första promenaden med vagnen.

Idag har det vart full rulle hela dagen .
Det började med att vi vaknade vid 8 ungefär, Lovis sov rätt så bra inatt med bortsett från att hon haft ont i magen och vart lite ledsen till och från .
När vi hade klivit upp så tog jag en varm dusch medans thias klädde på Lovis. Gavlegårdarna kom sedan hit och bytte våran spis , kylen och frysen skulle komma senare under dagen. När dom var klara med spisbytet tog vi våran första promenad med vagnen , till konsum. Vi skulle nämligen posta ett brev och hämta ut ett paket med mitt hår i .

Efter promenaden så gick vi hem och vilade
, jag tog en värktablett och satt mig i soffan och mös med Lovis. Sedan kom gavlegårdarna igen och bytte ut både kyl och frys , så nu är allt sprojlans . Tänkte visa er bilder imorgon .

När Gavlegårdarna var färdiga med allt så åkte vi ut till Ikea och handlade nytt lakan, blommor , ljus och lite annat mysigt. Jag köpte även lite amningstoppar , mycket mycket skönare än amningsbh, plus att det är superbra på nätterna.

Efter Ikea åkte vi till Thias föräldrar och var där enda fram tills nu , har kikat på idol och käkat massa gott i deras dubbelsäng haha. Chips och popcorn , det skulle jag aldrig tillåta i min säng :D



Men nu är vi som sagt hemma och Lovis har sovit hela dagen , så snart är det vell dags för henne att vakna igen för att sedan vara vaken en stund in på natten. Men vad gör vell det ? Jag skulle kunna vara vaken varje natt med henne.

Natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0