Trötta barn.

Mina barn är trötta idag, en sover på vardagsrumsmattan och en i famnen, så nu är det ovanligt tyst här hemma..


Godmorgon.

Godmorgon, hoppas ni alla sovit toppenbra. Själv ligger jag i sängen med pysen och beundrar honom när han sover. Han ser ut att sova så himla skönt.
Börjar fundera om det är nå fel på Lill Lovan, hon sover fortfarande(!) och det händer verkligen inte ofta. I vanliga fall vaknar hon senast 05 och skriker att jag ska hoppa upp och kolla på barnprogram med henne. Men vaknar hon inte innan 08 så måste jag väcka henne så vi hinner till dagis, men innan dess borde hon nog ha vaknat..


Finskor.

Innan Lovis skulle sova fick hon följa med mig till skoaffären för att köpa nya skor. Hon var världens duktigaste och blev en helt överlycklig när hon fick sätta på sig dom nya skorna redan inne på affären för att sedan ha dom på sig hem.
Väl hemma spatserade och dansade hon nöjt runt och visade skorna för sin pappa.
Fina fina Lovis!


Djur i myshörnan.

Piffade till väggarna i Lovis myshörna idag med lite djur.


Filmmys.

Imorse efter jag lämnat Lovis på dagis åkte jag till Venna och Max för lite filmmys. Så här ligger vi nu, alla fyra, och kollar på transformers (Max valde film). Så myysigt!


Promenad med familjen.

Kom precis hem från en promenad med familjen. Lovis gick duktigt hela vägen och pysen satt i bärselet på mig, tänk vilken underbar familj jag har . Ni är bäst!


MysPysen.

MysPysen sover i min famn och Lovis i sängen, lugnt och skönt med andra ord.


Två tröjor.

Fyndade två nya mysiga tröjor nyss då vi var och handlade. Riktigt skönt med nånting nytt..
Två åkte in och två åkte ut - som det ska vara.


Tacksamma jag.

Jag måste bara säga att jag är så fruktansvärt tacksam över det jag har. Vem hade kunnat ana för 5 år sedan att mitt liv skulle se ut såhär..
Två underbara barn, världens bästa man, ett underbart jobb & flera fina människor runt omkring oss som alltid finns här för oss.
Tack, tack för att ni gör mitt liv så fint!


Lovis och morfar.

Morfar kom och hälsade på Lovis idag.!


.

Som vanligt nu för tiden hamnar bloggen lite "vid sidan av", jag har så mycket annat för mig och instagram vekar har blivit min "nya grej".
Men nu tänkte jag ge er ett livstecken och bjussa på lite bilder.

Imorse lämnade jag lovan på dagis vid nio i vanlig ordning. Det gick jättebra och när hon såg barnen hade hon knappt tid att ge mig en hejdåpuss. Men jag fick en tillslut och kunde åka hem som en nöjd mamma.
Passade på att åka till affären på hemvägen där jag köpte blöjor, ersättning och ingredienser till en Västerbottenpaj som jag sedan slängde ihop medans pysen sov.. Den blev grym!
Om en stund ska jag hämta hem Lovis och sen kommer syster och Emelie hit för att vara med barnen medans jag åker iväg på återbesök hos barnmorskan. Ska försöka få tag i min förlossningsjournal när jag är där så att jag kan skriva den där förbaskade förlossningsberättelsen Nångång..


Dagisalbum.

Igårkväll blev vi äntligen färdiga med Lovis dagisalbum.


Visning.

Igår var vi iväg på en husvisning. Tyvärr är det nog ingenting för oss då det var mycket fel och problem med huset.
Det kändes väldigt tråkigt att det var så mycket fel och att det inte var vårat drömhus, men nu är vi igång iallafall. Sen om det dröjer månader eller år innan vi hittar något , det får visa sig..
Än så länge trivs vi och får plats där vi bor nu.


Morgonpigg tjej.

Sitter i soffan med min morgonpigga tjej som vaknade strax efter kl fem imorse. Pysen sover i sängen och jag har nog aldrig vart så trött som jag är just nu.. Tog med mig täcket till soffan i hopp om att kunna slumra till lite, men det fick jag inte för Lovis. Gullungen min


Svar till Sandra.

Självklart. Dom är köpta på gekås i Ullared i somras.


Svar till sandra.

Självklart. Dom är köpta på gekås i Ullared i somras.


Bilstol säljes.

Be safe iZi kid X3, säljes 2000:- (nypris 4000:-)
Självklart okrockad och i fint skick. Skicka en kommentar med telefonnummer eller mailadress om du är intresserad så kontaktar jag dig.


Svar till "Joss".

Här kommer bild på det positiva testen då jag väntade min älskade Pys.


Svar till "Joss".

Absolut. Jag har bilder på bådas test, men dock bara Pysens test på telefonen så jag visar dom så länge..
Mina symptom..oj.. Båda mina barn har ju vart planerade och efterlängtade så jag har ju liksom haft stenkoll så fort mensen vart minsta lilla dag försenad. Så det första tecknet har vart utebliven mens. Sen har det vell vart dom "vanliga" symptomen också som illamående, spända bröst osv.


Samlar krafter.

Medans båda mina barn sover middag passar jag på att samla krafter framför "det okända". Är helt slut i både kropp och knopp!


Svar till Josefin.

Nej , det där priset är utan sänggaveln och nack-kuddarna.
Allt tillsammans blev 9 tusen nånting.


Ny säng.

Här är vår nya fina säng vi fick hem igår. Köpte även nya sängbord och stora vita kuddar.
Jag har nog aldrig sovit så skönt som jag gjorde inatt! Lätt värd varenda öre!


Fina lille pys.

Jag blir så lycklig när jag ser dig, min älskade son.


Sådär ja.

Sådär ja, då var Lovis lämnad på dagis och lille Pys sover på balkongen. Ska passa på att tvätta,plocka och greja lite medans.


Världens finaste.

Världens finaste lilla Pys! Han har blivit så himla stor <3


Ny säng.

Imorgon hämtar vi äääntligen hem våran nya fina säng som vi köpte idag. Gud så skönt det ska bli!


Pys och kusin.

Igårkväll hade vi bingokväll i vanlig ordning. Vi åt en massa gott och medans vi spelade så låg lille pys och sov på sin o-kläckte kusin, så jäkla sööt!


Fjärran höjder.

Eftersom pappa thias jobbade idag så passade jag och Lovis på att styra upp en dag tillsammans bara vi, eller utan lillebror rättare sagt.
Så lillebror fick vara hos farmor och farfar medans vi och Lovis faster tog en sväng till fjärran höjder för att bada.
Lovis var vell inte direkt jätteförtjust till en början, men när hon tillslut valde att åka rutchbana med faster Moa så blev det genast mycket roligare.

Efter badet åkte vi till McDonalds och åt lunch innan vi sedan åkte tillbaka och hämtade lillebror som sovit under tiden vi var borta..

Tack Lovis och Moa för en toppendag!


Mina fina.

Pappa thias myser med barnen ,tidigare idag då vi var och hälsade på thias föräldrar.


Kvällsbloggarn?

Kvällsbloggning verkar vara min grej nu för tiden. Tråkigt, jag vet.. Men jag har finner liksom inte tid till att skriva mer än på kvällarna eftersom barnen tar upp den mesta tiden av dagen. Sedan har jag inte så mycket att skriva längre heller för den delen.

Nåväl. Idag har jag iallafall vart ensam hemma med Pys eftersom att pappa thias jobbade och lovan var hos moster Malin och Emelie. Mysigt med bebisgos hela dagen. Synd bara att han ska ha så himla ont i magen hela tiden. Det skär verkligen i mammhjärtat att höra och se hur ont han har..

Nu ska jag krypa ner och försöka samla ihop lite sömn inför morgondagen då jag (även då) är ensam hemma med barnen. Vi får vell se vad vi hittar på för bus att fördriva tiden med.


Myskväll i A-bo.

Efter en helmysig kväll hos syster och empa är det nu dax att krypa ner i sängen. Lovis blev kvar hos dom och pysen sover för natten så det är ovanligt tyst (men skönt) här hemma just nu..

Imorgon väntar en dag ensam med lille Pys då pappan i huset jobbar och står i.


6 veckor.

För 6 veckor sedan föddes min älskade Pys. Om du bara visste vad lycklig du gör mig!


BVC med pys.

Idag var det äntligen dax för BVC besök igen med pysen. Det gick jättebra och han håller kurvan på både längd och vikt. Han är nu 58cm och väger 5185gram, min stora lilla pys.


Du & jag.

Har fått lite "smygkik-bilder" från vårat bröllop och jäklar vilka fina bilder Jessica har tagit på våran stora dag. Längtar så himla mycket tills vi får se resten utav dom fina bilderna.


Bloggdesign.

Som ni ser och som jag har fått hört X antal gånger så har jag kvar min (vääääldigt) gamla bloggdesign. Så jag tänkte att det är på tiden att fixa till det inom kort. Ska be min fina man göra en ny med nya bilder och ny info idag , så får vi se när den blir klar helt enkelt.
Håll utkik!


Det enda rätta.

Såhär går jag runt med pysen dag ut och dag in. Han är nämligen bara nöjd då man bär runt på honom..
Det gör så ont att se honom så ledsen och inte kunna trösta.Mitt fina lilla knyte.
Har iallafall börjat med droppar nu så förhoppningsvis blir det liiiite bättre.


Kärlek.

Köpte det här fina prydnadshjärtat igår som tecken på vår kärlek. Fick nämligen presentkort på cervera på vårt bröllop så då kändes det bra att köpa någonting som symboliserar vår kärlek..


Soffhäng.

Efter en mysig bingokväll med syskonen och respektive, sitter vi nu i soffan och slappar lite innan vi ska krypa ner och sova och börja en ny vecka .
Håller tummarna för att pysen sover inatt så jag orkar leka med Lovis hela dagen imorgon, känner mig faktiskt mer död än levande nu för tiden! Det tär på krafterna att ha en trotsig tvååring och en kolikbebis vill jag lova.


Nytt till vardagsrummet.

Efter inköpet utav tvbänken igår så har det blivit lite fler inköp till vardagsrummet. Bland annat en filt, soffkuddar och en hustomte.. Thias tycker att alla ska ha en sån, sen ska man helst döpa den också - annars betyder det otur!
Jag fick snällt hålla med och ställa upp tomten på hyllan i vardagsrummet. Nu fattas bara ett namn, förslag mottages gärna..


Nya tvmöbler.

Bestämde oss för att införskaffa nya tvmöbler igår,vita.
Så jäkla snygga och fräscha!


Svar till anonym.

Nej, det är inte ett smeknamn, han heter Pysen.


Egen kategori.

Självklart ska Pysen (liksom sin syster) ha en egen kategori.
Har faktiskt tänkt på det sedan han föddes men det verkar inte fungera att göra från mobilen och jag sitter ju som ni vet inte så ofta vid datorn ,eller  rättare sagt aldrig.

Men,nu har Pysen iallafall en egen kategori.. Bra va?

Svar till Amanda.

Jag spelade jättemycket förrut men nu har jag inte ens den appen längre så jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag hette..tyvärr:(


Svar till anonym.

Som jag skrev för ett tag sedan så fick jag tyvärr ingen journal vid hemgång från bb så jag kan tyvärr inte skriva någon förlossningsberättelse ännu eftersom att det hände allt för mycket för att jag ska minnas.
Jag ska dock be om journalen vid återbesöket hos barnmorskan och hoppas därefter kunna börja skriva på förlossningsberättelsen. Så håll utkik! Den kommer förhoppningsvis denna månad.


Pysmys.

Pysmyser i soffan medans storasyster Lovis sover middag. Tänk att jag äntligen fick dig efter att ha förlorat ett barn, en äggledare och allt mitt hopp om att någonsin bli gravid igen.
Min älskade Pys, du gör mig hel & tacksamheten jag känner över att ha fått dig (& din syster) är obeskrivlig.


Lillefot.

Bebisfötter och händer måste vara det absolut sötaste som finns!


Leende.

Fick ett litet leende på bild när jag busade med pysen. Världens finaste! Jag glömmer allt negativt i mitt liv när jag ser på dig min skatt.


Lyktorna.

Har fått några förfrågningar om lyktorna jag köpte igår. Dom är köpta på blomaffären utanför Coop på köpis.


Finfrukost.

Imorse fixade min fina man frukosten och såhär gött blev det


Pappa-son mys.

Mina fina killar myser i soffan till xfactor.


Bra början.

Två nya lyktor fick bli den första förnyelsen i vårat vardagsrum.
Bra början, tycker vi.
Nu hoppas vi bli av med tvbänken så vi kan köpa en ny Nångång


Säljes.

Tänkte förnya vardagsrummet lite, så nu måste ja göra mig av med soffbordet och tvbänken . Hojta om ni vill köpa!

Soffbord: 600:- (nypris 1295:-)
Tvbänk: 1000:- (nypris 2495:-)
PoK


Min familj.

Samtidigt som vi knäppte kort på Lovis så knäppte vi också kort på pysen..
Han var dock inte på sitt bästa humör just då.

Fina underbara familj!


2årskort.

Äntligen har Lovis 2årskort kommit ut på gd's hemsida.
Så himla fin!!
Mamma älskar dig


Godsaker.

Överraskade min man med att köpa hem lite godsaker igår som vi sedan åt framför teven på kvällern, supergott och supermysigt!


Dansa.

Lovis dansar med Disney junior i väntan på att pappa thias kommer hem från jobbet. Själv matade jag precis klart min trötta pys som sedan somnade i min famn.


Sorry.

Shit vad dålig jag blitt på att skriva, tänker säkert många utav er. Och jag håller med er!
Jag har liksom knappt en minut över om dagarna känns det som , speciellt inte nu när Lovis inte går fulltid på dagis längre. Idag var det kaos hemma vill jag lova! Lovis blev galen så fort jag tog i pysen och var trotsigare än trotsigast. Tur att pappa thias kom hem lite tidigare så vi hann med allt.
Fick skynda mig att byta om när han kom hem för att sedan skynda oss in till stan där vi knäppte kort till tidningen på Lovis och nyföddkort på pysen.

Nu är det därimot väldigt lugnt och skönt , sitter i bilen utanför lägenheten och väntar (med kassar fulla av mat) på resten av familjen som är påväg hem. Jag var klantig nog att glömma hemnyckeln när vi skiljdes åt hemma hos Lovis farmor och farfar för att jag skulle hinna handla till middagen.

Uch vilken röra det blev här nu kände jag!


Första dagiskortet.

Förra veckan knäppte dom dagiskort på Lovis dagis, Lovis första dagiskort. Shit vad tiden går fort alltså..

Bilden är väldigt suddig då jag kopierade den från internet + att jag suddat ut dom andra barnen, men här är den endå.


Storasyster och lillebror.

Lovis blir så stolt så fort hon får hålla i eller mata lillebror. Synd bara att lillebror inte är lika nöjd, han vill mest att jag bär runt honom dygnet runt.


RSS 2.0