Kocken i huset.

Thias är kocken i huset nu för tiden , så middagen idag blir dethär. Kyckling,ris och bea. Jag gillar att han jämt ska spexa o göra så piffiga upplägg. Så jäkla go kille!:D


Lunch i solen.

Hör och häpna, idag åt vi lunch utomhus(!). Ja, jag trodde knappt mina öron när syster min sa att dom satt ute på waynes alderholmen. Men shit va varmt det var, värsta sommarvärmen.. Enda tills solen gick i moln.

Efter lunchen åkte vi och hämtade Venna för att sedan åka ner på stan och kika lite . Hittade ingenting som vanligt men det gjorde inte så mycket., det var mysigt att bara gå runt och prata.

Nu är jag ap trött och är helt slut i kroppen, så nu blir det till att vila i soffan med Lovis medans hon kollar på sin favoit film - händige manny!


Redo för våren!

Kände att mina gamla vita skinnconverse gjort sitt , så igår köpte jag mig ett par nya vita tygconverse. Köpte tillochmed impregnering! Så nu kan våren komma tycker jag..


Tredje behandlingen.

Uch vad jag inte hade lust att kliva upp nu för fem minuter sedan när klockan ringde. Men jag gjorde't endå..
Ska på den tredje akupunktur behandlingen nu klockan 9, sen kanske det blir en solning på det också innan jag går hem igen.


Spårlöst och jordgubbar.

Medans pappa thias och Lovis är ute och går med hunden så passar jag på att kika lite program som jag missat. Just nu är det spårlöst som jag kollar på. Äter även lite jordgubbar, så gott. Jag längtar till sommaren då det går att köpa överallt. Plus att dom är så himla mycket godare när dom är från Sverige!


Kottens första..

Nu är kottens första klädesplagg köpt och även den helt underbara filten som kommer att vara den som kotten lindas in i efter födseln, precis som vi gjorde med Lovis när hon föddes.

Jag ville köpa hela kollektionen men det ville inte Lovis, hon tyckte minsann inte att vi skulle shoppa till lillebror/-syster , så vi gick och lunchade istället.


Yes!

Yeeees! Uppdaterade nyss blogg appen och insåg att det faktiskt går att välja kategori när man skriver inlägg via appen nu, kanonbra ju. Då slipper jag skriva mina inlägg om graviditeten från datorn..

Dock får det nog vänta tills jag är i en ny vecka.


Heartbreak.

Igårkväll var jag och kikade på när min snygga pojkvän modellade på heartbreak med alla andra fräcka hårmodeller, blev så himla stolt att han klarade av det trots sin nervositet. Han var så himla fiin! Min älskade thias..

somnade på direkten när vi kom hem sen vaknade jag av och till fram till klockan 03, då kunde jag Ibte somna om igen. Så när klockan ringde klockan 05 så var man sådär lagomt trött.

Så nu sitter jag alltså på jobbet och min fina familj åkte härifrån för en stund sedan. Saknar dom redan!


Välkommen.

Välkommen till en ny kategori.
Denna kategori kommer inehålla massor med smått och gott från graviditeten som jag är i nu , dvs "min andra graviditet".
Tyvärr kommer bara inläggen jag skriver via datorn att hamna här då man inte kan välja kategori via mobilen, men jag får helt enkelt se till att använda datorn oftare.

Bilder på den växande magen,info om barnet/mig,tankar och känslor , kommer alltså att finnas under denna kategori. Allt för att jag själv i framtiden ska kunna gå tillbaka och minnas..


<3

Jag är så lycklig att jag ska gifta mig med den finaste människa jag någonsin kunnat önska mig. <3


Nålar i händerna.

Idag fick jag nålar även i händerna. Förstår inte hur det ska kunna hjälpa , men det är ju lätt värt att prova med tanke på hur många som faktiskt blir hjälpta med både det ena och det andra med just akupunktur..


Vilar.

Medans resten av min fina familj är på olika håll så passar jag på att vila en stund innan det är dax för mig att gå på akupunktur. Idag blir det fler nålar och längre behandling än sist.

Efter det så tänkte jag faktiskt sola en stund och laga nån god soppa. Mår så fruktansvärt illa så soppa är vell det enda jag får i mig..

Imorgon går jag och kotten in i en ny vecka också, får se om jag kanske knäpper dom första magbilderna då också.


Nödlösning.

Det värsta med att ha eftermiddags sol är att man knappt ser ett jota när man kollar på tv. Det blir dock någolunda bättre när man drar för gardinerna , men ikväll åker fan rullgardiner upp här inne i vardagsrummet. Längtar!


Fettisdag.

I förmiddags fick vi besök utav thias mormor och morfar, dom hade köpt med sig massor med semlor som vi åt tillsammans. Det var verkligen jätte jätte längesedan jag åt sånna. Egentligen tycker jag inte ens om det men idag var det faktiskt riktigt gott..

Nu sitter vi och kikar på trassel.. Eller jag gör. Thias och hans vän sitter och pratar tvspel.


Venna & Max.

Efter allderles för lång tid var det idag på tiden att träffa min fina vän Venna och hennes son Max igen! Vi har ätit på Ikea tillsammans och gjort naglar på henne medans barnen lekte tillsammans med Lovis leksaker.. Pappa thias gjorde varma mackor medans som vi sedan åt när vi var halvvägs klara med naglarna , så himla gott!
Nu har thias åkt till gymmet och Venna hem, så nu sitter jag i soffan och väntar på att bigbrother ska börja, som jag längtat..


Händer ingenting!

Här hemma fortsätter det att hända ingenting. Jag ligger mest på latsidan i hopp om att få må bättre snart! Men det verkar man ju kunna få vänta ihjäl sig på..
Har iallafall haft en jättemysig namnsdag idag med god mat och fruktmys nu på kvällskvisten. Thias fick för sig att han prångt skulle ha persikor och ananas på burk..
Undra vem som är gravid här i huset? Gullunge.. Älskar dig såå!


test.

Test.

men.....

Jag tål fan inte blogg.se längre !!!! såg ni hur mitt senaste inlägg blev , helt ihopsatt. Va less jag blir !

kommentarproblem.

Vi provar vell igen då.. Efter många påpekningar så börjar jag nu förstå att det är nå knas. Det går inte att kommentera mina inlägg som jag skrivit via mobilappen. Det har alltid fungerat förrut så jag har faktiskt ingen aning om vad som är fel , men det brukar ju kunna strula när det gäller blogg.se. Jag ska försöka ordna det , men tills dess får ni vell gå tillbaka ett år eller så för att kommentera om ni känner för det , annars är det vell bara att vänta och se om det ordnar sig, vilket det såklart ska göra så småningom. Nåväl. Nu skriver jag iallafall via datorn så detta inlägg kommer förhoppningsvis gå att kommentera.. När det gäller graviditeten så går allting jättebra. Magen växer och jag känner mig tjockare och tjockare för varje dag , även om magen inte alls är så stor som det känns som. Jag börjar dessutom må mycket bättre och allt känns bara jättebra.. Jag kan knappt förstå att jag ska bli mamma på nytt , att lovs ska bli store(!)syster och att thias ska stå vid min sida på förlossningen och dela den största stunden i livet - för andra gången! Bara tanken gör mig så himla överlycklig, allt känns så overkligt.. Och inte nog med det ! I sommar ska vi äntligen gifta oss, höggravid.. Så nu letas det inspiration till en fin gravidklänning som ska sys hos en sömmerska och även frisyrer osv , men allt kommer att bli väldigt enkelt , precis som vi vill ha det. Grillkväll med dom närmsta och en massa bra musik väntas troligtvis efteråt. Och jag har en världsfin ring som ligger här hemma och väntar på att få sitta på mitt finger. Så enkel , men endå så himla fin! Nog om , ja , allt.. Nu ska jag kika på lyxfällan.

Test.

Testar kommentar


.....

VAD I HELVETE !!! Har suttit och skrivit ett inlägg i över en timme , så försvann det . Jävla skit

Syskonvagn.

Sitter och funderar och kikar runt på olika syskonvagnar, men jag hittar verkligen ingen jag fastnar för. Antingen är dom för klumpiga eller trög att svänga med.

Så, finns det någon där ute som sitter inne på tips om en kanonvagn för syskon så skriv gärna en kommentar!


Allahjärtansdag-jobb.

Min Alla hjärtans dag spenderas på jobbet, så jag får pussa lite extra på min familj imorgonbitti istället..
Har intro idag med en tjej så idag var det bara att rycka upp sig trots att man var och är dödstrött.

Som tur är så går mitt mående åt rätt håll nu iallafall. Det är mest på kvällskvisten som jag mår riktigt jäkla pyton..
Längtar så fruktansvärt mycket till sommaren nu! Det här betyder så himla mycket för oss, äntligen!

Hoppas ni får en fin dag!


Till hemmet.

Nu börjar vårt hem äntligen likna ett hem. Vi har fått upp gardin stänger och blommor i varje rum , så nu fattas "bara" lite snyggare gardiner .

Köpte en världssnygg vardagsrumsmatta idag på mio, en rund röd med en stor stjärna på 1500:- men ack så värt.
Krukor och blommor köpte vi också, i mängder:)


Lunch.

Lunchar på Ikea med dom finaste efter lite shopping. Så nu ska vi hem och fixa lite :)


Myslovis.

Idag tog vi en rejäl sovmorgon tack vare Lovis som sov till strax efter klockan 10, så himla skönt. Jag kom hem vid 06 imorse från jobbet så jag somnade om då. Skit skönt!
När vi ätit frulle och så, så åkte thias iväg och jag och Lovis stannade hemma och kollade på skidskytte och skidor på tv. Lovis blev helt till sig, klappade händerna och ropade "snö snö snö".. Sen satt hon som ett ljus hur länge som helst och bara kollade när dom åkte, så himla mysigt.

När thias väl kom hem åkte vi till köpis en sväng och käkade på Ikea och handlade lite småsaker som vi inte hunnit köpa sedan vi flyttade. Samt en storhandling på coop.

Min mage bara växer och växer , den är mycket större den här graviditeten än vad den var med Lovis, så himla mysigt. Längtar tills i sommar! Och en av mina fina vänner är också gravid så det gör det bara ännu roligare :)

Bjussar på en bild på Lovis när vi kollade på skidor.


Jobbelijobb.

Godmorgon.
Nu har jag precis slängt i mig lite frukost, så om tio minuter åker jag iväg till jobbet. Känner mig helt död som vanligt, men de blir vell andra bullar när man kommer ut i denhär kylan!
Fy vad jag önskar att det kunde bli sommar nu!


Godnatt!

Godnatt, nu lägger jag mig brevid världens finaste man och sover.
Tack för att du finns , jag älskar dig så!


Svar till "Amanda".

Fick några frågor utav "amanda" angående den här graviditeten , namn , datum osv och även ifall jag kommer att göra en kategori om denna graviditet.

Vi har inga namn ännu, det är väldigt svårt och än så länge känns inget mer rätt än något annat. Vi vet heller inte kön och kommer heller inte att ta reda på det:)
Datum säger jag ingenting om än så länge, jag kan berätta efter ultraljudet:) jag kommer snart att göra en kategori så att det blir enklare att hitta här i bloggen!

Kram


Mellan mål på jobbet.

Inatt var ingen bra natt. Jag gick och la mig vid 8 igår i sängen och kollade på "Sofias änglar" och hoppades kunna somna där efter .
-men tji fick jag..
Somnade Inte förns flera timmar därpå och vaknade även flera flera gånger under natten av oro. Tillslut ringde iallafall väckarklockan och jag åkte till jobbet strax innan 06 och här är jag nu.
Sitter och försöker få i mig lite mellanmål, en banan.

Imorgon väntar barnmorskan och jag skulle bli mycket förvånad om jag gått upp i vikt med tanke på mitt mående, men vi får vella se!

Jag är så himla lycklig.
Min (snart blivande) man och allra bästa vän, min fina dotter och hennes lillasyskon som vi äntligen får träffa i sommar.. Allt är bara så himla bra!
Jag älskar er..


I'm back!

Nu var det ett tag sedan sist, men jag har utan att ljuga legat nerbäddad dygnet runt dom senaste dagarna..
Mår fortfarande jätte dåligt dygnen runt och spy hinken följer mig hack i häl här hemma ifall jag skulle spy.

Lovis sover för tillfället middag så just nu är det väldigt lugnt här hemma, men snart vaknar hon så då blir det full fart igen fram till läggdax.
Får se om jag orkar ta mig till solariet idag, jag behöver lite färg inför morgondagens arbetspass och även onsdagens besök hos BM, då jag ska vistas bland folk. Just nu glider jag mest runt som en riktig blekfis.

Puss


Tråkiga dagar.

Då jag aldrig gör någonting om dagarna längre så har jag faktiskt inte så mycket att dela med mig utav här om dagarna. Det blir lätt en massa klagande nu när jag mår som jag mår - så det skippar vi att prata om idag.

Annars då? Jo idag var det begravning på förmiddagen och fika därpå med släkten, sedan nu på kvällern hade vi faktiskt en liten "date" jag och min fina thias. Vi köpte med oss Max mat hem och sedan gick vi på bio på kvällskvisten. Den var grym! Så har ni inte sett "en gång i Phuket" så rekomenderar jag starkt att se den!

Nu ska jag faktiskt sova , jag är så galet trött och har inte sovit eller vilat på hela dagen.


Inte alls kry.

Som jag nämnde tidigare så blev det väldigt lugnt idag, jag har vart sängliggande hela dagen och känner mig inte alls kry. Det känns verkligen som att jag har magsjuka.. Hur kan det lilla livet i magen påverka mitt mående så fruktansvärt mycket, det är helt galet. Om det ska fortsätta såhär kommer jag gå ner istället för upp i vikt.. Men det finns dom som har det värre så jag ska bara vara tyst!:)

Snart tänkte jag göra en ny kategori iallafall, så jag kan spara alla inlägg angående denna graviditet där, annars blir det så rörigt. Dock kommer vell den idéen gå i krach ganska snart eftersom att jag (nästan) bara skriver via mobilen.


Hemma från jobbet.

Godmorgon.
Idag skulle jag ha jobbat egentligen, men då jag mår som en påse skit och hade frossa igår så fick det bli sjukanmälning.
Det blir med andra ord väldigt väldigt lugnt idag. Jag ligger fortfarande i sängen och funderar starkt på att ta en tablett mot illamåendet, men jag får så innihelvete ont i huvudet av dom så jag vet inte. Måste nog till hälsocentralen och få nån ny medicin så man blir människa igen, för just nu kan jag aldrig vara mig själv!


Skillnad.

Till skillnad mot min graviditet med Lovis, mår jag väldigt mycket sämre. Med Lovis mådde jag illa lite i början, men denna gång har jag mått dåligt sedan jag plussade.
Jag har provat med allt möjligt för att undvika detta, men utan resultat. Har provat både "seaband" - armband mot illamående , tabletter ,småäta, men ingenting verkar fungera.
Som tur är så går det vell över inom en snar framtid.

Men har ni några bra tips mot just illamående så är dom varmt välkomna.


RSS 2.0