en sallad.

Efter att (i vanlig ordning) ha öppnat respektive stängt kylskåp och skafferidörren , såg jag en stor skål med sallad längst ner i kylen. Det fick bli min lunch idag , så jag skar lite mer gurka och tomat och la i lite fetaost innan jag sedan swishade ihop en skitgod salladsdressing bestående utav olja, äppelcidervinäger och salladskrydda som jag hällde på och blandade ihop.
Fyfan vad gott säger jag bara !
Sitter fortfarande och smaskar på den och den sitter fint i kistan , jag älskar sallad ! Jag har ju fått avsmak på all varm mat sedan jag blev gravid , så en sallad är ju optimalt - nyttigt framförallt .

ps . Tillochmed fiskbullar äter jag KALL ...Fast ljumna blir dom vell när man mosar ihop dom med potatis, men endå.

puss


promenad.

Kom nyss in från en promenad med min fina hund , hon är så söt när hon busar i snön , det värmer i hjärtat att se att hon har så roligt . Tog med lite godis så att hon skulle vara lite lydigare & visst gick det , till en viss gräns .

åh vad jag älskar våran fina svea !

åh.

Godmorgon ! Vaknade klockan 9 även denna morgon och det är så frustrerande att jag inte kan sova längre än så nu när jag väl VILL sova länge .
T slutar inte förns fyra (som vanligt), så jag ska försöka roa mig själv fram tills dess . Skulle vilja se en film , men jag har bara skräckisar och dom vill jag se med T ikväll.

Nu ska jag iallafall äta en toast som jag nyss gjort !
Puss

.

mina inlägg har verkligen blivit jättesega på att hamna på själva bloggen , vet inte vad det är för fel !

Gravid - vecka 13.

GRAVID VECKA 13
(12+0)






Vecka 13

Kroppen:
Nu börjar den andra delen av graviditeten och känslan av att vänta barn har ofta infunnit sig. Du känner dig lite lugnare, då största risken för missfall är över.
Det är rimligt att gå upp 300-400 gram/vecka. Nu brukar illamåendekänslorna och den värsta tröttheten avta. Vissa kan redan känna fosterrörelser, men det är ganska ovanligt. Det är svårt att skilja fosterrörelser från vanligt bubbel i magen. När man ligger stilla i sängen kan det vara lättare, känner man ett litet sprattel en bit nedanför naveln och det inte åtföljs av något kurrande ljud är det mycket troligt att det är just fostret som rör sig.
Tänk på att ta hand om dig själv och vila lite extra. Arbete och fysisk aktivitet är helt ok, men undvik stress.

Fostret: Benvävnad skapas och revben kan ses på ultraljud. Fostret kan öppna och stänga sin mun, suga och svälja, gäspa och sträcka på hela kroppen. Lungorna är färdiga och fostret börjar röra på bröstkorgen som om det andades, men syret kommer genom blodet. Att fostret tränar att andas i vatten är bra för lungorna, från samma ögonblick barnet kommer ut och navelsträngen klipps av så måste andningen fungera perfekt. Vattnet trycks ut ur lungorna precis vid förlossningsögonblicket och från att vara vattenvarelse börjar barnet andas luft genom munnen och näsan. Hos flickorna finns nu miljoner ägganlag i de omogna äggstockarna och pojkarna börjar bilda manligt könshormon



Lite skillnad va?

Puss

att resa med barn.

Jag sitter och drömmer mig bort i framtiden och alla resor vi kommer att göra , våran fina familj. Vi kommer förmodligen att spara pengar och göra våran första resa redan "nu" (vintern som kommer) i vinter , även om det så blir i februari-mars när bebisen är runt 7 månader.
Det kanske inte blir thailand där det är stekhett , men kanske gran canaria eller någonannanstans dit det inte är så lång flygresa och inte allt för varmt .
Tänkte passa på att säga till er som säger att man inte KAN eller SKA resa med småbarn , ni har totalt fel. Mina föräldrar reste med alla oss barn när vi var runt 1 år . Då reste vi INTE till något ljummet land som kanarieöarna , utan till MALDIVERNA där det är stekhett. Jag har förresten en film därifrån när jag var ett år och knatar runt på stranden med en röd solhatt , tshirt och bar rumpa . Jag hade en paraplyvagn under en stor palm där jag sov mina middagar , sedan hade jag en handduk på sanden intill där jag satt med mamma och pappa och lekte i sanden. Dom säger att det är en utav dom bästa resorna dom har gjort och blir arg när jag berättar hur många människor som sagt åt mig att " nu är livet slut , nu kan ni inte resa och leva livet ! "

Jag personligen tycker att man ska skaffa barn i hyffsat tidig ålder . Dels för att kroppen återhämtar sig bättre desto yngre man är . Sen för att man ska leva MED sina barn.
Jag anser inte att jag själv kommer att bli någon sämre mamma än någon som är 5 år äldre . Jag anser heller inte att en mamma som är 35 är bättre än någon som är 15-16-17-18-19 år . Sen finns det ju säkert en massa omogna ungdommar som skaffar barn utan att ta sitt ansvar osv , men det beror helt enkelt på personen i sig.

Det jag ville säga var iallafall att jag hyser fruktansvärd irritation mot er som säger att livet är slut när man skaffar barn.


Mitt liv börjar , när jag fått mitt älskade barn !

Godmorgon.

Godmorgon ! T åkte iväg runt 6-7 tiden imorse för att jobba, jag själv gick inte upp förns vid 9.
Sedan klockan 9 har jag bara ätit lite frukost och legat och degat mig i sängen . Funderar på vad jag ska fördriva tiden med idag ..
Det är ju så tråkigt att vara ensam , det är nästan så att jag skulle säga till att jag också vill jobba , jag gör ju endå ingenting om dagarna , så lite extrapengar vore ju inte helt fel.


bild från vecka 6.

Första gången jag började känna mig riktigt uppsvälld och gravid var i vecka 6 , därför passade jag på att fota just det tillfället , tänkte att det skulle bli roligt att se skillnaden.
Imorgon lägger jag ut en ny bild , då jag går in i vecka 13.

en uppsvälld mage i vecka 6






äntligen ogult .

nu är mitt hår INTE gult längre , men inte helt perfekt heller ..
Jag använde ju en grå färg denna gång och allt det gula försvann , men mitt hår är verkligen helt förstört nu . Såg nu att jag hade fått en kommentar från min gamle granne att hårkvalitén kunde försämras och att det kanske vore bäst att färga håret mörkt tills dess att min lilla skatt har kommit . Fan att jag inte gjort det alltså !
Mitt hår är verkligen jätterisigt och nu får jag fasen inte färga det nå mer , inte blondt iallafall - då blir det brunt isåfall. Men inte än , inte än ...

När mitt hår började se någolunda vårdat ut , händer det här . Fasen !



kräftsallad.

åh , jag blev bjuden på världens godaste mat idag .
Jag tog en promenad ner på staden tidigare idag för att möta upp en vän och umgås lite . Vi möttes utanför Åhléns innan vi sedan gick upp på waynes där vi åt jättegod mat som jag blev bjuden på - tack älskade !
Det blev en sallad med pasta , kräftstjärtar , fåroströra och en massa goda grönsaker . Till det blev det en vitlöksdressing och ett glas med lingondricka , mums .

Vi hann inte prata så länge innan det var dags för min käre vän att återgå till sitt arbete. Då hämtade mamma upp mig och när vi kom hem släppte jag bara av mamma innan jag sedan tog en tripp till willys och köpte färgen som jag nu har i håret .

Klockan 16 slutar T jobbet så det är ju inte allt för långt kvar =D saknar min älskade pojkvän.

om och om igen..

nu sitter jag med ytterligare en färg i håret i hopp om att det ska bli bra denna gång .
Jag valde en grå färg denna gång eftersom att det verkar vara den enda färgen som tar bort gult på mitt hår , men nu kanske det blir grönt istället , så det blir lite spännande att se .
Har haft färgen i sisådär 10 minuter så det är vell inte klart förns om ytterligare 20 minuter eller så ..

Kommer en bild ifall det blir dugligt ..


så jävla less !

Snart åker en rakaparat fram , helt ärligt ..
Silvershampoo hjälpte inte ett dugg på mitt äckliga hår , så nu får jag fortsätta att se ut som gullefjun. Det känns helt hopplöst , som om jag börjat om den långa prosessen med att försöka få mitt hår från gult till blondt .

men jag får vell köpa en hårfärg imorgon och hoppas på bättre resultat ! vad sägs om en brun ?
Jag vet inte ja , vi får se imorgon , jag måste nog sova på saken ..

Nu är vi iallafall hemma från barnvakteriet i valbo och nu vankas det verkligen sängen ! Fyfan vad jag är slut !

Puss

äntligen.

Skönt att det äntligen börjar ljusna på ekonomifronten , om än för en stund åtminstone.
Min morbror ringde och fixade ett jobb till T i helgen och några veckor framöver , kändes som att en stor börda släppte från både min och T´s axel , nu kanske det börjar att likna någonting , även om det bara är T som jobbar än så länge.

Så det ger jag tummen upp till !



Så nu måste jag sysselsätta mig med någonting om dagarna när inte t kommer att vara hemma , vad har jag ingen aning om , men det löser jag nog på nåt sätt .

Puss

svar till anonym.

Fick en anonym kommentar från någon som ville veta om vi hade tänkt på några tänkbara namn till våran lilla skatt som befinner sig i min mage..
Eftersom att personen valt att vara anonym så får jag (som vanligt) lösa det genom att svara i ett inlägg här och nu.

Vi tänker och funderar över både pojk- och flicknamn dagligen , men det är ingenting jag kommer att dela med mig utav eftersom att vi vill att namnet ska vara hemligt fram tills dess att knytet föds. Våra familjer kommer givetvis att få vara med och tycka , men bestämma gör vi själva :)
ja , vi har börjat fundera på namn.

- Ni får mer än gärna komma med förslag
på fina pojk- och flicknamn , gärna ovanliga namn -då vi helst vill ha ett speciellt namn som så många inte heter .

Puss


kungsberget idag igen.

Vi åkte till kungsberget idag igen , även denna gång för att hämta men också lämna mammas killes barn och hans kompis.
När vi hade lämnat dom i kungsberget så åkte vi och hälsade på T´s pappa på sjukhuset i sandviken , sen åkte vi och käkade lite mat på Mcdonalds och därefter åkte vi och hämta grabbarna i berget igen.

Dagen har hittills vart mysig och gått hemskt fort & snart ska vi åka ut till valbo för att sitta barnvakt åt T´s lillasyster medans hans andra lillasyster och mamma går på modevisning :) Tar nog med mig datorn ut dit så att jag kan skriva lite och berätta lite mera . Kanske om graviditeten ? vem vet .
Ska även låna sötmalins silvershampoo för att försöka få bort den här förskräckliga gula färgen i mitt hår , hoppas att det funkar - men med min röta så kanske håret blir blått eller rött eller kanske randigt(?) haha

Nu ska jag gå på toa , packa ner datorn och göra mig klar för att åka .
Puss så länge




jag blir tårögd!

Nu är efterlyst slut och istället har "it´s me or the dog" börjat - jag blir tårögd !
Tycker så fruktansvärt synd om hundarna som inte blir uppfostrade på rätt sätt . Sen säger inte jag att svea är världens lydigaste och bästa , men hon är trots allt en valp & vi jobbar varje dag på att göra henne till en bättre och lydigare hund.
Dom här hundarna behöver elstängsel och kan inte rastas på andra ställen än ute på gården , eftersom att dom inte kan gå i koppel ..

Men man märker ju vilka det är fel på - inte fan är det hundarna iallafall ..



Jag älskar dig Svea , jättemycket .
Fina älskade hund ..





.

Jag mår illa , som en gorilla ..
trallalalalaaaaa. (8)

Hoppas du mår bra därinne och att du är en frisk liten krabat

Till er.

Till er som funderar över bilder på min mage osv , kan jag säga att nu på lördag lägger jag förmodligen upp den/dom första bilderna på magen..
Tänkte åtminstone lägga upp en bild varje vecka ( förmodligen lördagar eftersom att jag byter vecka på just lördagar) , så att ni och framförallt jag själv sedan kan se skillnader osv.

:)


Mattias.

Idag är det din tur att ha namnsdag , men de orkar jag inte kolla upp vad det betyder.
Älskar dig hjärtat




kungsberget.

Nu har jag och T hemma från en tripp till kungsberget där vi hämtade två slalomåkande grabbar..
Nu väntar vi bara på att maten ska bli klar så att vi kan äta och sedan kolla på film . Det blir nog inte så mycket annat än det idag. Det är ju rätt bra teveprogram så det kanske man ska kolla på ..
Annars ingenting

Jag börjar vänja mig att se ut som en kyckling i håret , men det gör ingenting , jag ska använda silvershampoo imorgon med och se om det hjälper - ivärsta fall kan jag ju alltid ha mössa , det är ju trots allt vinter ;)

Nu ska jag äta , puss

kungsberget.

Nu har jag och T hemma från en tripp till kungsberget där vi hämtade två slalomåkande grabbar..
Nu väntar vi bara på att maten ska bli klar så att vi kan äta och sedan kolla på film . Det blir nog inte så mycket annat än det idag. Det är ju rätt bra teveprogram så det kanske man ska kolla på ..
Annars ingenting

Jag börjar vänja mig att se ut som en kyckling i håret , men det gör ingenting , jag ska använda silvershampoo imorgon med och se om det hjälper - ivärsta fall kan jag ju alltid ha mössa , det är ju trots allt vinter ;)

Nu ska jag äta , puss

kalla mig gullefjun.

Efter att ha fönat,plattat och borstat håret , ser det nu LITE bättre ut .
Jag säger inte att det ser bra ut , inte nånstans , men det ser bättre ut . Nu är det "bara" gult - jätteljust gult .

Förstår ni hur kul det ser ut ? Så kul att jag nästan måste knäppa en bild och lägga ut sen ..

Nu ska jag dra på mig en mössa, stoppa in håret innanför & skjutsa T till arbetsförmedlingen . Sen ska vi åka till barnens hus och kika på lite bebissaker. Mysigt va ?

oh fy fan !

Nu har jag sköljt ur hårfärgen och till min jävla fasa får jag se att håret är HELT GULT !
Läste innan på en hemsida där dom skrev att håret kunde reagera annolunda när man är gravid - jaha tänkte jag och påbörjade min färgning.
Jag skulle aldrig ha påbörjat den , för det här var nog inte vad mitt hår ville ..

Nu till min fundering , vad blir det för färg istället ? Ja, jag måste ju helt klart färga om det om jag ska våga visa mig utomhus . Brunt , svart , grått , eller varför inte RAKA AV hela skiten :) ?

Fan va förbannad jag är på min kropp just nu , den här färgen som har funka så jävla bra annars !
Jävla skit fan

med en nypa salt.

Mycket är "farligt" under graviditeten , men det ska tas med en nypa salt ..
Nu ska jag slänga i hårfärgen och rosta lite mackor och ta ett glas juice , mums vad gott !

Idag har vi inga planer här hemma , men det skulle vara skönt att dra iväg och göra någonting . Vi har ju bilen , så det vore ju ypperligt att komma på någonting att göra..

Jag slänger in före och efter bild lite senare , håll utkik :)

Puss

en kvällstanke.


tänk att man kan må så bra , trots att man mår så illa dygnen runt ..



Jag längtar så innerligt efter att få träffa dig lille skatt

ny hårfärg.

Har just vart i valbo och uträtt lite ärenden och därefter åkte vi till Willys för att handla lite åt mamma. Eftersom att vi endå skulle åka så bad hon oss att handla lite på samma gång. Jag fick därmed en hårfärg och sen köpte jag även lite äpplen som jag har mumsat i mig .. 9:-/Kg , det är billigt !

Angående hårfärgen så är det en ljusare än min nuvarande färg , alltså rätt så jätteljus . Jag gillar näst intill vitt hår , speciellt på kort och annars fult hår (som mitt).
Hoppas det blir fint & att det slipper se så fruktansvärt flottigt ut , som det gör just nu även fast jag duschade för 2 dagar sedan. Men det är tydligen rätt vanligt med flottigt hår under graviditeten när alla luriga hormoner härjar i min kropp . Ingenting är ju som det ska med min kropp just nu haha .

Tänkte egentligen färga håret nu på studs , men jag är verkligen helt slut i kroppen så det år nog bli imorgon förmiddag istället :) självklart kommer före och efter bilder .

Puss

rastlös.

Rastlös , det är vad jag är just nu . Det finns verkligen ingenting att göra !
Inte har vi nån bil heller så att man kan åka nånstans och bara kolla eller släppa ut svea .. Men mamma kommer vell hem snart så jag lär inte behöva va rastlös så länge till.

Fundrar på om jag ska duscha innan jag hittar på någonting ,eller så får det vänta tills ikväll !

hej så länge

en annan dag.

godmorgon ! Efter gårdagens tvättimmar så går nog denna dag åt till att lägga in all tvätt i garderoben, eller om jag känner oss rätt , så blir det en "annan dag".

Annars har jag inte någon som helst aning om vad som händer idag, kanske en film eller två ?
Vill ju inte vara ute iallafall , då lär man ju frysa ihjäl ... Jag längtar till våren då man kan krypa ut ur sitt ide och kanske gå på picknick några gånger i veckan med sånna man tycker om . Då har vell även stormagen trätt fram så det kommer nog bli extra mysigt i vår tror jag. Värre blir det med sommaren !

Den här bilden tex , då var det bara april och hur varmt som helst . Vi låg på T´s föräldrars balkong och solade i bikini (!!).



Är det inte helt underbart med våren och alla dess känslor ?
Jo , jag längtar starkt till just våren . Tänk när man får lägga undan alla dunjackor och täckisar för att istället anväda skinnjacka , tunna byxor och tygskor.
Det bara spritter i hela kroppen av längtan ....



Nej , tillbaka till idet och verkligheten.
Puss

spännande.

märks att gävlefolket börjat snacka runt om våran graviditet - spännande :)
Välkomnar alla som har någonting positivt att komma med ..

Nu har jag och T just tatt en kvällsmacka och nu är det tänkt att vi ska sova . Vi kanske får besök imorgon utav mammas karl som förövrigt bor i kalmar i vanliga fall. Han och hans son ska vara här över helgen , tror jag (?) . Så det blir vell fullt hus här hemma .
Kanske jag och T ska passa på att åka hem till pappa och sova där en natt eller två , det var ju trots allt ett tag sedan man var ut till han och huset . Jag saknar faktiskt mitt barndomshem och min fina pappa ..

Men nu är det sova som gäller , godnatt !

tick tack..

tiden går så fruktansvärt långsamt nu när man går i "väntans tider".
Jag har dock slutat räknat dagar osv , men dagarna går sakta endå. Fast tänker jag efter så känns det faktiskt som om det vore förra veckan jag testade positivt hemma hos venna , i hennes badrum.
Ja , om jag tänker efter känns det faktiskt som om det vore igår jag såg den lilla pappersstickan visa inte ett , utan två röda streck (vilket innebär gravid)..

Jag gjorde två graviditetstest 2 dagar i följd för att vara extra säker.
Här är dom två testen , som jag självklart har sparat i säkert förvar.


Jag har aldrig någonsin vart så lycklig som när det andra röda strecket trädde fram på stickan.

Endå är jag bara i vecka 12 , jag vill faktiskt bara spola fram tiden till vecka 20 åtminstone , så vi får gå på ultraljud och se vårat lilla knyte för första gången. Det är nog först då det blir bekräftat (för min del iallafall) att jag faktiskt bär på ett litet liv inom mig.

Jag passar på att välkomna alla nya läsare jag fått på senare tid , stort välkomnande till er ♥. Hoppas ni stannar kvar och följer mig och min lilla familj- som snart kommer att bli fyra och inte tre. Nej , för våran hund är ju självklart inräknad i våran familj.



Jag skriver och kommer kanske att skriva inlägg som ni kanske inte bryr er det minsta om angående min graviditet , men allt är för att jag och T senare ska kunna läsa om hur jag / vi kände och mådde fram tills dess att krabaten är här.

puss

tvätt tvätt tvätt..

Godförmiddag ! jag / vi har faktiskt hunnit med rätt mycket denna morgon. Först har vi ätit en good frukost , sen har vi sorterat hela tvättkorgen i olika påsar med färger och grader osv . Nu väntar vi på att tvättstugan ska börja så att vi kan springa ner med all tvätt till maskinerna.

Jag har ingen som helst aning om hur lång tid det kommer ta , men jag insåg just att vi hade rätt mycket kläder att tvätta + att vi måste tvätta sängkläderna också - bara dom tar ju upp en hel maskin !

En rörmokare kanske ska komma idag också , ni kanske vet att våran toalett vart sönder en massa månader (?). Ni som vart här eller känner mig , vet i allafall. Så vi hoppas verkligen att det kommer någon rörmokare , så man slipper spola med en bunke, haha.



Ikväll är det en massa bra på teve , så då blir vi nog bara hemma och myser - som vanligt.

Puss

1 år och 7 månader.



Idag är det våran dag , våran 1 år och 7 månadersdag.


Jag älskar dig ♥





puss

sockersöta.

Idag blev det som så att jag och mamma min åkte iväg och hälsade på min lillebror , T stannade hemma för att umgås med en kompis.
Det var en hemskt dålig väg tills dess att vi var framme hos min lillebror , så det tog lite längre tid än vanligt , men till slut kom vi fram. Vi började med att fika lite innan vi sedan åkte vidare till bondgården , ni vet ? Den som jag skrev och la ut bilder om för cirka två veckor sedan.
Anyway , deras får hade lammat - vilket innebär att den hade fött lamm , tre stycken , varav 2 mycket svaga lamm. Dom hade tatt in dom för att dom skulle kunna återhämta sig , vilket verkade lönlöst . Dom var jättesvaga och den ene tog inte ens emot ersättningen som dom gav via nappflaska . Så den lille kraken kommer nog inte att klara sig.
Det gör ont i mitt hjärta att se ett så himla gulligt djur må så otroligt dåligt..

Håller alla mina tummar och tår för att dom överlever bådatvå !



- gullpluttarna ! Hur mjuka och gosiga som helst ..


puss

turné?

Har precis ätit lite frukost , rostat bröd med en massa pålägg .
Nu ska jag se till att skynda mig att göra mig färdig , vi ska nämligen ut på turné verkar det som.
Mamma ska åka till lillebror och hälsa på honom , så antingen följer jag med dit eller så följer jag med T till hans pappa i sandviken..

Blir det sandviken så släpper mamma av oss där och rejsar sedan vidare till lillebror för att sdan hämta upp oss på hemvägen , men det kan ju bli sent ikväll om jag känner henne rätt.

Det får bli som det blir .. Brottom att byta om har jag iallafall !

Tjing

ångrar inte en sekund.

Gud vilken seg dag det har vart idag , inte ett steg utanför dörren har man tatt . Har legat raklång i sängen och varierat mellan att bara vara och att äta , känner mig som en tjockis.

Imorgon blir det nog ingenting speciellt heller , ska försöka att komma utanför dörren iallafall . Kanske åka en sväng till skogen och släppa lös Svea , hon börjar bli lite rastlös tror jag . Fast hon är endå rätt trött för att vara en så pass aktiv hund annars, men det beror nog på att hon löper.
Det är så drygt nu när hon löper , det är blod tammesjutton överallt , endå är hon så duktig att "städa" efter sig när hon droppar blod på golvet . Men hon brukar ju få ligga med oss i sängen så det har blivit blod i sängen också eftersom att hon inte förstår att hon inte får ligga här när hon löper. Men det är ju inte hela världen ! Det finns ju tvättmaskin..
Älskar våran fina hund , ångrar inte en sekund att vi räddade henne från en vanvårdare till Husse.



Nu ska jag krypa ner i sängen med T, mysa lite med bebismagen och kolla på en film eller lite Os om det visas nå sånt i "direktsändning".

Puss och kram

yr.

Har just kommit ut från en varm och skön dusch , eller jag har faktiskt hunnit äta också , fiskbullar med potatis. Duschade , det gjorde jag innan jag åt . Det är faktiskt rätt jobbigt att duscha nu för tiden, jag blir så jädrans yr när jag har suttit ner och rakat benen och sedan ställer mig upp igen . Det liksom svartnar för ögonen.
Men man ska ju inte klaga , det blir nog inte bättre med tiden - snarare tvärtom.

Nu ska jag och T kolla på en film tror jag , det är ju ingen OS om dagarna ..

Puss

reaktioner.

Jag blev så himla lycklig när jag nyss gick in på bloggen och såg att jag fått fem nya och FINA kommentarer från blandat folk där ute . Är så glad att det faktiskt finns folk som kan glädjas för någon annans skull (istället för att anonymt skriva en massa skit pga att dom själva är osäkra) .
Ni som skrivit , ni och era fina kommentarer är guld värda :)

Fem fina reaktioner.

• men gud, de trodde jag inte. STORT GRATTIS!! :D Gud va rooooligt. :)

• shit! fan va otippat!
men grattis till er båda :)

• Ååhh gud va kul!!! :D

• fick rysningar i hela kroppen när jag läste! stort grattis! :D

• Äntligen!;)<3 Jag saknar er Frajs! När ska vi ses igen? Hoppas du vet att jag inte tappat bort, eller struntar i att höra av mej. Det är svårt utan pengar på telefonen osv. Men i veckan blir det ändring på det. Pengar kommer börja rulla in, allt kommer bli som, vanligt. Hoppas det kan bli det mellan oss igen också? Ses lite oftare? Hitta på något? Mysa med barnprogram? Vad som helst;) Love u!



Tack för era fina kommentarer. Hoppas det fortsätter på samma positiva sätt :)

Puss

det börjar bli dags..

Ja , det börjar bli dags för mig att avslöja min hemlighet som jag ruvat på så länge (känns det som).
Vissa vet , andra anar medans vissa inte har en blekaste aning om vad som försegår innuti mig .

Jag har fått flera funderande och frågande kommentarer från folk från alla möjliga håll , men nu tar jag mig i kragen och går ut med att jag och Thias faktiskt väntar barn tillsammans .
I början utav September är våran lilla skatt(♥) beräknad att titta ut till mamma och pappa & vi längtar som aldrig förr efter dig hjärtat..

Förlåt till er som frågat och frågat men utan att få ett svar , jag har tyvärr inte velat svara på era kommentarer i vetskap om att det då skulle sprida sig rätt fort här i lilla gävle. Men nu är det som sagt offentligt och jag kommer nog att skriva rätt mycket om just graviditeten här i bloggen. Så nu blir den kanske lite mera spännande ..

Mamma och pappa längtar efter dig


Puss

myskväll.

hela kvällern har spenderats här hemma med underbara människor . Jag , mamma , T , Svea och en utav mammas kompisar som också kom hit har suttit och kollat på Let´s dance och ätit ost,kex,vindruvor,oliver och druckit juice.
Muuuuuums !


Nu har mammas vän åkt hem och det börjar närma sig läggdags för oss alla , speciellt för mig som är vråltrött (..och har vart det i flera timmar !). Så vi ska vell krypa ner och sova nu i hopp om att morgondagen blir solig och "varm".. Varmare än idag iallafall. Lite sol skulle ju inte skada !

Men som sagt, nu är det läggdags !
-Imorgon kommer glada nyheter, håll ut .


Puss och godnatt

prinsessan och grodan.

-Vilket jädra bra film alltså ! mera sånna filmer disney...
Vi har nyss kikat klart på den här hemma och nu vankas skräckfilmen "case 39", får se hur pass bra den är. Det finns inte så mycket bra skräck nu för tiden tycker jag ..

Ikväll är det Let´s dance och en massa mys som står på schemat .
Puss

filmdag.

goddagens ! det blev inte mycket skrivande under gårdagen inte .. Sorgligt men sant !
jag hade faktiskt varken lust eller tid att skriva , sen var jag ju inte hemma heller så det försvårade ju det hela litetill. Jag och T var hemma hos min syster och kikade os och umgicks med dom hela kvällern , jättemysigt att vara med dom , jag älskar det. Tänk att man har en sån underbar storesyster som Malin .

Nu har jag och T nyss skjutsat hans småsystrar till Stan från valbo och nu är vi hemma igen . Vi ska kika på Prinsessan och grodan och sedan ska vi se två skräckisar . Det blir helt enkelt en liten filmdag idag ...


Todelo så länge .

.


En evig längtan ♥

badet.

Nu är jag hemma från badet igen och jag må säga att det var helt underbart ..
Jag satt mest i bubbelpoolen , eller ja .. Jag varvade mellan två bubbelpoolar och en bastu - sjukligt skönt för min onda kropp.

Nu sitter jag och kikat på topmodel och spanar runt på lite bloggar , men det är fortfarande dåligt med uppdaterade bloggar.
T och Ken sitter och glor på film och strax ska T åka och lämna mamma sin på jobbet ...

Har ingen aning om vad vi ska göra ikväll , mer än att glo på film förstås. Puss

Namnsdag.




Frida

Har sökt på lite olika sidor om betydelser av just mitt namn , fick fram lite olika , men här är två utav dem.
·FRIDA är ett nordiskt namn som betyder den älskade.

·FRIDA betyder "den sköna"




Har även suttit och sökt på lite ovanliga namn för mitt blivande barn (♥), men har ännu inte kommit fram till något tillräckligt fint . Jag vill ha ett ovanligt och fint namn som som mer än gärna får ha ett "W" i sig då jag tycker att den bokstaven är den finaste i alfabetet.
Namnet på vårat lilla knyte kommer givetvis en vacker dag att få förgylla en plats på min yttre del utav kropp i form utav en tatuering..

Kom mer än gärna med förslag , ett eller flera ...

Puss

Os-natt.

Igårkväll var jag ju hos venna som ni vet , sen kom även T dit och tillslut kom också Ken dit - fast bara för att hämta oss.
Vi åkte därefter till willys och handlade lite innan vi sedan åkte vidare hem till oss och bredde mackor som jag skulle äta inatt när vi kollade på hockeyn , men jag åt upp dom typ direkt , haha. Vi tog också med oss vårat dubbeltäcke och mat till svea för att kunna sova över hos Ken. Jag somnade typ direkt när vi kom dit ,för att sedan vakna igen lagomt till andra perioden utav hockeymaychen - som sverige förövrigt vann !

Nu är T och Ken ute och skottar av Kens tak på hans lilla stuga där vi har sovit , det har nämligen börjat droppa vatten längst skorstenen , så det bådar inte gott för kens del - tur att han är snickare !

Nu ska jag kolla på Os och vänta på att grabbarna är färdiga därute ! Sen ska vi nog dra och bada på fjärran..
Puss

hos venna , uppd.

Nu har vi kollat på prinsessan och grodan (bara halva iförsig), den var bra det lilla vi såg iallafall. Får fortsätta kolla på den senare eller en annan dag . Max tycker inte att vi är så roliga när vi kollar på film ..
vi skulle även försöka kolla på andra avenyn , men pga Os så visas det inte förns den 3e mars , jättedrygt. Så nu måste man vänta i flera veckor :(

Vi har även ätit jättegod mat , bestående utav bandspagetti med köttfärssås . Sen har vi bara suttit i soffan o käkat godis och småkollat på teven ..

Har ingen aning om vad vi ska hitta på för mys resterande timmar av kvällern , men det lär vell visa sig.
Puss


hos venna.

När jag vaknade i morse tog jag en promenad med svea innan jag tog en promenad hem till Venna där jag är nu.
Vi håller på att laga mat och ska därefter kolla på nya avsnittet utav andra avenyn som nu finns på Svt.se.

Nu börjar maten bli klar så jag sätter nog punkt här ..

Puss

86.

igårkväll efter att jag vart hos min syster så tog jag och brummade ut till Hille till min moster och hennes tjej, där hämtade jag ett fjärrankort .
När jag kom hem blev jag så sugen på att bada , så jag skrev till venna och det slutade med att jag åkte och hämtade henne och max för att sedan åka vidare mot fjärran höjder badet . Vi stannade där till ungefär halv åtta , sen åkte vi till Icamaxi och handlade "Lite" snarr för sisådär ett par hundringar , jäklar vad mycket det blev . Allt ifrån glass med kolasås till en stor fet godispåse och chips med dip - hur smarrigt som helst .

På vägen därifrån släppte jag av dom hemma hos venna innan jag sedan drog mig vidare till tågstationen för att hämta min mamma som precis var hemkommen från kalmar . Jag åkte hem med henne innan jag sedan drog mig vidare och hem till Venna . Vi åt en massa smaskens och kollade på massa teve , bara mös !!

Idag blev det fjärranhöjder igen , denna gången följde även T med . Vi tog en promenad dit på förmiddagen och stannade till klockan 16 , därefter gick vi hem till gammelmormor som idag fyller 86 - grattis !
Vi åt en massa gott fika och umgicks med hela släkten och nu är vi faktiskt hemma . Vi ska precis ta oss någonting att äta ... mat alltså !

Puss

lax i ugn.

sitter hemma hos syster min och har precis blitt bjuden på mat här - lax i ugnen med en massa sallad och fetaost.
Hur gott som helst !

Nu är pappa påväg hit på en fika och min syster m. sambo gick precis ner i tvättstugan för att hänga upp en matta som nyss tvättades.

T är på arbetsförmedlingen och kommer nog inte att komma hit , så jag kommer nog inte träffa honom förns ikväll / eller när jag åker hem härifrån - när det nu blir .
Jag saknar han iallafall , det gör jag jämt när vi är ifrån varandra ...

Nu ska jag fortsätta äta lite sura godisar som jag tog med mig hit :) Puss

Klockan är mycket och Frida sover

här sitter man och nördar os... väntar på herrarnas puckel final.. som ska börja klockan 02.30..
frida slängde in handuken för typ 1 timme sen.. ingen os anda i tösen min ;)

var tvungen att sätta mig i vardags rummet så ja inte råkar väcka henne.. (och så ja inte råkar somna och missa skiten)

aja ni som sover fortsätt med det och vi som tittar på os fortsätt med det !
//T


Frida<3

nytoppat hår.

här kommer en lite dålig bild på mitt nytoppade hår .
Jag har haft mössa hela dagen och därav ingen helhårsbild , haha .

Kort (jättekort) är det iallafall ...


bilder från våran utedag.








Nu är vi hemma efter vår utedag i skogen , vi var dock inte ute så jättelänge , men det räckte för att vi alla inklusive Svea , skulle bli helt utmattade.

Puss

utedag.

Nu ska jag , T , Svea, Venna och hennes lille son Max åka ut i skogen och njuta av det fina vädret ..
Max ska åka pulka och svea ska springa lös tills hon inte orkar mer , det kommer bli supermysigt .

Jag ska ta med mig systemkameran och försöka få till några schyssa bilder ! (inklusive bilder på mitt hår)
Håll utkik!
Puss

klippning.

det blev hårklippning igår trots allt , både för min och T´s del.
T´s hår klipptes av till ett par cm långt och mitt toppades bara . T färgade även sin blonda utväxt svart.
Tack lilla semen för hjälpen !

Sitter fortfarande i morgonruffs , så någon bild lär ni inte få nu på direkten...


elva månader.


Idag har jag och Thias vart förlovade i elva hela månader , snart ett helt år
.


(våra fina ringar)




Jag älskar dig för all framtid

två månader.

Nu har jag käkat nudlar och under tiden kollat på nya avsnittet utav vintergatan som jag inte hann se igår när det kom ut på Svt.se.

Nu sitter jag i soffan och funderar på hur jag ska spendera min lördag på bästa sätt. För ikväll ska vi ju till valbo...
Jag skulle vilja vara hos min pappa i ett par dagar , har inte träffat honom på flera månader :(  Två månader för att vara lite mer exakt.
Får vell åka dit imorgon och stanna där en natt iallafall då , för på måndag måste jag ju hämta mamma på tågstationen.

Åh , mitt liv är så jävla tråkigt ..............




Angående bilder på mitt hår nu när förlängningen är borta så ska jag försöka fixa det idag , men jag ser ju förjävlig ut så det känns inge roligt att lägga ut nå bilder längre.

Hej !

hel makeover?

Nu är det dags för frukost och det ser ut att bli ett varsit paket nudlar , det enda som finns i princip..
Men nudlar är gott och man blir fan mätt ett bra tag , så jag ska inte klaga.

Senare idag ska vi ut till valbo och T´s familj igen och T´s lillasyster(♥) ska klippa T och kanske mig . Jag har inte riktigt bestämt mig om ja vill klippa mig eller om jag ska vänta med det. Brukar ju aldrig bli nöjd så det vore ju dumt att bli arg när det är T´s syster som klipper , haha .
Men vi får se , jag kanske låter henne klippa endå :) Då vågar man ju iallafall säga till hur man vill ha ..
Jag kanske ska köpa en hårfärg också och lägga i lite slingor innan klippningen , skulle vara lite kul att göra en hel makeover när man endå är igång , men jag har så svårt att välja färg .

FÖRSLAG?


Nu måste jag börja med kokningen ..
Puss

solsidan.

Vi är fortfarande kvar i valbo och just nu är det "solsidan" på teven - jättebra ju =D
Jag har nyss vart och hämtat T´s lillasyster inne i stan hos en kompis så nu passade båda vi på att blogga lite eftersom vi vart lite dåliga på det idag bådatvå..

Jag har förresten inte hunnit tatt nåt bra kort på håret ännu , så det får vänta tills ikväll när jag kommer hem igen.
iallafall så känns de jättebra att bara ha mitt "vanliga" hår på huvudet , nästan så att jag inte vill sätta i nånting annat igen , men det ändrar sig nog snabbt . Jag älskar ju långt hår !

Nu ska jag läsa lite bloggar , så tjingeling så länge..

Tripp med Venna.

Idag har jag vart ute på tripp med venna , vi har hunnit med Ikea och en massa andra affärer .
Venna köpte lite småsaker på Ikea och därefter tog vi två (!!!) varsina mjukglassar i fiket där nere på ikea. Vi var även inne på själva köpis och kollade runt lite , blandannat på Gina där venna köpte två jättefina tröjor .

..och jag fick världens finaste tröja utav venna från gina :)tack hjärtat
Tänkte knäppa kort på den sen när jag kommer hem , för nu är vi i valbo och har käkat jättegod mat med familjen.

Nu ska jag lägga mig och vila på soffan lite . Är helt slut !

Puss

....

oj vilka klösiga kommentarer svärfar röt till med idag .
Jag måste nog rätta till det här ..


Först och främst så skrev jag att vi var barnvakt häromhelgen , vet inte riktigt när det var , kanske förra fredagen(?) åt Thias lillasyster på 9 år . Okej , hon är 9 och fyller 10 i september , vilket jag ansåg eller åtminstone skrev , var "snart". Kanske fel ansett av mig men hon fyller åtminstone 10 i år ...
När man är liten är det stor skillnad på 9 och 10 som ni kanske kommer ihåg. Själv skulle man ju blivit vråltokig när man var liten om någon sa att man var 10 fast man var 9 , eller tvärtom.

9 är ju bara en hel hand plus fyra fingrar , medans 10 är två fulla händer ....

Jaja , sen hade vi nästa felsteg utav mig .
Jag nämde lite snabbt att jag var glad för att jag har folk som ställer upp i alla lägen nu när det är som det är. Dum som jag var nämnde jag bara dom i min släkt som jag tyckte var värdiga att nämnas, vilket blev min storesyster och min lillebror, inklusive Thias .
Självklart är Thias föräldrar plus familj några utav dom som ställer upp mest och skulle självklart ha nämts.(♥)

Nu vill jag bara flytta och kunna välja mina kontakter

men de lär vell ta ett tag..

jaja , det var vell de jag skulle skriva !

hårförlängning,off.

mitt löshår is gone ! Tog nämligen ut det igår och slängde det i soptunnan , fyfan vad skönt det är .
Tanken är att jag ska låta det vara ett par månader och se om det blir nån skillnad.. Blir det inte det så lär vell nytt löshår åka i lika fort.
Men ska försöka vara utan tills min födelsedag iallafall , 27mars.

Slänger in en bild i nästa inlägg , måste kika på vintergatan haha.
Puss

...till månen och tillbaka


Jag älskar dig

Du kommer alltid att vara den bästa i mitt liv

whatever?

nu är jag hemma igen efter dagens bravader .
Det började med att jag fixade mig lite fort , därpå drog vi iväg till Owes och köpte lite godis . Sen ikea och köpte en varsin korv för att stilla vår otroliga hunger , sen blev det en tur till sandviken för att hälsa på T´s pappa på sjukhuset .
Vi fikade och hade allmänt trevligt innan det blev dags att åka hem igen ..

Vi åkte till willys här i stan och köpte lite nudlar som vi sedan lagade i ordning hemma hos min syster efter att ha vart hem och hämtat våran älskade hund Svea .

Oj , det blev lite snabbt detdär...
Hoppas ni hängde med , om inte så ...whatever?



Nu kikar vi på kniven mot strupen och efter det blir det nog inte mer än att sova , jag är trött som en jude -som min lillebror så fint brukar säga .

Puss

snabba ryck.

Det blev en väldans stressig morgon dethär , för min del åtminstone .
T ställde klockan så att han skulle kunna hinna spela dataspel innan ja vaknade , haha . Så jag sov vell till strax innan 11 , därefter kom jag på att jag faktiskt behövde hinna med frukost , duscha , torka håret , sminka mig osv innan det är dags att gå till tågstationen för att hämta bilen då mamma åker till kalmar idag ..

Så jag skyndade mig att duscha och äta frukost - mer hann jag inte innan T bestämde sig för att gå ensam dit . Jag är fortfarande inte färdig så jag ska vell skynda mig att göra mig klar innan han kommer tillbaka , så att vi kan åka direkt . Vi ska hinna förbi Owes en sväng också för att köpa lite fikabröd och godis..
Jag blev skitsugen på sånna där dragster , sånna där sura ni vet ?  Det är nog mitt allra bästa favoritgodis, det kan ni tänka på den 27e mars (min födelsedag)...

Nej , nu måste jag som sagt sätta fart !

Puss till alla underbara ärliga människor som finns finns här i ur och skur ...
Speciellt Thias ,lillebror, min storesyster och hennes sambo - ni är guld värda och jag älskar er.

nudlar.

Nu har T kommit hem och vi ska strax ta oss ut på en promenix .
Jag kom även på att jag blev fasansfullt hungrig på nudlar , men vi hade inga hemma så nu ska jag skriva till mamma och fråga om inte hon kan köpa med sig några paket på hemvägen från min storesyster.

Magen skriker efter mat nu eftersom jag bara ätit frukost idag , därför måste jag nu pallra mig till kylskåpet innan jag går nånvart . Jobbigt . I-landsproblem !

Puss

Sandra-makeover.

Har tillbringat timmarna sedan jag skrev sist med att förlänga Sandras hår - keratinvaxslingor.
Det blev jättefint och jag hoppas hon blev nöjd . Hann tyvärr inte fota eftersom att hon hade så brottom iväg för att hämta sin pojkvän på jobbet .

Jag ska be henne ta en bild och skicka sen så att ni får se :)

Puss

en hemsida.

denna morgon har man inte hunnit med speciellt mycket , trots att man vaknade i hyffsad tid .
Hemligheten var att jag låg kvar i sängen och kollade på det nya avsnittet utav andra avenyn på 45 minuter. Därpå gick jag ensam in i köket och åt två rostade lingongrova med en massa smör och ost på .

T åkte iväg tidigt imorse för att hjälpa en kompis med en hemsida , så jag lär nog bli ensam större delen utav dagen.

Ikväll är det tänkt att vi kanske ska åka ut till pappa , men han skulle höra av sig igår och har fortfarande inte gjort det . Så hör han inte av sig så åker vi nog inte dit , då blir det nog nånting annat istället .

Nu sitter jag i soffan med Svea tätt intill och kikar runt på lite bloggar och även facebook , men det händer ju ingenting roligt nånstans nu för tiden. 
Jaja , ska ska vell fortsätta kolla vidare . Ha en bra dag allihopa ! Puss

deprimerande mörker.

någon mer än jag som anser dagens mörker och dystra väder gör en deprimerad?
Jag får inte lust till ett endaste dugg när det är sånt här väder , speciellt inte när det har spösnöat hela eftermiddagen också.

Nu tycker jag att våren kan komma så att man blir lite pigg och glá igen. Kanske man tillochmed vill gå ut frivilligt om dagarna då. Till skillnad motför nuläget ...


Änn deprimerande är det också med folk som verkar tycka så förskräckligt synd om sig själva-som sedan leder til att det går ut över andra. ( inklusive mig som egentligen inte har ett skit med saken att göra ..)
Jag kan förstå att man kan bli besviken, men inte hur man kan sjunka så pass lågt att ta ut det över andra som du har gjort i detta fall.
Hade jag kunnat ändrat på någonting (nu med facit i hand) , så kanske att jag hade hållt käften om saker jag inte ville skulle läcka ut till hela släkten . Men tyvärr är ju olyckan redan skedd och jag kan inte mer än att säga att jag är besviken på er alla , jag trodde jag kunde lita på vissa av er iallafall.
- men tji fick man..

Men jag vill bara berätta att någon slags förlåtelse eller förklaring från min del , kommer inte att ske eftersom att jag inte gjort något som helst fel i detta fall .

Tro inte att ni kan komma sen och tro att allt är som vanligt
Jag tänker nu hålla mig till dom i släkten/familjen som jag litar på och inte dom som blir arga på MIG för att någonannan inte kan hålla tyst.

Förlåt till er andra som inte förstår ett ord om vad jag snackar om , men jag ville bara få ur mig mitt agg som jag haft sedan ett par dagar tillbaka .

Hoppas ni får en trevlig kväll iallafall :)Nu ska jag öppna ett brev från arbetsförmedlingen
puss

negerbollar.

Nu har jag och mitt finaste hjärta bakat negerbollar och även hunnit sett en romantisk film - mysigt va?
Nu ska T gå och posta nåt brev och jag ska dammsuga av vårat rum lite , det blir lite smått hårigt när man har en hund som Svea .

Puss så länge

mot skogen imorgon.

Godmorgon/förmiddag/hallå , svårt att välja när klockan är efter tolv ..

Jag vaknade ungefär vid 11 , sedan dess har jag bara hunnit med att äta frukost och försöka komma på någonting att göra en förbannad dag som denna . Jag väljer mellan att göra ingenting , ingenting eller ingenting -svårt det där!
Imorgon har jag iallafall planer på att åka ut till pappa i skogen och bara vara , jag har faktiskt inte vart där på jättelänge & både jag , T och Svea skulle behöva komma bort och vara ute ett par dagar . Ja, där kan hon ju faktiskt springa lös och leka bäst sjutton hon vill utan att man ska behöva kampas med henne i koppel.

Hon kan även springa lös ute på isen , där har hon ju hur mycket plats som helst att härja på ...

Men idag då?
idag blir de nog tammefan bara till att vara hemma , det finns ju verkligen ingenting att göra om dagarna . Det är ju helt värdelöst med vinter.





Ge mig sommar och brun hy !

Puss


1 månad.

Kvällern har i stort sett spenderats inne på vårat sovrum , i sängen framför teven och alla dess program. Nu är ju programmen tyvärr slut och det vankas snart läggdags . Men först lärade jag bara kolla till internetet lite , ifall det hänt någonting kul - men ikke .

Imorgon blir det lugnt igen som vanligt , inga möten eller planerade uppdrag .

Jag kom att tänka på en sak idag när jag vaknade , jag har nämligen haft mitt körkort i en hel månad idag. Tiden bara flyger iväg och det älskar jag . Hoppas den fortsätter att gå såhär fort så att det blir sommar och sol nångång. Jag bara längtar efter att få glassa runt i bikini på bremmen och bara suga i mig all värme och alla solstrålar. Sen längtar jag efter at slippa ha så mycket kläder på sig så fort man ska ut . Jag ska leeva i långa fina tunikor och t-shirtar i sommar.. - BARBENT ! det är så himla fint att vara barbent (när man är brun) ! Sen att man inte har världens snyggaste ben är ju en annan femma.

Jaja , nog om mig och sommarprat ! Vad sägs om att sova ?

Puss

hemligt möte.

Goddagens ! Jag och T har verligen hunnit med en massa idag , men det blir vell så när man går upp i tid - som folk!

Vi gick iallafall upp klockan halv nio och åt frukost , därpå klädde vi på oss och fixade oss lite innan vi sedan stack iväg på ett hemligt möte. Det gick jättebra , bättre än jag trodde . Jag som fasat över detta mötet så länge ..
-men som sagt , det gick bra ..

Vi var vell där runt 2 timmar innan vi sedan gick hem för att laga mat , stekt potatis ,ägg och korv. Mums. Jag älskar stekt potatis , det är så himla mycket godare än kokt . Dock kokade vi potatisarna först för att slippa vänta i en evighet.
När vi satt och käkade så kom Ken förbi (en kompis till oss). Nu är han och T nere på arbetsförmedligen och jag stannade hemma för att hinna sitta och kolla på alla bloggar jag så troget följer. Brabra!

När dom två kommer tillbaka så ska vi åka iväg och hitta på någonting , vad vet vi inte ännu...
Puss

Herr pontus hade en bonnagård , lian lian lej...

Ja , han bor faktiskt på en bondgård just nu min älskade lillebror, så idag var vi och hälsade på honom, "familjen"  och alla djuren.
Det var en lte halvlång väg dit , men tillslut kom vi trots allt fram jag , mamma , min syster och T. Svea stannade hemma och vaktade lägenheten.

(och nej , ni behöver inte veta VART han bor)

Väl framme bjöds det på skitsmarrig tårta som min älskade lillebror tagit sig an till att baka innan vi kom. Han är ju uppe med , eller tillochmed innan tuppen nu för tiden. Den var iallafall jättegod och uppskattades väldans mycket utav allas magar.

När vi hade fikat klart så fick vi en rundtur i huset , samt ladgårdarna där alla djuren befann sig . Det var en rackarns massa kossor , får och lamm. Lammen var uppdelade i olika "boxar" i kategorierna "slakt" & "inte slakt" , så jag passade på att sörja lite och gosa lite extra med fåren som skulle slaktas inom kort.
Men det är vell så , är man bonde så måste man kunna leva med att slakta och även se djur slaktas rakt framför ögonen. Jag tycker iallafall att bongdgårdar och alla sysslor är rätt så häftiga , fast inte så häftiga så att jag själv skulle kunna bli bonde , inte på vintern iallafall.







Nu är vi iallafall hemma från dagens bravader , som förövrigt slutade med att vi käkade tacos hemma hos min storesyster och hennes sambo - riktigt mysigt och riktigt gott .

Nu måste vi faktiskt sova om vi ska orka upp i tid imorgon och gå på möte.
-Spännande va ? :)

Puss och godnatt , nu ska jag lägga mig brevid dom två finaste i världen , T och Svea .

glappa käft.

måste bara påpeka att dagen blev lite skum här på slutet , även fast jag inte har ett skit med det att göra egentligen. Det är ju hemskt tråkigt att man ska behöva ta en massa skit pågrund av någon annans jävla glappa käft. Förstår inte meningen med att vara så jävla stor i käften hela tiden.. (?)

Jaja , jag har ju endå inte gjort någonting fel i detta fall.

Man ska nog hålla hemligheter för sig själv när det gäller mig. Jag ska försöka tänka på det i framtiden !


ny hårfärg.

det blev inge färga hår idag  , istället har jag haft fullt upp med att drajva runt med bilen .
MEN , jag köpte faktiskt en hårfärg som jag tänkte använda imorgon när jag endå ska duscha och göra mig fräsch. Så tro inte att jag struntar i mitt "supersnygga" hår - usch !

Jag ser fram imot morgondagen med en ny och fräsch färg på håret ..


tänk om..

Natten var förjävla trång alltså , uch för att dela säng när man är 3 pers .
Vi överlevde iallafall , men ingen verkar ha sovit särskilt gott ...

Nu har vi ätit frukost och hunnit kollat en massa teve sedan vi vaknade klockan 8. Det känns som att det blir en riktig slappdag idag ..

Mamma åkte just hem till mormor för att hjälpa till att rensa bort lite saker från "morfar" som gick bort för två månader sedan på tisdag. Det måste kännas skitjobbigt för mormor att fortfarande ha kvar alla saker och alla minnen. Jag kan inte ens sätta mig in i situationen . Tänk om den man älskar mest i hela världen skulle gå bort , i mitt fall Thias . Jag kan inte ens tänka tanken...

När mamma kommer hem ska jag åka till affärn och köpa en hårfärg och färga bort min äckliga utväxt .

Puss

fredagsmys.

Ikväll har det vart en riktig myskväll. Vi är nämligen barnvakt åt T´s 9 (snart 10) åriga lillasyster , vi har kikat på let´s dance och myst med lite chips och dricka. Därpå somnade hon bums och hon sover även nu..

Jag och T ligger bredvid henne och glor runt på olika bloggar innan det är dags att sova .

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN (!!) färga mitt hår igen - som jag har längtat. Jag har näst intill råttfärg nu på mitt "riktiga" hår , medans hårförlängningen inte riktigt är i samma färg..& är det nåt jag hatar så är det folk som har olika färger på sitt vanliga hår och löshåret . Så jag tänker inte märka ut mig som en utav dom .
Egentligen har jag bara lust att slita ut mitt löshår och försöka göra nånting fint med mitt "riktiga" hår , men de lär jag ju ångra i samma stund som jag tatt ut hårförläningen , så jag väntar nog med det tills jag har råd att köpa nytt hår (om det skulle behövas).

sålänge får det här duga ...

Puss och godnatt

Jag

ÄLSKAR DIG
//din thias

bättre sent än..

..aldrig ! ellerhur ?
Det är vell det jag ska skylla på i dethär fallet .


Jag var nämligen hemma hos venna igår och bakade , som ni kanske vet .
Jag lovade därpå att lägga ut en bild på våra smarriga muffins , vilket jag aldrig gjorde - men bättre sent än aldrig .
Jag hade bara mobilen med mig så det fick bli en liten mobilbild i kass kvalité.. men muffin som muffin..



Choklad-/banan- & äpple/kanelmuffins.
bananen blev en favorit ..
T håller inte med , utan kör hårt och hederligt på chokladmuffinsen.

När vi hade bakat och proppat i oss ett par , blev det dags att sova - jag sov över .
Vi vaknade lite titt som tätt under natten eftersom att max vaknade lite då och då. Tokstolle ... När vi vaknade så gick vi upp och gjorde varma mackor och drack te till frukost , jättemysigt .
Därefter åkte vi till Owes där Venna handlade lite småsaker i vanlig ordning . Jag själv är ju fattig så jag kan inte handla ett skvatt nu för tiden .



Puss

jädrans massa muffins.

Nu är baket i full rulle och vi har redan hunnit med att baka tre olika sorters muffins .
Chokladmuffins,äppel/kanelmuffins & bananmuffins. - Hur gott som helst ! jag älskar muffins.

Snart ska jag sätta skeden i ett kallt paket med Sorbetglass , mangosorbet för att vara exakt .
Men först ska vi fortsätta att baka ..

Bilder i nästa inlägg .

storbakning.

Är hemma hos venna och har vart här hela dagen , vi har vart och handlat indgredienser till vårat storbak som vi nu ska påbörja. Håll i hatten !

Bilder kommer givetvis när vi är färdiga !

fattig som en kyrkråtta.

godmorgon ! imorse var det min mosters tur att väcka mig , hon ringde nämligen för sisådär en timme sedan , vilket ledde till att jag vaknade på studs .

T ligger fortfarande och sover och jag sitter och funderar på vad jag ska göra för nå roligt idag .. Finns ju verkligen ingenting att göra när det är snö och svinkallt ute. Och speciellt inte när mag är fattig som en kyrkråtta, vilket jag jämt nu för tiden.

Jag ska iallafall äta lite frulle nu , sen får vi se . Puss

mjölkfria scones.

nu kommer äntligen bilderna från våran brunch , som blev scones och juice. - Mjölkfria scones.
Dom blev supergoda och vi orkade inte mer än en varsin innan vi låg dubbelvikta av mätthet. Helt sjukt goda ..

Jag tänkte dela med mig utav även detta recept.

8dl mjöl
3msk bakpulver
3tsk salt
100
g smör (mjölkfritt)
3dl vatten


15 minuter i mitten av ugnen på 225 grader.





mums.

Det blev scones endå - mjölkfria sådana.

jag tänkte slänga in bilderna snart , jag ska bara kika på nya avsnittet utav andra avenyn först.

Puss

slut på mjölk.

ååh , kul ...
Jag hade tänkt att baka scones sådär på morgonkvisten , så finns det ingen mjölk . Fan !

Istället får det vell bli nåt bakverk att mumsa på , vad vet jag inte ännu . Måste hitta nåt recept utan mjölk först.

Puss

*****-möte.

goddagens ! idag har jag inte hunnit skriva någonting och det har sina orsaker :)
Först så vaknade inte jag förns 11:30 , sen har jag haft fullt upp hela dagen med att duscha , fixat håret och så. Sen på eftermiddagen var jag på ett möte , inte vilket möte som helst utan ett *****-möte.
Det gick vell bra , men var inte särskilt roligt ..

Nu har vi just kommit in efter en biltur med Åhlander , vi var på läkerol och kollade när några åkte pulka efter bilen. Väldigt guppigt säger jag bara ..

Snart börjar ParadiseFinalen och alla vet ju att Jackie kommer att vinna , så det är vell inte så jättespännande , men det kan ju vara kul endå ifall att bortsägningen bara var en bluff (vilket jag dock inte tror).
- ja menar , hur skulle hon annars kunna ha råd med alla skönhetsoperationer hon gjort på senare tid?
Men jag gillar jackie , hon är stentuff .

Efter paradise blir det nog till att sova , jag är helt sluuuuut & imorgon ska jag upp tidigt och lämna in bilen på en verkstad.

Puss

vildingarna.

Nu är T hemma och det första han sysselsatte sig med var att låsa in sig på toaletten , kul kille.
Mamma har iallafall besök här utav en kompis , så vi har suttit och ätit skorpor med smör och ost och pratat om lite alltmöjligt.

När T är klar på toan så ska vi kika på "till vildingarnas land" och sedan är det nog dags för alla bra program på teven. wehu !

Puss

ett par dyra skor.

Nu har jag kikat klart på två avsnitt utav "andra avenyn" på datorn , jag missade nämligen dom två senaste gångerna som det gick på teve .

T är fortfarande ute på vift och mamma åkte tillbaka med mina vinterkängor som jag fick i julklapp som tyvärr gick sönder under gårdagen då jag skulle knyta skorna .. tråkigt värre . Hoppas verkligen att dom lagar eller att jag allternativt får ett par nya , annars blir jag riktigt förbannad , det var ju endå ett par dyra skor.

Nu ska jag leta på ett annat bra program att kika på tills T kommer hem igen . Puss

trasselsudd.

God förmiddag ! imorse stack T iväg vid klockan 9 , så jag vaknade en stund då men somnade om lika fort igen.
Nu sitter jag och kikar på barnkanalen och inväntar T som snart kommer hem igen .

Mamma jobbar och Svea följde med T , så nu är jag helt ensam - riktigt jobbigt! tur att dom kommer hem snart.

Förövrigt så funderar jag på att ta ut mitt hår idag , men det verkar ju inte vara världens lättaste när man inte har någon vätska som löser upp vaxet . Men det kanske går med lite balsam och lite våld . Orkar inte se ut som trasselsudd i håret . Skulle behöva färga det också , kanske ska köpa en färg ikväll .

jaja , nu ska jag äta lite mackor .
Puss

RSS 2.0