glömt skötväskan!

sedan jag skrev sist har vi tillbringat våran dag ute i valbo hos thias familj , det kom en massa massa folk dit från grannbyn för att fira Lovis farfar som just fyllt 40 .
Nästan alla drack så det vart ett himla liv där och Lovis fick lite svårt att sova , så därför begav vi oss hemåt i tid .

Just när vi vart som tröttast och hade klivit in genom dörren så märker vi att vi glömt skötväskan kvar i valbo , så T är på väg tillbaka för att hämta den nu. Jag behövde verkligen min mobilladdare som självklart skulle ligga just där. Ska uppdatera min telefon eftersom att jag inte gjort det på heeeela tiden jag har haft den . (på tiden kanske?)
Så nu kanske tillochmed jag kommer att kunna filma med min Iphone ;)

Iallafall... Lovis ligger just nu bredvid mig här i sängen och myser. Hon blir så överlycklig så fort vi kommer hem. Man märker att hon nu vet vad som är hemma och inte. Hon kopplar av på ett helt annat sätt såfort vi kommer hem.

Längtar redan efter T, men han är vell hemma allderles snart igen.
Min älskade pojkvän. Lider verkligen med min älskade Nathalie som har förlorat sin själsfrände och Lukas pappa.
När dom sov här så låg vi nästan hela natten och pratade om det och det kändes så himla skönt att få höra allt hon kände, men samtidigt blir jag så himla ledsen när jag faktiskt insér hur mycket man kan sakna en människa..
Hon är så stark min Nathalie, hon klarar allt helt ensam trots all sorg hon bär inom sig.. Jag är så fruktansvärt ledsen för hennes skull, men också fruktansvärt glad över att jag träffat henne , hon är verkligen inte som alla andra. För oss är du underbar!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0