en kväll hos våra grannar.

Har spenderat även denna eftermiddag/kväll hemma hos våra fina grannar . Vi har kikat på film,käkat glass och valt tapeter till deras lägenhet (som är ett rum större än våran lägenhet). Det blir nog skitfint det där ! :)

Vi kom iallafall hem nyss så nu ska vi laga matlåda som thias ska ha med sig imorgon till jobbet , sen ska vi även kika på "livet på BB" eftersom att vi missade att kika på det idag klockan 21:00 då det gick på teve .

Imorgon då , ja då blir det faktiskt en lugn dag. Jag ska sova läääänge så att jag slipper känna mig som jag gör just nu , känner mig helt död . Jag ska försöka städa lägenheten också , men allt är verkligen jättejobbigt och jag har sammandragningar stupikvarten. Helst vill jag bara ligga med kalla handdukar på mig dygnet runt ..
Nåväl , jag ska göra mitt yttersta för att göra fint iallafall . För på fredag kommer ju släkt och så för att fira thias som fyller 20 , så då måste man ju bara ha det någolunda fint ..

nej , nu måste jag klä av mig och lägga mig raklång på soffan vid det öppna fönstret , håller på att svettas ihjäl.

nattinatt

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag har missat bägge avsnitten:/ Vart har du hittat dom så ni kan kolla på dom i efterhand?

2010-07-22 @ 13:43:31
Postat av: Stephanie

Jag undrar detsamma. Jag missade även gårdagens avsnitt jag. Skulle bli jätte glad i fall du berättar vart du hittar dom? Tack på förhand.



/ Stephanie

2010-07-22 @ 20:20:03
URL: http://stephanieronning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0