Mobilblogg- jag och lovis har gjort min mo...

img_1486 (MMS)

Mobilblogg- jag och lovis har gjort min moster sällskap till borlänge o tillbaka (hon är chaffis).. Har vell lite mer än 1 Tim kvar hem..


ovaggat.

Såfort jag torkat mun på Lovis och tatt av henne haklappen för att sedan byta en bajsblöja , så somnade hon o-vaggat på sängen. Hon blir helt slut efter att ha ätit gröt .. Men det kan man ju förstå, det måste vara jättejobbigt och äta gröt i jämförelse med bröstmjölken.
Men nu är hon van vid att få gröt på förmiddagarna så det är bara att fortsätta för att sedan förhoppningsvis få in lite bättre rutiner.

Tanken är att vi ska börja gå upp lite tidigare , just nu måste jag väcka henne dom flesta mornar.


Gröt på förmiddagarna (och ev. även som kvällsmål) och burkmat på eftermiddagarna har vi kört på dom senaste dagarna och det fungerar hur bra som helst .
- och nej , jag varken har eller ska sluta amma ! :)



Nu måste ja ta fram nå fina kläder till Lovis i högen med nytvättat! Sedan ska vi ut och åka dingding (tåg).

lite lunch.

Goddagens!
Nu har Lovis fått ett lunch bestående utav banangröt och jag har tagit lite cola, är inte alls sugen på nånting.




Igår förresten så kom thias hem med blommor till mig , värsta romantikern. Första gången på snart 3 år.
Jag älskar dig Thias.


Badkläder.

Nu har jag äntligen klickat hem nya badkläder till resan vi ska åka på i mars.
Har flera badkläder redan , men ingen passar efter graviditeten . Alla underdelar är för stora och alla överdelar för små. Men nu ska dom nya förhoppningsvis passa..

det blev ett par svarta , tänkte visa bild när jag har hämtat ut dom. Dom skulle komma i veckan nångång!

Gröt - första gången.

Igår åt Lovis gröt för första gången och som jag skrev tidigare så älskade hon det . Även idag åt hon gröt och somnade direkt efteråt och sov middag i 2-3 timmar, jätteskönt. Så nu är hon jättepigg..

men här kommer iallafall lite bilder från igår då hon åt gröt för första gången.









Hjärtat mitt ♥

bakresultat.

Nu har vi provat bakmaskinen och jäääääääääävlar va gott det blev.
Vi gjorde "normalprogrammet" vilket innebar vitt vanligt bröd på 1 kg, helt sjukt mätt blev man på bara 1 enda brödbit.









och jag kan bara säga som Thias ;
- " vi kommer aldrig mer köpa bröd! "

Rekomenderas varmt till alla er där ute , speciellt ni med barn ..
Man kan göra nästan allt i maskinen . Olika bröd,pastadeg,pizzadeg,fikabröd,marmelad osv.

Finns på Rusta för 599:-

Godmorgon!

Godmorgon!
Nu är vi vakna hela familjen och T stack precis till affärn för att handla ingredienser till brödet vi ska baka .. Eller rättare sagt ; som maskinen ska baka åt oss !


Klockan 11 har vi tvättstuga till klockan 15 , så medans tvätten ligger i maskinerna så får bakmaskinen slita hårt så vi kan äta nybakat bröd till frukost.
Till handbollen som blir idag så tänkte vi äta lite friterat. Måste ju prova nya fritösen !





Nu måste jag busa lite med Lovis innan vi kliver upp och klär på oss.





Mobilblogg- ännu en dag med dålig uppdater...

Mobilblogg- ännu en dag med dålig uppdatering.. Har vart i Valbo hela dagen och firat lovis farfar på hans 40årsdag. Han fick en bakmaskin av oss i present som han blev jätte nöjd över, så imorgon ska både dom och vi prova våra maskiner.. Men nu ska vi sova. Puss och godnatt


Mobilblogg- lovis åt gröt i morse för förs...

img_1479 (MMS)

Mobilblogg- lovis åt gröt i morse för första gången .. Och tro mig, det äter hon inte för sista gången. Hon ÄLSKADE det! Hon verkligen slängde sig fram efter skeden. Min älskade dotter!


Godmorgon!

Godmorgon!
Nu har vi vaknat och ligger i sängen och myser tillsammans allihopa , men snart är det dax att kliva upp för att åka ut till Valbo och fira T´s pappa.

Antar att vi blir där hela kvällern så idag blir det sånnadär tråkiga mobilinlägg , om det ens blir några inlägg alls.

Godmorgon!

Godmorgon!
Nu har vi vaknat och ligger i sängen och myser tillsammans allihopa , men snart är det dax att kliva upp för att åka ut till Valbo och fira T´s pappa.

Antar att vi blir där hela kvällern så idag blir det sånnadär tråkiga mobilinlägg , om det ens blir några inlägg alls.

fujidirekt.se

Den 26 januari beställde jag lite förstoringar av ett foto på Lovis på fujidirekt.se. Skitbilligt och leveranstiden är jättesnabb.. Hoppas på att jag får korten på måndag så man kan ge dom till familj/släkt/vänner. Ingen har ju något kort på henne än, mer än på mobilen.

Jag beställde 20 st kort i strl 20x30 och för allla dom blev det bara 209:-
Det går även att få bilderna tryckt på T-shirtar,muggar,förkläden,haklappar och en massa annat. Ett bra tips till er som vill ge någonting personligt till någon.
Funderar själv på att beställa haklappar med någon gullig bild på ..



Denhär bilden blev det..

världssöta småkottar.



Kolla in vad söta Lovis och Lukas var på lovis dop i Lördags.

Älskade småkottar, är så glad att ni finns !

Är så tacksam över att vi har träffat Nathalie och Lukas(♥), dom är så underbara och det är så himla kul att Lovis och Lukas nästan är precis lika gamla (skiljer exakt en vecka!).
Vänner som er borde alla ha..






Hushållsmaskiner.

Idag när jag och T var ute på äventyr så passade vi på att köpa våra efterlängtade hushållsmaskiner som vi hittade till väldigt braiga priser.
Det blev en bakmaskin som bakar brödet åt en helt utan en enda ansträngning, förrutom att lägga i ingredienserna förstås. Sedan blev det även en fritös som vi så länge velat ha.



Bakmaskin



Fritös



Vi ska prova båda maskinerna imorgon och se hur dom funkar .. Men jag antar att bakmaskinen iallafall är en höjdare, har bara hört bra saker om den. Lätt värt att prova !

Uppdaterar självklart imorgon med resultat , men först ska vi på 40årspartaj hos Lovis FARFAR. Ja, Lovis farfar är faktiskt bara 40 år. Lovis farmor med för den delen..
Gölligt , hoppas jag och thias också är unga när vi får barnbarn.

Busfrö!



Lovis tidigare idag när hon väntade på att få hoppa i badet med pappsen.
Mamma och pappas hjälte!

Mys hos moster Anna.

Idag har jag inte haft någon motivation till att skriva .. Vi fick inte en sån bra start på dagen om man säger så! Mer än så orkar jag inte berätta just nu ..

Iallafall så tog jag en dusch runt två och medans så satt Lovis med inne i badrummet i sin babysitter och lekte med spökerna som hänger på bygeln. Efter en stund somnade hon och sov ett bra tag efter att jag hade duschat klart.

När T kom hem ifrån jobbet runt fyra
så tog även han en dusch och Lovis badade sedan med honom en stund. När dom hade badat klart så klädde vi på oss och gjorde oss klara för att åka iväg till diverse affärer för att införskaffa lite nödvändigheter. Blandannat så åkte vi till Dollarstore för att köpa våtservetter, även 10 paket denna gång. Vi kör sånt där storköp varje gång vi är där så man slipper flänga fram och tillbaka så fort dom tar slut. 10 paket räcker i evigheter och iochmed att dom bara kostar 10:-/st så är det rätt ekonomiskt.



Lovis myser med pappa när han kommit hem från jobbet
Vi var även till rusta och så innan vi slutligen åkte hem till min moster där vi kikade på handboll, semifinalen. Men som ni säkert redan vet så förlorade sverige mot frankrike , vilket inte var helt oväntat..
I pause så beställde vi mat i från en pizzeria i hille som min moster och T sedan åkte och hämtade lagomt till andra halvlek.. Jag tog en kebabtallrik men åt ett par tuggor innan jag sedan insåg att den var riktigt äcklig! Uch!

Vi stannade kvar där ett bra tag in på kvällern innan vi åkte hemåt igen och nu är vi hemma och ligger i sängen tillsammans hela familjen . Vilken bra avslutning dagen fick endå om man jämför hur den började.
Puss på livet..

Mobilblogg- måste bara säga att jag älskar...

Mobilblogg- måste bara säga att jag älskar mitt liv, verkligen! Jag är ung och har allt jag någonsin önskat mig.. Lägenhet, bil,hund,barn,pojkvän,förlovad.. Ja, allt! Jag är så himla lycklig för att just jag har er min fina familj. Tillsammans för all framtid!<3


svar till "M".

M om Mobilblogg- pjuh.. Efter en heldag på lage...:
Finns det mycket barnkläder där? Skulle behöva 86 i så fall.
Skulle va kul att se det du köpt =)

svar; Ja, det finns jättemycket.. Finns alla möjliga strl.
Köper nästan alla Lovis barnkläder där , ekologiska och ser sprittnya ut även efter massa tvättningar.
-Precis som det ska vara!

Mobilblogg- lite prislappar va? Dagens ink...

img_1468 (MMS)

Mobilblogg- lite prislappar va? Dagens inköp..


Mobilblogg- pjuh.. Efter en heldag på lage...

Mobilblogg- pjuh.. Efter en heldag på lager 157 och två isättningar av löshår så är jag nu rätt så slut., är påväg hem nu från moster min. Ska bli skönt att lägga sig i sängen o sova. Men först ska jag vika in alla nya fina kläder ja köpte idag åt thias o lovis. Köpte ingenting till Mig själv idag förrutom Ett par sandaler till utlandsresan på rean.. Kände inte att ja behövde nåt.. Tog först lite linnen o så men ja lämnade tillbaka dom innan kassan. Nåväl, kanske lägger upp en bild på allt imorgon om jag har tråkigt! Lovis fick så himla mycket fint, älskar att handla kläder till henne . Hon har kläder fram till 1års ålder redan. Så himla skönt att ha allt hemma..


Lager157.

Jag har som ni kanske märkt ingen som helst motivation eller ork till att skriva , så då blir det lite dött här.

Men jag tänkte skriva ett snabbt inlägg nu iallafall..
Just nu sitter jag och väntar på min moster som ska komma hit och hämta oss , vi ska ta en sväng till Lager157 och kika lite. Hon behövde ett par jeans och jag ska kolla på sommarkläder(!) till Lovis. Ja, ni hörde rätt, sommarkläder!!
Tänkte försöka hitta nå bra som hon kan ha när vi åker utomlands. Såg jöttemycket fina shorts sist vi var där , villervalla såklart , men dom var på REA så jag tänkte kanske passa på att köpa ett par stycken sånna. Det är ju perfekt till sommaren också ..

Lovis ligger i sin säng och skriker av skratt åt sin LABAN mobil , hon tycker den är så himla kul fastän den inte ens är på! Dock är det skönt när den inte är på ,för den låter illa. Det är verkligen ingen "sova-melodi", man blir snarare piggare än vad man var innan man satte på den. Inte bra !
Så den får hon inte lyssna på när hon ska sova ...

jaja , jag skriver vell mer i bilen kanske , eller i värsta fall när jag kommer hem.
-Håll tummarna för att jag htitar någonting!
Fast jag kaaanske kaaanske ska slå till på ett par nya converse i skinn , dom är mycket billigare där än hemma . 600:- . Jag kollar på dom varje gång när jag  är där men köper dom aldrig.. Antar att det blir samma visa igen.


Mobilblogg- nu ligger min älskade Lovis oc...

img_1463 (MMS)

Mobilblogg- nu ligger min älskade Lovis och sover i min famn.. Kärleken jag känner är så obeskrivlig! Mitt barn,mitt allt.<3


fullt upp igår.

Igår hade jag och Lovan som sagt fullt upp hela dagen..
Till en början så skulle vi bara följa med pappa T till läkerol och äta lunch med honom runt elva. Så direkt när vi hade vaknat så gjorde vi oss klara och packade ihop skötväskan o vagnen och så innan T kom och hämtade oss.
Vi åkte tillsammans till Läkerol och käkade lunch , som inte alls föll mig i smaken. Men jag åt salladsbuffén och den var ju god..

När vi hade ätit klart så skjutsade T hem oss till min mamma där vi umgicks tills T hade slutat jobbet , för då kom han och hämtade oss o så åkte vi till Stigslund där vi skulle kolla på handboll med min moster och även min syster+tjej. Så vi kikade på handboll och åt en massa godis innan vi slutligen åkte hem igen.
Och väl hemma behövde vi betala slutsumman på resan och även alla räkningar, så fullt upp kan man ju säga att vi hade det igår.

Förövrigt så är det bara 55 dagar kvar tills vi åker nu.


Mobilblogg- idag har vi inte vart hemma My...

Mobilblogg- idag har vi inte vart hemma Mycket jag och lovis.. Åkte hemmifrån elva och är fortfarande inte hemma. Skriver mer när vi kommer hem, är så tråkigt att skriva från mobilen..


skönt att komma hem.

Guud vad skönt det var att komma hem idag efter en heldag på köpis alltså! Var så himla slut och hade skitont i fötterna efter skorna. Satte på mig foppatofflor direkt när vi kom innanför dörren.
Ja, vi köpte ett par varsinna sånna där Thias kom och hämtade oss på köpis. Det blev ett par blåa för min del och ett par svarta till T. Dom är hur sköna som helst !
Tanken är att vi ska ha dom när vi åker utomlands så vi slipper ta med oss massa olika skor..

Nu sitter vi och kollar på familjen annolunda , sen ska vi kolla på spårlöst. Älskar dom programmen!
Nu börjar det igen, skriver mera sen..

Mobilblogg- nu har jag och lovan vart på k...

Mobilblogg- nu har jag och lovan vart på köpis sen klockan elva , riktigt ont i fötterna kan jag lova.. Dum som jag var så tog jag mina oanvända easy tone skor! Är här med Nathalie o två andra mammor:) riktig snälla människor! Thias kommer vell och hämtar oss efter jobbet:)


svar till "Anonym".

Anonym om Pappa bygger.:
vart köpte ni stolen och vad kostade den?
skit snygg!

Svar; Vi köpte stolen på Barnens Hus här i Gävle och den kostar 1799:- utan bygel och "madrass". Sammanlagt blev det ca 2600:-
Och jag håller med dig , den är galet snygg!

Mobilblogg- såhär snygg blev stolen vi köp...

img_1448 (MMS)

Mobilblogg- såhär snygg blev stolen vi köpte idag, så himla perfekt! Lovis satt som en kung i den.  Den må va dyr, men som T sa: den är lätt värd varenda krona, om inte det dubbla!  Nu ska vi snart kolla på handboll här ute i Valbo, sen ska vi åka och lämna svärföräldrarnas bil på lagning i mårtsbo innan vi slutligen åker hem och sover.


Hjälte.



Du är mamma och pappas hjälte , vi älskar dig så otroligt mycket

Lovis Dop 22 Januari.























Dopet gick hur bra som helst ,dock grät hon lite då och då , men inte alls så mycket som jag trodde att hon skulle. När prästen tog henne så blev hon helt lugn och började istället kolla på honom och leka med nappen medans han hällda vatten på hennes huvud, så gulligt..

Vi var jätte nervösa , men som tur var så varade själva dopet inte längre än 20 minuter. Efteråt så åkte vi till församlingshemmet och fikade med hela släkten+vännerna. Lovis fick hur mycket fina presenter som helst och alla ville bära och busa med henne.

Tusen tack till alla er som var med och uppvaktade våran lilla skatt på hennes dopdag !

Pappa bygger.

Vi köpte som sagt en tripptrappstol idag åt Lovis för presentkorten hon fick igår och nu håller Pappa T på att bygga ihop den.. Den blir så fin !




äntligen!

Äntligen fungerar blogg.se...Hade ju problem hela kvällern igår, men nu funkar det som tur är.

Vi har precis vart och köpt en ny tripptrappstol till Lovis och även en ny overall. Allt för presentkorten hon fick igår på dopet. Tänkte visa om en stund , jag måste äta nu ..

Mobilblogg- nu är vi påväg till barnens hu...

Mobilblogg- nu är vi påväg till barnens hus för att köpa en matstol till lovis. Hon fick ju presentkort där igår på en himla massa, så det räcker gott o väl till en sån:) synd bara att den är så dyr, men fördelen är ju att man kan använda den hur länge som helst. Slänger upp en bild senare


Mobilblogg- såg att mobilinlägget Kom upp ...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- såg att mobilinlägget Kom upp på bloggen, så jag passar på att visa en bild på mina älsklingar som jag tog med mobilen precis innan kyrkklockorna hade slutat slå.. Fina va?


Mobilblogg- försökte komma in på bloggen v...

Mobilblogg- försökte komma in på bloggen via datorn för att kunna lägga upp dop bilderna , men tyvärr har dom Nå tekniskt fel så jag får göra det imorgon istället.. Sov så gott på er (om ens detta inlägg syns).. Annars är de skrivet kl 23:40 :)


Mobilblogg- nu är vi i Valbo o har gjort o...

img_1441 (MMS)

Mobilblogg- nu är vi i Valbo o har gjort oss klara. Hår och smink sitter på plats och nu väntar vi bars på att åka till kyrkan. Ska vara där om Mindre än 1 timme.. Så nervös!! Lovis sover för fullt hon. Laddar vell inför att vara vaken hela dopet! Puss


trött och nervös.

Fy vad trött och nervös jag är ! Vi har nyss kollat på en krigarfilm och nu ska vi snart sova så att vi orkar med morgondagen. Det är mycket som ska hinnas med . Bland annat så ska Lovis bada ,sen ska det fixas med hår och smink osv. Tror vi kanske åker till valbo på förmiddagen så T´s lillasyster får göra nån fin uppsättning på mig, jag är så less på hästsvans nu känner ja ..

Dopklänningen ligger strykt och klar ute i bilen och allt är dukat och klart , så nu behöver man egentligen inte vara nervös, men jag är det endå. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller nånting.

Nej uch , nu måste jag sova !

Mobilblogg- lovis har slocknat på köksbänk...

img_1435 (MMS)

Mobilblogg- lovis har slocknat på köksbänken inne på församlingslokalen, hon ledsnade på att duka. Men nu ska vi åka hem! Dukat och klart inför imorgon:) längtar tills dopet är över, är så nervös


nyfärgat hår.

I samma veva som jag köpte ögon roll-on'en så köpte jag även en hårfärg som jag senare på kvällern slängde i , närmare bestämt runt 23:30 igår. Så jag stod i duschen mitt i natten jag. Men vad gör vell det ? ingen kan ju klaga eftersom att alla gör samma sak i våran uppgång.



Bilden är från camen på datorn , kääääs kvalité.
- men fint blev det !
Nu fattas bara nånting att ha på sig imorn ..måste nog åka o köpa någonting nytt. Kanske ett par tighta jeans för omväxlingens skull?!

Ögon roll-on.

Glömde berätta att jag köpte en ögon roll-on igår, jag köpte den där gröna , "Garnier".
har dock bara användt den två gånger så jag har inte märkt någon större skillnad mer än att den kyler lite där man tar på det..
Men vem vet , man kanske måste använda det ett tag innan man märker resultat?!

Tänkte inte alls köpa den först , var mer ute efter Niveas, men jag tänkte prova bådatvå när den endå inte var särskilt dyr + att så många pratar så positivt om den.


BVC - 4 månader.

Nu är vi hemma från BVC igen och allting gick jättebra (som vanligt).
Lovis vägde 5980g och var 63,5cm sist vi var där men idag vägde hon 6410g och var 66cm lång. Inte dåligt att växa 2,5 cm på en månad.

Just nu ligger hon och sover i vagnen ute på balkongen. Klart att hon var trött när jag väckte henne klockan 08:30. Hon brukar ju sova till 10-11 tiden ..

BVC.

Godmorgon!
Nu ska jag klä på mig morgontrötta tjej och sedan traska till bvc. Har tid klockan 9 så det är vell dags att väcka henne nu..

Lovis blev förresten 4 hela månader igår, helt galet! jag kan knappt tro det själv.
Det ska bli riktigt spännande att se vad hon väger och mäter.

fullt upp!

- ursäkta den dåliga uppdateringen!
Men jag har verkligen inte tid och har inte haft det på ett tag. Det är så mycket som ska fixas inför dopet, som idag tex, då hämtade vi ut nyckeln på förmiddagen och blev visade runt där, sen har jag flängt fram o tillbaka till sandviken ett par gånger , så jag har inte vart hemma nånting idag faktiskt.

men men , nu ska jag kolla på handbollen på teven , sen ska jag färga mitt hår och även ställa fram allt som ska med till lokalen imorgonkväll då vi ska duka och göra fint där.
Förhoppningsvis har jag kanske mer tid att skriva imorgon förmiddag...Fast justja ,jag ska till BVC också.

Mobilblogg- tog en lunch tillsammans med t...

img_1428 (MMS)

Mobilblogg- tog en lunch tillsammans med thias efter att vi hade hämtat ut nyckeln till församlingslokalen.. Nu är vi dock påväg ut till Sandviken eftersom att thias måste tillbaka till jobbet igen. Jag därimot ska åka hem igen och sedan åka o hämta thias på jobbet o sen ska ja även köpa löshår till t's syster.. Ett jäkla flängande idag med andra ord!


Mobilblogg- nu har jag lagt Lovis för en t...

Mobilblogg- nu har jag lagt Lovis för en tupplur, tänkte låta henne sova en stund innan vi ska bada och sedan sova för natten:) Imorgon ska vi till kyrkan och hämta ut nyckeln till församlingslokalen så vi kan duka o göra fint på fredagkväll. Ska sätta dit lite ljus o lämna alla Bullar o sånt. Ska även vika servetter..


Inför dopet.

Nu har vi inhandlat det sista inför dopet som var fikat .
Sidenband och så handlade jag på stan igår när jag var där med Anna. Tänkte inte lägga ut nå bilder eller så på varken klänning eller nånting , tänkte att ni får se det efter dopet har vart på Lördag.

Det jag kan säga är att klänningen är OLD, riktigt OLD. Min morbror hade den när han döptes och han är vell nästan 50 år , så det säger ju sig självt, men den är rätt söt.
Bandet kommer självklart inte att vara rosa, utan en annan färg.

Nu ser jag verkligen fram imot dopet , först strulade allt sig , men nu har vi ordnat allting och det känns bra trots omständigheterna och allt som strulat.

Lovis är det viktigaste för oss , ingenting annat.

Burkmatsdiet?

Då var det ett tag sedan igen då..
Har inte suttit vid datorn så mycket idag eftersom att jag och Lovan var ute på en liten promenix , sen sov hon på balkongen så då passade jag på att slänga i mig lite mat bestående utav en burkmat. Funderar på att köra bara burkmat nu ett par veckor , dom innehåller ju knappt nå kalorier alls.
Nackdelen är ju att det blir rätt så dyrt.. men vi får se !

Nu ska jag mata Lovis och kika på teve.

Mobilblogg- jahapp, då var man påväg hem f...

Mobilblogg- jahapp, då var man påväg hem från järbo då. Har vart där och hälsat på morbror min o hennes tjej. Vi har kollat på handboll o så, men Sverige förlorade idag sorgligt nog. Men men.. Thias passade på att åka lite skoter när han va där, kul för han;) Vi är bara i Sandviken än så det är en stund kvar, sen ska vi ju lämna mamma min innan vi åker hem också.


Tjenamorsen.

Tjenamorsen!
Som vanligt låg jag och Lovan och mös länge lääänge i sängen innan vi klev upp. Nu sitter jag dock och äter frukost och hon ligger och pratar i babysittern..

Vi kanske ska åka ner på stan med grannen min och göra henne sällskap på lite ärenden. Sen när T slutar så ska vi åka iväg och handla till dopet. En massa kaffe,saft och servetter..
Sen, sen hörrni, då är det handboll på teve igen , som jag älskar´t ! Saknar verkligen handbollstiderna då jag spelade. Funderar nästan på att börja igen!

Mobilblogg- känner inte alls för att sitta...

Mobilblogg- känner inte alls för att sitta vid datorn idag, men nu är vi iallafall hemma. Lovis sover så vi ska vell krypa ner o sova vi med! Sov gott på er. Imorgon vankas det handbollsmatch igen, heja Sverige!


Mobilblogg- nu är vi hemma hos syster o he...

img_1426 (MMS)

Mobilblogg- nu är vi hemma hos syster o hennes tjej o ska snart kolls på handbollsmatchen.. Till det så har vi grönsaker med dip, hur gott som helst


Mobilblogg- godmorgon på er! Vad konstigt ...

Mobilblogg- godmorgon på er! Vad konstigt de känns att vara ensam med lovis igen efter över en veckas tid tillsammans med thias. Idag ska vi som sagt promenera till högskolan, så det kanske är lika bra att kliva upp nu. Lovis somnade precis om efter att ha käkat lite, så jag får nog låta henne sova en stund till


Mobilblogg- idag har vi vart på äventyr he...

Mobilblogg- idag har vi vart på äventyr hela dagen, först va vi till moster min o kollade på dopklänningen o fika umgicks med alla som va där, Dvs en annan moste o även min mormor. Sen äkte vi iväg till moster mins kompis o lagade mat och lekte Med deras lilla son som är hur söt som helst. Efter vi hade ätit så begav vi oss ut till Bilen där vi sitter nu, är påväg Hemåt. När vi kommer hem ska vi nog kolla på en film o sen sova så thias orkar upp imorgon till jobbet. Jag och lovis därimot ska ta en promenad till högskolan o åka därifrån till min syster:) ska bli kul att äntlgen träffa henne, det var verkligen inte igår..


inga "måsten".

Idag vaknade vi runt tiotiden , låg sedan kvar i sängen och mös tillsammans hela familjen. Ja, det här är ju thias sista dag på sin semestervecka, sorgligt men sant. Gud vad tomt det kommer bli här hemma imorgon!
Nästa lediga vecka tillsammans blir först när vi åker utomlands tillsammans, som jag längtar..

Idag har vi inga "måsten", men nånting kommer vi nog att hitta på. Skulle behöva handla lite till Lovis dop och även hämta dopklänningen. Men det är ju inte så mycket man behöver köpa , våra familjer skulle baka bullar,marängtårtor,kakor och sånt, så det enda vi måste köpa är ju egentligen kaffe och läsk. Men vi tänkte köpa lite småkakor med , sånna som dom flesta gillar.

Annars har vi som sagt ingenting planerat..


Mobillogg- vi fick upp hoppgungan idag för...

img_1424 (MMS)

Mobillogg- vi fick upp hoppgungan idag förresten!:)


sovdax.



Med denna busiga bild säger vi godnatt för idag ..

ingen middag.

Nu är vi hemma från valbo igen , skönt att sverige vann!

Lovis har förresten inte sovit en minut middag idag , så hon har vart trött som få nu ikväll men har endå vägrat att sova. Hon ville hellre vara vaken och varva busning med gråt och skrik.
Men nu verkar hon vara pigg igen, nu när man väl lagt henne här hemma i sängen. Men vad gör vell det? Hon är ju inte direkt jobbig när hon är vaken.. Ligger mest och skrattar och "pratar". Sen sover hon ju till 11 varje förmiddag så jag har ingenting att klaga på.




Mobilblogg- nu har Prästen vart här o efte...

Mobilblogg- nu har Prästen vart här o efter det slängde vi bara i oss mat för att hinna se handbollen. Just nu sitter vi i bilen påväg ut till Valbo där vi ska kolla på handbollen. Efter de blir de vell fångarna på fortet sen hemfärd för våran del..Uch ja är så himla nervös inför dopet, vet inte varför?! Sen är ja skitspänd och förväntansfull inför resan vi har bokat med. Vi har så mycket att se fram emot nu känns de som! Jag fyller ju 20 år när vi är utomlands med, känns så himla skönt att få fylla år i värmen ytterligare en gång.. Min 18års dag var ju i Thailand.


Provsmakar - första gången.











bilderna är alltså från igår ..

Tänker dock amma så länge som det går och så länge som hon vill.

Min älskade Lovis

allt för prästen.

Nu har vi städat hela lägenheten.
Skurat och damsugit golv,dammat,diskat,torkat,plockat och satt i ljus i alla ljusstakar - allt för den där prästen som ska komma hit och prata och planera dopet som sker nästa helg.

Lovis provade förresten burkmat för första gången igår. Dock bara pyttelite på en tsk..
Hon tyckte det var jättegott när hon väl hade svalt. Så himla rolig såg hon ut.. T försökte få en bild på det men den blev lite knasig då min hand kom i fokus istället för henne. Men ni kan få se endå. Ska bara lägga in bilderna på datorn från kameran.

Mobilblogg- våran brunch idag blev varma m...

img_1422 (MMS)

Mobilblogg- våran brunch idag blev varma mackor med stuvning o massa gott!


Mobilblogg- nu ska vi snart krypa ner o so...

Mobilblogg- nu ska vi snart krypa ner o sova, ska bara vänta på resultatet i lets dance.. Imorgon kommer prästen hit och ska prata om dopet, så innan dess måste vi göra fint här hemma..


mårtsbo.

Nu ska vi åka ut till mårtsbo en sväng , mitt ute i skogen med andra ord.
Sen ska vi ut till valbo en vända.

Har lite brådis så jag hinner faktiskt inte skriva mera just nu .. kanske kommer nåt mobilinlägg under kvällern beroende på om vi stannar i valbo eller inte .

Puss på er

<3


all you need is love.



mina älskade två , ni gör mig levande ..

handlat.

När jag hade skjutsat grannen min till teamsportia så passade jag på att handla lite när vi endå var nära en affär, så jag handlade lite ost o småsaker.

När jag kom hem igen så gjorde jag och T varma mackor med stuvning o massa gott på , sen kollade vi även på fuskbyggarna. Kollade förresten på SOLSIDAN igår på datorn och jäklar va bra den nya säsongen är ! såg bara första avsnittet dock , men det räckte .. Skrattade så ja höll på o dö!

Nu ska jag dricka lite juice sen ska vi gå ut och gå i dethär skitvädret, så fruktansvärt kallt och jag är så himla frussen av mig , tråkigt nog.

Mobilblogg- Godmorgon på er. Nu ska ja sna...

Mobilblogg- Godmorgon på er. Nu ska ja snart skjutsa grannen min till Teamsportia och helsike. Va trött jag är.. Vill bara sova!!!!


Mobilblogg- idag har jag o min älskade thi...

Mobilblogg- idag har jag o min älskade thias vart förlovade i 1 år och 10 månader, snart två år alltså. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket thias! Föralltid vi två<3


Mobilblogg- thias provar min dress o ja dö...

img_1420 (MMS)

Mobilblogg- thias provar min dress o ja dör av skratt!:'D


Mobilblogg- va lite jeans vi har va?!

img_1419 (MMS)

Mobilblogg- va lite jeans vi har va?!


HandbollsVM.

Nu börjar handbollsVm på fyran för er som är intresserade .
Själv kom jag precis ur duschen och sitter bänkad i soffan framför teven med dricka i handen. Lovis sover här brevid och thias sitter och kollar han med , så hela familjen är samlad - så mysigt!

Sverige - Chile

Heja sverige!

svar till "Amanda :D".

Amanda :D om Utlandsresa Bokad!:
var är de för någon stans? (:
och vad har du för någon sort kamera? :)

Svar;
Det är på grancanaria,mas palomas..
Och jag har en systemkamera, en Canon Eos 1000D. =)

Utlandsresa Bokad!

Ja, nu är utlandsresan bokad och klar!
Det var nästan lite utav en slump att vi bokade , för mammas karl ringde och sa att det fanns jättemycket billiga resor på en sida. Så vi gick in och kolla och då hittade vi samma hotel som thias har vart på två gånger - för ett jättebra pris!

Så efter många felaktiga samtal till resebolaget så kom vi äntligen fram och kunde boka. Så nu är allt bokat och klart!

Vi åker den 21 Mars och blir borta en vecka , så himla skönt. Så nu har vi äntligen någonting att se fram imot.

Våran första resa med våran fina dotter !








Såhär kommer vi alltså att bo och ha det under den här semesterveckan på GranCanaria.

Mobilblogg- sitter i bilen utanför ÖB meda...

Mobilblogg- sitter i bilen utanför ÖB medans thias köper borr o lite sånt.. Sen ska vi hem o sätta upp hoppgungan åt lovis och äta lite god mat. Ska även kolla på lite resor så vi vet vilket hotell vi ska ta. Fanns skitbra o billiga hotel för 3000:- Per person i sluter på mars,så de är ju inte alls farligt. Kanske slår till redan ikväll;) nu har vi ju pass o allt.. Jag som fyller år då o allt, vore ju inte helt fel att ligga o sola på sin 20årsdag. Var ju i Thailand på min 18åradag och det va den bästa födelsedagen någonsin, lätt!


Mobilblogg- lovis provar nya hoppgungan ho...

img_1418 (MMS)

Mobilblogg- lovis provar nya hoppgungan hos farmor o farfar! Så söööt


Mobilblogg- nu har jag vart o hämtat ut mi...

img_1417 (MMS)

Mobilblogg- nu har jag vart o hämtat ut mitt o lovans pass, så nu kan vi börja kolla på sidyaminuten också! Härligt värre..


Godmorgon!

Godmorgon på er !
Idag var T så duktig att han gick upp klockan 07 och tog tvättstugan medans jag låg kvar i sängen med Lovis. Så nu kommer han snart upp med sista vikta tvätten , så himla duktig.
Är så glad att jag har en kille som han och att Lovis har en pappa som honom..

Lovis är förövrigt finklädd idag med nya byxor o allt !



Snart ska vi åka ut till valbo o hämta nån krok o så , så att vi kan få upp Lovis hoppgunga. Men innan dess måste vi till polisen och hämta ut våra pass..

Hoppgunga.

Glömde berätta att vi köpte en hoppgunga idag utav Venna. Den är knappt använd så jag blev riktigt glad när hon sa att hon hade den kvar. Den kommer nog Lovis älska. Hon som blir överlycklig när hon får hoppa o studsa i knäet på oss..

Har tyvärr ingen bild på den ännu eftersom att vi inte har satt upp den. Det fanns visst ingenstans att sätta den här i våran lägenhet. Vi har bara plastlister som man kan dra bort hur lätt som helst , så där vill vi inte riskera att sätta upp nån hoppgunga. Så imorgon ska vi leka byggare bob här hemma och borra i väggen och sätta upp en krok i betongväggen där gungan kan hänga utan att vi ska behöva vara rädda för att den ska ramla.


Hoppgunga.

Glömde berätta att vi köpte en hoppgunga idag utav Venna. Den är knappt använd så jag blev riktigt glad när hon sa att hon hade den kvar. Den kommer nog Lovis älska. Hon som blir överlycklig när hon får hoppa o studsa i knäet på oss..

Har tyvärr ingen bild på den ännu eftersom att vi inte har satt upp den. Det fanns visst ingenstans att sätta den här i våran lägenhet. Vi har bara plastlister som man kan dra bort hur lätt som helst , så där vill vi inte riskera att sätta upp nån hoppgunga. Så imorgon ska vi leka byggare bob här hemma och borra i väggen och sätta upp en krok i betongväggen där gungan kan hänga utan att vi ska behöva vara rädda för att den ska ramla.


filmkväll.

Efter det att jag och Anna hade vart på maxi och handlat lite småsaker så gick hon hem och lagade mat och jag och T tog en promenad med vagnen och svea ute i det mysiga vädret .. Det blev ingen skitlång promenad, men en bit iallafall. Sen fick svea springa av sig i hundgården med Anna och Fredriks leonberger. Dom busade som aldr förr innan vi begav oss hemåt igen för att laga mat .

Vi lagade pasta med kycklinggryta som vi sedan åt innan vi gick över till grannarna och kollade på en film. Den var asbra, jag älskar fängelsefilmer. Lovis satt tyst hela filmen och sov även en stund , min duktiga tjej.

Nu har vi precis kommit hem från dom och ska strax sova , för imorgon väntar tvättstugan på oss klockan 07, jobbigt men behövligt.. väldigt behövligt. Det blir så himla mycket mer tvätt nu när man har barn.

ändrade planer!

weehuu ! Hanna som ska bli gudmor till Lovis skulle komma endå.. så himla bra!
Nu blev dopet genast mycket mer efterlängtat.

Mobilblogg- sitter utanför maxi i bilen oc...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- sitter utanför maxi i bilen och väntar på anna. Hon glömde köpa toapapper så vi fick vända..  Ska laga mat när ja kommer hem,kycklinggryta och färskpasta, så jäkla gott.


ingen gudmor.

Kul , den som var tänkt att bli Lovis gudmor ska bort vid doptillfället , så nu har vi ingen gudmor.


sjusovare.

Idag sov vi rätt länge , som vanligt .. Men det blir lätt så när man är uppe sent om kvällarna och har en sjusovare till bebis. Vi vaknade 11 allihopa.

Har precis slängt i oss frukost och nu är det dax att sätta igång att städa hela lägenheten , det måste ju vara fint ifall prästen kommer förbi nu nåndag. Han ska ju hit och prata om dopet och så..
Vi har inte alls planerat o så inför dopet och endå är det bara ca en vecka kvar. Gudföräldrar ville vi ha , men det känns endå som att om man ska ha sånna så vill man ha nån som bryr sig , speciellt om Lovis. Någon som hon känner sig trygg med och än så länge verkar det inte finnas någon sån. Alla lever sitt partyliv..
Men vad gör vell det , gudföräldrar är ju kanske någonting nån kan bli med tiden. När man tycker att den/dom personerna är värda det.

Iallafall så missade vi föräldrargruppen idag .. jag som hade sett fram imot det så himla mycket. Fasen ! Men men, får vell kanske gå nästa gång endå fastän jag missat två gånger.

Mobilblogg- sådär ja! Då har jag och lovis...

Mobilblogg- sådär ja! Då har jag och lovis badat(hon vaknade medans ja badade så då fick hon bada med). Vi har även kollat på en massa program på tvn, bland annat en dokumentär om tjejer som opererar om sina underliv så att dom blir 'flnare', sen var det även en muslim som opererade sig så att hennes blivande man inte skulle märka att hon hade legat med en annan kille innan honom.. Dom skulle gifta sig och då måste tydligen tjejen vara oskuld, så jävla sjuka människor.. Killarna får ligga med hur många dom vill, äcklig kvinnosyn säger jag bara! Iallafall, nu ligger vi i sängen och ska sova. Lovis är övertrött men har inte somnat än, men hon gör vell det snart, likaså jag. Jag är rätt trött faktiskt. Dagens promenad var nyttig för både oss och hunden känner jag. Har kommit på mig skälv att jag blitt himla dålig på att uppdatera dom senaste dagarna, speciellt med bilder på lovis. Jag minns knappt då jag la ut en bild från kameran på henne.. Antar att det beror på att thias har en semester vecka och jag då vill lägga all min tid tillsammans med honom. Bloggen hamnar då lite avsides:) men imorgon ska vi bara vara hemma och städa o så, så då kan jag passa på att 'ta igen' lite genom några bilder. Men nu är det faktiskt dax att sova, puss på er


bad.

Nu ska jag nog ta mig ett varmt och skönt bad med en massa tända ljus , känner att min kropp behöver det. Får stressutslag helatiden (vet inte varför, är inte stressad..känns det som!?).
Ska även passa på att göra en ansiktsmask och kanske en hårinpackning , om jag hittar nån i min röriga hårlåda.

om min älskade Lovis vaknar under tiden så ska hon också få bada. Älskar att bada med henne..

slalom.

Sitter och kikar på slalom på teve och har nyss käkat pizza. Vi kände oss så himla lata idag så det fick bli pizza. Det går an nu när man har en pytte bebis , men sen när hon blir större och ska äta med oss så blir det andra bullar. Aldrig att vi kommer äta pizza på vardagarna då, aldrig..

Iallafall , vi ska vell bara sitta och kika på teve idag antar jag. Vi har ju vart ute jättemycket idag..

Mobilblogg- nu ska vi snart hem igen från ...

Mobilblogg- nu ska vi snart hem igen från Valbo. Fast denna gång tar vi bilen hem.. Det blir allderles för kallt och mörkt att gå hem nu.


Mobilblogg- det blev sittvagnen endå, men ...

img_1410 (MMS)

Mobilblogg- det blev sittvagnen endå, men den såg nästan skönare ut där hon ligger.. Min älskade tjej.. Är snart på i14, så de är inte så långt kvar till Valbo


långpromenad.

Nu ska hela familjen ut på en långpromenad i skogen.. Vi har precis ätit frukos och klätt oss varma så nu är frågan bara om vi ska ta ligg eller sittvagnsdelen. Lovis vill ju så himla gärna vara med och kolla och "prata" nu för tiden så det går ju med vilken som..
Fast det blir nog liggvagnen för hon blev så himla trött nu!

Svea verkar jättenöjd över nya selet  förresten, hon drar inte alls lika mycket nu som innan. Dessutom köpte vi ju ett rätt så långtkoppen så nu behöver man inte följa med enda ut i snödrivorna där hon gärna gör sina behov.
så det är ju bra..

men nu ska vi nog gå . kommer vell lite bilder när vi väl är ute i skogen !

hos nathalie.

Äntligen är vi hos nathalie och lukas , fast vi har iförsig vart här ett bra tag..
Tog en promenad direkt när vi kom hit till affären för att handla , blev lite käk o dricka för våran del.

Klockan åtta ska vi kolla på "familjen annolunda" sen ska vi se "spårlöst" , älskar dom programmen.

Nej , åter till mina fina vänner !

Mobilblogg- sitter i bilen påväg till Nath...

img_1406 (MMS)

Mobilblogg- sitter i bilen påväg till Nathalie o lukas:) på bilden ser ni förresten hur ögonbrynen ser ut nu:) Ska boka tid för ifyllning Nångång nu i januari..


Mobilblogg- nu lunchar vi på stan:) har va...

img_1405 (MMS)

Mobilblogg- nu lunchar vi på stan:) har vart o gjort passen, kortet på mig blev skit konstigt.. Lovis blev skit söt men såg ut som en liten tjockis , min fina..


Mobilblogg- nu är vi på polisen och ska gö...

Mobilblogg- nu är vi på polisen och ska göra pass:) sen ska vi ner på stan och äta en sallad innan vi åker till Nathalie o lukas:)


Mobilblogg- mina fina busar!

img_1402 (MMS)

Mobilblogg- mina fina busar!


fel film.

Kul att vi kollade på film nyss då , ni vet den där " i rymden finns inga känslor" som jag skrev tidigare..
Så bunkrade vi upp med läsk o så i sängen , så slutar den efter 30(!) minuter. Då har vi råkat fått hem den nedklippta versionen som gick på teve förr, så drygt.

Men men ..

Ska upp tidigt imorgon och göra oss iordning för att sedan åka ner på polisstationen och göra pass till mig och Lovis, kul bara att jag ser ut som ett helsike i både hår och ansikte. Men får försöka göra det bästa imorgonbitti när ja vaknar. Ska iallafall platta håret o sminka mig lite!
Även Lovis ska få göra pass imorgon , så det ska bli spännande att se hur det går med kortknäppning o sånt.

Mobilblogg- ännu en dag då jag inte suttit...

Mobilblogg- ännu en dag då jag inte suttit bod datorn speciellt mycket.. Vi har vart ute på köpis och handlat en massa fint till Svea. Det blev ett nytt sele, koppel, nagelsax, borste, leksak.. Så nu är hon nöjd! Nästa vinter ska vi köpa en pulka som Svea kan dra lovis i, ska bli så himla Mysigt! Tänkte knäppa kort på svea med selet sen som ja tänkte lägga ut så ni får se va fin hon blev. Vi kollade förresten på skidskytte nyss där sverige tog hem Segern, helt sjukt bra! Snart ska vi kolla på 'i rymden finns inga känslor' sen en dokumentär som vi missade idag på teven.


Mobilblogg- har suttit o kollat resor seda...

Mobilblogg- har suttit o kollat resor sedan vi vaknade idag, men hittar ingen sådär direkt så vi väntar nog ett tag.. Har inga planer för dagen så vi blir vell hemma o myser o kollar på filmer o lagar god mat:)


Mobilblogg- att blogga från mobilen är nog...

Mobilblogg- att blogga från mobilen är nog det bästa på länge! Det känns som ja aldrig sitter vid datorn längre, vilket är rätt skönt.. Men det tråkiga är att jag inte lägger upp så mycket bilder längre:( men ska ta tag i det och knäppa mera bilder med den vanliga kameran. måste ha massa bilder på lovis så man har sånt kvar när hon blir stor! Nog om det, vi ligger fortfarande i sängen o kollar på filmen, men jag och lovis ska sova medans pappa T kollar vidare:) godnatt på er


älskade barn.



Mamma och pappa älskar dig så himla mycket Lovis♥

älskade barn.



Mamma och pappa älskar dig så himla mycket Lovis♥

hemma från valbo.

Nu är vi hemma från valbo igen , vi stannade kvar där lite längre eftersom att vi endå inte hade någonting bättre för oss. Det är så mysigt att umgås med folk såhär tillsammans på kvällen. Önskar att man gjorde sånt oftare . Fast det är ju rätt skönt att vara hemma också - men inte varje dag!

Vi sitter och kollar på "en riddares historia" på fyran , skitbra film !

Mobilblogg- här badade jag och lovis igår....

img_1396 (MMS)

Mobilblogg- här badade jag och lovis igår.. Glömde lägga ut det såg jag..


Mobilblogg- nu sitter vi i valbo och ska k...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- nu sitter vi i valbo och ska kolla på fångarna på fortet. Vi har ätit skit goda hemma gjorda hamburgare som vi fick här så alla är värsta mätta o ligger raklånga i soffan..


Godmorgon!

Godmorgon!
Nu ligger vi hela familjen i sängen och bara myser, det är så underbart att T är ledig nu och är hemma med oss ett par dagar. Vi ska försöka hitta på någonting roligt att göra idag ,men vad vet vi inte än, det är ju så svårt att komma på någonting.

Vi ska vell iallafall upp o äta lite god frukost nu , det blir tekakor med massa god pålägg som T åkte och handlade igår samtidigt som alla ingredienserna till varma mackorna vi åt igårkväll (som blev SKIT goda).

Nu kom jag förresten på en grej , vi ska troligtvis sola idag. Men det blir nog lite senare. Kanske efter 18 då det är gratis parkering och även finns lite mer parkeringar än såhär mitt på dagen..

Nej, nu är jag hungrig!

Mobilblogg- nu ska jag visa min manlighet ...

img_1384 (MMS)

Mobilblogg- nu ska jag visa min manlighet och ta en lös snus! Mmmmmmmmmmmmums


nöjd tjej.



Lovis älskar sin nya spöket laban mobil!
Ångrar inte en sekund att vi köpte den , även fast den var rätt dyr..

SpöketLaban-mobil.



Fyfasen vilken kass bild , men här är iallafall mobilen iv köpte idag till Lovis. Den snurrar och låter en massa, perfekt för Lovis som älskar ljud.

stan.

Idag har vi vart på stan nästan hela dagen , eller iallafall hela förmiddagen.
Tanken var att vi skulle boka en utlandsresa , men det fanns ingen som föll oss i smaken , eller ska man kanske säga priset?! Tyckte det var lite saftigt med så mycket för en resa till grancanaria liksom..

Men som tur var hittade vi en massa billiga på internet , så vi ska nog boka där istället för på resebyrå.

Iallafall ..vi åt en sallad på stan och mamma och hennes karl var också med . Efter stan tog vi en promenad upp till mamma där våran bil stod och nu är vi hemma . På hemvägen stannade vi även på Icamaxi och barnens hus. Vi köpte en "mobil" till  Lovis som nu sitter ovanför hennes säng, så himla fin ! En SpöketLaban-mobil.

Nu ska jag försöka få nathalie och lukas att komma hit , jag saknar dom så himlans mycket.

Dop bokat.

Nu har vi äntligen fått tag på prästen och snart kommer dopet att ske !
Jag blev nervös redan när prästen svarade och nu är jag ännumer nervös. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller nånting. Vet heller inte om dopklänningen kommer passa på Lovis eller vad vi ska äta osv ..
Men det värsta av allt .. att jag måste stå därframme. Uch. haha.

Dopet sker iallafall redan nu i januari och inbjudan skickar vi mest troligt via telefonen.

Mobilblogg- köpte domhär fina magneterna i...

img_1382 (MMS)

Mobilblogg- köpte domhär fina magneterna idag.. Så nu kan vi äntligen få ordning på alla viktiga papper!


följa utvecklingen.

Gud vad lätt det gick att ladda upp video här på bloggen.. Hade inte en tanke på att jag kunde spela in med datorn, hade totalt glömt bort det.. Men roligt att det funkade iallafall !

Nu kommer jag säkert lägga upp lite sånna lite då och då på lovis. Men tro inte att jag blir nån "videobloggare" , för sånna gillar vi inte ! "hej bloggen..idag ska jag ta en fika på stureplan.."
Nemen lite videos på Lovis och hennes framsteg vore vell kul ,intesant? Roligt för alla släktingar och vänner att även dom kunna följa med i Lovis utveckling , inte bara på bild eller i text.

Ska försöka få med hennes söta skratt på en video också så att man har det kvar. Det kommer hon säkert tycka är skitkul när hon blir större, det skulle jag iallafall uppskatta om jag hade . Har knappt nå bilder alls från när ja va pytteliten tråkigt nog .

Lovis pratar.


tar igen dagen.



Lovis tar igen den "jobbiga" dagen..

lång tajm agå.

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen , men jag har faktistkt inte vart hemma på heeela långa dagen. Vi har nämligen vart i valbo och köpt magneter till kyskåpet så att vi kan sätta upp alla j*vla lappar som ligger och skräpar överallt ..
Efter det så åkte vi hem till Thias familj där vi var en stund . Sedan åkte vi hem och nu sitter vi och slöar inne i sovrummet framför en varsin dator.

Funderar på om ja ska ta mig ett bad/dush eller om jag ska göra det imorgon istället , bekymmer? eller I-landsproblem kanske man ska säga. Nåväl .. ska fortsätta kolla runt lite här.

Mobilblogg- Jag säger bara sinnessjukt, SI...

Mobilblogg- Jag säger bara sinnessjukt, SINNESSJUK jävla match alltså!!!!!! Ryssarna låg Under med 3-0 inför sista perioden.. Och lyckas sedan vända till 3-5(?).... Helt jävla otroligt. 5 mål på 20 Minuter.. Kan inte säga annat än grattis, även om jag hade hoppats på canada! Nu ska jag sova. Puss och godnatt(-morgon)


Mobilblogg- nu har skorporna lossnat förre...

img_1379 (MMS)

Mobilblogg- nu har skorporna lossnat förresten, det mesta iallafall. Visst blev färgen fiiiin? Jag är så himla nöjd! Ska prova sminka mig imorgon och se hur det blir o så..  Funderar dock fortfarande på att göra dom liiite bredare längst ut i kanterna eftersom dom är så himla smala där, men vi får se..


Mobilblogg- vi bar in teven till sovrummet...

img_1380 (MMS)

Mobilblogg- vi bar in teven till sovrummet så nu ligger vi här och kollar på vm-finalen mellan canada-Ryssland. Canada leder än så länge och jag hoppas och tror att dom vinner, Ryssland är långt ifrån värdiga vinnare enligt mig.. Thias har somnat och lovis likaså, så nu ligger jag visst ensam och kollar. Men vad gör vell det.. Jag är pigg jag konstigt nog. Hoppas ni sover så gott, ni som inte redan sover förstås! Puss


Mobilblogg- har inte alls haft någon ork a...

Mobilblogg- har inte alls haft någon ork att skriva idag.. Har vart jättetrött sen har jag vart med anna hela dagen:) har färgat hennes och mitt hår, noppat ögonbryn på bådatvå och även plattat o fixat hennes hår. Blev så hiiimla fint! Nu ska vi kolla på Semifinalen mellan Sverige-USA, heja sverige!!!


Mobilblogg- här fick man ingen sovmorgon i...

Mobilblogg- här fick man ingen sovmorgon inte, lovis vaknade klockan 05:20 när thias klocka ringde.. Så jag är rätt trött faktiskt. Men endå blir man lite piggare när man ser sitt barn lysa av glädje.. Ska strax klä på mig fleecekläder o lovis nå mysiga kläder också. Sen ska vi nog kolla på en film o ja kanske ska äta lite frukost. Eller åtminstone dricka nånting..


Mobilblogg- nu badar mor och dotter <3

img_1376 (MMS)

Mobilblogg- nu badar mor och dotter <3


ögonbrynen just nu.



såhär ser dom ut just nu ..
ser rätt konstigt ut nu när det är så mycket olika färger. Men det är alltså den ljusaste färgen som är den färg som dom kommer att vara när dom är färdigläkta.

Ska ringa om en tid att fylla i dom också så att dom blir klar nångång ..
Tror jag ska ändra färgen också , tycker den är lite för rödaktig. Vill ha den mera brun.


Färga håret.

Nu får det faktiskt vara dags att färga håret .
Köpte en hårfärg redan innan jul för att jag skulle kunna färga till nyår och så .. Men då jag tatuerade ögonbrynen så har det inte blivit av eftersom att dom skulle läka och inte komma i kontakt med vatten osv.

Men nu har dom börjat läka och skorporna har börjat falla av (ni ska få se bild senare idag) så då tänkte jag passa på att färga håret nu när Thias är hemma och Lovis sover.

Efter färgningen tänkte jag ta ett bad med Lovan och sedan ska vi se en film tillsammans här hemma. Återkommer med bilder på både hår och ögonbryn ..

Mobilblogg- kul att inlägget jag skrev tid...

Mobilblogg- kul att inlägget jag skrev tidigare kom upp på bloggen NU.. jäkla skit blogg.se. Skulle lätt kunna byta! Men men.. Nu sover lovis iallafall här i soffan o jag har lagat matlådor.. Måste äta lite nu innan hjärtat mitt vaknar:)


Mobilblogg- jag o lovis myser i sängen o k...

img_1372 (MMS)

Mobilblogg- jag o lovis myser i sängen o kollar på film! :D min fina glada tjej!<3


Mobilblogg- Sverige Kom igen nu!! Dom ligg...

Mobilblogg- Sverige Kom igen nu!! Dom ligger under med 2-1, så surt. Sitter ute i Valbo o kollar för vi har ju inte SVT24. En period kvar sen ska vi åka hem o sova, är så himla trött, speciellt lovis! Hon har inte sovit sedan Vi var hos Wiktoria så jag förstår att hon är trött Lill skruttan..


efter så många år.

oj  , första uppdateringen på väldigt länge..

Jag o Lovis har iallafall spenderat dagen hos min fina vän wiktoria , hon har sminkat mig och vi har kollat på teve. Käkat potatisbullar har vi gjort med , skitgott. Har haft en helmysig dag och det har vart himla kul att träffa henne igen efter så många år..

Nu är vi hemma och ska snart äta pizza. Blev så himla sugen på det efter att wiktorias mamma pratat om det, så jag och T ska dela på en azteka med pommes på. Kanske hur gott som helst !

provar nya kläderna.







Efter T hade bytt blöja på Lovis så fick hon ta på sig ett utav dom nya plaggen och guuud vad fin hon blev. Man kan verkligen inte tro att det är 74(!) på den som hon har på sig, helt galet. Vi trodde den skulle vara en hel del för stor , men den var helt perfekt. Tur att vi inte köpte mindre..


Mamma älskar dig hjärtat ♥

Mobilblogg- såhär ser min middag ut idag. ...

img_1367 (MMS)

Mobilblogg- såhär ser min middag ut idag. Pommes, kabanoss o nå jätte goda jalapeno bollar..


nytt till Lovis.

Nu är vi hemma igen från Lager och jag har faktiskt tagit mig an att knäppa kort på sakerna som vi köpte till Lovis, så jag tänkte visa dom här och nu..











Alla kläderna är från märket "VILLERVALLA" , men filten är ifrån "Lundmyr of sweden" och den köpte vi inne på själva lagret..
Det var jättemycket Rea inne på affären där man köper barnkläderna . Fanns jättemycket mera som vi ville köpa , men det får vi ta nästa gång..
Det fanns mössor,filtar,sommarkläder...ja,allt ..på rean.


Mobilblogg- det gick fort för oss här på l...

Mobilblogg- det gick fort för oss här på lager , gick igenom allting på jättekort tid, under en timme. Hittade nästan bara saker till lovis. Hon fick en massa massa massa fina villervalla kläder! Så nu måste vi nog rensa ur lite gammalt och slänga/spara/ge bort. Dessvärre känner jag typ ingen med en mindre bebis. Men man kan ju alltid spara, vi kommer ju garanterat få flera barn inom en inte allt för lång tid. Tur man har en kille som är lika barnkär som en själv:) vi har iallafall åkt en bit nu o är vell hemma om 1-2 timmar.. Beror vell på om thias blir hungrig o måste äta på vägen eller inte.


Mobilblogg- klarvaken tjej i bilen påväg t...

img_1364 (MMS)

Mobilblogg- klarvaken tjej i bilen påväg till lager.. :) våran fina skatt!<3


Godmorgon!

Godmorgon ! Nu har jag och T ätit lite frukost , bestående utav panpizza(!!) , värstingfrulle jag vet !
Lovis sover fortfarande så vi ska vell ta o klä på henne lite innan vi sedan beger oss ut i bilen för att åka till Lager 157 och handla lite kläder ..
Vagnen är med till Lovis så hon kommer säkert att sova hela rundan därborta.

Nej , nu måste jag klä på Lovis och ge henne krubb !

Mobilblogg- godkväll på er! Ligger i sänge...

Mobilblogg- godkväll på er! Ligger i sängen och kan inte sova.. Lovis därimot hon sover sedan en stund tillbaka så det är ju bra. Vi ska faktiskt upp klockan 8 'imorn' för vi ska åka till lager o handla kläder till lovis, så man måste vell försöka sova trots allt så man orkar upp.. Tänkte ta lovis i baksätet med mig imorgon så vi kan busa lite på vägen dit. Om hon inte somnar förstås, vilket hon jämt gör när vi åker bil.. Ska bli riktigt kul att komma iväg tillsammans med thias, han brukar ju alltid jobba när jag åker dit. Har vart där 3 gånger nu på senaste tiden utan honom så nu är han glad att även han får följa imorn:) gullgrodan min! Nej, nu får ni sova så gott hörrni för nu ska jag ta mina ögonbryn o gå och sova haha. Puss puss


Ögonbryn - det tar sig.

Ja , nu börjar skorporna låssna på ögonbynen så nu börjar den "riktiga" färgen träda fram och det känns riktigt bra faktiskt. Dock har skorpan låssnat för lite för att det ska synas på bild , så jag tänkte vänta ett par dagar innan jag knäpper något kort. Det är ju kanske roligare att se dom när dom är helt färdiga..
Men jag ångrar inte en sekund att jag gjorde dom. Äntligen har man ett par ögonbryn !


Vill bara klia bort skorporna men då blir dom ju förstörda , så jag ska försöka hålla mig tills dom lossnar av sig självt.


Före


"efter" (samma dag)




bästa köpet!

Idag var jag och T och handlade på hemvägen från valbo och då hittade jag min grej ; chilicheese , i en matbutik liksom. Det som jag har letat och letat efter . Och det bästa utav allt - det smakade precis som dom man köper på exempelvis Max. Så det var ju toppen..
Köpte två paket tillochmed , det var typ 12-13 i varje. Helt perfekt , jag som är så tokig i sånna . Så det var det bästa köpet idag.

Köpte även lite andra småsaker ..

Mobilblogg- efter våran brunch så åkte vi ...

Mobilblogg- efter våran brunch så åkte vi ut till Valbo där vi nu är . Vi kollar på nå program om Worldtradecenter på fakta kanalen, skit spännande är det. De är bara filmer från privatpersoner som dom har klippt ihop, så sorgligt! Snart ska vi äta här och sen ska vi nog åka hem och städa.. Lovis sover i farmor o farfars säng hon, Lill hjärtat! Skriver mer när ja kommer hem


Mobilblogg- frukost.. Eller ska man kanske...

img_1357 (MMS)

Mobilblogg- frukost.. Eller ska man kanske säga brunch? Första målet på dagen är det iallafall:) snart början ivenhoe också, de måste man ju se:)


Mobilblogg- gott nytt år!!!!!

img_1353 (MMS)

Mobilblogg- gott nytt år!!!!!


RSS 2.0