Min kusin.

Tänk vilken tur jag har haft som har fått möjligheten att träffa den sötaste tjejen i världen
-..min kusin!
Gud vad jag saknar dig och hela din familj när jag just nu sitter och bläddrar igenom massa sommarbilder och minnen med dig och din familj.

åååh , jag älskar er !






Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och försöka krya på mig så jag orkar vara mig själv hela dagen imorgon!

Hoppas ni sover så gott allihopa och att ni haft en bra dag ..

Puss

svar på tal.

Någon Johanna frågade vart väggorden kom ifrån & Charlene frågade vart toasistsen kom ifrån för affär ..
Det första jag tänkte var ;
"är dom korkade? det skrev jag ju i inlägget under bilderna.."
Men nu när jag har facit i handen så såg jag att jag visst inte hade skrivit ut affär på varken väggorden eller toasitsen & det var jag helt omedveten om , för det var iallafall meningen att jag skulle de..

Nåväl , toasitsen kommer självklart ifrån Ikea & den fanns även i vanlig "träfärgad.."


När det gäller väggorden så kommer dom från en desigsbutik inne på valbo köpcentrum som jag faktiskt inte har en aning om vad den heter. Men det finns ju bara två så det är inte så svårt att hitta...



Just nu sitter jag och kikar på en dokumentär  vid namn "världens tjockaste oskuld" - verkligen sjukt att en människa kan gå ner nästan 200kg utan några som helst operationer.
Just nu på 3an!

Jag funderar förresten på att ha en "FrågaFrida-stund" , vad sägs?

Puss

Gooodis!

Har nyss kikat klart på IDOL & herregud vad duktiga vissa grabbar var , speciellt Rasmus - han var riktigt bra !

Nu sitter vi och kollar på Efterlyst på tv3 som idag verkar vara skitspännande så det är lite svårt att skriva samtidigt.

Hela dagen har vart så himla underbar idag , det enda som vart lite jobbigt är att jag börjar bli sjuk - jättesjuk.
Förrutom det har det vart en skitmysig dag med härligt sällskap och skitgod mat nu på kvällern. Jag verkligen älskar sånna här dagar..

DET BÄSTA på hela dagen var nog den smarriga godispåsen som T och Ken gick och köpte medans jag låg i soffan och mådde dåligt - mitt älskade hjärta !

Nu ska jag fortsätta kika på Efterlyst .
puss

Bebis.


Glömde helt bort att jag fotade Max litegranna under tiden jag var barnvakt åt honom, dvs igår (?).







Nu kommer T och Ken snart hem med mitt efterlängtade godis.
Men fy i fasiken hur dåligt jag mår , svettas som en tok även fast jag sitter med linne & med en öppen balkongdörr...

Puss

middag.

När jag hade lagat mat och ställt fram allting på bordet så blev det som vanligt krångel för T - dom behövde åka o lämna skräp så maten hann bli halvt kall innan vi åt den , KUL.
Men det var ju gott iallafall så man ska vell inte klaga , men endå lite tråkigt att det jämt jämt jämt ska bli så..

Nu sitter vi i soffan och Ken kom nyss förbi för att " umgås " , dock sitter han bara vid datorn så man lär vell rycka bort honom eller locka han med att gå till affärn och köpa godis.

Ikväll är det Idol och Efterlyst som gäller , därefter är det en film som gäller - en som T tankade hem för någon dag sedan men som vi ännu inte sett. Det ska bli riktigt mysigt !

T och Ken gick just ut
för att köpa lite godis och tog Svea med på turen så hon fick en liten kvällspromenad. Själv har jag ingen ork till någonting , sitter här med skyyyyhög feber och med en otroligt ömmande hals-kul liv !
Men men , man får vell knapra alvedon hela natten och morgondagen för att sedan se ifall jag kan och orkar jobba på fredag och resterande kvällar i helgen .
Som det känns nu skulle jag bara vilja kasta mig ut från fönstret och dö..


här är iallafall maten jag gjorde idag tills T kom hem.




Puss

Hemma efter en tripp med M.Åhlander.

Nu har jag och Mattias Åhlander vart på den omtalade trippen till Forsbacka , han hittade nycklarna han letat efter så nu är dom inlämnade på gavlegårdarna och det är bara att fortsätta packa upp och greja i den nya lägenheten som förstås ligger i forsbacka.
Efter gavlegårdarna skjutsade han hem mig så nu försöker jag hinna laga lite mat tills T kommer hem , vilket jag inte tror att jag hinner . Men det är ju bra att börja iallafall ...
Kyckling och potatis får det bli , med massa morötter och dip -inte helt fel va ?

Ikväll tyckte T att vi skulle ut o käka och gå på Bio , men jag vet inte ja . Jag känner mig så himla risig och har fan igen ork att duscha och göra mig "fin" .
Det får bli en hemmakväll om jag inte ångrar mig drastiskt .

Ni då , vad ska ni göra en onsdagkväll som denna ?


Och Åhlander , vad kul att du också läser min blogg . Blev nästan lite paff när du sa att du "hade läst det" i min blogg då vi pratade om någonting under gårdagen.
Kul kul , älskar när det kommer in flera läsare.


Nu är nog ugnen varm så nu kan jag börja med riset och kycklingen.

FÖRRESTEN , jag vaknade imorse och mådde (rent ut sagt) skiiiiiiit , ont i halsen och helt igentäppt i näsan -hur kul är det då när man har en hel arbetshelg framför sig ? Inte ett dugg ....

puss

nattuggla.

Dåligt med uppdatering för min del ..
Har umgåtts med Mattias Å hela dagen igår och idag , därav ingen tid att uppdatera .

T gick o la sig typ 2 inatt , själv var man vaken tills han skulle gå upp , mattias också förstås .. satt och kollade på mtv hela natten och alla sånna där texter som kommer upp , ni vet ;

" han är riktigt kass i sängen , ni funkar inte ihop ... osv .."

Iallafall så är Mattias fortfarande här och det ser ut att bli en tripp till forsbacka - världens ände eller nåt ..

Efter det blir det vell bara till att ta det lugnt tills T kommer hem , har lovat han att laga mat och massa sånt tills han kommer hem så det lär man vell hålla annars blir det vell en snyting , nooot .


Hade iallafall det riiiiiktigt trevligt igår , tack vare T och mattias .
Kärlek till er .

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på barnkanalen och "prinsessan" som det just nu visas .

Puss

helt slut.

Jag har verkligen haft fullt upp heeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaa dagen !
Venna kom hit med Max vid nio , därefter har vi verkligen gjort en massa! Vi mötte min syster på staden vid klockan tolv , självklart blev det en promenad dit i det underbara vädret - för ovanlighetens skull .
Väl på staden så kikade vi runt på alla möjliga affärer och min systers tjej köpte lite kläder o så inne på stadium, jag därimot köpte ingenting men blev faktiskt bjuden på mat utav min älskade syster - friterad kyckling med ris i barnportion . Tack darling !

Malin (syster) köpte också lite kläder till Max som vi sedan gick in på en toalett och satte på honom eftersom att dom gamla kläderna var lite lortiga efter att han spytt och dregglat lite .
Kläderna var superfina men tyvärr hann jag ej ta någon bild på dom ...
Jag tror Venna blev jätteglad för kläderna då hon skickade ett jättesött sms till mig efter att hon hämtat Max.

Efter staden tog vi yttligare en promenad , denna gång hem till min syster i stigslund - även denna gång med barnvagnen , så Max har fått en riiktig utedag idag vilket jag tror uppskattades för han sov nästan helatiden haha.

I stigslund bjöds det på mat och vi hade det jättemysigt , sedan kom Venna vid 6tiden för att hämta Max .
Då åkte jag och min syster hem till hennes kompis på alderholmen där vi kikade lite på idol innan Åhlander(killkompis) kom och hämtade mig.
Vi åkte till hans lägenhet i andersberg där vi plockade lite kartonger som han hade kvar eftersom han håller på att flytta. Därefter blev det till att åka med kartongerna till forsbacka och hans nya lägenhet- skitmysigt !

Nu sitter vi alla tre samlade i soffan i vardagsrummet och T och åhlander har nyss tryckt i sig orginalmål från max , själv tänkte jag ta en macka men har redan tappat suget .

Imorgon ska T jobba i vanlig ordning , själv ska jag vara hemma och umgås med åhlander heladagen , min lilla babe. Älskar att det finns killkompisar som du - du är bättre än bäst ! ;)
Jag tycker så himla mycket om dig och du är mig lik på pricken , så jävla skönt ...
Kärlek till dig .

Nu ska jag dra på mig min pjamas och krypa upp i soffan !


LOVELI U , Thias♥
Puss

stressmage.

Nu har plutten sovit i en timme och det börjar bli rätt långtråkigt här hemma - eftersom att svea också sover..

Syster min ringde och frågade om jag ville gå en sväng med henne på staden då hon skulle handla någonting som jag redan glömt bort var det var . Men visst kunde vi det , så när Maxen vaknar ska vi ta en promenad med vagnen ner på stan en liten stund , sedan lär vi nog hålla oss hemma tills " mamma venna " kommer och hämtar Maxen.

Jag börjar bli depremerad tror jag , jag har alltid en "stressklump" i magen som kommer fram varje gång jag tänker på jobbet.. Jag förstår verkligen inte varför , för jag har ju inget imot att jobba egentligen ! (?)
Vet heller inte vad jag ska göra för att undvika " stressatackerna" , enda gångerna det känns bra är då jag sover (vilket kanske är rätt självklart..) .
Men ska man behöva sova och vila heeela dagarna för att slippa må dåligt? man börjar ju fundera..

Nog om negativa tankar !

Jag längtar iallafall tills T kommer hem för jag ska överraska honom med färdig middag och tända ljus inne i vårat kök med nya gardiner -hoppas det uppskattas , annars blir jag purken.
Frågan är bara vad man ska laga för någe (?) , kanske kyckling med ris ? , det brukar han vilja ha ...



Nej , nu ska jag leta på massa mysiga filtar som Max kan ha i vagnen medans vi gå ner på staden.

Puss

Barnvakt.


Venna kom förbi med Max
för ungefär en timme sedan . Eftersom att hon skulle jobba hela dagen så frågade hon om jag kunde vara barnvakt och det kunde jag ju såklart ..

Just nu ligger lillgrabben och sover i våran dubbelsäng , han var verkligen skittrött, hann bara dricka halva flaskan innan han somnade bums med nappflaskan i munnen.
Medans han ligger och sover så tänkte jag passa på att klä på mig och göra mig klar så man är redo för världen utanför och slipper se ut som ett troll..




Dagens planer har jag inte någon vetan om än så länge ,det lär vell visa sig hoppas jag . En promenad står iallafall fast på schemat , sedan vet jag inte vart och när .

Iallafall så passade jag på att sätta upp mina hissgardiner som vi köpte igår när vi var på IKEA . Det blev verkligen skitbra ! jag hatade dom gamla gardinerna, fula prickiga.

såhär blev det nu , skitbra och stilrent..



-Nej , om jag ska hinna med att klä på mig är det nog bäst att jag börjar nu , man vet ju aldrig när Maxen vaknar!

Puss

Valbo köpcentrum.

Nu är vi hemma efter en eftermiddag/kväll på valbo köpcentrum..
Jag tog ju en promenad till min syster i stigslund för att äta lite mat tillsammans med henne och hennes sambo. Svea var förövrigt jättedryg på vägen dit och tvärstannade mitt på ett övergångsställ så jag fick dra i henne som bara den.

Väl hos min syster så var Svea supertrött och somnade därmed raskt mitt på golvet . Medans hon låg där och sov så käkade vi lite hemmagjorda köttbullar med hemmagjord potatismos-riktigt smarrigt !
Min syster är verkligen en talang när det gäller att laga mat - eller var det kanske hemkunskapsboken från sofiedal som hjälpte henne på traven (?) , jag vet inte ja ....haha

När T hade slutat jobbet så kom han till stigslund han med , dock med arbetskläder och skitig som få -fast vad gör det?
Därefter fick vi skjuts ut till valbo utav T´s mamma , Svea fick stanna i valbo hemma hos dom medans vi gick i affärerna. Vi hittade faktiskt en heeeeel del med saker ;

•Marabouchoklad, 16:-
•Toalettsits "svartbrun" i trä 199:-
•Matta , svart rund 29:-
•Hissgardin, vit från IKEA 69:-
•Väggord , "carpe diem" & "♥"   99:- respektive 36:-



- nu är det faktiskt "svenska hollywoodfruar" på 3an , måste kila ...

puss

promenad genom stan.

Nu ska jag och Svea ta en promenad härifrån söder till min syster i stigslund , väl där ska vi äta mat som hon håller på att laga - hemmagjort potatismos och hemmagjorda köttbullar .

Mobilen är med så det är bara att slå en pling om det är någonting ..

Efter vi har vart där så ska jag och mitt bästa hjärta åka till Ikea i valbo.


Puss

Toalettmakeover.


Vaknade klockan 11 utav att jag blev smsbombad .
Det märks tydligt när T har tråkigt eller lite att göra på jobbet , då blir det alltid tusen sms till mig då jag ligger och sover.
Denna gång blev det ju (som tur var) inte så tidigt , men ibland kan han skicka typ vid 8tiden , haha.

Jag sitter faktiskt fortfarande i min stora sovtröja och mina mysstrumpor från Cubus - ni vet sånna där mjuuka?
Jag har faktiskt inte en tanke på att göra mig iordning , jag känner faktiskt bara för att sitta här i "pjamas" hela dagen haha.

Nej , men vi ska faktiskt åka till Ikea och handla lite saker till toaletten när T kommer hem , så innan dess lär man vell duscha . Tänker inte berätta vad vi ska köpa för saker ifall att dom inte finns , så ni får se bilder då jag kommit hem istället - håll utkik !
Det blir nästan lite som en toalettmakeover , ta det ordligt för vi ska inte kakla om eller liknande ..

Nu funderar jag starkt på att äta lite frukost - frågan är bara vad ?
Det finns ju så himla mycket gott i vårat kylskåp och skafferi just nu , man blir ju nästan lite överhungrig när man ser alla goda mackor,drickor, frukt och pålägg - Hungrig Fraajs!


Tack för dom bra kommentarerna angående "matlistor". Jag känner att jag kanske är på rätt spår iallafall när det gäller handlingen och så .
Ni säger att ni handlar för mellan 1000-2000 och det verkar ju riktigt rimligt för vi handlade ju som sagt för strac över 1000 :- och då kommer vi förmodligen behöva handla lite småsaker eftersom - ex, schampoo,balsam,toapapper & sånt.



...jag känner mig riktigt nöjd med våran storhandling & jag SKA faktiskt börja göra matlista så det är enklare att göra maten och man sparar ju faktiskt mycket tid på att veta vad man ska laga för något .

Nej nu måste jag äta lite frukost och duscha av mig lite .

puss

colasäng.

Har nyss kikat på thailandsfilmen inne i gästrummet eftersom den teven var den enda teven som bilden inte blev svartvit på när man kopplade i videokameran - skumt men sant ...
Iallafall så spillde T ut ett helt glas cola i sängen i gästrummet , så nu har jag att göra med tvätten ..

Nu blir det vell bara en macka innan sängen kallar.

Jag är så jävla trött på allt , hatar att vara ensam om dagarna..


puss

Blogg.se


Någon mer än jag som tycker att "blogg.se" är lite knäppt ?
Jag har helt plötsligt fått 3 bilder på T´s öra i mitt tidigare inlägg , istället för 1 (!!????)

Jaja , hoppas det slutar krångla snart ..

Nu ska vi kika på thilandsfilmen och pussas med vindruvor , thih.

Puss

bombnedslaaaag.

Hela vårt kök ser ut som ett jäkla slagfält efter allt bök med flyttkartonger som vi tog upp från källarn i hopp om att vi skulle kunna få lite mindre saker i alla skåp.

Nu har vi iförsig städat lite smått sådär , men det känns som att det är tusen miljoner saker kvar att göra just i köket. Det är helt enkelt det värsta rummet i hela våran lägenhet på 3 rum och kök !
Jag orkar inte ens prata om det - bilden får helt enkelt tala för sig själv ..



Efter vi städat bort allt och kastat en hel flyttkartong med köksgrejer så kände jag att vi hade gjort oss förtjänta av en ISKALL smoothie , så jag slängde iordning en sån till mig och T .
-Ser dom inte frestande ut så säg ..





Nu när vi druckit upp våra smoothisar och även kollat på " ensam mamma söker " så sitter vi bara i soffan och småkollar lite på långfilmen som går på 3an - Hitch .
Har inte fått någon uppfattning om ifall den är bra eller dålig , men det spelar inte mig någon roll för jag känner att jag inte har någon som helst lust till att koncentrera mig in i någon handling just nu .

Istället kanske man ska slå på Thailandsfilmen som vi gjorde under våran resa till Thailand (?) .
Jag lovade förrut att jag skulle lägga in några klipp från den filmen här på bloggen - vilket jag inte har kunnat göra då den fortfarande är på sånt där "videokameraband" och den måste vara på en dvdskiva för att det ska funka att lägga över på datorn , vilket kostar över 500:- och kommer att ta 4 veckor från och med den dagen man lämnar in bandet på affären ...
suuuuuuuuuuuuuuuuuuck !
Men jag lovar att jag lägger in lite klipp så fort vi har fått själva skivan osv .

Så länge kan ni ju njuta utav att kolla på alla bilderna på min bilddagbok ?
Frrajs (mars-09 mellan datumen 13-28e)*klick*




Nu ska jag sätta mig och blåsa på T´s öra , tog nämligen hål på honom allderles nyss ..


puss



stresstålamodet sattes på prov

Nej det blev faktiskt ingen matlista - inte än iallafall.
Vi tog en promenad till willys , väl där handlade vi allt mellan pasta och vindruvor för att sedan köpa 14 kilo hundmat och 2 paket toalettpapper.
Vi handlade för strax över 1000 :- , vilket jag tycker är gryyymt billigt för att få 3 papperskassar med mat och även massa saker som inte ens fick plats i påsarna.

När vi var framme vid kassorna utbrast vi i kör  ;
-Hur i hela hel*ete ska vi få hem allt det här ?





Det fanns inte en chans att vi skulle få hem 3 papperskassar och 14kg hundmat- nej , inte en chans i världen !
Jag ringde då min syster och hennes tjej som givetvis ställde upp för att skjutsa hem oss därifrån med alla matkassar då dom endå skulle åka iväg till min systers sambos mamma .
Vi satt i bilen , då ringde min moster och tyckte att vi skulle följa med henne och 2 till , till fjärranhöjderbadet för att bada ett par timmar innan dom stängde  - och jag sa JA.

Därefter blev det ett jäkla stressande , dom stod redan neranför våran lägenhet när vi satt i bilen så det var bara till att springa upp med alla jäkla kassar för att sedan ta Svea på en promenad och plocka in alla varor .
Allt hamnade i kylskåpet och hullerombuller....
Vi plockade med oss badkläder och handuk och sprang sedan ner till bilen.

Väl framme på badhuset hann vi bada lite över 1 timme innan det var dags att åka hem igen , så nu sitter vi här och har nyss tryckt i oss makaroner med köttbullar .
Snart väntar "efterrätten" som kommer att bli banan/jordgubbs-smoothie , riktigt gott !

...men först måste vi ner i källaren och leta efter våran mixer .



puss

Matlista?

Godmorgon sådär på förmiddagen..
Vi vaknade för ett tag sedan , sedan låg vi kvar i sängen och bara mös och pratade om hur dagen skulle spenderas. Kom tyvärr inte fram till någonting men det som verkligen mååååste göras , det är att storhandla och det lär vell bli på Willys eftersom att det är närmast.
Det blir nog en maaaasssssa kassar idag eftersom att tanken är att kunna handla för heeela månaden- vilket kanske blir lite svårt , men för halva åtminstone.

Kanske ska man börja göra matlista i veckorna (?), att man liksom har en tavla där man skriver vad man ska laga för mat under veckan ex.
Måndag - fisk och potatis
tisdag-makaroner och köttbullar
ons....

Ja, ni fattar !
Fast det kanske blir tråkigt det också , man kanske inte är sugen på just den maten (?) . Äh , jag vet inte ja ...

HUR GÖR NI ?

Köper ni mat för längre perioder eller veckovis ?

skulle vara jättekul att veta hur just ni gör, plus att man kanske får lite inspiration av just dig !




Nu tänkte jag sätta igång plattången och borsta ut mitt dryga hår som just nu är flätat eftersom att det sägs vara det bästa sättet att ha håret på för att undvika att det slits och att det slits ut .

Puss så länge.

churtstreet.

Vi gick ner till churtan så fort vi hade fixat färdigt oss , väl där väntade vi i 30 min för att få ett bord - vilket inte var särskilt länge mot för vad man brukar få göra..
Iallafall så  beställde vi in mat och lite alkohol , jag tog nån jättestor drink som var rosa - inte så god , men fin..



Vi åt jättemycket mat , jag tog friterad kyckling med nå konstiga potatisar och en massa såser medan T tog nån annan kyckling med friterad potatis , platta .- jättegoda !
När vi ätit upp och suttit där en stund och bara myyyyst så gick vi vidare , det var meningen att vi skulle gå hemåt så vi gick genom staden för att få någonting att se på - men vi hamnade på Oldsains . Det började med att jag mötte Wiktoria på staden , sedan tog hon och hennes kompisar med oss dit och där satt vi och drack och umgicks med en maaaaaaaaasssssa folk - tillochmed sånna man inte hejar på annars , skitmysigt verkligen !

Dom andra gick vidare yttligare en gång , men då bestämde vi oss för att gå hem , så nu sitter vi hemma igen och ska vell snart krypa ner och sova så vi orkar upp i morgon . Vi måste storhandla och hinna till valbo en sväng - eller så struntar vi i valbo och bara stannar hemma med sötsvea .

Nej , nu måste jag tvätta bort sminket ..

Sov gott allihopa!

Puss

outfit.

Här har ni min outfit - för ikväll !





Jag bröt förresten min trend för första gången på flera år - med att använda leggings(!!!!!)
Nu ska vi ut och käka supergod mat på churtstreet och kanske gå på bio , det visar sig om vi hinner bådeoch!

Hoppas ni har och kommer ha en underbar dag !

Puss

shopp.

Kom nyss hem från staden där jag har vart med min T och bara kikat runt ..

vi hittade lite fynd som vi nu har ställt till rätta här hemma och ack så nöjda vi är , även om det bara blev 3 saker-men bättre det än inget alls skulle jag vilja säga ..

Det blev ;

En "komihåg & noteringstavla" från designbutiken VILLAGE för 229:-
En svart förvaringskorg på ÅHLÈNS för 249:-
En svart pärm till alla betalda räkningar och lönebesked , från ClasOhlsson, 29:- (ni vet förhoppningsvishur en pärm ser ut , därav ingen bild..)






Det blev även en varsin MONSTER dryck som vi nu sitter och smuttar på , eller jag rättare sagt , T sprang ut på promenad med Svea medans jag skrev inlägg och la in bilder ..

Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan gå ut och käka på Churtstreet och kasta jordnötsskal på GOLVET (!!) -Ja, man får faktiskt göra det på Churtstreet , det är fränt ..
Kanske även blir så att vi går på Bio ifall vi inte får bord förns sent ikväll - vilket man inte brukar få , speciellt inte helgen efter lön och speciellt inte på en löööördag.

Nu måste jag bestämma kläder och fixa håret .

Puss så länge

Snuskiga förföljare.

Godmorgon !
igår jobbade jag som sagt till halv tolv sedan tog jag bussen hem , var det tänkt iallafall ..
Det var så hiiiimla mycket folk på bussen så jag hoppade av på stan och tänkte att då kunde ja lika gärna gå hem , och så blev det .
Väl uppe på söder blev jag förföljd av två utlänningar som inte förns uppe vid Gösta Samuelsson Bil , delade på sig . En gick åt Hemsta och en gick efter mig , så tillslut ringde jessica mig och då stack han - så jävla vidrig!
-Inte så förvånande att det var en utlänning heller !

Iallafall så stack han och jag satte mig på ett staket och bara pratade med jessica om allt mellan himmel och jord , sedan när vi hade lagt på så fortsatte jag att promenera hem med raska steg ..

Väl hemma såg jag att lillebror var här , riktigt längesedan jag träffade han , dock hade han inte så roliga nyheter med sig så jag blev lite ledsen i ögat - men det är ingenting vi behöver prata om här !

Nu funderar jag på att göra mig klar för att sedan gå ner på stan och Åhlens som jag har tjatat om , där är det tänkt att jag ska köpa massa saker till hemmet , men det verkar inte bli så för det är vell ingen som vill följa med - och hur kul är det att gå på staden sjäälv ? Noooot ....
Det visar sig hur det blir med allt , även ikväll , om det blir nå utgång eller inte ..


Nu ska jag dra fram plattången och borsten så mittt fågelbo till hår kanske ser normalt ut ifall jag ska gå ner på staden .

puss

Kvällspass 17-23.30.

Nu har t kommit hem och det är snart dags att åka och jobba för min del .
När jag väl har slutat ikväll vid halv tolv , kommer Svea och T och möter mig för att sedan ta en promenad tillsammans med mig hem till oss . Det ska verkligen bli skönt att gå av sig litegranna...

Pratade med Venna tidigare idag också , hon skulle åka och kolla på en ny lägenhet här på brynäs - så nu håller jag alla tummar och tår på att dom ska flytta dit så vi får närma till varandra och kan leka vaaarje dag då vi är ledig.

Nu ska jag ta och byta om till arbetskläder för att sedan kila till bussen som ska ta mig till jobbet , jag längtar redan tills jag slutar - en heeeeel helg framför mig med mina två älskade!

Imorgon blir det till att shoppa litegranna för att sedan bli utbjuden på churtstreet (stavning?) utav min T , efter det skulle det kanske bli någonting annat spännande - men det beror på hur sent det blir med middagen , man brukar ju få vänta rätt länge på att få bord där eftersom att det alltid är så mycket folk där -för att inte tala om att det är lönehelg och LÖRDAG.
Men det ska nog gå bra endå , vi har ju som sagt inte brottom alls till någonting ...


Vi hörs ikväll efter jobbet !
Ha en underbar fredagkväll .

puss

älskade småhus.

Nu har jag och Svea vart på lååångpromenad , vi var ute ett bra tag och bara gick och mös .

Vi tog en sväng genom kolloniområdet och strosade runt och kikade på hus . Min farbror och hans fru har ett hus där som är supermysigt - jag skulle också vilja ha ett kollonihus , dom är så små och mysiga . Tänk vad roligt att få göra om där inne  - gammalt och litet utanpå och stooort , öppet och MORDERNT (- med plattteve, vita väggar, massa svarta hyllor och tavelramar , nytt kök , ...ja , stilrent helt enkelt ) innomhus , det skulle vell vara nåt !?






Strömmen gick när jag kom hem från promenaden, tänkte att den kanske skulle komma tillbaka av sig själv men det hade visst gått en propp så nu har jag pillat lite i proppskåpet och "vips" så är strömmen tillbaka - duktig frajs !


Nu ska jag göra mig en toast till "frukost" eftersom jag inte har ätit någonting idag - än ..

puss

Riskettan.

Nu har jag äntligen bokat "riskettan" som man (nytt för i år) måste ha för att ta körkortet ..
Pratade i en chatt med någon tjej från YA , hon bokade in mig på en lektion den 30/10 kl.08.30 - bra va ?

Vi började prata om allt mellan himmel och jord så tillslut bestämde jag mig för att klicka på knappen "avsluta" haha - jag tyckte helt enkelt att det räckte med prat med en helt okänd människa ...

Skönt att ha de där skiten inbokat iallafall , även om det inte är förns om en månad  - fast jag hade vell endå inte tänkt ta körkortet innom loppet av en månad heller så det spelar ju egentligen ingen som helst roll .

Sitter just nu och kollar på barnkanalen och "ubbe och tess" som är ubåtar - dom är så söta och jag älskar verkligen barnkanalen , jag sitter alltid och kollar på det om dagarna medans T är och jobbar !
Men ikväll blir det andra bullar för då ska jag nämligen också jobba , kväll förstås . Jobbar mellan klockan 17-23.30, så det blir vell bara till att sova när man kommer hem om man ska orka morgondagens Shopping och " överraskning" - gud vad nervös jag börjar bli , du är en riktig buse du T !




Skönt med lön som sagt och ännuskönare är det att både jag och T fick mera lön än vad vi hade förväntat oss - sånna dagar älskar jag verkligen .

Nu ska jag försöka hitta någonting ätbart i skafferiet , men jag tror faktiskt att det börjar tryta med mat för våran del - det är verkligen dags att handla , men det får bli imorgon för idag har jag varken tid ,lust eller ork att gå dit ensam.

puss så länge

batteridriven?

Nu har mitt paket äntligen kommit och jag var just för att hämta ut det ..

Skorna passade ypperligt och väckarklockan var ....äm....inte riktigt som jag hade trott , den var verkligen pytteliten och gick på batteri - inte på ström som jag trodde!
Kul om man ställer klockan en kväll innan man ska sova - och på morgonen sover man över pga att batterierna är slut(?).. jaja..
Jag skulle aldrig betalat 179:- som var det ordinarie pris på denna klocka - nu var den ju som tur var gratis!


Iallafall så var det ju huvudsaken att skorna passade.




Jag köpte också 3 olika glassar eftersom dom hade 50% på glassarna med tanke på att dom ska slå igen på måndag . Det blev en Twister , en Calippo ananas & en solero med bär . - dom ska jag trycka i mig till något bra teveprogram!





Nu sitter jag och kollar på någon "Talkshow" på 3an , riktigt kasst ...

nej , nu ska jag äta glass  !

puss

oj.

Jag satt visst vid datorn lite för länge ..
T har redan somnat och jag sitter fortfarande i soffan i vardagsrummet .

-SKÄRPNING JUNIOR ! som min syster skulle ha sagt

Nu ska jag väcka T och be om en godnattpuss !


puss och sov gott

Payday.


ääääääääntligen , äntligen har lönen kommit och man kan slippa känna sig fattig för engångsskull- ett tag iaf !


Fick lite bättre (!) lön än väntat , men det är vell bara för att jag aldrig räknar med OB´n.
Är iallafall jättenöjd och det ska bli skönt att inhandla massvis med mat på lördag så vi kan proppa kylen och våran pytte pytte lilla frys med - för vi har faktiskt en PYTTE liten frys med 1(!!!!!) fack , så det gäller att planera..

Ska även betala av alla räkningar imorgon - telefoner,internet m.m
Även hämta ut mitt paket som just nu ligger och väntar på mig på OKmacken här runt hörnet .. Ska bli kul att se om skorna passar och om väckarklockan är så bra som den sa sig vara och se ut ..
Den skulle ex. ha en funktion som "klocka i taket,naturljud att vakna till + skiftande färger.." , hoppas verkligen den är underbar att vakna till.

Nu ska jag faktiskt ta av mig min mysdress och istället sätta på mig min "pjamas" för att sedan krypa ner under vårt stooooora myyyysiga dubbelduntäcke med datorn i knäet , antar att det här inte är det sista inlägget för ikväll så håll utkik tills ni somnar , hihi..


Puss så länge..

Nattpromenad genom staden efter kl 00.

-Ja , när klockan passerat tolvslaget så ska jag och mina två små älsklingar traska ner på staden!
Väl nere på staden så ska jag kolla mitt konto och hur det ser ut att ligga till där med tanke på att vi inte har någon närmre bankomat , ingen Nordea iallafall .
Hoppas så innerligt att jag får mera pengar än vad jag väntat mig - vilket jag inte tror , men hoppas ..

Vi tänkte att Svea lär ju endå ha en kvälls/natt promenad så då passar det ju ypperligt att ta en promenix ner dit ikväll , det är ju så himla mysigt ute på kvällarna också - speciellt när man har "kläder efter väder" som ex , stora halsdukar och mysiga kläder och en stor varm jacka .

Jag älskar mina två små fina , dom är mitt allt ..

Nu ska jag dricka upp sista slurken av Colan som vi köpte sisådär kl. "idol".(..20.00..) 
Fyfan vad jag är onyttig egentligen , skärpning fraajs!

Pussss

OK.

..q8 , vi var nyss där och köpte lite smarriga saker tills IDOL.
Det blev ostkrokar,pringles & en 1,5L cola , muuuuums ! Idol börjar ju om 5 minuter så nu sitter vi bänkade i soffan framför teven och bara vääntar , även fast inte min favoritFelix är med .

Iallafall , OK här på söder ska stänga igen =( så nu kommer vi behöva GÅ hela vägen till statoil eller Willys om vi ska ha någonting , uch och fy , fast o andra sidan kanske man inte köper så mycket skit då istället .

Jag måste hämta ut mitt paket tidigt imorgon sa dom , annars skickas det till Statoil och dit har jag ingen lust att gå innan jobbet.

Nu står det IDOL på schemat ,
puss

TyraShow.

Sitter och kollar på Tyra show just nu , fyfan hur vissa människor gör ...
Idag handlar de om mammor som har olika syner på sina barns hår , vissa rakpermanentar sina barns hår och ett barn vill ha peruk helatiden ..
Barnen är mellan 3-8 år , förstår ni vad hemskt ?

Ett utav barnen vill inte ha "puffigt och trassligt" hår , för det anses vara underklass (?) . Jag förstår inte grejen med att hålla på och ändra på sina barn när dom är så himla söta endå .



Jag sitter som sagt och kolla på det där nu och Svea ligger i mitt knä och SNARKAR , som vanligt ...

-Det låter faktiskt rätt illa , men jag vill inte väcka henne haha. Och hon är ju faktiskt söööt när hon snarkar!

Nu tog reklamen slut, vi hörs senare .

Puss

Idol Felix.

Har just ätit en varm macka med ost och tomat & även kollat på gårdagens avsnitt av idol..

Blev faktiskt rätt besviken på Felix , ni vet killen med lite tokig men endå underbar röst ?
...om inte så finns han längst ner i detta inlägg.

Jag trodde faktiskt att han skulle gå riktigt långt , då menar jag riiiiiiktigt långt .
-..men igår tog resan tyvärr slut för Felix del , pga dålig träning med texten i låten då han istället bestämde sig för att "sova sig i form" - vilket inte gick så bra som ni kanske såg i gårdagens avnitt , ni som såg det förstås!

Iallafall så hopas jag att han kommer få fler chanser och erbjudande att bli en artist för han har verkligen en speciell och faktiskt en rätt så häftig röst - enligt mig !
Som sagt , lycka till Felix ! Jag håller alla tummar för dig i framtiden ...




Nu ska jag invänta T och medans jag gör det så ska jag faktiskt kolla runt lite på olika sidor efter kläder - jag är så trött att gå i affärer på ex stan för att köpa en tröja - som 20 andra kanske också har !
-Nej , tummen upp för internet !


Vad ska ni göra en torsdag som denna ?

Puss

efter ca 8 timmars åkande..

..Kom vi äntligen hem !
Klockan var vell runt 2 tiden inatt då vi äntligen kom hem till Gävle . Vi började åka igår vid ca 6tiden från kalmar , så de tog rätt lång tid . Det var verkligen "hinder" överallt  , antingen var det byggarbete eller så var det lastbilar som verkligen sniiiiglade fram ..

Iallafall var det ju inte meningen att vi skulle åa hem igårkväll utan idagmorse . Men vi tänkte busa lite och inte säga någonting medans vi åkte hem igårkväll . Väl i bilen skrev jag jättemycket meddelande med T och tillslut började han förstå att jag var påväg hem , men efter en stund blev han osäker - enda tills jag plingade på dörren klockan 2 och stod med världens smaaajl i "titt-hålet" . Gud vad kul det var att träffa dom igen , även om de inte var längesedan vi sågs sist så kändes det endå jättebra..

Idag då?

Jag vaknade bara för en stund sedan - och jag kan säga att jag fortfarande är skittrött...
Så jag blir nog bara hemma och myser i sängen hela dagen med tanke på att det verkligen spöregnar ute , sedan är det ju mysigt att bara slappa också eftersom jag ska jobba hela kvällern imorn igen.

Dom ringde från jobbet under resan förresten och frågade om jag ville jobba på söndag förmiddag , men eftersom T har sagt att han har en överaskning till mig på lördagkväll så tackade jag inte ja , för jag har ju som sagt ingenaning om vart vi ska eller vad vi ska göra . Det kanske är middag på en resturang eller vad som helst , men det känns endå dumt att boka upp något när jag för en gångs skull har en ledig helg med T .

Nu vill jag faktiskt bara ha lördagmorgon, då ska jag och T iallafall ner på staden och kika runt på Designbutiker och på åhlens för att hitta massa saker till hemmet . Jag var ju på åhlens med venna när vi var i kalmar , det fanns jättemycket fina prydnadssaker - i min stil desutom !

Nu ska jag faktiskt klura ut vad jag ska göra för någonting nu innan T kommer hem . Jag känner mig faktiskt lite rastlös må jag säga , dock kommer vell T hem snart som tur var ..

Den här bilden var ifrån Tisdags då vi skulle in till en mack i kalmar
-..men istället råkade vi åka mot malmö(?!)


Puss

bowling.

Hej !
Nu är vi hemma från bowlingen och det gick faktiskt bättre än väntat - jag(!!!!) vann , överlägset . Även fast min mor brukar vara bäst och vinna jämt så gick det vägen för min del .. Bra där !

Nu sitter jag i soffan i vardagsrummet (det ända stället där jag har teckning med internetet..) och kollar runt på olika bloggar . Det händer inge intressant och det blev genast skittråkigt att sitta här , haha ..

Jag och Venna åt nyss en skitgod sallad som mamma min slängde ihop , majs sallad gurka oliver och vitlökssås ,-det är grejer det .

Nu vill jag bara ha fredag så lönen kommer någongång och jag kan shoppa alla fina saker jag såg på åhlens igår , mums vad jag längtar . Hoppas bara det blir mycket pengar som kommer in på mitt konto , annars lär jag inte kunna shoppa så mycket eftersom att jag beställt dom där rackarns skorna från ellos (+klockan som medföljde..).
Jag fick order smset igår om att varorna finns på OK , så nu ska jag dit direkt på fredagmorgon och hämta dom..

Nej , nu måste jag socialisera mig lite . Antar att jag inte kommer skriva nå mer idag eftersom att det är så dåligt med täckning här ute i skogen .
Men som sagt , vi hörs av imorgon .

Venna , loveli u.

Puss

lite (mobil)bilder.

Hej !
Här kommer lite bilder i "full storlek" (eftersom det går fortast) , dock är det mobilbilder eftersom det också gick fortast att lägga in , jag vill ju inte riskera att förlora kontakten med internetanslutningen , moahah.

Iallafall så sitter vi nu och väntar på min mamma som ska komma hit till huset och hämta oss , sedan ska jag övningsköra(!) enda bort till kalmar - WOHO , nu kom hon hem ! precis nu ..
Vi ska åka och Bowla , o jag ska vinna !!! , försöka iallafall ..

Här är Venna och max när vi stannade på Mcdonalds i södertäjle .

Här äter Venna frukost igårmorse.

Mamma målar brädor till det nya huset .

...medans satt vi och väntade , på golvet (!) haha




Nu blir det bowling som sagt , håll tummarna ..

Puss

internetbesvär.

INTERNETBESVÄR!
Kan tyvärr inte lägga ut några bilder och knappt skriva inlägg , därav utebliven uppdatering .

Vi var iallafall i kalmar stad igår jag, venna och max , där handlade vi en varsin tröja och käkade lite , sedan åkte vi tillbaka till firman . Mamma hade dock redan åkt hem så vi åkte hem då vi med , hit till huset förstås .

På kvällskvisten blev vi så himla sugen på att kolla på teve eftersom det var så mycket bra program , men eftersom att dom sagt upp sitt tvabonemang pga flytt så har dom varken tv eller internet .
Vi bestämde oss då för att åka till Mickes firma några kilometer bort klockan 20 igårkväll , där satte vi oss i personalrummet vid hans dator (som har rätt så mycket snabbare internet än vårat mobila ..) och kollade på Idol , svenska hollywoodfruar & Andra avenyn . Tack gode gud för att vi hann se det !

Nu ska vi äta frukost och göra oss klar , för mamma kommer hem strax och då skulle vi hitta på någonting , vad det nu blir .
Men vi bestämde iallafall att det skulle vara kul att göra någonting med henne innan vi åker hem imorgonbitti.

Jag skriver vell så fort jag råkar få internet här i huset , man måste sitta på speciella platser och ställningar för att det ska funka - så jag skriver som sagt när jag får tillgång till det ..

Jag saknar dig T !
Dom här hjärtarna ska jag köpa i helgen ..
och massa andra "hemmaprylar" från Åhléns .


Puss så länge

Äntligen internet.

- Jag har inte haft internet , förns nu ...
När vi kom fram igårkväll tänkte vi att det var en ypperligt bra tid för att bara slå sig ner i sängen under täcket och bara kolla runt lite på internet - men icke ..
Internetet funkade inte , vart man än stod i huset . Jag frågade mamma vart det var bäst teckning och det visade sig vara hallen , så jag slog mig ner där - men icke ..

Så , nu sitter vi inne på Mickes firma som ligger lite mera "centralt" & vi kan därför använda internet som vanligt.

Iallafall så gick resan jättebra och vi stannade bara sisådär 4 gånger för att kissa och vila kroppen lite, så resan gick jättebra och tog bara 7 timmar med alla stopp.


Planerna för idag är nog att ta en tripp in till Kalmar och gå i affärer , vad det nu blir för affär ..

Dagen får visa sig helt enkelt !

Jag saknar min underbara T och mina underbara svea , ni är allt
.

Bilder kommer om en stund , jag måste bara övningsköra till målaraffären med mamma , venna är kvar här på firman=D

Puss

MOT KALMAR.

Nu bär det av mot kalmar och min mamma.
Vi ska vell åka om en stund , vi väntar bara på att vennas post ska komma så hon kan kika om det är någe viktiga papper eller så .. - man vet ju aldrig (?)

Förmodligen så kommer vi iväg innan klockan 10, då är vi kanske framme .., säg typ 5 ? Eftersom att vi lär stanna på vägen och kanske ta en bensträckare eller en fika så att vi inte tuppar av i bilen eftersom att det är så pass långt dit .

Så mina vänner , jag kommer antagligen inte att uppdatera någonting förns ikväll - om jag inte får för mig att skriva ett inlägg i bilen , men det blir bara om mitt batteri tillåter , det brukar inte hålla sådär jättelänge .. Men jag ska göra vad jag kan , annars får ni ha en jättebra måndag så hörs vi senare ikväll .

Kommer att fota en MASSA , så håll utkik efter uppdatering ..

Jag älskar dig Venna ♥
Puss

Ps, Tack för "brevet" T , jag älskar dig !

snark.

Fyfan vad jag hatar ordet "snark" , men jag hatar ännumer folk som snarkar ....
Men denna gång var det ingen människa som snarkade inte , inte T som det i vanliga fall är - nej nu är det Svea som ligger här i soffan och snarkar så hela lägenheten vibrerar . känns det som iallafall ...

Hon är så himla söt när hon ligger här helt utsträckt på soffan och bara njuter . Hon må snarka , men hon är endå den finaste och bästa hund som finns , min lilla bebis .
Nu ligger hon och gnäller och vifftar på benen i sömnen samtidigt som hon snarkar värre än en karl - undra vad hon drömmer?

Precis när jag knäppte denna bild (23/2-09 ) så hade hon "skällt" för första gången i sitt liv ...
Vi trissade upp henne och sa "skall" , tillslut fick vi höra det gulligaste "skallet" någonsin , så himla tyst & försiktig...♥





Nu måste jag verkligen sova - har fortfarande inte fått tag på venna . Ställer klockan på 7 imorgonbitti så får jag terrorisera henne tills hon vaknar och svarar.
Fan , man blir ju orolig ...

Puss

FruktisFrajs.

Muuuuums , mitt hår luktar undeeerbaaaart efter all tvätt med fruktishampoo och balsam!

Nu ska jag riva fram alla grejer jag ska ha med mig imorgon - hårtork , plattång , smink , myskläder , kudde , badkläder , tandborste , bettskena m.m

Jag har faktiskt redan bestämt vilka kläder jag ska åka i , det blir min gråa mysdress , ett långt tight linne och mina fräsiga nikeskor - kanske hur bilvänligt som helst !
Jag har dock inte fått tag på Venna än , inte på hela kvällern faktiskt .. Hoppas hon "bara" har somnat så att det inte har hänt henne någonting .
Det visar sig imorgon - då ska jag terrorisera mig , om inte hon hinner före ... hmm..risken finns !

Nej mina vänner , nu får ni faktiskt sova så gott , för det ska jag göra ..
Men först , ska jag packa ...

Puuusss

Hemma från jobbet.

Äntligen hemm från den "sista" jobbkvällern ( för denna vecka ..) .
Ska bli skitmysigt att bara slänga sig in i duschen och skölja ut allt snuskigt flott och all hamburgelukt ur mitt hår .

Efter duschen blir det nog bara till att börja packa och ladda batteriet till kameran/datorn för att sedan slänga ner det i väskan .
Antar att det inte blir så mycket packning eftersom det är "ut till landet" vi ska - en liten by utanför kalmar som heter Timmernabben . Fast det ligger faktiskt precis vid havet och det finns en skitmysig båthamn och camping där som är jättefin . - jag älskar sånna småställen ...

nu ska jag kasta mig in i duschen och bli mitt riktiga jag igen , sedan måste jag faktiskt packa ..

Hörs lite senare !
Puss

förberedelserna har börjat.


Kom preciiis ut ur en låååång , varm och välbehövlig dusch - synd att jag blir lika lortig snart igen !
Jag tänkte att jag kunde förbereda mig inför imorgon med att duscha och göra mig fräsch om benen osv , rakade mig och nu är jag insmord och allt känns bara så bra .

Ikväll får det bli till att duscha håret läänge och med mycket shampoo och balsam så det blir mjuukt och fiint inför imorgon - ja , det var faktiskt massor med månader sedan jag mötte min mamma sist .
Faktiskt över 3 (!!!!) månader sedan, dvs nästan HUNDRA dagar sen ....

Det ska bli riktigt roligt att komma iväg bara jag , venna och max , men endå jobbigt att behöva vara utan T.
-Ja , Svea ska kanske följa med - om vi inte hittar någon som vill gå ut och kissa henne om dagarna förståss..

Just nu sitter T och spelar någe tråkigt spel på stordatorn & jag sitter och kikar runt på alla bloggar som vanligt .

Strax ska jag promenera till bussen och jag antar att svea och T också ska följa med , dom kan behöva en liten promenad tycker jag - ELLER HUR THIAS ? ;)


Ha en trevlig söndagkväll så länge så hörs vi vell efter jobbet !

Ps . Om du vill Venna så kan vi vell färga ditt hår imorgon och sätta i din förlängning ? =D

Puss

Kalmar.

Godmorgon!
guuud , villet strålande väder vi har haft dom senaste dagarna - synd att man inte vart ledig , men det håller nog i sig ett tag till skulla ja kunna tro - peppar peppar ...

Vaknade här i huset för sisådär en timma sedan , sedan dess har vi bara myst alla 3 i sängen , ja , Svea kom också upp i sängen och mös .
Just nu är T ute med Svea och jag sitter här i "pjamas" och kollar på reprisen från idol när dom var i Gävle . Tänkt vad många bra sångare som aldrig får uppleva sin högsta dröm - att bli artist ..
Varför inte bara göra alla bra sångare till artister ? Det finns ju endå så få artister att lyssna på här i världen..

Klockan 16 blir det som sagt jobb igen , sedan slutar jag runt 22:30 tiden . Då ska jag hem fortare än blixten och duscha och göra mig frääsch , sedan ska jag även börja packa lite . Jag vet inte ritkigt vad man ska ha med sig , men jag antar att badkläder är ett måste då det finns ett skitmysigt badhus där i kalmar.
Nemen joggingbyxor och en stor fet halsduk påvägen dit låter vell inte helt fel ? För det börjar ju faktiskt bli kallt ute nu .


Nej , nu ska jag kika vad jag ska packa alla grejer i - som jag ska ha med imorn!

Vi hörs senare ,
puss

tärningsfail.


Vi spelade just lite yatzy , men det verkade ju vara nå riktigt fel på tärningarna - jag låg på 45 poäng hela resan och T låg på 37 , sedan i slutet fick jag yatzy , vad är oddsen liksom?

Men jag vann ju iallafall , det är ju det som räknas ..haha

Iallafall så ska vi ta en promenad med Svea nu innan vi ska sova , annars vet jag någon som kommer vakna tidigt och vilja gå upp klockan 5 imornbitti .
Jag tänkte då inte ställa klockan imorn för då är det soooovmorgon som gäller för att sedan jobba och för att därefter komma hem och börja packa - ja , man måste ha massor med saker med sig när man ska åka på Sverigeresa !

Ååh vad jag längtar tills måndag , men endå inte ...
Kommer dö av saknad efter T och Svea , men endå saknar jag min mamma också !

Jag älskar er , ni är dom bästa som finns , T och Svea ♥


Sov så gott mina fina så hörs vi imorgon !

Puss

en dag kvar.

Yeeeeees , nu är det bara en ynka dag kvar kvar på jobbet innan det blir låångledigt !


Pratade nyss med mamma & även Venna , det ser verkligen ljust ut inför måndagen . Vi kommer att åka dit till mamma i kalmar jag och Venna , även max såklart . Vi åker med Vennas bil dit , sen är vi där tills på torsdag då vi åker hem igen . Guuud va roligt det ska bli - dock kommer jag sakna mina älskade två här hemma , men dom klarar sig !
Åååh vad jag älskar min Venna ! ♥


Nu ska jag krypa ner i soffan med min älskade T innan vi somnar , förlåt för att jag är så tråkigt för tillfället , men jag har inte haft någon tid att fota och inte heller något att fota på !
Men kameran kommer givetvis följa med på måndag & även datorn , så då blir det nog massor med mysiga inlägg med massa med ännumysigare bilder från våran resa.


Här är jag på väg hem från Mamma och kalmar , förra sommaren ..



puss så länge

sjukhuset.

Kollade just på sjukhusavsnittet som blev lille victors sista avsnitt innan han dog , stackarn ! =(

Nu har jag nyss bytt om och ska gå till bussen om en stund. T och Svea åker också med , men dom ska ut till valbo och leka med T´s föräldrars hund , sedan ska dom även ut i skogen o busa ..
Önskar att jag också kunde få vara med , med mina två underbaringar !

Jaja , nu måste jag faktiskt kila .
Hörs ikväll igen .


16-22:30

puss

segvenna.

Har skrivit skrivit skriiiivit & skriiiiiiiiiiiivit till venna , men utan svar ...
-antar att jag kommer att få åka själv endå ..

Nu har vi nyss ätti en varsin macka jag och T , så nu sitter vi i soffan och bara myser .

Syster ringde precis och berättade att hon var i sthlm  , så nu är jag skitsugen på att åka dit . Skulle jättegärna vilja gå på grönalund innan dom stänger - men de hann man ju inte , för de här är sista helgen dom har öppet .
men men , det får bli nästa år !





Jag älskar dig hjä
rtat - till månen och tillbaka ..



Nu ska vi spela lite yatzy och sedan måste jag nog ta o klä på mig , haha .


puss

filmförlag.

Vaknade just , eller för ungefär en halvtimme sedan om man ska vara exakt.
Nu är T ute med soporna och jag har nyss påbörjat skurningen efter att ha dansugit hela vardagsrummet ..

Filmen igår var som sagt jättebra och jag rekomenderar den verkligen , "ladder 49" .
Vill jättegärna se en film ikväll när jag kommer hem från jobbet , men jag behöver lite filmförslag , det känns som att man har sett alla , men egentligen har man ju bara sett lika mycket som en droppe i havet utav alla filmer som finns..

Nu ska jag försöka få fram ett svar från venna ang. Kalmar på måndag ..

Vi hörs sen.
Puss

...till månen och tillbaka

åååh . Filmen var så fruuuuktaaansvärt (!!) bra , ni måste se den - " Ladder 49 "

Nu har jag just borstat mina tänder och och tänkte strax krypa ner i sängen bredvid den underbaraste människan i hela vida världen - min T .
Svea får inte sova med oss inatt eftersom att hon har duschat idag och därmed lossar så innehel*ete mycket hår.Istället får hon sova på sin mysiga bädd ute i vardagsrummet med massa mysiga kuddar och leksaker ..

Imorgon slipper man äntligen vakna upp ensam , det måste vara det bästa på hela veckan - att slippa vakna upp ensam och istället vakna upp utav den man älskar´s andetag . Ååh , jag vill inte ha imorgon , jag vill ha fredagkväll hela veckanlång .
Nej men som sagt , det ska bli skönt att vakna upp tillsammans med T imorgon och bara veta att man har hela dagen på sig fram till 16 att hitta på någonting , allternativt bara ligga hemma o mysa.

Det är snack om att Venna ska följa med till kalmar på måndag , dock hade hon inte riktigt bestämt sig ännu så jag väntar med spänning på att hon imorgonbitti(!) ska ha svaret på ifall hon vill eller inte - hoppas hoppas hoppas ! Det skulle vara så himla kul att bara komma iväg , bara hon och jag ..+ max såklart !

Nu ska jag krypa ner i sängen och bara njuuuta av helgen!

-"Jag älskar dig T , till månen och tillbaka .♥.."



Puss och godnatt

Ladder 49.

Guuud vad vi är sega , vi har inte knäppt på filmen än ...
Istället för att knäppa på filmen har jag tagit mig i akt att göra en kvällsmacka , det blev en toast med ost och tomater på , riktigt gott och verkligen mättande.
Medans jag åt mackan i vardagsrummet så spelade vi lite chicago - där jag i vanlig ordning vann . Jag fick fyrtal i "ess" och kunde där med "chicka" , nolla Thias och därmed vinna , ganska tur -eller ska man säga skicklighet?

Nu sitter T och ritar och jag sitter och pratar med en gammal klasskompis på msn , Ove . Vi var bästa kompisar mellan klass 4-6 , han är så himla underbar ,verkligen som en bäste vän ska vara ...
Vi bestämde just att vi ska ses när han kommer hem från USA i slutet på oktober.



Vi gör ett nytt försök ;
- nu blir det film , "Ladder 49" , hoppas den är kanon !!

Imorn då ? Jo då blir det jobb igen , dock inget 5timmarspass som idag - utan då blir det 6,5 timmar . Kanske inte låter så jobbigt , men det är det må ni tro.
16-22:30
MEN DET ÄR JU ALLTID BRA MED PENGAR =D



Puss och godnatt

Ellos.se


YES , nu är dom påväg hem till mig & inom 7-9 dagar är dom här , om inte tidigare.

-Jag talar förstås om skorna & även en väckarklocka som man fick på köpet ...mums!



Nu ska vi lägga oss i soffan och kolla på film ..

På måndag åker jag förresten tåg ner till kalmar och hälsar på min kära mamma .


Puss

äntligen hemma.

Anonym om finskor.:
det finns lika skor på eurosko tror jag det heter ligger i samma huslänga som stadium, åhlens å det då kan du ju prova storlek

svar
; åh , smart där . Kanske ska åka ner o prova dom trots allt ...
men jag ska nog beställa dom nu endå , tror ja kommer kunna ha dom :)

HEJ!
Jag kom just innanför dörren från jobbet ! Det gick rätt bra idag och magen gjorde mindre ont ...
Nu sitter T och försöker laga en dator och jag ska precis till att beställa mina skönheter till skor.

Efter jag beställt skorna så ska vi slå på en skräckfilm och bara hålla om varandra , det är så sällan man gör det nu för tiden & det är ju faktiskt "sånt" som gör ett bra förhållande ännu bättre !

Puss så länge




finskor.


Jag har just insett att jag inte har några som helst "finskor" . Därför tänkte jag att eftersom att jag har 50% rabatt på valfri vara på ELLOS.SE , kanske jag kan beställa dom här skönheterna för endast 249,50:- , ordinarie pris är då som ni kanske förstår 499:-.
Jag är ingen "klackskomänniska" , men dom här skorna är riktigt heta & även om jag inte kommer att använda dom ofta så kanske dom kommer till användning på nåra finare tillfällen som julaftorn/nyår m.m.

-Jag funderar alltså starkt på att klicka hem dom , snarast..
fast än det är svårt att veta om man kommer kunna ha dom i strl osv , så kanske de är värt ett försök . I värsta fall får man vell skicka tillbaka dom eller helt enkelt sälja dom här på bloggen. (?!)
Men men , det får bli ikväll isåfall , för jag måste byta om och åka till jobbet nu ...



Min blogg har gått och blitt lite knäpp , jag skriver inlägg , men det tar verkligen eeeevigheter innan dom kommer upp på bloggen , helt sjukt .

puss

prinsessan.


Jag kom nyss underfun med att klockan faktiskt är mycket , om 2 timmar går min buss ...
Shit vad tiden går fort om dagarna .

Nu sitter jag här , fortfarande i "pjamas" o kollar på barnkanalen, "prinsessan" heter barnprogrammet & jag verkligen hatar det programmet ..Hon är så dryg !



Åååh , vad jag önskar att jag vore ledig nu i helgen , skulle verkligen vilja hitta på någonting med bara T . Men det får vell bli till nästa helg då jag bara jobbar på fredagen .
T ville att vi skulle åka på kryssning på lördagen så det kanske vi ska göra , annars får det vell bli någontign annat roligt !

nu ska jag kika vidare på "prinsessan" & sedan ta och dra på mig jobbarkläderna .

puss

Brända baguetter.

Godförmiddag..
Igår åkte jag ju som sagt hem till Venna och efter det blev det inte så mycket skrivet , ellerhur?

Tanken var att jag skulle skriva när vi endå satt där hemma och tog det lugnt , men vi hade fullt upp . - Först var vi ute på alla möjliga ställen för att "fynda" , dvs vi var på räddabarnen och så i bomhus och även på brynäs . Venna hitta massor med fina saker som hon gjorde "sina egna " pris på .
Spegel , jättestor korg , liten korg - 55:- , det kallar jag bra pris.

När jag får pengar ska jag också fara runt på dom där ställerna och bara köpa massor med nya saker som jag sedan ska måla och pryda hela lägenheten med - mums!

När vi kom "hem" till bomhus så lagade vi mat ,åt , målade korgarna och nån hylla, sedan umgicks vi bara .
När klockan började närma sig 19 , åkte vi för att hämta Vennas lillebror som stod på en fotbollsplan och väntade på att vi skulle skjutsa honom till bussen , vilket vi gjorde , dock fick vi åka halvvägs till skutskär haha.
Sedan skjutsade Venna mig till Willys där jag mötte min T . Vi handlade lite dricka och baguetter som T senare gjorde ordning lagomt till Idol ...
-...jag kan säga såhär , de är sista gången jag stället T vid spisen ! (bilden får tala för sig själv..)


När vi hade ätit dom (faktiskt) ätbara baguetterna , blev det lyxfällan . Sedan blev det till att sätta på den efterlängtade Wallander filmen , "cellisten" - jag älskar wallander och rekomenderar starkt just " cellisten" , det var en utav dom bästa wallanderfilmen jag någonsin sett. Det bara ryser i hela kroppen ...

Nu idag har jag faktiskt inte gjort ett skit , jag är så himla sur för att jag ska jobba och inte hinner träffa T någonting förns klockan 21 ikväll då jag slutar . Men men , ska man åka till thailand så ska man ;) haha.

Nej , nu blir det barnkanalen .

puss


svar till anonym.

Anonym om "My sister´s keeper".:
läs boken "allt för min syster" om du inte läst den, filmen är baserad på den boken och filmen har preiär den 25 september i sverige

svar ; okej tack för tipset :) , dock är jag ingen bokmänniska , men nu när du säger det så kanske jag ska köpa den och börja läsa lite . Kanske ha med den på min thailandsresa?

Och att den har premiär i sverige den 25e visste jag men jag tänkte leta på den på internet för nedladdning eventuellt köp. Den hade premiär i typ usa redan i juli så den borde finnas att köpa..:)

Tack för boktipset ännu en gång ! :)
kraaam

Mot Bomhus.

Nu kommer strax Venna för att hämta mig - datorn följer givetvis med..

Vi hörs lite senare !

Mot Bomhus

Puss

dagens utseende.

Det ser ut som att dagen kommer att tilbringas med Venna , om allt krångel löser sig vill säga ..
Jag har faktist ingen aning om vad vi ska göra , men det kan vara skönt att "bara vara" ibland också , istället för att jämt hitta på någonting .
Ifall om jag inte ska umgås med henne så lär det vell blir till att vara hemma bara , allternativt gå en långpromenad. Jag känner verkligen att jag behöver röra på mig , endå har jag ingen lust att betala flera tusen för ett gymkort eller liknande - nej det är allderles för dyrt och allderles för tråkigt med gym.

Istället har jag en annan idé , fast den är också lite tråkig - iallafall om man är ensam .
Jag har funderat på att köpa ett "simkort" på fjärranhöjderbadet , då kan jag simma varje morgon och vara pigg och fräsch hela dagarna & jag älskar ju att simma .
- mmm , det är nåt att tänka på iallafall ..

Nu har jag precis duschat och också råkat skurit det minsta sår man kan tänka sig , på fingret , men det gör så grönjävligt ont , eller det svider rättare sagt . Jag fattas inte att ett sånt pyttelitet sår kan göra ont ?

Nej , nu måste jag blåsa håret och klä på mig lite innan jag går ut med lillsvea .


puss

godmorgon.

gomorgon !
Vaknade just ,o som vanligt var det för att jag var kissnödig..
Jag kände inte riktigt för att gå upp för dagen så istället la ja mig i sängen igen och tog datorn i knäet , jag skulle ju endå ha suttit vid datorn så jag kände att då spelade det ju ingen roll vart jag satt.

Iallafall så är det ingenting som är planerat inför dagen , det enda är vell att ja ska duscha o vara ute med hunden ett tag . Annars blir jag vell bara hemma om det inte dyker upp någonting annat intressant.

Svea ligger och snarkar här bakom min rygg, snacka om att sova tuuuungt.
Sötbusen min



ååh vad jag saknar sommaren , jag sitter och kikar igenom alla sommarbilder från denna sommar .
Tänk att det snart är vinter och svinkallt ute :'(



puss

första dagen avklarad.

ja ,nu är första jobbpasset utav 4 avklarad.
Nu är det bara Fredag Lördag & Söndag kvar , sedan på måndag funderar jag återigen på att boka en resa till mamma i kalmar , men jag har inte direkt fått något klart svar ännu så det får ligga lite på halvkant sålänge.

Iallafall så gick kvällen rätt bra på jobbet , dock hade jag lite ont i magen vilket får mig att bli lite orolig . Det kan ju inte direkt stå rätt till nu när jag haft sveda o värk i magen sedan 3 veckor tillbaka. Jag får helt enkelt boka en tid på hälsocentralen.

justja , jag måste boka "riskettan" , ni vet kursen om alkohol i trafiken på 3 timmar som man måste ha innan man får ta körkort ? , ja den ska jag boka iallafall .
- och 800:- fattigare kommer jag att bli ! FY FAN

Nu står det WALLANDER på mitt schema , vilket betyder att jag ska slå ner arslet i soffan med T för att kolla på Wallander. Skulle vell egentligen vilja duscha innan , men det ser ut som att jag får göra det efteråt , tyvärr ..

Puss

min duktiga tjej.

ååh , jag blir tokig ..
T har inte kommit hem än , kanske inte hinner träffa honom trots allt ! =(

Just nu håller jag på att leka "sök" med Svea , jag tar hennes leksak och säger åt henne att stanna på sin bädd , hon sitter ivrigt och väntar på att jag ska gömma hennes leksak för att sedan gå till hennes bädd och säga åt henne att ;
-"sök Svea , vart är busen ? " ,
Då spriger hon runt och nosar och har sig i några sekunder innan hon slutligen hittar busen och får beröm med godis..
Hon har blitt så himla duktig på att söka ! min duktiga tjej..





Nej , nu ska jag sätta på mig jobbarkläderna för att sedan ta en promenad till bussen som ska ta mig ner till jobbet.

puss

"My sister´s keeper".

Jag fick nyss ett otroligt hett filmtips genom teveprogrammet "Oprah".
Dom pratade om filmen "my sister´s keeper"  som förövrigt handlar om en familj vars ena barn drabbats av cancer.
Inte nog med att hon "spelade" cancersjuk i filmen , hon rakade även av sitt midjelånga hår och även sina ögonbryn innan inspelningen skedde . Flickan är 15 år , tänk er själva - att vara 15 år och raka av sig allt hår .

Kan även passa på att berätta att jag själv , rakade av mitt axellånga hår när jag var 13 .

Se trailern för att få en bättre inblick, den gör mig faktiskt tårögd ...




-den bara måste jag se , frågan är bara vart den finns att tanka hem/köpa.
Ska leta efter den fram tills jag börjar jobbet , t är förövrigt snart hemma så jag hinner vell träffa honom ungefär 30 minuter innan jag ska åka .

puss

Hårförlängning , keratinvax.



Det är den här metoden av hårförlängning jag kommer att prova nästa gång .
Sitter hundra gånger bättre än microringar & man slipper att dom syns .

-Kort men mycket bra föklaring av isättning tycker jag .

Jag har näst intill bestämt mig för att sätta i nytt hår med keratinvax , sedan slinga hela håret med massa olika färger- frågan är bara när ?
Jag kommer ju behöva köpa nytt tills thailand i vilket fall , så jag kanske ska sätta i det nu i oktober så kan man ju sätta i nytt återigen innan man åker till thailand.

rapunzel finns iallafall ett "startpaket" för bara 1399:- för dig som också är intresserad.

Puss

promenad.

Har nyss vart ute på promenad med Svea .
Vi träffade på ett par som hade en Golden hund , Svea blev livrädd(som vanligt) och ställde sig under mig med svansen mellan benen . Efter en stund lugnade det ner sig och Svea och den andra voven hälsade och pussade på varandra , det var nästan så man ville ta med den andra hunden hem för han var så snäll - men det får bli till nästan sommar , då jag och T ska skaffa våran andra hund & förhopningsvis börja leta hus .
Det blir nog en renrasig Rottweiler då , en pojke ..

T var otroligt nog på väg hem , redan (!!) , så nu hinner jag nog träffa honom innan jag åker och jobbar trots allt.

Puss

min mage.

guuud vad jag är deprimerad  - såhär blir jag jämt när jag ska jobba.
Från det att jag vaknade i morse så har jag vart så himla deprimerad , jag känner inte för att göra nånting mer än att bara sitta och vänta på att jobbet ska börja .

Såhär är det jämt , varje gång jag ska jobba blir det såhär .. Kanske är det därför jag tappat all aptit - som i sin tur har lett till magkatarr ?
Det är många funderingar , än har jag inte svaren..

Iallafall så har jag inte fått i mig någon frukost än , jag har som sagt ingen aptit alls ! Jag kommer säkerligen inte äta förns jag står där på jobbet och någon frågar ; "vill du gå och äta?" , och jag i min tur svarar att "ja , de kan ja.."
-även fast jag inte är hungrig .


Nog om mat , jag hoppas att jag hinner träffa T innan ja åker till jobbet , annars skulle han komma ner till mitt jobb och möta mig ikväll , han är så himla sööööt ! ♥

Nu måste jag ta en promenad med Svea . :)
Vi hörs sen


puss

Hår-byte.

Godmorgon!
Har legat i sängen 1 timme nu och bara tittat runt lite på internet och vilat ut .
Nu känner jag därimot att det är dags att kliva upp ur sängen och göra någonting , jag känner att rastlösheten börjar ta vid . Svea ligger dock och sover fortfarande , helt galet vilken sömntuta hon är , man får nästan tvinga henne att vakna när man ska gå ut på promenad ibland på mornarna.

Idag har jag kommit underfund med att jag faktiskt jobbar , dock inte så länge som vanligt utan denna gång jobbar jag 16-21 , vilket är 1,5 timme kortare än dom "vanliga" passen jag brukar jobba .
Men det är ju bra , eller dåligt också för den delen .. - men med tanke på att jag ska jobba Fredag-Söndag också så gör det faktiskt ingenting.

Innan jobbet blir det nog bara till att ta det lugnt , det känns endå som att man inte hinner göra någonting på den korta tiden . Inte hinner jag träffa T nånting idag heller , förrutom ikväll förstås ..

Igår förresten ,
då var jag milimeter från att boka nyss hår från rapunzels hemsida , men sedan kom jag på att jag kanske kan använda håret jag just nu har - lite längre ..
Därför tänkte jag vänta med att köpa nytt hår och istället lägga pengarna på annat , kanske nytt golv?
Nemen det blir nog till att köpa nytt hår nästa månad . Sedan nytt ännu en gång tills i mars - då vi åker till thailand.
Jag ska inte ha microringar denna gång , utan jag såg en video på youtube där en tjej hade keratinvax och hon visade hur dom satt m.m , så nu SKA Jag faktiskt prova det :) ( sen om de är bra eller inte får tiden utvisa)

Nu ska jag gå ut med Svea en sväng , sedan är det nog dax för en film.

Puss

lyckad kväll trots allt.

Ja , trots att kvällen - till en början , såg ut att bli tråkig och händelselös , blev den rätt lyckad!
Ken ringde ju som sagt och frågade ifall han fick svänga förbi , o visst fick han det , vi skulle ju endå bara sitta hemma och ha tråkigt . Så han kom hit , vi åkte tillsammans iväg och handlade det vi skulle ha för att göra en middag tillsammans alla tre , vilket blev natchotallrik o massa gott.


Vi kollade på Idol , där det inte alls var så många som man trodde att man skulle känna igen . Tvärtom , den enda jag kände igen var nån kille som bara visades i slutet . Typiskt ...
Efter idol blev det andra avenyn -som jag älskar det ! det är verkligen hur bra som helst , fast egentligen är det ju ingenting som händer , det är ju liksom ett vardagsprogram - saker som lika gärna skulle kunna hända vem som helst . Man är rätt konstig som människa endå ..

Nu har vi nyss vart ute med Svea och sitter nu för att skriva mitt sista inlägg för dagen, som ser ut att bli just derhär inlägget.
Det blev en lyckad kväll trots allt , jag verkligen älskar sånna här "spontana" kvällar.
T och Svea ligger förresten och myser tillsammans i soffan , dom är så himla gulliga .




Sov så gott !
puss

tacokväll.

Jag och T skulle först åk till Bomhus & Venna , med det blev ändrade planer.
istället ska vi nu ta en promenad till Ica så svea kan få en promenad på köpet , där ska vi köpa grönsaker och kolla om det finns någon god dip.
Vi kom ju på att vi faktiskt har en skräckis som vi ännu inte sett , o det blir ju toppen att kolla på den och samtidigt äta lite goda grönsaker och dip. Smarrigt värre !

Eller nu kom T på en ännu smarrigare idé , han tyckte att vi skulle göra "natchotallrik" med natchochips, tacofärs,grönsaker och bönor . Mums !
Vi får se hur det blir .

Nu ringer ken och frågar om han får leka med oss -Givetvis ! :)

puss

Mobilkort.



Ja , nånting sånt här ser jag ut just nu ...
& ja , det är ett mobilkort, haha.
Det går faktiskt mycket fortare att lägga in kort från mobilen har jag märkt .

Jag var ute på en promenad med Svea 1 timme innan T kom hem , sedan var vi ute tills han kom hem . Vi satt på en vit parkbänk lite längre bort från vårat hus , sedan promenerade vi genom villaområder och bara njöt av solen och att T strax skulle komma hem .

Svea blev jätteglad när T och hans jobbarkompis kom med bussen .
Så nu står han inne i duschen och jag sitter ivrigt och väntar på att han ska komma ut så vi kan gå ut i värmen med Svea och kanske ta en promenad till hemlingby eller något , med picknick (?). Det skulle vara jättemys !




Justja , jag måste ju ringa jobbet också ...attans det hade jag glömt . Måste kolla ifall jag jobbar imorgon , vilket jag tror att jag gör .

Puss


intervju.

Exlusiv intervju


1. Tre namn jag lyssnar till?-
älskling,Frida,Fraajs
2. Någonting jag tycker om med mig själv?- envishten
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv? -
håret, händerna & fötterna
4. Detta är jag rädd för?- Jag är aldrig rädd
5. Tre saker jag vill ha varje dag?- SNUS,pussar & bra teveprogram
6. Tre saker jag absolut inte kan göra?- gå på vatten, leva utan snus & äta blodpudding
7. Detta tycker jag om att göra?- Resa ,åka båt & fiska
8. Detta vill jag göra just nu?-
Boka thailandsresan
9. Bästa känslan?-
kärleken
10. Värsta känslan?-
saknaden
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har?-
Förstående
12. Är jag kär just nu?-
Om jag är .. T är bäst !
13. Jag vill gifta mig?-
Självklart , det står inte på ...
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör?-
åka till australien , skaffa barn, gifta mig, köpa mitt drömhus, ...ja det är mycket man vill.
15. Min käraste ägodel? -
Min hund & min pojkvän
16. Något jag vill ha i present:-
Körkort,bil & resa
17. Detta har jag på mig just nu?-
mjukisdress, linne..
18. Favoritkläder?
Mjukisdressen
19. Favoritdjur?-
Min hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest?-
ingen aning, kanske kärlekslåtar
21. Favoritlåt just nu?- Smokie´s låtar är bra
22. Roligaste ämne i skolan?- matten var vell de som jag gillade mest , även gymnastiken ..
23.Tråkigaste ämne i skolan?- so´n
23. Stjärntecken?- Vädur
24. En bok jag gillar?-
Pojken som kallades "det" är rätt bra , annars har jag inte läst så många böcker
25. En film jag älskar?-
all skräck!
26. Favorit tv-program?-
Idol, ensam mamma söker , förlossningsprogram och alla sortes dokumentärer
27. Favoritdoft?- Jean Paul parfymen för män
28. Detta äter jag gärna?-
Kyckling, sallader , hemmagjort potatismos , pasta ...ja , det finns mycket gott
29. Dricker helst?- cola
30. Favoritgodis?-SURT!
31. Hit vill jag gärna åka på semester?-
australien, usa , kina , philipinerna .. eller nåt ställe där man kan besöka barnhem och se hur dom bor och blir behandlade , det har jag alltid undrat.
32. Färg på mina ögon?-
gröna
33. Min längd?-
171 cm
34. Jag tror på:-
mig själv? (;
35. Jag spelar?- inte någon annan än mig själv ...
36. Person jag beundrar?-
jag beundrar ingen
37. Så här bor jag?-
i en lägenhet på Söder (Gävle) , 3 rum och kök , med min hund och min pojkvän.
38. Antal döda krukväxter i hemmet?-
jag har bara 3 riktiga blommor och dom behöver bara vatten nångång i månaden , resten är plastblommor - så inga döda än så länge
39. Det här tänder mig?- Jean Paul parfymen för män
40. Det här gör mig avtänd?-
Strumpor i tofflor
41. Favoritfärg?-
Har ingen , men grå kanske
42. Favoritcitat?-
"Ingen är tillräckligt rik för att kunna betala tillbaka det förflutna.." - jag älskar det !
43. En hemlighet jag vet?-
DUMSNUT
44. Bästa present jag fått?- En ananastårta a´la Thias , när vi var i thailand.


45. Senast köpta skiva?- Köper inte skivor
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är?- min tatuering på magen
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:- händerna & håret
48. Udda förmåga/egenskap:-
jag är en jävel på allt , kan bero på att jag är så envis...(?)
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:-
en apa
50. Vad lyssnar du på just nu?-
mina egna tankar
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?- vart ute med min hund , fixat håret och glott på teve..
52. Var är dina föräldrar födda?- Jag tror alla i min familj är född på Gävle BB (?)
53. Vad är det senaste du installerade på datorn:- ingen aning
54. Vilken är din favoritrestaurang?- Kohpanjang , (stavning?) , ligger i sthlm , en thairesturang.
55.När badade du i en pool senast?-
det minns jag inte ens , det måste ha vart på nåt badhus iallafall
56. Har du varit med i någon skolpjäs?- Ja
57. Hur många barn vill du ha?-
Jag vill ha en massa barn , minst 3 ..
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?-
opera
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?- jag har inget intresse av sånt
60. Vad har du för TV-kanaler?-
dom "vanliga" bara
61. Har du åkt moped någon gång?-
ohja
62. Har du busringt någon gång?-
ja
63. Har du fått felparkeringsböter?- nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?-
ska hoppa fallskärm inom kort.
65. Vilken är den plats längst bort
som du har besökt?- Thailand
66. Har du en egen trädgård?-
nej
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?-
Richard skarrys äventyrsvärld - lätt
68. Kan du alla orden i nationalsången?-
ja
69. Badkar eller duschkabin?-
BAD
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?-
Ghost
71. Favoritpizza?- Kebabpizza
72. Chips eller popcorn?-
popcorn
73. Vilken färg på läppstift använder du?-
hahahaha , har du sett mig med läppstift nångång?
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?-
nej?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?-
Nej?
76. Apelsin- eller äppeljuice?-
apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?-
äm , vi åt pizza igår jag och T..
78. Favoritchoklad?- Marabou
79. När röstade du senast?- röstar aldrig , får endå alltid som ja vill (; , haha
80. När åt du en hemodlad tomat sist?- för nån dag sen
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?-Ja , massor
82. Är du bra på matlagning?-
självklart !
83. Klarar du att tanka själv?-
klart jag gör .
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv?-
Nej
85. Pepsi eller Coca Cola?- coca cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?-
räknas sibyllauniformen?annars har jag vell haft speciella kläder när jag jobbar som servitris också.
87. Vad var det senaste du handlade?- Pizza
88. Har du kräkts offentligt?- ja =D mitt på busstorget dessutom ! mitt på dagen
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?-
jag har ju redan kärleken så jag "måste" vell ta pengarna då ..
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?-
ja
91. Har du ringt något betalnummer?-
kostar inte alla samtal?
92. Kan man vara vän med sitt ex?-
ja ? varför inte ...
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?-
Thias pappa
94. Hade du mycket hår som liten bebis?- jag tror det
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?- Nåt plingljud..
96. Vad har du i din väska?-
använder inte väska
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
borstar tänderna + bettskenan + tar en snus
98. Vad är du tacksam för idag?-att jag räddade min hund från att bli omhändetagen av polisen
99. Var hittade du den här listan?- På nån tants blogg100. Har du varit ärlig när du besvarat frågorna?- Japp




puss


två flugor i en smäll.

Godagens..
Vaknade imorse utav att ja va superkissnödig , sen kunde jag inte somna om ..
Låg kvar i sängen ett tag och datade runt - men glömde (!!) att skriva inlägg , fy mig ..

Nu är jag iallafall här
& har just kastat på mig lite maskara och är redo för dagens bravader - vad det nu blir?
T kommer vell hem om en stund så jag kanske ska passa på att damsuga och skura alla golv , men det är ju så tråkigt att göra det när det endå inte blir ordentligt gjort eftersom att det står så mycket prylar överallt .
Nej , jag får helt enkelt vänta med det tills T kommer hem. Innan dess får jag vell kanske ta och äta lite frukost som jag inte hunnit gjort än .

Vart ut på promenad , det har jag minsann hunnit . Jag har även hunnit knäppt ett kort på hur mitt hår blev , men alla kort ser så äckliga och fula ut så jag vågar inte lägga in dom , haha .
Jag lovar att jag ska ta ett kort nu under dagen som jag sedan SKA lägga ut här. T kanske får knäppa ett outfit-kort så slår vi två flugor i en smäll. Bra va ?



Pappa skulle förresten komma förbi med lite pengar som jag ska handla mat för , eftersom mina pengar är slut . Fick ju inte så bra lön denna månad varken jag eller T . Skit tråkigt !
-den här månaden blir lite bättre..
& , det är inge fel att låna pengar så länge man betalar tillbaka det .

Nu ska jag vara lite egocentrisk och försöka ta ett hyffsat bra kort på mig själv .
-FJORTIS o FJORTIS , jag är frän ;)

Puss


magen spökar vidare.

Godkväll.

När T hade kommit hem och duschat och gjort sig fin så kände jag mig så risig att jag också beslöt mig för att ta en dusch , en långdusch.
Efter det drog jag på mig min gråa mjukisdress och mina nikeskor för att sedan gå till bankomaten med T och Svea-så Svea skulle få en kvällspromenad.
På vägen hem köpte vi en pizza som vi delade på & mums så gott det var ,fast det kändes lite dumt att sitta o käka pizza när man kollade på program där dom var perfektionister ,tjockisar & träningsnarkomaner .
Well , vi åt iallafall upp hela pizzan medans vi kikade på alla bra teveprogram jag tipsade om i förra inlägget.

Nu har vi just vart ute med Svea på den sista kvällspromenaden och ligger nu i sängen för att sova , t kommer nog somna innan mig för jag är inte ett  dugg trött - har bara ont i magen !
Fan fan fan om de är magkatarren som fortfarande spökar . Jag som trodde det skulle ge med sig efter alla tabletter.

Det visar sig , det kan kanske vara att jag ätit för mycket "förbjuden" mat på sista tiden också -dvs gluten och laktos. FY MIG !

Nej , nu måste jag försöka sova !

Grrr , snart ligger man där igen. Med den finaste T i världen


Puss

äntligen.

Nu har jag äntligen tvättat klart & min t är äntligen hemma !
T kom hem lagomt tills tvätten var färdig , o inte va han nå hungrig heller -nej då , han ville inte ha nån mat . Jag själv var vrålhungrig så jag blev tvungen att koka lite potatis som jag senare blandade ihop med fiskbullar i hummersås. Jag vet att många är jätte imot fiskbullar, men jag fullkomligt älskar det , fast bara om det är hummersås , annars får det vara...

Nu ska vi strax ta en promenad till Ica , där det finns en bankomat - måste kolla om jag har nå pengar kvar på kortet , för i plånboken där ekar det bara .
Ikväll blir det till att kolla på alla bra program som är( alla på tv 3 ) ,
klicka för att se vad programmet handlar om.
Till programmen blir det nog till att ha någonting gott att äta , vi äter så sällan tillsammans dom dagarna T jobbar . Då blir det mest så att han äter frukost klockan 05.00 innan han åker och jobbar kl. 06.00 , sedan vaknar jag typ 11 o äter ingenting förns på kvällern då ja kanske äter en macka eller så - & det är ju inte bra ..

Jag har gått ner rätt mycket i vikt , förmodligen för att det är som det är med ätandet . Men jag har därimot gått och blivit mycket piggare och gladare eftersom jag äter så himla bra vitaminer.
Ni vet dom där rosa nya på apoteket?
dom är verkligen jättebra om man har järnbrist och är trött m.m

Nu ska jag dra på mig min mjukisdress och sedan gå ut och gå med mina två fina..

puss

tvättar för fullt.

Snart är maskinerna färdiga , gick upp o väntade hemma sålänge.
T ringde nyss också , han var strax hemma , så då kan ju han ta ner hans äckliga lakan o kuddar o grejer som han spytt ner , för det vägrar jag göra . SNUSK !

Fick reda på nyss också att det inte blir nå Idol ikväll , har inte fattat varför men det ska jag ta reda på . Jag som hade sett fram imot att de Idol ikväll eftersom att dom är i Gävle . suck ..
Men men , jag får helt enkelt håla ut liksom alla andra får göra - till tisdagkväll.

Puss

tvättstugan.

Det slog mig justa att jag faktiskt har tvättstugan mellan 14-17:30.
Rackarns , jag som trodde att jag var helt fri från sånt idag . Fast de är vell iförsig bra att få allting tvättat och sedan slippa det på ungefär 1 vecka .

Efter tvättningen så är nog T hemma , det blir ju lagomt . Då blir det nog till att laga mat , fiskbullar - muuums! Dock tycker inte T om det så han får vell nånting annat han då , kanske köttfärsbiffar med potatis -eftersom att jag endå ska ha potatis till min mat .

Var nyss ute med svea , shit vilket väder alltså , solen bara skiner och skiner och det var verkligen hur varmt som helst . Därför blir det långpromenad idag när T kommit hem .

Vad ska ni hitta på för något idag ?


puss

lilla hunten.

Godmorgon!
Vaknade just av att en hund som förmodligen bor här i höghuset - skällde som en idiot ..
Han skällde säkert i en timme i sträck , för jag låg verkligen och försökte somna om , men han skällde mig till vansinne.
Det var en sån där liten hund , tror att det kan ha vart den lilla vita vi brukar se när vi är ute och går med Svea .
Iallafall spelar de ju ingen roll nu , det är ju endå dags att kliva upp .

Jag satte nyss på platttången , så ni kan få se resultatet av mitt hår nångång . Dock så har jag inte klippt det ännu , vilket ska göras inom kort , men Malin hann inte riktigt det igår eftersom hon behövde åka hem och äta varma mackor . Haha !

Jag skrev ett meddelande till Venna - frågade om hon ville följa med på promenad , men hon hade ingen vagn så det ser ut som att jag kommer få att gå ut ensam , som vanligt .
Men vad gör vell de , jag får vell prata med Svea och hoppas på att kanske få ett skall eller ett morr tillbaka..

Ska jag kanske fortsätta mitt plattande så ja blir färdig nångång , antar att ni väntar . Det gör jag också för den delen, jag gillar inte mitt vanliga korta hår , jag känner inte ens igen mig då.

Puss

6 månader sedan..

Igår(inlägget las inte upp av nån konstig anledning )
Jag insåg just att det faktiskt var 6 månader sedan , för att vara exakt -som jag och T förlovade oss.
Vi satt på planet , spända inför allt nytt som skulle ske - vi skulle resa ensamma till ett land långt bortom våran vanliga vardag , vi skulle sola , bada , tatuera oss & framför allt ..vi skulle förlova oss & komma hem som ett ännukärare & tightare par med fler upplevelser tillsammans .

Sagt och gjort , vi åkte och kom hem som dom lyckligaste i världen & jag kan bara säga att
-så är det än idag ..


ja , trots allt bråk och tjaffs om småsaker, finns det ändock ingen som förgyller mitt hjärta och mina dagar - såsom han. Han är speciell och kommer alltid att vara det.


Hjärtliga hälsningar , mig..♥

puss


Extreem Fraajs-makeover.


Extreem FrajsMakeOver fortsatte starkt sedan sista inlägget , nu är det färdig .
Vi höll på i evigheter med att sätta i håret efter att jag hade sköljt ur hårfärgen , men nu är det äntligen isatt och nyfärgat - och jag bara älskar det !

Tänkte att ni skulle få se lite bilder från när vi höll på att sätta i det , så kanske det blir lättare för er som gärna ville se hur det såg ut m.m .
Däremot tänkte jag att ni får se "efterbilden" imorgon eftersom jag inte orkat fixa till det just nu då det blev så himla sent. Eller ja , klockan är ju iförsig bara nio , men jag är hur trött som helst ..



Just nu sitter jag och T och kollar på "urban legends" - ett program som handlar om myter .
Malin och Ken åkte just hem , så nu är det lugnt och skönt i lyan , haha .

Imorgon är det vardag igen - tillbaka till verkligheten , T jobbar och jag ska vara hemma . Tror att jag kanske skulle jobba på onsdag , har faktiskt glömt bort , så jag ska ringa dom imorgon . Ska även försöka komma ihåg att ringa körskolan och boka en "riskettan" - nån kurs om olyckor som man måste gå innan man tar körkortet . 800:- kostade det , det tycker jag är lite väl häftigt för att sitta på en "3timmars-lektion" , eller vad säger ni ?

Nu börjar snart "Nothing Hill" på trean för er som är romatikfantaster ! Klockan 21:00.

Vi hörs vell strax innan jag ska sova , sov så gott med er ..

Puss

Extreem Fraajs-makeover.

Nu har vi påbörjat en massa olika projekt.
Till en början så har vi påbörjat städningen inne i gästrummet, vilket inte går så bra eftersom vi har brist på plats till alla hundramiljarder saker som finns därinne , så nu står allt i vardagsrummet och gästrummet verkar aldrig bli klart.

Inte nog med det , jag och malin håller på att göra en FraajsMakeOver . Vi har tatt ut mitt löshår och håller nu på att färga min utväxt som förövrigt var lång .
Sedan ska vi platta och sätta i allt hår igen , i hopp om att det ska se bättre ut än vad det gjorde innan .

T fick äran att fota lite "förebilder" ..haha,jag menar förstås FÖRE-BILDER.



Ursäkta risigheten på bilderna  , men det bjussar jag på ...
& NEJ , jag är inte naken , jag har en tub-bikini på mig .

Knäppte även en bild på gästrummet igår , dock har de ju hänt en del därinne sen dess , men jag tänkte att det kanske kunde vara roligt att se och kanske få ett litet Humm om hur det ser ut nu .
STÖKIGT


Nu är det snart dags att skölja ur hårfärgen
, därför måste jag kila till badrummet nu ..

puss

grubblar.

godmorgon!
vaknade just utav att thias o victor härjade inne i gästrummet , dom hade redan börjat spela tevespel..
Dom vet fortfarande inte om att jag är vaken , det kanske är lika bra det annars hade jag nog inte fått skrivit dethär inlägget ifred , hih.

Idag kommer moster min och hennes sambo för att hämta V nu på förmddagen , vet inte riktigt när . Därefter ska jag och Malin börja fixa med mitt hår , om vi inte börjar med det innan.
Vi ska även försöka hinna med att promenera till hemlingby nu när Alice också är här , det skulle säkert hundarna uppskatta nu när dom är 2 .

Guuud vad båda hundarna är trötta förresten , dom ligger helt utslagna på vardagsrumsgolvet respektive soffan, Så himla söta!

Åååh , jag har helt ärligt lite beslutsångest när det gäller mitt hår . På ett sätt är det skönt att bara färga utväxten och sedan får det vara klart . Men på ett annat sätt skulle jag vilja prova någonting nytt , som excempelvis att göra massvis med slingor i olika färger , kanske grått-brunt-vitt .. ja , nåt sånt.
Håret ser liksom mindre " barbieaktigt " & plastit ut då.

såhär ser mitt hår ut för tillfället , fast lite mera utväxt .
Lägger in en bättre före-& efterbild innan jag färgar det ...


Nu ska jag kila och äta lite frukost .

vad ska ni hitta på för någonting skoj idag ?

puss

nattinatt.

vi har suttit och kollat på en skräckis fram tills nu , så nu är det tammesjutton dags att sova om man ska orka upp i victors tid imorgon .
Hoppas ni alla haft en trevlig kväll och helg .

Sov så gott,hörs imorgon (idag ..) , eller hur man ska säga ...

puss

tvspel vs ensam mamma söker.

Min mosters sambos barn på 6år kom hit vid 6tiden för att vara här och även sova här med oss över natten.
Medans dom gick ut och käkade och roade sig så kom lilla Victor 6 år hit för att sova över . Medans Victor och T kopplade in tevespelet i gästrummet , satt jag och malin och kollade på ensam mamma söker.

För en stund sedan slet vi det lilla livet ifrån tevespelet för att gå för att borsta tänderna . Det kändes lite roligt att borsta hans små tänder , tänk att alla vi haft sånna små gaddar en gång i tiden ...naw !

Nu har vi bäddat ner honom i dubbelsängen & hoppas att han kommer till ro snart , han var helt uppspelt efter att ha spelat tevespel hela kvällern med T , haha .
Jag hörde just att han ligger och leker med sin apa , gosedjuret han hade med sig ..
vet inte om jag ska gå in och säga åt honom eller om han somnar snart , hmmf. Jag får nog helt enkelt vänta och se!

Nu sitter vi och inväntar att lilla victor ska somna så vi kan knäppa på en film , en skräckis för att vara exakt . Vill inte direkt sätta på den nu ifall han kommer ut i vardagsrummet och blir rädd eller nånting , man vet inte ju .

Sov så gott mina fina .

puss

nytatuerad Mäln.

Vi tog en promenad till willys , väl där köpte mat som vi nu håller på att laga .
Det blir potatis med chickenbits och massa goda såser..

När vi kom hem från willys bestämde Malin att jag skulle fota hennes nya tatuering för att hon sedan skulle kunna lägga ut den på sin bilddagbok och liknande.
Här är resultatet.


Jag är verkligen skitsugen på att tatuera mig nu , jag vet bara inte nääär .

Nej , nu måste jag gå o hjälpa till med maten , annars blir T ledsen i ögat . Jag och Malin ligger faktiskt och latar oss i sängen . Bääääääd oss ....

Puss

skräckfilm.

T´s syster Malin kom precis hit medans vi är mitt uppe i all städning.
Vi ska ge oss på gästrummet som för tillfället är proppat med saker , allt i från kartonger till resväskor och gardinstänger.
Förhoppningsvis är rummet rent och snyggt innan kvällerns slut & Malin är förmodligen redo att sova där , om hon nu inte är allt för rädd efter alla skräckisar vi ska se ikväll med chips o massa annat gott .
I värsta fall får hon sova mellan oss , det brukar hon göra . Hon är en liten fegis !

Glömde att nämna att Malins hund också är med , alice !
Så imorgon blir det förmodligen en superlång promenad så hundarna får springa av sig massa innan Malin och Alice åker hem till valbo igen .

Nu ska vi iallafall gå till Willys för att handla bakpotatis och kyckling som vi sedan ska swischa i ordning när vi kommer hem igen . Under tiden vi lagar mat ser det ut som att vi kommer färga håret , jag och T .

Nu ska jag dra på mig en stor tjock huvtröja så jag kan dölja min fula frilla på affären .

Vet ni förresten några bra bloggar man kan läsa sådär om dagarna , någon som skriver intressanta saker & ofta?
Jag har tröttnat på dom jag läser för tillfället, den enda som är intressant är mammamelissa .

Puss , vi hörs senare.


Städning.

Ja , nu ska jag ta tag i städningen .
Ska börja med att plocka undan alla småsaker som ligger på hela golvet , sen måste jag även vika in all jävla tvätt i garderoben. Jag hatar verkligen att städa , kan det inte bara vara klart ... nu nu nu !

T verkar kunna läsa mina tankar , han har redan börjat att vika in tvätt - eller så kanske han rent ut sagt också tyckte att det såg stökigt ut med hela vardagsrummet fyllt med tvätt , haha .
Jaja , tycka vad man vill .

Ingen som vet någon bra serie man kan börja följa ? jag är ju hemma hela dagarna så jag skulle lätt kunna börja följa en serie om dagarna, ett bra tidsfördriv.

Nej , nu måste jag verkligen städa .
Kameran blev ju borttappad på " festen " , men nu är den tillrätta igen . T´s syster skulle komma hit med den snart , så jag lägger vell in lite kort i nästa inlägg :) håll utkik..

sålänge kan ni ju njuta av denna bild då jag hade svart hår ..
Funderar verkligen på att färga bort det blonda , det är så grymt mkt snyggare med svart .
Dock blir det ju så blekt när man åker utomlands ...


Puss

flyfärdig.

Efter gårdagens bravader är jag på fruktansvärt dåligt humör ..- arg ,ledsen & otroligt besviken

Jag vet att jag kanske inte borde skrivit allt här , men jag anser att min blogg är min blogg , där skriver jag det som först faller mig in - utan att någon ska påpeka varken si eller så.
Så, jag anser inte att jag har någon ångest för att jag skrev det , för det var ju sant & det är fortfarande lika sant , om inte ännumer sant just idag när han kanske själv inser vad han gjorde .

Iallafall , de där löser nog sig & nej , det är inte slut mellan oss .
-alla har sina "smågräl".

Jag är iallafall jätteledsen idag och kommer bara vara hemma och vara just ledsen hela dagen.

Snart kommer t´s syster hit och ska umgås med oss , vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir vell till att kolla på någon film och troligtvis laga nån mat tillsammans, för mat måste man vell ha.

Hoppas ni haft och kommer ha en bättre helg än mig
.

Nu ska jag bädda tillbaka inne i gästrummet & även göra en storstädning (suuuuuuck) .

Puss på er , darlings

ps.



Jag sover i gästrummet inatt , tål inte att vara i samma rum som honom..

Jag trodde aldrig det skulle gå såhär långt

:'/

dyngrak.

Vi var hos venna idag och umgicks , T kom dit efter jobbet .
Vi var där nån timme efter att T kommit dit , sedan åkte vi hem för att sedan bli upphämtade klockan 18 utav min syster . Vi åkte på hockeymatch i sandviken , systers tjej spelade och det var riktigt kul att kolla på . Vann gjorde dom dessutom , med 11 - 0.

Efter hockeymatchen , som slutade ungefär vid 9 , så åkte vi till valbo och T´s föräldrars hus , där fixade vi oss lite innan vi sedan gick upp till T´s granne och umgicks.
ALLT gick toppen fram tills vi skulle hem igen , vi åkte med en aspackad chaufför som körde som ett cp , sedan gick vi från konserthuset eftersom att dom ställde bilen där .
När vi kom hem somnade vi i sängen , sedan väcktes ja utav att T spyr ner både mig , sig själv & hela sängen .Inte nog med det , han tappade även bort min kamera - som han sa låg i väskan , men som inte gjorde det. Han börjar även beté sig som en (rent ut sagt ) idiot och jag sa därför åt honom att försvinna härifrån och ur min åsyn.

Jag trodde aldrig du skulle bli den här människan , som betér sig som ett svin mot den man älskar..

Besviken och ledsen är vad jag är , synd att vårat förhållande skulle sluta såhär .
& .. jag vill inte höra nå jävla skitsnack bakom min rygg om det här för det är jag så jävla less på .

Puss och godnatt

bilfärd.

sitter´i bilen påväg hem från OnOff i ´valbo , vi lära dit och fixa vennas dator jag och hon .
Nu ska vi vidare till thai china resturangen och klaga lite på chineserna sóm gav venna fel mat igår sen ska vi hem till henne och mysa lite ..

pjuh , vilken dag alltså , mycket stök oc´h bök för att få en jävla dator att fungera , kan jag tycka !
men nu funkar den o venna kan äntligen börja blogga igen , haha.

ikväll vettesjutton vad som händer , kanske ska prata med mamma om att kanske åka dit , men jag vet inte riktigt om vi hinner dit eftersom att t jobbar på måndag igen .

nu måste jag kliva ur bilen för att hämta min lilla svéa som är ensam hemma , min stora tjej !

puss

fullspäckad kväll.

När T så småningom kom hem från jobbet , gjorde vi oss iordning och gick sedan ner mot stan..
På väg ner på staden så gick vi in för att kolla vad bandet skulle kosta att göra om till en skiva -ni vet thailandsbandet(?). Det var iallafall jättedyrt så vi valde att inte göra det , inte idag iallafall eftersom att plånboken säger ifrån.

Vi kom ner på staden , tog ut lite pengar och gick sedan till ett solariumställe och solade 30 minuter vardera , jag trodde seriöst att jag skulle brinna upp . Det har aldrig någonsin vart så hett och obekvämt att sola som idag ..
Det var antagligen någon som hade solat ett bra tag -innan jag kom in och la mig , så det var lite svettigt redan när jag öppnade dörren till solariet . Men men , jag överlevde ju . Men jag tycker synd om T som solade efter mig , vilket måste ha vart ännu varmare än för mig -tekniskt sätt !

Vi promenerade hemåt efter solningen , på vägen gick vi in på en godisaffär och köpte godis för hela 45:- , värsta tjockisar ! Sedan gick vi hem och inväntade Venna som skulle komma förbi och hämta oss så vi kunde se på Idol och lyxfällan tillsammans . Sagt och gjort , hon kom vid 8 tiden så vi blev lite sena med Idoltittandet , men de är ju endå bara reklam i början .
När vi hade kollat klart på Idol blev venna vrålhungrig på Kinamat , så vi åkte till en chinaresturang på brynäs och köpte 2 olika rätter , 1 till henne och 1 till mig och t - att dela på , då jag inte äter så mycket .
Dock fick venna thaimat istället för chinamat , så vi försökte ringa alla nummerupplysningar för att få fram deras jäkla telefonnummer , men inte då ..
"- vi kan inte få fram någonting om ni inte har något namn..."
KYSS MIG FÖRFAN , det är vell det 118118 är till för . Vi hade ju adress?

Vi var kvar där tills 00.30 nångång , då skjutsade vennas pöjk hem oss och nu ligger vi här . Eller ja , T sover men jag ligger här , vaken och rastlös . Jag funderar på att kika runt på resor , men det är så tråkigt när man inte har någon att " bolla " tycken med . Om jag ex. tycker ett ställe verkar bra , vem ska jag då säga det till , Svea ?
-nae , det funkar inte att kolla resor när inte T är vaken . Jag måste få respons på mina "tycken" . Haha

Imorn ska jag upp med tuppen , nästan ..
Jag har ställt klockan på 09.30 , vilket kanske inte är så tidigt för er , men för mig som sover typ hela dagen så är de här som värsta utmaningen (;
Jag och venna ska nämligen ta en tripp till valbo för att lämna tillbaka hennes dator som hon köpt idag - men som det är nå fel på . Sedan ska "vi" skälla ut Chineserna för att Venna fick fel mat , sen vet jag inte vad som händer.

Nej nu måste jag sussa om jag ska orka upp . Vi hörs av imorgon , förhoppningsvis med lite bilder också ..

Puss

extreem home makeover .

Satt och kollade på Extreem home makeover nyss - men som nu har slutat .
Jag verkligen älskar när dom uppfyller folks drömmar med hus och allt vad dom får , det är så underbart att se dom så lyckliga , speciellt barnen.
Om jag kunde , då skulle jag hjälpa alla hemlösa att få ett hem ..

Nu sitter jag faktiskt bara och väntar på att T ska komma hem , han var tydligen redan vid dragongate , så det dröjer vell inte många minuter innan han är hemma .

Jag har förresten fått förfrågningar angående thailandsvideon , några vill att jag ska lägga ut videon från när vi förlovade oss och tiden då vi var i thailand - här på bloggen , så ni också kan få tillgång att se hur underbart det faktiskt var & jag har funderat på det ..
Jag kom fram till att ifall jag går och gör videobandet till en skiva nu idag , då kan jag kanske lägga ut en snutt utav videon på youtube och därefter lägga in den på bloggen , om det skulle vara intressant ? :)


Håll utkik under kvällern , kanske kommer upp en videosnutt från när vi var i thailand ..


puss

ej hungrig.

fastän jag inte har ätit någonting på hela dagen , så är jag aldrig hungrig ..
Pga magkatarren så försämras aptiten och jag blir nästan aldrig hungrig . Istället för mat , brukar jag bli otroligt sockersugen ibland , det är skitsjukt .

Jag ska iallafall ta min medicin nu , sen ska jag göra en toast till "frukost".

Längtar tills magkatarren går över så man slipper vara orolig jämt

T kommer hem om en stund , därför måste jag passa på att göra mig färdig inför dagens bravader . Vi ska nämligen gå med videobandet (som sitter i videokameran) till en affär där dom gör om sånna band till en skiva , så man kan kolla på filmen i datorn istället . Bra va ?

så ikväll ska vi kolla på thailandsfilmen , idol & äta någonting riktigt smarrig !

puss

FELIX.



Han är så jävulskt grym så det finns inte !
vilken otrolig unik och underbar rööööööööst .....

Han är nog en sån där som man antingen hatar eller älskar .

VAD TYCKER DU OM FELIX?

hår hår hår .

-Jag älskar hår , jag har alltid älskat att hålla på och fixa och greja med alla typer av hår - förrutom mitt eget!

Igår var vi ju som sagt i stigslund hos min syster och hennes tjej , vi åt jättegod mat och kollade på "gladiator" ni vet .. krigarfilmen som man aldrig får nog utav.
Vi började slinga min systers hår , vilket inte var så svårt eftersom hon har så pass kort hår , därmed går det fort att dra ut slingorna ur slingmössan. När hela huvudet var färdig"draget" så la ja i färgen som sedan fick värka i 40 min. Dum nog så hann jag inte ta en "efter-bild" innan vi åkte hem , men jag tog en "undertiden-bild".
Det blev iallafall skitsnyggt , jag blev också lite sugen på att göra slingor ..





På tal om hår..
Jag fick en kommentar som löd som så ;

Anonym om hemfärd.:
Duuu! :) Jag har beställt Nailhair, för att använda en värmetång för att sätta i det.. Dock vill jag hellre använda microringar eftersom att det sliter mindre. Hur bra håller det? Men, jag undrar. Kan man använda microringar till sådant hår? är det de du har? blir inte det konstigt med lim"nageln" längst upp när man ska fästa det? Hoppas du kan hjälpa mig :)

Hej !
Klart jag kan hjälpa dig !
Om du har beställt nailhair är det enklast om du "värmer" fast håret med tanke på att det kommer bli svårt att trä på microringarna över själva toppen på slingorna eftersom att dom är platta .
Jag själv har stickhair - vilket man ska använda när man ska ha microringar , dom är liksom rundade upptill så det lätt går att trä på microringarna.
Men vill du absolut inte bränna fast håret så kan du ju alltid att prova att rulla ihop "nageln" högst upp på dina slingor , för att sedan se ifall det kanske går att trä på microringarna endå (?).
Eftersom att det är vax på dina sligor högst upp så finns det ju en risk att du råkar värma fast håret endå , fast du har microingar , som när du exepmpelvis ska använda platt-& locktång .. Då kan du ju liksom inte platta eller locka så nära hårfästet med tanke på att du kanske råkar bränna fast håret.
Hoppas du är nöjd med svaret & att håret blir bra ! Hör av dig när det är klart och berätta hur du gjorde..

kram !


Idag blir jag bara hemma , dock funderar jag på att ta en långpromenad med hunden min , men hon verkar inte vara så taggad , hon ligger mest och sover hela dagarna !
Kanske får väcka henne och ta en promenad så hon blir lite pigg .

Ni då , vad ska ni göra idag ?

Jag har faktiskt fortfarande " pjamas " på mig , hihi , fast ja kanske måste byta om snart ifall jag får gäster .

Puss




hemfärd.

BUSSEN GÅR HEM KLOCKAN 23,så vi är vell hemma strax innan halv tolv ikväll ..

Imorgon ska T jobba , som vanligt (!) och jag ska vara hemma (som vanligt?). Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för skoj , så har ni dåligt med sysslor att göra där hemma så kan ni ju alltid höra av er till mig för jag kommer som sagt bara va hemma och ha tråkigt .

Kanske en promenad till hemlingby så hunten får springa av sig ?

puss


stigslund.

Sitter hemma hos syster min i stigslund , vi har precis ätit lite ris och kyckling .
Just nu sitter min syster med färg i håret , jag håller nämligen på att färga slingor på henne . Ljusa slingor blir det!

T kom också förbi , han åkte bara hem och duschade och hämtade Svea , så nu ligger han i soffan här och försöker vila lite eftersom han sover så lite på nätterna.

Vi ska troligtvis spela lite kubb nu på kvällern här ute på gräsmattan med syster och hennes tjej , sedan kanske vi även går till affärn och inhandlar lite godis och dylikt. Jag måste nog vara sockerberoende , jag är verkligen godissugen hela hela tiden .. Jag måste skärpa mig med mitt godisätande nu när jag har gått ner så pass mycket som 5 kilo - även om det kanske inte syns (?)


Funderar på att ha en FrågaFridaStund snart igen , men jag vet inte ja ..

Vi hörs senare , nu måste jag socialisera mig litegranna !

puss

"personlig hundvakt".

Vaknade för ungefär 2 timmar sedan.
Jag har faktiskt bara suttit och latat mig sedan dess, suttit i soffan och bara suttit o kolla på teven o kolla på datorn. Nu har vi allafall näst intill bestämt oss för att det blir 3 veckor till thailand .Det ser ut att bli mellan den 10onde mars tills den 1a april. Då är det ju som HETAST i thailand också & det är ju det man vill åt - värme !

Det blir fler öar att besöka denna gång , eftersom vi har en vecka till att åka runt på . Det blir först landa i phuket , sedan åker vi speedboat ut till Phiphi - byter båt -vidare till KohLanta-stannar där några nätter-sedan åker vi vidare till KohLipe och ö luffar därikring .
Ska försöka besöka många öar där i trakterna eftersom att det är så vackert där .

En utav öarna vi ska besöka är KohMuk , där kan man simma in 80 meter i berget för att sedan komma till en dold strand, dock kan man inte vara där så länge eftersom att tidvattnet kommer & då kan man inte simma ut så då får man vänta 1 dygn innan man kommer ut igen .

-piraterna använde det som ett ställe att gömma sina skatter på , för sisådär 100 år sedan!



Gud vad lugnt och skönt det är här hemma nu , det enda jag hör är "gnag gnag gnag" .
Jag gav Svea mat i morse när jag klev upp , sedan fick hon sitt nya stora ben -som hon älskar ! Så nu ligger hon lugnt och stillsamt på sin bädd och gnager på hennes jättelånga nya ben.
Man kan nästan säga att jag har en "personlig hundvakt" , eller förresten , det här är mycket bättre.



Undra om jag ska ta och göra mig en smörgås , kanske en toast till och med ?
Det ska jag nog göra , en toast till frukost .

puss

Tisdagmys.

hej !
Idag när T kom hem från jobbet så var det ju " meningen " att vi skulle promenera ner på staden för att kika runt lite och även sola som jag så länge har tjatat om . Men även denna gång blev det inte så..

Vi började gå för vi hade ju tänkt att sola .. men på vägen gick vi in på Söders Zoo och köpte ett hundben till Svea och kollade även på lite nya koppel . Efter zoo gick vi till ica för klockan hade hunnit blitt så mycket , så vi handlade en massa gott ; Ost,kex,vindruvor,mackor...ja , lite sånt !
När vi kom hem brassade vi på ugnen och gjorde varma mackor med stuvning och tomater på . Det var supergott och det var ju inte igår man åt sånna seriösa varma mackor . Senast jag åt det var nog när jag var liten och mina föräldrar bodde ihop , då kunde mamma min lyxa till det nån kväll och göra varma mackor med stuvning åt hela familjen Höglund.

Vi spelade lite kort , inväntade idol & smälte mackorna innan vi bänkade oss framför det efterlängtade IDOL som ikväll hade premiär för året . Riktigt roligt att se så bra sångfåglar i första programmet !
Efter Idol vankades det "andra avenyn" på SVT1 , som jag har längtat ..
Dom hade ju uppehåll nu under sommaren för att sedan komma tillbaka , ja , idag ..
Till Andra avenyn hade vi kex ,ost och vindruvor som vi smaskade på , T tog även ett glas vin till .




Imorgon då ?
Jo imorgon så ska jag kanske följa med min syster till Valbo , hon skulle tydligen köpa en ny telefon & behövde lite moraliskt stöd , eller vad man ska säga .
Så , dit kanske jag åker . Eller så är jag bara hemma & myser med Svea .

Jo , förresten , jag fick en anonym kommentar då denne ville ha recept på min fyllda kycklingfilé , ni vet?
Så , jag kan vell berätta kort och gott hur det går till , det är inte nå speciellt svårt så ni behöver ju inte anteckna.

•Tina x antal kycklingfiléer ,skär sedan filéerna på mitten , så det blir som ett .....hamburgebröd typ
•Stek sedan kycklingen tills den är helt genomstekt & i princip färdig.
•Sedan tar du och lägger filéerna på en skärbräda(?) och fyller dom med det du önskar ha i . Jag valde att ha vitlöksost , som man brukar ha till kex . Jag hade också i fetaost.
•När filéerna är fyllda så tar du en tampetare och sätter i varje hörn på kycklingarna så att inte fyllningen ramlar ut. Sedan är det bara att lägga tillbaka dom i stekpannan och låta fyllningen smälta .

VIPS , så var det klart ..



PUSS

satans internetgubbar.

Gud vad jag är rastlös !
Jag har verkligen inte gjort nånting sedan jag vaknade i morse . Därför har jag nu börjat platta håret och gjort mig lite duglig att gå ut . Jag ser verkligen grönjäklig ut när jag inte gjort någonting med hår el. ansikte , tro det eller ej!

Jag sitter nu och kollat på oprah winfrey show , det är alltid så himla spännande . Idag handlar det om 13 åriga tjejer som råkat ut för massa otrevligheter pga sociala "chatt"sidor o sånt . Det är ju helt otroligt hur folk kan beté sig , en utav dom hade blitt fastkedjad i golvet med hundhalsband (?) , därefter blev hon misshandlat .
En annan blev lurad till ett hotel där hon blev misshandlat och våldtagen , ett tag senare fick hon börja äta antidepressiva tabletter och därefter tog hon livet av sig .
Stackars stackars barn :(


När T kommer hem ska vi ta en promenad ner på staden , där ska vi sola och även gå in på Resia för att kolla på thailandsresor . Jag hittade faktiskt en riktigt riktigt prisvärd resa till thailand nu på resias hemsida !


-oh , nu är det förlossningskliniken på 4an , det måste ses !

puss

soptipp i köket.

-fan helvete skit jävlar .piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip......................
Ungefär så tänkte jag när jag vaknade utav att det härjades inne i köket  , tyckte jag ..
Det mer än härjades , Svea hade hoppat över mitt "hinder" jag ställt för i dörröppningen till vardagsrummet för att förhindra att hon skulle komma in i just köket .

Iallafall så hade hon tagit sig in i skåpet under diskbänken för att sedan komma åt alla goda sopor som låg i den röda soptunnan under diskbänken .

Så nu mina vänner , nu ligger hela våran röda soptunna med innehåll på golvet i köket & i hallen , utspridda , trasiga & fruktansvärt äckliga.

Här har ni lite utav soporna och lite utav våran otroligt "snygga" köksgolv;



Förrom att jag har vart superarg på Svea och allt hon gjorde , så har jag även vart med om någonting kul ..
T ringde och sa att han fick ta semester när han vela , förutsatt att han tar mindre semester på sommaren & eftersom sommaren är så jävla kass här i sverige så räcker de gott o väl med 2 veckor på sommaren för att sedan ta dom andra 3 veckorna i Mars & underbara thailand.

så .. vi funderar på att åka till thailand i 3 veckor i mars istället för 2 .

Här är kycklingfiléerna som vi gjorde igår förresten, smarrigt va ? ;


puss

orken tryter.

Ledsen , har inte haft ork till att skriva nu på eftermiddagen ..

Jag har iallafall tvättat ALLT , gått till willys och handlat för massa hundralappar och lagat supergod mat - kycklingfilé fylld med krämig vitlökssmör och fetaost , till det blev det pomfrites . Rätt lyckat !

Imorn kommer bilder & förmodligen lite mer inlägg .


Imorn ska jag fanemig sola , nu måste jag göra de för jag känner mig verkligen som världens ofräschaste människa!

Puss

2 maskiner.

Nu har jag kastat in två maskiner med tvätt nere i tvättstugan .
Nu återstår bara 1 superstor Ikeakasse kvar med tvätt att tvätta .. Ska gå ner om ungefär en timme och slänga in nya maskiner .
Åh , det är så skönt att ha allting nytvättat ju , bara gosa ner sig i ett nytvättat påslakan är ju bara för underbart!

Nu ska jag leta fram vartenda smutsigt plagg här hemma så verkligen allt blir nytvättat och jag slipper tvätta på ett par dagar .

Hur gör ni (?), har ni tvättstuga eller egen maskin ?
Vi funderar starkt på att ställa in våran lilla tvättmaskin här inne på toaletten , men det finns ingen bra plats så den enda platsen den kan stå på är typ direkt innanför dörren och då sticker den ut i dörröppningen , vilket inte är så snyggt . Men det är ju skönt med egen tvättmaskin så jag håller på att överväga de där med att kanske ställa in den endå!


puss

Tvätt.

Godmorgon , även förmiddag om man nu vill kalla det så ..
Jag vaknade iallafall sent idag , jag sov till hela 12 sedan vaknade jag med en trött Svea brevid mig . Hon låg tätt intill min mage och bara mös , det är så mysigt .
Fastän hon vet att hon absolut INTE får vara i sängen , så smygenr hon alltid dit på morgonen när T har åkt , för då är dörren till rummet öppet .Är inte dum hon inte ..

Nu sitter jag och kollar på Barnkanalen och väntar på att klockan ska bli 14 , då ska jag ner i tvättstugan och sätta på 3 maskiner med tvätt . Jag har hela 3 ikeakassar med bara en massa tvätt . Hua hua , hela min dag kommer gå åt att tvätta känns det som . Men det är ju tur att det bara är oömma saker , för då kan man slänga in allt i den stora torktumlaren sen när det har tvättats klart .

Puss

veckans sista..

ja , nu är veckans sista jobbpass ääääääääntligen över !
Imorn skulle jag ju , som ni kanske vet eller har läst , åkt till min mamma i Kalmar , dock blev det ändrade planer då min mamma inte är så bra när det gäller planering , så vi struntade i allt . Eller jag struntade i allt !
Blev ledsen på jobbet och att jobba blev plötsligt ännu jobbigare ..

Som tur är kvällern över nu och det är dags att blicka framåt , jag får helt enkelt försöka komma bort på andra sätt . T.ex imorgon i tvättstugan mellan 14-17.30 , med lite musik i öronen kanske ?

Nej jag vet inte ja , jag vill ju verkligen komma bort ett par dagar , men vart ska jag ?

Jag får helt enkelt se hur det blir , jag skulle villa sola .. jag säger alltid att jag "skulle vilja " sola , men endå gör jag det aldrig . Jag har ju världens chans egentligen , är ledig hela dagarna och gångavstånd ner till stan där jag brukar sola , så varför jag inte bara går och sola kan man ju fundera över . Jag är vell för lat antagligen !?

Nu ska jag faktisk kolla på TV och bara NJUTA utav att jag faktiskt är ledig i 2 veckor från och med NU.


puss

fisk & potatis.

nu mina vänner , nu har jag fått i mig fisk och potatis . Precis vad magen behövde !
Det var verkligen supergott , jag skulle näst intill kunna leva på fisk och potatis . Mums .

Nu sitter vi och kollar på barnprogram och väntar på att tiden ska rulla på så jag kan åka till jobbet nångång för att sedan komma hem igen och duscha och bli fräsch tills imorgon.

Funderar på om ja kanske ska färga håret , jag köpte ju en varsin hårfärg till mig och Thias som vi inte användt en . Fast det är ju faktiskt rätt snyggt med lust hår och lite utväxt , de ser ju mest naturligt ut så .. Men endå vill jag göra någonting åt det , kanske färga det lite mörkare men fortfarande ha blondt ?

jaja , jag vet inte ja . Tror inte jag färgar hårbotten förns jag har bestämt mig riktigt .

vad händer ikväll ?


Puss

en natt av rädsla.

När jag tillslut började bli lite trött igårkväll , somnade jag ..
Men det tog inte många timmar förns jag vaknade gång på gång , utav att jag grät floder. Jag har aldrig någonsin haft så ont i magen som inatt , jag rös för jag hade sånna värkar . Var inte långt ifrån att ringa sjukhuset !

Jag sprang ut till köket och tröck i mig fler tabletter i hopp om att det skulle bli bättre , men det vart det inte . Jag försökte somna innan jag fick allt för ont , vilket jag tillslut lyckades med , sedan sov jag otroligt nog hela natten!

Nu ska jag äta kokt potatis med fiskbullar ,det är bra för magen har jag hört.

Klockan 16 är det dags för jobb igen , sedan ikväll när jag kommer hem ska jag bara duscha ,kanske färga håret & sedan packa grejer som jag ska ha med mig till mamma i kalmar .
Åker förmodligen dit imorn om jag hittar något bra tåg .
-Men ni kan vara lugna , datorn får också följa med..

Här är min älskade vove ,
hon är så söt när man gör " grisnäsa " på henne & hon bryr sig ingenting när man gör det , haha.


Puss

så pigg..

ååh , jag är så pigg ..
jag vill inte sova , jag vill inte ha imorgon , jag vill inte jobba ..

Hatar att jag ska ha så ont i magen , det är så himla jobbigt att gå runt och aldrig veta om man kommer att behöva lägga sig ner för det gör så jävla ont . Man är liksom oviss om allt ..

Men man måste vell gå och sova , så man orkar upp med T´s syster som säkerligen inte kommer vakna senare än 8.

Sov gott ,
puss

alltid detta krångel.

Idag slutade jag som sagt 22:30 .
Efter jobbet var det tänkt att bussen , i princip(!!) , skulle stå utanför jobbet för att sedan köra mig raka vägen hem så jag fick slappna av efter 6,5 timmar på ett stressigt jobb . Men fan fick jag för det ...

För det första behövde jag jobba över ca 15 minuter , sedan var det 20 minuter tills "bussen som skulle ta mig ända hem ", skulle gå , så jag tog en annan .
Dock gick den bussen bara till stan så jag hoppade av en busshållplats efter jag klev på , i hopp om att kunna gå till stan för att sedan hoppa på " bussen som skulle ta mig enda hem ". Men fan fick jag för det också !
Bussen gick nämligen inte på 15 minuter där heller , så jag gick med raska steg hem och möttes efter vägen utav min T och hans lillasyster .
Alltid detta krångel när det gäller min tur..

Nu sitter dom i soffan , hans syster sover i hans knä , så söta ...


Nu måste jag kika på tåg som förhoppningsvis ska ta mig till Kalmar där min mamma bor . Jag hade tänkt åka dit i början på den här veckan för att sedan åka tillsammans med henne hem hit till Gävle och därmed få 55 mil att övningsköra på .
hoppas hoppas hoppas att det finns någon billig tågresa.


Vad har ni gjort ikväll ?


Måste bara berätta att jag blev " tatuerad " idag utav t´s syster . Hon fick ju en leksakstatueringsmaskin utav oss när hon fyllde i torsdags , minns ni ? Den tatuerade hon mig med , så nu är jag blå över hela kroppen i princip. Skitfärgen färgade av sig på allt , då menar jag ALLT.

sov gott , vi hörs imorgon
Puss

Hör mina ord.

Imorse vaknade jag runt 8 , men somnade sedan om efter att ha vart uppe och kissat.
Sedan sov jag oavbrutet till 11 tiden ungefär eftersom T gick upp och började damsuga och härja då , men jag låg endå kvar i sängen och halvsov och bara njöt av att få ligga o vila . Jag tog mig även på magen och bad att jag skulle slippa ha ont idag på jobbet , som jag hade igår.
Hoppas "han" där uppe hörde mina ord .

Nu sitter jag i soffan med min bärbara på bordet och T bredvid mig , som också sitter vid datorn , fast vid den stationära.
Vi ska strax försöka få i oss nånting , kanske en brunch ? nej, jag vet inte ja . Någonting måste man vell äta innan jobbet iallafall.

T´s lillasyster kommer hit snart , T ska passa henne ikväll och även imorgon , men jag jobbar ju ikväll så då får dom vara ensamma.
Slutar klockan 22:30 ikväll och eftersom att T är barnvakt så kan han inte möta mig , så jag åker hem själv , om det nu går nån buss , men det tror jag nog , det är ju trots allt lördag.



-Nooooooo , våran kalles randiga är sluuuut! =O

..och nu kommer T´s lillasyster!

Puss

första passet över.

ja , nu är första kvällspasset överstökat .
-Men än återstår 2 kvällspass till innan jag får långledigt igen. Jobbar imornkväll och på söndagkväll..

Jobbet gick bra även om jag behövde ringa dit T för att ge mig min medicin till magen . Jag stod inte ut med att ha så grönjävligt ont så han behövde komma dit runt 20:30 tiden även fast han skulle kommit dit en timme senare för att äta och sedan åka tillsammans med mig hem till oss .
Men så blev de ju som sagt inte , utan han och Ken (en kompis) kom dit klockan 20:30 och satt där och käkade och väntade på att jag skulle sluta (22.00) , sedan åkte vi hem till en kompis till Ken´s storebror där dom satt och spelade poker .
Vi stannade inte där så länge utan åkte istället hem.

Nu sitter vi här i soffan och ska strax sova , att jobba & samtidigt ha magkatarr tär på krafterna ska ni veta . Det här är ingen lek -fyfan vad det gör ont , jag vill bara försvinna ..

Hoppas ni har haft en bra kväll och att ni ska göra någonting roligare än att jobba .
Jag funderade på att säga ifrån mitt pass imorgon eftersom att jag har så himla ont och verkligen inte kan röra mig som jag vill , utan måste ibland stå still och bara hämta andan .. Men jag ångrade mig eftersom att det skulle vell säkert inte låta bra i dom " andras " ögon om man säger ifrån ett pass på en Lördagkväll liksom .
menmen , jag får vell stå ut .. bara det inte blir värre för då måste jag ringa sjukhuset!


Blickar framåt mot ljusare tider , mars -10 då blir det thailand igen

Sov så gott med er för nu måste jag försöka sova bort min värk eftersom att jag inte får ta fler tabletter för idag .
puss

kvällspass.

Nu ska jag åka och jobba mitt kvällspass på Sibylla ,även kallad SosKiosken.
Jobbar mellan 16-22 så de är ju " bara " 6 timmar , men det ska nog gå bra .
Hoppas bara inte magen börjar krångla , sist den gjorde det så behövde jag sätta mig ner på gatan och krypa ihop som en köttbulle för att det inte skulle krampa och göra ont . Det är faktiskt riktigt läskigt ..

Magkatarr är ingenting att rekomendera .



Jag skriver säkerligen ikväll också , så vi hörs vell då ?! :)

Puss

inte så taggad.

Godmorgon , här vaknade vi för typ en timme sedan.
Vi tänkte att nu jäklar stänger vi av telefonerna och bara sover så länge vi orkar , men tji fick man för det , T´s väckarklocka ringde supertidigt imorse , men vi somnade om som tur var , sedan sov vi till 10 ungefär , jag iallafall , sedan låg jag o kollade på T när han sov , ända fram tills 12 ungefär. Så himla mys !

Nu har vi just ätit frukost och det är snart dax att byta om för min del eftersom att jag börjar jobba klockan 16 , känns inte speciellt frestande då jag säkerligen kommer få skitont i magen eftersom att jag glömt att ta mina tabletter för magkatarren regelbundna tider. FY mig !

Måste plocka in all tvätt som hänger på tork också " kuuuuuuul " , vilket liv man har haha :)

Puss

Inlägg från Thias.

Nu ska jag ta och bära in dig till sängen, du har somnat på soffan ikv igen...
Skämt åt sido!

Jag älskar dig frida Caroline Höglund, du är mitt allt och att få vakna av dina andetag varje morgon får mig att vela leva♥



Var snäll och sov gott!

tillbakablickar.

Anonym om klistrad framför teven ikväll.:
vad har du köpt ditt halsband som du bär,? :)
skit snyggt, och passar verkligen dej.

svar; Hej !
Denna fråga fick jag förrut en gång , men tar mer än gärna upp den en gång till .
Jag köpte mitt halsband då jag och min pojkvän/sambo var i thailand i Mars-09. Vi låg på stranden då det plötsligt dök upp en man med ett stort utbud av alla sorts smycken , självklart handgjorda . Eftersom det både var billigare ,plus att smyckerna känns mer betydelsefulla när man vet att pengarna går till någon som verkligen behöver dom, så köpte vi en hel drös med smycken utav honom. Han verkade bli helt extas för att vi köpte så pass mycket , så varje gång han gick förbi flinade han och vinkade och var allmänt jätteglad.
så, halsbandet är ett handgjort smycke , från koh lantas vackra strand.
Tack för din fina kommentar förresten.



åh , nu fick jag värsta tillbakablickarna från tiden då vi var i thailand . Jag vill så himla gärna bara ligga där just i nuet och bara vara . Jag älskar thailand och kommer alltid att göra det , ett besök om året är en självklarhet från och med den resan.

Bjuder härmed på några underbara bilder
från ön KohLipe, vilket är det vackraste stället jag någonsin besökt.Vi kommer att åka dit nu i mars -10 igen & även besöka öarna runt omkring just koh lipe .





Visst är det vell vackert ?
Jag längtar nå grönjävligt tills vi ska dit igen . Då ska det bli dubbelt så många foton just därifrån för sist vi var där så hade vi begränsat antar bilder kvar att knäppa då ena vårt minneskort gick sönder efter 1 dag i thailand.

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med min allra bästa T .

Sov gott med er så hörs vi imorn innan jag åker och jobbar .

puss

klistrad framför teven ikväll.

ååh , nu vill jag bara att alla bra program ska börja !
Tyvärr så är det runt 30 minuter kvar innan det första bra programmet börjar , sedan rullar det bara på ända fram tills klockan 11 ungefär.

T blir hemma från jobbet i morgon också eftersom hans jobbarkompis är sjuk . Rätt skönt kan jag tycka - då får jag ju umgås med thias hela dagen fram tills jag ska åka och jobba kvällspass.
Inte bara imorn ska jag jobba , utan även på lördag och söndag kväll också. Bra med pengar ! -men tråkigt att vara utan min T.



Nu ska jag leta efter nåt gott i skafferiet , jag har sånt himla sug efter socker så jag håller på att spricka , haha.

puss


Hemma från Uppsala.

Nu är vi hemma efter en dag på sjukhuset .
Thias mamma kom och hämta oss klockan 9 i morse , vi sprang ut i all hast och la en extranyckel under dörrmattan ifall någon vänlig själ kunde ta en promenix med Svea så hon fick kissa av sig .

Vi åkte mot uppsala och kom fram inom kort . Väl framme så gick vi först in till gymnastiksalen dom har där på sjukhuset eftersom T´s pappa hade träning under tiden då vi kom dit . Vi ställde av oss kameror , tårta & massa paket i ett hörn i rummet , sedan kikade vi när han tränade och provade även på lite skumma grejer som exempelvis att ligga på golvet med fötterna på en stor YOGABOLL , samtidigt skulle man lyfta på rumpan och ha händerna på magen . Jag hade inte en suck , jag var helt enkelt värdelös , men det såg superlätt ut . Vi provade även att rulla i rullstolar och så.



När T´s pappa hade tränat klart så tog vi med alla paketen upp till hans våning och satte oss sedan vid köksbordet och sjöng och firade Moa med tårta och massa paket .
Hon blev verkligen jättenöjd för tatueringsmaskinen vi köpte . En maskin där man kan göra sina egna tatueringar , det är som en penna som sitter fast i en maskin , sedan sprutar maskinen ut färg .
Tog tyvärr ingen bild på den, men ni kanske förstår endå ..

Vi stannade på sjukhuset tills klockan blev 15 , då rullade vi hemåt och stannade till på Mcdonalds i hemsta här i Gävle, för att äta lite mat . Det blev Chickenbits för min del , medans dom andra provade på någonting nytt.


Nu har vi just kommit hem och vi funderar starkt på att gå till affärn och köpa någonting gott innan alla bra program börjar ; "du är vad du äter " , "lyxfällan" & "grannfejden" !
Vi kommer garanterat att sitta bänkade framför teven ikväll ..

vad gör ni ikväll ? är ni också på latsidan?

puss

Uppsala Sjukhus.

Nu åker vi till uppsala sjukhus för att fira T´s lillasysters födelsedag ..
Vi blir vell borta till ungefär 16tiden , tills dess så får ni ha det så bra . Självklart kommer kameran få följa med , så se upp, ikväll kommer det säkerligen bli ett bildbombs-inlägg .

Här har ni min dagens outfit ;


puss på er

nattinatt.

Nu har vi spelat.."piip" .. i vanlig ordning , där "piip" som vanligt vann !
Jag behöver nog inte säga mer , ni som läser mina dagar här dagligen vet vad jag pratar om , hoppas ja .

Iallafall så har jag nyss ätit en kvällsmacka med kalles randiga på , mums vad jag har gått och blitt en kallesnarkoman,jag älskar verkligen kalles randiga . Har ni inte provat den så rekomenderar jag det starkt . Speciellt "kalles randiga med ägg" , den är den godaste hittills . Hårdmacka vet ni , mums !
Men en sak ska ni veta , jag må vara en kalles randiga-älskare , men jag fullkomligt avskyr själva Kalle , han är så himla ful och ser så jäkla dryg ut , haha .


Jag har tokfönat mitt hår också för att det inte ska vara så trassligt i morgon , jag hatar att sova med blött hår , det verkligen knölar ihop sig till värsta klumparna .. aa , ni vet .
Iallafall så ska vi upp klockan 7 (!!) imorgon för att hinna med allt . Vi var nämligen på latsidan nu på kvällern och satt och kolla på teve istället för att städa och fota , fy oss !

Vad händer imorgon för eran del ?

God natt på er  
puss


Fota lägenheten.

Ikväll innan vi somnar måste jag och T komma ihåg att fota hela lägenheten.
Eftersom vi ska till Uppsala imorgon och besöka thias fader på sjukhuset så har vi bestämt att vi ska fota hela lägenheten så han får se allt vi gjort ,i stället för att vi bara berättar gång på gång hur mycket vi har gjort här hemma . Det är nog mycket lättare att förstår om man får se bilder liksom , så det ska vi göra !
"-det får vi inte glömma ! ", påminn mig .

Nu måste jag kolla klart på filmen så vi kan fota våran lägenhet , men innan dess mååste vi städa !


Den här bilden ska vi ha med , den är ren och fin tycker jag .


Puss

hemlingby.

Nu är vi hemma efter en heldag utomhus, woooow ..
Klockan 12:30 bestämde vi oss för att knata ut till affären där vi skulle köpa korv med bröd , sagt och gjort ! Vi gick till affären och handlade allt vi skulle ha , sedan mötte vi min syster utanför affären som också sprang in en sväng för att handla .

vi gick tillsammans till hemlingby och upp i skogen till en grillplats , där slog vi upp en brasa och började grilla korv . Vi grillade enda fram tills spöregnet kom , vilket var ganska precis då jag öppnade korvpaketet .
"-toppen! " tänkte jag och grillade snabbt min första korv och satte mig inne i en "hydd" liknande sak , vindskydd kanske det heter . Jag satt där och åt en korv , en till korv .. & ja , sen blev de inga fler korvar för då var jag så mätt i magen .


Svea sprang mest runt bland blåbärsrisen och käkade blåbär , det är nog en rolig upptäkt för henne att hitta godsaker mitt ute i ingenstans liksom . Det bästa utav allt ;
"- varken sitt, ligg eller rullarunt krävdes för att få godsakerna "
När hon tröttnat på blåbär kom hon till oss och ville ha korv , men hon fick ingen . Eller jo , den sista korven som blev kvar i paketet fick hon faktiskt .

Mätt och belåtna gick vi utt till stora vägen och LIDL , där vi sedan blev uppplockade utav Emma som just slutat skolan . Vi åkte hem till oss och lämnade Svea och styrde därefter vår kos till stan där vi hämtade upp lilla Loke . Sedan blev det dagis för att hämta Idun & därefter ut till RÖRBERG . Där åkte Emma och hennes klass en massa gocart medans jag och T stod med småttingarna på sidan av och hejade på.


Måste bara säga att Idun är så kul .. När jag säger ;
-" ååh , min Thias !! "  då säger hon argt;
"-NÄJ, MIN HIAS !!!! "



Nu är vi hemma och ska ta oss i kragen och börja vika all den tvätt som vi hängde på tork igår .
Därpå blir det vell till att duscha och göra sig fräsch tills imorgon. 
En film och lite godis skulle inte vara helt fel ..

Vad gör ni en kväll som denna ?

puss

Nyvaken.

Det blev ingen tvättstuga idag , vi " råkade" stänga av alarmet och "råkade" somna om..
Istället vaknade vi lagomt till tvättstugetidens slut, dvs för 30 minuter sedan (10.30). Vi håller på att bestämma om vi verklingen ska till hemlingby , för klockan 3 ska vi till rörberg och kolla på emma när hon åker gocart , eller ja ..Vi ska passa hennes småknattar också .
Fast iförsig så hinner man ju bådeock , om man går nu om en stund ..

Äh , det måste bli hemlingby så Svea får springa av sig , även vi behöver en motionsrunda som är lite längre än vanligt .

Ja, som sagt så ska vi ju till rörberg vid 3tiden , dom hade bokat bana då, Emmas klass . & eftersom att barnen inte kan stå där ensamma och kolla på så tänkte vi att - då kan ju vi följa med !  det blir nog superkul !

Nu ska jag sätta på mig myskläder och fixa håret lite innan vi går till affärn och handlar korv med bröd , som vi sedan ska grilla i hemlingby på grillplatsen. Syster min följer nog också med , hon var sugen på att promenera

Här var jag i mormors stuga & blev jag tvingad av min kära morbror att kolla hur lillbåten fungerade ,
den var inte skitlätt att styra....

Puss

tillägnad - Thias.

Jag älskar dig - du är det bästa i mitt liv



nattinatt.

nu har vi spelat lite kort , i vanlig ordning ..
Behöver vell inte ens nämna vem som vann ;)

Nu blir det till att sova om man ska orka morgondagen , dock vet jag inte om jag har sån stor lust att gå upp klockan sju för att tvätta , det lär ju visa sig om jag "råkar" sova över eller inte .

Långpromenad till , i & från hemlingby är iallafall spikat . Grillningen är också solklar , det gäller bara att gå förbi affärn o köpa korv med bröd innan vi går dit . Kameran ska givetvis med , så imorn kan ni hålla utkik efter nya inlägg i bloggen .
Massa bilder utlovas , iallafall ett par stycken !

Tack för att du finns Thias , jag älskar dig ..

Puss

Stads-igelkotten.

Nu är vi hemma för idag .
vi kom nyss hem från stigslund där vi har gått i spåret med min syster och en kompis till henne + 2 pojkhundar som förövrigt var superkåt i våran lilla Svea som nyss slutat att löpa .
Det var meningen att vi skulle gå 2,5 km spåret , men det slutade med att vi tydligen gått fel så vi gick 4,2 istället , vilket jag inte ångrar en sekund . Svea fick springa av sig till tusen och vi fick en långpromenad allihopa vilket resulterar att vi förmodligen kommer att sova riktigt gott inatt & det sägs ju att det är hälsosamt att röra på sig , bra där frajs.

Nu har vi nyss kommit innanför dörren , vi tog bussen hem därifrån & bytte sedan på staden för att komma en busshållplats närmare "hemma" , där sprack våran hälsosam-het.

Iallafall , när vi hade kommit ut ur spåret i stigslund
nu på kvällern så gick vi för att hämta T´s tröja som han hade lämnat hos min syster innan vi gick ut ur spåret . Då ser han en liten oskyldig stickig boll som springer mitt ute i vägen ;
-"den där ska jag fånga..." säger han och springer dit och plockar upp honom , djurvän som han är .
Vi står sedan och titttar och inspekterar den lille rackaren och inser att det är en liten stadsigelkot som förmodligen sprungit vilse då han var mitt i stan på vägen . Stackars liten !
bilderna är mycket suddiga då dom är knäppta med min Iphonekamera , men det gör ingenting .
Klickbara är dom endå!



Nu blir det till att ställa klockan så vi kommer upp i morgon , vi har nämligen tvättstuga 07-10.30 imorgon, sedan ska vi till hemlingby för att rasta voven & grilla kycklingkorv. Bara mysa helt enkelt !


Sov så gott så hörs vi av imorgon .
puss

Mögligt påslakan.

För ett tag sedan fick vi så mycket tvätt att vi ställde ut Ikeakassarna på balkongen .
Vi har sedan låtit dom stå där i brist på plats härinne . När vi sedan nu på förmiddagen bestämde oss för att gå ner i tvättstugan i hopp om att det skulle finnas en tvätttid inom kort så märkte vi någon riktigt snuskigt .
Vi såg att det fanns en tid idag och imorgon och bokade därför den i morgon , när vi sedan gick upp för att sortera tvätten i 2 olika påsar med "vitt" i den ena och "svart" i den andra så såg vi att ett utav våra påslakan blivit prickigt ..
-Det hade möglat !
Det iochmed att det har regnat ute och vart fuktigt på nätterna . Så vi bestämde oss på nytt att ta tvätttiden idag också.

Så... Nu har vi vart ner i tvättstugan och kastat in all vitt-tvätt i maskinerna i hopp om att lakanet ska bli som nytt igen , blir det inte det så får vi helt enkelt kasta det . Men det vore ju tråkigt med tanke på att vi har , på sin höjd , 4 olika påslakan. Det vore ju tråkigt att ha yttligare ett påslakan mindre .
men som sagt , det lär ju visa sig om sisådär 30 minuter då maskinerna med tvätt är färdiga.

Innan dess blir det nog till att börja med maten
, det ser ut att bli ris med kyckling . Det är så smarrigt !
Jag tror vi har blivit lite utav kycklingnarkomaner , vi äter i princip kyckling varje dag . Men det är ju bra , kyckling är ju nyttigt sägs det .

Pratade en stund med mamma nu för en stund sedan också , vi bestämde att jag skulle komma ner till henne i kalmar inom en snar framtid så jag kan få köra av mig lite , jag måste ju ta mitt körkort snart . Känner mig så himla efter , det känns som att alla har körkort - utom jag !


Nu måste jag göra ett ryck , annars lär det inte bli mycket gjort - idag heller !

Förslag på bilder ni vill att jag ska lägga ut ?

Puss

vad ska man göra.

vad ska man göra en tisdag egentligen ?
det finns verkligen ingenting att göra , att man har en pojkvän som är seg lik en snigel gör ju inteh eller saken bättre ..

Jag är så fruktansvärt rastlös , undra om jag ska ta en promenad , eller om ja ska åka och simma endå ..
Beslutsångest !

Puss

godermorgon.

Ja , eller ska man kanske säga god eftermiddag ?
vi vaknade skitsent idag , tror de berodde på att båda var upp mitt i natten för svea gnällde och ylade och vi visste inte riktigt vad det berodde på . Men efter en promenad , vatten och sällskap somnade hon igen . Sötfia !

idag ska vi försöka komma på någonting mysigt att göra , kanske gå på picknick eller nåt ?
Jag skulle helst vilja åka till fjärran och simma , sedan bada bubbelpool . Men vi får se vad min medpart säger om det .

På torsdag fyller ju som sagt t´s lillasyster år
och det är dags att åka till Uppsala sjukhus . Vi åker klockan 9 på morgonen med t´s mamma & systrar . Sedan firar vi Moas 9årsdag på sjukhuset och i gymnastiksalen som dom har där .  Det är lite häftigt tycker jag att hon skulle få fira sin födelsedag och ha hela salen för sig själv . Värsta omtänksamma ju!

Jag tycker också att det är lite gulligt att alla i hela t´s familj har firat sin födelsedag på Sjuhuset dethär året , förrutom T´s pappa som får fira den i början på nästa år & då är han ju hemma igen . Jag tycker det låter lite som att det finns en mening med att han ska slippa fira på sjukhuset , skumt men sant .
Jaja, nog om det , det ska iallafall bli jättekul på torsdag .



Nu blir det lite Brunch , sedan ska jag tvinga T att åka och simma med mig , allternativt någonting annat skoj !
Vad ska ni göra idag ?

Puss

RSS 2.0