Tjugotre år.

Igår fyllde jag tjugotre, tjugotre händelserika och (mestadels) fina år.
Blev väckt runt sextiden på morgonen med fin sång från man och barn. Jag fick även ett par rikrigt fina rayban solbrillor, fantastisk start på dagen med andra ord.


Klockan åtta var det dags för ett dygns jobb, så jag kom faktiskt precis hem nästan. 
Har städat och förberett lite inför i eftermiddag då det blir lite fika här hemma och snart är det dags att baka en tårta.


Tusen tack för alla fantastiska gratulationer igår .

Kram

Ögonbesök.

Imorse när jag gick av mitt 24-timmarspass, åkte jag och Lovis direkt till sjukhuset för ett besök på ögonmottagningen.
Lovis såg från början bara rad 1 och 2 på tavlan med sitt dåliga öga, medans hon idag såg enda upp till rad 6 utav 10.
Med sitt lite bättre öga såg hon idag alla(!) rader utav problem , vilket är helt otroligt. Förra gången såg hon "bara" 8 rader , så en klar förbättring har det blivit sedan hon fick sina nya glasögon med ny styrka på båda ögonen.
Jag blir så glad när det går bra , speciellt idag när det gick extra bra för vår lilla Lovis.
Efter besöket tog vi en fika på caféet i sjukhuset innan jag lämnade Lovis på dagis .
Rust av Lovis rum.

Eftersom vi äntligen är fördig med trappen så är det nu dags att rusta lovis rum. Medans thias var borta så rev jag ut hennes rum, både väggar och golv. Jag kastade ut allt genom fönstret och jääääklar vilken hög det blev.


Längtar tills väggar och golv är på plats och man kan börja ställa in hennes saker så hon får ett riktigt rum att leka och sova i.

Äntligen på plats.

I söndags åkte thias iväg på en veckas bortajobb för första gången , så på lördagen fick vi äntligen upp trappen. Den är så himla fin och jag är stolt över att vi (läs thias) klarade av det, både att bygga den och att vi faktiskt har klättrat upp och ner med två barn på en stege varje jag sedan november.
Medans thias var borta så satte jag dit halkmattor på trappstegen för att undvika att vi eller barnen halkar , sen är det ju rätt fint också.

Ute i regnet.

Imorse när jag och barnen kom hem efter att ha skjutsat Thias till jobbet , bestämde vi oss för att baka en paj. Tanken var att vi skulle ta den med oss ut på gården och äta lunch ute. Väl påklädda och ute, började det spöregna och det slutade med att vi satt på bron och åt paj i regnet..  Men det var mysigt endå . 
Vi hann även rensa bort lovis gamla säng som låg nedanför hennes fönster i tusen bitar . Det känns ju helt fantastiskt att hinna med så mycket innan klockan är elva.
Min fina pärla.Inatt sover den här fina pärlan med mig på jobbet . Tänk att hon blir fyra år i år, fyra år.
Jag är så glad för alla fina och tokiga ord, all omtanke och all glädje du ger mig varje dag.

Så nära.
Igårkväll blev trappen helt ihopbyggd, nu ska den bara småfixas lite innan den äntliiiiigen(!) kan sprutmålas.

RSS 2.0