Kära blog.

` Jamen visst , vad ska man säga?
Inte mycket säger jag , håller nog käften ja , haha ...

Jag orkar inte diskutera med någon längre .. alla är så weard , verkligen alla ....
finns ingen sann vän längre , fyfan !

Tur att man åtminstone vet en , en som alltid ställer upp trots att vi inte ses lika mycket längre. . finns inget avstånd som får mig att lämna dig , jag stöttar dig genom allt dehär .
VENSANA<3


förresten , jag hatar praktik ! uäck..

Kära blogg.

` tillbaka igen ...
visst är det ett himlans farande fram o tillbaka på mig i bloggen? ja , jo , jag antar att svaret på frågan blir ja från dom flesta som läser min blogg .. men nu är ja här igen som sagt . Nya krafter och rent ut sagt ett helt nytt liv .
Ja , det är så det känns åtminstonne ..
All tillit till folk o ting började tryta där ett tag , men nu börjar det klarna upp igen .. Har börjat fått kontakt med många ja inte umgåtts med under en längre period . Det är något jag är mycket glad över !

Cecilia Kaar är någon utav de få människorna som förändrade hela min sommar , hela mitt liv faktiskt ..
Bara genom att finnas där dag ut och dag in blev allt så mycket lättare. Kom tillsist över det värsta och kunde med stora steg kliva in i den nya fraajs liv , som jag nu lever i .
träffade favorit thias , han förändrade också min sommar . tack babe .

Just precis nu ligger jag i bäddsoffan med datorn i knäet ,men men men vänta nu ...
-bäddsoffan?
Ja , joo , det kändes så mysigt att bädda ut den i vardagsrummet och bara ligga o kolla på tv o känna lite förändring i min oerhört stora lägenhet ..
Nåväl , thias är också här , men han håller på o bögar sig med sin teknologiska snillehjärna i nå jävla program där ja inte ens förstår mig själv ..
Har förresten umgåtts med världens bästa sara idag , vi gick o åt på buddys , och sara köpte även en jättefin tröja ..och en hårspray ( vilket ja också gjorde ) . 70kr =O det är dyrt för någon som saknar ekonomi alltså ..
Men ja införskaffade den enbart för att den luktade gott .
vi ska förmodligen se på bio snart också . det var faktiskt ett bra tag sedan...tack sara för en värdefull eftermiddag .

och snart snart snart är resan till thailand bokad , hoppas ni är avis !
-Jag kommer ha världens bästa födelsedag..

tack o hej , besök gärna bdb .. fråga om lösen ?

bajs

Kära blogg.

Jag är nog världens sämsta på att skriva blogg , jag bara glömmer ...

RSS 2.0