kära blogg.

Anonym om kära blogg.:
Vad krävs för att man ska få lösen då? :)

svar: Först när jag vet vem du är och tillåter dig att läsa min blogg dagligen så får du lösenordet , dock vet jag inte än om det blir något lösenord , kanske ska man bara skriva ytliga saker som att " idag har jag vart och badat" men inte nämna något ställe . Eller " idag är jag så himla arg " men inte berätta varför ...
endå tycker jag inte att man ska behöva ha lösenord för att skriva vad man känner .

Jag förmedlar MINA EGNA känslor och tankar och INGEN annans .


Jag kan ju fortsätta uppdatera lite smått om dagarna i det stora hela tills jag bestämt om det blir lösenord eller inte .

Idag har jag iallafall vart med mamma i sandbankarna ut imot skutskär . Min moster anna och en liten kille på 6 år som heter viktor följde också med , vi hade jättemysigt . Vi grillade korv och badade mest hela dagen , det var så himla varmt både i vattnet och på land .

Igår umgicks jag med min älskade kusin Idun 3år och hennes mamma Emma , även iduns bror Loke var med . Jag barnvaktade dom medans Emma var på möte , sen åkte vi till bönaviken och badade i bönan . Det var jättemysigt och det var så roligt att äntligen få träffa dom igen . Thias kom även dit efter att han slutat jobbet klockan 16 .
Hoppas vi ses snart igen .

Nu ska vi äta lite makaroner och korv ute på balkongen , vi lämnade ju in nycklarna till gamla lägenheten idag , så från och med idag har vi en 3a på Söder. Helt okej faktiskt !

Älskar dig min underbara Thias
, du är det bästa som någonsin hänt mig .

hur har din dag sett ut ?

puss

kära blogg.

Inga uppdateringar beror på bestämmande av ev. lösenord .


kan iallafall berätta att vi ska åka till bremmen nu snart jag och mor min , kom dit vetja !

kära blogg.

har nyss vart och käkat , vi köpte maxmat och sedan åkte vi hem till Örjan (thias farbror) för att käka .

hinner inte skriva så mycket om dagens upplevelser men det har iallafall vart en underbar dag i de stora hela . Vi har badat och solat ute i brunnsvik , vi åkte också lite roddbåt . Underbar dag helt enkelt .
Har lagt in bilderna från idag på datorn men eftersom thias ska upp tidigt imorgonbitti så måste vi sova nu och därför lägger jag in dom imorgon då jag har mer tid , vi har ju trots allt bara mobilt bredband nu , vilket inte går särskilt fort ..

Imorgon ska jag även vara barnvakt åt 2 söta filurer , mer om det i morgondagens uppdatering.



Älskar dig thias , vi ska alltid hålla ihop , du och jag älskling . Jag är så oerhört glad att du finns i mitt liv , du gör mig så lycklig.

Äh . nu har jag ju skrivit rätt långt inlägg endå , fy mig , nu måste vi sova . Bjuder på 1 bild på mig och Malin idag när vi är ute och ror .

Vi har haft jättevarmt idag , hoppas ni också haft det .
Man blir så himla glad när de är sånt här väder !

Puss

kära blogg.

funderar på att lösenordsskydda min blogg , har funderat på det ett tag men det har liksom inte blivit av ..
anledning vet jag vell inte riktigt hur den lyder , men jag vill kunna känna att jag får skriva det jag känner och vill skriva utan att det ska bli komplikationer eller att vem som helst som kanske inte ens känner mig ska läsa om mig och vad jag känner och tycker ..
dock har jag inte bestämt mig ännu . men det kommer vel !

Iallafall så måste jag skynda mig nu för vi ska ta en sväng till Max/Donken och käka , jag skriver om min dag lite senare .

Måste bara säga att jag aldrig vart lyckligare tillsammans med någon , som jag är med Thias . Han gör varje dag så himla värdefull och den lyckan önskar jag att alla kunde få känna .

Puss så länge

kära blogg.

äntligen har man fått en ordentlig uppväckning och insett att man inte haft det så bra .

alla är så jävla falska , tack för allt du gav mig

kära blogg.

nu åker vi och badar i Brunnsvik !
Telefonen är med .

Bara när de passar dig , duger jag ......de kan du ju glömma



puss

kära blogg.

tack för alla jättefina kommentarer , det är så himla kul när man loggar in på bloggen och ser alla underbara medmänniskor som skriver .
Tack tack tack .

vi hoppas också att allt blir bra tillslut , men vi vet dock att det kan ta månader , eller kanske tillochmed år innan han ens är tillbaka hemma igen . Det är jobbigt , men huvudsaken är att han kommer tillbaka och är sig själv ! Eller huvudsaken är egentligen att han kämpar på och kommer hem , sen får det ta hur lång tid det vill !

Vi älskar dig Peter.



Jag,Thias & Ken ( en kompis ) ska fortsätta att packa i flyttkartonger nu , det måste verkligen göras för det är inte långt kvar nu . På tisdag måste vi vara ute ur lägenheten och vi har mycket att stå i ...

Imorgon ska vi åka och bada Jag & Thias , mamma kommer och hämtar oss på förmiddagen , sen ska jag köra till brunnsvik där vi kommer att bada och sola . Thias lillesyster kommer nog också att följa med ..hoppas !

Nu måste vi fortsätta packa , hoppas alla har haft en jättebra dag . Ta hand om varandra , innan det är försent !

puss

kära blogg.

Anonym om kära blogg.:
Vad har hänt med Peter?



Peter har (som du kan läsa i tidigare inlägg) brytit ryggen då han dykt i en grund pool, mer om det kan du som sagt läsa i tidigare inlägg . =/

Vi älskar dig peter , du klarar det här


kära blogg.

venna kom som sagt till mig igårkväll , vi grät och pratade om allt som händer runtikring oss , det är skönt att veta att man inte är ensam ...

Vi somnade rätt sent
, kanske 3? ingen kunde somna ordentligt förrutom Vennas lilla son max . På morgonen , dvs i morse , så kom mamma hit efter att jag färgat mitt hår ( som blev jättebra ) , vi skjutsade hem Venna och åkte till valbo där Malin väntade på oss . Hon ville jättegärna följa med och bada i Brunnsvik för att slippa vara ensam hemma heladagen då thias mamma och hans syster åkte till sjukhuset för att hälsa på Peter som mådde mycket bättre idag .


Iallafall så körde jag hela dagen , till och med på motorvägen . Det känns så himla bra !
jag lär mig jättefort och mamma är så avslappnad så det underlättar så himla mycket . Vi svängde förbi valbo köpcentrum för att handla matsäck , det blev lite olika .. lite chips, dricka och mannafrutti . Mums !
Hela dagen har det vart kanonväder och det känns så himla mycket bättre när man får komma ut i friska luften och slippa tänka på allt skit som hänt . Malin uppskattade också att vi åkte bort idag , hon behöver verkligen komma ut och tänka på annat i samband med hennes pappas olycksfall ..

Peter mådde som sagt mycket bättre idag , han hade pratat/viskat litegrann och även gråtit när dom berättat att han skulle sövas ner efter att han vart vaken i några timmar .
han är så himla stark , jag bara vet att han kommer klara det här !
VI älskar dig peter !


Imorgon så ska vi åka och bada igen , vet dock inte vart .. kanske samma ställe som idag ? det är så himla fint där . Älskar stället där jag växte upp , mitt kära Brunnsvik .

nu måste jag platta håret och kolla hur färgen ser ut nu efter en dag i solen .Sen kommer även thias hem om drygt en timme , Jag ska sova med honom inatt , äntligen .. har vart utan honom så länge nu så det kommer bli så oerhört underbart även om vi inte ska göra annat än att packa inför flytten .. Men huvudsaken att jag får vara med honom och pussa honom.

Puss

kära blogg.



kommer aldrig att ånga mitt iphoneköp , så jävla nöjd

kära blogg.

Anonym om kära blogg.:
söt max :) krama han från mig och hälsa venna!

Älskar dig FRIDA <3



Vem ska jag hälsa ifrån?


Nu ska jag , venna och max sova och prata om allt som händer i livet ..

Puss

kära blogg.

varför är livet såhär , orkar inte med detta orättvisa jävla skitlivet !
vill bara försvinna och aldrig mera finnas.

Människor slår om från vitt till svart på bara nån sekund .

Orkar inte fastna i depression med massa mediciner , inte igen !!!!!!!!!!!!!! :'(





Snart kommer min gudson Max hit med hans mamma Venna ,
Jag älskar er :'/ .


Puss

kära blogg.


nu har hela dagen gått och usch vad fort den har gått . tyckte att vi vaknade nyss !
vi har iallafall hunnit med massa , till och med plockat smultron och badat med svea och alice (hundarna) i bäcken , eller ja ..vi badade inte men dom gjorde .
VI har haft en helmysig dag vi 3 , jag, thias och hans lillesyster . det har vart fruktansvärt skönt att få tänka på annat istället för att vara ledsen . Önskar att man bara slapp all smärta !

Ikväll kanske jag och thias ska börja packa inför flytten , vi måste vara ut ur lägenheten innan den 1 juli . Det är verkligen inte långt dit och vi har inte gjort ett skit hemma ! ='/
jag kommer behöva hjälp också , kommer aldrig kunna flytta alla saker själv .. thias kommer säkert behöva vara här i valbo helatiden . Men men , ja får säkert hjälp av mamma . Isåfall sover jag hemma inatt .

Imorn kanske thias ska till uppsala , själv funderar ja på att sola/bada sen hålla på med lägenheten , de är så himla mycket som ska göras . Städa , tapetsera , måla , skura , tvätta fönster , flytta alla grejer till ett förråd ... ja det är verkligen jättemycket som ska göras !

Älskar dig thias , tillsammans ska vi klara dethär även om det krånglar.

Puss


kära blogg.

har vart lite dålig på att uppdatera dom senaste dagarna , jag vet ...
har bara inte orkat nu efter allt =/

sitter hemma hos fam.Gyllenskepp i valbo nu , monica och malin åkte till uppsala för att hälsa på thias pappa peter , medans jag och thias stannade hemma med moa som inte orkade vara på sjukhuset idag . Istället har vi solat på gården och även tagit fram en liten balja där vi har kunnat doppa ner armar och ben när det blivit för varmt ..
Vi har även tagit en cykeltur till statoil efter att moa fått pengar av sin farmor för att kunna köpa någnting hon ville ha . Hon valde att köpa Chips och lite godis för sina pengar . Söta moa !

Just nu håller vi på med maten , det blir potatis med fiskpinnar , enkelt och gott !
Moa sitter och spelar ett spel på datorn och jag passade då på att sätta mig vid stationära för att kika igenom lite bloggar .. dock är det bara ett fåtal bloggar som jag följer som har blivit uppdaterade idag , kanske beror på vädret ? har alla verkligen finväder idag ?

Ikväll ska jag nog försöka övningsköra lite mera , måste endå till en bankomat för att se hur mycket jag fått i lön .. dock kommer all min lön gå åt nu i veckan eftersom jag har  telefonräkning och hår att betala , det känns hårt men endå känns inte pengar som det viktigaste just nu , finns så mycket annat att tänka på !

Peter har fortfarande lite feber och monica ringde nyss för att berätta att han var rätt trött eftersom han inte sovit någonting inatt då dom har tömt hans lungor på skit.
Hoppas han mår bättre snart , tänker så himla mycket på peter hela tiden , vill att han ska vara hemma så ingen behöver vara ledsen mera =/

Vi älskar dig Peter.

Puss

kära blogg.


har vart ute i brunnsvik där min pappa bor , hela dagen . Dock var jag inte hemma hos pappa , men vi var nere vid sjön , jag och mamma .Min moster och mina kusiner var också med , det var riktigt mysigt .. svea simmade som en tok så jag fick hoppa i och visa vart hon skulle kliva upp ..

Nu är jag hemma och väntar på att thias ska komma hem , han är på Teorikursen för övningskörningen , dock inte med Peter denna gång utan med sin farbror Örjan . Det är jobbigt för thias att vara där , han ringde mig och grät .. det gör så ont i mig att veta att han är ledsen dygnet runt även om han inte visar det helatiden .
När han kommer hem så ska vi gå och köpa någon god mat , kanske en pizza eller en kebab eller vad som helst .. ingen känner för att stå och laga mat nu , inte heller kan man ju leva utan mat i magen .

Jag har förresten övningskört sammanlagt 10 mil sedan igår eftermiddag , bra va ?
Jag körde från andersberg till köpis , där parkerade jag för att vi skulle in på Coop och köpa matsäck , sedan körde jag vidare till badplatsen i brunnsvik , därefter körde jag till haga när vi hade badat klart  ( mina kusiner bor där ) , sen körde jag även tillbaka hit till andersberg . Rätt okej för att inte ha kört förr . Ingenting känns heller svårt , jag har så himla lätt för att lära mig , det känner jag mig trygg med !

Puss




Här kommer förresten lite bilder från Midsommarfirandet;


morgonsyn


Åh vad skönt det var att äntligen få sova ut & få sova skönt dessutom , jag är hemma i min lägenhet och thias stannade kvar i valbo .
vaknade i morse utav att  thias skrev sms nu strax efter 9 tiden , allt kändes så skönt när man verklgen slipper vakna till en väckarklocka .Men till min förskräckning så såg jag att svea blivit sjuk igen och bajsat inne , så det var bara att börja skura och torka , fyfan .

iallafall så ska mamma och jag åka iväg nånstans för att bada idag , men vart vet vi inte riktigt ännu . Jag blev tvungen att lägga på när mamma ringde för att fråga vart vi skulle åka .

Nu måste jag hoppa in i duschen ,

ta hand om er.

puss

min livsglöd


all energi , alla skratt , alla glädjetårar , allt posetivt ... ja verkligen allt bra kommer ifrån en enda människa.
Jag är så lycklig att jag glömmer bort att berätta för honom hur mycket jag älskar honom.

mamma kom och hämtade mig i valbo efter att ja kännt att jag behövde komma bort , bort från allt det jobbiga för att komma hem till våran lägenhet . Dock kändes de inte alls nå bättre som jag hade trott , snarare tvärtom .. Jag trodde jag skulle klara att åka hem och bara vara mig själv & pyssla med olika sysslor precis som förr . Ingenting går ...jag försökte städa ,men tårarna hann ikapp mig och jag blev tvungen att sätta mig ner , blunda , och intala mig själv att allt är bra .
men allt är inte bra , det finns en människa vi älskar så innerligt som inte längre finns där hemma i valbo och skämtar och stojar om allt och inget . Det finns ingen Peter där hemma som springer runt i sina älg-långkalsonger ..
-nej , för han är på sjukhuset och är "stabil" .
ordet stabil känns så himla långt bort ,det känns inte som att han är "stabil"  . åh , det är så fruktansvärt jobbigt allting .. vad som helst kan hända och ingen vet riktigt hur man ska betee sig . allt är så svårt !

Jag är iallafall övertygad om att Peter klarar det här ,han är så himla stark !
Komigen nu Peter , du måste hålla ut och bli bra igen , vi saknar dig så .... =/


Tur att jag har min älskade livsglöd , min älskade pojkvän MattiasGyllenskepp.



idag har jag förresten övningskört 7 mil , känns riktigt bra ...Jag körde tillomed till köpis & parkerade .

Imorgon ska jag åka och sola och bada med mamma om det blir fint ( vilket det troligtvis blir ), vet inte alls vart men det lär vell visa sig .

Sov så gott nu allesammans och be för vår älskade Peter Gyllenskepp.


Puss

hur mår vi igentligen?

Kim   om vi saknar dig peter:
Vi tänker på er alla, hur är det med er? Och med Peter? Hoppas för guds skull att ni alla klarar er igenom det här, era stackrare!
Ja , hur är det med oss egentligen ?
Det är faktiskt rent ut sagt förjävligt för alla närstående just nu , såklart . Endå måste man se det med andra ögon , Peter kunde ha dött & självklart kan han det fortfarande , men i nulägen är allting stabilt .
Men visst är det jobbigt , det är jobbigt för alla , inte minst för Moa som är så liten . Hon saknar sin pappa och vill högst av allt att han kommer hem och pussar henne godnatt som han gjort varje kväll i snart 9 år . Hon gråter sig till sömns liksom vi alla andra i "familjen" , jag har verkligen kännt mig ännumera som en familjemedlem efter den här olyckan ..

Det gör ont att se dom så ledsna , att känna mig så hjälplös .. ja , allt känns i princip helvete just nu .
Angående Peters tillstånd så vet vi än inte så mycket mera än att han ligger i resperator och väntar på att kroppen ska läka och att kroppen inte ska vara så svälld . Han är dock fortfarande så stark att han förstår allt man säger och försöker hjälplöst att svara men får bara fram antingen en nick eller ett "rusk" på sitt huvud som han fortfarande kan röra.
Armarna ser också ut att kunna fungera , vilket vi alla hoppas innerligt på ..

Kan inte sluta tänka på allt , allt är så jobbigt ... vill inte se deras familj så här ! dom ska ju vara glada och pussa o krama varandra , inte gråta i varandras famnar och säga att dom inte vet vad som kommer att hända ..

åh , jag blir så arg . Varför just du Peter ?

Vi älskar och saknar dig , ho



Jag har vart hos pappa idag medans thias åkte till uppsala , det fanns ingen plats i bilen så jag kunde inte följa med . Min syster va med där borta och även min bror var där . så det var jättemysigt även om jag inte kunde sluta tänka på allt .

Imorgon åker thias dit med sin yngsta farbror och jag kommer att åka iväg nån annanstans , jag behöver rensa hjärnan.

Hoppas alla tar handt om varandra och lever för dagen .
pussa era föräldrar godnatt och berätta hur mycket ni älskar dom , imorgon kan det vara försent.


Puss
  

vi saknar dig peter

Anonym om tänka på annat:
Peter kommer att klara det här!, för att han är mkt stark o han har inte bara en familj som älskar honom över allt annat, alla människor som finns i hans närhet kan inte låta bli att älska den där människan!

Så nu får ingen av oss sluta hoppas! vi måste TRO! o aldrig sluta göra det!

och försök inte att visa er starka genom att hålla inne alla tårarna, det kommer att bli jobbigt i längden, tro mig jag vet! våga gråta ut ordentligt tills det inte finns nått mer, då blir allt mkt lättare :)

Nu jävlar Peter så får du kämpa för dig själv o för oss!
VI ÄLSKAR DIG!!




stark kommentar som berör enda in i hjärtat . Vem är du som skrev ? tack iallafall , hoppet finns alltid hos oss , vi ska klara det här tillsammans !

Jag har nyss vart ute hos pappa , min syster kom hit och hämtade mig då jag behövde komma bort härifrån och tänka på annat . Sji fick jag , jag kunde inte annat än att tänka på den fina familjen härhemma i backa . Jag vill aldrig vara utan er , känner mig så himla svag när jag inte är här med er !
Iallafall så var jag och min syster ner till sjön och lekte med svea , hon simmade som en tok och verkade gilla det mer än någonsin , hon simmade jättelångt ut , mer än 10 meter !

Nu är jag tillbaka här i backa igen och det känns så skönt att få vara med min älskade thias . Imorgon på förmiddagen åker vi för att hälsa på peter , hoppas han har det bra nu när han ligger och drömmer . Våran starka Peter.

Orkar verkligen inte skriva mera nu , vi ska krypa ner o kolla på en film och bara mysa och trösta varandra så som bara vi kan .

Vi älskar dig Peter , du kommer klara det här . Det är så tomt hemma utan dig ...


Puss

tänka på annat


Vi åkte med örjan till förrådet där "västerås expressgolv" håller till , dvs thias och peters jobb. Vi var där för att hämta lite spel tills ikväll . Jag märkte direkt hur jobbigt det blev för thias att vara i förrådet där dom hållt till varenda dag på morgonen innan dom åker och jobbar i ex, stockholm . Han började gråta och det gjorde så himla ont i mig att veta att Peter faktiskt inte kommer kunna jobba kvar på "västerås expressgolv" , det gör ont i hela mig !

vi åkte därefter till köpis för att handla grillat tills ikväll & även jordgubbar , allt för att tänka på annat ...

Inatt klockan 04 ringde monica och uppdaterade oss om hur det gått för peter , operationen blev klar vid 04 och allt tycks har gått bra , mer kan dom inte säga för han är fortfarande nersövd . Dock kunde han inte andas själv och inte heller röra armarna och det tog väldigt hårt på Moa Mattias & Malin , men även på mig . Man blir så förbannad innuti och säger ;
-Varför just han ? varför just oss.....
så tänker nog alla , men nu kändes det verkligen som rätt ord .
Läkarna vet fortfarande inte om han någoonsin kommer att kunna andas själv igen . Åh vad arg ja blir :'/

Peter , våra tankar finns hos dig .
Var stark nu och visa alla att läkarna har FEL , du ska hem till oss och fortsätta leva med oss .
Vi älskar dig , jag älskar dig , du är den bästa svärfar jag någonsin haft .
INGEN får ta dig ifrån oss.


tack förresten för alla fina kommentarer . jag försöker uppdatera så ofta jag kan , men man vill helst bara sitta intill Thias nu när det är såhär .

ikväll ska jag förresten övningsköra , mamma kommer hem klockan 18 , har saknat henne .

Puss


vädret är ju okej iallafall


Utan det här fina vädret så hade vi nog inte vart så glada härhemma . Dock kom det ett stort moln nu som vi väntar på försvinna.. Vi gick in så länge eftersom det kom så mycket mygg nu när solen gick i moln .
Örjan (thias farbror) skulle strax komma förbi och umgås , det är tur att han finns för oss.

Idag ska vi kanske till uppsala igen om Peter vaknar någonting .Monica kommer även hem från uppsala idag , hon fick bara 1 enda natt på sjukhuset gratis , är det inte skandal ?

Hoppas ni får en bra dag i sommarvärmen

Puss

11 månadersdagen döljdes av tårar


Ja , jag och thias hade inte en tanke på att vi faktiskt hade 11 månadersdag igår . Vi fick reda på det när vi satt hemma i valbo och grät , då malin (thias syster) plötsligt sa ;
-OJ , har inte ni 11månadersdag idag ? grattis.

Vi tycker båda att det var bra att vi inte visste någonting , eftersom att det hade gjort dagen ännusämre .
Nästa månad är det våran 1årsdag och den ska troligtvis firas i Frankrike och eifeltornet.



Nu ska vi ut och äta frukost på gården och senare så kanske vi åker till Uppsala igen ..
Operationen tros ha gått bra iallafall , Monica ringde inatt vid 04.00 tiden och sa att han nu var färdig men fortfarande sov .

Förhoppningsvis går allt bra nu .
Vi tänker på dig Peter , moa tjatar om dig hela tiden . Hon är så söt !
Lycka till nu , du är stark !

Puss

Kamp mot tårarna


Hur länge orkar man se dom man älskar gråta ? vart går gränsen ...
Hela våran dag har i princip bestått utav tårar . knappt en minut har gått utan att någon utav oss brist ut i gråt över det som hänt . Mitt hjärta gör så himla ont , jag vet inte hur jag ska beteé mig längre .
Thias kan sitta och prata om allt kul som dom har upplevt , sen helt plötsligt börjar han gråta .. man är så oförberädd .
Moa och Malin är så annolunda , dom är helt förstörda .. det känns som om det aldrig kommer gå över .
Hur länge ska man orka kämpa imot tårarna , jag försöker verkligen men det gör så himla ont när någon utav Thias syskon börjar att gråta ...

Det gör ont att se er ledsna , jag älskar er mina älskade.

omvandlad glädje

hej allesammans.
som jag sa så har jag inte haft någon dator med mig ute i Sundsmar där vi  firade midsommar , vilket har vart rätt skönt . Vi åkte dit i torsdags och väl framme så packade vi bara upp och hälsade på dom som kom dit då på kvällern . senare så gick vi ner till havet där dom har en bastu precis vid vattnet .
på fredagen gick vi upp tidigt eftersom jag och min syster + några till skulle vara med i Gåsholmaloppet som går där varje år . Mot all förväntan så klarade vi av det , vi tog oss runt .. men det var fyhelvete jobbigt ! vi sprang på 55 minuter vilket inte är så bra . Därimot sprang min 10åriga fotbollskusin loppet på under 40 minuter , vilket imponerade oss alla . Han var snabbast utav vårat sällskap som sprang och dessutom  var han den näst snabbaste "unga" .

efter loppet så åkte alla tillbaka till stugan och bada och bytte om  , sen klädde vi midsommarstången och åt god mat och dansade och sjöng , EN RIKTIG SVENSK MIDSOMMAR ! kvällern slutade med att alla bastade och mös & självklart en del alkohol.

Lördagen dvs igår , gjorde vi inte särskilt mycket mer än att umgicks och så . alla var rätt trötta..
Mot kvällern blev det lite grillat och så ..

Söndagen
/ idag , vaknade jag & min underbara Thias utav att min syster stormade upp på vårat rum och väckte oss ;
- Thias! Frida ! ni måste vakna , det har hänt en olycka .. vi måste till Valbo , FORT ! 

tårarna rann ned för hennes kinder och jag såg verkligen hur allvarligt det var ...
Vi rusade upp ur sängen i undran om vad som hade hänt , efter många förfrågningar från mig och thias så berättade hon tillslut vad som hade inträffat ;
-Peter (thias pappa) har råkat ut för något hemskt , en olycka !
fortfarande stod hon där med gråten i sin hals och ögonen sjöblöta av tårar .. vi förstod absolut ingenting och vågade heller inte fråga , båda var helt förstummade . Det första jag tänkte var ;
" Neeeeeeeeej , peter.. min älskade svärfar är död"
Jag vågade inte fråga på ett tag , men kunde tillslut inte hålla mig för att fråga vad som hänt .. Så jag frågade återigen vad som hänt och hon berättade som det var , eller rättare sagt det hon visste . Det hon visste var att han hade brytit nacken inatt , mer visste hon inte .. 

Vi var nog snabbare än blixten ut till bilen med våran packning . Vi åkte till valbo och där mötte vi Örjan ( thias farbror) , han skulle åka med oss till Uppsala där thias pappa låg . Vi plockade upp thias systrar malin och moa på vägen till uppsala , dom var i andersberg hos deras mormor & morfar . alla grät i förtvivlan om vad som nu skulle hända med Peter.
Vi kom fram till uppsala efter en timmes färd i bilen , alla grät fortfarande , mest lilla moa ..
Inne på sjukhuset fick Malin,Mattias & Moa gå in till peter först , medans jag ,örjan och katrin ( som redan var där ) satt nere i cafeterian och fikade .. jag fikade inte , jag väntade ..
Efter ungefär en timma kom thias ner , jag trodde han kom ner för att jag smsat honom och sagt att jag saknar honom. Men det var inte därför , det var för att jag skulle följa med upp och träffa Peter . Peter som jag bråkat med sist jag såg honom, han ville att jag skulle komma in , vågade knappt tro , men så var det ...
jag fick komma in och kände verkligen hur jag inte kunde hålla imot tårarna , även om han inte var den bästa på thias student , efter allt han sa så kunde jag endå släppa ut mina tårar och verkligen känna hur mycket han verkligen betyder för mig ,trots de han sa .. Jag kände att de spelar ingen roll längre , jag förstod att han ville att jag skulle komma dit för att han ångrat sig , ångrat det han kanske inte sa med flit , men endå sa ..

Det kändes så himla skönt att få träffa honom och krama om honom , det första han sa va att han ville ha en puss . Kunde verkligen ingenting annat än att småle . Han är så söt ...

Vi stannade på sjukhuset tills hans tid var kommen , tiden då han skulle sövas ner på nytt och opereras i flera timmar . Det blev inte förns klockan 16 han fick komma in till operationen , så nu ligger han där och vi är hemma i valbo och väntar .. väntar på att få höra att allt gick bra & att han mår bra !

Han hade frakturer på knota 3,4 & 5 uppifrån . Så nu är det bara att hålla tummarna för underbara Peter.
dom tror att han inte kommer att kunna gå någonsin men jag tror på peter , hoppas ni också gör det !

:'/



hoppas ni har överseénde med att bloggen kanske inte kommer att hållas så uppdaterad den närmsta tiden,jag och thias kommer att vara här i valbo med Malin & Moa tills Monica (thias mamma ) kommer hem .

Hoppas ni haft en bättre dag än oss ,

Bilder kommer så fort jag kommit hem och fått tag i kamerasladden , vi är mitt uppe i flytten nu och så ..


Puss

kära blogg.

malin (thias syster) kom hit vid 12tiden , vi tog cykeln och cyklade till icamaxi och köpte hårfärg och en varsin cola .. Väl hemma så började vi fippla i löshåret på mig vilket inte alls tog sån lång tid som jag trodde . Eftersom hårförlängningen inte hade samma färg som mitt hår så satt vi först i allt för att sedan färga ihop allting .
När håret var blött efter att jag färgat det så var det första jag tänkte ;
"fyfan , nu tar jag ut det ...... "
löshåret såg inte alls ut att ha ändrat färg medans mitt vanliga hår var helt vitt ..som tur var så tog jag aldrig ur det utan istället fönade & plattade jag det , vilket jag inte ångrar nu eftersom det ser helt okej ut . Jag är inte riktigt färdig med plattningen än , därför kommer det inga bilder i detta inlägg men jag hoppas hinna göra det innan vi åker iväg till Sundsmar.

Nu under helgen så kommer jag troligtvis inte ha datorn med mig , eftersom internet endå inte fungerar där ute i deras stuga . Hoppas ni har överseénde med det och att ni inte slutar läsa bara därför ! =D
Vi kommer att komma hem senast på söndag för min syster jobbar då , men det är som sagt senast ! kan hända att vi kommer hem på lördagen också ifall vädret fortsätter att vara dåligt efter midsommaren .

hoppas att alla får en fin midsommar & att ni får det varmare än vad vi har här i Gävle .


Puss

DESIGN NÅGON?











För omväxligen skull så ändrade jag nu min rubrik för ett lite annourlunda skäl.

Någon som är villig att göra om min design ?

Skriv isåfall namn & mail i kommentarer.


kära blogg.

dålig uppdatering igår beror på det välkända felet som blogg.se orsakade .
Men nu verkar det funka igen och man är tillbaka som vanligt . Vaknade ungefär halv 10 utav att jag var helt igentäppt i näsan och halsen, tror jag börjar bli förkyld .

snart kommer Malin ( thias syster ) hit , vi ska gå en snabbis till Maxi och köpa hårfärger , sen ska vi hem igen och färga och stäta i hårförlägningen .
Den var förresten jättetunn hårförlängningen , eller det kändes så iallafall , det kanske blir bra när det väl sitter i . Sen kanske jag inte kan ha flera än 3 paket eftersom det då kanske syns så väl att jag har hårförlängning. Men 1-2 paket till skulle inte sitta helt fel just nu . Men det får jag nog vänta med eftersom jag inte har så mycket pengar just nu .


Nej , nu ska jag klä på mig lite myskläder och vänta in Malin som strax är här ! .

Puss

kära blogg.

nu är jag hemma från jobbet , äntligen !
imorn är det mycket att stå i så det kanske är bäst att man går och lägger sig nu med en gång om man ska orka upp i tid , måste gå till icamaxi tidigt och köpa hårfärg så jag hinner färga och se om det ser bra ut ifall man måste köpa en till färg. Man vet ju inte riktigt ..

iallafall så var det jättemycket folk på jobbet idag vilket var jobbigt men också bra eftersom tiden kändes att gå mycket fortare då . Ruskigt skönt att vara hemma må jag säga !

Nu måste jag sova ..
Puss på er

kära blogg.

nu åker jag och jobbar kväll
17-23:30 .

Hinner nog skriva några rader ikväll också om jag har tur :)




Puss

kära blogg.

nu ska jag försöka skriva lite eftersom det längsta inlägget någonsin självklart försvann när ja skulle lägga upp det pga publisch me grejs . Jäkla skit att det skulle försvinna när jag för en gångs skull skriver långa inlägg ..

Inatt var det iallafal meningen att jag skulle gå upp klockan tre för att förhindra att de hände nå läckage olyckor  för sveas del. Dock vaknade jag inte av väckarklockan och thias vaknade heller inte då den ringde klockan 6 och han skulle upp och jobba , istället snoozade klockan fram tills 06.25 och väl då flög thias upp ur sängen och trodde att han sovit över men det visade sig att hans pappa heller inte hade åkt hemifrån då så det var ju tur att han hann...

svea klarade sig jättebra inatt och hon sov hela natten och inga olyckor skedde som tur var . FIsken och filen gjorde susen igår .

Förresten , pratade med thias syster Malin nyss . Jag frågade om mitt löshår hade kommit med posten ännu som jag beställde igår . Precis när jag frågade det så åkte postbilen förbi utanför dom .. och hör och häpnad , håret hade kommit !på bara 1 enda dag . Inte ens 24 timmar , så kom håret . Är inte det otroligt ?

Imorgon
mina vänner , då åker jag och min älskade thias till sundsmar på kvällern . Där ska vi fira midsommaren ! Vi åker på eftermiddagen strax efter thias har kommit hem från jobbet så ajag har mycket att stå i under morgondagen .. jag ska hinna med att gå till maxi och handla mat och hårfärg , sen ska jag ta ut mitt nuvarande löshår och färga allt mitt vanliga hår innan jag sätter i mitt nya hår . sen ska jag även PACKA åt både mig och thias och även hinna höra med pappa om han vill vara med svea på midsommaren eftersom jag inte riktigt vet om hon får vara med på midsommar hemma hos dom i Sundsmar . Dom har katter o sånt så man förstår ju om dom inte vill ha en hund springandes där hemma ..

På midsommarn , det vill säga på fredagen så kommer vi som sagt att springa gåsholmaloppet som är 8,4 kilometer långt . Jag har sagt att jag kan springa det med min syster efter att hon tjatat ett bra tag . Man måste ju ställa upp liksom..
Jag ska försöka få thias att springa också så man slipper höra att " de där hade jag klarat också..blablaba " . Tycker minsann att han kan visa vad han går för ;)
Vi kommer inte bara springa utan även Sola,bada,basta,grilla,5kamp,dricka,dansa & mysa ...Hoppas de blir finväder

Nu ska jag faktiskt ta och kila iväg på en promenad med min vove , sen ska jag vänta på att thias kommer hem från jobbet så jag kan åka och jobba . Det känns förresten lite tungt att bara hinna heja på han innan ja själv ska åka och jobba hela kvällern .. Känns som att det var evigheter sedan vi sågs fast det bara var några timmar sedan !

(bilder fungerar fortfarande inte att lägga upp , vet inte varför men jag ska försöka lägga in dom lite senare om det vill funka då )

Puss

kära blogg.

nu ska jag försöka skriva lite eftersom det längsta inlägget någonsin självklart försvann när ja skulle lägga upp det pga publisch me grejs . Jäkla skit att det skulle försvinna när jag för en gångs skull skriver långa inlägg ..

Inatt var det iallafal meningen att jag skulle gå upp klockan tre för att förhindra att de hände nå läckage olyckor  för sveas del. Dock vaknade jag inte av väckarklockan och thias vaknade heller inte då den ringde klockan 6 och han skulle upp och jobba , istället snoozade klockan fram tills 06.25 och väl då flög thias upp ur sängen och trodde att han sovit över men det visade sig att hans pappa heller inte hade åkt hemifrån då så det var ju tur att han hann...

svea klarade sig jättebra inatt och hon sov hela natten och inga olyckor skedde som tur var . FIsken och filen gjorde susen igår .

Förresten , pratade med thias syster Malin nyss . Jag frågade om mitt löshår hade kommit med posten ännu som jag beställde igår . Precis när jag frågade det så åkte postbilen förbi utanför dom .. och hör och häpnad , håret hade kommit !på bara 1 enda dag . Inte ens 24 timmar , så kom håret . Är inte det otroligt ?

Imorgon
mina vänner , då åker jag och min älskade thias till sundsmar på kvällern . Där ska vi fira midsommaren ! Vi åker på eftermiddagen strax efter thias har kommit hem från jobbet så ajag har mycket att stå i under morgondagen .. jag ska hinna med att gå till maxi och handla mat och hårfärg , sen ska jag ta ut mitt nuvarande löshår och färga allt mitt vanliga hår innan jag sätter i mitt nya hår . sen ska jag även PACKA åt både mig och thias och även hinna höra med pappa om han vill vara med svea på midsommaren eftersom jag inte riktigt vet om hon får vara med på midsommar hemma hos dom i Sundsmar . Dom har katter o sånt så man förstår ju om dom inte vill ha en hund springandes där hemma ..

På midsommarn , det vill säga på fredagen så kommer vi som sagt att springa gåsholmaloppet som är 8,4 kilometer långt . Jag har sagt att jag kan springa det med min syster efter att hon tjatat ett bra tag . Man måste ju ställa upp liksom..
Jag ska försöka få thias att springa också så man slipper höra att " de där hade jag klarat också..blablaba " . Tycker minsann att han kan visa vad han går för ;)
Vi kommer inte bara springa utan även Sola,bada,basta,grilla,5kamp,dricka,dansa & mysa ...Hoppas de blir finväder

Nu ska jag faktiskt ta och kila iväg på en promenad med min vove , sen ska jag vänta på att thias kommer hem från jobbet så jag kan åka och jobba . Det känns förresten lite tungt att bara hinna heja på han innan ja själv ska åka och jobba hela kvällern .. Känns som att det var evigheter sedan vi sågs fast det bara var några timmar sedan !

(bilder fungerar fortfarande inte att lägga upp , vet inte varför men jag ska försöka lägga in dom lite senare om det vill funka då )

Pussk

kära blogg.

gud vad bloggen krånglar . ett helt inlägg som tog mig typ 40 minuter att skriva , FÖRSVANN !

kära blogg.

idag har svea fått fil och kokt torsk , hoppas hon kan sova under natten och att det inte händer några olyckor som de 2 gångna nätterna .

idag klickade jag hem lite löshår , för att bryta mönstret så kommer jag inte att använda träns denna gång utan prova på microringar vilket jag ser fram imot . Thias mamma har det och på henne sitter det jättebra och ser hur bra ut som helst . det är även jättelätt att sätta i och man slipper alla synliga trådar och flätor m.m .
Håret kommer förhoppningsvis imorgon eller senast på torsdag , så eftersom jag är ledig då så ska malin ( thias syster) och jag hjälpas åt att sätta i det på varandra då hon också har fått hem sitt hår som är i precis samma färg och mängd . Ser verkligen fram imot att se hur det blir och om de kommer att behövas yttligare ett paket eller två . Dock beställde jag bara 3 stycken eftersom det var rätt dyrt , hoppas det räcker på mitt tunna hår !


Thias och jag har nyss kollat på nya wallander , den är verkligen hur bra som helst ! Jag älskar vekligen wallanderfilmerna . Så vill du/ni se en riktigt bra film så kan jag rekomendera
Wallander "skulden" från 2009.
nu måste vi sova då thias ska upp om mindre än 6 timmar , själv måste jag försöka sova ut eftersom jag jobbar från 17-23:30 imorgonkväll.

Förresten så ringde min storesyster idag , dom höll på att laga mat inför midsommar, det ska bli så himla roligt att få fira med dom där människorna ute på landet i sundsmar . Dock kommer jag troligtvis vara helt slaktad på midsommarkvällern efter att jag har sprungit dom där "plågande" 8,4 kilometrarna . Jag kommer nog inte att springa hela sträckan med min dåliga kondition , men försöka ska vi ! Thias ska fan också med , ja ska tvinga han så han slipper retas sen att det var så "lätt" .

puss och sov gott på er nu

kära blogg.




jag funderar starkt på att skicka in och förstora lite bilder som vi kan ha på väggen i våran nya lägenhet som vi förmodligen har efter sommaren , det skulle vara så fint att se bilder på den man älskar det första man gör när man kommer hem .
Två utav dom jag har bestämt mig för är ;




Dock ska båda troligtvis göras om en del , iallfall den på båda oss för den är bara slarvgjord , men det är rätt fint med just den där färgen . Det som jag tycker förstör är att bilden liksom är skalad på halva mig , vilket gör att bilden inte ser lika fin ut , men det får man vell leva med.
ska även fixa alla thailandsbilder på kort så jag kan sätta in dom i ett svart "thailandsalbum" , det skulle vara så kul att se i framtiden och verkligen minnas alla fula och fina kort . Det är så bra när man har både dom dåliga och bra bilderna kvar så man ser precis hur det var ..

kära blogg.

igår somnade vi inte förns 1tiden , dock gick vi och la oss i sängen runt 10 , men sen låg vi och prata i evigheter om allt mellan himmel och gjort .exempelvis pratade vi om våran 1 årsdag som snart är här , thias födelsedag strax där efter & våran underbara thailandsresa som vi var på i mars och som vi snart ska boka igen för att nästa år i mars åka yttligare 2 veckor dit .
det kändes så himla bra att ligga där i bäddsoffan på ditt underbara bröst , jag älskar verkligen den känslan .

Imorse fick jag återigen gå upp klockan 6 eftersom att svea fortfarande är jättemagsjuk och ingenting hjälper i stort sett , hon hade bajsat ner hela golvet utan att ha ätit nånting annat än ris och vatten ( som är rekomenderat ) , jag vet inte vad jag ska ta mig till , jag måste vara ute med henne en gång i kvarten för att hon inte ska bajsa ner allting här hemma ....
Funderar starkt på att gå till affärn och köpa lite fil , dom säger att det ska vara jättebra men endå vet jag inte eftersom dom är känsliga mot mjölkprodukter . någon som har nån aning ? snälla ?

jag vill jättegärna vara ute nu när det är så fint väder , men det är ju inge kul att sitta ute o häcka helt ensam så jag får vell vänta tills klockan fyra när thias kommer hem för då skulle vi endå ner på staden och sola som det lät . Det kan behövas..
Nu måste ja kila ner på affärn och sedan koka ris , uch för de hära ..vill att hon ska vara frisk :(


förresten överväger jag om jag ska färga håret idag , men jag vet inte ja .
den här färgen skulle vara fin att ha igen , men det växer ju ut så rackarns fort .



puss

kära blogg.

det blir nog köpis trots allt ..svea har sovit hela dagen och vill nog mer än gärna fortsätta sova . Så nu ska vi ta en promenad sen ska jag ta mig till köpis med bussen och handla mat och sånt , sen ikväll vill jag verkligen sola .. men vi får se !

Thias kommer säkerligen vara vrålhungrig när han kommer hem så de är vell bäst att åka o handla så jag kan göra mat till han innan han kommer , försöka att hinna iallafall ..
Just fan , nu kom ja på att ja måste koka ris till svea så hon blir bra i magen , tur att ja har snabbris !

Puss

kära blogg.

gud vilken jobbig morgon =/
thias väckte mig klockan sex och innerst inne blev jag riktigt förbannad vilket inte är så konstigt när man somnade klockan 2. Men allting fick en vändning då han berättade att han stått och skurat golver hela morgonen ..
varför då?nu? var det första jag tänkte innan han berättade hur det låg till .

Igårkväll hyperventilerade svea hela kvällern och jag sa gång på gång att det var nå fel , hon mådde inte bra . Men thias sa att de va vanligt att hundarna andades fort när dom va rastlösa o ville leka men även när dom tyckte att de var varmt .
Okej då , tänkte jag och somnade lite halvt orolig ..
Men när thias sedan i morse berättade att svea hade diarée och hade bajsat på typ hela golver så förstod jag genast att jag hade rätt igårkväll . Svea har blivit magsjuk , vi vet inte varför & hon har heller inte ätit någonting olämpligt ..
Det kanske går magsjuka i hundvärlden ? eller vad tror ni ...


Efter omständigheterna så vet jag faktiskt inte om de blir någe köpis , jag vet inte alls om jag vågar lämna svea hemma även om det bara är högst 3 timmar . Är så rädd att hon ska bli sämre . lillfisen !
Kanske är bäst att vänta tills thias kommer hem endå som han sa innan han åkte . Kanske de är bäst så?

nu ska jag göra mig i ordning så jag slipper gå i o-ordning hela dagen . dock ska jag ju endå sola .. men man vill endå platta håret och sätta på sig andra kläder än pjamasbrallor =)
förresten , mitt hår ser inte ut som på den här bilden längre , det är hur mycket utväxt som helst och jag vill färga om det , men jag tänkte vänta tills jag köpt nytt löshår vilket blir efter den 25e .



Puss

kära blogg.

äntligen hemma från jobbet (!) , det gick rätt snabbt endå ikväll trots att de inte var så mycket folk alls .. Jag gick mest o städade , eller de gjorde vi vell bådatvå men endå , prima !

Imorgon blir det förmodligen köpis och handla mat och en ny tubtop eftersom min blev FLÄCKIG efter thias student utav blommor ,sen måste jag även hinna sola så jag blir lite brunis till midsommar ! ska sola en gång imorgon och en gång på torsdag tänkte jag , men jag har inte bestämt vilken utav dagarna ja ska sola 60 minuter .



Nu ska vi kolla på en film & sen måste vi verkligen sova eftersom thias ska upp strax efter kl 05.00 imorgon.


Vart tog sommaren vägen ? =(


Puss

kära blogg.

tack för svaret desireej.

nu har jag precis duschat
och ska strax klä på mig lite myskläder innan jag byter om till jobbarkläder . Thias ska umgås med marcus när jag är iväg och jobbar , sen kommer han som sagt och möter mig på jobbet.
Vi sitter och kollar lite smått på sällskapsresan snowroller också , den är så sjukt rolig . Jag verkligen älskar StigHelmer , han är så himla söt , fulsöt !

måste också passa på att gratta Hanna Ekelund som fyller hela 18år idag , tiden går så jävla fort , jag tyckte nyss att vi var pluttar och sprang runt i brunnsvik där min pappa bor och där även hon bodde då vi var små , eller hon hade stuga där men dom var där rätt mycket .
Så grattis min älskade vän på 18årsdagen .

Nu ska jag kika klart på filmen ,
puss

kära blogg.

godmorgon.
vaknade faktiskt nyss , dvs strax efter 12 , det var ruggigt skönt att få sova ut med thias för en gångsskull nu när han börjar jobba klockan 06 imorgonbitti.
Igår gjorde ju som sagt thias jättejätte mysigt när ja kom hem från jobbet , det stog på vardagsrumsbordet. Gud vad glad jag blev , det var så längesen vi mös med tända ljus och massa godis o mums.
Tack min fina älskling !

Idag
är det ju som sagt jobb , samma tid , samma plats .. 18-22:30 . Den tiden går rätt fort faktiskt , speciellt om de är lite  folk , fast om det inte är mycket folk så går det nästan fort igen eftersom att då kan man springa runt o städa hela tiden och därmed bli klar tidigare-gå hem tidigare ! så det är faktiskt vilket som för min del ...


Thias blir hemma hela kvällern med svea , tills han ska ner på stan o möta mig efter jobbet . Det är så himla tråkigt att åka buss själv och eftersom thias endå inte har någonting att göra så passar han på att möta mig !
Imorn när han börjar att jobba är det tänkt att jag och cissi ska hitta på någonting , vad vet jag inte riktigt men det lutar åt att vi ska sola ( som vanligt ! ), sen ska vi vell bara mysa och umgås precis som förrut.
Tisdag är jag också ledig och då är det halft planerat att jag ska träffa Venna & Max , vet inte riktigt va vi ska göra med det visar sig .


midsommar då mina vänner ?
ja , vad händer igentligen på midsommar (?) , för min och thias del är de vell nästan planerat att vi ska åka till min storesysters tjejs stuga i sundsmar bortåt norrsundet och söderhamn och de där hållet . Det är tänkt att jag ska åka dit dagen innan midsommar med tanke på att jag ska springa de där gåsholmaloppet på 8 km !!!.
fast allt beror vell på om thias är ledig då för de känns ju tråkigt att åka utan honom , då blir de ju svårt för han att ta sig dit på torsdagkväll/fredagkväll ..


Nu ska jag göra en toast .
Puss

kära blogg.

nu är jag hemma från jobbet , thias har fixat så himla mysigt med
Champanje , chips , godis & dip .. på våran "förlovadi3månadersdag" .

Gud vad jag älskar dig



Nu ska vi mysa och kolla på en skräckis tillsammans, jag och min älskade !

puss

kära blogg.


jobb idag klockan 18-22:30




Nu ska jag byta till arbetskläder och vila lite innan jobbet . Thias möter mig nog ikväll som tur var ..
Puss

kära blogg.

Jag älskar dig utav hela mitt hjärta.
Du & Jag
08.07.21
Förlovade
09.03.13
i eviheternas evighet




Jag får ursäkta kortet där jag är med att jag inte hade så fina kläder , men det var på kvällern och det var så himla kallt ute så jag behövde byta om . Ångrar att vi inte hann fota oss någonting där båda var fina ..

Puss

kära blogg.

det löste sig med hundhämtningen , hon har vart hos robin under natten och även hela dagen igår . Nu kom thias farmor för att hämta thias så dom kunde åka till robin och hämta våran svea . Han skulle även få tillbaka 500ringen som vi glömde i deras bil igår .

thias tyckte att jag skulle gå och köpa pizza till han , och det kan ja vell göra , men ja har verkligen ingen lust att äta nånting själv då jag helt tappat min aptit efter allting . Igårmorse mådde ja så jävla dåligt i hjärtat att jag inte alls tänkte äta , sen på eftermiddagen när vi var i valbo med thias släkt och sånt så blev de jättemycket mat ...för alla andra ! jag vägrade eftersom jag fortfarande mådde illa . Drack några cider vilket tog kål på mig ännumera eftersom jag inte hade nån mat i magen alls .
så jag har alltså inte ätit sedan i torsdags & jag känner ingen som helst sug efter någonting annat än att sova !  Vi gjorde toast i morse men de gick knappt i de heller ..1 funkade , sen den 2a fick thias ta !
-jag fattar inte va de är med mig :'/ allt gör så ont !

Vill aldrig någonsin vara ensam , inte utan thias ...aldrig ! alla stunder då han inte är med mig sjunker jag ihop och ver inte vad jag ska ta mig till , vad händer med mig egentligen ? från att ha passerat allt jobbigt och blivit tillsammans med mitt livs kärlek , till att sjunka ner och brista ut i gråt helt oväntade tillfälllen ..
Ge mig någon form av smärtlindring .det gör så jävla ont




Jag vill bara få en minneslucka för alltid och glömma gårdagen.
Det gör så ont när man hör människor man tror sig ha älskat än , säga saker som får en att insé att man borde ligga steget före . jag är så ledsen och arg !





Tack för att du finns thias , tack tack tack för att du är min .
idag har vi vart förlovade i 3 underbara månader och jag skulle lika gärna kunna gifta mig med dig förra veckan , så himla säker är jag på dig och oss . Jag vet att den underbara stunden och dagen kommer inom kort .
3 månader är ingen lång tid , inte alls ... men dom tre månaderna har fått mig att äntligen känna och veta vad evig kärlek är.


Förlåt för det långa och (kanske?) ointressantaste inlägget någonsin , men jag behövde verkligen skriva av mig . Behöver kanske det fortfarande också , men jag finner inga ord för hur jag mår inombords.
Puss

kära blogg.

whoho , vi fann den .
ja vi fann 500ringen som försvann igår ..den hade ramlat ur i thias farmors bil när hon skjutsade hem oss efter gårdagens insidenter .
nu fattas bara en påse med mat och champanje som vi tog med oss från valbo igår då de blev hur mycket som helst över , den kassen har vi säkert också glömt i "farmors" bil , annars vetefan vart den är ..båda ja o thias letade förjäves efter den både igårkväll och idag , men utan att hitta den , men båda "vet" att vi bar med den till bilen , men man vet ju aldrig med oss i för sig .

Ikväll jobbar jag "kvällspass" , dock bara 4½ timme , 18-22.30  riktigt skönt !  Dock är det inte så skönt att åka ifrån thias och svea då thias kommer att börja jobba på måndagmorgon kl 06.00 och jag kommer bara få träffa honom efter kl 16.00 dom kommande månaderna , det känns verkligen hårt att inte ha honom vid min sida nu under sommaren . Vi hade planerat så hima mycket kul , men det får vell bli då han har semester ! tycker verkligen att det är bra att han lyckats fått jobb nu .. verkligen!

Nu ska jag ta o mysa ner mig med thias och fundera på om vi ska äta nå innan ja åker o jobbar .

Puss

kära blogg.

godmorgon , en bakfull frajs här .
nejdå , det är inte så farligt faktiskt ! nu efter en toast så känns de ganska fint i kistan . Nu ska vi sätta oss i soffan o kolla på Changeling . Ska fan slappa hela dagen så ja orkar med att jobba ikväll .... ja spyr , orkar inte jobba idag !

Hoppas alla hade en fin dag igår då jag ångrar hela min dag ,

Puss

kära blogg.


vidrigaste dagen på L ä n g e , det är det idag !
jag hatar den här dagen ,ångrar så fruktansvärt att jag var med på thias student idag . Har verkligen haft ont i hjärtat hela hela dagen och många dagar och veckor innan också , allt har gjort så jävla ont i mig !
Fråga mig inte vad som hänt för det svaret kommer jag aldrig ta upp här i vilket fall , men jag kan säga att jag nog aldrig mått såhär dåligt över någonting , nångång !
-det gör så jävla ONT !!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( jag vill bara försvinna bort från allting ....


nu ska jag torka tårarna och krypa ner i sängen och försöka sova , saknar min älskade Svea . Önskar hon kunde vara här och mysa & trösta mig som bara hon kan .



allt gör så ont

kära blogg.

sitter hemma hos thias föräldrar , eller vi ligger .. i "hans" rum på sängen ! mys

imorn är det student , får se hur jag gör då .. ingen aning just nu !

vad ska alla göra på midsommar förresten ? själv tror ja att vi har bestämt oss .. det blir till att åka till min systers tjejs stuga i sundsmar , det är hur mysigt som helst ! dagen innan midsommar så kanske jag och min syster ska springa gårholmaloppet eller va de hette , det är 8 km och ja råkade lova min syster att springa med henne ! fyfan , har inte sprungit på skitlänge så de kommer nog att bli jobbigt .. Men man får vell träna lite sen får man vell GÅ om man inte orkar springa ! vattenflaska ska ja ha med iallafall , annars lär man ju dö ..

Puss

kära blogg.



egentligen kan man bara skratta och se hur livet flyter vidare
tänk vilka idioter det finns alltså.

nu ska jag fixa till frippan innan jag åker till valbo och umgås med den finaste familjen ever .

Puss

kära blogg.



varför finns det falska människor ....


kära blogg.

Silvershampoo , är det verkligen meningen att man ska behöva sitta flera timmar med det i utan att det ska hända ett skit ?
det kanske är mitt hår de är fel på men jag tycker att på alla andras hår så ser man direkt skillnad från före och efter .... Blir så himla less ! Nu sitter iallafall jag och Malin ( thias lillesyster ) med silvershampoo i håret , inlindad i en handduk .Kanske händer det någonting den här gången ?
...man kan ju hoppas

Thias är så dryg så han satt på en zombie film , helt sjukt värdelöst ! jag ville hellre se den dära changeling (stavning?) . Den verkar faktiskt bra ... men jag får vell se den efter den hära om jag har tur :)

Idag kom det en jättetrevlig karl från västerås förresten , han hämtade spjälsängen och alla tillbehör . Hoppas han får mer användning för den än mig . han var iallafall jätte trevlig . det känns tomt här hemma , kan inte fatta att vi snart flyttar härifrån! vill bo kvar , alltid !  Men vi hittar säkert nå bättre.. något som både jag och thias kan känna oss hemma i .

Älskar dig T
puss

kära blogg.

Nu har vi slått in paket medans thias suttit på toa och lyssnat på musik ;') haha . stackarn !
Nu ska vi hälla i lite silvershampoo i håret jag och malin , sen ska vi kolla på film och låta det verka i håret under hela filmen , Bort med allt gult !

Puss

kära blogg.

nu är jag hemma från stan.
solade faktiskt inte en hel timme , det blev bara en helv för ja höll på att svettas iihjäl plus att Malin inte skulle sola längre än 30 minuter .

vi hittade lite grejer till thias som jag inte tänker skriva nå mer om här , sen hitta vi inte så mycket mera .

Imorgon tar hjärtat studenten ,
puss

kära blogg.

-"stoppa in den för min skull Thias !? "
-"men neeeeeeee , det går fortare om du stoppar in den ... "

jag och thias sitter o bråkar om vem som ska stoppa i Usbsladden från min mobil in i datorn och då lät de sådär , efter ett tag blev de tyst och sen fattade bådatvå hur det lät ..
Min älskade thias

Nu ska vi ner och sola oss bruna, sen ska jag köpa tubtoppen .
Puss

kära blogg.

Godmorgon  , solen skiner och det är hettande varmt (inte)
det är så tråkigt att varje morgon behöva vakna till ett pissblött o grått väder . tur att man aldrig vaknar ensam säger jag bara! Idag ska jag hinna ner på stan o kika på nån studentpresent , sen ska ja även sola i 1 timme så färgen bättrar på sig . Funderar också på att köpa en till tubtopp som jag bara ska ha över brösten i sommar typ när man är ute o går eller är på stranden, då man inte vill ha bikinin på sig , låt säga att man kanske ska gå o köpa någonting eller så ..
Ja , ni fattar säkert .. som en topp fast bara över brösten !

När det gäller studentpresent har jag vell igentligen ingen aning va man ska köpa , har god lust att vänta tills man har mera pengar så man kan köpa någonting finare istället för att köpa bara för att köpa .. Men det måste ju bli nånting och det tänker jag fixa idag !



Imorgonbitti måste jag gå upp tidigt , jag och malin ! vi kommer att sova i valbo ikväll jag och thias , så jag och malin kan fixa oss tillsammans & det blir lättare att ta oss till thias student m.m . 
Imorgon blir de ingen speciell outfit som de ser ut just nu , Levi´s jeans-shortsen och en tuptopp , sen nån tröja över bara , har inte alls kommit fram till vilken . Jag ska också ha lockar i hela håret , hoppas det blir bra ! man vill ju vara fin ni när thias ska klä upp sig så mycket .

Puss

kära blogg.





Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig ....

du fanns verkligen där och väntade på mig när jag hade det svårt i början , tack för att du lät mig bestämma att det verkligen skulle bli du och jag.
tack.....tack tack tack för att du finns

08 . 07 . 21  ♥
förevigt du &  jag 



kära blogg.

yehoo , imorgon ska jag sola och bli brunis till studenten , funderar faktiskt på att sola över 1 timme så jag blir riktigt brun . Då kommer det bli fint till min outfit ! muuuuuuums......
Älskar verkligen mina nya Levi´s byxor ! förresten så köpte jag en ny tubtopp idag , jättebillig var den , och den satt verkligen skit bra ! jag behövde bara strl SMALL , dåligt överlycklig . märks att ja gått ner ett par kilo , iallafall på överkroppen !  Hoppas att de håller i sig förevigt ...


nu ska vi kolla på changeling , hoppas den är lika bra som den verkar .


Puss

kära blogg.

dålig uppdatering igen , jag vet !
imorse gick vi upp klockan 6 för att hinna fixa oss till moa(thias syster)´s skolavslutning i valbo kyrka som började klockan 08.15 ca . Jag hann inte fixa mitt hår men de gick bra endå ! det blev dom där jeansen och den långa skjortan och de kändes verkligen inte alls som min stil så jag bytte senare under dagen .
Efter hennes firande så fick jag skjuts till min syster medans thias åkte till marcus o förberedde sig inför kvällen då han skulle på studentmiddag i engeltofta . Jag och min syster följde med min moster anna till grovsoporna för att slänga ett staket och massa annat skit , sen lånade vi en av hennes bilar och åkte till köpis , en av mina kusiner följde med också (klara 13 år ) , Hittade inte så mycket , inte mer än sminkborttaggning och en tuptopp ..

efter köpis så åkte vi hem till min andra moster och mina två kusiner i hagaström , där satt vi o kollade på film innan vi återvände hem till min syster igen .. efter nån timme kom min moster och mina två kusiner dit för att kolla SVERIGE match med oss , sen kom även en till moster och yttligare en kusin dit .. Så jävla mysigt att träffa dom !
Härligt nog så vann sverige över malta med 4-0 vilket kändes toppen , dock inte en bra match på nå sätt .. men sånt får man bortse ifrån nu när dom vann .



typ 23.00 kom thias o hans pappa o hämtade mig hos syster så vi kunde komma hem , nu sitter man här hemma o ska strax se en film i soffan .
Imorgon är en fri dag vilket betyder att vi kan göra va vi vill typ , men det blir nog inte så mycket mer än att sola för min del , är så himla trött !

Puss

kära blogg.

shit,de kändes just som att varmvattnet i duschen höll på att ta slut , kan de göra det ? tänkte jag sen och satte på varmaste vattnet och fullaste sprut , fick säkert vänta nån minut innan varmvattnet kom tillbaka igen .. ska det verkligen behöva vara så i en hyresrätt(?) , det har jag svårt att tro .. jävla snik-gavlegårdarna !!

snart ska vi åka till valbo och sovaöver där för att underlätta morgondagen . kläderna är fortfarande inte bestämda men det lutar åt att ha dom där jeansen och skjortan iallafall .
Nu måste jag skynda mig att klä på mig och fixa lite innan thias pappa kommer o hämtar oss ..

Puss

kära blogg.

gud va stressigt allting blev , nu måste ja komma på vad ja ska ha för kläder imorn på moas avslutning .. Hmm , har inte en blekaste , provade för ovanlighetens skull ett par tighta jeans , dom satt helt okej . Passade rätt bra till en vit lång skjorta , men ja vet inte ja , kanske inte min stil ! men man måste vell göra lite suprise så man inte är samma gamla vanliga helatiden ..

Puss

kära blogg.

efter en lång lång lååååååång tågresa så är vi äntligen hemma igen .
ja, det var verkligen riktigt segt sista timmen , den kändes som en evighet . vi ringde min syster för att fråga ifall hon kunde hämta oss eftersom hon endå lärade ha sitt cykelhjul , och visst kunde hon det . Så hon kom o hämtade oss på tågstationen och sen åkte vi o hämtade svea hos min lillebror , hon blev verkligen helt överlycklig ! sötfisen !
Efter vi hämtat henne så åkte vi förbi max för min syster ville bjuda på mat där eftersom vi inte ätit nåt under resan ,tack baby!

Nu ska vi duscha o göra oss klara sen blir det förmodligen till att åka till valbo för att sova där eftersom vi ska på Moas skolavslutning i kyrkan imornbitti , gud va mysigt .. minns ni när man hade skolavslutning i kyrkan? Alla tjaffsa om vem som skulle hålla i flaggan längst fram , och vem som skulle stå bredvid vem i kyrkan .
-VILKA BEKYMMER MAN HADE , till skillnad från idag .

Bilderna ligger fortfarande på kameran,
dom kommer.

Puss

kära blogg.

tack gode gud för att mitt internet funkar ...
vi sitter på tåget påväg hem nu , vi har just bytt tåg i linköping och sitter nu på väg mot gävle . dock kommer det ta typ 4 timmar så vi är inte framme än på långa vägar .
vi har med oss ett cykeldäck för att göra det lite mer komplicerat , allt för att göra min syster tillfreds (; det var ett hejdundrande stress innan vi äntligen kom på tåget . Sj´s hemsida var inte det enda som krånglade , vi beställde biljetterna igår efter mycket strul . Det funkade alltså tillslut ! Men i morse kom vi på att vi lära hämta ut biljetterna också , och det var inte skitlätt att hitta ett ställe som var öppet klockan 8 på morgonen .
Väl framme på en statoilmack så fick vi beskedet att dom heller inte fick någon kontakt med Sj vilket resulterade att vi inte kunde få våra biljetter i handen , men som tur var så hade vi ju bokningsnummret .

Vi åkte till tåg"stationen" som bara består av en kur .. Där sa dom ca 1 minut innan tåget gick att det skulle anlända på spår 2 och vi stog på spår 1 , så vi såg tåget komma och herreminjävlar vad vi sprang , vi hoppade över rälsen , haha ! Vi hann iallafall och allt gick bra med bokningsnummret även om man inte brukar få göra så men dom hade förståss överseende med det som hade inträffat . Mitt kort funkade inte på cafévagnen heller så jag köpte en JAPP med dom kronorna jag hade kvar men då va hon så söt så hon bjöd oss på en till JAPP , snälla du !

När vi kommer fram till gävle
så ska vi hämta svea , vi vet ännu inte om vi åker buss eller bil från stationen men de kvittar . vill verkligen bara hem o städa o duscha och göra mig fräsch , känner mig värsta äcklig . uch !

Imorgon har moa ( thias syster ) skolavslutning vid 08.15 , så dit ska vi vell förmodligen , kanske vi till o med sover i valbo inatt , det visar sig , thias pappa skulle iallafall hämta oss om det blev så .
Nu ska jag fortsätta kolla runt lite på bloggarna jag följer , dom är så himla gripande att läsa .
Bilder förresten (!)  , dom kommer så fort ja lagt in dom på datorn , har inte haft nån sladd med till kameran så jag har inte kunnat lagt in nånting sorgligt nog . men som sagt ; det kommer !

Lyckliga jag
Puss

kära blogg.


nu är det läggdax snart så vi orkar upp imorn .
Kommer kanske kunna uppdatera en sväng på tåget om internetet vill funka .

Godnatt puss

saknar dig svea , snart får vi hålla om dig igen =D

kära blogg.

så ,nu är vi "hemma" igen , alltså vi är hemma hos mamma och micke i kalmar .
Vi ska strax käka maten som jag talade om , gud va de kurrar i magen alltså .. vi har vart i stan idag och jag köpte mig ett par fräsiga levis byxor , Jeansshortsen ni vet ?  ni har säkert sett dom  , dom är riktigt snygga . Så nu är outfiten på thias student kirrad .
det löste sig med tågbiljetterna förresten , vi åker 08.20 imornbitti ! vet inte riktigt när vi är hemma  men det blir vell efter 12 nångång . vi ska kila och hämta svea innan vi tar bussen hem från stationen också ! lillfisen  , saknar henne så himlans mycket , hon är så himla underbar ! 

ikväll blir det nog tidigt i säng eftersom vi lär upp i tid imorn , måste hinna packa o göra oss klara o sånt också för det har jag ingen lust med just nu .

puss
så jävla lycklig nu

kära blogg.

Svar till "anonym" som tyckte att de vore tråkigt om ja slutade att blogga och frågade också vart thias kommer att jobba någonstans:

Thias kommer att jobba på västerås Expressgolv vilket innebär att han håller på med golvspackel m.m . Angående bloggandet så kommer jag troligtvis att fortsätta endå , dock inte lika ofta eftersom thias är så less på att ja gör det =) .



Just nu sitter vi på mickes firma i mönsterås och ska boka tågbiljetter men vi vet inte om det går vägen eftersom att sj´s hemsida är helt konstig , ena sekunden går de inte ens att få upp startsidan medans vissa gånger funkar den bättre . Vi väntar just nu på att beställningen ska behandlas färdigt .
Imorn så kommer vi hem om allt går som det ska , så då hinner vi på Moas skolavslutning (thias syster) som hon tjatat om så länge .

Nej nu ska vi ta och åka "hem" och göra lite käk , det blir kött med potatis o bea , mums !

Puss

kära blogg.

inga uppdateringar beror på att internet har inte funkat nere på swedenrock.
nu är jag därimot i kalmar på mammas killes firma , här funkar det galant . Festivalen har vart sjukt bra ! fick 600:- för att jag hjälpte till , helt okej , så nu ska jag försöka ta mig till stan imorn för att köpa ett par jeans som ja ska ha på mig på thias student o så .

Vi åker förmodligen tåg hem , så vi kommer nog hem en dag tidigare (dvs tisdag) , om allt går som planerat .
När jag kommer hem så ska jag bara packa upp sen så ska jag umgås med Cissi den 10onde , för då ska vi dricka lite och bara umgås precis som förrut , det kommer verkligen bli toppen . den 12 blir det thias student sen den 13onde blir det jobb igen , kan ju behövas ... thias börjar den 15onde så då blir jag och svea ensam om dagarna , tråkigt att inte se älskling om dagarna , men vi hittar nog på nå skoj iallafall , cissi är ju som sagt ledig varje dag =D

nu måste ja nog hjälpa till med städningen av husvagnen o matvagnen o så innan vi åker hem till mamma o micke .

Förresten så överväger jag om jag faktiskt inte ska sluta att blogga , men ja har förståss inte riktigt bestämt mig men det känns som att jag inte behöver eller vill blogga längre utan lägga ner mer tid åt det som faktiskt hänt nu:)

Så jävla lycklig med dig hjärtat

thias är den bästa i världen ,
tack för en underbar vecka på swedenrock .
puss loveli

förresten så har jag ju som sagt nytt nummer och har inte nå gamla nummer kvar , så ni som smsar mig kan ju gärna skriva avsändare så man slipper leta på eniro (;  haha.

kära blogg.

nu blev de dåligt väder ,igen !
så därför har vi nu satt oss ner i husvagnen för att spela lite yatzy o dricka lite dricka medans dom andra är ute o jobbar . ikväll skulle det vara skönt att dra på en film i våran buss där vi sover om de fortsätter vara sånt här skitväder . Men synd att internet är så segt här =(

Idag har de faktiskt vart rätt schyssta band som har spelat rätt schyssta låtar , bland annat "shout your mounth", den är nice ! så jävla skönt att man slipper betala 2000-3000 för att se allt  , vi ser ju fan allt uppifrån taket .
Vi åt en lätt lunch idag förresten , det fick bli natchos med typ ostdip , kanske hur gott som helst . Sen i morse åt vi en baguett , eller thias tog en räkmacka , men ja tog en rostbiffbaguette.Blir säkert nå godare till middag , har inte riktigt bestämt oss ännu ..

Nej nu ska jag fan klicka hem ett par brallor =)

Älskar dig T.
Puss

kära blogg.

hallå hallå , nu har vi spenderat en dag här på swedenrock och det är verkligen stämning till hundra procent här , hela tiden!
Igår 
när vi kom hit så fick vi käk typ direkt , för vi va så himla hungriga ! vi käkade pasta med lax o grönsaker .. mums! tågresan gick förresten hur bra som helst förrutom att alla tog allas platser så häften fick typ stå upp i de sista tåget .. men de gjorde inte så mycket , man kan ju liksom inte bli arg eftersom att alla tog allas platser ..
vi hoppade av i sölvesborg och tog swedenrock bussen därifrån till själva festivalen .

Inatt sov vi i en buss , en skåpbuss ! Vi hade massa tända ljus och så låg vi på en madrass med två täcken och en sovsäck , det var skitmysigt ! =D vi vaknade i tid också . typ 10 , värsta skönt .
Just nu har vi vart o köpt massa godis o grejer som vi ska ha när vi kollar på Volbeat (stavnning) uppe på ett tak =)

förresten , det där med bilder det kommer . Har inte orkat packat upp kameran ännu tråkigt nog , så de har inte blivit nå bilder men vi tänkte att vi skulle ta med den upp på taket o knäppa en massa på alla som spelar på Scenen ..


äkta vän är man då man ställer upp i alla lägen,
en äkta vän är inte en människa som bara bryr sig när den själv har problem.
jag har inte förlorat något , mer än det jag trodde var en äkta vän.


på onsdag när vi kommer hem så ska jag och min bäste cecilia åka iväg och tälta o mysa som förrut ,
kanske slipper vi glida ifrån varandra den här gången, man kan ju alltid hoppas :)



puss

kära blogg.

gud vad trött jag var i morse när väckarklockan ringde och jag insåg att klockan var 04.00 och det var dax att kliva upp , de kändes som om jag inte hunnit somnat för fem öre . Jag sov så himla skönt ..
Men men , vi gick upp och fixade oss , plattade håret och grejade sen var det dax att åka till tåget strax innan kl 05 . Väl framme på tågstationen blev det bara till att kliva på , vi började med att öppna matsäcken , risifrutti och pucko . Mums ! vi åkte till stockolm och bytte tåg , vi hann köpa en varsin macka och en pepsi max som vi nyss har tryckt i oss , nu har vi lämnat stockholm och riktar oss mot hässleholm där vi återigen ska byta tåg till ett annat som ska ta oss till karlshamn. Vi kommer att sitta på det här tåget fram tills 11 innan vi är framme i hässleholm och klockan är nu bara 07.53 .. vi har långt kvar men det är så himla VÄRT det . jag lovar !

väl framme
i karlshamn så ska vi leta på en swedenrock buss som vi ska åka med till själva festivalen , det brukar vell ta typ 40 minuter att åka den så de är ju inte så farligt . det gäller bara att hitta en buss snabbt så man kommer fram nångång .Mamma och micke är redan där och säljer för fulla muggar & jag hoppas verkligen att det går minst lika bra som förra året ,vilket jag också tror .
Gud vad pepp man är på det här nu , inte minst thias , han är verkligen taggad och har verkligen längtat efter det här och det gör mig så jävla glad att veta att den man åker med ser fram imot det och inte bara längtar hem  (host) ...
Nu ska jag och min älskade thias kolla vidare på utsikten och mysa hela vägen fram til Swedenrock . hoppas ni får en bra vecka utan mig hemma i gävle , snacka på som ni brukar , suckers !!!! :')

Älskar min Thias mer än allt ,
Tur att man har en ÄRLIG pojkvän , annars vettefan va man hade gjort .
Puss


det finns ingenting jag saknar

kära blogg.

sussi undrade vart jag köpt min bikini och inte helt oväntat så är den faktiskt från H&M , dom har verkligen jättefina bikinisar varje år ..

Just nu är jag hemma hos thias , vi tog med oss packningen hit så vi kan åka direkt till tågstationen inatt . Thias pappa skjutsar oss klockan 5 så vi går vell upp strax innan 4 inatt . Det känns nästan som om de inte är någon idé att sova , men man lär vell .. annars kanske man råkar gå på fel tåg eller nå , Haha .
Idag har jag vart med min käre syster till söderhamn , hon skulle till ett medium och medans hon gjorde de så var jag och barbro på stan och kollade på skor och sånt .
Vi tog även en sväng på köpis när vi åkte hem , det blev 2 nya tröjor till thias och även en tröja till mig . Sen fick thias även ett skitsnyggt armband , jag kan fixa bilder på det sen .. Eller de kanske till o med blir efter swedenrock för ja tror inte att ja har med mig kamerasladden .
Internet kommer jag att ha med mig , så uppdateringa blir det nog , iallafall 1 gång om dagen . Det är ett som är säkert ,därimot bilder blir det nog lite dåligt med ..

Vi kommer iallafall hem den 10onde el. 11e Juni , vi vet inte riktigt ännu , det beror på vädret .

  • nu ska jag sova och försöka smällta alla dagens skrattretande ting , tänk att de finns folk som lever på att sprida lögner , det är fanimej patetiskt , BRY ER OM ER SJÄLVA istället så kanske ni blir lyckliga en dag ni också = )

  •  - ingen av mina "vänner" knullar min pojkvän iaf 8-)
Så kom inte och säg att det är MIG det är fel på .
Tack och adjö


SÅDÄR ja , då var två saker ute ur mitt huvud , resten hoppas ja förträngs under natten med min älskade Thias .

puss

kära blogg.

nu har man vaknat utav att mamma ringde och ringde flera gånger .det var vell i försig tur eftersom ja inte ställt någon klocka.
Nu ska jag ta bussen hem till min syster och därefter ska vi åka till söderhamn till ett medium eller va man säger . Måste vara hos henne om en timme och här sitter jag utan kläder så det är nog bäst att jag snor på litegranna..

Ingen frukost hinner man med heller , typiskt ..

Puss

kära blogg.

aj , jag tänkte att ikväll måste jag börja använda min bettskena eftersom mina tänder inte mår bra utav att vara utan , men den är verkligen Skittrång, den passar knappt längre :'/ måste fixa tid hos tandläkaren snart =O

fan..

Älskar min thias .
puss

kära blogg.

nu har vi kollat på "vi hade iallafall tur med vädret igen " och den är verkligen hur bra som helst .. man känner nästan igen sig.
thias va nyss ute med svea så nu ska vi nog ta o sova så thias orkar upp till skolan imorn vilket han inte lyckades med i morse , tur att det är slut på skitskolan snart för hans del så han får börja jobba som han har längtat efter så länge . Jag med för den delen för min ekonomi räcker inte så välldans bra när man är 2 stycken plus en hund ..

imorn åker jag förmodligen till söderhamn med syster för hon ska till ett medium som ja har vart hos 2 gånger, hon är verkligen världensbästa. henne skulle jag vilja spendera varenda dag med .. hon vet allt !

godnatt på er .
puss

kära blogg.

jag är frustrerad, frustrerad över att en sån dålig överlevare kan komma o vinna ett överlevnadsprogram där hon tävlar mot den bästa överlevaren någonsin , jag pratar förstås om Robinsonvinnaren-Ellinor !
tyvärr är det ju som det är , men hon var inte värdig vinnare på nåt sätt .
Jarmo därimot , han är en riktig kämpe han & det bästa utav allt , han står för ALLT han säger . HEJA JARMO !

Vi håller på att fixa hem "vi hade iallafall tur med vädret - IGEN "  , den är verkligen hur bra som helst så därför ska vi kolla på den igen ..igen...igen & igeeeeen !

Nu är det bara 1 dag kvar , sen åker vi till SwedenRock , ska verkligen bli helt underbart !

Puss

kära blogg.

kom nyss innanför dörren efter en underbar dag hos min pappa.
Malin kom och hämtade mig och thias klockan 11 ungefär och vi åkte ut till min pappas hus . Vi grillade kyckling och åt det med en massa god sallad , Senare på eftermiddagen sprang vi ner till sjön med svea så hon fick bada .
-HON LÄRDE SIG SIMMA =D
Min älskade lilla svea . det var så kul att se när hon simmade för första gången ... hon såg riktigt fumlig ut !
Vi passade även på att doppa oss , jag doppade mig först (!) sen knuffade jag i min kära storesyster så hon slapp känna tvekan vid stegen från bryggan . Thias vägrade ...fegis!

Vi åkte hem nu för nån timme sen och vi är verkligen helt utmattade , jag tror det är vätskebrist . Fan !

Puss

kära blogg.

god morgon allihopa.
Jag vaknade utav min kära syster som slog en pling till min nya telefon , det är så himla ovant att ha en ny mobil med nya ringsignaler och inte alls samma stil som förr . Men jag är verkligen jättenöjd ! rekomenderar IPHONE varmt.

Syster frågade om vi ville följa med till pappa och grilla ,sola & bada ... och visst vill vi det . så hon kommer och hämtar oss strax efter klockan 11 . Gud va mysigt . Kameran ska definitivt med & självklart mobilen också !  innan vi åker dit så ska vi åka o köpa lite korv med bröd o kanske nån sallad eller så .. de är ju ett måste när man ligger på stranden o gäser.


Puss

RSS 2.0