Kära blogg.
tillbaka till skrivandet igen...
jag måste börja skärpa till mig med mitt skrivande, det blir inte alltför ofta nuförtiden. Orsaken är vell glömska och så , kan ju inte direkt skylla på tidsbrist eftersom skolan har gått bakom stängda dörrar nu tillsvidare.
Sedan förra blogginlägget har det vell inte hänt alltför mycket ... förrutom att jag mest umgåts med mina favoriter var och varannan dag . Hunnit målat väggen svart (som ja tjatat om så länge ), hunnit sakna personer jag aldrig trodde ja skulle sakna m.m.

Hur känner jag nuförtiden?
jaa , den frågan funderar ja också på ibland. jag vet faktiskt inte själv hur de känns riktigt ..En sak som är positiv är att min älskade bror snart kommer hem igen .,som jag har längtat . det är fan ett år sedan jag satt i skolan första veckan o fick de där rent ut sagt förjävligt hemska samtalet . ett helt jävla år sedan ....
Du och jag har förlorat ETT helt år tillsammans pga det som hände .. nu har vi chansen att ta igen alla stunder vi aldrig gjorde ..Jag kommer finnas här varje dag , och jag kommer aldrig någonsin låta nån ta dig ifrån mig igen , det lovar jag . Jag älskar dig .


Fyfan , du gör mig så lycklig
Kära blogg.


Hejhallå , denna förjävligt dumma onda cirkel..
Nå , jag är vell tvungen att skriva av mig litegrann så det blir sluttjatat från alla håll o kanter.  Saken är den att nu den sista tiden finns de en obeskrivligt ond cirkel i mitt huvud, en ond jävla cirkel som gör att ja blir som motsatsen till den jag brukar vara .
Har hört mycket nu på senare dagar att jag inte är den jag brukar , och visst , jag håller med , och jag gillar de inte ens själv . Det är mycket som har förändrats den här sommaren , allt med familjen , vänner och inte minst kärleken. Jag har insett att jag verkligen måste sluta tänka så förbannat mycket . Så jag tog initiativet idag och raderade allt som gör mig påmind på datorn. Bilder,videoklipp,musik.....allt som påminner om dig .
Livet går vidare med glans .. det är ju en bra början på en ny livsstil iallafall , dock svårt att börja om efter drygt ett års förhållande.
Att mina älskade vänner , såsom Stivie, Jeppe , Venna , Hanna, Cissi , Jessica med flera, att dom ska få skit för att jag är i en svacka just nu , det är verkligen inte min mening , jag vet bara inte hur jag ska förklara det jag känner .
Allt kändes så jävla perfekt för några veckor sedan , då man varje dag vaknade med ett leende på läpparna och en tanke på att dom allra bästa vännerna skulle umgås med just mig , just idag ...
inte fasen blev man på bättre humör nu när skolan började igår heller . Första man fick reda på var att dom fortfarande förmodligen vela att ja skulle gå om , trots uppgifterna jag gjorde klart .. men det är  vell min lilla turlott ..som vanligt..

Nu ska jag sluta grina , det finns faktiskt saker och ting som gör mig superlycklig här i livet också , Som crossen ex...
Fyfan vad kul det är . det är verkligen livsglädje .....

nu ska ja kila ut o röka vattenpipa o kolla på film på balkongen i min ensamhet .. hörs.

Kära blogg.


Hej hej bloggtönt jävel ..
Venna påminde mig om bloggen ..tack.. då lär man ju skriva ett par rader ...
Jag kan börja med att säga att mitt mellanslag på datorn är lite mongo , så ni behöver ju inte börja grina för att vissa ord kanske sitter ihop , men jag gör mitt bästa för att trycka tillräckligt hårt för att det ska bli en lucka mellan varje ord .

Igår lekte jag med mina bästa , cecilia och thias . vi mös , kollade på nån värdelös skräckfilm o käkade godis o grejer .. Sen tog jag även hål i läppen på min underbara cissi , sånu har hon ett på varje sida .. grymt häftigt .. det frestar mig,men jag håller mig till mina två på samma sida...annars kanskede blir för mycket ..

Idag blev det en sån där sovajättelänge dag .. eller jaa .. länge o länge .. men till 12-13 blev de vell .. vilket kanske inte gör så äverdrivet mycket nu när vädret inte är SKITkul direkt ...nåja ..det var skönt iallafall..
Resterande tid utav dagen kommer nog bara gå åt att kolla på film och bara vara .. finns verkligen ingenting att göra..
Jag tänker bara på imorgon helatiden ... Crossträning , det var fanimej inte igår .. det var typ. ...för nån dag sen jag åkte .. men inte i rörberg som jag kommer att göra imorgon .

imorgon lär ja även försöka bli klar med mina skolarbeten . vilket ja tvekar på .. ja är inte så taggad längre.. känner att ja kanske ska gå om endå =/ vill ju så gärna gå någonting praktiskt ... helst bygg..men endå, 3 år till .. nej tack ..


Nog om mig .. skriv gärna en kommentar med din blogg , så jag har nåt att läsa i min ensamhet .

Kära blogg.


Dumma mig ,
jag lovade att försöka skriva " varje dag " , men saker kom ivägen ..några utav orsaken är nya vänner , några vänner som har tagit större plats i mitt hjärta än många många andra vänner gjort någonsin ..
Några utav dom är Stivie och cecilia . det är dom som är dom Nyaste, färskaste ...ja helt enkelt som allra bästaste också ..Det är vänner som alltd finns där , som man aldrig behöver bråka med , för dom hör av sig helt utan vidare ..bara för att fråga hur man mår , Det är vänner det !

jag har hunnit gjort en del sedan sist ... tex så har crossen hunnit blitt lagad , tack vare 2 mekaniker som ja avgudar , en utav dom är min bästa morbror . Han är  verkligen bäst .. storttack till han !!
jag har även hunnit blivit osäker , osäker på mig själv och på vad jag känner ... som för kärleken , där vet jag verkligen ingenting nu mer . Skitsamma .. ingenting ja orkar sitta här o babbla om

crosscrosscross, det är verkligen min livsglädje .

Varför finns det falska människor

Kära blogg.


` Ja jag vet , det är skitlängesen jag skrev sist .. men nu är jag tillbaka igen . tillbaka för att skriva lite oftare ..förhoppningsvis näst intill varje dag .

Tiden sedan jag skrev sist har vart UNDERBAR , jag känner riktigt hur glad jag är .. Har fan aldrig mått såhär bra förrut .Det är så otroligt skönt att slippa oroa sig för allt runtomkring mig . Det är toppen helt enkelt ..
Jag känner att jag behöver vara för mig själv nu ett tag , hinna umgås med mina hjärtegull =D jag är så glad att ni finns .

tack alla för att ni hjälpt mig igenom det här , aldrig aldrig utan er ...


`Jessica

`Cecilia
                                                          - MINA ÄLSKADE ÄNGLAR ♥
`Hanna

` Venna


RSS 2.0