besök och besöka.

Det blev ingen lugn dag för oss idag som vi trott , vi har haft och vart på besök hela dagen.
När vi hade vaknat och så kom thias gamla klasskompis hit och fikade och hälsade på , han hade köpt ett jättefint gosedjur till lovis som är så himla mjukt. En liten hund !
Efter en stund kom även Cissi och hennes pojkvän förbi och hälsade på , utav dom fick Lovis ett "ät-set" med tallrikar och sånt, så himla fint .
(tack tack tack tack tack ♥)

När våra besökare hade lämnat oss så bestämde vi oss för att åka ut till Ikea och köpa en byrå och lite annat smått och gott , det blev blandannat en jättefin lampa och lite ljus.
Byrån håller thias föresten på att bygga ihop nu , tar en himla tid , men den blir skitsnygg ! Så när den är färdig så ska vi plocka i alla Lovis kläder däri och sedan göra lite mysigt inne i sovrummet . Älskar att vi har fått det så fint härhemma , och finare ska det bli !

Efter Ikea åkte vi hem till Thias föräldrar som bjöd oss på mat , det brukar ofta bli så att vi äter där på just söndagar , så himla mysigt . Idag bjöds det på lasagne och sallad .

När klockan blev kvart i åtta så åkte vi hemåt för att hinna se "ensam mamma söker" och nu sitter vi bara rakt uppochner, eller jag iallafall . Thias går runt med Lovis i famnen och sjunger , så himla söta.


Nu håller jag på att frysa ihjäl så nu måste jag dra på mig morgonrocken och mysa ner i soffan med mina underbara.

Appropå ingenting så börjar det kännas mycket bättre med obehagligheterna efter förlossningen . Jag blöder inte ett dugg längre och det börjar kännas bättre och bättre för varje dag som går . Så dom där 8(!?)veckorna kan ju slänga sig i väggen !!!! Beror säkert mycket på att jag slapp sy och sånt också , men endå .

Ska börja skriva min förlossningsberättelse snart också , jag vet bara inte när jag ska hinna med . Känns som att man har tusen saker att göra , som är viktigare än att sitta och blogga . Men det förstår ni säkert . Men det kommer , förr eller senare ..

Godnatt på er !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0