Mobilblogg- imorse var jag så hurtig att j...

Mobilblogg- imorse var jag så hurtig att jag cyklade till jobbet, fy fasen va jobbigt säger ja bara. Jag har nog världens sämsta kondis! Iallafall så är jag på jobbet nu och ska jobba till kl 06 imorgon, riktigt nice! Ligger ute på gården i en solstol nu och steker i det fina vädret. Ikväll blir det spännande på bb förresten, så det får man ju inte missa:) Längtar efter min familj, men snart ses vi, dom kommer säkert hit i kväll och pussas med mig:) älskade ni, ni är mitt liv!


doodis och tv.

Idag när Lovis sov middag så passade jag på att laga mat och städa. Jag lagade lax och sallad, perfekt som matlåda imorgon på jobbet..
När min älskade T kom hem från jobbet , så åt vi tillsammans och sedan tog vi en cykeltur till affären där vi handlade lite småsaker som fattas härhemma. Lovis älskar verkligen att cykla !

Nu sover L för natten och vi sitter i soffan och kikar på nå skitkul program och käkar doooodis. Imorgon väntas det ett 24timmarspass så pappa T ska vara hemma med Lovis. Eller hemma och hemma , dom ska ut på äventyr dom jäklarna. -Dom passar på när jag inte är hemma :)

Nej ... åter till programmet !

Mobilblogg- idag har jag införskaffat mig ...

Mobilblogg- idag har jag införskaffat mig en ny telefon i samma veva som jag förlängde mitt abonemang. Det blev en iphone4, så nu har jag en vit iphone3gs 16gig till salu om någon är intresserad..?! Snart blir det iallafall bb på tv , spännande som fasen. Hoppas Sara åker, Chrille också! Nu ska jag nog ta och öppna en red bull innan jag myser ner mig i soffan brevid min bästa!:)


morsdag.

Morning morning..
Idag fick jag sovmorgon (vaknade för typ 30 min sen) trots att Thias inte ens visste att det var morsdag. Trodde nästan att det var därför jag fick sova ut - men icke.
Han är snäll han , min bästa.


Lovis sover middag och vi funderar på vad vi ska göra . Det lutar åt att åka ut till Thias stuga och riva skorsten och mysa lite, sedan åka hem och kika på BB. Ikväll blir de jäkligt spännande!

Grattis alla mammor på våran dag förresten.

hurtiga.

Idag har vi vart hurtiga och promenerat en massa. Först ner på stan , på stan och även hem från stan. Köpte med oss en varsin sallad innan vi gick hem som vi sedan åt när vi väl var hemma. Älskar sallad , skulle lätt kunna äta det varje dag!

Iallafall så kom systeryster förbi nu på kvällskvisten. Vi tittade på en film som just tog slut.

Orkar inte skriva så mycket mera, är så rastlös. Känner bara för att åka iväg nånstans. Typ utomlands eller vart som helst. Men det lär ju inte bli av .. Istället får man vell ta och gå och lägga sig och drömma sig bort någonstans.

Jag älskar dig min underbara Thias. Du är min bäste vän och den enda jag behöver ..
Du och Lovis! Jag älskar dig , jag älskar er . ♥

myskväll.

Efter en helmysig kväll med varma mackor och film med min älskade , så är det nu dax att sova ..
Imorgon väntar troligtvis en mysdag till eftersom att vädret inte ser ut att bli det bästa - inte just nu iallafall.. Fy vad det regnar. Men det är ju lite mysigt det också!

Hade iallafall en skitmysig dag igår på grönalund , åkte som sjuttsingen. Insane var verkligen en höjdare, lätt den roligaste karusellen jag någonsin åkt . Shit vilket sug ! Vill åka dit igen igen och igen..
När vi åkte uppskjutet så blev vi sittandes där ett tag för det blev nå fel , men ner kom vi ju tillslut iallafall. Jävlar va rädd jag var att vi skulle få sitta där heladagen. Jag som är så jävulskt höjdrädd!

Nej , nu måste jag sova !
Tack Thias(♥) för att du är den du är. Du är verkligen det bästa jag har , du och Lovis.

Det fungerade!!



Oj oj oj , jag kan ju lova att detta lipsyl verkligen fungerade.
- Jäklar vilka läppar jag fick !!
Har det på just nu , men fasen vad det svider och bränns.

Lägger ut Före - och efterbild senare idag.

Mobilblogg- äntligen påväg! Ikväll blir de...

img_8900 (MMS)

Mobilblogg- äntligen påväg! Ikväll blir det karuseller tills vi spyr:D


Läppar - innan,under,efter..

Som sagt så fyllde jag i mina läppar litegranna idag , blev ingen radikal förändring , men lite skillnad blev det nog ..

Innan



Under







Efter
(Lägger ut närbild såfort all svullnad så har lagt sig)




min hjälte.



Mamma älskar dig mer än någonting annat här i världen.
Tack för att du äntligen byggde bo i mammas mage, efter en så lång väntan..
Du är min hjälte, föralltid.



Mobilblogg- har precis fått bedövning, som...

img_5672 (MMS)

Mobilblogg- har precis fått bedövning, som ska sitta ett bra jäkla tag. Snygg man är -inte!!


Godmorgon!

Godmorgon!
Idag ställde jag klockan på 08:30 , T hade redan gått upp han.
Klev upp , tog en timmes dusch och nu har jag klätt på mig lite sköna kläder och sitter och slappar i soffan med min fina familj.

Snart kommer världens bästa Malin hit för att passa Lovis en stund medans jag åker iväg en sväng. T ska ju jobba så då var Malin snäll och ställde upp , som alltid! (♥)
en riktig vän som är värd allt.

Idag fyller min fina kusin år också , grattis på dig skitunge. :) Hoppas du får en toppendag!



åter till mitt slappande ..

Godnatt!

Godnatt med er allihop..
Nu börjar det bli dax att krypa ner i sängen med mina bästa två, imorgon väntar en spännande dag med Lön och allt. Äntligen slipper man känna sig fattig !

T börjar klockan tolv imorgon med , så då får vi ytterligare en förmiddag tillsammans. Älskar att vakna upp tillsammans med honom och Lovis, man blir så glad. Tänk att man kan tycka om någon så mycket .
Tänkte passa på att ta en långdusch då imorgonbitti, så slipper man stressa så mycket. Det blir ju asbra det hörni!

Nemen sov så gott med er vetja:) Puss och kram

pjuh.

Pjuh , nu har jag färgat håret på V och snart så kommer min andre hälft hem också. Som jag saknar honom!

Jag trodde förövrigt inte att man kunde sjunka så lågt som du har gjort.. Från den ena dagen till den andra..
Du vet att jag innerst inne älskar dig , även om jag inte vill träffa dig just nu, vilket du också sagt att du förstår. Att kalla någon man säger sig "älska" som du gör, låter ju väldigt konstigt.. Men nu vet jag , nu är det över iallafall.
.
punkt och slut , som Gurkan skulle sagt.

Åter till det glada
, det händer mycket skoj i veckan om det blir som vi planerat & det är ju inte helt fel..

Imorgon smäller det.

Ja , den 25e smäller det!


Har haft en underbar förmiddag tillsammans med min älskade familj. T började inte förns tolv idag så vi fick en hel förmiddag tillsammans mitt i veckan , det är man inte bortskämd med inte :)
Nu sover sötkotten middag och jag sitter och kikar på BB i våran nya sköna soffa, älskar den!

Sitter och funderar på om man ska ta och boka en resa snart , känns som att det behövs - igen. Skönt att komma bort tillsammans med dom man älskar mest i världen. Men undra vart man ska åka ? Och när..
Det visar sig.


Nu ska jag fortsätta kika här , uppdraget börjar nog vilken sekund som helst.

uäck säger jag bara! (;

den måste provas,trots..



Efter att mestadels ha läst positivt om denna produkt , så måste jag nu prova den.
Beställde hem 3 stycken på en gång , så jäklar om den inte fungerar. Tur att dom var så billiga..

Dock ska jag göra en läppförstoring nu i veckan , så mina läppar blir ju större i vilket fall. Men jag tänkte endå prova den!
Före- och efterbilder kommer givetvis såfort jag provat den.


Har någon utav er provat den, funkade den på dig?

lugn dag.

Idag har det vart en lugn dag härhemma. Jag och Lovan sov till strax innan åtta , sen så åt vi frukost och busade lite. L älskar sin gåstol , hon springer runt som en galning i den och river allt som kommer i hennes väg , så det gäller att ha koll..

När pappa T kom hem så tog vi en promenad till affären med vagn och hund för att köpa lite snus och en varsin glass som vi sedan åt ute i det fina vädret. Synd att det blåser så förjäkligt! men man ska vell inte klaga , jag är nöjd så länge det inte är minus och snö..

Just nu har vi tvättstuga och snart är det dax för våran hjälte att krypa ner i sängen och sova för natten..

Försöker planera en tripp till grönan också , men det sög ju att dom öppnar kl 15 på vardagar. Då hinner man ju knappt nånting om det är mycket folk.. Men vi får se när vi drar . Dra ska vi iallafall och det är snart !

river lägenheten.



Nu är Lovis i full rulle med att riva halva lägenheten. Hon drar i fönsterbrädor, river ut saker ur skötväskan, drar i sladdar och hyllor..
-Kanske dax att göra hemmet helt barnsäkert ;)

Mobilblogg- saknar min fina, mysiga höggra...

img_7953 (MMS)

Mobilblogg- saknar min fina, mysiga höggravidsmage så himla mycket! Längtar tills jag är där igen, i väntans tider på Lovis lillesyskon..


Mobilblogg- här är den nya soffan iallafal...

img_3710 (MMS)

Mobilblogg- här är den nya soffan iallafall., visst blev  det bra?


Uppfräschning av vardagsrum.

Igår fick som sagt vardagsrummet sig en uppfräschning med ny soffa och snart även nytt bord och tvbänk. Kändes skönt att kasta allt åt helsike..

Det blev huuuur fint som helst med soffan, precis som vi ville ha det. Så nu vill man ju till Ikea och köpa lite mer kuddar och massa mysiga filter och sånt . Så det blir vell en tur dit efter lön nångång säkert.

Lägger ut bilder sen , är så stökigt just nu med två små lekande barn.

passar två små.

Goddagens!
Nu har jag två små kottar att passa för en stund :)

Pappa T och Venna är och hyvar massa utav våra möbler på tippen för att få plats med massa nytt och fint:) Vi har köpt en ny soffa och ska även köpa ny tvbänk och soffbord, kommer bli så himla fint.
Max är alltså här och guud vad mysig han är, värsta kramgó och världssnäll mot "Nonis" (som han kallar Lovis).

Ska passa lille max tills sent ikväll eftersom att Venna ska jobba , så vi får se vad vi hittar på för mys .

LOVE LIFE !

min bästa du.


Mobilblogg- eftersom vårat internet strula...

Mobilblogg- eftersom vårat internet strular så får jag skriva via mobilen istället.. Igår iallafall så var vi på BVC jag och Lovis. Vägde , mätte och kollade lite utveckling o sånt. Allt var jättebra och hon ligger fortfarade över kurvan på längden och precis på kurvan med vikten.. Efter BVC var vi bara hemma och gjorde matlådor till Pappa Thias bland annat. På kvällern därimoy åkte Lovis på utflykt ner på stan med syrran min för att vinka till Daniel och viktoria. Medans så passade jag på att sola en sväng. Sen hem till mamma för att kolla på när Thias fixade mammas golv.. Nu är det snart dax för lovis att sova middag och för mig att duscha.. Hörs


Mobilblogg- nu på kvällskanten kom Thias m...

img_1991 (MMS)

Mobilblogg- nu på kvällskanten kom Thias mormor förbi med en pippitröja som hon stickat till Lovis. Så himla fin och helt perfekt är den.. Önskar jag också kunde sticka så bra! Kanske på tiden att lära sig ?  Iallafall så sitter vi och kikar på bb just nu och käkar doodis. Om en stund är det dags för en trött tjej att sova för natten, imorgon väntar BVC-spännande!:)


pippilotta.



Igår hade min fina lilla tjej pippilotter för första gången, så himla söt.
Hon har även på sig sin nya sjömanspjamas som jag köpte till henne sist jag var på köpis..

Det finns inga ord , du är så obeskrivligt bra.

Min hjälte

komma bort.

Eftersom att våran bil inte fungerar för tillfället så hämtade T´s mamma oss så att vi fick komma dit en sväng, vi kände att vi behövde komma bort , vi åker ju gärna nånstans i vanliga fall efter att T slutat jobbet
- Bara för att komma hemifrån en stund liksom..
vi brukar åka och hälsa på någon eller bara åka iväg till affären en sväng tillsammans.

Vi åt tillsammans med T´s familj och kollade lite på Tv innan vi sedan fick skjuts hem igen..
Nu är vi alltså hemma och Lovis somnade bums när vi kom hem (för natten såklart).
Hon hade förresten pippilotter idag och jag kan ju säga det ..det var dom minsta , sötaste fjonkarna jag någonsin sett. Min fina lilla tjej !

Nu ska jag kika på BigBrotherLive och mysa med världens bästa pojkvän!

snabb uppdt.

Min lilla tjej har snart sovit middag i två hela timmar, medans så sitter jag och min lilla sjukling T och kikar på barnprogram. Blandannat så har vi kikat på Långbenfilmen..

Nu vaknade visst lilla L , så jag måste vell springa och hämta upp henne ! Skriver mera snart..


Mibilblogg- idag har jag och min finaste t...

Mibilblogg- idag har jag och min finaste tjej vart med moster Malin på köpis.. Vi gick lite på Ikea och även inne bland dom andra affärerna. Jag hittade lite fynd, för en gångs skull.. En jacka och två tunna långärmader, skönt med lite nytt. Nu gäller det bara att rensa ut lite gammalt skit. Använder knappt nånting jag längre efter min viktnedgång efter Lovis födelse..:) allt är för stort. Men vad gör vell det. Nu ska jag fortsätta titta på unga mödrar och sedan en film:) puss


Hoppa som en groda.

Istället för att krypa så väljer Lovis att hoppa fram som en liten groda. Hon lärde sig det nu idag så hon är världens lyckligaste att hon lyckas ta sig fram en bit på egen hand..

Min fina lilla kotte, mamma älskar dig!






gårdagen.

Gårdagen blev verkligen kaos, först det där med vårat vaknande, sen blev Lovis sjuk på det också..

Jag antar att det var fredagen den 13onde som ställde till det! Men sverige vann ju iallafall och är därmed i final och det är ju helt galet bra. Så imorgon blir det final för fulla muggar.

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli lite närmare 08 så att jag kan fara till jobbet.
Får vell se om jag kikar in och skriver lite senare , annars imorgon när jag slutar.. TODELO!

Godmorgon!

Godmorgongodmorgon!
Kul att man vaknade av bajsdoft imorse. Lovis blöja hade läckt så vi hade att göra kan man då säga ..
Först in med Lovis i duschen , sen slänga ur alla sängkläder ur hennes säng .

Nu ska vi iallafall äta lite frukost innan pappa T åker till jobbet . Han jobbar lite annolunda idag , så jag och L blir ensamma enda till klockan 20 ikväll . Men det går nog bra, ska försöka fixa till vagnen lite , laga punkan och lite så. Sen ska den ut på blocket ..
Så, om nån därute behöver en "allt-i-ett" vagn så hör gärna av er!


mitt lilla monster!





Här är min fina tjej imorse när vi åt frukost ,eller ja , hon åt frukost .. helt själv !
Leverpastejsmonster!

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag vaknade L strax efter nio , som vanligt , sen gick vi upp och åt frukost. Lovis åt hur mycket leverpastej som helst fastän hon hade ätit gröt också - värsta matvraket!

Nu sitter vi och leker på Lovis filt på golvet och ska kika på BB Live en stund, sen får vi se vad vi hittar på för mys.

Mibilblogg- idag tog jag och Lovis en prom...

Mibilblogg- idag tog jag och Lovis en promenad till jobbet vid tre tiden. Började jobba klockan fyra idag konstigt nog. Lovis Somnade direkt när vi kom ut, hon älskar att åka vagn! Nu ska vi snart äta grillat , sen ska vi kolla på hockeyn. Hoppas fasen att dom vinner ikväll :) Fick förövrigt min lönespec idag, riktigt bra lön iochmed att ja jobbade en röd dag också. Det kan ju behövas denhär månaden när jag ska fixa lite..mm.. Nej, åter till verkligheten, puss :)


passar på att måla naglarna.

Lovis sover middag och jag passade på att klippa/måla naglarna lite fort. Det är så himla fult att ha "halvmålade" naglar som jag har haft ett bra tag nu..

Kl 16 ska jag jobba , så jag och Lovis promenerar till jobbet runt tretiden, sen kommer även Thias dit så ska vi grilla och lite så. Hur mysigt som helst ju !

Imorgon när jag slutar så ska jag bara hem och vila , för sen på kvällern ska jag sätta i hår på en tjej. Mycket hår just nu, men det är ju perfekt med lite extrapengar..
Ska även färga håret på grannen min :)


Mobilblogg- satte nyss i hår på min fina v...

img_0233 (MMS)

Mobilblogg- satte nyss i hår på min fina vän Ellie, jättefint blev det!:) Förövrigt så är jag så himla lycklig över dehär fina vädret som Sverige bjöd på idag, värsta sommarvärmen :D stekt som satan idag med min bästa vän, så nu är man lite brunare:) men nu är det hockey som gäller!


Jabbadabbadooo!

Fy fa-an vad skönt att Peter fick stanna i huset ikväll.. och att katerina fick åka. Hon och Gurkan är ju lika dryga bådatvå så det spelade ju ingen större roll vem som åkte , bara Peter fick stanna.
- La förövrigt 11 röster på peter ikväll ! :)

Nu är det iallafall läggdags härhemma , imorgon väntar en riktig "hurt-dag" med min favorit. Vi ska vara ute och busa hela dagen lång med världens bästa Lovis.
Nog om det..

Ta vara på solstrålarna och ha det gött!

morning.

Morning morning..
Har precis ätit frulle och nu funderas det på vart man ska ta vara på solen denna dag. Det är ju så himla varmt och skönt ute , så vi blir nog ute hela dagen lång.

I eftermiddag blir det hockey , sen BB , riktigt spännande denna vecka ju. Jag hoppas verkligen att Peter håller sig kvar. Gurkan därimot , han den jäveln kan åka mer än gärna. Jävla äckliga storhetsmänniska! uch!

Ne, nu har jag inte tid med det här längre, höööörs

Mobilblogg- nu var det ett tag sedan sist,...

Mobilblogg- nu var det ett tag sedan sist, som vanligt. Idag har vi iallafall haft en underbar dag med fint väder, som avslutades med grillning på balkongen i sommarvärmen. Det gick hur bra som helst att cykla med Lovis, hon var så himla glad helatiden och 'pratade' oavbrutet på hela cykelturen hem, så nu vet vi ju att vi kan cykla oftare:D Nu blir det film, hörs!


tjabbel.

Idag har det vart en lugn dag för oss härhemma..
Världens bästa Malin sov här inatt , men åkte hem rätt så tidigt . Så jag och busLovis har bara myst och lekt hela dagen i väntan på pappa T.

Nu sover hjärtat middag för andra gången idag , men vaknar vell vilken minut som helst :) Då blir det lite käk för att sedan dra iväg till systeryster och hjälpa henne med flytten. Ska bli riktigt kul att se hur lägenheten ser ut och hjälpa henne att få iordning lite. Är så glad för hennes skull att hon fick den som hon så gärna ville ha..

I helgen då?
Ja, det kan man ju undra. Vill så gärna ut på nåt äventyr nu när man är ledig , men vad?
Skulle vilja ha massa fint väder så man kan dra iväg och ha en liten utedag nånstans med familjen..
Snälla väderguden , ge oss lite värme!

Förövrigt så är jag en väldigt lycklig människa just nu & längtar till sommaren.

Mobilblogg- nu har min duktiga tjej lärt s...

img_4296 (MMS)

Mobilblogg- nu har min duktiga tjej lärt sig dricka ur sugrör.. På bilden smakar hon proviva , som hon älskar.. Hon har även försökt ta sig upp på knäna för att krypa , men utan resultat. Snart kanske:)


Mobilblogg- nu blir det lite kräftsallad m...

img_6265 (MMS)

Mobilblogg- nu blir det lite kräftsallad med världens bästa Malin, sen blir det jordgubbar till efterrätt:) sen ska ja på äventyr..


Mobilblogg- Lovis sover Middag sedan två t...

Mobilblogg- Lovis sover Middag sedan två timmar tillbaka och jag funderar på vad jag ska laga för lunch, om jag ens ska äta lunch, Thias kommer ju endå hem snart:) Ikväll är det tvättstuga som gäller, skulle även vilja sola lite mer. Det blev nå fel igår när jag skulle sola, så jag fick bara Sola 8 minuter. Hann ju knappt lägga mig innan jag skulle upp igen..


Mobilblogg- nu har min fina T precis åkt t...

Mobilblogg- nu har min fina T precis åkt tillbaka till jobbet efter att ha vart hemma och käkat lunch. Själv sitter jag och kollar på BBLive och väntar på att lilla Lovis ska vakna så jag kan mysa med henne.. Lite senare kommer nog Venna och Max förbi och umgås:) får se om jag kanske åker och solar lite senare , har inte gjort de sedan jag var gravid, helt galet längesen!


mysdag med V & M.

Idag umgicks jag (som ni kanske såg i tidigare inlägg) med Venna och Max. Vi satt mest och pratade och bara "var", som vi brukar vara när vi är med varandra..
Max var så himla söt mot L, han pussade henne och kramade henne helatiden och sa :
- hej beeebis!

Jag fick även äran att laga lite god lax åt dom , det blev den gamla "vanliga" i ugnen med fetaoströra. Den uppskattades faktiskt av bådatvå , så det var ju kul :)
Klockan tre skulle venna iväg på en sak , så då gick jag och min finaste L till mamma och hämtade min hemnyckel som hon glömde att ta med sist hon var barnvakt , när jag jobbade.
Därefter kom T och hämtade oss där , så nu är vi hemma allihopa.

Ikväll ser det ut att bli hockey, bigbrother och pizza .. och kanske även lite besök(?).

Mobilblogg- Lovis och Max leker vid köksbo...

img_5693 (MMS)

Mobilblogg- Lovis och Max leker vid köksbordet medans mamma Venna är och hämtar en tv:) söta små hjärtan!<3


Mobilblogg- nu är det dax att sova och jäv...

Mobilblogg- nu är det dax att sova och jävlar va trött jag är:) Känns skönt att jag är ledig imorgon så jag får lite egentid med älskade lovisen min. Kanske ska umgås med en saknad person imorgon, hoppas;) puss och godnatt


Mobilblogg- mina två älskade är och hälsar...

img_1318 (MMS)

Mobilblogg- mina två älskade är och hälsar på mig på jobbet, alltid lika roligt! :)


gårdagen.

Igår var vi som sagt i valbo , det blev en jättetrevlig kväll med god mat och en mysig majkase. Det blev även lite skjutsande för min del eftersom att jag och min bästa var nyktra.
Det var jättemysigt med alla små knattar som sprang runt vid majkasen!

Det blev vell hemgång strax innan kl 22 någongång och då blev det bara fort som satan hem för att hinna se slutet utav hockeymatchen som man knappt vill prata om , pinsam förlust mot norge - det här kommer svenskarna få höra i evigheter!

Iallafall så fick jag lite sovmorgon idag , så i stället för att börja klockan sex , så börjar jag idag klockan åtta, så det känns riktigt skönt. Känner mig faktiskt rätt så pigg för att vara denhär tiden på dygnet.
Lovis och Thias sover som två stockar inne i sovrummet dom.

Nu ska jag vell ta och packa ner lite småsaker, sen ska jag bege mig till jobbet..

RSS 2.0