Kvällsfika.

Efter en kväll i hedesunda så är Lovis nu lagd och vi sitter och äter kvällsfika:)


<3

Lovis ute på äventyr tidigare idag.


Gravid vecka 28.

(27+0)


Minnesvärd dag.

Klockan åtta imorse vaknade vi utav att min syster och empa knackade på för att dra med mig ut på äventyr. Jag hade ingen aning om vart vi skulle så jag satt med ögonbindel hela bilresan som tillslut visade sig gå till högbo där vi åt världsgod frukostbuffe och spa-ade hela långa dagen! Jag gjorde ansiktsbehandling med massa bra produkter och portömning, så himla skönt. Vi gick även på något "pass", typ som yoga. Jag höll på att dö av skratt!! Inte min grej tror jag, men roligt som fasen var det!

När vi hade spa-at enda fram till klockan 15 då dom stängde så åkte vi ut till stugan och grillade hamburgare med Lovis, thias och hans syster. Shit vad mysigt det var och Gud vad fint väder vi haft hela dagen!

Tack till min underbara syster och Emelie för en UNDERBAR dag!


Vilken dag!

Vilken Dag vi har haft! Lovis har premiäråkt båt och älskade det. Flytvästen stortrivdes hon i och hon somnade på två röda i mitt knä när vi hade åkt båt ett tag. Medans hon sov i mitt knä så la vi till i forsbacka så att pappa och thias kunde gå upp till pizzerian och köpa mat som vi sedan satt i båten och åt, riktigt underbart!

Hon fick prova köra med morfar också och var hur nöjd som helst hela tiden.
Så åka båt ska vi verkligen försöka göra ofta i sommar..

Älskade älskade Lovis, jag är så glad att du finns.


Shoppingdag.

Imorse när jag slutade jobbet klockan åtta så åkte jag hem fort som tusan och lämnade packningen och gick ut med Svea innan jag sedan begav mig ut på äventyr med min fina vän Mikaela. Vi åkte först till lager 157 i jakt på sommarkläder för oss med stora magar, men utan några större resultat. Jag hittade dock lite saker till lovan, som alltid.
Efter lager blev det köpis och nu på kvällern fick det bli stan en sväng, så nu jävlar har jag iallafall ett plagg att sätta på mig, OM det nu fortsätter att vara varmt vill säga.
Annars får jag vell fortsätta luffa runt i tights och stora stickade tröjor hela sommaren ut..:)

Min dag har iallafall vart toppen mysig och jag är så glad att du Mikaela finns i mitt liv igen.


Obeskrivlig längtan.

Jag längtar efter dig min skatt <3


Sommarvärme!

Shit vilket väder vi har alltså! Kan knappt tro att det är sant. Jag som trodde att det aldrig skulle bli sommar-men tji fick jag.
Sitter på jobbet just nu, inomhus. Orkar inte ens vara ute för att det är så varmt. Dessutom så sväller hela jag upp så fort jag går ut, riktigt jobbigt. Men så är det när kroppen ska envisas med att vara höggravid mitt i sommaren..;)
Jag undrar jag hur fa-an jag ska få på mig bröllopsklänningen om sisådär en månad..


.


Mys med moster Malin!

Sovmorgon till tusen tog Lovis idag, blev tvungen att väcka henne tillslut! Man blir trött av att vara på dagis har vi märkt..
När vi ätit frulle och klätt på oss åkte vi ut till moster Malin och Emelie för att umgås. Vi tog en promenad till vattnet och lät Svea bada tills hon storknade. Lovis blev bra sugen på att bada hon också- tills hon kände på vattnet!
Men eftersom det var sånt fint väder så fick hon springa barfota i gräset iallafall..

Min fina fina tjej !


Gravid vecka 27.

(26+0)


Hemkommen efter jobb.

Efter en jobbhelg på 48 Tim sammanlagt är jag nu hemma igen. Lovis är på dagis och thias jobbar så det är tyst som i graven här hemma bortsett från Sveas djupa andetag som hörs ifrån hennes bädd.
Har hunnit med en promenad med henne och ätit en liten frukost sedan jag kom hem och nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen och slumra till en stund. Det tar på krafterna att vara "höggravid" och mamma. Vi har dessutom målat hela lördagen i stugan så min rygg mår Inte direkt bra!

Efter jag vilat så ska jag ta en sväng till solariet för att få lite färg. Man vill ju vara brun och fin på bröllopsdagen.
Det är mycket nu med allt som ska köpas och fixas innan det är dax, men det kommer bli en underbar dag, det vet jag..


Ni borde skämmas.

Tidigare idag åkte jag ifrån jobbet en sväng för att kunna åka och välja bröllopstårta med min fina thias.
Vi valde att gå till lido då dom verkade jätte bra och trevliga när vi var där tidigare i veckan.
Men när vi kom dit idag och berättade att vi kommit för att välja och beställa bröllopstårta så var det en helt annan ton på dom som jobbade där..
Riktigt dåligt bemötande och inga frågor eller nånting! Vi frågade exempelvis pm dom hade utkörning och till svar får vi
-ja, adress?
Det var inga frågor om tider eller nånting , så det fick vi fråga själva:
- vill ni inte veta tid eller så?

Nej uch, riktigt oproffsigt..
Fördelen var att dom hade olika mousser som fyllning villet dom INTE hade på centralbageriet, utan där körde dom BARA gräddtårtor utblandat med frukt(?!)

Nåväl, det blir säkert bra tillslut endå. Om jag så ska baka tårtjäveln själv:)


Jobbhelg.

Dax för jobbhelg igen för min del. Jobbar idag tills imorgon och på söndag till måndag. Så långledigt blir det inte för min del! Men vi ska vell försöka klämma in ett besök i hedesunda för lite målning på lördag kanske, så det blir färdigt Nångång :) det är vell mest det vi faktiskt gör när vi väl har ledig tid tillsammans..

Nåväl, thias och lovan sover som stockar nu iallafall och jag ska slänga i en matlåda i väskan och bege mig till jobbet. Sen på förmiddagen Nångång ska jag och thias iväg en snabbis och beställa bröllopstårtan!!!!:)


Inge dagis.

Inge dagis idag för lovans del, istället har hon långledigt fram tills på måndag. Jag är så trött så att det känns som att jag ska gå av på mitten trots att jag gått upp samma tid varje morgon i över en vecka, knepigt.

Nu ska vi äta lite go frukost tillsammans innan vi väcker moster malin som vi nog ska hälsa på idag:)


Russintjejen.

Trots frukost så skulle Lovis bestämt ha russin efteråt , så nu mumsar hon russin för fullt innan vi ska bege oss till dagis.
Fina lilla tjej<3


Gravid vecka 26.

(25+0)


Projekt Sommarstuga.

Igår passade vi på att ta en dag i hedesunda igen bara jag och thias. Lovis fick leka med moster Malin och Emelie medans. Det blev verkligen mycket gjort och kände oss riktigt nöjda när vi åkte hem igen!
Vi hann med att måla alla lister, både golvlisterna och runt fönstren. I fönstren och runt dörrarna. Så nu börjar det kännas fint på riktigt.
Dock har vi helvetesprojektet kvar - skrapa taket och måla det! Och även lite småfix som att sätta dit kakel i köket och måla panelen.
Vi har att stå i med andra ord! Men det kommer bli riktigt fint när det väl är klart.


Tävling.

Gårdagen spenderades på fyrhjulingstävlingen i alborga med Lovis. Pappa thias tävlade men fyrhjulingen pajade tyvärr i andra åket. Annars gick det jätte bra och han var jätte duktig!
Efter första åket blev Lovis allt för trött så jag blev tvungen att åka hem med henne en sväng så hon kunde sova en stund innan vi åkte tillbaka till alborga för att hämta thias..
Medans han skruvade ihop det som var trasigt på hjulingen fick Lovis leka med tottohästarna hemma hos en som bor där. Och Guuud så nöjd hon var!
Hon älskar verkligen hästar, och alla andra djur också för den delen.


Det finaste vi gjort.


Bm besök.

Igår efter att jag hämtat en skitglad Lovis på dagis så åkte vi hem till mamma en sväng. Lovis fick vara där medans jag skulle besöka barnmorskan en sväng..
Allting såg super bra ut och jag låg i underkant utav kurvan - precis som när jag var gravid med Lovis!
Magmåttet mätte 22 , vilket också är exakt det måttet jag hade med Lovis i denna vecka.
Hjärtljudet visade efter en massa sparkar och vägrande från bebis sida 150.

Vikten därimot.. Sist vid denna tid hade jag gått upp 3 ynka kilo, men denna går har jag redan gått upp 7 tunga kilo!
Dock började jag på en lägre startvikt denna gång så det gör faktiskt inte ett dugg. Allt försvinner efter förlossningen hur som..:)


Äntligen!

Idag är det äntligen dax för besök hos barnmorskan igen, men först åker jag och min tjockismage och hämtar världens bästa lovan på dagis :)


Sveamys.

Myser med svea i väntan på att åka och hämta Lill lovan på dagis.


Sista inskolningsdagen.

Idag var det sista inskolningsdagen med förälder för Lovis, så idag fick moster Malin vara med henne på dagiset. Allt gick så himla bra och Lovis trivs som bara den! Idag sov hon middag 2 Tim och 15 minuter ute i vagnen på dagiset innan syster min blev tvungen att väcka henne inför hemgång..
Jag blir så varm i hjärtat av att se henne trivas så mycket som hon faktiskt gör där. Synd att hon bara ska gå där tills augusti då hon byter till ett dagis här i Valbo. Men det blir säkert bra det också!

Imorgon ska jag lämna henne helt ensam från 9-14. Spännande!


Gårdagens målning.

Igår åkte vi återigen ut till hedesunda. Vi passade på medans Lovis fick vara hos farmor och farfar sin..
Vi hann med att måla KLART väggarna i "stora" rummet och ytterligare ett lager färg på halltaket. Så nästa gång kanske även hallen blir färdigmålad.
Sen återstår "bara" skrapning och målning av taket , putsa klart skorstenen och måla i köket.
SEN kan vi kanske Premiärsova där ute. Just nu skulle man frysa ihjäl med tanke på att det Inte går att elda!

Vi hade en Skitmysigt dag tillsammans och efteråt tog vi en varsin pizza på en resturang i hedesunda innan vi återvände till Valbo!

Vi var förresten ute och åkte lite fyrhjuling på eftermiddagen också, skit mysigt!


Gravid vecka 25.

(24+0)


Det tar sig..

Igår var vi återigen ute i hedesunda. Denna gång stod slipning och målning på schemat. Så vi hann slipa allt och måla ett lager färg i hela stugan. En vän till thias följde också med och hjälpte till och tur var vell det för Lovis ville bara bli buren hela dagen..

Det blev iallafall riktigt fint, det vi hann med. Nästa gång ska vi försöka bli klar med målningen och påbörja färgskrapning av taket inne.


Hos pappa.

Inlägget skulle egentligen kommit upp i förmiddags.

Eftersom vi fortfarande har vinterdäcken kvar på ena bilen bestämde vi oss för att åka ut till pappa och byta, innan man åker på böter.
Så nu håller thias på med det och jag sitter och solar ute på gården. Det är verkligen stekhett! Riktig sommarvärme!
Lovis plockar blommor med morfar och Svea springer runt med en trasig fotboll.

Allt blir så jäkla mycket bättre så fort sommaren närmar sig. Och snart får vi äntligen träffa Lovis lillesyster/bror också!
Glömde lägga upp bilder igår, så de får bli ikväll istället .


RSS 2.0