Julklapp i förskott.

När mamma hade kommit hit tidigare idag åkte vi direkt iväg för att kolla på huset, det såg verkligen jättemysigt ut- trots all snö.. Tänk att vi verkligen ska bo där. Snart är det vårat liksom. Det är väldigt svårt att förstå. Då har vi vetkligen allt vi behöver i vårat liv!

Efter vi tittat på huset så åkte vi till affären och handlade lite till maten. Det fick bli tacos. Därefter kikade vi på Hamilton 2 som precis tog slut. Skulle kunna kika på den hur många gånger som helst för att den är så jääkla spännande.

Lovis fick förresten sin julklapp av mormor idag eftersom att hon åker hem igen på söndag.
Ett jättefint guldhalsband med ett litet hjärta på. Hon älskar ju smycken i alla dess former och brukar ta mina örhängen och sätta i sina öron och säga att " lika som mamma". Gullungen!

Men nu är det läggdags! Imorgon väntar en stressig dag med val av kläder, smink, hårfix och Sedan iväg på julgala med thias familj hela kvällern. Uch vilken ångest jag får över att lämna lille pys hela dagen, men det kommer nog gå bra och vi behöver verkligen göra någonting annat än att sitta hemma varje helg..

Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0