Godmorgon!

Godmorgon ! Vaknade för ungefär en timme sedan så nu har jag precis ätit frukost och så .
Idag ska jag förmodligen ut till pappa en sväng , syster medflera skulle dit och grilla så jag hakar vell på eftersom att thias endå ska vara dum och åka till morbror min och hämta pengar (till en annan) .
Ja , han är allt en liten slave den där thias.. Skämtosido !

Nåväl , jag åker troligtvis med syster min ut dit , så det kan vell bli i princip när som helst , så det är vell bäst att man sätter fart här hemma och klär på sig osv osv

Snart ska vi beställa våran barnvagn också förresten , den tar hela två veckor att skicka efter så det är vell på tiden att man gör det så snart som möjligt så slipper man krångla med sånt i sommar när man vill ligga ute och slappa.
Troligtvis kommer jag också få jobba lite smått i årsunda i sommar, men det visar sig . Om inte så måste jag vell söka nåt annat sommarjobb , för nånting måste jag ha så att jag kan spara undan en liten buffert till den kommande fattiga mammatiden. Har planer på att lägga undan alla mina pengar jag tjänar i sommar till en liten resa med familjen, men det visar sig som sagt - om man får jobb över huvud taget.
- men nu behöver ingen vara frågande och undrande över det området , utan det löser sig . För är det någonting jag blir riktigt arg och förbannad över så är det när "folk" kommenterar att jag aldrig kommer att klara mig och att jag måste ha en inkomst nu om jag ska kunna ha barn över huvud taget .

Jag är inte dum , jag vet vad jag behöver och inte behöver.
Förresten så är vi två om barnet , som tur är..

Jag har kommit på en till sak jag bara måste slänga ur mig , som jag också är less över.
Som igår till exempel , folk som aldrig hört av sig förrut och sånna jag inte ens pratar med , skriver och frågar en massa om graviditeten , ultraljud och kön osv .
Det är tråkigt att bara för att man är gravid , så börjar folk höra av sig . Fast det är vell ett tecken det också , då vet man ju vilka man ska hålla sig till sen.

Nog om deppigheter , nu ska jag dra på mig lite varma kläder och sticka till syster min ..

Tjolahopp !

Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colin´s mamma

Folk som tjatar om inkomst kan man ju spy på. Alla klarar sig. Jag och min sambo är arbetslösa. Jag får föräldrapenning på 4000 kr + - 100 kr i månaden på lägsta nivå. Sen får alla bostadsbidrag med 1100 kr får vi och barnbidrag 1050. Nä man ska strunta i sånt. Hoppas du får sommarjobb kram / S

2010-04-17 @ 12:01:08
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: sandraa

vad är det för någon barnvagn ni ska beställa!? :)



2010-04-17 @ 15:53:43
Postat av: johanna

va är det för ngn vagn ni ska beställa?



vad heter den ? :D

2010-04-18 @ 20:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0