BF+5.

Godmorgon !
Uch vilken natt .. Nog för att jag sovit hyffsat gott men magen har värkt som om jag skulle haft mens x 10. Kändes nästan precis som innan man ska få mens, och då heeeela tiden.
Så nu när thias gick upp (05:45) så stod jag inte ut längre . Gick upp och tog alvedon och lagade iordning frukost , så nu sitter jag i soffan med tända ljus och äter gröt och dricker varm nyponsoppa.

Funderar på att hämta täcket och lägga mig ner på soffan istället och försöka sova , för då kan jag småkika på teven samtidigt också, då blir det lite lättare att sova.

Förkyldningen är inte ett dugg bättre - snarare tvärtom. Min hals är igensvullen , likaså min näsa. Allt är bara drygt just nu..

BF+5 idag ..

Kommentarer
Postat av: PUSSY SUGAR

med tanke på att du har haft ont så kan det vara nånting på gång ska du se! :D jag fattade inte ens att jag hade värkar förrän mitt vatten gick och slemproppen. (som för övrigt är det äckligaste jag varit med om!) xD

2010-09-17 @ 10:56:15
URL: http://jfallqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

gudskelov vad jag vill att vi ska ha detta över nu, förstår hur du känner!! vill att det ska hända någonting jag med hela tiden... och är sjukt trött på att alla tjatar: har det kommit någon bebis, hur går det, vill bebis inte titta ut!!! hoppas allt går bra för dig ;)

2010-09-18 @ 00:43:55
URL: http://naathhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0