vart hos pappa en sväng.

Imorse när vi låg i sängen och kollade på vintergatan så ringde pappa , det behövdes tydligen lite mera saker till bilen för att den skulle kunna bli lagad , så det var bara att låna mammas bil och ta oss ut .
Först kastade vi i oss lite frukost vid det nya matbordet (skithärligt med matbord), sen kom mamma förbi och hämtade upp oss med sin bil . Därefter åkte vi till biltema innan vi slutligen skjutsade hem mamma och ut till pappa med grejerna ..

Nu är vi hemma igen och ska slå på ett avsnitt av vintergatan igen . Synd att vi bara har typ 20 avsnitt kvar . Vad ska man kolla på efter det liksom ?

Vi ska nog inte göra annat än att vara hemma idag , känns som om man inte orkar så mycket mera heller. Jag skulle lätt kunna lägga mig ner och sova ett par timmar som det känns just nu. Konstigt hur man kan vara så trött fastän man inte gör annat än att vila och sover.

Kommentarer
Postat av: Frida&William

Ja man vet aldrig, min bm sa att jag inte skulle få sån stor bebis heller men william vägde ju 4160 haha :D

Ja jag förstår de, william sjönk aldrig ner "längst ner" men de gjorde ändå ont att sitta o sådär. Men skönt attde inte e så långt kvar : ) ska bli jättekul o se bebisen :D kram

2010-09-04 @ 15:13:18
URL: http://fecn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0