Mobilblogg- eftersom det snart är dags för...

Mobilblogg- eftersom det snart är dags för hemfärd, dvs torsdagmorgon klockan 03:55(buss), så passar vi på att steka riktigt ordentligt nu medans Lovisliten sover som en stock i vagnen under en palm. Förhoppningsvis ger det resultat på våra bleka kroppar;) Vi har det så himla bra här, det är så varmt och alla är så snälla! Men endå ska det bli skönt att komma hem och sova i sin egna säng och äta riktig mat .. Samt alla Lovis rutiner som inte riktigt är domsamma här!


Mobilblogg- iochmed att det är svin dyrt a...

Mobilblogg- iochmed att det är svin dyrt att skicka mms härifrån så blir det tyvärr inga bilder än! Igår låg vi vid poolen hela dagen och badade tillsammans hur länge som helst, Lovis älskar att vara här, hon är så glad! På kvällern gick vi upp på bergets högsta topp där det fanns massa reaturanger. Vi åt middag och umgicks med våra grannar som hör och häpna är från skutskär. Skitmysigt va de! Nu ligger vi i skuggan under en palm med tshirt på oss för fan va varmt det är. Kommer bränna ihjäl oss om vi ligger i solen idag fastän vi har solskydd 50+ på oss!


Mobilblogg- godmorgon! Klockan är halv nio...

Mobilblogg- godmorgon! Klockan är halv nio och Lovis äter frukost för fulla muggar på balkongen. Vädret är molnigt men varmt. Men det blir nog blått snart.. Jag ligger i sängen med ett tunnt lakan över mig och med balkongen helt öppen, så underbart.. Idag ska vi som vanligt bara ligga vid poolen eftersom att det är badförbud vid stranden. Dax att byta om till badkläder! Todeloo


Mobilblogg- igår solade vi för fullt hela ...

Mobilblogg- igår solade vi för fullt hela dagen, enda Fram tills 7 ungefär. Sedan gick vi ut och käkade på en resturang där ja och mamma åt sist vi var här. Jag beställde en pastarätt som ja inte alls visste vad det var och det visade sig vara pastarör med sås-bara!? Men mätt blev jag iallafall & Lovis med:) Nu ligger vi vid poolen och solar igen. Klockan är 10 och vi har hela dagen framför oss.. Underbart!


Mobilblogg- godmorgon Sverige! Resan igår ...

Mobilblogg- godmorgon Sverige! Resan igår gick toppen och Lovis var så himla duktig fastän hon var så trött.. Kom vell fram runt halv 4 till Kreta och sen fick vi åka buss kanske 40 minuter till hotellet. Vi fick ett jättebra hotel som har nära till allt och två fina pooler. Nu ska vi äta lite frulle innan vi lägger oss vid poolen och solar. Älskade familj , ni är bäst.


Mobilblogg- nu flyger vi mot Kreta med en ...

img_2278 (MMS)

Mobilblogg- nu flyger vi mot Kreta med en väldigt övertrött tjej! :) ha det så bra därhemma. Puss


Mobilblogg- nu sitter vi i gaten och vänta...

img_1376 (MMS)

Mobilblogg- nu sitter vi i gaten och väntar på flyget där min syster förhoppningsvis sitter och sedan kliver av! Eller sitter o sitter gör vi vell inte, vi springer mest runt och jagar Lovis som kryper runt som en galning!  Hoppas verkligen att vi hinner träffa syster min innan vi kliver på och åker iväg, skulle vara så himla kul! Så ni vet så blir det nog rätt dålig uppdatering under veckan. Men håll utkik vet ja! Puss på er


Mobilblogg- jahaja, då har vi svängt av e4...

img_8842 (MMS)

Mobilblogg- jahaja, då har vi svängt av e4an och ska precis parkera! Känns lite overkligt att vi är i ett annat land i eftermiddag..


Weihu!

För imorgon sticker vi till Kreta !

(bilder från när jag var på Kreta år 2006, dvs 15 år gammal (?))













lite snabbt sådär.

Inatt sov jag med mallan i hennes rum , mallan är Lovis äldsta faster och min bäste vän här i livet .
Vi kollade på våran bästa serie (soa) igårkväll innan vi somnade. Älskar den , Jax är så jäkla snygg!

Ställde klockan på 05:45 och brassade hemåt till mina fina härhemma. Bytte så att T stack iväg och jobba medans jag stoppade om Lovis och gick och vilade i soffan tills hon vaknade igen, dvs runt 09:30 som vanligt.
Nu sover hon middag igen och jag passade på att vaxa lite i ansiktet sålänge , typ ögonbryn , överläpp och sånt. Hatar att ha småfjun överallt!

Nu ska jag vila lite i väntan på att min snygging kommer hem från jobbet. Då jäklar blir det packa färdigt!

Mobilblogg- tänkte passa på att svara på e...

Mobilblogg- tänkte passa på att svara på en kommentar jag nyss såg att jag fått. Ang mitt jobb.. Ja jag är personlig assistent och jag jobbar såklart hos en släkting då min fina familj nästan jämt är här när jag jobbar. Jobbar hos min dotters farfar så Lovis har vart med sin farmor idag på förniddagen. Hon har verkligen världens bästa farmor/farfar och fastrar! Dom ställer jämt upp och Lovis tycker om dom så himla mycket och dom är alltid med och ser alla framsteg hon gör i livet. TID och KÄRLEK är det viktigaste för oss som föräldrar, men framför allt för Lovis..


Mobilblogg- idag var det min tur att jobba...

Mobilblogg- idag var det min tur att jobba, så jag och Lovis åkte med pappa T till jobbet och han åkte till sitt jobb. Lovis har sovit mest hela dagen känns det som, det måste som sagt vara någon tillväxtperiod hon är i .. Just nu sover hon därimot inte , utan hon och pappsen är hos farbror polisen och hämtar ut ett pass. Det börjar närma sig nu! Uch vad jag har resfeber!! Älskar min vackra familj över allt annat . Imorgon blir det packa för fulla muggar, det blir liksom aldrig av.. Men imorgon måste måste måste vi bli klara


Mobilblogg- jag och min skatt tog ett bad ...

img_7061 (MMS)

Mobilblogg- jag och min skatt tog ett bad strax innan hon skulle sova . Nu därimot sitter jag och T och kikar på våran bästa serie och ska precis göra lite mozarellastick :) imorgon blir det ett dygns jobb och min lilla skrutt följer med mig..


Mobilblogg- idag är det verkligen inte min...

Mobilblogg- idag är det verkligen inte min dag, fan vilken migrän! Jag hatar dethär.. Hoppas på det efterlängtade brevet från neurologen så jag får riktig medicin mot det här skiten! Lovis då, hon bara sover och sover hon. Först middag 2 timmar på förniddagen, sen var hon vaken bara en stund innan hon ville sova igen.. Måste vara någon period hon har för hon är helt galet mammig också! Min lilla kotte<3


Mobilblogg- efter en sväg till lekparken o...

Mobilblogg- efter en sväg till lekparken och ett bad med pappa när vi kom hem , så slocknade Lovis på två röda. Hon älskar verkligen att gunga och skrattet hon ger i från sig vid varje gung gör mig helt varm i kroppen! Det är ofattbart hur man kan älska någon så mycket som jag älskar henne, min hjälte. Imorgon är vi tillbaka i verkligheten igen efter en underbar helg tillsammans hela familjen.. Tur att vi snart beger oss till värmen tillsammans! Godnatt..


Mobilblogg- nu är Lovis garderad med lika ...

img_8950 (MMS)

Mobilblogg- nu är Lovis garderad med lika Foppa tofflor som mig inför resan , så jäkla söta! :) perfekt när hon ska promenera runt på stranden!


Mobilblogg- vi har spenderat kvällen ute i...

Mobilblogg- vi har spenderat kvällen ute i Valbo hos thias familj där vi åt hemmagjorda hamburgare och mös:) faster Malin följde med oss hem. Vi har kikat på glöm och snart ska vi kolla på en serie som tydligen ska vara skit bra:) Imorgon blir det packa för fulla muggar så det blir klart Nångång. Längtar så jag håller på att gå av!!


Mobilblogg- jag kan ju erkänna att det int...

img_4351 (MMS)

Mobilblogg- jag kan ju erkänna att det inte känns nåå jobbigt att packa väskan medans regnet bokstavligt talat öser ner utanför fönstren. Det ska bli så jäkla skönt att åka iväg till värmen. Vi behöver det verkligen!


Mobilblogg- efter en promenad tillsammans ...

img_3752 (MMS)

Mobilblogg- efter en promenad tillsammans hela familjen så har vi nu bunkrat upp med massa gott till vårat fredagsmys:) nu är frågan bara vad vi ska se för film..(?!)..


Mobilblogg- nu är allting köpt inför resan...

Mobilblogg- nu är allting köpt inför resan med allt vad det innebär. Nya badkläder, blöjor,välling,några burkmat och en massa våtservetter! Hade velat köpa en ny resevagn också men det känns endå lite onödigt ifall den går sönder på resan eller nåt, så vi kör på den gamla en sväng till innan det blir en ny!:) Ikväll ska vi börja småpacka så det mesta är klart iochmed att vi båda jobbar i början på nästa vecka. Hatar att packa i sista stund, då glömmer man alltid något så det är lika bra att göra det i tid.. Lovis sover middag nu och sen ska vi hämta pappa thias på jobbet:)


Mobilblogg- igår fick lovistovis ett brev ...

img_7198 (MMS)

Mobilblogg- igår fick lovistovis ett brev från mormor, i brevet låg ett par joggingar. Såhär glad blev hon då!:)


Mobilblogg- Lovis kör traktor:)

img_9768 (MMS)

Mobilblogg- Lovis kör traktor:)


Svar till " Malin".

Malin om Mobilblogg- den här finfina tröjan köpte j...:
Vart är linnet köpt? :) skitsnyggt! Förövrigt så älskar jag att läsa din blogg, Lovis är sååå söt! :)

Svar; Tack , vad roligt !
Linnet är köpt på Vero Moda i valbo och kostade 199:-.



Recept - pastagratäng med kyckling.

Såg att någon ville ha recept på dom båda gratängerna jag gjorde för ett par dagar sedan , så jag tänkte skriva ner det. Jag går inte efter något recept eller så utan använde bara det som fanns hemma.



1 paket färskpasta
några kycklingfiléer
frysta grönsaker
fetaost
körsbärstomater
1 paket färdig pastasås (tomat)

(går lika bra att göra en egen sås med creme frech och tex nån krydda eller bara blanda ihop den med fetaost)

•sätt på ugnen på 200 grader
• Skär kycklingen i små tärningar och stek
• Koka pastan och grönsakerna i separata kastruller
•Häll allting i en form och häll över grönsakerna,pastasåsen och smulad fetaost
• In i ugnen i ca 20 min



Mild och bra för er med småbarn.
Lovis älskar den!

Mobilblogg- den här finfina tröjan köpte j...

img_9405 (MMS)

Mobilblogg- den här finfina tröjan köpte jag igår när vi var i Valbo. Tänkte att den minsann blir perfekt till utlandsresan,luftig och snygg:)


Mobilblogg- Gud vad jobbigt det kan vara a...

Mobilblogg- Gud vad jobbigt det kan vara att göra ingenting egentligen.. Jag blir nästan lite rastlös även om det är rätt skönt också. Har bara suttit o glott på teve hela dagen! Ska snart fixa lite härhemma med tvätten och så innan ja tar mig en lång dusch:) Längtar efter min kotte!


Mobilblogg- godmorgon! Idag fick jag sova ...

Mobilblogg- godmorgon! Idag fick jag sova enda till nu iochmed att Lovis är hos sin moster på semester;) riktigt skönt! Ska nog bara passa på och vila under tiden hon är borta så jag är piggelin när hon kommer hem igen. Igår köpte jag nya badkläder förresten, efter nån timmes letande.. Blev ett linne också, ett jättefint! Snart åker vi,guuuud vad underbart!


Svar till "Frida".

Frida om påfyllning.:
Va kul! Vart gör du dom?:) Jag är också sugen men ingen aning vart man vänder sig

Svar; Jag gjorde dom hos Vendelakliniken här i gävle. Kontakta dom så får du en tid för konsultation om det är första gången :) Lycka till !

Mobilblogg- en arg tjej på fotboll efter a...

img_7517 (MMS)

Mobilblogg- en arg tjej på fotboll efter att korven med brödet tog slut!


Mobilblogg- allting såg bra ut på BVC och ...

Mobilblogg- allting såg bra ut på BVC och hon växer så det knakar. Längdkurvan är en bit över medel och vikten lite under medel.. Min lilla kotte, tänk att du snart är ett år. Ett år fylld med glädje! Mitt livs finaste år någonsin! Efter BVC fick vi tid hos läkaren eftersom hon haft ont i öronen ett tag, men det visade sig som tur var bara vara tänderna, pjuh..


Mobilblogg- en glad tjej redo för BVC:)

img_6162 (MMS)

Mobilblogg- en glad tjej redo för BVC:)


Mobilblogg- jahapp, då har vi blivit med r...

Mobilblogg- jahapp, då har vi blivit med resa jag och min fina familj. Bokade ikväll:) nu fattas bara nya badkläder innan jag är redo!


påfyllning.

Känner att det börjar bli dax för en påfyllning i läpparna. Den 25 augusti är det hela tre månader sedan jag gjorde dom ! Man ser fortfarande skillnad , men inte alls så som jag vill ha dom..



Använde juvaderm sist , så nu tänkte jag fråga er som gjort en läppförstoring vilket ni föredrar ,
- juvaderm eller restylan?

hade inte en tanke..

Hade inte en tanke på att sotarn skulle komma idag , så precis när jag matat Lovis och det var som stökigast här hemma så plingade det på dörren. Ut med svea på balkongen (ifall någon var hundrädd) och där stod jag , i en jobbartröja och ett par shorts, helt nedkletat med mat från Lovis efter att hon ätit själv.
- Men det funkade ju det också..
Tog vell sisådär 5 minuter innan han var färdig med mätningarna här hemma .

Idag ska vi till Polisen för att göra nytt pass till Thias så vi kan åka utomlands i slutet på månaden, ska bli riktigt jäkla skönt att få komma bort på riktigt. Vi har ju inte gjort så mycket resor den här månaden , knappt till stranden faktiskt.


Mobilblogg- medans ja lagar en färskpastag...

img_3814 (MMS)

Mobilblogg- medans ja lagar en färskpastagratäng med kyckling och massa annat gött så passade pappa T på att gå till lekparken med Svea och Lovis:)  Ska passa på att ta en Snabbdusch medans jag kan också;)


Mobilblogg- här i backa är vi hemskt övert...

img_7508 (MMS)

Mobilblogg- här i backa är vi hemskt övertrötta, speciellt Malin och thias haha


Mobilblogg- jag blev brud på jobbet såhär ...

img_0727 (MMS)

Mobilblogg- jag blev brud på jobbet såhär på kvällskvisten:) tack mälin!


Mobilblogg- efter ett par timmar inne på s...

img_3442 (MMS)

Mobilblogg- efter ett par timmar inne på sommaryran och massor med karuseller så är vi nu tillbaka i Valbo ute på balkongen med ett glas dricka och lite ostkrokar, mysigt värre. Bästa jobbet ever! Min fina familj är också här så det är ju hur underbart som helst:) på bilden är det faster Malin och Lovis just nu:)


Mobilblogg- undra om det börjar bli höst t...

Mobilblogg- undra om det börjar bli höst tro? Fick sätta på värmen i bilen påväg till jobbet o höll endå på att frysa ihjäl-ILLA! Saknar min lilla tjej som ligger hemma i sin varma gosiga säng och sover, men snart ses vi igen:)


Mobilblogg- en och en halv dag senare är L...

Mobilblogg- en och en halv dag senare är Lovis äntligen hemma igen. Hon ligger och sover sedan en timme tillbaka så jag och hjärtat ska knäppa på en film och mysa ner oss i soffan:) imorgon blir det upp och jobba ett dygn, ska bli skönt att göra någonting. Hoppas bara ja slipper anfall.. Vi ska troligtvis på sommaryran och kika lite också om vädret tillåter. Tänk, förra året gick jag där HÖGgravid och bara hoppades att värkarna skulle starta! Mysiga känsla! Nu-film!


Mobilblogg- efter fyra timmar på akuten oc...

Mobilblogg- efter fyra timmar på akuten och hemkomst mitt i natten så vågar jag faktiskt erkänna att jag är riktigt slut trots att jag både är barnledig och vaknade runt 10 - men det får man vara.. Ska träffa en neurolog (inom kort hoppas jag) som ska avgöra vilken medicinering som ska ske för mig. Känns skönt att det går framåt, men fram tills dess vill läkaren att jag ska sluta med den nuvarande iochmed biverkningarna den gav mig. Nog om detta! Idag vankas firande hos fam Gyllenskepp och imorgon är det jobb för min del! Blir troligtvis en utlandsresa runt 25/26 som det ser ut just nu,det behövs!


Mobilblogg- legat på akuten sen klockan ha...

img_7358 (MMS)

Mobilblogg- legat på akuten sen klockan halv tio. Hoppas det blir bra nu.. Saknar min bästa tjej


Mobilblogg- fick denna söta bild från Lovi...

img_4963 (MMS)

Mobilblogg- fick denna söta bild från Lovis nyss, hon har det så bra hos moster, men det känns så himla tomt utan henne!! Min älskade tjej. Hon ska sova där inatt så vi har städat hela lägenheten under tiden , vilket verkligen behövdes.  Nu är vi snart hemma Efter en tur på köpis, så då blir det mat och en bra film . Fick nyss ett jävla anfall och medicinen hjälper inte så ja håller på att gå under:( blir så jäkla ledsen..  Måste sova nån timme så det går över


tung natt.

Efter en timmes gallskrik , en massa tårar och en liten spya , fick vi äntligen Lovis att somna om inatt. Först sa vi åt alla dumma spöken att sluta skrämma Lovis , (-Ja, det spökar faktiskt här , tro det eller ej) sedan satte jag mig på sängkanten och sjöng och klappade på rumpan tills hon slutligen somnade.

Trots detta är jag konstigt nog inte trött idag, så det är ju bra ..
Och Lovisen sover fortfarande , vilket inte är så konstigt efter en natt som denna.

Mobilblogg- efter en jobbig dag med en stä...

Mobilblogg- efter en jobbig dag med en ständig trötthet av medicinen så känns det himla bra att få lägga sig i soffan en stund. Vi håller på att swisha iordning lite mosarellasticks och en god sås att mumsa på till nåt bra tvprogram som vi ännu inte lyckats hitta. I värsta fall (enligt thias) blir det fotboll, men bara i värsta fall.. Imorgon hoppas jag på finväder så jag och min skatt kan åka iväg nånstans och njuta av solen.


Lovis gungar.



Äntligen fungerade det att lägga upp videon , det blev nå knas , men nuså fungerar det som det ska!
Jag och min bästa tog en busstur hem till min syster idag , Lovis gungade för fullt en stund innan vi gick in och åt massa god mat.

Vid två drog syster min till jobbet och vi tog bussen hem igen , så nu sover min skatt som en stock i väntan på att pappa ska komma hem.

Tack för en mysig dag! ♥

så dumt.

Som ni troligtvis märkte så fungerade inte videon som ja la upp på mobilen . Får lägga upp den via youtube istället.
Det var en video på Lovis när hon gungade tidigare idag , så söt! Det är så kul att spara sånt till framtiden.
Kanske kommer hon sitta och kolla på dom sen när hon blir stor här på min blogg ?!

Det är iallafall det som är tanken , för jag är så jäkla dålig på att ta mig i kragen och framkalla kort. Har framkallat ynka ett(!) kort på Lovis någonsin, så himla dumt..

Testar lägga in en video från mobilen för ...

Testar lägga in en video från mobilen för att se om de fubkar


Mobilblogg- nu har jag vart hos en läkare ...

Mobilblogg- nu har jag vart hos en läkare och fått medicin utskrivet, dock mår jag piss av tabletterna än så länge så vi får vell se. Blir det inte bättre inom några veckor så blir det förebyggande medicin varje dag.. Skit kul:/ men bara det blir bättre så blir jag nöjd!


Mobilblogg- slängde ihop lite snabb lunch ...

img_2594 (MMS)

Mobilblogg- slängde ihop lite snabb lunch medans thias åkte iväg en sväng.. Tortilinigratäng med bacon, massa grönsaker  och ostsås:)  Perfekt även för Lovis när hon vaknat.


Mobilblogg- äntligen har jag tagit mig i k...

Mobilblogg- äntligen har jag tagit mig i kragen och ringt till hc. Fick en akuttid,så nu löser sig förhoppningsvis allt:)


Mobilblogg- idag har vi haft en väldigt lu...

Mobilblogg- idag har vi haft en väldigt lugn dag här hemma. Thias fick vara hemma och ta hand om Lovis eftersom jag inte orkar när jag har massa migrän helatiden, så jäkla drygt.. Har bara tagit det allmänt lugnt och kikat på filmer och så. Just nu ska vi krypa ner i soffan och kika på nya Irene huss innan vi somnar. Älskar att du finns thias, du är så underbar. Världens bästa pappa till mitt barn!


Mobilblogg- jag tror minsann att min kropp...

Mobilblogg- jag tror minsann att min kropp strejkar, har så jäkla ont överallt,både invändigt och utvändigt. Till saken hör ju också att jag är väldigt väldigt dålig på att ta hand om mig sjäv. Jag går inte gärna till en doktor osv . Men nu kanske det är dax att börja fundera på det.. Värst är nog den förbaskade migränen. Struntsamma, det är tur att jag har min familj iallafall..:)<3


Mobilblogg- idag vaknade Lovis ovanligt ti...

Mobilblogg- idag vaknade Lovis ovanligt tidigt, så då var man trött må jag säga. Åkte vell hem från jobbet runt 9-10 tiden. Blev affärn för att handla frukost innan vi åkte hem. Men hemma blev vi inte särskilt länge,bestämde nämligen oss för att åka ut och leta efter en snygg vardagsrumslampa, vilket vi också hittade. Lucky me! Jaja, är för arg för att skriva just nu så det får bli sen..eller nåt.


Mobilblogg- tog nyss en promenad på i14 fö...

img_1285 (MMS)

Mobilblogg- tog nyss en promenad på i14 för att kika på den nya vägen som kommer att gå där..och  Svea badade för fulla muggar i ån:) Nu blir det lite balkonghäng, jag älskar mitt jobb, trivs som bara den!:)


Mobilblogg- Lovis är redo för kräftskiva! :)

img_0728 (MMS)

Mobilblogg- Lovis är redo för kräftskiva! :)


Mobilblogg- godmorgon! Idag är det jobb fö...

img_3615 (MMS)

Mobilblogg- godmorgon! Idag är det jobb för fulla muggar igen. Ligger och chillar med mallan och katten just nu, fast mallan somnade på två röda hon! Ikväll ska vi äta kräftor och så, riktigt mysigt. Hoppas bara att vädret blir bättre så man kan sitta ute:)


Mobilblogg- ligger på stranden med världen...

img_1730 (MMS)

Mobilblogg- ligger på stranden med världens bästa tjej :) lite senare ska vi åka och handla mat till kräftskivan imorgon..


Mobilblogg- återigen ligger man i sängen o...

Mobilblogg- återigen ligger man i sängen och tänker, tänker på allt och ingenting - samtidigt som man lyssnar på Lovis och thias varvande andetag.. Båda sover och jag ligger klarvaken, som vanligt. Avskyr att ha så svårt att somna, avskyr att vara en tänkare! Har iallafall köpt nya saker till hemmet idag, blev blandannat ett vardagsrumsbord, lite lampor,ljus och en klocka. Så nu börjar det faktiskt ta sig här hemma, efter att ha bott här i över ett år. Men vi hann ju inte med nånting i början, för dagen innan vi skulle flytta så hamna jag på akuten och blev kvar på sjukhuset. Sedan rustade dom ju hela lägenheten och sedan kom Lovis och man fick annat att tänka på. Det är först nu man börjat se och faktiskt ta tag i saker som verkligen behövs här hemma.. Nåväl, antar att detta var ett rätt meningslöst inlägg, men är man en tänkare så är man, godnatt


Mobilblogg- eftersom våran tjej älskar "hä...

img_9962 (MMS)

Mobilblogg- eftersom våran tjej älskar "händige manny" så fick hon ett eget skickarbälte idag, snacka om nöjd:)


Mobilblogg- leker i boulongern med lukke o...

img_2361 (MMS)

Mobilblogg- leker i boulongern med lukke o natta:) har myst och lekt hela dagen och innan vi gick hit så köpte vi med oss en varsin sallad som vi mumsade på i gräset:)  sommaren är oslagbar!


besökt en nykläckting.

Idag på förmiddagen tog jag och Lovis en sväng förbi världsfina sandra och hennes ännu världsfinare dotter på under(!) 3 kilo , om jag inte minns helt fel..
- Snacka om liten!
Vi fikade och mös medans Lovis levde rövare nere på golvet. Hon stökade ner som bara den med hjälv av en massa skivor och kataloger..

Bebis Tuvisen var så himlans söt , blev helt käär ! Längtar tills jag blir gravid igen !

Mobilblogg- nån mer än jag som har svårt a...

Mobilblogg- nån mer än jag som har svårt att somna? Hatar att vara en tänkare..


Mobilblogg- efter lite grillning hos värld...

Mobilblogg- efter lite grillning hos världens bästa moster Malin är vi nu hemma på soffan. Lovis sover och vi kikar på resor, har hittat en som det troligtvis blir:) ska bli så skönt att komma bort en sväng:)


Mobilblogg- idag på eftermiddagen Blev jag...

img_7247 (MMS)

Mobilblogg- idag på eftermiddagen Blev jag och Lovis upphämtade för en tur till stranden:) Lovis badade för fulla muggar:) köttet ligger på grillen så snart är det dax att käka lite..


proppis!

idag på förmiddagen kom min finaste vän Malin hit , vi tog en prommis till affären och handlade lite småsaker. Sen på hemvägen köpte vi med oss en varsin kebab som vi åt för en stund sedan , snacka om proppis!

om sisådär en timme kommer världens bästa Thias hem, då blir det nog till att dra och bada om det fortfarande är lika fint väder. Annars en solning kanske?

Mobilblogg- min stora lilla Kotteliten stä...

img_9036 (MMS)

Mobilblogg- min stora lilla Kotteliten ställer sig numera upp överallt:)


RSS 2.0