Mobilblogg- fy vad kul vi hade igår! Åt ma...

Mobilblogg- fy vad kul vi hade igår! Åt massa god mat och drack väldigt mycket gott innan vi gick till dansen. Mådde tyvärr inte lika bra idag, fy vilken baksmälla. Märks att man inte druckit på väldigt väldigt länge! Nu jobbar jag och snart ska vi äta mat, så jäkla fint väder, underbara sommar!<3


Mobilblogg- hemgång!!!!

img_4966 (MMS)

Mobilblogg- hemgång!!!!


Mobilblogg- nu drar jag på ferre! Kommer s...

img_6954 (MMS)

Mobilblogg- nu drar jag på ferre! Kommer sakna mina fina två..


Mobilblogg- blev lite fel ! Men vi har ial...

Mobilblogg- blev lite fel ! Men vi har iallafall spakväll här hemma. Så nu sitter vi i soffan o käkar massa gött och ska precis slå på mysteriet på greveholm:)


M

img_3127 (MMS)

M


Mobilblogg- godmorgon! Jäklar vilken konst...

Mobilblogg- godmorgon! Jäklar vilken konstig natt det har vart härhemma, varken jag och thias har knappt kunnat sova. Iallafall så har Lovis precis vaknat, så nu ska vi gå upp och äta lite frukost. I helgen är det fullt upp om man säger så! Lite partaj imorgon och jobb på söndag, så idag lär man ha spakväll känns det som!


Mobilblogg- äntligen är våran nya tvmöbel ...

Mobilblogg- äntligen är våran nya tvmöbel på plats, så jäkla snygg!! Nu är de bara ett soffbord och en schysst matta som saknas, nån som vet vart man hittar snygga mattor? Ikea har ju bara sånna där 'långhåriga' vilket inte är den allra bästa när man har en hund som lossar hår stupikvarten..


Mobilblogg- nu är det dax för hemfärd från...

img_4192 (MMS)

Mobilblogg- nu är det dax för hemfärd från ikea, hittade bara en sak, men det räckte gott och väl det! Lovis är helt galen i Ikea korv, min sötgroda..


stan med faster.

Idag har jag och Lovis vart på stan med faster Malin. Vi har kikat på kläder till henne och vi fick även med oss två par tights till Lovis hem.

Det var meningen att vi skulle åka ner på sommarkväll idag hela familjen , men jag mår som en påse skit. Migrän som vanligt , vilket inte är en bra kombo tillsammans med en massa musik och oväsen - även om det hade vart riktigt mysigt..
Så istället åker vi nog ut till Ikea och tittar om vi hittar några nya möbler till vardagsrummet. Känns som att våra har gjort sitt ..




storhandling.

Idag hämtade jag hjärtat på jobbet vid fyra , sedan åkte vi ut till köpis och köpte ett par skitsnygga converse till honom innan vi begav oss till ica maxi för att storhandla.
Så nu är både kyl och frys proppat med massa gott för hela månaden !

Om en timme ska kotteliten sova , så innan dess ska vi slänga ihop lite middag och bada henne. Ikväll blir det "det okända" för fulla muggar. Såg att det kommit ut 7 nya avsnitt ! - jag älskar det!

Mobilblogg- idag sov världens finaste Mali...

Mobilblogg- idag sov världens finaste Malin här, hon kom sent i gårkväll, så vi hann bara se en film innan det blev dax att sova.. Dagen har spenderats i Valbo med henne och Lovis. Gick på köpis en sväng och köpte en skitsnygg skinnjacka o lite annat smått , sen åkte vi och hälsade på thias farmor. Lovis och Malin badade för fullt i poolen:) myspys! Själv satt ja bara brevid och tittade på.. Nu kommer min prins hem så nu ska det överraskas;)


besök och bad.

Idag kom T´s mormor och morfar på besök på förmiddagen eftersom dom inte hann komma hit igår då vi skulle åka ut till T´s familj och äta middag med dom..
Vi fikade lite kakor och (alla utom jag) drack kaffe. Efter dom hade vart här så tog vi bilen ner på stan och gick och kikade litegranna innan vi sedan satte oss och käkade en varsin sallad till lunch.
T köpte även en skitsnygg tisha och jag ett par byxor, så nu kanske man ska slänga ett plagg. Jag ska nog försöka göra så att
- " plagg in=1 plagg ut"
. Annars blir det så jäkla mycket som man inte använder..

Iallafall , efter stan så brassade vi hemåt och hämtade badkläder och drog iväg till badhuset för att bada en stund. Det blev en väldigt kort stund , men skönt var det och Lovis älskade det. Så dit blir det till att åka fler gånger!=)

Nu ska vi kika på en film och bara njuta av dom sista lediga timmarna tillsammans..

Svar till "Nyfiken".

Nyfiken om Mobilblogg- idag räckte inte tiden till fö...:
Var du på liseberg i tisdags eller var det din kopia jag såg? =)
IP: 81.231.80.160

Svar;
Nej jag var inte på liseberg i tisdags , så det måste vart någon annan. ;)

Mobilblogg- snart beger vi oss ut mot Valb...

img_5686 (MMS)

Mobilblogg- snart beger vi oss ut mot Valbo på massa mys och god mat:)  Skickar också en tanke till alla er som förlorat någon närstående efter allt som hänt i Norge.


Mobilblogg- idag räckte inte tiden till fö...

img_7376 (MMS)

Mobilblogg- idag räckte inte tiden till för att sätta i massa löshår, så det fick bli en simpel frippa:) Snart kommer de första besöket..


Mobilblogg- idag träffade jag världens bäs...

Mobilblogg- idag träffade jag världens bästa annapanna på eftermiddagen, vi käkade lite kebab o gick ner i tvättstugan så hon kunde tvätta alla sina hundraelva kassar med tvätt.. Riktigt mysigt att träffa henne igen! Var ett tag sen.. När t kom hem från jobbet så åkte vi först till Valbo och hälsade på hans familj en stund, sen åkte vi till affärn och handlade en massa kakor tills imorn (idag) då thias fyller år(grattis loveli).. När vi kom hem från affärn så duschade vi och kollade på film och nu ligger vi i sängen och ska sova. Imorgon blir det kalas hela dagen och lugnt på kvällern, för på söndag väntar troligtvis jobb för min del, yeeehuu!:) det behövs verkligen den här månaden! Nu ska jag pussa mitt födelsedagsbarn godnatt,godnatt på er med förresten:)


Mobilblogg- idag blev det verkligen sovmor...

Mobilblogg- idag blev det verkligen sovmorgon för våran del, Lovis vaknade inte förns 10(!). Beror antagligen på att det var sånt oväsen inatt med all åska och spöregn.. Kan de verkligen aldrig bli sommarvärme? Sommarn är ju snart slut ju.. Vi kanske tar en promenad till affären idag och köper en massa kakor tills imorgon, om vi får med oss allt på vagnen förstås!


gårdagen.

Igår blev det en lugn dag för mig och Lovis. Vi var hemma och lekte och så innan pappa T kom hem från jobbet.
Då åkte vi iväg till affärn och handlade lite saker som fattades i kylen och köpte även med oss lite mat hem som vi åt innan vi började kolla på film..

Skulle åkt ner på sommarkväll men det späregnade ju på eftermiddagen så vi trodde det skulle vara skitblött ute , men det blev det ju faktiskt inte sen , insåg vi.
Men vi stannade som sagt hemma , kollade på nya "Maria Wern" - riktigt bra var den !

Idag har vi heller inga planer, än så länge iallafall . Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.

Lovis min hjälte , jag är så glad att du finns

gårdagen.

Igår blev det en lugn dag för mig och Lovis. Vi var hemma och lekte och så innan pappa T kom hem från jobbet.
Då åkte vi iväg till affärn och handlade lite saker som fattades i kylen och köpte även med oss lite mat hem som vi åt innan vi började kolla på film..

Skulle åkt ner på sommarkväll men det späregnade ju på eftermiddagen så vi trodde det skulle vara skitblött ute , men det blev det ju faktiskt inte sen , insåg vi.
Men vi stannade som sagt hemma , kollade på nya "Maria Wern" - riktigt bra var den !

Idag har vi heller inga planer, än så länge iallafall . Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.

Lovis min hjälte , jag är så glad att du finns

Mobilblogg- idag har min älskade dotter fu...

Mobilblogg- idag har min älskade dotter funnits i hela 10 månader hos oss, världens finaste! Mamma älskar dig till månen och tillbaka!<3


"Händige manny".

Som vanligt vid den här tiden på förmiddagarna så sitter jag och Lovis och tittar på "Händige Manny" på disney playhouse. Lovis älskar det och blir helt tokig såfort dom börjar sjunga! Hoppar och skrattar, min sötgroda.

Har inga som helst planer för dagen sorgligt nog , inte än så länge iallafall. Skulle vilja åka och bada eller nåt.. Synd att det inte finns något ställe på gångavstånd mer än fjärran.

lite snabbt.

Nu sover Lovis middag sedan en stund tillbaka , så jag passar på att skriva lite snabbt medans .

Igår så var vi på sjukhuset en sväng på eftermiddagen , sedan åkte vi till affärn och köpte med oss en massa massa snarr för att sedan åka hem till min syster och titta på fotbollen. Vi köpte med oss en varsin pizza på resturangen tvärs över gatan också - så jäkla gott!

Klockan hann bli rätt så mycket innan vi kom hem , så det blev bums i säng för Lovis såfort vi kom hem . Vi därimot slog på lite "mysteriet på greveholm" innan vi gick och la oss . Den julkalendern är så himla bra! Kollade jämt på den när jag tex var hemma från skolan ..

Idag kommer pappa T troligtvis hem lite tidigare från jobbet , så vi får se vad vi hittar på för mys. Kanske tar jag en promenad med Lovis och möter honom där han är på jobb . Vi får se..

Lovis är förövrigt OMÖJLIG att hålla koll på just nu. Hon kryper som blixten och vill gärna ställa sig upp lite varstans. Så det gäller att inte släppa henne med blicken , för då säger det bara swich så är hon borta.

Mobilblogg- igår efter vi vart på sjukhuse...

Mobilblogg- igår efter vi vart på sjukhuset så svängde vi förbi stan och köpte biobiljetter till Harry fjutter del 2. Så skönt att veta att de är slut på alla filmer nu;) den var iallafall helt okej bra..


jag är en ny människa.

Idag tog jag mig i kragen och åkte ner på staden och solade , som jag så länge velat göra , men som inte har blitt av.
Solade i 24 minuter - för 80:- , hur dyrt är inte det då ? Men det är grymma solarium om man jämför med andra ställen som jag brukar sola på ..

Iallafall så tog pappa T och Lovisen en promenad med vagnen medans , sen åkte vi hem och duschade och så . Har peelat hela kroppen och gjort ansiktsmask och så , så nu känner man sig som ny igen ..

Såg att någon frågade ifall jag är gravid igen
, så jag tänkte svara på det nu.
Jag är (tyvärr) inte gravid just nu(vad jag vet?!), men vi vill och längtar jättemycket efter ett syskon till Lovis.

Snart ska vi åka till sjukhuset igen, vi väntar bara på att kotteliten ska vakna så att hon kan käka lite innan vi åker.

Mobilblogg- idag har vi vart på stan och k...

img_3813 (MMS)

Mobilblogg- idag har vi vart på stan och köpt ett par converse åt Kotteliten, blev ett par blåa:) gick runt och kikade lite också, vilket självklart slutade med lite nya kläder till både mig och thias.. Efter stan åkte vi till sjukhuset en sväng innan vi åkte hem igen. Lagade världsgod mat och nattade Lovis. Nu sitter vi i soffan och ska snart kolla på en film :) imorgon blir det lugnt eftersom vi är lediga bådatvå för ovanlighetens skull..


Mobilblogg- i tisdags fick jag ett jättefi...

img_9998 (MMS)

Mobilblogg- i tisdags fick jag ett jättefint halsband från "snö of Sweden", sen igår fick jag ett tillhörande armband- så jäkla fina!! Värsta romantikern..


gårdages fläng!

Igår kände vi att vi behövde komma ut och göra någonting , så vi åkte en sväng till högbo för att sola lite. Lovis fick äntligen träffa sin bäste vän Lukas och även pluttoliwer på 3 månader. Dom busade hela dagen innan vi sedan blev tvugna att åka hem igen..

Svängde förbi köpis på vägen hem för att låsa upp min gamla iphone som thias fått av mig. Köpte även med oss mat från donken som vi åt hemma hos thias familj därpå.
Efter maten så åkte vi till sjukhuset en sväng och sedan hem för att natta lovis. Såg en film och gick sedan och la oss.

Idag är Thias tillbaka på jobbet igen , iallafall för en stund . Han är redan påväg hem och det ska bli riktigt mysigt att få en HEL HELG (!) med honom och Lovis.


Idag har vi inga direkta planer än så läbge , vet bara att jag vill sola .. jag behöver sola!!

Mobilblogg- Lovis kryper runt i sömnen näs...

img_2894 (MMS)

Mobilblogg- Lovis kryper runt i sömnen nästan varje natt, så jäkla söt!! Såhär ligger hon just nu


.


Det är inte lätt när det är svårt in´t



Vilken jäkla resa!

Som ni läste tidigare så blev det en jäkla olycksresa igår , och eftersom att jag inte åker tåg mer än en gång per år så kunde man ju ge sig fan på att det skulle hända någonting . Speciellt när jag bara skulle vara borta över dagen (!).

Som ni säkert vet så skulle jag ta mig en tripp till östersund som ligger 40 mil härifrån , för att träffa en vän från norge som jag inte träffat på massa massa år. Jag bokade ditresan till kl 05:20 på morgonen igår och hemresan runt 16:30 på eftermiddagen..

Thias skjutsade ner mig på stationen och jag satte mig i min ensamhet på tåget mot sundsvall , för att sedan byta till ett tåg som gick mot östersund. Men hur långt hann jag då? kanske 30-40 minuter hemmifrån!
Jag kände hur det "small till" och jag såg saker flyga utanför fönstret. Jag trodde helt seriöst att vi skulle spåra ur och hamna i vattnet. Det skedde precis i början på en bro , så det gjorde det ännuläskigare.

Efter smällen och allt vad det blev så stannade iallafall tåget och allt bara slocknade.
Vi blev stående i MINST 2 timmar innan vi fick evakuera. Innan dess talade tågvärden om att det var en ledning som hade ramlat ner på tåget och därav explosionen , av en hytt tydligen.
Men alla klarade sig och föraren mådde bra.

Trots detta så blev det typ panik i tåget , alla blev skit sura och nervösa. Jag satte på lite musik för att slippa få ännumer panik jag med . Bara av att veta att man inte FÅR eller KAN komma ur tåget , gör en tokig!
En tant ringde tillochmed upp sin gubbe och pratade om att hon ville skiljas högt och tydligt inför alla resenärer på tåget haha . Jag spelade in en snutt för det var så kul !

Efter mycket om och men så fick vi iallafall evakuera. Självklart blev det stress om vem som skulle ut först som vanligt. Ni vet hur det är på flygplan när man kommer fram till sin destination ? Så var det!


Vi stod alltså över 2 timmar innan det slutligen kom en buss och plockade upp oss för att ta oss till sundsvall

På tåget frågade jag tågvärden hur man skulle göra med hemresan
och om dom stod för kostnaden eftersom jag lära ta ett senare tåg hem för att slippa åka hem direkt när jag kom dit . Hon sa att jag skulle ringa bolaget men att hon absolut inte trodde det var några problem, det var ju trots allt deras fel påstod hon..(vilket det också var).
Jag blev en aning lättad och sa till thias att ringa runt till bolagen , eftersom att mitt batteri höll på att dö..
Medans han höll på att ringa runt så fortsatte min bussfärd mot sundsvall. Vi var framme strax efter tio, dvs 2 timmar och 30 minuter senare än planerat.

Tog sedan ett tåg därifrån till östersund där jag äntligen kunde ladda min telefon. Väl framme i östersund var klockan runt 13 , dvs 3(!) timmar senare än utsatt ankomsttid.

Träffade slutligen min efterlängtade vän ! vi åkte till ett badhus och badade i 6 timmar. Sen gick vi runt lite och kollade på staden och åt innan jag skulle åka hem.
Det slutade iallafall med att jag INTE fick någon ersättning från varken SJ eller XTRAFIK för min hemresa. Så jag fick helt enkelt betala 1000:- spänn för en ny hemresa..

-Så jäkla illa utav tågbolagen , om ni frågar mig!

Det var ju trots allt inte mitt fel att tåget blev försenat. Och man betalar ju för tiderna som står!

Men men , hem kom jag ju iallafall , även om jag inte hann vara där så länge. Ska åka tillbaka nån helg här framöver och vara där i 2-3 dagar.

Pappa och Lovis <3

Idag har det vart en riktig far och dotter dag. Mamma frida åkte tidigt imorse till sundsvall och vidare till östersund för att där träffa en gammal kompis som hon inte sätt på år och dagar! Roligt att hon kan hitta på något <3
Faster Malin ställde upp som barnvakt medans jag (T) jobbade..
Efter en god middag med fastrarna så åkte vi hem till oss där hunden väntade! Väl hemma blev det lite lek innan det tillslut blev sova dags för lilla fröken. Som förövrigt är mer vild en tam nu.. hon far runt på golvet efter hunden, försöker ställa sig mot soffkanten, äta skor .. etc. Hon är så himla söt!

Idag har det vart en ganska besvärlig dag för frida stackarn, resten får hon berätta själv om hon så vill. Men för att göra henne lite gladare medans hon förmodligen läser detta på natt-tåget så bjuder jag och Lovan på en liten bild från våra alla lekar idag! <3


Mobilblogg- kul att tågolycka är det först...

img_1951 (MMS)

Mobilblogg- kul att tågolycka är det första som händer när man ska åka nånstans..


snabb uppdt.

Känner att jag inte har tid att skriva längre , det är så mycket annat som måste göras och så mycket annat jag har att tänka på ..

Vi har iallafall haft en liten picknick inne i vardagsrummet idag medans det spöregnade utanför fönstren. Vi åt massa jordgubbar och körsbär tillsammans hela familjen. Så himla mysigt!
Jag har även hunnit med att duscha , vaxat , noppat ögonbryn , ansiktsmask och så, nu fattas bara nagelmålning och isättning av hår , eftersom att jag antagligen inte hinner med det imorgonbitti innan klockan 4..

Imorgon åker jag iväg med tåget till östersund för att träffa en vän jag inte träffat på flera år. Kommer bli riktigt mysigt!

Mobilblogg- godmorgon! Inatt blev det inte...

Mobilblogg- godmorgon! Inatt blev det inte mycket sova inte, bara 2,5 timme för att vara exakt.. Kunde absolut inte sova av nån konstig anledning! I vanliga fall hade vell inte det spelat någon större roll, men just idag jobbar jag, så gissa om jag är trött just nu. Är på sjukhuset idag eftersom det hände en olycka med han jag jobbar åt. Så idag får man gärna bomba mig med sms så jag har någonting att göra på detta tråkiga ställen. Uch jag gillar inte sjukhus!


gårdagen.

Igår var vi som sagt och badade på ett ställe här i närheten , sedan skjutsade jag och Lovan pappa T till hans föräldrar för att han sedan skulle åka på Getawayfestivalen.
Medans han var där så var jag och Lovan hemma och mös en stund innan vi sedan åkte ut till åbyggeby där min syster och hennes brutta var..
Vi käkade jättegod mat och så innan vi sedan åkte tillbaka till Gävle igen mot kvällern. Det blev så sent för Lovis så hon fick sova kvar hos moster i hennes säng medans jag åkte tillbaka till åbyggeby och hämtade min laddare som jag hade glömt och sedan till brynäs för att hämta T från festivalen.

Så idag fick vi verkligen sovmorgon , vi vaknade 11:30 ungefär. Helt galet!!! Men det var riktigt skönt faktiskt..

Idag är det festival för T igen och Lovis är fortfarande på vift med syster min. Dom är och badar. Så jag ska passa på att ta en lång jäkla  dusch nu och göra mig fräsch tills imorgon- för då är det Jobb och Getaway för min del också.
- Inte varje dag man får gå på festival och jobba samtidigt inte!

Mobilblogg- idag när jag och bästa Lovis l...

Mobilblogg- idag när jag och bästa Lovis låg och njöt av solen på en gräsmatta så ringde T och berättade att han var påväg hem. Så vi tog vårat pick och pack och drog iväg till stranden där vi ligger nu och solar. Så himla varmt och skönt är det! Om ett par timmar drar t iväg på festival o vi ska försöka hitta på någonting att göra hela kvällern:)


Mobilblogg- idag har jag och Lovis legat p...

img_7840 (MMS)

Mobilblogg- idag har jag och Lovis legat på en gräsplätt och myst i flera timmar. Vi tog med hennes filt som vi låg på.. De var hur varmt som helst ute och allt var bara så himla mysigt, det var bara pappa T som saknades! Lovis vägrar ju ha sin solhatt på sig , men mössan går bra, så därför fick hon ha den på sig istället. Hon låg endå nästan bara i skuggan :) min fina tjej! Jag är så himla stolt. Imorgon blir det en heldag - bara jag och lovan. Pappa t ska på getaway hela kvällern han! :(


.

Fan vad ledsen jag blir , allt går verkligen imot mig och min familj just nu ! Jävla apskit ..

Mobilblogg- tidigare ikväll så kilade jag ...

Mobilblogg- tidigare ikväll så kilade jag iväg med bilen till Valbo för att hämta världens bästa Malin så hon kunde sova hos oss, för imorgon ska vi till Uppsala o få bilen kirrad. Malin ska följa med mig :) Appropå ingenting så åkte vi till hemlingby och gick 6km tidigare ikväll, så jäkla skönt! Känner att jag skulle kunna göra det varje kväll. Men nu ska vi nog lägga oss , thias och Lovis sover som stockar redan dom, så jag och mallan tar soffan:)


Mobilblogg- Lovis och Svea ligger och myse...

img_1743 (MMS)

Mobilblogg- Lovis och Svea ligger och myser på Sveas bädd.. Världens sötaste ni!<3


matlådor done.

Nu har jag slängt ihop lite matlådor till veckans alla dagar åt pappa T.  Skönt att ha sånt gjort tycker jag!

Lill kotten sover middag , så jag passade på med matlådorna , tvättning och så under tiden. Dock har hon sovit ett bra tag nu , så hon vaknar nog vilken minut som helst..

svar till "stina".

Stina om Mobilblogg- efter tolv timmars jobb så var...:
Vilket härligt jobb du verkar ha där din familj kan vara med dig. Vi är i behov av en större bil, vad är det för någon ni köpt? ↲När tänker ni skaffa ett syskon till er tjej? Hoppas ni får en underbar sommar. Kram Stina

Svar;
Hej stina!
Ja , jag har ett jättebra jobb, trivs hur bra som helst.
Vi har köpt en Kia Sorento , jättestor bil och framförallt MYCKET bil för pengarna! Bagaget rymmer både våran stora vagn (emmaljunga crosscity) och även våran stora hund.

När det gäller syskon så kommer det när det kommer . Vi har velat bli gravida enda sedan hon föddes , men inte lyckas då vi har väldigt svårt att bli gravida.
Men förr eller senare så hoppas jag innerligt att Lovis får sin lillebror/-syster.

Kram:)

Mobilblogg- efter tolv timmars jobb så var...

Mobilblogg- efter tolv timmars jobb så var det måttligt skönt att slå sig ner i soffan hemma och käka lite glass:) fick värsta suget efter daim glass så vi köpte det på vägen hem när jag hade slutat jobbet. Nu sitter vi och kikar på nån rock grejs på tvåan och Lovis sover sedan klockan åtta(som vanligt). Det är så skönt att få domhär timmarna tillsammans på kvällarna , bara jag och thias. Dom är så viktiga! Man 'glömmer' lätt bort att visa sin kärlek till sin andre hälft när man har en liten skatt att ta hand om.. Imorgon går vi tillbaka till verkligheten igen- thias börjar jobba och jag är ledig enda fram till lördag(!).


Mobilblogg- inatt fick jag sova ynka 5 tim...

Mobilblogg- inatt fick jag sova ynka 5 timmar , på sin höjd! Vi satt o spelade kinect igårkväll när vi insåg att vi lärade möblera om för att uppnå den optimala effekten utav sensorn. Så när klockan var tolv inatt så började vi med det. Tills jag insåg att det kanske var dax för mig att krypa ner och samla sömn till dagens arbetspass. Så nu sitter jag här och filosoferar, spelar lite Yatzy på mobilen och bara är. Jobbar bara 12 timmar idag förövrigy, så thias o Lovis kommer vell hit sen så åker vi tillsammans hem klockan 18..:) myspys!


Mobilblogg- nu sitter vi i bilen påväg mot...

img_8701 (MMS)

Mobilblogg- nu sitter vi i bilen påväg mot Valbo. Ska köpa nånting till pappa/morfar som fyller år idag, sen ska vi ut till honom och hälsa på.


Mobilblogg-.. Och här är thias 'förtidiga'...

img_7962 (MMS)

Mobilblogg-.. Och här är thias 'förtidiga' födelsedagspresent ifrån mig:) gissa om han är nöjd? Vi ska precis koppla in det och provspela lite.


Mobilblogg- inte helt fel med nya Converse...

img_4685 (MMS)

Mobilblogg- inte helt fel med nya Converse idag vill jag lova! Älskar dom!:)


Mobilblogg- efter en hel dag på köpis , kä...

Mobilblogg- efter en hel dag på köpis , känner vi oss nu rätt så nöjda.. Fick med Mig lite nya underkläder, en tröja och ett par skor hem. Sånt som jag verkligen behöver! Jag köpte även en för tidig födelsedagspresent till thias som han så gärna velat ha- ett XBOX+kineckt. Så nu är man ett x antal tusenlappar fattigare;) Nu är vi iallafall på brynäs och ska hjälpa till med lite flyttkartonger hos thias farbror.. Sen ska vi hem och äta de som blev kvar av pizzorna igårkväll:)


RSS 2.0