Mobilblogg- Lovis premiärbadar i ån och ho...

img_4111 (MMS)

Mobilblogg- Lovis premiärbadar i ån och hon älskar't..:)


Mobilblogg- nu är Lovis tält invigt, så hi...

img_5946 (MMS)

Mobilblogg- nu är Lovis tält invigt, så himla stort och bra! Ligger i en solstol på jobbet just nu och kikar när dom andra två myser i tältet.. Inte helt fel. Det är så himla skönt ute så det är helt galet! Tänk om det kunde vara såhär året runt.. Imorgon när jag slutat så ska vi nog bege oss till nån strand och bada om det fortfarande är såhär fint väder :)


Mobilblogg- igår ringde dom och fråga ifal...

Mobilblogg- igår ringde dom och fråga ifall jag kunde jobba idag, så nu är jag på jobbet.. Såg just att termometern står på 34,9, riktigt hett ute fast klockan bara är så lite. Kändes som att komma utomlands när jag gick ut till bilen ! Härligt, det är så det ska va! Mina bästa två skulle komma hit lite senare och mysa med mig, jag saknar dom redan så himla mycket. Jag är så lycklig! Utan er vore jag ingenting.


Mobilblogg- idag kände vi för en roadtrip,...

Mobilblogg- idag kände vi för en roadtrip, så vi åkte till lager157 och shoppade lite. Det blev förstås en massa fint till Lovis och ingenting till oss, som oftast:) men det är ju därför man åker dit.. Nu är vi påväg hem, så jäkla svettigt. Längtar tills vi fixar till ACn så man slipper tänka på värmen.. Blir iallafall att fixa till det sista med målningen av underredet idag så att vi slipper tänka på det sen.. Och kanske även ett bad:)


Mobilblogg- idag har vi donat med bilen he...

img_2936 (MMS)

Mobilblogg- idag har vi donat med bilen hela dagen. Tanken var att vi 'bara' skulle måla under bilen med rostskydd, men det var inte så bara det inte när man lära ligga under bilen utan att hissa upp den.. Men nu är det snart färdigt, sen ska det bara få torka en stund innan vi kan åka hem och sova. Kanske tar oss ett bad under tiden.. Bilden är iallafall från idag när Lovis busade på min rygg:) älskade tjej!


Mobilblogg- om man kanske skulle ta och so...

Mobilblogg- om man kanske skulle ta och sova lite då.. Har kikat på tre braiga filmer, så man är rätt seg..


Mobilblogg- efter att ha vart vaken i snar...

Mobilblogg- efter att ha vart vaken i snart ett dygn , börjar jag faktiskt känna mig riktigt trött.. Vi har precis kommit tillbaka efter att ha varit på logdansen med alla alborgabor. Thias och Lovis kom hit i förmiddags och sover även över här dom med. Det är så himla underbart att kunna vara med dom och samtidigt jobba.. Om lite mindre än 4 timmar slutar mitt pass, men vi sover som sagt över här tillsammans så vi åker vell antagligen inte hem klockan 6 iallafall:) Imorgon blir det nog en lugn dag.. Sen på måndag ska vi kolla upp en grej med bilen, sen får vi se om vi åker hela familjen på road trip i veckan nu när hjärtat har semester.. Kanske Småland? Eller nånting.. Nej, nu ska jag Umgås lite här innan vi ska sova;)


Mobilblogg- tröttare människa får man leta...

Mobilblogg- tröttare människa får man leta efter alltså. Nu sticker jag iväg och jobbar!


Mobilblogg- medans pappa T och lilla kotte...

img_4683 (MMS)

Mobilblogg- medans pappa T och lilla kotten åkt iväg och kikat nåt med bilen så passar jag på att göra mig färdigklädd osv.. Kör på helt nya kläder som jag sparat tills idag:) Hoppas alla får en fin midsommar, för det ska vi ha..


fullt upp idag!

Som ni sett i tidigare inlägg , så åkte vi och köpte oss en bil idag .
Först kom min fina syster förbi på förmiddagen och hämtade Lovis eftersom att vi skulle åka ner på banken och sen kolla på bilar.. Sen så åkte jag och min bästa T ner på staden för att gå till banken. Därefter åkte vi ut till T´s familj och åkte därefter tillsammans mot uppsala..

T´s pappa och farbror följde också med eftersom att vi kände att vi behövde någon som var lite bättre på bilar än oss när vi väl ska köpa en riktig bil..

När vi var framme i uppsala så var det inte så mycket att diskutera om, men vi blev endå kvar ett bra tag eftersom vi provkörde och kikade efter ev fel.
Men det blev ett köp iallafall tillslut och det är vi väldigt nöjda över . Den går så himla bra och känns verkligen helt rätt för oss . Den är så himla rymlig och fin !!


På hemvägen satt vi mest och inspekterade alla finesser som finns på bilen , man är ju inte direkt van vid att ha så mycket sånt på bilen efter våran lilla skruttbil.

Vi åkte ut till valbo för att lämna vinterdäcken som låg i våran nya bil , sedan åkte vi och hämtade våran lilla hjälte innan vi sedan åkte tillbaka till valbo för att äta pizza tillsammans med T´s familj. Orkade bara en fjärdedel som vanligt , så resten ligger i kylen i vanlig ordning. Men kall pizza är ju tillochmed godare än varm , så det gör inte så mycket!

Kom hem rätt sent
, så Lovis och jag tog ett bad tillsammans innan hon somnade och jag duschade vidare och nu sitter vi i soffan och bara slappar. Fullt upp idag som ni ser.
..och i morgon är det ju midsommar , så då blir det vell fullrulle också. Likaså Lördag , för då jobbar jag :)

Mobilblogg- äntligen är vi bil ägare ! Vi ...

img_7810 (MMS)

Mobilblogg- äntligen är vi bil ägare ! Vi är så himla nöjda Att Lovis äntligen kommer sitta så säkert som det bara går:)


Mobilblogg- två år & elva månader, ja, så ...

Mobilblogg- två år & elva månader, ja, så länge har vi hållt ihop nu jag och min bästa T. vi har hunnit med att uppleva så himla mycket tillsammans , både bra och mindre bra saker. Vi har rest, skaffat hund, flyttat, skaffat barn, bott på 3 olika ställen tillsammans, fått jobb bådatvå och en massa massa mer. Jag vill aldrig vara utan dig! Våran familj är det jag värderar högst i hela värden. Jag älskar er, jag älskar DIG


Mobilblogg- idag har vi haft en underbar d...

Mobilblogg- idag har vi haft en underbar dag på furuvik tillsammans med hela thias familj plus hans mormor . Lovis kollade en stund på aporna , klappade getterna och tittade på djuren i regnskogeb innan hon valde att sova lite middag, så resten av djuren såg hon inte så mycket utav. Hon har vart hel nöjd hela dagen och vart glad som vanligt! Det är en sak som vi absolut kommer att Göra om.. När det gäller karuseller så köpte vi faktiskt åkband fastän dom knappt har några karuseller.. Man tjänar ju endå in det på typ 3 åk, sen så är det ju faktiskt kul att åka endå, speciellt när man åker med nån som är rädd .. Hosthost thias! Men som sagt, en underbar dag med dom bästa:)


myskväll med bad.

Jag och T passade på att göra någonting vi väldigt sällan gör nu för tiden när jag kommit hem från en cykeltur till affären och våran älskade dotter somnat
- Vi tog ett bad tillsammans (trots att vattnet sipprar ut ,då vårat avlopp läcker)
T hjälpte även mig att färga håret (efter mycket tjat ..från hans sida..haha). Det blev faktiskt jättebra , han har talang min karl...

Nu sitter vi i soffan inlindad i en varsin handduk och tittar på Tv4Fakta - våran favvokanal.

Imorgon väntar en heldag på furuvik med nära och kära. Det ska bli så roligt att se Lovis med alla djuren. Fast hon tycker mer om maskiner min tjej. Hon var på promenad i byn med hennes farmor och farfar för ett tag sedan. Då visade dom henne fåren och kossorna , men hon kollade hellre på traktorerna och allting annat..
Så vi får vell se hur det går imorgon , hon kanske tittar mera på karusellerna.



Min sötgroda på Grancanaria i mars -11


snabb uppdt.

Idag har vi spenderat dagen i valbo på köpis . Åkte dit på förmiddagen för att fördriva lite tid.
Hittade bara två linnen , men det kanske var lika bäst det om man ska ha råd med en utlandsresa (?)..

Sitter just nu och kikar lite på olika resor , men jag får beslutsångest. Jag vet inte alls vart vi ska åka , det finns så mycket olika.. Det blir nog bara till att ta nån billig sista minuten, sen får det bli vart det vill bara det är varmt och bra.

Mobilblogg- inatt blev det väldigt sent, v...

Mobilblogg- inatt blev det väldigt sent, vi somnade inte förns klockan fyra, eller jag rättare sagt.. Vi vaknade runt 10 och åkte hem runt tvåtiden. Käkade pizza och kollade på titanic:) nu har vi slagit på nästa film som blev 'ghost', den är så jäkla sorglig!! Se den om ni inte sett den..


Mobilblogg- idag sover vi över i Valbo. Mi...

img_1167 (MMS)

Mobilblogg- idag sover vi över i Valbo. Mina fina sover så sött.. Jag älskar er, nu & föralltid.


Mobilblogg- idag klev vi upp tillsammans r...

Mobilblogg- idag klev vi upp tillsammans runt åttatiden. Första dagen på thias semester och han ska jobba, det börjar bra.. Tur att det bara är idag:) längtar att få vakna tillsammans och bara ta det lugnt! Iallafall så är jag och bästa Lovis hemma och kikar barnprogram, men vi ska vell försöka hitta på nånting iallafall, fastän det är skitväder!


svar till "Anonym".

Anonym om Mobilblogg- nu är vi hemma igen efter en s...:
hej! jag har en liten fråga, när du fixade dina läppar, vart gjorde du det då och hur mkt kostade det?=) är sugen att göra jag med

Svar; Jag gjorde mina läppar hos Vendelakliniken här i gävle. Det kostar 3200:- för 0,8 ml Juvaderm..
Lycka till =)


Mobilblogg- nu är vi hemma igen efter en s...

Mobilblogg- nu är vi hemma igen efter en sväng på banken och även en runda på stan. Hittade midsommar kläder till Lovis och även en fin Björn Borg väska på rea som jag tänkt köpa för längesen! Nu blir det nog till att kika på resor eftersom att snyggingen min nu har semester..:) vore skönt att sticka iväg nånstans, även om det bara blir nå litet..


Mobilblogg- min trötta tjej ville inte vak...

img_5260 (MMS)

Mobilblogg- min trötta tjej ville inte vakna klockan nio idag, istället så sover hon fortfarande.. Jag passar då på att slänga ihop en maskin med vit tvätt och ställa fram lite frukost:)  Blir nog till att väcka henne henne senast tio så det inte blir rubbningar i hennes braiga rutiner som hon har:)


Mobilblogg- just nu går Lovis på övertid, ...

img_5625 (MMS)

Mobilblogg- just nu går Lovis på övertid, hon skulle ha legat och sovit nu i vanliga fall, men hon    Och pappa t behövde ta ett bad tillsammans efter Lovis hade käkat kvällsfika ..  Iallafall, idag har vi vart på köpis hela dagen och handlat massa fint, bland annat morgonrocken som Lovis har på sig på bilden.. :) nu ska jag kila och göra en liten välling till min hjälte!


nytt till Lovis.

Igår tog vi ju som sagt en promenad till affären för att handla lite till middagen och så. När vi väl var uppe vid icamaxi passade vi på att gå in på barnens hus också. Vi hittade en massa bra saker : Strandtält,"tumme"filt , resesäng och leksaker.
Vi har nu bytt ut Lovis spjälsäng mot en resesäng. Anledningen är för att Lovis alltid sticker ut benen mellan spjälorna och ibland fastnar. Sen kastar hon även ner både napp och nappflaska på golvet..

Hon sov i sin nya säng inatt och verkar stortrivas.. Så det var ett bra köp !

Mobilblogg- påväg till affärn:) Lovis älsk...

img_7011 (MMS)

Mobilblogg- påväg till affärn:) Lovis älskar att åka vagn! Ikväll blir det middag tillsammans . Blir nog hemmalagad moa så Lovis också kan äta tillsammans med oss:)


Mobilblogg- eftersom vi vaknade tidigare ä...

Mobilblogg- eftersom vi vaknade tidigare än vanligt idag jag o Lovis, så sover hon middag redan nu. Hon har sovit drygt en timma, så hon vaknar vell snart:) Själv har jag nyss kikat på ett avsnitt av unga mödrar och funderar nu på hur vi ska spendera resten utav dagen. Jag känner att vi skulle behöva åka till lager och fylla upp Lovis garderob. Men utan bil blir det jäkligt svårt.. Längtar tills vi har våran 'nya' bil:)


duktiga tjej.

Igår jobbade jag hela dagen , så imorse sov jag och Lovis lite extra länge. Fastän vi sov jättelänge så är jag endå trött , så jäkla tråkigt . Känns som att jag skulle vilja sova i ett dygn eller två..

Lovis sover iallafall middag nu och är mycket mycket piggare än vad hon var i förrgår när hon fick sina första två tänder. Dom har kommit upp mycket mera nu , så det verkar inte som att det gör lika ont längre. Så himla skönt för henne att slippa ha ont!

Hade tänkt att hitta på någonting utomhus idag med Lovis , men det blir det nog ingenting av med eftersom att det spöregnar. Men vi ska iallafall åka och lämna mosters malins bil såfort pappa T kommer hem från jobbet. Så då kommer vi ju ut en litenstund iallafall. Sen ska vi ta en långis med voven också lite senare idag..

Lovis är så himla duktig , hon lär sig saker hela tiden. Nu vet hon vart lampan är och pekar på den om man frågar.
Tex
- vart är lampan Lovis?

- dääh! (så pekar hon på lampan)

Nu ska jag titta till henne sväng.

Mobilblogg- godmorgongodmorgon! Idag är ma...

Mobilblogg- godmorgongodmorgon! Idag är man uppe med tuppen för ovanlighetens skull. Jobbar idag så det är bara därför faktiskt:) Hoppas det blir finväder så man kan vara ute idag med:) Lovis fick förresten sina första tänder igår, plus att hon har blitt smittad med förkylning av mig , så gårdagen blev en tuff dag för både oss och våran hjälte.. Nu ska jag nog ta och käka lite faktiskt!


Mobilblogg- vi hade en jätte trevlig kväll...

Mobilblogg- vi hade en jätte trevlig kväll igår på firmafesten , drack och åt gott med trevligt sällskap:) nu är vi påväg mot loppis jag , thias,Lovis och moster Malin..


kvällsdopp.

Häromdagen , jag tror det var onsdagkväll (om jag inte minns helt fel) så tog jag , min syster och E ett kvällsdopp ute i strömsbro. Vi tvättade även håret så det blev helt mjukt och skönt!

Men innan vi badade , så blev vi bara tvugna att snurra på dom här roliga snurrpinnarna.














Efter ett svettigt snurrpass så blev det dax att bada..





Fick inte lägga ut några fler bilder för syster min , så det här får räcka :)

Mobilblogg- idag är jag och lovisen uppe m...

img_0734 (MMS)

Mobilblogg- idag är jag och lovisen uppe med tuppen. Blev lite tok igår med tvättstugan så vi behövde ner o hämta allting imorse.. Nu sitter vi på en parkering och ska hämta upp emil för att sedan skjutsa na till skolan. Sedan ska vi ligga på stranden hela dagen med moster Malin!:)


Mobilblogg- sådär ja! Nu funkar det äntlig...

Mobilblogg- sådär ja! Nu funkar det äntligen igen, skönt! Har precis tryckt 1/4 pizza härhemma med dom bästa och nu börjar tvättstugan. Sen är det handboll som gäller senare. Tog en promenad tidigare och fyfasen säger jag bara, tur att jag inte är höggravid denna sommar också.. Vill knappt vara ute när de är såhär konstigt väder.. Men man ska inte klaga, speciellt inte när man (som jag) älskar sommaren:)


Mobilblogg- test

Mobilblogg- test


jag blir galen!

Jag blir galen snart!
Varför kan dom inte bara fixa så att det går att mobilblogga igen!?

Segskallar (;

Har mobilbloggat idag , men har dom kommit upp här då - nej! Fatta man ju..

familjedag i hedesunda.

Igårmorse vaknade jag utav att T och Lovis kom in med frukost på sängen åt mig. Det blev te,juice och massa mackor. Så himla mysigt var det .. Tack mina älskade !

När vi hade ätit klart och klätt på oss så packade vi skötväskan och vagnen och gick sedan ner till en gräsmatta här i krokarna för att sola. Vi låg på våran "solmatta" som vi köpte i thailand. Vi hann vell ligga där en timme max , innan vi kom på att vi skulle behöva åka ut till T´s stuga och fixa lite med skorstenen , så vi gjorde det. Det var huur varmt som helst , så det verkligen stekte. Vi köpte med oss matsäck på vägen ut bestående utav mackor och en grillad kyckling som vi sedan åt tillsammans i solen.

Lovis plaskade i en bunke för fulla muggar .. och gräs åt hon också den rackarn.












gårdagens hetta.

Eftersom att mobilbloggandet gick åt skogen och fortfarande gör det så tänkte jag passa på att visa lite bilder och skriva lite om gårdagen.
Först så var vi och kikade på fotboll , sedan låg vi på en strand flera timmar jag , thias , Lovis och mamma(lovis mormor). Vi köpte med oss grillad kyckling och Loka för att sedan väckla ut en picknickfilt som vi sedan låg på och käkade medans solen sken och gav oss lite färg..
Vi hade helt enkelt en skitskön dag med underbart väder . 28 grader i skuggan - helt galet skönt.












börjar bli less.

Att mobilblogga verkar fortfarande inte fungera så nu börjar jag bli less. Det är ju så himla simpelt att skriva ifrån mobilen istället för att hålla på att krångla med datorn. Speciellt nu på sommaren när man typ aldrig är hemma..

Antar iallafall att jag får ta och skriva här så länge.
Tänkte inte ta allting i detta inlägg , men jag måste bara ta och berätta om en mysig sak som vi gjorde igår. Vi var och kikade på kattungar på 5 dagar, så himla underbara.-Jag vågar utan att blinka säga att jag fått världens sötaste gäsp på bild!



Både jag och T blev helt förhäxade i dom små liven och funderade ett ganska långt tag på ifall vi skulle ta och tinga en. Men så blir det nog inte , vi har varken tid eller plats för ett litet (till) liv här hemma. Först måste vi hitta nytt boende och så, men det är nog snart löst ..

Iallafall , resten utav gårdagens bravader kommer i nästa inlägg. Självklart med bilder!

fel fel fel.

Mobilblogg verkar inte fungera idag , så inläggen kommer vell när dom kommer helt enkelt.
Har iallafall haft en sjukt mysig dag , vilket ni kommer märka om bilden jag skickade via mobilbloggen kommer upp nångång.

Puss så länge , nu ska vi sova:)

Mobilblogg- har precis vart och kikat på v...

img_5075 (MMS)

Mobilblogg- har precis vart och kikat på vääärldens sötaste kissemiss bebisar på 5 dagar! Gud vad vi blev sugna på att tinga en rackare. Men det har vi ju varken plats eller tid för just nu. Först måste vi hitta ett annat boende. Ska börja leta febrilt nu:) Iallafall så är vi påväg hem nu och ska lämna vagnen o så innan vi åker till mamma och bygger kök o käkar mat, typ pizza eller nåt?! Älskar min familj, jag är så lycklig!


biffelibiff.

Idag har det blitt dåligt med skrivande här som ni säkert märkt . Har inte ens tänkt tanken att skriva heller faktiskt..
Gick upp i vanlig tid med Lovisen och åt frukost tillsammans . Sedan busade vi tills pappa T kom hem runt tolv. Därefter har vi haft fullt upp med att laga hemmagjorda hamburgare(..som mer liknade biffar) och göra en massa annat.
Lovisen käkade också mat tillsammans med oss . Hon älskade dom hemmagjorda hamburgarna blandat med lite burkmat, för att slippa den "torra" känslan..

Förrutom att lagat och ätit , så har vi också hunnit med att vara ute i valbo,duschat , vart på affären och haft tvättstuga.
-Vi är inte döliga vi in´t !


Imorgon väntar en underbar dag i sthlm och grönalund med dom allra bästa. Det ska bli så himla roligt att åka dit igen. Sist var ju för en hel vecka sedan så man förstår ju att jag längtar tillbaka.
Jag är verkligen galen i karuseller. Åker verkligen allt , även fast jag är så äckligt höjdrädd. Älskar kicken!

Nej , nu har jag annat för mig ! Hörs.

RSS 2.0