Mobilblogg- åkte till Ikea på eftermidda...

Mobilblogg- åkte till Ikea på eftermiddagen för att handla till lägenheten,slutade med akuten. Ligger i en sjukhussäng ensam i en gymnastiksal o försöker sova:'(.. Saknar min älskade thias


Mobilblogg- jag får nog ta mig en fundera...

Mobilblogg- jag får nog ta mig en funderare kring allt som händer och sker. Många tankar på en och samma gång. Är det verkligen såhär jag vill ha det? Just nu är jag en jävligt Besviken frida


fondvägg sovrum.



Den här fina tapeten kommer att pryda en utav våra väggar i sovrummet. Tanken är att jag och thias mamma ska tapetsera just den väggen imorgon medans thias hämtar möbler i mammas lägenhet (eftersom att jag inte kan bära).
Ser verkligen framför mig hur fint det kommer att bli med våran nya fina säng och även spjälsängen , gud vad jag längtar . Imorgon smäller det !

Lägger vell ut bilder imorgonkväll på lägenheten så ni får ett litet hum om hur det ser ut ..

Puss

Mobilblogg - vilket tråkigt väder man va...

Mobilblogg - vilket tråkigt väder man vaknade till i morse då, inte en solgnutta på hela himlen. Men det kanske behövs en vilodag också.. Imorgon flyttar vi ju som Sagt, så man kan ju hoppas att det inte blir alltför hett just då. Kommer nog bli en himla stressig dag med mycket att stå i, men fint blir det säkerligen. Ska knäppa lite kort så ni får se före och efter bilder så fort vi skaffat internet:) förövrigt så har Svea sträckt nån muskel i benet så nu i helgen ska hon bara vila så att det går över . Passar ju rätt bra nu när bara jag kommer att va hemma. Nej nu ska jag kolla på film.. Puss


fotbollsvm.

Godkväller ! Jag och thias sitter och kollar på fotbollsvm där det just nu är pause efter en hel halvlek utan mål. Hag sitter med fläkten några cm ifrån mig för att jag håller på att flyta bort i svett ..typ .. Man märker tydligt att jag blitt både tyngre och större på alla sätt och vis. Jag är helt slut i kroppen och jag orkar knappt vara ute i solen längre om dagarna ..

Idag låg jag och thias syster på DURObadet och solade , dock låg vi bara lite längre än en timme , sen blev jag kissnödig och behövde åka till thias familj och kissa haha. Bara en sån sak liksom , att hålla igen . Nej då , blir jag kissnödig så måste jag kissa inom nån minut , annars kissar jag näst intill på mig :D

iallafall , efter fotbollen ska vi nog krypa ner och sova så det blir torsdag nångång . Vi längtar så vi håller på att storkna. Skriver mer imorgon , då från mobilen .

hej så länge

Mobilblogg- molnslöjan börjar otroligt n...

Mobilblogg- molnslöjan börjar otroligt nog att försvinna , så nu ligger jag ute iallafall o solar! Livet är bra underbart ibland! Ännu underbarare är det att känna sin älskade kotte leva om inne i magen dag ut och dag in.. Jag kan nog inte vara lyckligare än vad jag är nu.


molnslöja.

Goddagens ! Här har man trott att man skulle kunna ligga och sola hela dagen idag , men icke. När jag vaknade och klev ut ur lilstugan med svea så ser jag en tunn molnslöja som sträcker sig längs hela himlen , vilket innbär att solen inte tar sig igenom direkt .. Så nu sitter jag inne istället , inte för att det är speciellt kallt ute , men det är heller inte solväder tråkigt nog . Imorgon därimot , då ska det faktsikt bli 27 grader , så jag hoppas kunna ligga ute hela dagen då.

Idag då , ja jag vet faktiskt inte vad jag ska fördriva tiden med , antagligen ingenting speciellt . Pappa är och tränar och eva och thias jobbar , så det är bara jag och svea här hemma . Men klockan är ju snart tolv , så då är det ju bara 4 timmar kvar tills thias slutar , det gäller att vara positiv.

En annan sak som händer idag är ju att vi faktiskt går ytteligare en vecka framåt i graviditeten , nämligen vecka 30. Ska lägga ut lite bilder och text om det sen , men jag har inte hunnit tatt nåt kort ännnu. Iallafall så tycker jag tiden går otroligt fort , nu är det ju liksom bara ca 10 veckor kvar..

underbara värme !

Jag och thias har legat ute och solat hela långa dagen , så nu är det ännustörre skillnad på rygg och framsida tråkigt nog . Men jag ska ta tag i det imorgon genom att ligga på sidan och sola..

Vi åkte och köpte pizza idag också , thias bestämde det redan igårkväll när vi kom hem från logdansen.

Det är lite taskigt med bilder nu för tiden som ni kanske märkt , men jag ska ta lite kort och lägga ut nåndag här framöver.

Nu ska jag kika på fotboll , puss

svar till anonym.

Anonym om tillgång till internet,äntligen.:
skulle inte du kunna berätta om hur du och mattias träffades från första början & hur allt utvecklades till hur det är idag? :)

Svar; nja , jag vet inte om jag vill gå in på det just nu . Men när allt lugnat ner sig med flytt och så , kan jag kanske börja skriva lite om det :) håll utkik !
Jag är iallafall världens lyckligaste och snart har vi vart tillsammans i 2 år !

tillgång till internet,äntligen.

sådär , äntligen tillgång till datorn en sväng . Vi lånade nämligen thias föräldrars mobila bredband med oss hem till pappa. Vi har vart på logdans nu på kvällern och tidigare så vara vi som ni kanske såg på gräsklipperace !

Det har vart en superbra helg och nu hoppas vi verkligen på finväder imorn så vi kan ligga på bryggan och sola , för sen är det jobbvecka igen för thias del och jag ska förbereda lite inför flytten som sker på torsdag. Ska bli så himla mysigt , jag längtar som en tok , även om det inte är där vi vill bo egentligen .. Men allt är bättre än ingenting , så vi är jättenöjda :)

Nu ska jag slå på teven och kika ifall det är nånting spännande på tv4fakta , sen ska vi gå ut i lillstugan och lägga oss. Tänkte bjussa på en bild från logdansen så länge ..




Nattinatt

tillgång till internet,äntligen.

sådär , äntligen tillgång till datorn en sväng . Vi lånade nämligen thias föräldrars mobila bredband med oss hem till pappa. Vi har vart på logdans nu på kvällern och tidigare så vara vi som ni kanske såg på gräsklipperace !

Det har vart en superbra helg och nu hoppas vi verkligen på finväder imorn så vi kan ligga på bryggan och sola , för sen är det jobbvecka igen för thias del och jag ska förbereda lite inför flytten som sker på torsdag. Ska bli så himla mysigt , jag längtar som en tok , även om det inte är där vi vill bo egentligen .. Men allt är bättre än ingenting , så vi är jättenöjda :)

Nu ska jag slå på teven och kika ifall det är nånting spännande på tv4fakta , sen ska vi gå ut i lillstugan och lägga oss. Tänkte bjussa på en bild från logdansen så länge ..




Nattinatt

Mobilblogg- nu har vi vart på gräsklippe...

Mobilblogg- nu har vi vart på gräsklipperace i alborga med thias familj, riktigt mysigt var det! Nu sitter vi hemma hos thias föräldrar o ska snart börja grilla lite kött o så, sen ska vi nog bege oss tillbaka ut till pappa igen:) imorn blir det lugnt, ska nog bara ligga och sola om vädret tillåter:) puss så länge


Mobilblogg- nu var det ett tag sedan sist ...

Mobilblogg- nu var det ett tag sedan sist tråkigt nog, men det blir lätt så när man bara har mobilen att uppdatera med! Vi hade förresten en jätte mysig midsommar igår, med god mat o trevligt sällskap . Först var vi ute i min systers tjejs stuga o åt mat och umgicks, sen åkte vi förbi thias föräldrar som firade i alborga i Valbo..tillsist åkye vi hit till pappa igen o satt nere vid sjön vid dansbanan och åt mat med alla som bor här. Vi blev bjudna på thaimat utav våra underbara thaigrannar! Innan vi gick hem o sov så blev vi bjudna hem till grannarna en sväng ,riktigt mysigt hade vi, ser verkligen fram Imot deras bröllop i juli! Nu ska jag sluta sola och istället gå o klä på Mig så vi kan åka till Valbo på gräsklipperace! Puss


Yehu,! Vi kunde tillslut bestämma oss fö...

Yehu,! Vi kunde tillslut bestämma oss för villka tapeter vi ville ha när vi stod där på rusta, så det blev en svart med lite blommor, fjärilar och nåt brunt i. Tro det eller ej men det va thias som fick bestämma, fast ja valde ju också såklart. Snacka om lika smak! Vi köpte även tapetlim och ett par gardiner till sovrummet, så nu kommer sovrummet se någolunda ut iallafall, även om de inte alls kommer att va färdigt på ett tag. Vi har bestämt oss för att börja med sovrummet för att sedan ta 'rum för rum'. Det är ju trots allt viktigast att ha någonstans att sova, speciellt när thias jobbar och måste upp tidigt om mornarna. Det blir nog kanon det här! Nu har vi hämtat Svea i mammas lägenhet och ska bege oss ut mot pappa igen, men först ska vi köpa med oss nånting att äta från valbo.. Puss


"hemma" en snabbis.

Nu är vi hemma en snabbis i mammas lägenhet igen . Vi är här och hämtar lite kläder inför imorgon och den kommande vekan då vi ska sova hos pappa . Imorgon vet vi faktiskt inte hur vi ska göra , troligtvis åker vi ut till sundsmar på morgonen / förmiddagen , sedan ut till pappa och firar där . Hanna och nån kompis till henne skulle kanske komma dit med , så det skulle vara ritkigt mysigt . Får se om vi ska grilla eller vad vi ska äta för gott :)

Nu ska vi iallafall åka och köpa tapeter på rusta , så svea får stanna här i lägenheten sålänge. Sen åker vi ut till pappsen igen och åker båt jag ,thias och svea . Älskar verkligen att vara där , man blir så lugn. Speciellt svea !

På torsdag flyttar vi ju så jag vet inte när jag kommer att sitta vid datorn nästa gång , troligtvis inte på ett bra tag. Men jag uppdaterar ju från mobilen - som ni säkert märkt.
Vi mår iallafall jättebra allihopa och magen växer som tuuusan.

Puss

Mobilblogg- goddagens! Nu har jag o pappa ...

Mobilblogg- goddagens! Nu har jag o pappa kommit hem från barnmorskan, han skjutsade mig dit och Svea fick stanna här hemma medans. Efter bm åkte vi ner på stan en snabbis för pappa skulle göra nå ärenden, så jag gick på stan medans. Hittade mina första mammabyxor som ni ska få se bild på sen, hittade även två tubtoppar på rea. Därefter åkte vi hemåt igen Och nu är pappa i forsbacka o köper pizza och ja o Svea ligger o solar i gräset. Älskar verkligen min hund, man ser verkligen hur lycklig hon är när hon får springa lös ute dagarna långa, hon njuter. Nu ska jag ställa fram lite tallrikar o sånt på bordet innan pappa kommer hem med maten. Vi åker förresten hem till lägenheten imorgon eftermiddag en sväng, så då får ja tillgång till internet igen, även om det är riktigt skönt att vara utan. Förresten , det gick jättebra hos barnmorskan, bra blodvärde,blodtryck och tillväxt på magen. Hade växt 3 cm sen sist ! Ligger långt ner i kurvan men de va ingen fara med tanke på min kropp sa hon. Så det blir nog lätt för mig att gå ner i vikt sen , har bara gått upp 6kg sammanlagt på 29veckor:) bebis låg med huvudet neråt och har gjort det ett bra tag, så vi får hoppas att den ligger kvar så tills födseln , vilket barnmorskan trodde:) men nu är de slut skrivet:) puss


Mobilblogg- igårkväll Efter att thias ko...

Mobilblogg- igårkväll Efter att thias kommit hem och jag solat klart , kom syster och hennes tjej på besök. Vi åt mat och till efterätt åt vi jordgubbar med glass.sen gick vi upp till en granne som Bor med en thailändare och som även ska gifta sig i juli. Vi satt där och drack saft och försökte lära oss thailländska.jag tror jag aldrig mött några trevligare människor än just dom, man blir helt glad i kroppen när dom Är så glada jämt.. Hon som ska gifta sig gödde verkligen mig med Frukt, hon skalade Minst tio kiwi som hon tyckte jag skulle äta haha. Ser fram Imot deras bröllop såå..frågan är bara vad man ska ha för kläder?! Nu ligger jag förövrigt ute i lillstugan där vi sover, thias är på jobbet och pappa verkar också har åkt nånstans, så ja passar på att vila.men nu tänkte jag gå in i storhuset o äta frulle o kolla på teve. Tänk förresten att jag redan är i vecka 29, det är galet vad fort det går..


Mobilblogg- godmorgon! Thias åkte till jo...

Mobilblogg- godmorgon! Thias åkte till jobbet efter sex nångång så ja har vart vaken sedan dess.. Har vart ute med Svea men nu ligger jag ute i friggeboden igen där jag bodde när jag bodde hemma.. Senare idag tänkte jag dra mig neråt vattnet med Svea och bara vara. Hoppas på finväder så Man sola lite. När thias kommer hem Blir det nog bara lite båtåkning eller nåt annat lungt, saknar honom redan:( men nu är de inte långt kvar tills vi flyttar.nästa torsdag!!:D


Gravid - vecka 29. (1 dag i förskott)


Eftersom jag inte kommer att kunna lägga ut något gravid-inlägg imorgon , då det egentligen skulle ha lagts in , så lägger jag ut det nu istället . Eller ja , bilder åtminstone.














Sådär ja , mycket bilder blev det . Men nu har ni ju nåt att spekulera med. Ni får jättegärna gissa på vad ni tror att det blir för någonting & även vikt och längd om så önskas . Jag kommer att göra en lista inom kort för att sedan se vem som kom närmast..
Gissa på !

Jag själv vet som sagt inte vad det blir för någonting , mer än ett barn (vilket jag tycker räcker). Thias tror en tjej och jag tror en kille.

åker iväg ett par dagar.

Eftersom gubben som hyr mammas lägenhet kommer tillbaka hit idag eller imorgon , så åker vi ut till pappa ikväll. Vi kommer troligtvis att sova där tills på torsdag då vi åker tillbaks hit igen.
Men fram tills dess kommer jag inte att ha tillgång till internet , så det kanske kan bli klent med inlägg , även om jag kommer uppdatera en hel del från telefonen..

Jag har tänkt att försöka samla mig dom här dagarna och bara "vara". Jag och svea kommer troligtvis att befinna oss nere vid sjön mest hela dagarna & är det fint väder kommer vi nog ligga på piren och sola tillsammans tills thias kommer hem . Det finns ju även båt vi kan åka ut med , så det blir det nog också till att fördriva dagarna med tills thias slutar jobbet.. Han kommer ju att ha bilen om dagarna eftersom att han jobbar , så jag kommer inte kunna ta mig nånvart för er som undrar .

Men , jag ser det som en semester nu sådär innan vi flyttar . Man kan ju behöva lite krafter tills dess.

Gårdagens partaj.



Såhär söt var hanna igår (..och vi) , riktigt somrig.
Vi hade som sagt en jättetrevlig kväll och jag vill bara att hanna ska veta det. Speciellt kul var det att äntligen få träffa hanna efter så lång tid utan varandra .
Hoppas du hade en underbar kväll , jag älskar dig .

tupplur.

Efter att ha slocknat i thias knä medans han kikade på bröllopet har jag nu vaknat , dock mår jag som en påse skit för att vara helt ärlig. Jag har feber och känner mig helt tung och slut i kroppen.
Vi ska snart dela på en pizza och kika på en film har vi bestämt , ingen av oss är särskilt pigga på att göra så mycket annat idag.

Hoppas maten gör mig liiite piggare iallafall ..

förbaskade bröllop.

mitt uppe i all rastlöshet bestämde vi oss för att åka till affärn och panta alla miljoner flaskor som skräpar lite var stans här hemma . Vi köpte lite dricka och godis för att sedan slå oss ner i soffan och göra ingenting . Thias ville prångt se när bröllopsparet åkte båt så nu sitter vi och kollar på det , fast än jag sa att jag absolut inte skulle göra det..
segt !

Tur att jag har min godispåse så jag klarar av att kolla utan att bli arg haha .

överskattat bröllop.

jag personligen tycker allt som har med kungafamiljen och allt därtill är så jäkla överskattat. Allra minst alla dessa pengar som spenderas på just brölloppet idag.
UÄCK!

Nej , jag kommer inte att följa bröllopet på teve idag , hatar kungafamiljen. Dom är som vilka andra som helst !

klurigt väder.

Goddagens ! Här hemma vaknade vi för lite mer än en timme sedan , efter det har vi bara hunnit duschat och klätt på oss . Tanken är att vi ska åka nånstans och sola , kanske även låta svea följa med så hon också kan få vara ute . Frågan är bara vart ? man vet ju inte hur länge vädret håller i sig heller , sitter och kollar på vädret nu och där säger dom att det ska bli regn klockan 14:00..

Kanske åka och kolla på tapeter istället , det måste ju endå göras nångång innan vi flyttar så vi kan tapetsera direkt när vi flyttar in.

vi får se hur vi gör..

hemma från sätra.

Nu är jag och T hemma från sätra igen , vi har haft en jättetrevlig kväll med underbart sällskap . Att inte tala om Hanna , det var riktigt roligt att träffa henne igen efter denna långa tid.

Nu sitter vi i soffan och käkar en varsin macka . Snart ska vi vell gå och sova för thias drack sig full även fast han lovat att vara nykter , roligt värre , eller inte . Blir så jävla less på killar och alkohol , att det ska vara så jävla svårt att säga ifrån..

Nåväl , orkar inte ens skriva nå mer så det är vell lika bra jag slutar här . Hej !

Partaj.

Nu åker vi mot sätra för att gratulera Hanna som fyllt år . Ska bli riktigt trevligt att komma ut och träffa folk även som gravid . Minns nästan inte sist jag var på partaj ..
Blir självklart lugnt för våran del , vi åker bil dit . Vet inte alls hur sent det blir men det visar sig .

Tar med mig kameran :)

Fifun-Frida!?



Provade en ny ansiktsmask idag , har den fortfarande i ansiktet .
Känner mig som en fifun , ni vet dom där monstren på vintergatan som är helt vita i ansiktet och har en "lampa" på huvudet .

HAHA


ÖB.

Har precis kommit hem från Öb , det blev lite ansiktsmasker och skönhetssaker. Köpte blandannat en ansiktsskrubb som tydligen ska vara skit bra , bara att prova ..
Men först , vaxa och sen duuuuuusch.

Klockan går verkligen skitfort idag , jag som tänkte hinna klart med allt innan thias kommer hem , men det lär jag ju inte hinna om jag sitter här så länge till ..

Todelo så länge

barnets gudmor.

Ikväll ska min fina vän Hanna (som också kommer att bli gudmor åt vårat barn) ha fest i sätra eftersom att hon fyllt år, så dit ska vi nog en sväng om jag piggnar till vill säga . Hanna har vart min vän sedan ..ja, hur gamla kan vi ha vart? 4-5 år ? Vi umgicks konstant under sommarloven då vi bodde grannar. Hon hade sin sommarstuga brevid huset där jag bodde som barn. Vi har alltid kunnat lita på varandra och kan det än idag trots att vi ses väldigt sällan . Men det är sånna vänner man uppskattar , sånna som man alltid kan höra av sig till , även om det var flera månader sedan man sågs sist. Både hanna och hennes familj har vart ett stort stöd i mitt liv , jag kunde åka hem till dom och vara där när jag ville , dag som natt. Dom har alltså vart som en "extrafamilj" åt mig !
Vi bestämde redan som barn att vi skulle bli gudmor åt varandras barn , så det löftet bryter jag såklart inte. Sen vem som blir gudfar har vi faktiskt inte bestämt ännu . Det är lite svårare det där med gudfar tycker jag ..


skönhetstimme/-ar.

Godmorgon sunshines! nej , jag vaknade faktiskt inte nu , utan har legat i sängen i två timmar och vilat , jag är verkligen helt borta idag . Halsen igensvullen , näsan likaså , ögonen känns som ballonger och kroppen känns tung och allmänt lortig . Ingen bra dag vill säga.

Men ..snart ska jag ta tag i det där genom ha mina berömda skönhetstimmar. Jag ska alltså först vaxa mig där det behövs, typ ögonbryn osv, sen ska jag även duscha , raka mig och göra hårinpackning. Sist men inte minst ska jag åka till Öb och köpa mig en ansiktsmask för 10:- (den som jag brukar ha). Medans den verkar i ansiktet så sitter nog en kopp te fint skulle jag tro..


Iallafall , nu kanske det är dags att dra iväg nu direkt och köpa ansiktsmask så jag slipper det sen.

hemma från syster.

Nu är vi hemma från syster min , vi har haft en jättetrevlig kväll med mycket skratt . Jag vaxade nämligen min systers ben med det där vaxet jag skrev om förrut ni vet (?). - Det funkar så jädrans bra! man blir helt babylen utav den och det är lätt värt "plåster-smärtan".

Nu ska vi snart kika klart på filmen vi började kolla på häromdagen , green zoone. Den har hittills vart rätt seg , så jag hoppas verkligen att den sista timmen är bättre..
Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet och väntar på att thias ska komma in , han är ute och kissar svea för natten. Jag förstår inte vad som har hänt med henne ..idag var hon JÄTTEDUKTIG att gå i koppel med mig . Hon blev en helt annan hund så fort vi kom hem igen , det var som att hon hade längtat hem jättemycket. Hon blev helt lugn och snäll.
Älskade hund !

På söndag eller måndag åker vi nog ut till pappa och sover där fram tills torsdag . Vi ska sova i min gamla friggebod där jag sov tills jag flyttade hemifrån, dvs mitt "ungdomsrum". Så det ska bli riktigt mysigt ! Svea ska självklart också sova där med oss och på dagarna ska jag och svea vara nere vid sjön och bada och mysa. Kanske att vi även tar och åker ut med båten, men det gör vi nog på eftermiddagen när thias också är med , för jag är så rädd att det ska hända nåt med nån utav oss. Typ att svea hoppar i eller att jag får ont eller nånting ..
Då är det tryggt att ha thias med . Jag har blivit jätterädd om mig själv (och mina nära) sedan jag blev gravid !

Jaja , nu ska vi kolla på film för thias kommer nog in vilken sekund som helst.

systeryster.

Nu ska jag och T åka hem till min syster en sväng , var ju ett tag sedan man träffade henne och hennes sambo. Vet inte riktigt när vi kommer hem , men det blir nog inte än på ett par timmar iallafall .

Tidigare idag var vi och handlade lite på citygross , det blev bara lite småsaker så som bröd , pålägg ,nudlar, dricka och frukt . Bara så man klarar sig liksom. Ska bli skönt när vi får nycklarna till lägenheten så vi kan STORHANDLA äntligen , det har vi inte kunnat gjort på hur länge som helst känns det som ..


Kom ge mig livsglädje.

direkt ur mitt ledsna huvud

Kom ge mig livsglädje du älskade

ge mig en anledning att vakna upp och göra varje dag till den bästa
ge mig styrka att orka alla motgångar & svek
ge mig en anledning att orka vara jag , orka vara Frida
dag ut , dag in
Kom ge mig livsglädje du älskade




Vore det inte för dig , vet jag inte vad jag hade tagit vägen.
älskade , älskade du.

Våran lägenhet.



Såhär ser alltså våran lägenhet ut , där vi kommer att bo .
Rätt skön planlösning tycker jag , inte allt för svårt att mublera . Plus att det är dagssol , vilket jag alltid velat ha. Då kan man sitta och sola på balkongen istället för att gå ner på gården bland alla afrikaner och allt vad dom är ..
Ett till plus är badkaret!

Jag älskar min fina thias , han är mitt allt .

en enda röra.

Våra flyttgrejer står överallt, dvs möbler , sängar , ouppackade påsar från ikea med nya saker osv.
Tänkte bjuda på ett litet smakprov på röran här ifrån vardagsrummet där jag sitter nu
.





Längtar så fruktansvärt tills vi flyttar, ska verkligen bli skitspännande att se hur lägenheten ser ut och i vilket skick den är i . Vi har ju som sagt inte kollat på den förrutom för över ett år sedan och mycket kan ju ha hänt efter det. Men vi har inte så stora förhoppningar , inte krav heller för den delen. Allt ska ju endå tapetseras om och göras fint..

ny mjukisdress.



Här är en utav de nya sakerna jag införskaffat dom senaste dagarna - en mjukisdress.
Perfekt nu när man har en jättekula att respektera =D

Förövrigt så var jag och Malin påväg till GDG och köpa chips i förrgår när vi tog det här kortet .

i mammas lägenhet.

Godmorgon , äntligen har man kunnat sova ut . Det beror säkerligen på att man sovit i sin egna säng inatt .
Efter mycket om och men så hamnade vi i mammas lägenhet . Han som hyr har nu åkt hem över helgen så nu kan vi vara här fram tills på måndag innan vi måste hitta nå annat igen , känns verkligen riktigt pinsamt att inte ens ha ett hem att gå till ...- men snart så .

Ser att det är himla fint väder ute , men jag vet inte riktigt om jag vill sätta mig i solen när jag mår såhär dåligt. Börjar verkligen bli riktigt förkyld. Min hals är helt igensvullen och för att inte tala om näsan.

I värsta fall får jag vell sitta inne och glo på film , det har jag ju gjort hittills dom här dagarna..

Mobilblogg- nu är vi ute på vift igen, u...

Mobilblogg- nu är vi ute på vift igen, utan någon som helst aning om vart vi ska ta vägen. Jag hade aldrig trott att de skulle bli såhär. Men nu är det som det är och man får acceptera att man inte har några nära och kära som står en så nära som man trott. När inte ens egna föräldrar ens kan ställa upp så är det riktigt illa..:/ mitt hjärta svider och jag mår så jävla illa av det här.. Ska aldrig svika min Egna familj , varken barn eller djur, jag vet hur ont det gör.. Nu ska jag försöka Komma på andra tankar, kanske försöka äta , vilket jag inte kunnat gjort på hela dagen, allra minst nu! Hej på ett tag..


stan med venna.

tack för dom fina orden angående tidigare inlägg om min för tillfället jobbiga vove. Känns så himla skönt att det finns andra med samma problem .
Svea älskar ju barn så hon kommer säkert skärpa till sig när lillkotten kommer, för då har hon ju nån att vakta och vara stolt över .

Idag har jag vart på stan med venna en sväng , fast det blev inte förns nu på eftermiddagen , så vi var bara där en stund. Gick på lite affärer och jag hittade en jacka som jag kollat på i valbo, men som inte hade någon rea-lapp , så jag trodde inte att det var rea på den , men sen såg jag här i stan att det visst var rea på den , så det blev ett köp. Det är en jättefin och bra jacka för mig , helvit , lång och fluffig vid magen , så jag får plats. Är verkligen jättenöjd. Det var vell det enda jag köpte , förrutom en glass o cheesburgare på Mcdonalds .

Nu är jag hemma , thias också för den delen. Snart kommer han som äger lägenheten hem , så då ska vi upp på söder till mammas lägenhet och vara där tills på måndag - ett jäkla flängande med andra ord . Tur att skiten är över snart.. Känner mig som en zigenare (stavning?). Värsta tattarlasset åker vi runt med känns det som !

Puss så länge

snabbtvätt.

Slängde in en maskin tvätt för en stund sedan så att man slipper boka tvättstuga det första man gör när man kommer tillbaka till mammas lägenhet imorgonkväll . Blev dock bara lite underkläder och sånt , men det är ju endå skönt att ha allt tvättat ..

Imorn ska vi ju som sagt sova i mammas lägenhet igen , det är ett jävla flängande men det får vi helt enkelt stå ut med. Vi vet ju att det bara gäller fram tills första juli , sen kommer vi att bo i våran gemensamma lägenhet även om vi inte kommer att vara klara precis första dagen vi får nyckeln. Planen är att börja montera sängen så att vi kan sova där , sen får vi fixa resten allt eftersom ..
Jag ser verkligen fram imot att tapetsera och allt vad vi ska göra , även om jag kommer att vara klumpig och förmodligen helt slut. Det är så skönt att äntligen veta att vi snart kommer att ha vårat eget !

Nu är tvätten klar så nu ska jag hänga upp den på balkongen :)

varför?

Jag är så ledsen , ledsen över att jag faktiskt börjar bli riktigt slut i kroppen. Vissa dagar känner jag mig hopplös som inte orkar nånting , som en sjuk pensionär. Jag vill bara springa runt och kunna aktivera mig utan att bli anfådd för minsta lilla , men nu är det mesta jobbigt . Ett exempel är hunden , jag orkar knappt gå ut med svea längre , inte längre än 30 minuter. Sen att hon drar som en idiot gör ju inte saken bättre . Jag förstår inte att hon har blivit så trotsig , förr var hon ju jätteduktig att gå i koppel även med mig .
Men det går vell över , hoppas jag , annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Ett barn och en hund som ska ut samtidigt , det funkar ju inte om inte svea vill lyssna på mig.
Mitt hjärta gör ont , jag vill inte lämna ifrån mig henne , men ibland funderar jag på om inte det är bäst .. Även fast jag vet att jag aldrig kommer att komma till den punkten då jag väljer att lämna bort henne.


mitt hjärta gör ont.

Goddagens ! Thias lillasyster malin kom hit igårkväll och kollade på film med oss , hon sov även kvar och vi vaknade vell runt halvnio tiden. Vi gick upp , åt frukost och tänkte åka och sola/ bada, men då skulle visst thias till sandviken med bilen så det blev inge av. Istället åkte malin hem och jag sitter nu bara rakt uppochner och funderar på vad jag ska göra ...
Antingen går jag nånstans där man kan lägga sig i gräset och sola , typ boulongen , eller så går jag ner på stan och solar solarium och sen bara hem. Men det förstnämnda lät ju faktiskt skönast.

Jag sitter och funderar lite på vad man ska köpa till thias i present , han fyller ju faktiskt år i juli . Dock är det ju ett tag dit , men det skulle ju vara bra om man köpte någonting medans man har lite pengar över.

Nu ska jag sätta mig på balkongen och tänka på annat ..

ny wallanderfilm.

Nu har jag och T precis kollat på den nya wallander, den var som alla andra nya typ , dvs rätt dålig. Jag kan nog tycka att det är dags att ge upp wallander nu , det är ju liksom på tiden,  innan dom blir allt för kassa :) Men som sagt , jag är ju ett riktigt freak när det gäller beck och wallander , så det vore ju faktiskt sorgligt också om dom skulle sluta göra dom filmerna nu helt plötsligt. Beck har ju redan gjort sin sista.

Iallafall , nu ska jag kika på Unga mödrar , sen kommer kanske thias lillasyster hit på besök också ..

Owe´s.

Har flängt runt hela dagen även idag . Blandannat så har jag , venna , max och min syster vart på Owes där vi köpte lite småskit . Jag köpte jättefina ramar där jag ska sätta in kort på våran lilla familj , sen köpte jag även lite sånna där som man sätter ljus i , ljusstakar fast små .. vet inte va dom heter , hjärnsläpp !

Nu har iallafall jag och thias vart på willys och handlat lite bröd och sånt eftersom att vi bor hos hans f.d jobbarkompis som för tillfället är i sthlm o jobbar . Så vi ska vell slå på en film och käka lite mackor .

Vi har ett hem.

Äntligen har vi ett hem , eller ja , näst intill åtminstone . Den 1 juli har vi iallafall ett hem , för då går det första flyttlasset mot en tvåa på 56 kvadrat i andersberg.
Vi har nämligen vart och skrivit kontrakt idag och måntro att vi är nöjda och förväntansfulla. Vi har inte vart och kolla på lägenheten , förutom när vi bodde i ettan i anderberg . Då var vi nämligen och kollade på exakt samma lägenhet som vi nu ska flytta in i , rätt fränt .
Vi ska iallafall få nya tapeter i ALLA rum , nytt kylskåp, frys, spis osv. Det känns verkligen toppen . Som en minirust helt utan kostnad för våran del.

Nu ser vi alltså bara fram imot att flytta , tråkigt bara att det är så låååååångt kvar.

appropå ingenting.


..thias klev förresten in en spik i foten idag & aoooooootch vad ont det såg ut !

hopen sängstomme.

"herregud vilken dag.." - det är vell det enda jag kan säga . Har vart fullt upp hela dagen lång . Först skjutsade jag thias till jobbet imorse , sen åkte jag ut till köpis vid k11 eller nåt . Väl där handlade jag lite välbehövligt tjaffs på ikea och lite kläder , bland annat en mysdress som passar bra nu när man är en tjockis. Efter köpis åkte jag in till stan till den här lägenheten (där vi är nu) och hämtade ut svea och tog med henne på en promenad. När jag hade vart ute 30 minuter insåg jag att klockan var fyra och att det då var dags att hämta thias från jobbet ..
Jag hämtade honom , vi åkte sedan och hämtade en mobilladdare i mammas lägenhet eftersom att thias glömde sin på festivalen . Sen bestämde vi oss för att åka och köpa sängstommen , så vi hämtade en släpvagn i valbo och åkte sedan ut till ikea (igen) för att köpa sängen . Sen åkte vi hem till moster min där vi köpte 2 resårmadrasser till sängen . Vi fick även en hel del andra möbler på köpet - Kanon ju ! supertack till dig.

Efter vi hade lastat på allt på släpvagnen så åkte vi till mammas lägenhet där vi lämnade upp allting tills vidare.Vi får ju inte nycklarna förns om ca 2 veckor så vi lär ju förvara sakerna nånstans under tiden , vilket då fick bli i mammas lägenhet..

Efter vi hade lämnat upp allting så åkte vi tillbaka till valbo med släpvagnen innan vi sedan beställde 2 kebabtallrikar på la familia , 10 minuter innan dom stängde .
-Tror ni dom var dålgit less när jag ringde?..men jag förstår dom , det gör jag.

Väl tillbaka i lägenheten där vi är nu så käkade vi upp maten och sen somnade thias bums , så nu ska jag nog också sova . Tänkte bara passa på att visa en bild på sängen vi köpte idag , för er som är nyfikna. Resten får jag lägga upp nån annan dag , för allt står bara i en enda röra uppe i mammas lägenhet , haha.


Fin va ?
Nu gäller det bara att hitta en matchande tapet så det blir lite stilrent inne i sovrummet . Vi tänkte nämligen börja med att göra iordning sovrummet , eftersom att det är viktigast att bli klar med det tills kotten kommer.
Sen får vi helt enkelt ta rum för rum och bit för bit allt eftersom vi har råd , tid och ork..

Imorgon skriver vi kontrakt så det ska bli riktigt spännande att se vad dom säger när det gäller tapeter osv. Hoppas på att kunna få tapeter från dom så man slipper betala multum själv.

Mer om det imorgon efter kl 10.

Puss och godnatt

snabb uppd.

har precis kommit hem från valbo , hittade en massa kul , men skriver mera om det senare idag (även bilder kommer). Nu ska jag hämta min fina thias från jobbet , men först , promenad med Sveaälskling .

Puss så länge

gårdagen hos pappa.

Var ju som sagt hos pappa igår och fiskade nere vid sjön jag, thias , ken och svea . Tänkte bjussa på lite bilder därifrån som jag lade in på datorn allderles nyss..













Ska åka tillbaka dit nu nåndag om det blir fint väder så svea får bada igen , man blir så varm i hela kroppen när man ser henne lycklig.


Gravid - vecka 28.


GRAVID VECKA 28


(27+0)





Vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?



Se så den växer , det är helt otroligt. Idag är det bara 90 dagar kvar , det går så himla fort allting.
Det är fortfarande bara min mage som växer , vilket jag glädjs himla mycket åt . Det innebär att jag i princip kan ha allt jag tidigare kunnat haft inom klädväg (förrutom tighta tröjor som nu blir lite korta). Annars kan jag ha alla mina vanliga kläder.
• Inga nya besvär mer än ryggen som ömmar om jag står/går för lång tid.
inga humörsvängningar eller nånting.
Jag är så himla lycklig !


uppe med tuppen.

skjutsade iväg thias till jobbet för en stund sedan så att jag kunde ha bilen idag . Ska ta en sväng till köpis när man endå är i krokarna , har bestämt lite småsaker jag ska köpa . Bland annat ett drapå-lakan och en hylla vi ska ha ovanför sängen i sovrummet , sen ska jag även kanske åka o kolla på tapeter inne på rusta , om tiden tillåter. Måste ju hämta thias från jobbet sen också.

Sov jätteskönt inatt i kens soffa,så det var riktigt tråkigt att behöva kliva upp. Men vad gör man inte?

Nu ska jag kika på unga mödrar och sen börja plattta mitt fula lockiga hår så jag blir som folk igen:)

flera inlägg.

Nu när jag är tillbaka i gävle igen så kan ni räkna med lite flera inlägg om dagarna . Hittills har jag ju inte kunnat uppdaterat så mycket när jag bara haft telefonen att skriva med..
Nu är vi iallafall hemma hos ken och ska kika på film och äta lite godis , vi ska även sova kvar här :)

Imorgon blir det köpis för min del , ska köpa lite bebissaker som fattas , bland annat skötbädd . Sen ska jag även köpa lite nytt till lägenheten , så som diskborstar o sånna där småsaker. Kanske hittar ett o annat inne på själva köpis också , men det lär ju visa sig .. Skulle ju inte sitta helt fel med lite nya kläder.

Får inte glömma bort att Hanna fyller år imorgon också , så henne ska jag hinna gratta :) Saknar henne  !

Mobilblogg-efter sex timmars bilåkande oc...

Mobilblogg-efter sex timmars bilåkande och en hel del kisspauser och lyssnande på Bert ljudbok, kom vi äntligen hem. Vi hämtade först thias jobbakläder i lägenheten, sen hämtade vi Svea,åkte ut till thias föräldrar,handlade ett överkast för halva priset (ord. Pris 600:-) och bestämde oss för en säng vi ska köpa i veckan och till sist åkte vi ut till pappa där vi är nu. Jag sitter på bryggan medans thias och ken kastar efter fisk. Det är skitvarmt ute fastän det är molnigt och allt är bara så vackert.längtar tills mitt barn får uppleva det jag upplevt här en gång, så som en massa båtåkande,fiskande,badande,midsommarfirande,simtränande osv.. Men det säger nog bara swisch så är vi där. Nu ska jag lägga mig här,sluta ögonen och bara vara.. Puss


Mobilblogg- godmorgon! Nu har vi åkt i ca...

Mobilblogg- godmorgon! Nu har vi åkt i ca 1 timme,så nu återstår det 'bara' 5 timmar innan vi slutligen är i Gävle.väl där så ska vi först till mammas lägenhet o hämta lite mer kläder o sånt innan vi hämtar Svea i Valbo och sedan åker hem till thias kompis lägenhet och sover., längtar så mycket tills vi får våran egen så man slipper tänka på sånt som för dom flesta är helt självklart.. Nu ska jag försöka vila en stund. Puss


- Vi fick lägenheten..

Ojojoj , nu är vi äntligen i kalmar igen efter ca 3 timmars bilfärd från swedenrock .
Innan vi åkte fick vi våran lön som blev finfin , så nu ska det köpas en säng på Ikea innan flytten som sker den 1 juli. Det har jag nog förresten glömt bort att berätta , men vi fick iallafall lägenheten vi låg etta på , så nu är det inte långt kvar tills vi flyttar till våran första gemensamma lägenhet.. Det ska bli riktigt skönt att börja om på nytt och på riktigt denna gång. Känns även jättebra att allt kommer att vara i sin ordning innan våran älskade kotte kommer till världen. Ska göra det jättefint i lägenheten tills dess så lillskrutten slipper bo i en enda röra.

På tal om bebis , idag är det faktiskt exakt 3 månader till beräknad förlossning , så det närmar sig med stormsteg. Hoppas bara jag slipper gå över tiden (peppar peppar).

Nu ska jag kika på alla unga mödrar avsnitt som jag missat , sen ska jag slänga i en till maskin tvätt så allt är tvättat innan vi åker hem till gävle imorgonbitti.

Puss

Mobilblogg-morgonen bjöd på lite sol, men ...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg-morgonen bjöd på lite sol, men rätt som det var så började det regna igen. Nu har vi snart avslutat våran arbetstid här på swedenrock för snart ska vi åka mot Kalmar igen o sova där inatt så vi kan tvätta o packa inför morgondagens hemfärd.. Tänkte bjuda på en liten bild på mackorna vi blandannat säljer, visst ser dom rätt goda ut?-men vi är rätt så less på dom..


Mobilblogg- goddagens! Vi ligger fortfaran...

Mobilblogg- goddagens! Vi ligger fortfarande o grisar oss i sängen jag och thias,vi fick sovmorgon även idag för att orka jobba inatt.vi tänkte dra oss dit snart och kanske gå runt och kika lite i stånden o så,vi har ju knappt hunnit med det.försäljningen går inte så värst bra,beror nog på skitvädret som vi haft hela veckan..imorgon eftermiddag beger jag och thias oss tillbaka till Kalmar och sover där för att sedan åka mot Gävle på söndag morgon,.vi tänkte åka vid 5tiden så vi är hemma på förmiddagen om det skulle råka vara finväder i Gävle som jag hört att de vart dom närmaste dagarna!-kul för er!!! Nu ska ja ta på mig joggingar o bege mig ut i skit vädret. Puss


Mobilblogg- tog precis en liten middags pa...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- tog precis en liten middags pause från jobbandet efter att ha jobbat sedan klockan 13 idag.. Vi satte oss i bilen och käka för att få lite lugn o ro. Det blev thaimat för min del o langos för thias.. Men nu är det slut på vilandet så nu ska vi fortsätta jobba tills inatt nån gång:) vi ska köpa en ny dubbelsäng från Ikea för våra intjänade pengar har vi bestämt:) puss


Mobilblogg- nu har vi bara ca 5 mil kvar t...

Mobilblogg- nu har vi bara ca 5 mil kvar till Swedenrock . Det regnar mer och mer ju längre ner i sverige vi kommer-så det är ju tråkigt. Hoppas vädret ger med sig när vi väl kommer dit, annars blir det rätt långtråkigt om vi inte får jobba vill säga. Hörde att ni har kanon väder hemma i Gävle så det var ju bra. Uppdaterar mer när vi är framme för nu måste vi stanna o kissa nånstans! Puss


Sweden Rock 2010 - here we come !

Nu är det äntligen dags att fara neråt i landet för att besöka festivalen. Är vell tillbaka , eller rättare sagt hemma i gävle på söndagkväll nångång. Tills dess blir det troligtvis bara mobilbloggande.

hoppas ni får fint väder där hemma och även att vi själva får kanonväder så vi kan bada i det fina havet (eller vad det är för nå vatten).

Todelo !

mycket att stå i , imorgon.

Imorgon blir det en låång och händelserik dag . Vi ska nämligen gå upp tidigt för att göra oss klara och packa inför bilfärden ner till Swedenrock festival. Mamma och hennes karl åkte ner dit idag , så det blir bara jag och thias som åker imorgon..
Innan vi åker dit är det en hel del som ska göras , vi ska blandannat handla mera varor på en grossist , sen ska vi köpa en micro , hämta pengar och även åka förbi en grossist som säljer tallrikar och sånt som vi ska ha att servera maträtterna på under festivalen.

Ser verkligen fram imot att äntligen komma ner dit och kanske tjäna lite stålar på kuppen också. Det vore ju inte helt fel med tanke på att min älskade vän hanna fyller 19 dagen efter jag kommer hem . Sen är det ju alltid bra med lite pengar nu på sommarn så att man kan göra nånting. Inte för att jag måste göra nåt , men endå.. Thias jobbar ju vareviga dag så det är ju inte mer än rätt att jag nu får tjäna lite :) Han kommer ju givetvis också tjäna pengar men det känns ju bättre när båda två får jobba och tjäna lite och inte bara han ..

Älskar iallafall min underbara thias , vi har nyss kollat på en film och nu ska vi faktiskt krypa ner och sova , för imorgon har vi som sagt mycket att stå i . Jag vet inte hur det är med internet och så där vi ska sova resterande nätter i veckan , men finns det inget internet så får det duga med mobilinlägg (även om dom kan bli lite kortfattade och tråkiga) , men det är ju bättre än ingenting , right ?

Sov så gott allesammans så hörs vi vell imorgon , på ett eller annat sätt ..

Tips - sorglig kärleksfilm

Tänkte bara tipsa om en jättebra och sorglig kärleksfilm som jag och thias kollade på nyss . Den är baserad på en bok med samma författare som till kärleksfilmen "the notebook" - som också är en film som jag älskar !

Filmen heter iallafall "Dear John".


affärn fram och tillbaka.

Nu åker vi till affärn framochtillbaka för att sedan slå oss ner under täcket i soffan och kolla på en film :) Vi känner att det är en riktig film- och mysdag idag . Det är ruggit , kallt och blött ute , så man går inte ut frivilligt..

Tur att man har körkort så man bara kan brassa iväg när som . Annars hade det nog inte blitt nån affär vid det här laget.

Godmorgon!

Godmorgon godmorgon godmoooorgon , hör fåglar sjunga glatt (8)..
Idag regnar det inte , men det är inte sol heller , men man får vara glad för det lilla.

Jag och thias åt precis frukost och nu sitter vi och vilar lite bara . Mamma och hennes karl åker ner till festivalen om en stund och jag och thias åker imorgon förmiddag.
Tänkte duscha och göra oss klara nu ikväll så det bara är att sticka imorn när man vaknat osv. Ska bli riktigt skönt att tvätta håret , men sen kom jag på att jag glömt hårtorken , så det kommer nog inte bli så kul . Mitt hår tar ju evigheter att få torrt..

Nu är vi som sagt inne i vecka 27
& det märks . Jag kissar minst 3 gånger per natt och på dagarna säkert 1 gång i timmen iallafall. Jag hade skitsvårt att hålla mig igår när vi åkte bil till kalmar som ligger 3 mil härifrån , då kan ni tänka er.


skitväder fortfarande.

Nu är thias äntligen här och vi har även ätit lite kvällsmat (♥) . Mamma och jag var dock så pass mätta efter kebaben så vi åt ingenting , eller inte hon , men jag åt lite yoghurt.
Nu tänkte jag och thias lägga oss och kolla på en film så länge vi orkar , sen ska vi nog sova . Jag är så trött så det känns som om jag kommer stupa vilken sekund som helst .

Det är fortfarande skitväder och man mår dåligt bara utav att titta ut . Sen att vi behövde göra en brasa här inne säger ju en hel del om temperaturen , så jag hoppar över den biten.

Hoppas morgondagen bjuder på lite bättre väder än idag ..

inväntar thias.

Har precis kollat klart på två nya avsnitt utav unga mödrar och nu väntar jag bara på att thias ska komma "hem". Har väntat i evigheter känns det som , så när han kommer hem ska jag pussa sönder honom , min älskaade thias.

Mamma står och kokar makaroner för fulla muggar som sedan ska bli pastasallad som ska säljas på swedenrock,blandannat.

Försöker hitta en bra film som man kan se ikväll , men kommer inte på nån . Kom mer än gärna med förslag !

Gravid - vecka 27.


GRAVID VECKA 27


(26+0)






Vecka 27

Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

Förlossningsförberedelse:
För att ha gott om tid att mentalt och fysiskt förbereda sig inför förlossningen är det bra att boka en kurs nu. Det finns mycket att välja på, till exempel yoga, vattenträning eller profylax. Innan ni väljer kurs så prata med din partner om vad ni behöver och vill ha. Profylax fokuserar till exempel mycket på partnerns roll medan yoga kan vara bra fysisk träning.



Tjockismagen
Tänk , det börjar närma sig nu . Jag känner verkligen lycka över att jag är så positiv som jag är. Alla andra kommenterar saker som " oj , du har ju lååångt kvar " , "det är inte över än på ett tag" osv . Eller som igår då jag fick en kommentar från en tant :
- hur långt har du kvar? ..OJ(!) , 3 månader? ..och du har redan en sån där mage? Är du säker på att det bara är en?
Kul att höra ..
Men jag tar inte åt mig så mycket , utan skrattade bara och sa glatt att :
- japp , det är bara en..

Annars då ? Jo , jag mår jättebra och det är inga konstigheter alls. Ryggen värker lite när jag bär tunga saker, det märkte jag idag när vi var och handlade varor som vi sedan lastade in i en skåpbil. Men annars mår jag jättebra och kan inte klaga på nånting i princip.

Jag älskar min graviditet och allt som har med den att göra
& tro det eller ej , jag ser fram imot förlossningen mer än någonsin.

full rulle i regnet.

Oj vad några besökare jag har haft dom senaste dagarna , eller iallafall mindre än vad jag brukar.
Men vad gör vell det ?
Ni kanske tror att jag inte uppdaterar så ofta bara för att jag är här , men då har ni feel ;)

Iallafall , när vi hade hämtat stenarna på byggmax jag och mamma så åkte vi "hemåt" igen. Vi stannade på vägen och köpte en varsin kebabtallrik som vi sedan åt på firman som mammas karl äger och jobbar. Kan lova att den satt fint efter att inte har ätit på hela dagen (mer än frukost).
Nu är jag iallafall proppmätt och har lämnar firman för att åka tillbaka till huset . Så nu sitter jag i vardagsrummet på en fårfäll i fotöljen och bara njuter. Längtar så mycket tills thias kommer hit . Dom har ju vart och köpt en kylbil i göteborg:)

imorgon åker mamma och hennes karl ner till festivalen , själv åker jag och thias ner på onsdag när det börjar . Ska bli riktigt spännande att se vad det kommer för folk det här året och vad sverige har att erbjuda för väder detta år. Förra året regnade det ju mest hela tiden , så vi har vell i princip ställt in oss på att det ska regna - så slipper man bli besviken ..
Det regnar förresten jättemycket nu och har även börjat blivit lite kallt , så det är riktigt skitväder . Iallafall om man jämför med igår.

nåväl , nu ska jag ringa min älskade T och kolla hur långt han har kommit .

Är ute på vift med mamma och har vart de...

Är ute på vift med mamma och har vart de sen halvtio i morse. Just nu är vi på en grossistaffär där vi har handlat varor inför festivalen. Nu ska vi hämta Sten som sedan ska läggas ute på gården, Sen är det hemfärd tillbaka till huset som gäller och maaat! Thias o mammas Karl har nu köpt en frysbil i göteborg så dom är vell hemma om ett par timmar igen. För övrigt så regnar det, trots att det är 20 grader. Puss så länge


tidig morgon imorgon.

Har hunnit med en hel del efter att vi käkade mos och köttbullar här på glasverandan. Bland annat så åkte vi till firman allesammans och fixade lite inför swedenrock med grejer o så till vagnen . Sen har vi även hunnit till ett hus som mammas kille ska hyra ut , vi behövde visa det för några som var intresserade att hyra . Så jag och thias hakade på helt enkelt ..
Det jar vart superfint väder nu på kvällern också , så man har inte behövt nå långbrallor/-tröja ens på kvällern.

Nu sitter vi inne i vardagsrummet och kikar lite på internet en stund , vi tänkte nämligen gå och sova snart för imorgon måste thias upp tidigt , jag med för den delen. Han ska följa med mammas karl ner till göteborg och köpa en kylbil och jag ska hjälpa mamma att laga mat ,handla varor och förbereda inför festivalen .
Det är mycket som ska göras på kort tid nu ! På tisdag rullar vi neråt mot festivalen och slår upp vagnen o sånt , sen sover vi hos nå folk som mamma och hennes karl känner som bor en bit ifrån festivalen . Så vi ska alltså inte sova i husvagn som det först var planerat, för den sålde dom nämligen häromdagen.

Iallafall , nu ska vi nog sova . Det blir en tidig morgon imorgon och en massa att göra hela tiden (förmodligen). Kanske blir dåligt med uppdateringar , men då vet ni ju trots allt varför..

Puss och godnatt

svar till anonym.

Anonym om svar till "Amanda".
jag tror att hon menar kameran (: , skulle också vilja veta de :)

Svar; Jaha , ni menar vad jag har för kamera. Jo, jag har en Canon Eos 1000D, helt okej systemkamera med lättförståliga finesser . Perfekt om man vill kunna ta fina bilder i alla väder..

svar till "Amanda".

amanda om 20 grader!:
vad är de för märke o sort om man säger så? :D

Svar; på vadå ? :)

en riktig stekardag!

Nu har solen gått i moln för dagen (tror jag) , så snart är det dags att äta ..
Vi gick ju ut och la oss vid halv 10 i morse och har legat ute nu till klockan 16, så fan vad färg jag har fått alltså ! Ni ska få se bild sen. Vi har iallafall haft en helt underbar förmiddag med en massa sol och en grym värme på 25 grader i skuggan , så jävla underbart och helt vindstilla..



- ja , jag vet . Bikinin är för liten trots att jag tog den störstaste strl . Men man får vell vänja sig , antar att dom kommer växa rätt mycket till.
MJÖLKTUTTAR

Mina fötter sväller så fort dom blir pyttelite varma , så idag tog jag faktiskt och satte ner dom i ett isbad medans jag solade.







Nu står thias och vattnar grus runt poolen , där det sedan ska läggas plattor . Han är så himla söt när han står där ute med bar överkropp och sina snygga brillor.
Snart vaknas det käk , hemmagjort mos med köttbullar . Mmmm , är så himla hungrig!

Hörs senare!

Puss

20 grader!

Blev väckt för en stund sedan utav mamma som kom in i gästrummet där vi har sovit inatt. Hon ville bara berätta att det var 20 grader ute och att man nu minsann kunde gå ut och sola .. Så jag flög upp och nu har jag bikini på mig och är redo för att gå ut i solen med lite frukost för att sedan ligga där HELA dagen i hopp om att äääntligen få lite färg.

Ska packa upp kameran idag tänkte jag , ser att alla inlägg börjar se lite tråkiga ut utan bilder.

todelo så länge.

Nu är vi äntligen framme hos mammas Karl i...

img_6807 (MMS)

Nu är vi äntligen framme hos mammas Karl i en liten by precis vid havet strax innan Kalmar. Just nu sitter jag i en brassestol och njuter av den sista solen för dagen. Framför mig finns en pool som dock inte är färdig och städad än, men som endå ser så fruktansvärt frestande ut att ta ett dopp i.. Snart ska vi grilla kött och så, sen bli det nog en promenad ner till campingen vid havet med min älskade! Puss puss


jag älskar havet.

Har lyckats komma in på internet via datorn nu , även om det går rätt segt . Det är ju alltid bättre än ingenting liksom:). Hade inte förväntat mig att ha nå internet alls , så jag är glad att dom faktiskt hade internet här hemma.

Vi har precis kikat klart på "the grudge 3" , den var helt värdelös , nästan så att jag skulle vilja ha tillbaka timme av mitt liv - då kan ni tänka er hur dålig den va.

Vi har även grillat kött som vi sedan satt på glasverandan och åt , det var riktigt smarrigt . Vi hade ju bara ätit mackor och risifrutti på hela dagen , så vi blev helt slut efter att ha ätit upp. Ni vet sådär DÖTRÖTT man brukar bli efter maten?
Iallafall .. Vi har som sagt sett klart på filmen nu så nu funderar vi lite på vad vi ska hitta på för nåt . Det är ju fortfarande ljust ute , så man kanske ska ta en romantisk promenix ner till havet och titta på den fina utsikten?. Jag älskar havet & om det är riktigt fint väder imorgon så kommer vi garanterat att ligga på stranden imorgon på dagen.

Men nu ska jag iallafall glo vidare på lite bloggar innan jag gör nånting annat :) Ska försöka komma ihåg att knäppa mycket bilder så ni får en liten bättre inblick på våran semester sen.




Saknar min älskade älskade hund redan

Kan inte förstå hur man kan älska någon så mycket som jag älskar henne

..får inte glömma bort thias , han och svea är det finaste och det enda i mitt liv.
Känner mig så jävla sviken och sårad. Men endå känns det som en lättnad att jag nu vet och kan välja själv vilka jag ska ha kontakt med och inte i framtiden.
Men en sak är säker , mitt barn ska aldrig behöva leva med denna falskhet du visar.

Nu är vi äntligen framme hos mammas Karl...

Nu är vi äntligen framme hos mammas Karl i en liten by precis vid havet strax innan Kalmar. Just nu sitter jag i en brassestol och njuter av den sista solen för dagen. Framför mig finns en pool som dock inte är färdig och städad än, men som endå ser så fruktansvärt frestande ut att ta ett dopp i.. Snart ska vi grilla kött och så, sen bli det nog en promenad ner till campingen vid havet med min älskade! Puss puss


Nu har vi precis passerat Nyköping efter ...

Nu har vi precis passerat Nyköping efter en liten glass och kisspause på en mack. Det är verkligen supervarmt ute och för att inte tala om hur varmt det är INNE i bilen utan ac.. Hoppas på finväder när vi väl kommer fram också så att man kanske kan gå ner till havet och kika lite. Har ni fint väder där hemma också? Nu ska jag äta lite fika och pussa på min thias. Puss


- mot kalmar !

Gick precis upp och vi skulle ha åkt om 10 minuter . Men vi hinner nog endå för alla är i princip klara.
Tänkte bara slänga in ett sista inlägg från datorn innan vi åker.

Ha det så bra nu allihopa så hörs vi snart :) Håll utkik efter inlägg under dagen, blir nog lite mobilinlägg när jag sitter i bilen och har tråkigt .

SWEEEEEEEEEEEEEEEDEN ROOOOOOOOCK FESTIIIIVAL ! =D
...tänk , nästa år har vi vårat egna lilla barn med oss. Det är ofattbart !

blogguppehåll.

Detta kan möjligtvis vara det sista inlägget för ett tag . Imorgonbitti åker vi nämligen mot kalmar vid 07tiden , så innan dess lär jag vell inte skriva så mycket. Dock kanske det kommer upp ett eller annat inlägg från mobilen , även om dom kanske kommer att vara rätt korta och tråkiga .. -bättre än ingenting om inte annat :)

Ska försöka blogga från mobilen så mycket som möjligt , både med text och bilder.
Kameran och även datorn följer med ifall att vi råkar komma över nåt internet därborta.. Om inte annat kan man ju glo på nån film eller så innan man ska sova :)

Skulle det mot förmodan bli nå knas med inläggen från mobilen så kommer vi hem igen den 13 Juni , på kvällern nångång.



Sov så gott så hörs vi. Todelo !

färgat och klippt.

Har klippt och färgat t´s hår nu och snart ska färgen sköljas ur , hoppas det blir finfint.
Vi tänkte ta en tripp till willys och handla lite matsäck inför morgondagens färd så vi slipper stanna allt för många gånger efter vägen imorgon.

Blir ju perfekt att bre ett par mackor och ha med sig och kanske nån risifrutti eller nåt.

Nej , nu ska jag pussa på min thias . Gud vad jag älskar honom !

packar för fullt.

Nu har jag haft mina skönhetstimmar med all vad det innbär .. - så nu känner jag mig hel igen ! haha
Just nu håller jag på att packar åt både mig och thias , så det blir en hel del. Vi kommer nog att behöva två väskor om det här ska få plats.

Snart kommer T hem från jobbet så då ska vi kila iväg till en bilfirma och skriva under nå papper till bilen. Sen ska vi nog bara hem så jag hinner färga och klippa hans hår. Sen måste vi även hinna städa , så han som ska hyra lägenheten inte drunknar i allt damm . Tur att han inte ska vara inne i vårt rum haha . Vi kommer att lägga in vagn,spjälsäng o alla våra grejer inne på vårt rum och sedan låsa . Det är ju rätt smart egentligen , för sen när vi ska flytta behöver vi bara tömma vårt rum så är vi klara sen (nästan).

Nu ska jag damsuga lite sveahår. Todelo

cool stuff.



Coolstuff har nu delat upp alla sina prylar i kategorier för alla smaker.
Några utav kategorierna är ; Party, belysning, upplevelser ..
(Klicka på någon utav taggarna för att komma direkt till kategorin)

Min syster och hennes kompis gjorde zorbing för två förra sommaren och tyckte det var skitkul ! Så det ska jag faktiskt prova på en vacker dag efter förlossningen.


100 dagar kvar.

Det slog mig just att det faktiskt bara är 100 dagar kvar nu , 100 dagar till beräknad förlossning.
Jag kan inte förstå att jag redan har gått 180 dagar , det är för mig helt ofattbart.. Det känns som om det vore igår jag stod där , helt överlycklig över att se två röda streck och med puls som en liten bebis.

- jag ska bli mamma..
När jag säger den meningen tyst för mig själv, kan jag inte låta bli att småle
.
Som jag har längtat efter att få säga så och verkligen mena det!

Tänkte bjuda på lite bilder från graviditetens gång ..









Bilderna är från olika veckor , men som ni ser är det inte från alla 26 veckor , utan bara från vissa , därav lite stora hopp ibland i storleken på magen.

Nu börjar kotten böka runt som f*n i magen så nu måste jag nog gå ut och promenera så den varvar ner sig lite:)

Puss


all denna stress.

Ställde klockan även idag så jag inte skulle sova bort en eventuell varm dag . Jag verkar ha gjort rätt än så länge , för det ser ganka så skönt ut ute , även om det just nu är en massa moln.

Tänkte snart kasta mig in i duschen och börja min skönhetsstund så att man bli klar nångång , för när thias kommer hem är det hans tur att bli piffad . Lite hårfärg och en klippning ska vi göra iallafall och det tar ju sin lilla tid.



Förövrigt så har jag vell inte så mycket att säga egentligen , mer än att jag längtar tills imorgonbitti när vi åker. Endå kommer det kännas rätt konstigt att vara borta i en vecka för att sedan sova i nån annans lägenhet. Längtar verkligen tills juni är överstökat så man slipper all stress ..
- fast...då är det ju i försig flyttstress istället. 1 juli smäller det (troligtvis)

Nej , nu måste jag göra nån nytta .. Ska hinna ner i källaren också och leta efter en lagomt stor väska att ha all packning i.

förberedelsetripp.

När thias kom hem från jobbet så åkte vi direkt iväg på en liten tripp .. Först willys där vi köpte hundmat, sen Öb där thias köpte snus och vax , sen statoil o tanka , sen delade vi på en hawaiipizza mittemot högskolan (supergott!!!) innan vi tillsist åkte ut till valbo och tvättade våran fina bil . Vi dammsög, putsade invändigt , tvättade plastmattorna, rensade massa skräp och strukturerade om allt som fanns i bilen, så som bilbarnstol och vagn som vi fått utav thias föräldrars grannar .

Tyvärr så hade slangen till vattnet gått sönder
så vi kunde inte skölja av bilen eller tvätta den som vi först hade tänkt , men det får vi göra när vi kommer hem från våran "semester". I värsta fall får man vell åka in på en OK mack eller nåt.

Nu ska jag faktiskt ta och sova så jag orkar med morgondagen . Jag ska nämligen gå upp i tid för att hinna med en massa saker , så som skönhetstimmar , vilket innebär dusch, vaxning/rakning,noppa/färga bryn/fransar, hårinpackning osv. Sen ska jag även hinna skriva en packlista så att jag inte glömmer nånting , för det är ju så mycket man behöver ha med sig.

Sov så gott !

jädra sol.

När solen väl tittade fram bakom husgaveln för att sedan lysa upp våran balkong , gick jag ut och lade mig i bikini på ett täcke på balkongen i hopp om att få lite färg - men icke !
Solen försvann lika fort bakom alla tråkiga moln , sen började det även blåsa svinkallt så hela jag täcktes utav tuppskinn. Så det var bara att gå in igen..


Så nu sitter jag här och häckar igen framför datorn , har kikat på unga mödrar och lite så , det finns ju verkligen ingenting bra på teve om dagarna.

Längtar tills thias kommer hem så att vi kan gå ner i källaren och hämta en väska för att sedan packa inför lördag.

raawr!


Jävla moln att vara ivägen för solen !!!!

Juni månad och lite mer därtill.

Kul att man trodde att det skulle bli minst lika varmt ute idag som igår , så blåser det jättekallt och inte en solgnutta visas på himlem . Orättvist tycker jag !
Hade iallafall ställt klockan idag , men när jag gick upp och kollade ut så vände jag raskt och somnade om på direkten. Det var helt grått ute och grenarna i träden blåste oavbrutet.

nu sitter jag dock med balkongdörren öppen och inväntar värmen som fanns här igår så jag kan gå ut och sola nångång, fast man ska inte ta för givet att den kommer som det ser ut just nu.

När thias kommer hem idag så måste vi nog börja packa o så , det kommer ju hända mycket nu dom kommande veckorna , vilket ska bli himla kul , men också väldigt jobbigt och stressigt. Lägenheten kommer ju att vara uthyrd så vi måste se till att ha grejer för 3 VECKOR med oss på lördag när vi åker , eftersom att vi har lånat en lägenhet veckan efter vi kommer hem och kanske en vecka därpå också .
Sen är det ju tänkt att vi ska flytta första juli också , så helst skulle man ju vela plocka ner allting i flyttkartonger , men det kommer jag aldrig orka så det får nog bli att vi flyttar in lite senare isåfall så vi kan packa i lugn och ro utan att det ska flänga massa okänt folk här hemma i lägenheten medans vi packar. Dom har ju trots allt betalat för att få hyra lägenheten..
Nog om det , det ska iallafall bli jättespännande att se vart vi hamnar tillslut . Jag kommer ju inte ha tillgång till dator på swedenrock , men jag kanske uppdaterar bloggen lite då och då från mobilen så ni vet vad som händer och sker.
När vi kommer hem igen kommer jag ha tillgång till dator så då blir det som "vanligt" igen.

Nu ska jag iallafall gå ut och känna om det är varmt , jag tycker jag ser solen titta fram ..
Todelo

det är inte lätt när det är svårt

Låg ju som sagt ute och solade tidigare idag och fram tills för en timme sedan ungefär , dock bytte jag från att ha legat ute på gräsmattan till att jag gick in och la mig uppe på balkongen istället eftersom att jag saknade min lilla svea.
Så hon och jag låg på ett täcke ute på balkongen och mös i värmen ..


Försökte få lite kort på magen , men attans vad svårt det var att knäppa på sig själv med mobilen haha. Men jag tänkte dock bjuda på lite försöksbilder endå ;)



..det är inte lätt när det är svårt ska ni veta

Men på svea var det inte lika komplicerat







Snacka om underbar dag ! Hoppas morgondagen bjuder på samma underbara väder ..

Äntligen har jag fått mobil bloggandet a...

Äntligen har jag fått mobil bloggandet att fungera även från min telefon.. Det tidigare inlägget var alltså bara ett test . Ligger just nu ute i gräset och solar och läser gravidtidning, det är skollhett och helt vindstilla.. Men nu ska jag nog försöka att somna en stund så att jag blir lite brun:) puss


Shit vilken sommar värme!

Shit vilken sommar värme!


redan onsdag?

Goddagens goddagen , tröck nyss i mig en banan till frukost . Antar att det blir lunch snart eftersom att klockan är så passa mycket . Jag vaknade iallafall runt 10-halv 11 tiden och nu sitter jag bara och glor runt på datorn och inväntar finväder så jag kan lägga mig ute på gräsmattan och sola och ha picknick haha.
- jag vill bli bruuuuuun  ! lite drygt att thias tog med sig plånkan med mitt körkort o pengar osv , annars hade jag kunna gått och solat , men icke. Det får bli en annan dag , eller ute om det blir tillräckligt varmt.

Fan , jag kan inte fatta att det redam är onsdag ? snart drar vi liksom , en vecka. Sen när vi kommer hem ska vi bo i en kompis lägenhet på stan i en vecka , sen nånannanstans och sen , sen flyttar vi till vårt egna lilla krypin (förhoppningsvis) - vi ligger först på lägenheten och har dessutom tackat ja , så den borde i regel vara våran. Hoppas handläggaren ringer snart.
Vi har dock inte en möbel , typ . Men det får vi köpa suxesivt allt eftersom vi får pengar . Det enda som behövs är ju faktiskt sängen och köksgrejer som vi redan har . Men sen ska man ju ha ny soffa , soffbord , matbord , ny säng (våran är för liten för att trängas två stycken plus våran lillkotte).

Nu blev det mycket text, ska kila ut på ballen och kolla hur varmt det är så får vi se om jag ska ut och sola eller inte.
Tjingeling.

Hårförlängning , keratinvax.

Gjorde som sagt en isättning av hår idag & här är resultatet.
gick ovanligt lätt att göra isättningen idag eftersom hon jag gjorde på hade sånt "bra" hår (eller hur man ska säga) , värsta bebishåret. Glansigt och helt platt.
Det blev iallafall jättefint och hon själv blev jättenöjd..-vilket förstås är det viktigaste !




Håret på bilden är helt "o-stylat" och utan produkter i , dvs inte plattat, sprayat eller nåt.





Intresserad av en isättning för en billig peng ?
Skriv en kommentar i valfritt inlägg

(hårförlängningen köps själv från valfritt ställe , kan dock rekomendera nailhair från RAPUNZEL )

Todelo

flytt snart ?

Nu har jag och t vart på gavlegårdarna och troligtvis fått en lägenhet , men vill inte yttra mig mer om det just nu , utan vi får se när handläggaren ringer . - om en vecka eller så ..
Är iallafall jätteglad över att vi åkte dit .

Jag hämtade thias på jobbet runt ett-tiden , han fick nämligen sluta tidigare idag . Så jag hann precis bli klar med hårisättningen innan jag lärade skynda mig för att hämta honom. När jag hade hämtat honom så åkte vi först och käkade mitt emot högskolan , vi delade på en hawaii , SKITGOD ! Sen åkte vi som sagt till gavlegårdarna och nu är vi hemma igen ..

Vi ska snart åka ner på staden och kika runt lite , jag skulle behöva köpa ett par sommarskor , men vi får se om jag hittar några till ett bra pris :) Annars så går vi bara runt och strosar lite .
Efter staden ska vi hälsa på min lilla kusin idun , var jättelängesen jag träffade henne så det ska bli riktigt mysigt .

Hej så länge.

nu passar bettskenan!

Nu har jag vart hos tandis , fick inte komma in förns 09:10 , vilket blev 25 senare än väntat . - segt !
Men tandläkaren var så trevlig så jag kunde inte bli arg .. Det gick iallafall jättebra och hon slipade till skenan så att den skulle passa , sen var det klart . Så allt som allt tog det vell 5 min max.

Nu väntar jag på hon som ska komma hit och få sitt hår isatt  , hon kommer vell vilken sekund som helst ..
Skriver vell efter jag är färdig med håret.

tandis och en massa annat.

Godmorgon på riktigt , för en gångs skull .
Har skjutsat thias till jobbet och nu är jag bara hemma en snabbis för snart måste jag bege mig till tandläkaren i andersberg . Ska borsta tänderna supernoga först bara , för det är vell nåt man alltid planerar innan man ska till tandis. Gör inte ni också det ?
Jag själv kan typ få ångest om jag inte har längre än 5 minuter på mig att borsta tänderna den dagen jag ska dit , för man vill ju inte komma dit och ha halva frukosten kvar i tänderna direkt , speciellt inte när dom ska "måtta" in bettskenan osv .

Iallafall , när jag kommer hem blir det hårisättning , sen stan en sväng (ensam) innan jag tillsist ska hämta thias på jobbet vid fyra . Tillsammans ska vi sedan upp på Gavlegårdarna och ta en lägenhet , så det ska bli riktigt spännande .. Hoppas bara dom har nån med inflyttning första juli .
Men mer om det "ikväll" när vi kommit hem osv ..

Todelo så länge

RSS 2.0