Kreta (del 2).


fortsättning..


Ja, efter ett x antar förfrågningar om mera värmande bilder i detta pissväder (skämtosido), så känner jag nu mig lite smått tvungen att försöka knåpa ihop en "del2" ifrån våran underbara kretaresa för några veckor sedan..

-Så här kommer fortsättningen helt enkelt!

Vi fick som sagt ett otroligt bra och fint familjehotell där vi (tråkigt nog för vissa kanske?) spenderade mestadels av våran semestervecka. Men med en knappt ett år gammal dotter så är det liksom enklast så. Vi åkte ju trots allt bara dit för att få slappna av och vara tillsammans och inte för att åka på massa utflykter.

Vi låg alltså och solade och badade en MASSA var eviga dag, vilket var hur skönt som helst. 35 grader i skuggan hela veckan och knappt ett moln.
Lovis trivdes som fisken i vattnet och vistades (självklart) mestadels i skuggan. Då med både skyddande kläder, hatt och solskyddsfaktor 50+ kids ! Lika bra att påpeka det för säkerhets skull..

































Då det var badförbud på stranden pga alla höga vågor , så var vi heller inte där någonting , förrutom på kvällarna då vi ibland gick ner för att bara kolla lite.









fortsättning följer..

Kommentarer
Postat av: therese

jag vill också kunna mobil blogga och lägga till en bild.. men kan inte. kan du inte förklara hur man gör?

2011-09-13 @ 22:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0