:) Imorgon bli det vell samma visa .. Nu ska jag fortsätta kolla på kriminalaren som är på fyran just nu. Älskar min fina thias


favoritfilten.

Nu ligger Lovis och myser med favoritfilten i soffan..
Det är så kul, för hon drar alltid ner filten över ögonen & drar man upp den så blir hon flytokig. Lika med mössan , den måste man dra ner över ögonen på henne annars gör hon det själv, så knäppt.





..Här blev hon gääälen när jag drog upp filten från ansiktet


Mobilblogg- godmorgon! Lovis vaknade preci...

Mobilblogg- godmorgon! Lovis vaknade precis och thias vaknade för långesen. Själv ligger jag kvar i sängen, är så fruktansvärt trött. Thias kom in och hämtade lovan när hon vaknade så ja kunde få vila, men tror ni jag kan somna om?!nej,.. Får vell gå upp jag med


Mobilblogg- kvällern har spenderats i soff...

Mobilblogg- kvällern har spenderats i soffan med braiga program o filmer eftersom thias är hängig. Grannen kom över hon med och kikade, så skönt att hon är hemma igen. Nu ska vi krypa ner och lägga oss brevid lovisen i sängen för att sova. Älskade lilla tjej. Filmen var förresten jätte bra , den hette ' inhale' och handlade om en pappa Som skulle fixa fram lungor till sin döende dotter. Så himla sorglig och spännande, älskar sånna filmer, en riktig fridafilm.. Se den! Godnatt


Fullständigt namn fastställt.

Nu har vi skickat in Lovis namn till skatteverkets inläsningscentral för att få Lovis namn fastställt.

Hon har numera ett mellannamn som vi gemensamt bestämt och funderat över ett bra tag , riktigt länge faktiskt.
Vi valde mellannamnet för att det var ett utav våra namnförslag till en tjej från första början. Men då hon blev en liten Lovis så fick detta bli hennes mellannamn..& vi älskar det !


Hennes fullständiga namn är nuLOVIS FIDDELI HÖGLUND ♥


sötgroda.










Lovis är en glad tjej idag !

..mitt älskade lilla busfrö

kikar i resekatalog.

Nu sitter jag och T med våran granne och kikar i resekataloger ..
Blir vell antingen gran canaria eller egypten , beror lite på hotellen och så. Men egypten verkar ha ett par grader varmare i den månaden vi tänkt att åka , så isåfall blir det så..


Mobilblogg- godförmiddag på er. Här hemma ...

Mobilblogg- godförmiddag på er. Här hemma vaknade vi rätt sent faktiskt. Thias är hemma från jobbet idag eftersom att han är sjuk, skit tråkigt men endå mysigt att han är hemma med oss. Vi ska vara hemma och mysa idag bara, eller t skulle åka på ett viktigt möte så jag stannar vell hemma under tiden.. Ska laga lite matlådor och så, så man har. Men nu ska vi klä på oss och äta frukost.


Mobilblogg- jahapp då var vi påväg hem frå...

Mobilblogg- jahapp då var vi påväg hem från Valbo igen då. Har gått runt o kikat lite och så.. Hittade ingenting men mysig hade vi! Nu ska vi hem och kolla på tv och bara mysa tillsammans. Älskar mina underbara, t och lovis <3


Mobilblogg- nu sitter vi. Bilen påväg ut t...

img_1219 (MMS)

Mobilblogg- nu sitter vi. Bilen påväg ut till köpis. Man lära visst boka tid på familjerätten..


Mobilblogg- nu ska vi ut till valbo och hä...

img_1214 (MMS)

Mobilblogg- nu ska vi ut till valbo och hälsa på thias family och sedan ner på familjerätten och registrera thias faderskap, för än så länge är det ju bara jag som har vårdnaden(på papper)..  Sen har jag ingenaning vad vi ska göra faktiskt.


Mobilblogg- nu är ordningen återställd här...

img_1212 (MMS)

Mobilblogg- nu är ordningen återställd här hemma , alla är samlade och man slipper äntligen göra en så simpel sak som att borsta tänderna ensam.. Jag älskar att jag har dig thias, du gör mitt liv till det bästa.


Mobilblogg- nu är vi snart på arlanda o sk...

Mobilblogg- nu är vi snart på arlanda o ska hämta thias. Äntligen! Sen ska vi bara hem o lyfta upp packningen innan vi hämtar upp Svea hemma hos min syster o sen hem och packa upp o bara mysa. Lovis sover som Vanligt och jag börjar faktiskt också bli rätt trött. Men vi får sova ut imorgon :)


Mobilblogg- nu är vi på rull, har vell åkt...

Mobilblogg- nu är vi på rull, har vell åkt 15 mil ungefär, så det är sisådär 40 kvar.. Ska hämta upp thias på Arlanda också. Ska bli så underbart att träffa honom igen! Lovis sov jättebra inatt, från halv nio igårkväll till klockan 10 imorse, så jag fick igen min sömn rätt bra efter föregående natt. Dock somnade lovis i vagnen när vi var ute o gick med vagnen innan vi åkte iväg och sover fortfarande , så det lär inte vara nån trött tjej vi har att göra med ikväll när vi kommer hem till Gävle, men vad gör vell det? Thias kommer nog vara glad över det eftersom han inte träffat henne på länge. Snart ska vi vell stanna också för att äta lite mat och Lovis ska också få mat, sen är de raka spåret mot Arlanda.


Mobilblogg- godmorgon! Igår gick jag och l...

img_1205 (MMS)

Mobilblogg- godmorgon! Igår gick jag och la en övertrött tjej redan klockan 20:30(brukar lägga henne vid 22-23). hon somnade direkt efter att ha fått lite mat och blitt om hållen .  Och hör och häpna , tjejen sover fortfarende o  ser inte ut att ha några planer alls på att vakna. Så hon får vell sova så länge hon vill, fast klockan tolv lär hon vakna o äta o byta blöja för då ska vi bege oss hem till Gävle igen. Eller först Arlanda för att hämta pappa thias. Som vi saknar honom!! :'(


Färga håret.

Nu ska jag springa in på lilla toan och färga håret ..
Jag och lovan åkte nämligen till affärn härborta och köpte en hårfärg nyss . Kände att jag behövde "piffa" till håret lite nu innan jag åker hem igen .

det blir samma färg som jag har.

den vackraste stunden..


Den vackraste stunden i livet var den när du kom..

och allt som jag gjorde den stunden vill jag göra om.




min älskade lilla tjej

Mobilblogg- nu ligger jag o lovis i soffan...

Mobilblogg- nu ligger jag o lovis i soffan o kollar på idol på datorn. Så himla glad över att Andreas åkte, helt rätt. Håller alla timmar för att Jay vinner hela skiten, han är så överlägsen!!!


Mobilblogg- grattis min älskade Lovis på 2...

img_1190 (MMS)

Mobilblogg- grattis min älskade Lovis på 2månadersdagen! Mamma älskar dig mer än någonting annat.


Mobilblogg- grattis min älskade Lovis på 2...

img_1190 (MMS)

Mobilblogg- grattis min älskade Lovis på 2månadersdagen! Mamma älskar dig mer än någonting annat.


Mobilblogg- nu ligger jag och lovan i säng...

Mobilblogg- nu ligger jag och lovan i sängen och ska sova. Ligger o tänker på hur pass mycket mitt liv har förändrats sedan jag blev gravid och slutligen fick min älskade dotter. Från att vara så less på allt så man bara skulle vilja ge upp, till att man är helt överlycklig. Vilken vändning! Jag är så glad över att jag har min egna lilla familj nu , en familj som jag kommer göra allt för. Ska aldrig låta mitt/mina barn må så dåligt som jag gjort , aldrig! Tänker alltid finnas där! Fattar inte hur man kan överge sina barn för en människa man träffat i ett par dagar.. Nu blev de mycket här, måste sova på det här känner jag, har så mycket agg inom mig som ja bara vill skrika ut. Trodde det skulle bli bättre sammanhållning nu när lovis är här, men tyvärr blev det inte så. Huvudsaken jag har min fina egna familj, sen skiter jag i resten.


Mobilblogg- den här dagen blev inte riktig...

Mobilblogg- den här dagen blev inte riktigt som vi tänkt oss jag och lovan.. Vi hade precis satt oss och skulle börja kolla på Robinson på datorn i soffan med täcke över oss, så ringer mamma o säger att vi måste följa med till hennes karls firma i Kalmar för att mamma ska kunna komma hem därifrån sen eftersom att hon hade husbilen som dom senare på dagen sålde.. Iallafall så följde vi med .. Och vi är kvar än, eller vi har inte kommit 'hem' än allafall. Är på affärn o handlar mat tills ikväll , sen ska vi hem. Så vi åkte vell 10 imorse o är tillbaka nu snart. Så det blev en lång dag det här.. En tråkig dag! Och imorgon ska mamma bort till kalmar till firman igen, för då har dom öppethus, så då blir vi ensam jag o lovis för dit tänker vi inte följa med igen. tänk att de alltid blir samma sak.. Nåväl nu börjar lovis gråta här i baksätet så nu måste ja sluta.


Mobilblogg-....Nog dagen himla lång. Jag r...

Mobilblogg-....Nog dagen himla lång. Jag råkade skicka det förra inlägget innan jag hade skrivit färdigt så det här är alltså fortsättningen. Men jag ska vell gå upp ur sängen nu ja o leta på sladdrackarn, eller så tar jag o Lovan bilen in till 'stan' och kikar på lovankläder. Hon börjar bli stor nu min tjej, snart är det 68 som gäller.


Mobilblogg- godmorgon! Nu har jag vaknat e...

Mobilblogg- godmorgon! Nu har jag vaknat efter en natt här i Kalmar. Lovis sover fortfarande.. Här är det ingen snö alls, utan istället så är det blött o regnigt. Lite tråkigt, men bättre än snö iallafall.. Ska nog försöka leta efter internetsladden deras o koppla in datorn en stund, annars blir n


Mobilblogg- nu är vi framme i Kalmar och h...

Mobilblogg- nu är vi framme i Kalmar och har hunnit med att äta, bädda och packa upp. Så nu är det bara att försöka fördriva dagarna här i min ensamhet.. Ångrar fan att ja inte stannade hemma och umgicks med Nathalie och lukas:( men men, lätt att vara efterklok. Ligger iallafall i sängen nu med lovis intill mitt bröst. Hon äter och håller precis på att somna. Så snart ska jag skäcka och sova jag med, är så jäkla trött:( plus att jag saknar thias så himla mycket, hatar att vara utan honom!


Mobilblogg- dålig bilkö vi står i.. Rusnin...

Mobilblogg- dålig bilkö vi står i.. Rusningstrafik på hög nivå! Har köat sedan 3 mil innan sthlm och nu har vi 1 mil kvar. Segt.. Saknar min älskade thias :(


Mobilblogg- nu är vi äntligen på G efter m...

Mobilblogg- nu är vi äntligen på G efter många om och men.. Fick skruva ut ett galler för att lovan skulle få plats i bak, sen kom ja på att ja också ville sitta i bak ifall lovan skulle bli ledsen, så då fick vi vika ner resten av säterna , men då fanns de inga dynor på säterna så då fick jag springa upp i lägenheten o hämta extratäcket att sitta på.. Så ja sitter ju inte direkt skönt. Men är man krigare så är man. Allt för min lilla tjej..


ut på turné.

Nu åker snart jag och Lovan på Turné med mamma ..(kalmar).
Hon slutar om en timme så hon skulle komma hit direkt och hjälpa till att bära ner alla saker . Det ser ungefär ut som att jag och Lovan tänker flytta hemmifrån. Men det blir mycket packning när man har barn..
blöjor,våtservetter,kläder,vagn,bilstol ytterkläder,åkpåse,filt...
Endå har jag inte med mig så mycket .. Bara kläder och datorn.

Måste vell väcka Lovan och ge henne mat igen och byta blöja så man slipper göra det , det första man gör när man satt sig i bilen .

Kommer som sagt att ha datorn med mig så jag kan socialisera mig på internet och skriva lite här . Sen har jag ju mobilen att blogga/lägga upp bilder ifrån också.

Godmorgon!

Godmorgon!
Nu har jag skjutsat grabbarna och deras små resväskor till deras firma där dom sedan ska åka taxi till arlanda ifrån. Kom hem för ett par minuter sedan så jag har bara hunnit sätta mig i soffan än så länge ...

Tänkte försöka packa klart snart så att man har allt redo , sen ska jag även hinna åka och lämna hunden innan klockan två då mamma slutar . Åker direkt när hon slutat , dvs klockan två , så vi är vell kanske i kalmar vid åttatiden ikväll.
På ett sätt vill jag inte åka längre , känner bara för att stanna hemma och gröra fint och umgås med Lukas & Nathalie i helgen . Men samtidigt kan det nog vara skönt att slippa sova själv osv ..och att komma bort över huvudtaget.

Har inte ens en väska , så jag har packat våra saker i en ikeakasse , men det gick ju lika bra det.

Svar till anonym.

Anonym om hemma från kalaset.:
hej! vart har du köpt ditt löshår och va har du färgat håret med för färg? Supersnyggt :)
hoppas du kan svara skulle gärna vilja veta :)

Svar;
Tack så jättemycket !Jag beställer mitt hår på RAPUNZEL (klicka här för att komma till sidan). Denna gång färgade jag med en Loréal färg som hette 4,5 mahognybrun.. Finns på dom flesta matbutiker och kostar runt 100:-/förp.
Hoppas du är nöjd med svaret!


Mobilblogg- om 30 min ringer väckarklockan...

Mobilblogg- om 30 min ringer väckarklockan , jag får ångest, vill inte va utan t... Jag har vell i stort sett packat klart, allt utom datorn tror jag. Det här kommer nog bli världens längsta helg någonsin!


Mobilblogg- sitter och kollar på solsidan,...

Mobilblogg- sitter och kollar på solsidan, dvdn , så jäkla bra!! Snart ska vi gå o köpa pizza och äta här hemma:) o grabbarna ska dricka lite öl. Fick ett par cider jag med men ja känner inte för att dricka tror jag:) kanske tar en till maten..


Mobilblogg- lovan lurades bara, hon sov in...

img_1182 (MMS)

Mobilblogg- lovan lurades bara, hon sov inte. Istället sitter hon i mitt knä och kollar på teve.. Älskade lovis<3


Mobilblogg- wehu, nu har t slutat så snart...

Mobilblogg- wehu, nu har t slutat så snart kommer han hem!:D Lill lovan somnade precis här brevid mig efter att ha käkat lite, så nu kan ja passa på att vika lite tvätt och börja packa tills imorn.. Tar nog med mig datorn så jag har någonting att roa mig med därborta..


kalmar imorgon.

Imorse hade T lite sovmorgon , så han låg kvar med oss och mös tills han skulle åka , ca 9. var riktigt mysigt att bara ligga vaken och veta att han var hemma fortfarande ..

Jag och Lovan sitter i soffan och kikar på teve och väntar på att T och hans jobbarkompis ska komma hem , då ska vi kika på solsidan , hela dvdn, sen ska vi käka och packa också :(
T åker nämligen utomlands med jobbet imorgon och jag och Lovis ska följa med mamma till kalmar och vara där hela helgen . Kommer sakna min T så himla mycket , har aldrig vart ifrån honom i fyra dagar ..konstigt nog.
Kommer kännas riktigt tomt ! Men vi får hoppas att helgen går fooort , riktigt fort !

hemma från kalaset.











Nu är vi hemma från kalaset . Stannade på hemvägen och köpte en varsin Chilicheese och åt det på en mysig parkering (som var T´s idé). Älskar när vi spontan-gör grejor..

Nu ska vi röja lite , eller T ska börja medans jag hoppar in i duschen och gör mig lite fresch. Imorgon får vi besök utav hans jobbarkompis som ska sova här , så då måste det vara rent och snyggt .

Mobilblogg- är hos mamma min och firar bro...

Mobilblogg- är hos mamma min och firar bror min, som förövrigt har åkt hem redan, men vi har kul endå. Har ätit och så. Det är vell snart dax att åka hem.. Ligger i sängen och vilar nu med thias och lovis sitter med syster min i soffan, känns lite konstigt att ligga o vila utan henne.man kan liksom inte slappna av på samma sätt.. Men men.. Lägger ut lite bilder när ja kommer hem.


Lillebror 18 år.

Idag fyller min älskade lillebror hela 18 år , så ikväll vankas kalas .
Vi ska äta mat tillsammans hos mamma och fira honom . Tänkte ta med mig kameran då och knäppa lite kort , har ju vart lite dåligt med det på sistone ..
Grattis fina du på din dag


Fjant-hund.

Godmorgon !
Eller är det förmiddag nu kanske (?)..

Imorse så låg jag i sängen och matade Lovis medans jag höll henne i handen och då ringer T och säger att han och 3 arbetskamrater är utanför och tänkte komma in en sväng .
Jaha?tänkte jag och slängde på mig kläder fort . Dom tänkte ta en promenad med Svea , men gissa vad , hon kissade på sig när hon såg en utav hans jobbarkompisar (den äldsta av dom). Det har då inte hänt på år och dar , men hon blev rädd haha. Lillfjanten ..
Alla tror att hon är så himla dum och farlig , men igentligen är hon världens fjantigaste . Hon är tillochmed rädd för mörkret.


Iallafall så åkte dom efter en stund och nu ligger Lovan och sover igen. Men snart är det dags att sätta henne i bärselet för då ska vi tvätta!

utlandsresor.

Nu sitter jag och min underbara T och kollar på resor .. Vi ska ju resa bort hela familjen i början på 2011 så det är vell dags att försöka leta på vart man vill åka . Det lutar åt grancanaria , all inclusive , men vi vet inte riktigt än.
-Men resa , det blir det !

(..och ja, Lovis ska självklart följa med!
)

besökt min kusin.

När T kom hem från jobbet så åkte vi och hälsade på min lilla söta kusin idun och hennes familj , vi hade inte setts på hur länge som helst , minns inte ens sist vi sågs , så det var behövligt . Har verkligen saknat dom !
Vi fikade lite och hade allmänt trevligt innan vi slutligen behövde åka hemåt för att få i oss lite middag.

Vi åkte hem , åt och kollade på Mons Möller dvdn och nu nattar vi en liten Lovis som har jättejätteont i magen . Hon är så himla ledsen och det gör ont i mitt hjärta att inte kunna göra någonting ..
Ska gå in och gosa med henne nu , för det verkar inte gå så bra för T därinne i sovrummet :(

Imorgon har vi tvättstuga , så mellan 11-15 så ska det tvättas för fulla muggar . Måste se till att verkligen få ALLT tvättat eftersom att vi alla åker bort i helgen och behöver ha med oss kläder. Har knappt ett par rena strumpor ..eller inga jag vill använda iallafall för det är massa fula gubbar och sånt ..barnstrumpor nivet . Kan bara använda sånna där korta nu för tiden av någon konstig anledning ..

Nåväl , ska vell gå in och kolla hur det går med nattningen , klarar inte av att slappna av även fast T är därinne .

en frajs.


Mobilblogg- godmorgon! Nu har lovis vaknat...

Mobilblogg- godmorgon! Nu har lovis vaknat för att äta efter att ha sovit sen strax efter tio igårkväll . Hon är så himla duktig på att sova.. Hon somnar vell om nu en stund också , så då ska nog jag smälla på datorn en sväng. Längtar efter thias redan, så Tomt utan honom


puss och godnatt.

Nu sover Lovis och jag , t och min lillebror sitter och kollar på beck - som snart är slut ..
älskar beckfilmerna!

Sitter och funderar på vad jag och Lovis ska leka imorgon .. Vill att nathalie och Lukas ska hälsa på men dom har ju ingen bil , så vi får se hur det blir . Annars får jag vell fördriva tiden med lite filmer och program jag missat .

puss och godnatt

Mobilblogg- ligger i sängen och matar min ...

Mobilblogg- ligger i sängen och matar min älskade tjej som ska sova för natten, hon är så fin. Blir lika glad varje gång jag tänker på att hon är min.. När hon somnat så ska jag kila ut till teven och kika på Beck med bror min och thias. Sedan ska vi sova.. Imorgon väntas en ny dag med en massa mys!


längre hår.


äntligen har jag långt hår igen . Så kul att äntligen kunna göra någonting med det !
Tack älskade Malin för hjälpen :) ♥


världsgod mat .

imorse när vi hade ätit frukost och gjort oss klara så åkte vi först till affärn och pantade lite burkar , hade flera kassar fulla , blev en hel del slantar (som vi sedan köpte snus för..).
När vi hade vart på affärn åkte vi ut till valbo där T slipade golvet hos sin familj, sen åkte vi hem igen. T´s lillasyster följde också med för att sedan kunna sätta i mitt hår . världsbra blev det !

Medans vi började med håret så började T med maten , blev hur gott som helst , kolla bara bilden !



Nu är T och min lillebror påväg till valbo för att lämna av T´s lillasyster. Jag och Lovan fick stanna hemma vi .
Snart börjar "ensam mamma söker" så det får vi inte missa ..

Godmorgon!

Godmorgon! Nu har vi käkat frulle och gjort oss redo för att åka till valbo ..
Lovan somnade i vagnen medans vi åt frukost så jag måste vell väcka henne snart så att jag kan klä på henne ytterkläderna och stoppa ner henne i bilstolen .

Blir vell inte i valbo allt för länge antar jag , thias ska bara slipa av golvet lite .
Men först ska vi panta alla jäkla flaskor som skräpar överallt här...och köpa snus!

Visst blev den nya designen fin förresten ? Söt-thias gjorde den inatt.

Grattis på Fars-dag världens bästa pappa Thias.

Ny Banner

Som ni kan se finns det en ny "banner" nu eftersom den gammla var inte så aktuell längre.
Lite mindre ändringar kommer innom kort!

Den gammla



Den nya



Varsågod älskling, nu får du dig en suprise när du kollar bloggen din imorgon bitti!
Nu måste jag sova så jag orkar att bli firad på min första fars-dag.
Sovgott // Thias


mys i soffan.

Nu sover min syster tillsammans med Lovis inne i vårt sovrum. Jag och thias därimot, vi sitter inne i vardagsrummet och kollar på "underbar och älskad av alla" på teve , riktigt kul film .

Imorgon ska vi ut till valbo (igen). Thias ska göra nånting med golvet ..
Därefter har jag ingen aning om vad som händer . Men farsdag är det ju iallafall , så vi får vell se till att göra det riktigt mysigt . Det är ju trots allt thias första farsdag som pappa .
Får vell se vad som händer ..

Nu ska jag borsta nötterna och gå o lägga mig .

mina älskade två.



jag gör vad som helst för er , vad som helst ..


du gör mig hel.

Tänk att du äntligen är hos oss , efter alla denna längtan efter barn..
Tänk hur länge du var planerad,älskad och saknad.

Jag är så glad , du gör mig hel.


Mobilblogg- nu har vi vart i Valbo och käk...

Mobilblogg- nu har vi vart i Valbo och käkat med våra vänner, det blev tacos och grabbarna hade Mattävling , eller dom skulle käka tills maten va helt slut och tro mig -dom lyckades.. Soprent blev det. Nu står vi med bilen utanför min syster.hon ska in o hämta lite kläder för att sedan kunna sova hemma Hos oss. Blir vell till att glo på film o käka godis ..


underbara familj!

Nu är vi redo att åka ut till valbo och äta och umgås med våra vänner..
Lovan sover för fullt , men vi passade endå på att knäppa lite kort tillsammans hela familjen.









Underbara familj !


igårkväll.

igårkväll hann jag inte skriva så mycket , vi hade ju nämligen finbesök bestående utav nathalie,lukas och malin. Vi kikade på idol och åt en massa godis och annat gott .
Efter idol åkte dom hem och vi gick in i sängen och la oss , som tur var så somnade lovis efter lite mat i våran säng och sov hela natten fram till halv nio då hon ville ha mat igen .
Nu sover hon igen förresten..lilltjejen, hon är vell helt slut efter igår då hon var vaken hela dagen utan en enda sovstund.

Nåväl , idag ska vi iallafall leka med ett par kompisar i valbo. Ska laga tacos tillsammans och leka lite lekar. Det blir en riktig "par-dag" då det är typ 5 par som ska ses (inkl. oss). Det kan nog bli riktigt trevligt !



Mobilblogg- sitter i spänning och väntar p...

Mobilblogg- sitter i spänning och väntar på att idol ska börja igen. Nathalie, Malin och Lukas är också här på besök, supermysigt förrutom att våra bebisar är jätteledsna och lovis har bara sovit 5 minuter sedan klockan 6 imorse, så hon är jätte överträtt:( hoppas hon sover inatt iallafall..


röja röja röja.

äntligen sover Lovis . Såhär länge har hon aldrig vart vaken förr ..
Hon vaknade vell när thias gick upp i morse och somnade sedan om en pytteliten stund för att sedan vakna igen och sedan dess har hon vart vaken - fram tills nu .
Så nu måste jag passa på att röja lite , ser förtaskigt ut här hemma , mår fan dåligt av att se det såhär .. Sen måste jag hinna vaxa mig och duscha också. Kan verkligen inte storstäda utan att duscha efteråt.

har bara bäddat sängen än så länge , men ska sätta fart med lite annat nu. Sortera i Lovans byrå kanske , ser förjävligt ut där med . Jag som hade gjort så fint .. varför kan man inte bara lägga tillbaka sakerna där dom låg? (peak till thias).

Nåväl, sitter jag här blir inga barn gjorda ..

Glad Lovis.


såhär glad är Lovis nu




mammas älskade tjej !

Godmorgon!

Godmorgon !
Sitter och kikar på arthur på barnkanalen och myser med Lovisen som älskar att se alla färger på teven. Hon skrattar o pratar för sig själv. Så söt !

Funderar på att springa in i köket o hämta lite frukost medans lovan endå är så glad . Det får nog bli pizzarester som vi åt häromdagen. Älskar kall pizza !

mina fina lussebullar.

Här är dom , mina fina lussebullar ..blev en hel del .


..både stora och små

Mobilblogg- varför varför varför... :( ...

Mobilblogg- varför varför varför... :( ...


långdusch.

Nu är alla lussebullar färdiga och ligger nu och svalnar.
T och Lovis åkte till affärn för att köpa lite småsaker som bröd o ost.

Jag själv ska ta mig en långdusch , vilket inte blir av allt för ofta. Mitt hår har tillochmed hunnit bli lite flottigt och det har nästan aaaaldrig hänt förr, då kan ni tänka er när jag tvättade det senast.
Men det är sånt man får räkna med , Lovan går alltid först , vad som än händer. Och jag piffar till mig lite smått endå fastän jag känner mig lite äcklig , men allt för att inte se skabbig ut .
Avskyr sånna som ger upp sig själv bara för att man fött barn ..

Men nu måste ja sno på om jag ska hinna duscha innan mina fina kommer hem .
slänger ut lite bilder senare så ni vet :)

Mobilblogg- nu har jag o lovan hunnit med ...

Mobilblogg- nu har jag o lovan hunnit med att gå till och från affärn , äta och baka. Degen ligger o jäser men snart är de dags att forma , pensla och stoppa in i ugnen. Det fick bli lussebullar, ska bli så himla gott. Köpte julmust också , så när thias kommer hem blir de fika o nån bra film:) Nu ska ja gå o kolla om mapparna som ja köpte åt lovis idag är färdigkokade.


ny design inom kort.

Inom kort kommer jag att byta design. Vet att jag är lite sent ute , men har liksom inte haft tid..
Frågan är bara hur den ska se ut , fast iförsig ..allt är vell bättre än den jag har nu . Folk tror vell fortfarande att jag är gravid haha.

Så nu vet ni iallafall , snart kommer en ny och fräsch design.

lussebullar.

Nu ska nog jag och Lovis gå till affärn och köpa ingredienser till lussebullar . Är så himla sugen på det !

Godmorgon!

Godmorgon ! Har sovit riktigt dåligt inatt , först så har Lovis vaknat lite till och från och då ligger jag med ena ögat öppet istället för att sova ordentligt. Sen ringde T´s klocka runt 5 , men då stängde han av den och skulle "vila" lite i sängen.. Som slutligen resulterade i att han sov över.
Jag brukar alltid få väcka honom efter att han stängt av klockan .

Men iallafall , Lovis ligger här brevid mig och halvsover just nu , så himla söt . Vi har även barnkanalen påslaget på teven. Men snart ska vi klä på oss och försöka hitta på någonting . Jag skulle behöva duscha och så , men det får nog vänta tills thias kommer hem , eller tills Lovis sover middag ..

sträcka sig.



Såhär söt är Lovan när hon sträcker på sig efter en tupplur på balkongen (tidigare idag).

Mobilblogg- nu är vi påväg hem från Valbo ...

Mobilblogg- nu är vi påväg hem från Valbo igen, för tredje dagen i rad. Så nu ska vi hem o äta sen mysa ner i sängen o kolla på bonde söker fru eftersom att vi missade det idag. Imorgon blir det lugnt, ska nog bara vara hemma . Känner fortfarande av ryggen så de kanske är lika bra att inte göra så mycket förns det har rätta till sig.. Längtar så fruktansvärt mycket till januari nu när vi åker utomlands. Ska boka resan denhär månaden så att man vet att det blir av och hinner spara ihop pengar. Funderar på vad man ska ge lovis mer i julklapp, hon kan ju endå inte öppna dom själv oxb förstår ju ingenting utav julen.. Köper nog bara lite leksaker och nå fina kläder:) frågan är vad man ska köpa till thias, vill ge honom nå fint..


LillLovan.

Väckte lilllovan nyss , kände att de kanske var dags för mat eftersom att hon sovit så länge.
Sen saknade jag henne så mycket så nu ligger hon i mitt knä och myser..









Nu ska vi kika lite på teve innan thias kommer hem och hämtar oss . Ska även slänga in alla matlådor i kylen som jag har gjort medans Lovan har sovit .

Puss

BVC - fjärde besöket.

Nu har jag och Lovan vart på BVC och kollat längd och vikt . Kollade även min vikt!
Lilla stora Lovis var förra gången 58 cm lång och vägde 4380, idag är hon 58,5 cm lång och väger 4980..

Allt gick jättebra och jag fick fylla i nå papper om hur man mådde . Frågorna löd typ såhär ;

Jag har under dom senaste 7 dagarna mått


•precis som vanligt
•ganska bra
•....
•....
•så illa att jag velat skada mig själv

nåväl , svarade på frågorna (som för mig kändes rätt så onödiga men som jag förstår att vissa behöver för att i värsta fall få den hjälp dom behöver) och gick sedan hem igen .
Lovis somnade som vanligt i vagnen på vägen hem , så nu ligger hon på balkongen och sover.

Mobilblogg- godmorgon! Här har man vart va...

Mobilblogg- godmorgon! Här har man vart vaken sen kl 6 ! Ska till BVC. 11:30 så man kanske hinner vila en stund innan. Hoppas! Inga planet för dagen har vi heller. Blir nog en innedag med tanke på vädret! Nu måste jag äta en macka och klä på kotteliten.


Mobilblogg- nu är vi hemma och ska rasta S...

Mobilblogg- nu är vi hemma och ska rasta Svea en sväng. Sen ska vi ut till Valbo. Bror min är redan där, han ska hjälpa thias med golvet. Ska bli kul att träffa honom igen, var ett bra tag sen nu.. Ikväll blir det ett varmt bad med familjen, älskar när både ja och thias badar med lovis!


N

N


Mobilblogg- nu sitter jag o lovis på café ...

Mobilblogg- nu sitter jag o lovis på café i Sandviken med Nathalie , Lukas och några andra mammor och icke mammor, skit mysigt. Ska snart hämta thias från jobbet . Det snöar som sjutton här , helt galet. Jag har nog inte fattat att det faktiskt är vinter nu.


Mobilblogg- idag vaknade jag och lovis run...

Mobilblogg- idag vaknade jag och lovis runt halvtio, klädde på oss och gjorde oss klar och nu väntar vi på att Nathalie ska komma hem så att vi kan åka och hälsa på henne. Klockan fyra ska ja hämta T på jobbet , sen åker vi till hans föräldrar där thias ska göra klart deras golv.. Funderar på om jag och lovis ska gå på köpis eller nåt så länge, är så tråkigt när inte ja kan hjälpa till.. Men vi får se, nu ska jag åka iväg o cruisa (stavning?) haha.


Mobilblogg- idag vaknade jag och l

Mobilblogg- idag vaknade jag och l


Mobilblogg- nu är vi snart hemma , ska sov...

Mobilblogg- nu är vi snart hemma , ska sova på direkten, alla tre är helt slut! Imorgon ska jag och lovis leka med Lukas och Nathalie , ska bli så himla kul att träffa dom igen:)


Mobilblogg- nu ska vi satt hem från Valbo,...

Mobilblogg- nu ska vi satt hem från Valbo, såfort thias är klar med början av golvet här hemma hos hans familj . Ska bli skönt att komma hem o sova, är så himla trött. :(


Mobilblogg- nu är hon exakt 7 veckor min u...

Mobilblogg- nu är hon exakt 7 veckor min underbara tjej!! <3


slöhögar.

Jag och Lovis har legat i sängen och myst hela dagen idag ..
Hon sover fortfarande och jag sitter och kikar runt på datorn lite . Funderar starkt på att fixa nåt att äta , men vet inte vad . Vill inte ens äta , hatar att äta ensam.
men äta bör man ..
Skulle helst bara vilja ha en cheesburgare nu på direkten , men känner inte för att ta bilen bara för att köpa en cheesburgare haha . Känns liiiiiite onödigt !




Mobilblogg- skjutsade nyss thias till jobb...

Mobilblogg- skjutsade nyss thias till jobbet, kom hem för typ 5 minuter sedan . Lovis somnade i bilen och sover fortfarande. Hon ligger brevid mig .. Tänk att min älskade tjej har funnits hos oss i exakt 7 veckor idag.. Jag kan fortfarande inte förstå att hon är min! Nu ska vi vila lite :)


älskade barn.







Ligger i sängen hela familjen och kollar på Beck , som just nu går på fyran (för er som vill se).
Passade på att knäppa lite bilder nu när Lovis är vaken ,för snart är det läggdags, både för henne och oss . Imorgon ska nämligen jag och Lovan gå upp samtidigt som T och skjutsa honom till jobbet.. jobbigt !

Nu ska jag pussa på min fina tjej innan hon somnar .
..som förövrigt blir sju hela veckor imorgon.

älskade barn

Mobilblogg- nu har t slitit för fulla mugg...

Mobilblogg- nu har t slitit för fulla muggar idag och jag har kollat på haha. Känner mig lite dum som inte kan hjälpa. Hade de inte vart för min dumma rygg så hade jag också hjälp till.. Just nu sitter vi inne i t's föräldrars sovrum och filosoferar . Är helt slut idag. Men de är man ju jämt pä söndagar av nån konstig anledning. Snart ska vi käka lite sedan ska vi hem till kl 20 då ensam mamma söker börjar. Ska lägga oss i sängen med en massa godis och kolla på det! Men nu ska jag busa med lovan:)


Mobilblogg- här är lovan med sin kille, så...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- här är lovan med sin kille, så underbart fina. Älskar er!<3


Mobilblogg- godmorgon! Igår somnade vi ski...

Mobilblogg- godmorgon! Igår somnade vi skit sent och lovis vaknade 8 och har inte kunnat somna om ordentligt sen dess, så nu är jag hur trött som helst:( Ska vell ta o klä på oss snart och åka , känner dock bara för att krypa ner och sova igen:( men sånt är livet, får sova ut imorgon istället. Lovis är så himla duktig på att sova, både på dagarna och nätterna. Hon sover alltid hela nätterna så man ska inte klaga. Gråter bara en gång Per dag och det är på kvällern innnan hon ska sova:) duktiga tjej, mamma älskar dig. Nu är de frukost som gäller


söndagsångest.

Nej nu börjar det vell bli läggdax va , eller vad säger ni ?
Kotteliten sover för natten och jag börjar känna att ögonen blir tyngre , så snart måste jag nog sova , endå känns det inte så bra med tanke på att det är söndag imorgon . Jag får alltid "söndagsångest" , nån mer ?
Hatar söndagar , för då är det "sista" lediga dagen tillsammans hela familjen..

Imorgon ska vi som sagt ut till valbo igen , så vi ska nog inte sova allt för länge. För jag antar att det tar rätt lång tid att riva en trapp, speciellt när man måste vara så noggrann med tapeter osv.

Nog för "idag" , nu måste jag sova ..



fel på blogg.se?

Det måste vara nå fel på blogg.se , för jag kan inte kommentera ett enda inlägg i någons blogg .
eller så är det min dator det är fel på ? Men det tror jag vell inte , inte min pärla inte !

Hoppas det funkar imorgon igen!

Funkar det för er?

Mobilblogg- det blev unge besök idag:( så ...

Mobilblogg- det blev unge besök idag:( så istället åkte vi och käkade o sedan ut till thias familj där vi är nu. Ska snart åka hem och göra kväller för imorgon ska vi hit igen . Thias ska riva en trapp . Skriver vell mer när vi kommer hem för än är de inte kväller:)


nyvaken tjej.

Nu har Lovis vaknat upp ur sin lilla tupplur som varade bra många timmar (som vanligt).
Så nu ska hon bara få ny blöja och käka , sen ska vi åka iväg o göra nånting . Typ hälsa på nån eller nåt . Blir tokig av att bara vara hemma när det är helg ..











älskade lilla kotteliten

storstädning.

fybubblan vad vi städar ..
Jag har skurat inne på toan och nu håller jag på med sovrummet . Thias håller på med köket ..
Gud vad fint det kommer bli ! ..och vad bra man kommer må .

Mår inte ni också dåligt när det är stökigt hemma ?
Man känner sig nästan lite sjuk.

Ska ta en sväng till Icamaxi sen också o köpa sallad till maten ikväll och även tamponger(!). Jo sörni, min lilla mens har kommit till baka , kuljul. Eller inte.. Tyckte det räckte med allt blod som kom efter förlossningen jag , men ickesanicke.

-nej , tillbaka till verkligheten !

Mobilblogg- idag fick jag en riktig sovmor...

Mobilblogg- idag fick jag en riktig sovmorgon. Lovis Somnade typ vid tolv igår och sov enda till 08;15 utan att vakna, helt otroligt. När hon vaknade åt hon lite sen kollade hon o thias på teve medand ja somnade om o sov till 11, så himla skönt! Nu är dom ute och går o jag ska passa på att duscha. Eller förs ska jag bada o ha ansiktsmask.. Sen är det storstädning som gäller och sedan besök utav Lukas och Nathalie:)


Mobilblogg- kotteliten somnade när vi komm...

Mobilblogg- kotteliten somnade när vi kommit hem så nu ska jag också sova. T därimot ska kolla på en film. Jag är så himla trött.. Uch. Skönt att det är helg så man får vara tillsammans hela familjen, bara det gör mig så himla pigg.:) men nu ska jag iallafall sova, Sov så jättegott:)


svar till "Mandizz".

mandizz om Mobilblogg- nu är jag , lovis och syster m...:
vilken fin blogg du har :D
får jag bara ställa 1 fråga?
vad har du fått namnet fraajs ifrån? :)))

Svar; Tack så jättemycket :)
Namnet Frajs/Fraajs kommer ifrån en vän som alltid kallade mig Frajs , under den tiden vi umgicks. Tyckte det var lite fräckt och annolunda så min blogg fick också heta det , Fraajs är liksom jag.

Svar till anonym.

Anonym om HM-naglar.:
Vad är det för sorts naglar är det du har köpt? Åkte ner på stan idag och kikade, men hittade inget som jag trodde skulle likna dina. Tack för svar

Svar; Sånna här är det . Inte lösnaglar utan tippar.
Hoppas du hittar dom :) Dom finns lite överallt men mina är ifrån HM.


Mobilblogg-glömde berätta att vi fick jätt...

Mobilblogg-glömde berätta att vi fick jättefina kläder till lovis utav våran vän, en body och ett par byxor. Så himla snällt!:) tack tusen gånger om.


Mobilblogg- efter promenaden ner till sjön...

Mobilblogg- efter promenaden ner till sjön hos min Pappa så gick vi hem till huset och drack te och lensade pappas kyl haha. Käkade lite mackor o åt nötter medans vi kika lite på teve. Sen skjutsa min syster hem oss och där väntade thias, han hade duschat och gjor sig klar eftersom vi skulle hem till en vän på middag o mys. Men då.. Då kom nån tant o ville komma in o sälja på oss massa böcker, men då blev ja arg o sa att jag hatade böcker haha. Så hon gick! Sen va de bara att klä på sig o åka iväg till våran vän där vi kollade på idol o åt hemmabakt pizza, skitmysigt hade vi! Tack för en underbar kväll. Nu är vi påväg hem o där väntar sängen, så jäkla trött.


Mobilblogg- nu är jag , lovis och syster m...

img_1154 (MMS)

Mobilblogg- nu är jag , lovis och syster min nere vid sjön hos pappa, så himla fint!


nymålade dörrar.

Nu sover kotteliten i vaggan i vardagsrummet efter en promenad med hunden .
Tog bärselet idag eftersom att det blev jobbigare med vagnen. Speciellt när man ska in och ut från alla dörrar och inte har en endaste arm ledig. Sen att dom målat om hissen så att alla dörrar är nymålade gjorde ju inte saken bättre heller haha .
Svea är röd lite överallt efter färgen. Nån fläck på svansen och nån fläck på sidan av magen.

Iallafall så gick promenaden hyffsat bra idag, försökte att inte tänka så mycket på ryggen och då gick det helt okej . Gick dock bara en kortare sträcka för att undvika att få ännuondare ..

Nu ska jag passa på att röja lite. Det blir ju så mycket småsaker här och var .
Sen ska jag även slå på plattången och fixa till mig lite , känner mig riktigt ofräsch..

Godmorgon!

Godmorgon ! Lovis vaknade vid 6 imorse och var sedan vaken tills för en stund sedan då hon somnade om igen.
Nu sover hon alltså för fullt och jag har passat på att kastat i mig lite frukost och så ..

Funderar på att ta tag i det jag inte hann igår , ni vet ögonbryn , vaxning osv. Fast endå , det kan jag ju göra när T kommer hem också .  Vi får se hur det blir.
Annars kommer vi nog bara ligga i sängen idag och kika på film jag och Lovan. Har fortfarande ont i ryggen men inte alls lika ont som första dagen . Hoppas det går över snart , har inte råd att gå till kiropraktor , inte nu.

Nu ska jag titta på lite allinclusivresor och se om jag hittar någon bra . Vi ska nämligen boka resa denna månad!

robinson.

Nu har jag duschat och färgat håret , hann inte med nå annat :(
Ligger i sängen nu med hela familjen och kollar på Robinson, sen är det lyxfällan efter också tror jag , så det ska vi vell också kika på.

Imorgon är det äntligen fredag , gud va underbart det ska bli att vara hela familjen igen mer än på kvällarna.

snabb uppd.

nu har T kommit hem från jobbet , så nu ska vi åka till icamaxi o köpa wax och lite godis tills ikväll ..

mysig torsdagskväll.

Nu har jag kommit på hur jag ska spendera resten utav dagen ..
Först och främst måste jag vänta tills thias kommer hem så att han kan vara med Lovisen medans . Sedan tänkte jag låsa in mig på badrummet och färga håret (vill inte vara nära Lovis med färg i håret), sen ska jag noppa/vaxa och färga bryn/fransar, göra ansiktsmask och medans färge n/-erna värkar , så ska jag ta ett hett jäkla bad . Sen duscha och raka sig.
-Det lät vell som en mysig torsdagskväll?

Sen efteråt smörjer man in sig,drar på sig skönaste morgonrocken och ett par sockor , kryper ner i sängen med familjen och kikar på Robinson och kanske käkar lite godis . Kan nog inte bli bättre !

Nu ska jag ringa thias och höra när han kommer hem ,

promenad med vagn+hund.

När man har en ond rygg och en hund som Svea , är det inte skitlätt att rasta henne..
Idag fick jag ta både Svea och vagnen (eftersom att jag inte kan bära lovis i bärselet ens). Kan lova att det var riktigt jobbigt och gjorde ont nå förjävligt.

Lovis somnade iallafall på färden och ligger nu på balkongen i vagnen med dörren på glänt. Själv tog jag in datorn till köket och satte mig på en stol här så att jag inte missar ifall hon skulle vakna :) Passar även på att laga lite mat medans hon sover , har inte ens ätit frukost och klockan är snart halv ett .
-Inte bra !


Godmorgon!

Godmorgon!
Nu har Lovis och jag vaknat , jag vaknade före Lovis konstigt nog . Kanske berodde på bajstet , vad vet jag? haha

Sitter i sängen med datorn i knäet , teven på barnkanalen och Lovis "pratande" brevid mig , underbart. Svea ligger och snarkar för fullt hon , verkar inte vilja vakna på ett bra tag. Hon är en riktig sjusovare hon.







Nu ska vi leta på någonting bra att kika på, antingen på teven eller datorn.

Kommer nog bli en hel del skrivande idag eftersom att jag förmodligen kommer vara sängliggande hela dagen.

Svar till "Anna".

Anna om dollarprylar.:
Va kostade mössan o dörrmattan? =)

Svar; Dörrmattan kostade 40:- och mössan 30:- , kap kap kap ! :)


Mobilblogg- såg att mikki hade kommentera...

Mobilblogg- såg att mikki hade kommenterat mitt tidigare inlägg och eftersom datorn är i vardagsrummet och jag ligger orörlig i sängen så svarar jag i ett mobil inlägg istället.. Hon undrade iallafall om jag är förlovad och det är jag, har vart det sedan den 13 mars 2009. Vi förlovade oss förövrigt på flygplanet till Thailand , så himla mysigt. Våran första resa tillsammans!:)


dollarprylar.

Vi åkte förresten till Dollar igår och kikade lite . Hittade lite småsaker som tvål och sånt ..
Men det man inte tror att man ska hitta på dollar är en mössa. Vem fasen köper en mössa på dollar liksom , haha.
- Jo , jag !
Tro det eller ej, men jag hittade en skitläcker och skön mössa på just dollar.





..sen hittade vi en dörrmatta också
Borta bra men hemma bäst !
Så sant som det är sagt , som Försäljaren i Pettson skulle sagt.


kan inte bära mitt egna barn.

Nu är vi hemma från min syster igen , thias kom och hämtade oss ..
Ryggen gör så jävla skitont nu så jag knappt vet vad jag ska ta mig till , kul att jag inte ens kan bära mitt egna barn :( Undra hur jag ska klara mig imorgon om det gör lika ont då . Kommer behöva ligga i sängen hela dagen ..

Ska tappa upp ett hett bad nu och ligga där i hopp om att det ska bli bättre, sen blir det sängen direkt och kolla på teve. Det är ju Bonde idag , så det får man ju INTE missa.


Mobilblogg- sen sist jag skrev har vi hunn...

Mobilblogg- sen sist jag skrev har vi hunnit med en hel del jag och lovis. Tagit en promenad med hunden, fått besök av min syster som vi sedan åkte ner på stan med. Gick runt o kollade lite och åkte sedan hem till dom och här är vi nu. Lovis badar med moster Malin och jag sitter i soffan och näst intill gråter.har fått nå fel på ryggen så kan inte ens dra vagnen eller lyfta Lovis utan att det gör svin ont:( . Hoppas verkligen det blir bättre snart så jag slipper bli ruinerad hos en kiropraktor(stavning!?). Iallafall så kommer thias snart hit o hämtar oss, sen blir det nog bara hem och lägga sig på sängen o hoppas att ryggen läker:/ känns jobbigt att inte ens kunna lyfta sitt egna barn..


tidsfördriv.

För att få dagen att gå så har jag nu bänkat mig i soffan med lovis i famnen och ska kika på lite program som jag missat. Tex så ska jag kika på "i form med anna anka" (värdelöst jag vet!)..
...Men ett bra tidsfördriv!

Lovis sover för fulla muggar och ser inte ut att ha några som helst planer på att vakna , så hon får sova vidare här i min famn , älskade Lovan.

mobilblogg- godmorgon! Inatt har jag sovit...

mobilblogg- godmorgon! Inatt har jag sovit riktigt dåligt,oroligt typ. Varför vet jag inte.. Lovis vaknade iallafall vid 7-8 tiden så vi har legat i sängen o myst sen dess men nu är det nog dags att gå upp. Båda värkar bli lite rastlösa:) ska nog ta en promenad till ica maxi o köpa vax, så får lovis komma ut lite också..


Mobilblogg- nu är hela familjen samlad i s...

Mobilblogg- nu är hela familjen samlad i sovrummet. Lovis sover i våran säng och svea nedanför..jag och thias ska därimot inte sova än, för vi kollar på nå turister i Thailand på teve.:) men när det är slut så ska vi sova! Puss o godnatt


Mobilblogg- när thias kom hem åkte vi till...

Mobilblogg- när thias kom hem åkte vi till dollar o handlade lite behövliga saker så som tvål osv. När vi hade vart där så åkte vi hem till Mamma o här sitter vi nu o kikar på teve o myser . Ska snart åka hem o kolla på tv i sängen hela familjen, så mysigt så:) imorgon har vi ingenting planerat ja o lovis, så vi blir nog bara hemma


trött tjej.

Nu har Lovis sovit heeeeela dagen bortsett från dom korta ögonblicken då hon har ätit (och sover fortfarande). -Konstigt att man kan vara så trött !
Den senaste timmen har hon legat på mitt bröst i soffan och sovit , älskar att lyssna på hennes andetag och kolla på henne när hon sover , min underbara tjej.







Funderar faktiskt på att äta igen , börjar bli hungrig fastän vi käkade kebab för inte alls så längesedan.

matmatmat.

Nu ska jag ta min lilla tös och gå till centrum o köpa mat med Anna . Det blir kebabtallrik ;)
-Vi är nyttiga ..



"Pappas flicka" !

Mobilblogg- godmorgon! Nu har jag vaknat o...

Mobilblogg- godmorgon! Nu har jag vaknat och är faktiskt himla pigg. Lovis sover dock för fullt och har gjort det hela natten, så himla duktig. Idag är det tvättstuga som gäller klockan 11-15, så det är en stund kvar. Blir nog till att titta på teve så länge, nu när den är inne i sovrummet.


Mobilblogg- Tidigare ikväll åkte vi ut til...

Mobilblogg- Tidigare ikväll åkte vi ut till thias familj och åt middag , sen när vi kom hem flyttade vi in vardagsrumsteven in till sovrummet. Så nu har vi kolla på en Massa bra program här inne i sovrummet så nu sover Thias o lovis. Själv kan ja inte somna.. Har druckit bajs-te idag med så man vaknar vell vid 5 imorn o är skitnödig haha. Nej, nu måste ja försöka sova. Har tvättstuga imorn med, får se hur de går att tvätta ensam med lovis och alla Ikea kassar med tvätt. Nattinatt!


att amma ..

..är det mysigaste som finns .
Tycker verkligen synd om dom som vill men inte kan amma .
Jag hoppas kunna amma så länge Lovis vill och än så länge har det inte vart några problem, så jag håller tummarna att det fortsätter så.


Lovis-6 veckor.

Idag blir våran älskade Lovis 6 hela veckor . Jag kan fortfarande inte fatta att hon är här , här hos oss . Efter en sån himla lång väntan är hon äntligen här och hela 6 veckor gammal.
Man ser så himla tydligt hur hon utvecklas och hon lär sig mer och mer för varje dag som går. Hon skrattar och låter i mängder när man pratar med henne, så jäkla söt.
När thias lipar åt henne så lipar hon tillbaka o skrattar .





Mamma och pappa älskar dig mest i hela heeeela världen !

HM-naglar.

När jag fyllde år det här året så fick jag naglar i present utav thias lillasyster. Ni vet sånna där "depend"tippar som man gör själv . Så igår när hon kom hit så gjorde hon sånna på mig eftersom jag inte vågat göra på mig själv eftersom det var så svårt ..
Men dom blev verkligen skitbra när hon gjorde och det var första gången hon gjorde . Skitduktig !



Så nu ska vi börja göra på varandra istället för att gå till salong . Köpa hem en massa fina "dekornagellack" och andra dekorer så som klistermärken och stenar och så. Värstingbra!

tack malin

Mobilblogg- vi hittade ingen film att koll...

Mobilblogg- vi hittade ingen film att kolla på, så vi åt våra pizzor och kollade på teve istället och nu kollar vi på 'sjukhuset', fast de slutade nu..typiskt.


snabb uppd.

Nu har jag , Lovis och thias lillasyster malin kommit hem från återbesöket hos våran gamla barnmorska. Hon frågade om förlossningen och så och blev helt paff när hon läste min journal och hörde att jag inte haft nå ont eller så .

Nu ska vi käka pizzarester från igår o kolla på en film . tjao så länge

Mobilblogg- när vi hade sola o min syster ...

Mobilblogg- när vi hade sola o min syster kommit tillbaka från promenaden med lovis så följde vi med henne in o umgicks en stund innan vi åkte hem igen.. När vi kom Hem kollade vi på Ensam mamma Söker o åt pizza tillsammans med thias syster som sover hos oss inatt.. Hon har fixa mina naglar ikväll så nu är dom Jättefina, tänkte visa bild imorn efter ja vart hos barnmorskan . Jag är ju gravid igen , eller inte;) ska på återbesök o prata om förlossningen o så. Men nu måste ja sova, ska upp nio :( ingen sovmorgon här inte;)


RSS 2.0