Mobilblogg- nu sitter vi i bilen påväg ut ...

img_2818 (MMS)

Mobilblogg- nu sitter vi i bilen påväg ut till backa där vi ska äta och kika på majbrasan med Thias familj. Ska bli riktigt mysigt :) älskar min fina pojkvän och våran älskade dotter<3


Mobilblogg- efter en lång dag är det nu än...

Mobilblogg- efter en lång dag är det nu äntligen läggdax. Har hunnit med mycket idag känns det som.. Owes,köpis,lunchat,donken,varma mackor,film och massa bus. Känner på mig att morgondagen kommer bli en lugn dag:) självklar t nyktert..


Mobilblogg- en nöjd tjej som nyss satte si...

img_7021 (MMS)

Mobilblogg- en nöjd tjej som nyss satte sig upp från att ha legat på mage-helt själv!! Mammas duktiga tjej:D


Mobilblogg- Gud vad jag vill åka utomlands...

Mobilblogg- Gud vad jag vill åka utomlands nu! Saknar värmen och att bara 'vara' , tillsammans med mina älskade två. Äta middag tillsammans och vakna tillsammans, det är lycka det. Jag är så himla lycklig, jag har verkligen allt jag någonsin drömt om<3


Mobilblogg- imorse kom mamma hem till oss ...

Mobilblogg- imorse kom mamma hem till oss klockan 05:30 för att passa Lovis medans vi jobbar. Åkte samtidigt som Thias imorse så nu har jag jobbat sisådär fyra timmar, bara 20 kvar:) sitter just nu och kikar på film med sötmalin.. Saknar min fina lilla tjej så himla mycket, men hon hade det minsann jättebra med mormor på hennes jobb(dagis). Alla barnen hade lekt och hållt i henne, så jag förstår att hon är nöjd, hon älskar ju andra barn:) Åter till filmen:)


ny vardagsrumsTV.

Ja, det blev en ny teve som sagt. En samsung 47 tums LCD - skitsnygg!
Den passar verkligen in här. Fastän vi bara har haft den i nån timme så kan jag inte fatta hur vi har kunnat haft våran andra plutt tv och tyckt att den var okej (?).

Den lilla åker nu in i sovrummet så man kan kika på tv innan man somnar utan att behöva vara rädd för att man somnar i soffan..


ny tv?

Nu har mitt lilla monster(♥) somnat efter några timmars bus..
Så nu har jag bytt om lite fort och även diskat lite.

Snart kommer världens bästa T för att hämta oss, sen ska vi ut på äventyr. Han har nog med sig en stor , ny teve hem också. Han hittade en jättestor,bra tv för ett jättebra pris . Så vi slår nog till!
Nu fattas "bara" ny soffa och tvättmaskin innan vårt boende blir perfa. Fast egentligen vill vi ju köpa hus också, men det får vänta så att vi hinner spara ihop lite..

nej , nu ska jag kika lite på BB Live (;

svar till "Johanna".

Tid
Johanna om Mobilblogg- eftersom att man inte får gril...:
Vart har ni köpt den och vad kostade den? :) skulle också vilja ha en sån på balkongen!
IP: 83.255.137.87

Svar; Den är köpt på Coop i valbo och den kostade 499:-, nedsänkt från 599:-..:)



Mobilblogg- efter att ha stressat en hel d...

Mobilblogg- efter att ha stressat en hel del ikväll så är vi nu rätt trötta allihopa.. Var iallafall lväg på bio en sväng tidigare ikväll, vi såg "hur många lingon.." - skitbra film verkligen. Och jätte sorglig! Imorgon hoppas vi på bra väder jag och lovan, så vi kan vara ute och busa . För Sen på torsdag jobbar jag, likaså söndag.. Men nu blir det till att stänga av bb live och sova, Nattinatt


Svar till "Lisa".

Lisa om Mobilblogg- nu har jag satt i mina clips i...:
Vart köper du ditt hår ifrån?
IP: 88.131.19.130

Svar; Jag köper det i sandviken från en "privatperson"..
Inte så värst bra kvalité trots att det är äkta, men det duger när man bara ska ha clips.

5 generationer.



Bilden är ifrån när jag fyllde år och släkten var hos oss.

heldag i hedesunda.

Efter en heldag ute i Thias stuga är vi nu hemma igen.
Vi har haft en jättemysig dag med grillning och mys i solen. Lovis njöt i solen och satt i gräset och lekte , min duktiga tjej.
Thias passade på att fippla lite på gården med allt ifrån lagning av skorsten till att ta ner en massa sly..
Malin, thias lillasyster, var också med.

Nu kommer snart våra grannar över och äter mat med oss , även towe kommer . Vi ska grilla kycklingfilé och massa grönsaker och ost. Det blir nog grillat i stort sett varje dag för oss nu när vi har köpt en elgrill, men det tackar man ju inte nej till . Älskar grillat ! Speciellt när det finns en god sallad till.

Tänkte slänga in lite bilder också..













Mobilblogg- nu är vi påväg ut till Thias s...

img_1711 (MMS)

Mobilblogg- nu är vi påväg ut till Thias stuga för lite grillning,solning och kanske även ett dopp i bäcken.. Gud vad mysigt vi ska ha!


Mobilblogg- eftersom att man inte får gril...

img_5709 (MMS)

Mobilblogg- eftersom att man inte får grilla med kolgrill på ballen , så köpte vi en elgrill idag. Så nu håller vi på att spela kort i solen på vallen medans maten ligger på grillen. Det blir pepparbiff, vitlökskrocketter, halomiost och grönsaker:) mums! Efter det blir det till att njuta av sista solen innan vi kollar på bb live;) tänk va underbart livet är!


Mobilblogg- imorse när jag kom hem från jo...

Mobilblogg- imorse när jag kom hem från jobbet så slocknade jag direkt i sängen brevid Thias och sov till typ tio. Lovis och Thias gick upp lite tidigare och åt frukost.. När jag hade klivit upp så bestämde vi oss för att sola nånstans, så nu sitter vi i skogen och domar i bara badkläder, helt underbart väder. Snart blir de nog lite affärer, kanske även köps en tvättmaskin. Får se bara om ekonomin tillåter, annars blir de nästa månad när vi båda får bättre lön. Hoppas ni får en fin dag allihopa:)


Mobilblogg- godmorgon på er! Nu har jag va...

Mobilblogg- godmorgon på er! Nu har jag vart på jobbet lite mera än 1 timme. Har legat och kollat på barnkanalen helatiden. 3 ynka tvkanaler bestående utav 2an , Barnkanalen och Kunskapskanalen är dom enda kanalerna som Gävle sjukhus erbjuder i detta rum, skamligt. Nåväl, saknar min familj. Lovis var så pigg och glad imorse när jag åkte vilket gör att jag saknar henne ännu mera!!:( min älskade tjej, tur att jag får träffa henne och thias idag en sväng.


Lax och pressad potatis.

Nu är vi hemma igen efter att ha hämtat T´s syster Moa i valbo.
Vi har inte hunnit med någon lunch idag eftersom att vi har fixat med bilen , så istället får det bli en tidig middag bestående utav lax i ugn med pressad potatis till. Så himla enkelt , men endå så himla gott!

Ikväll blir det mys med lite film och godis, sen blir det tidigt i säng eftersom att jag ska upp senast 05 imorgonbitti. Skönt endå att det bara är lördag imorgon , för då har man ju hela söndagen OCH måndagen på sig att vara med familjen också :) Det är så himla skönt nu när det är massa röda dagar !

Såg att jag fick en förfrågan om bilstolen och varför vi inte har den i baksätet.

Självklart är det säkrare att ha den i bak , men när man inte har några dörrar i bak så blir det väldigt krångligt och trångt med bilstol därbak. Dessutom ser man ju inte barnet om man åker ensam med henne , så vi kände att framsätet var ett bättre allternativ. Dessutom är vårat baksäte väldigt väldigt trångt , tyvärr..
Men när vi köper ny bil så kommer hon troligtvis att få sitta i baksätet .

Nu måste jag fortsätta med maten , hörs ! :)

Mobilblogg- nu har jag satt i mina clips i...

img_5224 (MMS)

Mobilblogg- nu har jag satt i mina clips i håret och jäklar vad bra det blev. Dock tar de ju lite längre tid att knöla i , men det var det värt:) färgen blev perfekt !


Mobilblogg- godmorgon godmorgon! Idag sov ...

Mobilblogg- godmorgon godmorgon! Idag sov vi alla till halv tio, riktigt skönt. Har inte så väldans mycket planer idag mer än att greja med bilen och så. Imorgon ska jag jobba ett 24timmars, så det blir nog sängen i tid. Skulle ha flygt helikopter idag med Thias o hans family men det blev inställt.. Så vi får hitta på nå annat skoj istället:)


Mobilblogg- den här snygga och säkra stole...

img_3316 (MMS)

Mobilblogg- den här snygga och säkra stolen blev det till Lovis idag. Vi har även stor handlat och köpt en ny bil stereo och massa kul. Så nu ska vi ut till pappa och grilla och greja med bilen! :D älskade familj, jag älskar när vi är tillsammans :)


Mobilblogg- medans Thias kopplar in den ny...

img_4404 (MMS)

Mobilblogg- medans Thias kopplar in den nya fina bilstolen så leker jag och anna med Lovis på parkeringen:) snart blir de massa affärer!


dagen händelser.

Idag vaknade jag och världens bästa L runt niotiden , då gick vi upp och käkade fukost och sedan lekte vi fram tills halvtolv då det var dags för L att sova middag . Så nu sover hon och jag sitter och kikar på BB live . Dom kör ett fettförbrännar-prgram just nu för att gå ner i vikt , så jag hänger på lite där med situps och sånt.

Snart kommer T hem från jobbet
, så då ska vi åka och köpa en bilbarnstol till L. Dock har jag lite beslutsångest eftersom att jag vill kunna förflytta stolen mellan olika bilar ifall jag vill åka iväg nånstans med nån på dagarna. Den vi ska köpa är en sån där Besafestol som är jättetung . Men det är ju trots allt säkerheten som är viktigast , så det får nog bli en sån endå. DOm få gångerna man ska åka nånstans får man vell flytta över den då fastän den är så tung och krånglig att sätta fast.

Vi ska även storhandla idag. Kanske också åka förbi biltema och kolla ifall dom har slangar till barnvagnshjul. Våran gamla vagn fick ju punka så det börjar bli dags att laga den nu när den ska säljas :)
Den är som sagt tillsalu , så är någon intresserad utav en bra "förstavagn" så får ni gärna hojta till. Det är både liggvagn,sittvagn och bilbarnstol som ingår och alla kan fästas på själva chassit.

Mobilblogg- nu är det många som frågar var...

Mobilblogg- nu är det många som frågar varje dag vart jag jobbar, så jag tänkte ta det en sista gång. Jag jobbar som personlig assistent:)


Mibilblogg- idag tog jag och min underbara...

Mibilblogg- idag tog jag och min underbara Lovis bussen till stan för att luncha med en vän, det blev sallad för min del såklart, måste hålla den här braiga vikten som jag ligger på nu. Efter lunchen mötte vi upp min syster för att umgås med henne, vi tog en cola på brända bocken innan vi sedan gick en promenad till rusta och sedan upp till söder där mamma bor och här är vi än. Snart kommer älskade Thias och hämtar oss :) det blir till att umgås med dom allra bästa ikväll och kolla på bb live;) Imorgon är det lön, min första lön på ett bra tag, känns skönt att vara här igen! Jag är världens lyckligaste helt enkelt:D och idag är Lovis 7 hela månader, min älskade tjej, jag är så himla glad över att jag har henne!!


Mobilblogg- tjoho! Idag har jag och världe...

Mobilblogg- tjoho! Idag har jag och världens bästa Malin vart i Sandviken och köpt hår, det blev clips som jag skrev tidigare. Så nu har jag suttit och sytt fast dom i flera timmar, uch va tråkigt det var, men fasen så fint det kommer bli:) Imorgon åker en färg i och sen ska jag prova hur det blir allting. Förrutom hår så la vi också undan en bilstol till Lovis idag, en jättefin och säker rackare. Dyr var den också, men men:) nu måste ja sova, imorgon vankas det lunch på stan. Puss och godnatt!


Clips.

Nu har jag bestämt mig för att skaffa clips istället för nailhair. Perfekt när man bara vill använda det någon enstaka gång..



Såhär tunt är mitt hår nu , så jag ska bara sätta i för att få det tjockare :)

Soppa och Bvc.

Igår när T slutat jobbet så kom han och hämtade mig , Lovis och hans syster Malin i valbo . Sedan åkte vi hem och spelade massa kort och kollade på lite tv innan vi somnade på stört i sängen. Malin därimot låg och höll på med mobilen halva natten..

När vi vaknade imorse hann vi inte så mycket mer än att äta frukost tillsammans med Lovis , för sedan var det dags att knalla iväg till BVC. Allting gick jättebra och hon har följt kurvan EXAKT , hur länge som helst nu. Längden därimot ligger hon snäppet över på , men det visste vi ju redan - hon har ju vart lång helatiden!

Efter BVC så gick vi hem igen , Lovis somnade i vagnen så hon fick fortsätta sova ute på balkongen när vi kom hem. Medans så lagade jag och Malin en massa matlådor och gjorde även en skitgod soppa till oss själva . Det blev en soppa med rotfrukter. Potatis,rotselleri,kålrot,morot,lök,purjo.. - hur gott som helst ! Lovis åt också litegrann.

Nu har Malin åkt hem och Lovis sover , själv sitter jag och inväntar T. När han kommer hem så ska vi nog åka iväg till barnens hus och lägga undan en Bilstol åt Lovis. Vi har bestämt oss nu för vilken vi ska ha , den är jättefin men framförallt väldigt säker.

Mobilblogg- idag har vi vart ute i Valbo h...

img_4452 (MMS)

Mobilblogg- idag har vi vart ute i Valbo hela långa dagen jag och min tjej. Vi tog en promenad dit i morse med lovis faster efter att Lovis hade ätit frukost och badat.. Bilden är ifrån idag då vi satt ute på balkongen där och lekte. Hon har blivit så himla dukig min lilla tjej!  Imorgon är det BVC som gäller, ska bli riktigt spännande att se vad hon väger och mäter!  Nu ska vi sova härhemma:) pusss


Mobilblogg- efter en störtmysig kväll med ...

Mobilblogg- efter en störtmysig kväll med våra fina vänner är det äntligen dags att sova. Dödstrött är vad jag är! Imorgon vankas det promenader och förhoppningsvis en stund i solen om vädret tillåter. Jag är så lycklig! Att veta att man har allt och att sommaren snart är här gör mig bara ännugladare. Hoppas ni sover gott allihopa, puss


Mobilblogg- nu är vi snart hemma efter en ...

Mobilblogg- nu är vi snart hemma efter en heldag ute i solen med grillning och tvättning av bil.. Väl hemma blir det till att laga matlådor sen film eller bigbrother:) så mysigt! Älskar min familj, världens bästa!


Mobilblogg- lillebror är duktig han som hj...

img_4206 (MMS)

Mobilblogg- lillebror är duktig han som hjälper mig med bilen:) jävlar va vi har polerat haha.. Längtar tills vi köper ny bil!


Mobilblogg- godmorgon! Idag blev det finfr...

img_8984 (MMS)

Mobilblogg- godmorgon! Idag blev det finfrukost för min del, kräftsallad med fetaost och en god sås:) Snart ska vi åka ut till Valbo och grilla och så, Malin och jag ska även ta ett premiärdopp, bildbevis kommer efteråt.


Mobilblogg- imorse när jag slutade jobbet ...

Mobilblogg- imorse när jag slutade jobbet så hann jag bara hem innanför dörren innan Thias skulle åka och jobba, så jag gick och la mig med Lovis ett par timmar innan vi gick upp.. Nu sover hon middag och jag sitter o kollar på bigbrother live i väntan på att solen ska titta fram på balkongen så att man kan sola:) sen när Thias kommer hem så blir det lite äventyr, bland annat barnens hus för att välja ut bilbarnstol till Lovis.. Förresten, finns det någo utav er som kan rekomendera någon snygg,bra och SÄKER bolbarnstol nr 2 ? :)


Mobilblogg-morsning korsning! Idag blev de...

Mobilblogg-morsning korsning! Idag blev det en tidig morgon för oss, eller ja, mig och Thias iallafall, Lovis sover nog än hon. Thias är på jobbet , likaså jag, vi åkte tillsammans imorse så jag är faktiskt rätt så pigg. Lovis är hemma med min mamma och ska vara med henne till k l 16, så himla skönt att Thias slipper ta ledigt när jag jobbar..:) saknar redan min lilla tjej, helt galet, men imorgon bitti ses vi igen!


Mibilblogg- igår skaffade vi ett bra tidsf...

Mibilblogg- igår skaffade vi ett bra tidsfördriv-bigbrother live! Perfekt när man har lite att göra om dagarna;) så det sitter jag och annapanna och kikar på nu. Snart kommer Thias hem och då ska vi nog fixa bilen lite och sola .


i väntan på BB.

Nu sover Lovis för natten och jag och T sitter som två ljus och väntar på att Bigbrother ska börja , dagens höjdpunkt här på tordönsgatan,haha. Sjukt att man kan tycka att ett sånt egentligen patetiskt program är bra , men insatt är man.

Iallafall så har vi hägt lite i valbo idag hos thias föräldrar, vi var där en kortis bara , sen åkte vi hem.

Imorgon blir det lugna puckar igen , ska bara ta en promenad och laga lite matlådor , mer vet jag inte ännu. Men det är vell lika bra att vila , för på torsdag ska jag jobba igen. Känns skönt att veta att lönen i maj kommer att bli riktigt bra. Det behövs nu inför sommaren då man vill hitta på en massa skoj.. Har redan planerat lite vad vi ska göra. Finns ju så mycket, hoppas bara att den lediga tiden kommer att räcka till iochmed att thias inte kommer att vara ledig så mycket.
Förmodligen blir det en utlandsresa också så att man får lite värme ifall att sommaren här hemma inte blir så bra.

Tillbaka till verkligheten..

Nu ska jag fortsätta kolla på "99 saker.." i väntan på Bigbrother.

hjärtegull.



Nu har Lovis vaknat och återigen så sitter vi och leker i vardagsrummet, det är så roligt nu när hon börjar bli större och kan leka själv.
Allderles nyss tillexempel så diskade jag lite fort och då satt Lovis och lekte helt ensam och "pratade" och lät med alla leksaker. Så söt!

våran morgon.

Men då .. skrev ett inlägg från mobilen tidigare idag men såg att det inte kommit upp. Det ringde precis så det avbröts vell eller nåt då.

Iallafall så vaknade Lovis tidigt även idag
eftersom att hon la sig så pass tidigt igår , men vi låg kvar i sängen ett bra tag innan vi slutligen klev upp och åt frukost. Gröt och smörgås för Lovis del och en macka för min del. Det är så mysigt att äta tillsammans och för oss är det viktigt att äta tillsammans (så gott det går) nu när Lovis finns med oss.

Efter frukosten så satte vi oss i vardagsrummet på en filt och lekte
i en timme . Lovis satt upp helatiden(!) utan någon hjälp eller stöd från någonting och utan att ramla en enda gång- så himla duktig. Dom lär sig verkligen fort småbarn..
Efter det så blev hon jättetrött och det blev dax att sova middag , så nu sover hon för fullt och jag passade på att slå mig ner vid datorn en stund. Ska börja laga mat snart så att det finns färdigt när T kommer hem från jobbet och att det även finns lite matlådor eftersom jag behöver ha med mig MINST 1 matlåda varje pass jag jobbar eftersom att jag jobbar i 24 timmar.. Man måste verkligen ha det för att orka märkte jag sist jag jobbade.

Ops , märkte nu att jag glömt att ta fram korven till maten på tining , satan.
Det blir korvstråganoff tror jag , mums!

rån med leverpastej.

Imorse vaknade världens bästa L klockan 7 eftersom att vi blev tvugna att lägga henne kl 19:30 för natten igårkväll då hon var så trött att hon knappt orkade hålla ögonen öppna.
Vi klev upp , åt frukost tillsammans och busade tillsammans i några timmar . Lovis har förresten börjat äta smörgåsrån nu , helst med leverpastej på, så det brukar hon äta varje morgon tillsammans med gröten , men även som mellanmål.
- Hon älskar det!

Nu vaknade hon förresten efter att ha sovit 3(!) timmars middag ..


Mobilblogg- nu är vi på köpis och kollar l...

img_1724 (MMS)

Mobilblogg- nu är vi på köpis och kollar lite, Lovis älskar alla färglada kläder o smycken!


längesedan nu.

Nu var det längesedan känner jag ..
Hade fullt upp igår , allt blev så stressigt . Men jag var iallafall och kikade på September i sandviken med syster min och hennes kompisar - skit kul hade vi , även om jag var nykter (näst intill) och att det var grymt mycket folk.

Thias hämtade oss , sen blev det mcdonalds påvägen hem och sedan bums i säng . Blev vell runt fyrasnåret som vi somnade. T´s lillasyster sov också här .

Idag har vi bara vart ut till valbo och hjälpt fam. Gyllenskepp med massa filmer på datorn, sen bara åkt till affärn en vända och nu är vi hemma . Har precis ätit lite kebab med pommes och nu ska vi försöka hitta på någonting. Inte det allra lättaste känns det som , men det är mysigt att bara vara hemma också , speciellt när man har en sån fin familj !

Mobilblogg- september , fyfan va bra hon ä...

Mobilblogg- september , fyfan va bra hon är.. Och snygg:D


svar till "Anonym".

Anonym om Vilken jävla storm!:
Hej! Hade inte ni en hund, Svea (?) vart tog hon vägen?

Svar; Jo vi har hund och hon bor här med oss som hon har gjort helatiden:)


Vilken jävla storm!

Alla har säkert märkt vilken storm det är ute (?) , det bara knastrar i fönstren här hemma och balkongräcket ser ut att kunna lådsna vilken sekund som helst..
- Då är det INTE kul att behöva ta sig till affären!!

Världens bästa L har snart slutt på blöjsingar och även helt slut på majskrokar (som hon älskar) , så jag måste verkligen till affären , idag iallafall. Men jag ska nog vänta tills världens bästa T kommer hem från jobbet . Då kan man ju passa på att åka runt till lite andra affärer också , typ ikea eller nåt . Känner att vi behöver nya lampor , vi har inte ens en taklampa i vardagsrummet haha.. Ingen gardin i köket har vi heller ! så dit kanske vi också far ..

Annars blir det nog lugnt här hemma idag om vi inte åker iväg nånstans.

Jag är så lycklig , älskar mitt liv !


Mobilblogg- igårkväll ringde dom och fråga...

Mobilblogg- igårkväll ringde dom och frågade ifall jag ville jobba idag, så det tackade jag självklart ja till. Alla pengar behövs ju :) Så nu är jag på jobbet, slutar imorgon kl 06. Är så tacksam att jag äntligen har ett jobb där jag trivs . Saknar mina två älskade som är hemma och grejar. Thias är så duktig med Lovis och det är bra för henne att få lite ensamtid med pappa, lika så för Thias del. Man märker på henne hus mammig och börjar bli, älsklingen min..


Svar till Angelica.

angelica om Gran Canaria (del 3).:
åh vad avis man blir. hoppas ni hade en trevlig resa.
jag måste få fråga, vad är det för prickar lovis har i hårbotten? har funderat länge och tänkte om det är fräknar :)

Svar; Vi hade det toppen !
Nej det är inte fräknar , det är skorv. Det försvinner allt eftersom.. :)

vi är redo!





Nu är jag och världens bästa L redo att åka iväg på personalmöte , sen får vi se vad som händer. Skulle behöva åka och handla strumpor och leggings till L men vi får se.

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag ställde jag klockan , men vaknade tillochmed innan . Det blev vell runt åttasnåret skulle jag tippa på . Lovis somnade dock om och sover fortfarande medans jag har gått upp, klätt på mig och lite så.
Ska på personalmöte sen så det är vell lika bra att hon får sova så länge hon orkar så att hon är pigg och glad medans.

Satt förresten och kollade på lite resor igår , men allt var fullbokat i princip hela jäkla året till hotellet där vi var på. Helt Sjukt! men vi ska försöka få ett rum där endå , det kanske kommet upp någonting förr eller senare ..

Nu ska jag nog hämta upp lillfian så att hon får äta lite gröt.

min dag.

Idag har jag umgåtts med världens bästa Malin , vi har kollat på två filmer och även vart ute på en långpromenad med hunden och vagnen - det gick jättebra och var riktigt skönt att komma ut efter ett bra tag utan vagn!

När T kom hem så började vi kika på Harrypotter, skitdålig än så länge , men jag gillar inte dom filmerna så värst så det var vell inte så oväntat om man säger så..
Just nu kikar vi på "en unge i minuten" , som varje vecka , det är så himla bra . Längtar så himla mycket tills Lovis får ett eget litet syskon, gud vad mysigt det kommer bli.

Jag är så lycklig !

Mobilblogg- vilken natt alltså, satt uppe ...

Mobilblogg- vilken natt alltså, satt uppe till klockan 2 och spela kort, sen låg jag och Thias syrra o pratade i sängen till klockan 4 och Lovis vaknade 7. Tur att Thias gick upp då med henne så vi kunde sova vidare en stund. Tänk att kortspel kan vara så jäkla kul i bland! Iallafall så är vi påväg ut till Valbo nu och ska käka hos fam Gyllenskepp. Fick förresten skitfina presenter igår:) hoppas ni får en bra dag!


Gran Canaria (del 3).

..efter några dagar , har jag nu tid att lägga upp resten utav mina utvalda bilder från resan.

På eftermiddagarna/kvällarna , gick vi ofta genom "savannen" som vi så fint kallade det. Den tog oss till ett köpcenter där vi brukade äta middag och även handla lite på ett lite större supermarket (än vad vi hade på hotellet).
På vägen dit passade vi på att knäppa lite mysiga bilder.







..men den mesta tiden gick åt till att sola/bada och äta lunch.












En kväll tog vi även en promenad till stranden (några kilometer).











Men på dagarna blev det bara bada bada bada !

















Lovis var glad som vanligt! hon gjorde verkligen hela resan till den bästa resan någonsin!







Nu orkar jag inte lägga ut fler bilder idag , men det kommer vell säkert fler bilder från resan en annan dag,
...så fortsättning följer

SUMMA SUMARUM
så hade vi iallafall världens bästa resa och vi är så himla glada att Lovis finns med oss.

Emmaljunga.



Har fått många förfrågningar ang vagnen vi köpte i veckan , men här är den iallafall..

(bilden är lånad från blocket)

Än så länge är vi jättenöjda , helt perfekt storlek och färgen är så himla fin. Den är skit lättkörd och man känner verkligen att man "får vad man betalar för".

provkört vagnen.

Igårkväll när min syster åkt hem så bestämde vi oss för att provköra vagnen, så vi tog en promenad till icamaxi och handla lite kakor och sånt tills idag.
Den var verkligen jätteskön att dra och Lovis somnade precis när vi kom ut , så det är ju bra. Den känns dock lite stor, men det är bara inbillning för den får plats i bakluckan MYCKET bättre än våran förra.

Nu gäller det bara att lägga ut våran på blocket , för fy vad den tar plats i våran lilla tvåa.


snabb uppdt.

Lovis är med moster malin på affärn för att handla saker tills imorgon , det blir smörgåstårta och fika är det tänkt. Medans dom åkte dit så passade jag på att diska och skura toalettgolvet, sånt där tråkigt ni vet.

Tror dom kommer hem nu , så det är vell bara att plocka fram alla bakgrejer .

Äntligen har den kommit!

- ja , äntligen har den nya vagnen kommit !
Jag började nyss fundera en stund ifall det kanske var ett aprilskämt(?) , men det hoppas jag verkligen inte för då blir jag riktigt arg haha. Nej , varför skulle ens T skämta om det?
..fast och andra sidan sa han att han skulle lura skiten ur mig idag!
Nej , han kommer nog på någonting bättre att ljuga om ifall han skulle vilja det . Fast han kommer aldrig att lyckas. Jag är inte så lättlurad..

Iallafall , vagnen har kommit och vi ska åka och hämta den såfort T slutar jobbet. Sen blir det stan eller köpis för att handla present och fika till morgondagen. Kanske även nå fina kläder att ha på sig imorgon , skulle verkligen behövas. Både jag och Lovis har taskigt med kläder just nu . Jag , för attt mina är för stora och Lovis för att hennes är för små! Hon växer så galet fort och har redan växt ur vissa 74 medans vissa fortfarande passar eller tillochmed är för stora.
Det är så himla olika från plagg till plagg!

Jag längtar iallafall tills vi ska hämta den . Längtar att få dra den och längtar efter att få vika ihop den för att se hur stor/liten den blir.

Mobilblogg- godmorgon! Vilket ruskväder, i...

Mobilblogg- godmorgon! Vilket ruskväder, idag är det nästan skönt att inte ha någon vagn så man slipper gå ut haha, Idag ska vi nog ta en sväng till stan eller köpis jag och min familj för att köpa present till min lilla kusin, sen ska vi nog också åka och köpa fikabröd tills imorgon då det blir kalas här hemma. Sen har vi även tvättstuga ockå, mycket att stå i idag vill säga.


RSS 2.0