Kära blogg.


Jävla skitväder ..
Precis när man hade lagt sig tillrätta ute på gräsmattan , DÅ kom alla äckliga moln och sabbade hela min dag . hade tänkt ligga ute hela dagen . men inte då ... Så man får vell byta om och invänta att åka till garaget nu på eftermiddagen .
Innan dess lär man vell hitta på någonting så man inte får kli i fingrarna .. funderar på att ta en tur till forsbacka och kanske hälsa på marina . Men jag vet som sagt inte ännu , ...skulle ju vilja sola ..

Förresten så är jag & jessica missnöjd ... Skulle haft träningsläger i morgon som vi längtat så jävligt efter . Men INTE FAN då, dom där jäkla tränarna , ååååååååh .....
Äh nu bajsar vi på det !!!!!!!!!!

orkar inte bry mig .

TRÖDJE I MORGON HELA JÄVLA DAGEN  MED JESSICA, SEN FEST !  go for it !  .

Kära blogg.


Det som inte förevigas , det glöms ...
Jag skulle nog inte vilja påstå att det glöms , därimot kanske man gömmer tanken på det oföreviga tingen .
För mig är det åtminstonne så , det finns verkligen saker man gömmer för sig själv , för att slippa oroa sig och för att slippa må dåligt .
Jag gömmer tanken på att mina närmaste , eller rättare sagt de som `borde´ vara mina närmaste , bara skiter totalt i allting nu för tiden .Jag syftar på en idiot , en människa som önskar sina barn ofödda , som ber dom dra åt helvete och som aldrig ens ringer och frågar hur dom mår , vem vill ha en sådan människa till mamma , den vidriga människan kallar sin min mamma , pontus mamma & malins mamma ...En mamma som jag aldrig ser som mamma längre . Jag vill inte ha någon mamma .

Tanken på att min älskade bror inte bor hos mig , och som inte har gjort det på enligt mig en EVIGHET. Den tanken glöms aldrig , inte göms heller för den delen , den tanken finns här hos mig varje dag , det går aldrig en dag utan att jag tänker på dig , hur underbart lycklig jag skulle vara om du var här hos mig igen .
Det finns inga ord som beskriver min kärlek till dig .

`JessicaÖhneskog. Måste bara påpeka hur underbart glad jag blir när jag får vara med denna människa .
Hon är en glädjespridare till tusen , och ställer alltid alltid alltid upp.
Det är så underbart att veta att man alltid har dig , att man har en sån underbar vän som just dig !
Tanken på att veta att det alltid alltid alltid finns dom som ställer upp för en , den förevigas .
Tack för det du gjort & gör för mig , du gör mig så stark.

DET GÅR BRA NU

Kära blogg.


Jamen då var jag här igen , den 10onde Juli 2oo8 . en dag inte som alla andra.. det var en riktig mysdag endå

Började med att jag vaknade runt tio tiden , sedan drog jag med ful moppen hem till Jessica och hämtade henne . Vi åkte till harnäs och låg där några timmar , skitvarmt och mysigt ...men svinkallt i vattnet .. men vi kom i endå trots allt ..
åkte till mcdonalds runt halv 3 och käkade . fyfan så hungrig man kunde vara. bådatvå haha ..
Sen åkte vi hem till mig och flyttade säng soffa och tv , fan va bra det gick .. lite ironiskt sådär ..
Jessica borde ha pris för underbaring .

Ska ta och färga - klippa mitt hår nu . orkar inte se ut såhär ;D


skriver mer senare kanske

Kära blogg.


Jag är tillbaka . Mer tillbaka än någonsin ...

Jag föredrar att vänta tills jag har sovit lite innan ja börjar skriva de där långa , mer intressanta inläggen igen . Just därför ska jag nu dra täcket över huvudet och sova tills ungefär klockan 11 , då jag och min älskade jessica ska ner på staden och fixa någonting med någon bokhylla någonstans . Känns inte som om jag har sån bra koll , men jag vet att det kommer lösa sig , och att vi kommer ha det roligt under morgondagens gång ..

Vem vet om det blir en lugn dag , eller om det rentut sagt blir en hålligång dag ..
Kanske fiska , kanske film ....

Den som lever får se .. Du kan alltid lita på mig Jessica , du är underbar <3


Föresten gör mitt hjärta lite ondare idag , men ja skriver mer om det när jag vaknar om jag har ork !

Kära blogg.


då var man här igen då ... tillbaka där man inte ville vara , men nu är det sista gången jag sitter här hoppas jag . Aldrig mer vill jag känna såhär ..


Just nu sitter jag här .. i en soffa hårt som det hårdaste berg . typ .. Nej men ja sitter här bredvid Jessica och bara umgås . vi är fresten hos min kära syster , men hon jobbar så de är ingen här ..rätt skönt att slipa vara hemma .
Blir inge uddevalla för mig , men inte grinar jag fördet ... har andra planer för mig tror jag . Fast de hade vart mysigt =(


nej , blir inge mer skrivande , för jag har nog mina aningar om vilka äckliga jävla brudar som läser min blogg .<3RSS 2.0