FredrikHelg


Jag och Fredrik har haft en riktig MYS HELG :)

I fredags så stannade jag hemma från skolan ihopp om att ja skulle bli lite friskare , så Malin kom hit och Mös en stund med mig , sen Ringde Zeffer och sa att Malin Zeffer och jag skulle åka till Lager 157 i Falun och handla kläder !   fasen va trökit tänkte jag , inge pengar :/
MEN , sen kom jag på att vi hade ju fått studiebidrag , så det passade ju UTMÄRKT !  så vi var framme ungefär halv 5 , och dom stände 7 , så vi snabb kollade mest ! men jag hittade allafall HÄÄMSKT snygga kläder .

KORT KOMMER I NÄSTA INLÄGG !

Sen på kvällern åkte jag me malin o zeffer hem till dom o åt sallad , skitsmarrigt ! sen kom Fredrik o Plingade på hos dom runt kl 11 kanske :D Helt underbart , så vi kollade på en film allihopa , sen cyklade jag och fredrik hem till honom.. hans cykel gjorde ont i rumpan :')
Sen somnade vi inte direkt , för vi pillade i garaget lite innan !
Klev upp typ klockan 3 i igår förmiddag och fortsatte skruva bort lite på fiddyn , för senare på kvällen skulle vi åka till BÅLSTA och UPPSALA och hämta en Sving, däck , framgaffel och sånt ...
Vi satt som värsta SEMESTERFIRARE där i bilen med en karta som täckte halva bilen och en stor kartbok :'D
Kom inte riktigt fram som planerat , men efter många fela vägar och många OM och MEN , så kom vi tillslut hem igen efter våran jordenruntresa :)
när vi kom hem var vi i garaget till ca kl 2 sen tröttnade vi :) så vi gick in o kollade på Jönssonligan tills vi tillslut somnade :D och i morse hände inte så mycket , vaknade bara sen åkte vi till OK och köpte Skruv sen åkte fredrik till trödje och jag orkade inte följa med så jag åkte hem istället :) men nu saknar jag honom så jag håller på att spricka .:(


Jag älskar min Fredrik , han är världens mysigaste , punkt slut ! ♥



SNART FLYTTAR VI :D

34 dagar Kvar


Om 34 dagar, då flyttar vi !


japp , nu är allt bestämt .. Kontrakt har skrivits och allt verkar finimang . vi kommer att bo på Kungsgatan 23 i gävle i samma hus som Ica SOLBERGS . Äntligen en 3a !!!
Mitt rum kommer att ha precis lika tapeter som Här ! dvs , olivgröna på nåt vis ! Pontus rum kommer att vara Blått och mamma sover i vardagsrummet ! . Helt underbart !
jag kommer att ha 3 gaberober , förstå vad bra att äntligen kunna få plats med allting .. och inte ha allt på golvet , som de känns just nu .. mamma kommer slippa skälla på Mig pga av att Crosskläderna hänger i hallen och att alla mina skor tar sån förbannad plats.  JAG LÄNGTAR !
Då kommer vi även bo närmare min käraste syster och Zeffer  , vilket jag tycker är helt underbart , för jag älskar dom !

jag har också kommit på att det blir yttligare ett "öde" att prata om , det är bara VISSA som förstår vad jag menar , jag hoppas du läser och förstår vad jag menar :) Vi har alltid haft som ett litet öde som förföljer oss med flytt och sådant :) det är lite små koolt

Men men , idag är jag också väldigt ledssen . Pga en väldigt tråkig sak  ! de som står mig närmast kan fråga och få ett svar .


Jag älskar Fredrik Olsson , ♥

javisst

Prison Break är den bästa TV serien som någonsin funnits !


Nu har jag ätit penselin SNART en vecka , inga förendringar alls ! har fortfarande dom där kramperna i magen och igår hade jag 39gradersfeber :( så jävulskt trist . Jag förstår fortfarande inte vad de är som är fel ! har inte ätit på 3 dagar idag . och inte är jag det MINSTA hungrig heller .. helt obegripligt .

Igår hade jag allafall en jättemysig dag , sov först till 7 . sen så åkte jag inte till skolan för jag mådde skit . men jag åkte allafall o lämnade mina pengar till malin , sen Umgicks jag med min bästa Wiktoria , hon är helt underbar! vi hade skitmysigt .. solade på BRUNO och blev lite småbrun . plus att jag köpte nya Brallor , skitläckra :) Och en mascara , fast den var inte så bra .. 150 spänn åt helvete ;)
Sen åkte jag hem till sandra , vi färgade håret MÖRKT ! så nu är jag brunett igen , hon också . fast Jag hatar mitt korta hår så idag ska ja ringa och beställa löshår ! .  Ser fan ut som en pojk nu :O
Sen kom Thomas och Fredrik dit . dom Köpte inte bilen . den var visst Knäpp !
Sen gick jag och Fredrik till honom och var i garaget ett tag , sen låg vi mest o kollade på "Störtkär" och bara mös :)
Jag längtar tills i HELGEN .  för då kanske jag ska jobba på lördag och tjäna pengar . sen ska jag åka o kolla på när Fredrik Tävlar på SÖNDAG . helt underbart !
Idag blir det nog lugnt .. funderar på Att ta en dusch nu och sen åka till sandviken en sväng med fredrik .


Jag Älskar Min Fredrik , han är mitt finaste ♥




GAMMLA GODA TIDER , på nytt !

image19

besvärligt


Visst är det besvärligt med smärtan , jotack :/

I morse vaknade jag med min Fredrik , ständigt ont i min förbannade mage , så vi promenerade till skolan , sen gick ja och väckte Malin  .  hon blev happy :) så vi var där hemma ett bra tag . sen kom hon helt plötsligt på att vi Prångt LÄRADE ner på stan och klippa mig nu när ja endå var hemma o var sjuk .. javisst , så vi promenerade ner på stan och Klippte mig och köpte en mössa :) SVEAmössa .
Sen hämtade Snöret oss , så åkte vi till köpis och gick på Ikea och sånt , träffade Älsklings Idun gjorde vi också , så himla fin unge ♥
Nåväl . orkar inte skriva så mycket mer .. fortfarande feber och trött som ett svin :/ .
Tack och hej ..


fredrik♥

SJUKHUSET



image18






Igårkväll kom älskade fredrik hem till mig , han sov här . sen ringde mamma helsocentralen kl 8 i morse för mina magbesvär . sen rinde dom upp halv 9 och sa att ja skulle komma kl 11 .
Mor väckte mig klockan halv 10 och fredrik fick fortsätta sova, men han vaknade innan ja skulle gå , men ja sa att det inte skulle ta sån lång tid på helsocentralen så han stannade hemma hos mig .
Fick dessvärre inte komma in på helsocentralen förns klockan 12 . sen fick jag en remiss till AKUTEN på direkten eftersom dom antog att jag skulle opereras snarast möjligt pga blindtarmen ...
Så mamma fick hämta oss här hemma och skjutsa till akuten , först till stan med fredrik ...
Sen fick vi vänta i drygt 1 timme innan ja fick lägga mig i ett rum .. Där fickja ta massa prover , urin , blod , blodtryckplus att dom kände på hela kroppen typ .. fick ligga och vänta på dom där förbannade svaren i flera timmar , skitdrygt . sen fick ja ligga i korridoren i flera timmar också . sen skjutsade dom mig vidare på sängen till en VÄNTSAL där ja fick ligga bredvid en skitäcklig gubbe som hostade och slemmade hela tiden .. fy bubblan.
somnade någon timme då och då också ...
Sen blev ja väckt ut ur min skönhetssömn av en doktor ... typ klockan 7.
dom hade konstaterat attt ja hade inflammation i magen igen :/ så nu blir de massa penseliner och skit i 14 dagar :( så himla tråkigt ! skönt att ja fick åka hem iallafall  !!! orkar inte skriva mer nu , så jävla trött !



jag älskar min Fredrik mest i världen ♥


rackarns.


igår hade vi häämskt kul i garaget , jag emil thomas och Fredrik :')
Började med att vi skull skruva lite med thomas fiddy . så skulle thomas Borra större hål i svingen , så stog han där med borrmaskinen i högsta hugg .. sen kom han helt plötsligt på :

- fan vad kul det skulle vara att borra i fridas tröja  !
( hade min grå stickade långa tröja med stor krage på mig )

Sen skulle han göra en luring och borre framför mig , och DÅ :o  så råkade tröjan fastna i borren , så thomas borrade sönder min tröja :D Alla höll på att dö av skratt !    då satt jag fast i den där rackarns borrjäveln . så thomas fick slå på "backen " så jag kunde komma loss :') sen åkte vi hem till fredrik och sov .. så nu tvingar thomas mig att följa med ner på stan och köpa en ny tröja ,. men jag vägrar för de är sånt som händer :D

nu har jag iaf kollat på prisonbreak , skitspännande . så fruktansvärt jävla bra !!!  väntar på att marina ska komma hit så vi kan kolla på det igen , och sen driva runt på köpis :)  Marina den jäveln har fått pengar .  själv får man inte förns nästa vecka . men då får man ju iaf LÖN också :) underbart .
Och i helgen blir det JOBBA på både lördagen och söndagen , så ja kommer inte hinna leka så mycket med fredrik . så han ska komma hit o mysa med mig ikväll och imorgon istället :)

Tjingeling , nu ska ja duscha mitt risiga hår :D

fredrikolsson , mitt allra bästa ! ♥


Jag älskar Motocross :)

image17

Hemlingbyfreak.


idag fick vi lite sovmorgon , började 9 , då vi skulle samlas i hemlingby för att ORIENTERA :')
Jag och Ellie orienterade på den gröna 2½ km banan , som var den "lättaste" banan ...  letade som två idioter efter första kontrollen , efter drygt en kvart så gav vi upp och började leta efter 2an ... vi gick genom sunkiga träsk och en mark som lika gärna kunde vara en Gyttjepöl ...
In och ut i skogen gick vi , men ingen jävla kontroll inte !
Slutade med att vi eftter 1½ timme gav upp , noll hittade kontroller utav 5 möjliga :') ( 0/5)  värdelöst!
mamma hade hunnit med att gått 6 kilometer innan vi hade hunnit fram , så hon stog där och väntade på oss , alla bara skrattade .. alla andra klarade typ VG banan , och vi klarade inte ens den lättaste .
NÄST INTILL PINSAMT ! nåväl , man kan ju inte vara bra på allt ;)
Efter hemlingby fick vi skjuts till Ellie . där skulle vi kolla film tills vi började igen . men då fick vi strömavbrott så vi drack saft istället :') 

Och , igår :o   började det med att fredrik landade på huvudet med crossen på i14 , SEN ,  skjöt jag en "amor-pil" i fredriks hand så den fastnade . stackars :'( .  



image16




Fredrik Olsson , ♥

En helg.


Helgen har vart underbar :)

Ifredags så åkte jag till Fredrik efter skolan ,  (;  har  lekt med honom hela helgen . skitmysigt , och idag var vi i hemlingy och kollade lite , skit fräna folk där alltså .. dåliga backflip med Brädan :O fyfan , vill också kunna !

hej och hå , sov dax .

Jag älskar fredrik olsson ♥

snälla :/


Snälla jävla du , snälla.
SE NÅGONTING UR MITT PERSPEKTIV NÅGON JÄVLA ENSTAKA GÅNG   :' (

JAG VILL INGE MER.  TA MIG HÄRIFRÅN!

Jag kommer aldrig kunna insé verkligheten


Fredrik Olsson , jag älskar dig ♥


in my opinions


fredrik är den bästa som finns , fast han är i garaget utan mig , haha ;)
tycker faktiskt att han ska komma in nu och umgås , ja känner mig lite skitsofren här i källaren faktiskt . ;)

hejochhå,

Jag älskar min fredrik

det sägs..


Att tiden läker alla sår.

När ska ja känna att ja andas med glädje ? när händer det ...
Sitter i skolan och tänker , jag vet inte vad jag vill längre , jag vet verkligen ingenting ... personer man en gång kunnat prata om ALLT med , bara dör ut , relationen bara försämras , när ska du förstå att du gör fel , när ska du förstå att du aldrig kommer få ett normalt liv om du fortsätter vandra i samma fotspår, när när när ?
Att ha någon i sin närhet , som är kriminell , drogmissbrukare och allmänt oförståndig , är så jävla vidrigt .. Jag har vaknat varje morgon i 2 år nu , och undrat :
VAD I HELVETE SKA JAG GÖRA?
det finns verkligen INGENTING jag kan göra , ingenting hjälper längre ! ALLT är värdelöst !
Att han dessutom är min lille bror , svider i mig , det svider varje dag att se hur allt går utför ...hur jävla dåligt du mår !
jag önskar att jag en dag , en vacker jävla dag , får se att du gör framsteg. att du verkligen klarar av skolan och att du verkligen inser att du måste hjälpa dig själv .

Han är den finaste i min värld ,
han är den bästa jag vet ,
Han är min lillebror,
 anyway, det finns positiva saker i mitt liv också .. som mina underbara vänner och min älskade Fredrik .
Ni hjälper mig genom varje dag, ni bara finns där , jag älskar er


Och , fredrikolsson förevigt. ♥

PUNKT !

En helg.


Som har vart en underbar helg enligt mig .
image15
Började med att jag gick i skolan i fredags , sen tog ja bussen till fredrik ... Då stog han och Thomas o skriva med Crossen , och sandra också för den delen , men hon skruvade inget , hon stog mest på sidanav.. Sen tog vi o åkte till trödje med fiddyn , fredrik körde bara , med CCARLSSON och company .. thomas åkte ingenting , inte jag och sandra heller , så vi stog o knäppte kort istället :) riktigt vackra bilder omni frågar mig . ! Sen åkte vi hem och blev bjuden på finmiddag hemma hos Fredrik . allihopa ... Thomas Sandra Jag och Fredrik, skit gott :)

Sen på lördagen vaknade vi rätt sent , som alltid ... Sen kom vi på att vi ville åka och bygga på hoppet . så vi tog varsin spade och såg och Häxsax och cyklade dit och började fixa . fredrik var så söt när han sågade träd tycker jag . Plus att vi hade så bra kläder på oss .. Jeans och Skjorta :') DC skorna blev svart av leran haha .. Sen kom thomas och sandra dit o kollade lite .. vi hann rätt långt . vi var där i några timmar allafall .. de kommer bli ett skit läckert hopp över en bäck typ .. så jävla nice de kommer bli .. får se om man vågar hoppa där sen :) men det tror jag nop .. sen kom vi på att klockan var mycket och vi skulle äta middag med Fredriks mormor o morfar . så vi lära skynda oss hem .. åt med dom och sen kom vi på att vi lära åka hem till mig å hämta extrakläder till kvällen inför festandet ...
Så thomas hämtade oss sen hämtade vi kläder och dricka hos mig , sen duschade ja hemma hos sandra medans dom satt i köket och söp . .  Fredrik och sandra blev Full som svin :) endå drack JAG mest ! 
Sen åkte vi till trödje och söp där med massa folk . kanske HUR kul som helst .. stackars thomas som inte fick dricka .. Lider med dej !
Sen i bilen påvägen hem så spydde sandra o fredrik ikapp medans thomas o jag satt o skrattade :') hemskt kul .. hemfärden kändes som att det tog flera timmar . stannade typ vid Varje Kurva :') Jävla Sjuka jävlar
Kom iaf hem på morgonen någon gång ....

Vaknade typ 10 på söndagen , men klev inte upp förns kl 17.00 , inte fredrik allafall :) Sen kom hans mor och bad oss åtminstonne att äta . . blev potatis o kött till "frukost " . sen åkte vi med Sandra o thomas o hämtadepizza som dom skulle äta ...

Jag har haft en underbar helg , och sandra är en av dom bästa som finns :)♥

FredrikOlsson♥

HighTecmoppe


-så sägs det om min moppe ...

Men ,
grejen är den att ja vet inte riktigt om jag håller med där alla gånger ..  Iförrgår var jag på väg till trödje med moppen för att kolla cross med mina favoriter , innan ja åkte dit var det meningen att ja skulle till hille och hämta sandra..
Kom ungefär till hagaström, innan moppe la av och tackade för sig ....lärade ställa mig på sidanom vägen och börja skruva , plus att ja lära ringa mamma och be henne köpa Olja , hon var inte skitsnabb , så hon kom ungefär efter en Halvtimme med oljan , så vi fyllde på ihopp om att den skulle fungera bättre . men inte då . Nu är det nåt annat tjaffs också , skitdrygt ... plus att batteriet tog slut när mamma skulle leka BosseBildoktor och försöka startaden 511 gånger på Rad , dumma jävel .
Så vi lära ställa den hos mina kusiners pappa , tills vi har ett släp... måste nog in på lagning också . fan fan fan.
Hade lånat ut mitt busskort också så ja kom aldrig till Trödje . men som tur var så hade inte thomas och fredrik åkt dit än så sandra fick åka med dom . annars skulle jag fått dåligt samvete :)
Så nu står moppen där i sin ensamhet .  så ja åkte buss till skolan igår .. första gången för i år TYP . uch . missade bussen också så jag kom för sent . jävla flyt man har !
Lekte med Fredrik efter skolan igår , skruvade i garaget i nån timme på fiddyn , plus att Fredrik Sprayade Svingen så man kände sig nerdrogad... fy vad den stank den sprayen alltså . sen tog de 3 timmar innan vi kunde spraya igen så vi gick in o kolla på film o drack te så länge. sen somna vi typ vid 12 tiden, fredrik gick upp typ 5 medans ja sov till halv 10 , för ja började halv 11 idag . så ja gick från andersberg till skolan , de va faktiskt jobbigt . :) haha.
Så nu sitter jag här efter en lång o jobbig dag på 2 lektioner , och inte gör någonting . har nyss gjort klart mitt arbete om väktarjobbet . FINE !    ikväll blir de nog lugnt .. kanske ta en promenad i det sköna vädret , så man får lite tankeutrymme här i livet...
Skönt med fredag imorgon förresten , inte för att ja har en ARNING om vad jag ska göra , men endå :D

TJOLAHOPP  . nu ska ja se på en Movie :D
image14
Motocross ♥


FredrikOlsson:)<3

japp

sitter hos fredrik nu , han gick upp typ  5 :/ så nu ska ja snart till skolan ... blä . slutar typ 1 . sköönt !

Hörs då .

Jag förlorade det jag trodde var ALLT , kollat på bilder och en text från dig idag , för längesen-kort . skitmysiga  :)


Fredrik , Det bästa <3

ps. moppejäveln är pajj :o skriver mer om vad som hände sen

You Can Allways Make Me Smile


Det är faktiskt sant . Även dom dagarna då man är på lite sämre humör , så finns det ingenting som går upp mot att bara få prata med dig , Vänskap före allt  när det gäller Marina Persson :)

Frånbörjan.
I fredags gick man i skolan som vanligt , dagen gick rätt fort fastän vi skulle sluta typ halv4 .. gillade inte riktigt STADSVANDRINGEN . men vi fuskade lite med frågorna , istället för att springa runt till varenda ställe och ta reda på saker ochting , nej nej , vi gick in på typ Kommunsaken och ställde alla frågor där sen gick vi tillbaka och fick sluta tidigare (: då gick jag hem till Zeffer och åt bullar och saft i väntan på att Fredrik skulle skränga klart crossdäcken ,
Sen åkte jag hem till fredrik efter ett tag , satt o kollade på film med Sandra och Thomas , Myspys (:
Lördagen vaknade vi typ vid 12 , så ja fick skynda mig lite till jobbet (estraden ) började kl 13.00 :) den kvällen gick också rätt fort för det var så jävla kul , det är sällan man har så himla kul på jobbet , jag och erica fick stå i kassan den mestadels av tiden . Skitkul !   Vi serverade åt handikappade/utvecklingsstörda folk  , kanske HUR trevliga som helst , en tjej hade stått o spana in Jonas typ hela kvällen , sen i slutet på kvällen så gick hon fram till honom och bjöd upp honom , men han sa NEJ :o  då gick hon ut på mitten av dansgolvet och började STOOOOORBÖÖÖLA :o
Då tyckte jag och Erica skitsynd om henne så vi gick fram till henne och sa att han hade mycklet att göra plus att vi dansade med henne istället , GULLMONGO .
Sen åkte ja till fredrik igen , vi var ute o br ummade bil med thomas o sandra o mariio typ tills mittinatten , men de va visst inge streetrace så vi åkte hem istället,
Sen vaknade vi typ 10 o åktehem till Thomas o hjälpte honom med bilen , jag är härmed kallad för " BILDOKTORN " haha .
Sen åkte vi till falun och köpte en fiddy med fredrik, läcker ... plus att vi käkade på Mcdonalds på staden i falun. Sen åkte vi hem och bara umgicks allihopa.  DOM är världsbäst :) Tack och hej nu ska ja leka med min bästa marina <3


MArina persson <3

IDAG KOMMER HON HEM :O shit , lite nervös :/ vill inte träffa henne :'(

fredrikolsson <3

image13

RSS 2.0