första cykelturen!

Som ni såg i tidigare inlägg så provade vi att cykla. Vi skulle egentligen cykla ut till valbo till T´s familj , så jag skyndade mig att åka bil till Barnenshus för att köpa en cykelhjälm till Lovis.

Vi gjorde oss klara och skulle börja cykla , men det gick inte så bra, hjälmen satt inge bra utan åkte fram helatiden och då blev Lovis förbannad , så vi vände och cyklade hem igen. Det blir bättre sen när vi antingen köper en strl mindre på hjälmen , eller att vi väntar tills den vi har sitter bättre. Vilket den troligtvis kommer att göra om en månad eller två..



annars så satt hon jättebra och hon kommer garanterat att få följa med mig vart jag än ska med cykeln!

Mobilblogg- nu har vi provat cykeln:) helt...

img_3369 (MMS)

Mobilblogg- nu har vi provat cykeln:) helt perfa!


Från morfar och Eva.

Var nyss på barnens hus med pappa och Eva.
Skulle dit för att dom bestämt att Lovis skulle få en gåstol..
men vi hittade ingen fin , alla var så fula . Babyblå med massa rosa och ljusa olika färger , inte våran smak alls , plus att dom var jättedyr.

Istället kollade vi på cykelsitsar eftersom jag sagt att jag ville ha en sån till Lovis i 20årspresent , så en sån fick jag , eller hon.



Fin va ?

Den var rätt dyr (1295:-) , men också den mest stabila och säkraste (vilket är det viktigaste), men också den snyggaste. Passar perfekt på min nya cykel som jag fått utav mamma , som ni självklart ska få se bild på så fort vi har monterat på cykelsitsen.
•Ryggstöd och fotstöden går att skjuta upp/ner . Ryggstödet går även att luta bak en bit så att barnet slipper sitta helt upprätt , vilket är perfekt när dom är små och kanske somnar..
-Ska bli riktigt spännande att se hur Lovis reagerar när hon får sitta där för första gången.

Tack för den jättefina och välbehövliga presenten pappa och Eva.

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag vaknade vi runt 9tiden härhemma, sen har vi bara legat och busat en liten stund innan vi sedan gick ut i vardagsrummet för att kika datorn litegrann.

Såg att jag har fått en förfrågan ifall jag kan visa  den nya cykeln som jag fick utav min mamma i födelsedagspresent och visst kan jag göra det . Men jag tänkte göra det senare idag för då ska jag endå ut och provcykla på den när mamma min kommer hit. Kan inte göra det ensam eftersom jag inte har någon cykelstol till Lovis ännu, så mamma ska komma hit och passa lilla L medans jag provar cykeln en vända ..
-Så bild kommer på cykeln ikväll !
Jag var förresten och kolla på cykelstolar igår på barnens hus , men järnspikar var dyr dom är där. Dock kommmer jag nog att köpa en lite dyrare så att man får bra kvalité -vilket är det viktigaste för mig när det gäller sånna saker.
Sen ska hon ju ha en hjälm också , finns det någon som vet något bra ställe där dom har fina hjälmar till "bebisar"? För på Barnens Hus hade dom bara fula hjälmar , typ en blå nyckelpigahjäm?!

svar till "Anonym".

Anonym om Gran Canaria (del 2).:
Hej!
Ni ser ut och haft hur mysigt som helst. Var ni nästan helt ensamma för man ser inget folk på bilderna? Jo jag måste fråga har frågat innan men ej fått något svar. Har du tatuerat din ögonbryn? Frågar för dem är skit snygga och vill göra det själv vågar ej dock. Skulle bli glad om du svara =). ha det bra

Svar; Ja det var kanonmysigt!
Nej vi var inte ensamma , men det var inte så mycket folk där klockan 10 när vi la oss där. Dom flesta kom runt 12 och låg där till 18 på kvällern , men det var mest pensionärer och dom låg inte så nära oss eftersom att vi låg vid barnpoolen helatiden .
Tack! Ja, jag har tatuerat mina ögonbryn.  Ha det så bra du med !

Gran Canaria (del 2).

...fortsättning
på dag 1



När jag vaknade upp på morgonen dag 2 , insåg jag att det kanske inte var så smart att sova i solen utan solskyddsfaktor, ja , ni ser ju själva.



Dagarna därpå blev det skuggan i princip hela tiden för min del . Jag trodde nästan jag skulle få åka hem RÖD!





Nu kommer det lite blandade bilder från olika dagar eftersom att vi inte knäppte så mycket bilder vissa dagar, medans vi knäppte jättemånga andra dagar..










..nu vaknade Lovis upp från sin 3 timmar långa tupplur , så resten utav bilderna jag tänkte lägga upp får helt enkelt komma i ett annat inlägg.

 


Gran Canaria (del 1).

Sådär , nu tänkte jag ta och berätta lite "kort" om hur våran resa till Gran Canaria var och (med bilder) visa hur det såg ut och hur vi hade det.

Vi börjar hemma i sverige, vi vaknade rätt tidigt på måndagmorgonen efter att ha sovit väldigt väldigt dåligt. Thias syster sov hos oss så hon knäppte lite kort på oss som familj på morgonen innan vi sedan skjutsadeh henne till skolan för att sedan lämna bilen i valbo hos Thias familj under tiden som vi åkte bort.



När vi hade kommit ut till valbo så stannade vi där tills min syster kom och hämtade oss för att sedan åka till arlanda.



På arlanda började vi med att äta lunch på mcdonalds, min syster och en vän till henne stannade också kvar för att äta med oss. Sedan åkte dom hem och vi lämnade in bagaget och satte oss och väntade på flyget .
Vi köpte lite godis och dricka till flygresan..





Efter ett tags väntan så kom äntligen planet och det blev dax att stiga på , väl på planet så fick vi först sitta som sardiner på 2 säten. Men sedan kom en flygvärdinna och sa att vi kunde ta raden framför (som var tom), så att vi fick en extraplats att lägga Lovis på ifall hon skulle somna.
-Men icke, hon var vaken och skitglad hela resan . Sammanlagt 12 timmar för att vara exakt!
Flygresan gick alltså jättebra och jag är så stolt över Lovis som var världens duktigaste på flygplanet.





När planet hade landat i varma Gran Canaria var klockan sent på kvällern , så vi hann bara komma till hotellet innan det var dax att krypa ner och sova , Lovis fick en egen säng och somnade efter en stunds busande i våran säng.





På morgonen när vi vaknade kändes det riktigt skönt att slippa ta på sig massa utekläder , istället drog vi på oss badkläder och kilade först ner och åt frukost ,sen till poolen där vi låg heeela långa dagen.



















Lovis älskade verkligen att bada , hon var glad helatiden och sken upp som en sol när vi lyfte upp henne ur vagnen och satte henne på en solstol. Bilderna får tala för sig själv ..











Vädret var störtskönt hela veckan , men maten var vell sisådär..
Club sandwich blev dock en favorit som lunch varje dag!



fortsättning följer...

snart !

Snart kommer jag uppdatera om resan , med bilder osv.
Jag har bara haft lite mycket att göra sedan vi kom hem från utlandet, med jobb och packning osv.


Mobilblogg- äntligen har vi beställt en ny...

Mobilblogg- äntligen har vi beställt en ny vagn, dock kommer den inte förns nästa vecka tråkigt nog...


Mobilblogg- godmorgon! Hann inte skriva nå...

Mobilblogg- godmorgon! Hann inte skriva något igår, hade fullt upp med allt efter flygresan hem.. Allting gick jättebra iallafall och Lovis sov inte en blund på hemresan (heller),men hon var skit glad endå hon. Charmtrollet! Väl på Arlanda så tog allting så lång tid med avstigning osv, men tillslut Kom vi ut i solskenet där mamma stod och väntade vid bilen. Med sig hade hon värsta presenten, en sprojlans cykel. Värsta perfekta födelsdagspresenten! Synd bara att vi märkte att det var hål i däcket vi kom fram. Väl i Gävle igen så blev det barnens hus för att köpa en ny vagn, men den fanns inte i butiken så vi lära beställa isåfall, men de gjorde vi inte. Ska kolla på babyproffsen också. Sen åkte vi hem och lämnade all packning. Väl utpackade ur bilen så märker vi att vi har nycklarna i Valbo hos Thias familj, så vi fick ställa allting hos grannarna våra innan vi sedan åkte vidare till valbo för att hämta bil och säga hej till fam Gyllenskepp som längtat ihjäl sig efter Lovis. Sen åkte vi till affärn och nöd-handlade blöjor och välling innan vi hämtade Svea hos min mormor. Vi var vell hemma runt 21-tiden och då lära vi packa upp o sortera tvättpåsar innan vi kunde sova för att sedan gå upp kl 5 imorse. Nu är jag iallafall och jobbar, jätte trött är jag, men det ger vell med sig snart. Bilder från resan kommer vell upp imorgon när jag kommer hem. Puss


Mobilblogg- jahapp, då var man systemenmyn...

Mobilblogg- jahapp, då var man systemenmyndig då. Gus vad jag ska shoppa där, eller inte. Iallafall så ligger vi vid poolen nu, Skit varmt är det! Känns konstigt att vi nästan är hemma vid den här tiden imorgon , men endå ska det bli lite skönt också. Ska jobba på tisdag så de ser ja faktiskt fram imot. Sen imorn på hemvägen ska vi stanna på barnens hus och köpa en ny barnvagn också. Ska sälja våran eftersom vi måste ha en mindre som får plats bättre i bilen, så om nån är intresserad så hör gärna av er. Puss från oss i solen


M

M


Mobilblogg- såhär sexig är min omtalade un...

img_9583 (MMS)

Mobilblogg- såhär sexig är min omtalade underläpp! Så jävla vidrigt och ont som fa-an.. Min pyttelilla överläpp försvann helt plötsligt!  Nu ska jag göra mig oordning och sen gå ut och käka min sista middag som 19åring,. Ja, imorgon blir jag hela 20 år. Puss


Mobilblogg- äntligen (!) kan jag ligga i s...

img_8268 (MMS)

Mobilblogg- äntligen (!) kan jag ligga i solen efter att ha haft en sveda som eter duga halva semestern. Just nu är de vell minst 26grader i skuggan, vilket betyder att de är riktigt hett i solen. Snart är det dax att käka lunch, sen ikväll ska vi ut och promenera till ett köpcentrum för att ta ut pengar och äta middag. Sorglig att det bara är 2 dagar kvar innan hemfärd, skulle lätt kunna bo här tills sommaren i Sverige kommer. Hoppas ni mår bra där hemma. Puss


Mobilblogg- hej på er! Idag har jag kunnat...

Mobilblogg- hej på er! Idag har jag kunnat legat i solen lite då och då trots min bränna. Jag försöker 'vänja' Kroppen så jag får liiite färg innan hemresan iallafall:) Vi har kanonväder och Lovis älskar verkligen sommaren. Längtar så mycket tills de blir varmt hemma. Nu kom Thias o Lovis tillbaka från hotellet så nu ska jag pussa lite på mina finaste. Puss


Mobilblogg- idag har jag blitt tvungen att...

img_6936 (MMS)

Mobilblogg- idag har jag blitt tvungen att ligga i skuggan hela dagen under ett parasoll vid poolen medans Thias har legat i solen. Jag är nämligen kräftan kräftansson igår efter att ha somnat i solen utan solskyddsfaktor igår-smart!!  Längtar tills jag kan vara i solen igen, hoppas det är bättre imorgon. På bilden är det iallafall jag och Lovis när vi badade i poolen igår, skit mysigt! Nu har vi precis käkat och ska strax hoppa in i duschen för att sedan se oss omkring lite utanför hotellområdet.. Vi har det iallafall skitbra här i värmen. Ångar att vi inte bokade två veckor! Men vi planerar faktiskt redan en resa hit igen, i sommar. Puss


Mobilblogg- inatt var det askallt på rumme...

Mobilblogg- inatt var det askallt på rummet och de enda täcket man fick var ett lakan. Den enda som sov bra var nog Lovis. Hon sov i en spjälsäng med hennes mysiga filt. Vi vaknade runt 7 imorse och gick sedan och åt frukost buffé, skitbra frukost är det. Ny ligger vi vid poolen och solar,eller jag gör. Thias o Lovis är och handlar vatten och sol olja så vi blir bruna ;) blir tyvärr inte så mycket bilder eftersom de är så dyrt, men nån om dagen kanske. Elle en åtminstone.. Nu ska ja sola vidare, hoppas vädret är bra därhemma med. Puss


Mobilblogg- äntligen ligger vi här samlade...

Mobilblogg- äntligen ligger vi här samlade på hotellrummet på grancanaria. Resan gick jättebra och Lovis somnade precis innan planet lyfte för att sedan vakna igen några minuter därpå när vi hade kommit upp i himlen. Sedan var hon vaken HELA resan och charmade alla resenärer med sitt söta glädjevrål. Så himla duktig har hon vart idag, men nu är hon trött som få! Hotellet är iallafall jätte fint även om vi inte såg så mycket eftersom det är mörkt. Men skönt är de iallafall, när vi landade så berättade piloten att det var 18 gravare och moln, så ni kan ju tänka er.. Nåväl, nu ska vi sova så vi orkar upp till frukostbuffen imorgon! God natt


Mobilblogg- nu lyfter vi! Hörs i grancanaria.

img_2050 (MMS)

Mobilblogg- nu lyfter vi! Hörs i grancanaria.


Mobilblogg- nu sitter vi och väntar i sale...

img_1558 (MMS)

Mobilblogg- nu sitter vi och väntar i salen och får vell säkert gå ombord snart! Lovis är jätte trött så det blir en bra tajming att hon sover första delen utav resan för att sedan vara vaken och sedan kunna somna som vanligt när vi kommer fram.. Gud vad vi har det mysigt! Har köpt massa godis som vi gottar på och även 3 drickor... Får se om ja hinner skriva något mera innan vi lyfter, annars får ni må så gott och ha det så bra. Nu ska jag ringa alla som undrar hur det går.  Älskar min fina familj, jag hade aldrig kunnat bli såhär lycklig med någon annan än er<3


Mobilblogg- nu har vi precis ätit på Arlan...

img_1806 (MMS)

Mobilblogg- nu har vi precis ätit på Arlanda, syster passar på att busa lite med Lovis för snart ska vi växla pengar o checka in!


Mobilblogg- äntligen påväg! Är i Uppsala n...

Mobilblogg- äntligen påväg! Är i Uppsala nu o ska strax stanna o köpa någonting att äta. Åt inte nån frukost imorse.. Lovis sover o kommer säkert göra det hela bilresan. Det blir ju perfekt för då är hon pigg och glad när hon ska sitta i bärselet fram tills planet går..:) mamma bästa !


streeeessad.

Godmorgon !
Nu är vi vakna härhemma och jag är skitstressad , är så rädd att vi har glömt någonting fastäng vi tillochmed har packlista.

Snart ska vi åka iväg till valbo o lämna bilen , men först ska vi skjutsa T´s lillasyster till skolan.

Någon undrade förresten om jag kommer att blogga från semestern och jag kan säga såhär.. Jag kommer inte att ha någon dator med mig , men om det funkar som det ska att mobilblogga så kommer jag garanterat att göra det rätt ofta. Annars så kommer vi ju hem på måndag eftermiddag så då skriver jag vell då annars..

Nu måste ja sminka mig lite så man ser lite fräsch ut.
T´syster har fixat mitt hår med allt vad det innebär.. Färgning av hårbotten och så.
-Nemen vi hörs vell via mobilinlägg i 1 vecka framöver då !

man lever bara en gång.

Nu är vi hemma igen efter att ha lämnat Svea . Hon kommer ha det så himla bra hos mormor !

Lovis äter och vi funderar på att äta vi också , har ju inte ätit ett jota på heeela långa dagen, så det är vell på tiden att man gör det så man inte dör av hunger. Egentligen tänkte jag fasta lite till resan, men jag hoppar över det nu tror jag , blev sådär skitsugen på en kebab eller nåt nu !
- man lever bara en gång !

All packning är typ klar , bara tandborstar och alla laddare som fattas, men det lägger vi vell ner imorgonbitti innan vi drar.


Mobilblogg- nu har Både jag och T slutat j...

Mobilblogg- nu har Både jag och T slutat jobbet och vi är nu påväg till min mormor för att lämna svea som ska vara där i en vecka medans vi är borta. Efter de så ska vi Hem o duscha,vaxa o göra allting färdigt inför imorgon..guuuuud va dehär ska bli kul!!


pirripirr...

Nu har vi äntligen packat klart här hemma och jädrans vad mycket kläder det känns som att vi har med oss . Fast halva väskan består vell egentligen mestadels utav välling,blöjor och gröt.

Jag har vart iväg på affärn en sväng och handlat hundmat åt svea som hon ska götta sig med i veckan , så nu är allt klart för hennes del också. Nu är det liksom bara att vänta ...
Men som tur är så ska ju både jag och Thias jobba imorgon , så dagen kommer nog gå rätt så fort kan jag tänka mig. Hoppas det iallafall!

"Pirripirr i maggropen , nu stänger vi dagboken!
"
- som Bert Stjärt skulle sagt !

Mobilblogg- är påväg ner på stan o möta ma...

img_1074 (MMS)

Mobilblogg- är påväg ner på stan o möta mamma o Micke. Helt sjuk varmt ute!!! Blir så lycklig..


hämta tvätt.

Godmorgon på er !
Idag tror jag att jag börjar få resefeber faktiskt - som vanligt. Jag brukar alltid bli magsjuk dagen då jag ska flyga någonstans. Sen brukar det gå över när man är framme typ..

Iallafall så är hela familjen samlade i sängen nu . T dricker morgonkaffe och Lovis piper av glädje. Älskar verkligen hennes morgonhumör (precis som mamma sin).

Idag ska vi hämta all tvätt som vi (istället för tvättstugan) tvättade hemma hos T´s föräldrar, dels för att vi var där och umgicks och inte ville passa nån tid , men också för att vi hade så jävulskt mycket tvätt och olika plagg. Så vi tvättade när vi var där , fast en maskin skulle hans mamma tvätta idag - värsta snällt !
När vi har hämtat tvätten så är det bara till att åka hem och packa . Jag har världens beslutsångest över vad jag ska ha med mig för plagg. Det lyckas ju alltid bli för mycket !?

Nu måste jag klä på mig och gå upp.

besök utav pappa.

Idag har pappsen vart här på besök och med sig hade han fikabröd , riktigt smarrigt !

T kommer allderles strax hem och då ska vi åka ut till hans familj och äta (för ovanlighetens skull) :D Vi blir ditbjudna på mat väldigt ofta faktiskt . Men det mysigt att umgås med dom och så får man alltid så god mat där + att Lovis kommer få ett bra band till dom som hon träffar ofta.

Klockan 19 har vi tvättstuga och efter det så ska vi packa färdigt ALLT , ta fram vagnen och samla allting på samma ställe så att allting är helt klart. Måste även en sväng till affärn och köpa majskrokar som Lovis ska ha med sig. Både på planet och när vi kommer dit , det är ett perfekt "mellanmål". Jag har faktiskt provat att ge henne efterrätt på burk, men det vägrar hon äta . Men majskrokar kan hon äta hur många som helst utav.
Så sånna ska vi handla idag . Sen kommer vi säkert på någonting annat viktigt som vi också måste ha med oss .

Mobilblogg- godmorgon! Jag vaknade för sis...

Mobilblogg- godmorgon! Jag vaknade för sisådär en halvtimme sedan , Lovis däremot sover som en stock.. Idag blir det lugnt för våran del, ska plocka ihop lite tvätt tills tvättstugan ikväll bara. Blir ju en hel del tvätt idag eftersom att vi ska tvätta det mesta utav packningen. Bara 3 dagar kvar nu:D fasen va skönt det ska bli! Kom på att ja måste rensa kameran med, och ladda!


Stallet.

När T kom hem från jobbet och vi hade packat (halv-)färdigt så åkte vi ut till ponnyklubben i valbo för att kika på när T´s lillasyster red i ridhuset..
V
i hann inte mera än att komma dit så vände T och Lovis för att T höll på att förfrysa. Själv stannade jag med T´s andra syster för att kika när minstingen red.

Efter ridningen så skjutsade jag hem dom och sedan åkte min lilla familj vidare mot affärn för att köpa välling(!). Ja,Lovis har ju blitt så stor att hon kan dricka välling nu. Känns lite sorgligt att hon växer så fort om jag ska vara helt ärlig.

Nu är vi iallfal hemma och jag luktar APA , nehe , häst menar jag..

nyvaken och glad.

Nu ligger jag och världens bästa L i sängen och myser. L har precis vaknat från sin tupplur så nu är hon hur glad som helst! Jag är också glad förresten, jätteglad. Man kan inte vara annat än glad när man ser sitt barn må bra.
Barn är kärlek,glädje och lycka.

Du är min hjälte, världens bästa L ♥




4 dagar kvar!!!

Fy i helv..skotta vad kul det ska bli att åka iväg , jag längtar som en toook !
Ikväll ska vi packa och göra klart allting inför resan . Skrev en "packlista" igår , så vi ska försöka pricka av allt och packa ner allting så att det är klart tills på måndag.
Då kan vi ta det lugnt nu i helgen och bara umgås hela lördagen , för på söndag jobbar jag :D

ååååh , bara 4 dagar kvar !


Mobilblogg- nu är vi hemma igen efter vårt...

Mobilblogg- nu är vi hemma igen efter vårt resturangbesök på stan. Det var jättegod mat och vi hade verkligen skit mysigt! Efter vi ätit så åkte vi ut till Valbo och möttes av en nyvaken tjej, mammas älskling! Nu ska vi krypa ner och kolla på bigbrother , imorgon väntar en ny spännande dag. Lovis ska kanske träffa hästar för första gången, spännandespännande!


lunch.

Nu har Lovis ätit lunch (bestående utav gröt).
Hon brukar alltid "torka sig själv" , eller rättare sagt få en våtservett som hon sedan vevar runt i hela ansiktet med så att hon tillslut blir ren.
-Perfekt eftersom att hon inte gillar när man torkar henne i ansiktet !




Godförmiddag!

Godförmiddag på er !
Nu har jag klätt världens bästa L och mig själv för att snart bege oss mot BVC. L ska få sin vaccin idag och jag är skitnervös eftersom jag svimmar lätt utav sprutor.

Efter BVC ska vi hem och laga matlådor till pappa T, hemmagjord potatismos med falukorv (i ugn). Tanken är att vi ska frysa in det i lådor sen så att T har matlådor när vi kommer hem från utlandet. För ingen utav oss kommer troligtvis vara så sugna på att göra matlådor det första vi gör när vi kommer hem.
-Nej , då vill man ju liksom bara packa upp och "bara vara". så det ska vi göra idag.
Vi kommer nog inte hinna så mycket annat eftersom att det tar en stund att skala,koka och mosa all potatis.

Nu måste jag ringa världens bästa granne och kolla om hon ska hänga med .

massa barn.

Jag och T har suttit och kollat på tv nu i några timmar , först familjen annolunda , sen en unge i minuten och nu bigbrother.
Blir så tårögd av att se alla förlossningar och jag längtar så innerligt tills jag själv ligger där och ska föda Lovis lillebror/-syster. Jag vill ha en massa barn och T vill ha ännuflera haha .
- men vi får vell se hur många det slutar på .

Iallafall , imorgon ska L ta sin vaccinspruta (om hon inte får feber igen förstås).
Antar att jag kommer att gå dit ensam eftersom att alla är så upptagna , vilket självklart är förståeligt men också väldigt väldigt tråkigt.
Vi får vell se hur jag kommer klara det , får så j*vla ont i hjärtat av att se henne ha ont, sen är jag så jäkla spruträdd också så jag vet inte hur det kommer att gå. Men i värsta fall får jag vell blunda eller gosa mig in i Lovis mysiga kinder. Äh, det kommer gå bra.

Nu fortsätter BigBrother...


Förlovade 2 underbara år.

Ja, som sagt . Igår var det 2 underbara år sedan jag och min älskade Thias förlovade oss!
Kan inte fatta att det var så längesedan som vi satt på flygplanet till thailand och förlovade oss, som vi dessutom har på film..



Vi beställde våra ringar redan efter bara någon månad då vi hade bokat thailandsresan, men vi väntade med att förlova oss tills vi åkte tills själva flygresan i mars -09 (då hade vi vart tillsammans i 8 månader).
Inte många trodde att vi skulle hålla ihop , men tji fick dom , för vi kommer alltid att vara tillsammans.


Jag älskar dig
i evigheternas evighet

Mobilblogg- idag har jag och min älskade v...

Mobilblogg- idag har jag och min älskade vart förlovade i två hela år, tiden går så himla fort och jag är så jäkla tacksam för allt jag har. Tack Thias för att du är den du är och tack för att du och jag har skapat Lovis-min hjälte! Du är mitt allt! Tack för alla är med dig och tack för att du vill leva resten av ditt liv med mig. Jag älskar dig!


precis kommit hem från valbo.

Efter vi hade besökt grannarna och precis kommit hem så ringde T´s föräldrar och frågade om vi ville komma dit på middag , så vi åkte dit och käkade och umgicks en stund innan vi sedan åkte hem igen.
Nu har vi precis kommit in och ska snart gå över till grannarna igen och umgås med dom..

Har kommit på en himla välbehövlig sak vi måste köpa - en babyvakt! Perfekt om man ska gå över och hälsa på grannarna en stund och L sover. Vi bor ju liksom vägg i vägg. Sen är det ju bra också när hon kommer sova i eget rum. Så en sån måste vi införskaffa inom kort. Att vi inte redan har en sån?!


jobbat.

Hann inte skriva någonting imorse innan jag åkte och jobbade , hade fullt sjå att bre mackor och så. Gick upp rätt sent , bara en timme innan jag började , haha. Känns så himla bra att få börja jobba . Nu är det inte långt kvar tills vi kan börja lägga undan pengar till hus och lite annat.

Iallafall så gick det jätte bra och nu är jag hemma igen. Vi ska ta och besöka grannarna nu en stund , sen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på . Packa lite kanske? Imorgon är det bara 1 vecka kvar tills vi åker , gud vad jag längtar alltså. Det här kommer bli så himla underbart !

Kan inte få nog av att berätta hur mycket jag älskar min familj , är så himla stolt! ♥

L & L.




















Nu blev det mycket bilder här !

Dom är iallafall från för någon vecka sen när L hade besök utav L, minns inte exakt när.


jobbig dag.

Fy vilken jobbig dag det har vart idag .
Jag brukar aldrig kunna sova mitt på dagen , men idag efter att vi hade ätit (tunnbrödrulle med massa gott i) och kollat på en film (RED), så somnade jag i sängen och sov som en stock ett bra tag.
Har så humla ont i huvet trots att jag tagit dubbla doser av tabletter. Hoppas verkligen det känns bättre imorgon då jag ska jobba.

Iallafall så använde vi upp det sista paketet med våtservetter idag , så med ilande fart fick vi åka till Dollar och köpa tio paket , så vi har menar jag. ;)


snabb uppdt.

Egentligen jag har ingen ork,lust eller motivation till att skriva någonting nu för tiden.

Men jag gör det iallafall.
Igårkväll stack vi till valbo och kollade på Gullivers resor med thias familj, det blev rätt sent så vi kom vell hem runt tolv nångång. Thias somnade direkt när vi kom hem och jag kollade på BigBrother som vi hade missat under kvällern.

Imorse stack T till jobbet vid 8 medans jag och Lovis sov till 10. Nu ligger vi bara i sängen och busar!
Imorgon är det T´s tur att vara hemma med Lovis , för då ska jag jobba.

sjukstuga.

För er som undrar vart jag tog vägen igår så tänkte jag berätta det lite fort sådär ..
Det var sjukstuga här igår , men som tur var fick jag hjälp av mamma till två , sen utav syster min och hennes kompis tills T kom hem från jobbet.
Fyfasen säger jag bara ! Förkyld som en tok och öm i hela kroppen. Jag som inte vart sjuk sedan dagen då jag födde Lovis. -Tur att det kommer nu och inte när vi ska åka utomlands säger jag bara!

Iallafall ..
Idag följde vi med syster min ner på stan . Kikade lite och tog även en liten lunch där. Men nu är vi hemma igen och fysatan vad skönt det är , helt slut.

sitta och leka.






sover middag.




Min fina tjej sover middag och jag ska röja undan lite innan vi åker ut på äventyr.


fixat.

Nu (om jag mot förmodan skulle vilja skriva någonting privat) har jag ordnat en till blogg där jag har lösenordsskyddat som jag kommer att länka till i min vanliga blogg när jag väl skriver någonting där. Kanske länkar jag inte alls utan bara vill skriva av mig en massa tankar och funderingar.
Ärligt talat så vet jag faktiskt inte , men det kan vara skönt att veta att man har någonstans att skriva av sig sina mest privata tankar .

Jag skaffar den inte för att på något sätt snacka skit eller prata illa om enskilda individer , utan den är till för tankar som jag kanske inte vill att alla ska läsa om, Så nu vet ni :)

Puss

hur gör ni?

uch Fyfan. om man kunde trolla då..
eller varför bara inte spola tillbaka tiden ett par månader..

Nej , nu ska jag börja om på ny kula . Sånna som kallar en det ena och det andra är inte värd min uppmärksamhet, även om jag älskar den människan.
Man orkar inte försöka försöka och försöka utan att få någonting tillbaka mer än tomma ord.




Jag funderar fortfarande på det där med att låsa bloggen , men jag ska försöka komma på en bättre lösning , tex låsa vissa inlägg bara. Eller att ha två bloggar?
Hur gör ni ?

vad vore jag..



vad vore jag, utan dina andetag?

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag


Recept - snickerskaka.

Ingredienser

2 dl sirap
1 dl socker
1 dl kokos
1 burk jordnötssmör
1 tsk vaniljsocker
2 st marabouchoklad (200+200)
ca 8-9 dl krossadeflingor
(jag använder special K med jordgubbar i)

Gör såhär

• Värm socker sirap och kokos i en kastrull så att det blir varmt men inte kokar.
• Ta av kastrullen från plattan och blanda i resten
• Ta fram en plåt och lägg ut bakpapper på den innan du sedan plattar ut degen där på så den får en strl på ca 20x30cm
• Smält chokladet i ett vattenbad och häll sedan på den på smeten
• Ställ in kakan i kylen och låt den stå någon timme innan du sedan tar ut den och skär den i lagoma bitar




morgonbus.

Igår efter jag och T hade ätit gratängen så blev han jättesugen på snickerskaka , så jag åkte till affärn och köpte lite ingredienser innan jag sedan kom hem och började baka.
Mamma och lillebror var hos oss också för att kolla på lite grejer men dom hann åka hem innan vi hade börjat baka.

Nu ligger jag och L i sängen och busar , tänkte kolla på solsidan innan vi går upp och äter gröt och hittar på någonting. Har ingen lust att sitta hemma idag så jag ska försöka komma på någonting. Jag tror att L mår bättre idag för än så länge är hon glad.

Men som sagt , solsidan.

Mobilblogg- sitter i soffan o väntat på at...

Mobilblogg- sitter i soffan o väntat på att maten ska bli klar. Gjorde en tortelini gratäng med massa grönsaker o lax i. Jag har nog blitt en liten gratäng-torsk tror jag. Men det är så himla gott och enkelt, dessutom blir det alltid massa mat kvar som Man kan göra matlådor utav. Perfekt ju! Sen att vi typ bara har pasta hemma är ju en annan femma;)


jobbig natt.

Inatt blev det en sån där lite jobbigare natt igen. Man märker att L inte är helt frisk då hon vaknar flera gånger och gråter och sover oroligt, vilket hon inte gör i vanliga fall. Hon vaknar 1 gång per natt i vanliga fall.

Iallafall så ligger hon och sover middag nu och jag sitter och kollar på teve . Tänkte snart koppla in datorn till teven och kolla på "det okända" - som jag gör varje tisdag. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, antagligen ingenting.

När T kommer hem från jobbet så ska vi kolla ifall allting får plats i resväskan vi hämtade hos T´s familj häromdagen. Annars blir det till att hämta en till , men jag tror att det ska få plats , även om Lovis blöjor tar upp halva väskan.





nej , nu ska jag titta till Lovis och sedan kika på "det okända".


dax att sova igen.

Nu är det snart dax att sova .. igen..
Känns som att man inte gör annat , men det blir nog bättre snart när även jag får komma ut och jobba lite. Ska bli så himla skönt att få lite bättre ekonomi , även om vi verkligen inte har det dåligt.

Lovis sover för natten och vi ska strax krypa ner vi med , men vi blev bara tvugna att kolla på BigBrother och plastikkirurg-program innan. Men det slutar om en stund , så då blir det sängen bums.

Imorgon blir det en hemmadag för mig och L tror jag , hon behöver nog det med tanke på att hon är rätt hängig. Börjar känna mig hängig jag med , så då är det nog bäst om vi stannar inne.

BVC - 5 månader.

Ja, som sagt så var vi på BVC idag .
Det blev en annolunda dag mot för vad det brukar vara. Först så skulle hon ju tagit vaccin , men det kunde dom inte göra eftersom att hon haft hög feber igår/inatt.
Så istället blev det en vanlig kontroll + läkarundersökning. L var inte alls på humör utan grät sig igenom hela besöket stackarn.

Alla kurvor såg jättebra ut och inget oväntat dök upp.

Sist vägde hon 6410g och var 66cm. Idag vägde hon 7350g och var 67,5cm.
-Det märks att hon börjat äta annat än bröstmjölk !




goddagens.

Goddagens , idag har det vart full rulle för mig och L.
Först vaknade vi kl 09 efter en (näst intill) sömnlös natt pga feber. Sen kom min syster hit strax innan 10 och följde med till BVC där L egentligen skulle tatt vaccination, men som uteblev pga feber.

Tog bilen från oss och åkte sedan till Biltema tillsammans med syster för att sedan åka till en "gör det själv-hall" uppe på brynäs och tvätta hennes bil. Dock var L jättehängig och ledsen så jag fick sitta inne i bilen och trösta henne under tiden syster min tvättade.
Efter det så åkte vi förbi apoteket och köpte medicin , sen hem.

Nu sover L och syster har åkt hem , så nu är jag solo ett tag tills T kommer hem från jobbet. Saknar honom väldigt mycket idag. Min allra bästa !♥

Mobilblogg- idag har mitt älskade hjärta v...

Mobilblogg- idag har mitt älskade hjärta vart himla ledsen och ovanligt konstig, så när vi kom Hem från mamma idag så tog vi temp och det visade sig att hon faktiskt hade feber, så det förklarade ju saken. Stackars liten, tur att vi ska träffa läkarn imorn bitti


hemma och tillbaka.

Är just nu hemma en sväng .
Tog en promenad tidigare till mamma och lagade mat och så tills hon kom hem , sen fick jag skjuts hem för att hämta våran bil så vi slipper gå hem sen och här sitter jag nu.

Mår så jävla illa , så det är vell bäst om jag inte skriver mer .

Hoppas ni har en fin dag iallafall , nu ska jag åka tillbaka till mamma min, eller åtminstone hämta mina fina som fortfarande är kvar där..

tillbaka igen.

Nu är jag tillbaka igen , allt för att jag har tråkigt , tyvärr ..

Imorse vaknade vi till nybakt fullkornsbröd med lingon i , så vi åt det tillsammans medans Lovis åt gröt. Det är så mysigt att sitta samlade runt bordet och äta tillsammans. Efter frukosten så tog jag och Lovis ett bad tillsammans och sedan somnade hon bums i sin säng.

Nu dessvärre är det mindre att göra , vi sitter och kollar på barnprogram i väntan på att komma på någonting att göra. Inte det allra lättaste en söndag förmiddag.

ord.

den som går i andras fotspår , kommer aldrig först

tomt.

Känner tyvärr fortfarande att jag inte har så mycket som jag vill skriva . Dagarna rullar liksom bara på och bloggen har hamnat lite på sniskan nu för tiden. Dock är det ingenting jag "känner av" eller någonting sånt , utan jag tycker faktiskt att det är rätt så skönt , men jag antar att jag kommer att vara tillbaka nu i veckan då jag blir ensam med Lovis igen..



Kan dock berätta att jag har haft en riktigt bra helg faktiskt . Vart på intro och så , vilket gick bra.
Nu ikväll har vi därimot inte gjort så mycket ,bara kollat lite på teve och myst allihopa. Blir troligtvis samma sak imorgon om vi inte kommer på någonting annat att göra.


snabb uppdt.

Har inte så mycket att säga nu för tiden, mer än att jag har haft en underbar dag.
Hemma är vi nu iallafall och ska precis sova , för imorgon ska jag på intro - spännande.

Funderar faktiskt på att låsa min blogg :D
Har ingen anledning att ha den öppen när jag endå bara skriver för min egen och Lovis skull.

Puss och godnatt.

Lovis och moster.



Här är Lovis och min syster i förrgår när hon var här och umgicks med oss och kollade på film .

Funderare över kommentarer.

I fortsättningen kommer jag INTE att svara på anonyma kommentarer i ett eget inlägg , utan istället svara på era frågor i själva kommentarfältet i inlägget där frågan ställdes. Det blir enklast så !

- så nu vet ni vart ni ska kolla om ni har ställt en fråga anonymt!


Puss

Mobilblogg- efter många tårar från en tvär...

Mobilblogg- efter många tårar från en tvärslut Lovis så har hon äntligen kommit till ro och somnat på våran säng. Hon protesterade(?) när ja la ner henne i hennes säng (där hon alltid sover), men när jag slutligen tog upp henne och tröstade för att sedan lägga Henne i vår säng så somnade hon på 2 sekunder. Sötloppa! Nu ska jag nog ta och platta mitt nyfärgade hår , som förövrigt inte blev så snyggt som jag hade hoppats. Sen ska jag nog bege mig ut på nånting när Lovis vaknat, får se vad det blir.


svar till "Tess".

Tess om Tvärslut.:
Hej! Tokigt när man får slut på nåt man inte kan vara utan. Har du slutat amma?
/Nyfiken

Svar; Hej på dig!
Ja , det blev verkligen en chock , men som tur var hade ju willys öppet, tack godegud!
Ja, jag slutade amma nyss av privata själ :)

På BB.



Kl 19:26
, 20 september - i pappas famn , knappt en timme gammal (född kl 18:38)



kl 19:39, 20 september - Första bilden vi skickade runt till alla nära och kära



kl 21:15, 20 september



kl 06:15
, 21 september - jag hade inte sovit på 4 dygn och Lovis sov heller inte en blund på hela natten på BB, så det var bara att vara vaken eftersom att pappa T sov så skönt i sängen brevid.



kl 07:53 , 21september - ingen känsla slår att ha sitt barn på sitt bröst!



kl 19:20 , 21 september - BM berättade lite om skötsel osv.



kl 07:57 , 22 september - två timmar innan hemfärd



♥ det här är en tid jag aldrig någonsin kommer att glömma

Tvärslut.

Idag när vi hade kommit hem och riktigt mys ner oss här hemma så skulle vi passa på att natta Lovis, då vi till vår förvåning såg att ersättningen var tvärslut när vi hade gjort en nattflaska åt henne.
- Så vad skulle man göra ? (klockan var strax efter 21)
Jo , jag fick åka till willys och handla en massa ersättning , köpte 3 st nu så det inte hinner ta slut tills vi åker. Så skönt att ha det hemma jämt.
Blev så förvånad när burken var tom för vi brukar alltid ha allting på "lager" härhemma. Alltifrån ersättning till toapapper och blöjor. Sånt man inte kan klara sig utan vill säga ..

Skitidenu !

Köpte en hårfärg på affärn med , så nu sitter jag men den i håret och hoppas på att det blir fint . Tror den har värkt färdigt strax efter elva , så då får jag ääntligen ta en skön dusch.



Hoppas ni haft en mysig kväll allesammans , för det har jag , även om den vart ohyggligt stressig och iriterande!
Appropå iriterande , idag fick jag massa röda fläckar på bröstet (ovanför tuttarna alltså) och fick världens jättepuls som slog skitsnabbt, plus att jag började skaka - Skitläskigt!

I vanliga fall får jag röda fläckar där när jag är förbannad , men idag hände det ovanligt mycket mer?!

babbel.

Shit pommes , har inte skrivit på heela dagen (som ni antagligen märkt).
Jag och min finaste L har vart på utflykt hela dagen. Först gick vi vell upp runt 10 , sedan åkte vi och fikade med min syster och hennes kompis , därefter åkte vi hem till pappa och umgicks med han. Fikade och L åt frukt för fulla muggar, hon är helt galen i frukt. Så nu måste jag börja göra mycket fruktpureér och köpa hem melon eftersom att det var en STOR favorit.

Påvägen hem från pappsen skjutsade jag syster min till en vän och jag själv åkte hem och hämtade T för att sedan åka till BarnensHus och sedan ut till T´s familj där vi stannade tills nyss.
Vi tog med snickerskakorna eftersom att dom var så himla sugna på dom efter att ha sett bilden här på min blogg som förövrigt var riktigt dålig.
Sedan jag fick denhär datorn med cam i , så har det liksom inte blivit av att jag lägger in bilder från systemkameran länre, vilket är himla tråkigt . Det blir ju helt kassa bilder med datorn , men det är så simpelt liksom.

nåväl, nu är vi hemma iallafall och jag har påbörjat packningen inför utlandsresan.
- eller rättare sagt PROV packat för att se om allt får plats i en och samma väska .. och tro mig , det funkade!



Nu ska jag kika lite på tv och sen när L vaknat ska jag sätta på henne sina nya Lundmyr skor för att se om dom passar.

svar till "Anonym".

Anonym om oh no !:
varför inte gå ner till nästa tvättid börjar och fråga den som tvättar om ni kan hämta grejerna?
IP: 178.174.153.135

svar; Jomen tänk för att så smarta var vi nog också..
Gick ner i morse och hämtade det :)

oh no !

Kul , vi råkade glömma tvätten i tvättstugan. Så nu måste vi ner dit klockan 07 imorgon innan någon annan kommer in dit o snor alla våra 4 ikeakassar med tvätt ..
Shit , är värsta nervös att nån ska ta alla våra kläder, haha.

nemen det löser sig nog .

Nattinatt

knepiga folk finns det gott om.



Och till dig som skrev denna kommentar kan jag bara skratta åt. Tönt!
Har sagt det hundra gånger och säger det igen , jag skriver enbart för min egen skull och jag bryr mig inte ett dugg ifall den passar dig eller inte. :)

Anonym om snickerskaka.:
du är itne så jävla snygg som du tror att du är, fan va jag stör mig på folk som dig..
Jävligt ful blogg och de var sista gången jag läste din blogg! så jävla ointressant!
HEJDÅ
IP: 81.231.20.33




Såg att det var några som ville ha receptet på snickerskakan och det ska vi vell ordna , kan skriva upp det imorgon. Måste natta min lilla skrutt nu .
Puss och godnatt

Mobilblogg- sitter o kikar på Torkel i kni...

Mobilblogg- sitter o kikar på Torkel i knipa med mina bästa, sjukt bra trots att man sett den hundra gånger:D Snart ska vi hämta upp sista tvätten och sedan krypa ner och sova. Är så stolt öve Min familj, kan inte förklara!!


snickerskaka.



Nu har Lovis vaknat och jag har precis skurit upp snickerskakan som har legat i frysen och stelnat.
Dom blev verkligen skiiit goda så dom kommer nog T att älska. Han brukar be mig baka så att han kan ta med sig på jobbet eftersom att han jämt blir sockersugen.

Mobilblogg- nu ska laxgratängen in i ugnen...

img_3697 (MMS)

Mobilblogg- nu ska laxgratängen in i ugnen och jag ska passa på att städa medans. Lovis sover middag så ja får skynda mig innan hon vaknar o vill ha burkmat:) snart får ja besök också.


Godmorgon!

Godmorgon!
Idag kilade jag upp en sväng vid 6 tiden imorse för att värma lite mat till Lovis. Medans passade jag på att kika datorn innan jag sedan gick och la mig igen och tillslut somnade om för att sedan vakna strax innan 10.

Sitter och funderar på vad jag och Lovis ska leka idag , skulle vara kul att hitta på någonting men alla jobbar ju eller är upptagna, så vi får vänta tills i eftermiddag som det ser ut just nu..
Ska nog träffa min fina syster en sväng i eftermiddag iallafall eftersom att jag inte träffat henne på över en vecka (konstigt nog).

men undra som sagt vad man ska hitta på nu på förmiddagen?
kanske ta en promenix till affärn och ladda upp med ersättning/gröt/blöjor inför resan, annars glömmer vi säkert bort det för att sedan komma på det dagen innan när allt är stängt haha.
Nej , nu ska vi inte vara sånna här ..

Hörs!

Mobilblogg- såhär mysigt har vi det just n...

img_7061 (MMS)

Mobilblogg- såhär mysigt har vi det just nu. Ligger i sängen och kollar på tv '99 saker man måste göra innan man dör', så jäkla kul!  Efter det blir det bigbrother o plastikkirurgerna. Kvalitetstid med familjen är den dyrbaraste tid som finns.


världens bästa.



Aldrig ska jag sluta älska dig , du är allt jag har och allt jag ber om ..

vår nya grej.

Jag och T har blivit besatta utav Hemnet , vi är inne där i princip varje dag
- det har blivit vår nya grej!

Hittar en hel del fina gamla hus som skulle passa oss perfekt. Då skulle vi kunna göra det precis som vi vill ha det! Längtar så himla mycket tills vi slipper bo i lägenhet.
Vill att dörrarna ska kunna stå öppna på sommaren och att Lovis och Svea ska kunna springa runt på gården utan att man ska behöva vara orolig för att något ska hända dom.
Den drömmen blir förhoppningsvis sann inom en snar framtid , vi måste dock hitta en plats där vi vill bo hela livet , först.



älskade, älskade familj

..tänk om alla fick vara lika lycklig som jag

två basplagg.

Sådärja , nu är vi hemma igen efter en heldag på Lager157 med T´s familj.
Jag hittade (som jag skrev tidigare) bara två basplag , billigt och välbehövligt. Hittade inte ett skvatt till Lovis även fast jag letade och letade ..
Men tur var vell det , hon har ju överflöd med kläder så det kanske var lika bra?!

Snart kommer pappa T hem och då funderar jag på att ta mig ett bad , fryser och mår jäkligt illa. uch.
Så länge får man vell kolla på ett avsnitt utav "det okända" , eftersom att jag inte har sett det nyaste avsnittet ännu.

Mobilblogg- sådär, då var vi påväg hem ige...

Mobilblogg- sådär, då var vi påväg hem igen då. Hittade ingenting speciellt mer än ett varsit basplagg till mig och T ,med det var mysigt att kolla lite och att få komma iväg :) Lovis var vaken hela tide n och skrattade för att sedan somna ovaggat lagom till hemfärd. Mammas älskade:) När vi kommer hem så ska vi mysa ner oss i soffan och vänta på världens bästa pappa Thias.


Mobilblogg- nu är vi påväg till lager, är ...

Mobilblogg- nu är vi påväg till lager, är vid köpis så vi har vell dryga timmen kvar dit ungefär. Lovis tar igen nattsömnen hon eftersom att vi väckte henne klockan 7 imorse och det är ju inte hon van vid direkt. Men de är ju skönt att hon sover i bilen så hon kan vara pigg och glad på lager när hon ska sitta i bärselet:)


20 dagar!



OM 20 DAGAR ÅKER VI TILL GRAN CANARIA !

Gud så underbart det ska bli. Så skönt att komma bort från allting , speciellt kylan.
-Nu är det nedräkning

Godmorgon!

Godmorgon!
Inatt sov T´s syster hemma hos oss , i samma säng för att vara på pricken.
Hon väckte mig 3 gånger under natten eftersom att jag hade världens mardrömmar o låg o ryckte o greja. Jag blev himla lättad när jag blev väckt kan jag säga!

Iallafall så inväntar vi en tripp till Lager157 nu. T´s mamma kommer och hämtar oss om en stund.
Blir vell där hela dagen antar jag och kommer vell förmodligen hem någongång på eftermiddagen.

Jag är så äckligt besviken förövrigt, men det är ju en annan femma. Tur att man väljer sina vänner säger jag bara.
Dock mindre synd att man inte kan välja sin släkt. Pinsamt.
Men nu ska vi inte deppa över det , även om jag förlorat en bästa vän.
Jag älskar dig endå, är så glad att du en gång kom in i mitt och Lovis liv.



Nu ska jag värma lite mat till L och sedan åka , hörs !

Mobilblogg- är så jäkla tacksam, jag vet a...

Mobilblogg- är så jäkla tacksam, jag vet att jag är himla dålig på att visa det. Men jag är så oförklarligt tacksam för allt jag har. Speciellt mina älskade två! Jag önska jag kunde förklara med ord, men sånt är jag dålig på, vilket jag märkt himla tydligt idag. Men det är sånt som händer, jag kan inte göra annat än att försöka. Jag är bara Människa JAG OCKSÅ. nu måste ja krypa ner och sova tillsammans med mina älskade. Ber för att jag alltid får ha dom kvar i mitt liv!


RSS 2.0