Lager157.

Jag har som ni kanske märkt ingen som helst motivation eller ork till att skriva , så då blir det lite dött här.

Men jag tänkte skriva ett snabbt inlägg nu iallafall..
Just nu sitter jag och väntar på min moster som ska komma hit och hämta oss , vi ska ta en sväng till Lager157 och kika lite. Hon behövde ett par jeans och jag ska kolla på sommarkläder(!) till Lovis. Ja, ni hörde rätt, sommarkläder!!
Tänkte försöka hitta nå bra som hon kan ha när vi åker utomlands. Såg jöttemycket fina shorts sist vi var där , villervalla såklart , men dom var på REA så jag tänkte kanske passa på att köpa ett par stycken sånna. Det är ju perfekt till sommaren också ..

Lovis ligger i sin säng och skriker av skratt åt sin LABAN mobil , hon tycker den är så himla kul fastän den inte ens är på! Dock är det skönt när den inte är på ,för den låter illa. Det är verkligen ingen "sova-melodi", man blir snarare piggare än vad man var innan man satte på den. Inte bra !
Så den får hon inte lyssna på när hon ska sova ...

jaja , jag skriver vell mer i bilen kanske , eller i värsta fall när jag kommer hem.
-Håll tummarna för att jag htitar någonting!
Fast jag kaaanske kaaanske ska slå till på ett par nya converse i skinn , dom är mycket billigare där än hemma . 600:- . Jag kollar på dom varje gång när jag  är där men köper dom aldrig.. Antar att det blir samma visa igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0