Önsketanke!

Guud vad jag önskar att appen funkade just nu! Vi har verkligen tusen miljoner saker att stå i inför bröllopet på lördag så det vore så kul att dokumentera allt vi ska göra imorgon i bilder allteftersom saker sker. 
-men icke sa Nicke!
 

Just nu är jag på jobbet iallafall, slutar imorgon vid 08.
Har vart iväg en sväng och gjort nya naglar och även köpt lite hårspännen och smycken inför lördag.
Så imorgon ska vi "bara" fixa resten, dvs allt med mat,tält,dukning osv.
 
TÄNK ATT VI ÄR GIFTA I ÖVERMORGON!

Gravid vecka 31.

(30+0)

Här kommer bilderna jag missade att lägga upp förra veckan.


kottens vagn.

Dethär är kottens blivande vagn. Vi köpte alltså bara en svart citykorg till våran nuvarande vagn citycross, som lovis har haft. Men eftersom att hon vägrar att åka vagn längre så får kotten ta över chassit.
Sen kommer vi ju även att köpa en syskonsulky också som vi kan ha när vi åker på resor och så..



bilder från stugan.

Här kommer lite bilder från sist vi var i stugan. Då målae vi färdigt taket , satt upp gardiner som jag sytt och ställde dit blommor i båda fönstren. + att vi trimmade hela tomten.

Och på måndag blir skorstenen inne putsad, så efter det kan vi ta dit en sotare och sedan börja elda!


bilder från midsommarafton.

Här kommer lite bilder från våran midsommarafton då jag vart så effektiv och fört över dom till datorn!
-Heja mig!



Äntligen hemma.

Äntligen är bröllopsklänningen hämtad och hänger så fint inne i sovrummet i sitt fodral.

Jag och min fina svägerska var iväg och hämtade den idag på eftermiddagen. Jag provade den även en sista gång inför bröllopet (som för övrigt äger rum nu i helgen). 
Tänk att vi snart är gifta, thias och jag, man och fru.. Tänk att detta är mina sista dagar som Frida Höglund. Efter helgen heter jag Frida Gyllenskepp, vilket förstås skär lite i hjärtat. Jag vill ju heta lika som mina syskon.. 
Men men, ingenting kommer förändras mer än namnet och det vet dom ju.
 
 

Tappat lusten..

Jag har verkligen tappat lusten till att skriva nu när appen inte fungerar. Så himla tråkigt!
Har struntat i att lägga upp gravidbilder på två veckor pga det, så tråkigt tycker jag att det är att sitta vid datorn istället för mobilen..

Går iallafall in i vecka 32 idag (31+0)..

Vagnen är här!

Jag glömde förresten att berätta en rolig sak.
Kottens vagn har kommit !!! Det känns så sjukt overkligt att lovis snart ska bli storesyster.

Den var iallafall jättefin och än så länge är vi jättenöjda.

Glad midsommar!

Appen fungerar fortfarande inte för mig så det får bli ett inlägg här ifrån datorn efter massa svärande över att ingenting fungerar som det ska.
Imorse slutade jag iallafall jobbet klockan 08, åkte hem och väckte min fina familj för att hinna med dagen. Vi åt en god frukost tillsammans innan vi sedan fixade till oss själva och gjorde Lovis redo för att åka iväg. Det fick bli Lovis nya fina klänning dagen till ära , hon var så obeskrivligt vacker. Jag är så stolt över att vara hennes mamma!

När klockan började närma sig 12 åkte vi till affärn en sväng och handlade massa gott att ha med oss till midsommarfirandet. Jordgubbar,chips.burkläsk,festisar,ostkrokar och lite godis..
Åkte till thias familj innan vi sedan åkte fyrhjuling med släp tillsammans till midsommarstången i alborga. Där fikades det , dansades det och tävlades i diverse olika saker. Bland annat tipspromenad.
Lovis dansade runt stången och var lyckligare än någonsin. Jag själv satt brevid och tittade på och var helt slut i både kropp och knopp utan att ha gjort ett skvatt. Det märks väldigt tydligt nu att det börjar närma sig slutet av graviditeten. Såfort jag är ute i värmen känner jag mig uppsvälld som en vattenballong och blir helt slut..

Vi har iallafall haft en jättemysig dag och såfort appen börjar fungera igen så ska jag "ta ikapp" med alla bilder som jag inte kunnat lägga ut nu under tiden som den inte fungerat.

Båttur.

Imorse blev det ingen sovmorgon för min del, Lovis tyckte att vi skulle gå upp klockan sju så det var ju bara att hänga på. Åt en varsin stor portion gröt till frukost innan vi sedan gjorde oss redo för dagen. Det blev dock inte riktigt som vi hade tänkt oss. 
Tvinken var iallafall att vi skulle åka båt,vilket vi också gjorde. Men när vi väl satt på en ö ute på sjön och hade plockat upp picknicken så blev Lovis övertrött och trotsigare än trotsigast, så vi fick åka hem igen så att hon fick sova. Så nu sover hon för fullt och jag ligger ute på balkongen och solar i värmen. Hade jättegärna lagt upp lite bilder om jag inte vore så jäkla lat . Vägrar använda datorn, så himla tråkigt och tidskrävande ;)

Gravid vecka 31.

I måndags gick jag som dom flesta säkert redan vet in i en ny vecka, nämligen vecka 31 (30+0). Men eftersom appen fortfarande vägrar fungera så blev det varken bild eller text då.
 
Allting flyter på iallafall och magen växer som aldrig förr! Jag mår fortfarande jättebra och kan jobba precis som vanligt bortsett från att jag blir trött tidigare och får lite ont i ryggen om jag lyfter mer än nödvändigt. Jag har dock blivit beviljad havandeskapspenning från och med 30 juni fram tills förlossningen (vilket är maxtiden), men jag kommer fortsätta att jobba så länge jag orkar och som det känns nu så orkar jagförhoppningsvis juli ut. Det känns bara dumt att gå hem och tjäna skit lite när man endå känner att man orkar lite till..
 
Vagn då? Jodå, den ska komma i slutet på månaden, vilket borde vara vilken dag som
Helst. Jag längtar tills vi kan bädda iordning den ! 
Kläder har vi också köpt, men bara enstaka plagg, vi har liksom den största fokusen på bröllopet just nu så i bland glömmer vi till och med bort att jag är gravid ..Det ska bli så jäkla skönt när bröllopet är över!!
 
Nu ska jag ta upp Lovis och göra oss klara, sen är det en båttur med syster och Emelie som gäller!
Puss

Halsbränna!!

Med en halsbränna utan dess like så kryper jag nu ner i sängen på jobbet för att sova. Imorgon när jag kommer hem ska först vila en stund innan jag skjutsar hem min kära syster som även hon slutar jobbet imorgon bitti . Efter det, då jäklar ska jag sola! För som det ser ut just nu så är det ju lika bra att börja spöa varje dag fram till bröllopet om man ska se skillnad på mig och alla spöken på kyrkogården..
För någon riktig sol har man ju inte sett skymten av på ett bra jäkla tag.

Puss och godnatt

70 dagar.

Sitter på jobbet och kikar på mina graviditets-sopar och inser att det bara är 70(-+...) dagar kvar tills vi blir fyra i familjen.
Det känns så himla overkligt trots att jag sitter här med en kanonkula till mage och tätare toabesök än någonsin.

Bebisen rör sig förresten mer än någonsin nu och jag passar på att känna och ta till vara på all rörelse , för snart blir det ont om plats och inte alls lika mycket aktivitet .

Kunde jag så skulle jag lägga upp en bild, men det funkade visst inte..

På jobbet.

Skrev ett inlägg tidigare idag via sms men det verkar inte ha kommit upp så jag provar igen, denna gång via blogg.se eftersom att appen fortfarande vägrar att funka..

Idag är jag på jobbet , slutar imorgon bitti och då jäklar ska det antingen bli en tur till stugan eller en sväng på stan för att leta bebiskläder, bröllopskläder till lovan o thias och midsommarkläder till oss allihopa. Eller så hinner vi med båda delarna om vi är riktigt effektiva:) sen jobbar jag på söndag igen! Veckorna går så sjukt fort nu när man har att göra hela tiden. Är det inte jobb så är det stug projekt. Men det är ju kanonbra och det bästa av allt - man hinner aldrig göra av med några pengar !

Iallafall så kommer thias och Lovis hit snart. Dom ska troligtvis sova här eftersom vi alla ska kolla på fotbollen tillsammans ikväll. Det kommer bli kanonmysigt! Tråkigt bara att matchen går allderles för sent för att Lovis ska kunna kolla, hon som älskar fotboll..

bryter en vana.

som dom flesta utav er säkert redan vet, är jag ingen hejare på att använda datorn för att skriva inlägg - utan jag är istället en flitig användare utav bloggappen och har mest min dator för att ha filmer och bilder på.Men..som ni säkert också märkt så funkar ju inte den appen just nu , inte för mig iallafall(?). Så då passade jag på att starta bloggdatorn en sväng, annars lär det ju inte bli något skrivet här på ett bra tag..

 


Idag iallafall så har jag följt med min käre svägerska när hon tatuerade sig , jag har även gått en sväng på stan för att leta barnkläder till både Lovis och kotten i magen. Jag känner att det kanske är dags att börja handla lite pyttekläder nu när det bara är lite mer än två månader kvar.
Dock går jag fortfarande och tänker att "äh, det är långt kvar ..jag hinner..sen...en annan dag". Sen känns allt så overkligt. Jag går där bland bebiskläderna och känner på allt i strl 56 , men inser endå inte att jag faktiskt är gravid och ska ha ett barn till snart..

Häromdagen gjordes iallafall en väldigt välbehövlig sak , vi beställde en vagn och en bilstol (där den andre nämnda visserligen var slut,men endå..). så när vagnen kommer så hoppas jag att allt kommer kännas lite verkligare igen , för jag vill gärna hinna njuta av att vara gravid och förstå, innan det är dags att föda fram kotten.


nog om graviditeten..
och till bröllopet istället.


Bröllopet närmar sig med stormsteg och vi längtar tills vi vaknar dagen därpå och allt är över.. det låter kanske konstigt , men det ska bli så himla skönt att slippa tänka , planera och längta. Det är mer än man tror med giftemål! Mycket planering och ännumera pengar.. Även om man som vi , inte alls planerade att lägga ut så mycket på varken det ena eller det andra. Men som tur är så har vi många som vill hjälpa oss med både mat och planering. Som bröllopsinbjudningarna , dom skrev min fina syster för hand! och det var ju inte ETT kort direkt.

jag är så tacksam för all hjälp och jag tror allt kommer bli så himla bra!

 

Men nu blev det lite väl långt här känner jag. Tillbaka till verkligheten! Ha en toppenhelg och ta hand om allt ni har.


Chokladmuffins.

Efter att Lovis ryckt i skåpen efter någonting gott, helst en kaka , i evigheternas evighet , så bestämde vi oss för att baka muffins. Så nu sitter vi och äter nybakade chokladmuffins i väntan på att pappan kommer hem.
Som vi saknar honom när han är borta! Våran älskade thias <3


Gravid vecka 30.

(29+0)


Bilder från gårdagen.

Under gårdagen hann hela hallen bli färdig i stugan. Det är bara en dörrmatta och ett skoställ som fattas.
Vi satt även upp gardinstänger och ställde dit konstväxter i fönstren.
En vedlåda slipade och målade vi från blå till vit och den halvan av taket som ännu inte är målad inne i huset blev halvt skrapad.
Nu ska vi försöka hitta en hemnes dagbädd på blocket som vi kan ha därute, annars får vi köpa en ny.

Har någon utav er en sån till salu så får ni mer än gärna hojta till!!


Mot stugan.

Medans Lovis leker med farmor och farfar åker vi ut till stugan och målar klart det sista och grillar lite korv. Vi har också vart på Ikea där vi köpt lite gardinstänger, ljus och blommor.
Snart kan vi äntligen börja vara där längre än några timmar :)


Gårdagen.

Igår kom thias hem lite tidigare än vanligt,så han åkte hem och hämtade mig så att jag också kunde följa med och hämta Lovis på dagis .
-gissa om hon blev glad ?
Helt tokig av glädje blev hon när hon såg våran bil parkera utanför. Fina lilla Lovis!

När vi hämtat henne så åkte vi hem till thias familj där vi firade mallan som tig studenten. Blev kvar till typ 11 innan vi begav oss till donken för att äta och sedan hemåt. Lovis fick därimot sova kvar där eftersom jag endå skulle dit och jobba idag. Så nu ska vi bege oss dit. Hoppas hon sover en stund till så att man hinner piggna till lite, för fy fasen vad trötta vi är!!



Det närmar sig.

Bröllopet närmar sig med stormsteg, vilket är jäkligt svårt att fatta.
Det mesta är ordnat men endå känns det som att vi har tusen saker att ta tag i! Det går ju liksom inte att börja med exempelvis maten förns dagen innan. Lika med tältet eftersom att vi inte ska hämta det förns dagen innnan. Så dagen innan kommer att bli en väldigt väldigt stressig dag.

Hotell då? Jo, vi har faktiskt funderat lite på högbo hotell, det verkar ju jätte mysigt och dom har ju hur bra frukostbuffe som helst också, vilket jag fick bevisat på min möhippa med min syster och Emelie. Så det lutar faktiskt lite åt att boka en svit där.
Sen att dom har spa där är ju ett plus i kanten om vi skulle känna att vi behöver det första dagen som nygifta:)

Finns det någon av er som kanske har bott på högbo hotell och kan rekommendera det? Annars är jag öppen för andra hotellförslag också såklart :)


Vi väntar på dig.

Nej ni, det är nog ingen ide att lägga upp några bilder på magen förns vi går in i en ny vecka igen. Knäppte inga i måndags så det känns ju dumt att knäppa NU när det endå snart är ny vecka igen.

Nåväl.. Här har ni tre bilder från igår när jag var på jobbet.


Ops!

Ops, veckorna går så jädrans fort så jag glömde helt bort att jag faktiskt gick in i en ny vecka igår.
Så jag får vell lägga ut bilder idag istället:)


Godmorgon!

Godmorgon alla solstrålar!
Imorse vaknade jag 9 och var tvärförvånad över att inte lovan vaknat än, så jag satte mig i sängen och läste igenom lite bloggar i väntan på att höra henne ropa på mig(eller thias) som hon gör varje morgon, men icke. Hon sover som en stock än och jag sitter kvar i sängen utan att ha så värst mycket att göra.
Lovan har vart jätte jätte hostig inatt så det är inte så konstigt att hon sover lite längre än vanligt .
Men nu vaknade hon faktiskt!

Upp och göra sig iordning, vänta på Miccis och åka och kika på vagnar. Det känns som att jag måste börja nånstans. Än så länge har jag inte köpt en pinal till det nya livet i min mage och det är ju verkligen inte långt kvar nu.

Puss så länge


Nytt smink.

Idag utökade jag min nessecär lite med nytt smink. Det blev ett löspuder och borste, en primer och en
Jag älskar make up stores smink, helgrymt och värt varenda krona!

Jag hittade även ett par bröllopsskor som jag sedan var iväg och provade till brudklänningen inför justering av längd osv. Så nu är jag snart klar med allt vad det gäller skönhetssaker inför bröllopet. Det enda som fattas är naglarna och ögonfransarna, men det får bli närmare den stora dagen..


Godmorgon!

Godmorgon!
Sitter och käkar frukost i min ensamhet medans dom andra i familjen sover som stockar. Jag ska iväg och jobba ett dygn igen kl 8:) men imorgon , då är vi lediga tillsammans och kan passa på att åka till stugan om det är fint väder. Vilket inte ser så lovande ut om man tittar ut just nu, men..

Ska ut med Svea nu en sväng innan jag åker iväg. Ha en fin dag i regnet!


Fräsch i håret.

Nu är mitt hår äntligen redo för bröllop. Det är färgat, förlängt och inklippt utav min fina Malin. Jag är helnöjd och ser fram imot att se vad det blir för bröllopsfrisyr jag kommer att ha på den stora dagen.

Nästa vecka ska klänningen provas igen för att sedan sys upp och eventuellt justeras ifall magen inte får plats.

Spännande spännande!

Här är tre bilder, före-under-efter.


Svar till "Sofia".

Nej , jag föder inte innan bröllopet.


Inför bröllopet.

Just nu färgar mallan mitt gräsliga hår. Kände att det var dax efter flera månaders "uppehåll". Det blir fortsatt mörkt och även en förlängning efter färgningen. Så ikväll kommer jag känna mig som en ny människa!

Snart är det äntligen bröllop!!<3

(bilden är tagen innan färgningen)


RSS 2.0