För att du finna.

Tack för att du finns när mitt hjärta är krossat. Men jag vet att en vacker dag kommer allt bli bra..
Vi klarar allt tillsammans, även det här..


Uch

Har en massa slangar och dropp överallt känns de som.. Och klåda över hela kroppen!:'( ajajaj


:'(

Igår fick jag opereras akut, mår så jävla dåligt.. Varför får jag aldrig må bra?


Svar till madeleine.

"vart har du köpt pusselmatten nånstans`? /Madde"

Svar; pusselmattan fick Lovis uttav sin faster på sin ettårsdag.
Den finns på barnens hus, BR och toysrus har jag sett:)


Svar till "Karin".

"Visst har du tatuerat dina ögonbryn? Om ja, hur mycket kostade det och var gjorde du det? Jag vill göra det jag också, orkar inte med att ha kajal där varje morgon. Och det blev sjukt fint på dig :-)"

Svar; ja jag har tatuerat mina ögonbryn och det gjorde jag hos en privatperson här i gävle..
Tror de kostade nånstans mellan 2-3000, i vanliga fall går de på typ 5-6000 . Jag ångrar inte en sekund att jag gjorde mina ögonbryn, det är så honöa skönt att slippa fylla i dom:)


En av alla.

Som dom flesta andra som använder blogg.se så har även jag nu laddat hem appen blogg.se. Tänkte därför prova blogga härifrån, vilket verkar fungera alderles utmärkt-perfekt för mig som nästan bara sitter vid mobilen..


Mobilblogg- godmorgon! Idag vaknade Jag fö...

Mobilblogg- godmorgon! Idag vaknade Jag före Lovis för ovanlighetens skull.. Nemen grejen var faktiskt den att ja höll på att kissa på mig och kunde inte somna om efteråt.. Så just nu sitter jag i soffan och slöar i väntan på att min bästa ska vakna. Igår då? Jo igår var jag och min fina vän anna iväg och solade. Sedan så kom dom över och kollade på idol och efterlyst. Vi åt även en massa massa gotta!


Mobilblogg- eftersom igen utav thias föräl...

img_6488 (MMS)

Mobilblogg- eftersom igen utav thias föräldrar är hemma så är vi idag 'barnvakt' åt Lovis faster Moa. Vi har vart på kalas hos lucke och sedan har vi bara vart här i Valbo och lagat mat och kikat tv.. Kommer vell inte hem förns tolvtiden så då blir det bums i säng, för jäklar vad trötta vi är.. Lovis sover som en stock hon. Min älskade! Ni är bäst min underbara familj <3


Mobilblogg- idag blev ja väckt av svärfar ...

img_2076 (MMS)

Mobilblogg- idag blev ja väckt av svärfar min som ringde strax efter 7, så nu har jag hunnit blivit jätte pigg och sitter i soffa och myser i min nya overall ja köpte igår.. Ska nog knäppa på tvn en stund innan sjuklingen vaknar. Hon har sovit jätte dåligt inatt och vart jättegrinig, så det märks att hon är dålig stackarn. Får se om Lovis orkar åka iväg idag, isåfall så ska vi till Sandviken och gratta Lovis lilla kompis Lukas som fyller idag. Grattis fina!<3


Mobilblogg- idag har jag och min skatt var...

Mobilblogg- idag har jag och min skatt vart på lager en sväng , hittade vell inte allt för mycket men litegrann blev det allt. Lovis var jätte ledsen och när vi kom hem visade det sig att hon hade 38,8 i feber, så det var inte så konstigt att hon var ledsen och inte åt något. Men nu sover hon iallafall och min syster med tjej är här och umgås med oss. Så mysigt!


God eftermiddag.

God eftermiddag!
Idag åkte vi ut till hedesunda klockan åtta för att sedan stanna där tills nu.
Pappa och Thias murade skorsten och vi andra satt nere och fikade och bara njöt av det fina vädret. Det är så skönt att komma ut i naturen, men också (minst!) lika skönt att få komma hem .

Thias kommer snart hem han också , vi åkte olika bilar. Så när han kommer lär vi vell kila iväg till affärn och handla upp oss lite. Storhandla med andra ord!


Mobilblogg- här sitter man och spelar spel...

img_8373 (MMS)

Mobilblogg- här sitter man och spelar spel på mobilen och funderar över allt och ingenting. Flytten gör mig nervös.. Kommer vi trivas? Kommer vi få så fint som vi vill ha det? Kommer allt bli bra? Jag försöker intala mig själv att vi kommer trivas  men o andra sidan blir det ju vad man gör det till. Lovis får ju iallafall eget rum och nära och bra till ett bra dagis så det blir nog jätte bra dethär.  Annars då? Jo jag jobbar ja och thias är ute i hedesunda med min pappa där dom bygger upp en ny skorsten. .. Och Snart kommer min fina Lovis hit . Jag saknar henne varje sekund!


Mobillogg- påväg till jobbet i mörkret och...

img_6826 (MMS)

Mobillogg- påväg till jobbet i mörkret och kylan, burr!


Mobilblogg- idag när min fina kom hem från...

img_1170 (MMS)

Mobilblogg- idag när min fina kom hem från jobbet så åkte vi direkt ut till stugan för att greja med skorstenen, vilket inte gick så bra. Vi fick åka hem igen och hämta grannen så han kunde hjälpa till, så nu är dom där ute och jag sitter och kollar på idol med min fina vän anna.  Imorgon vankas jobb i 24 timmar, sedan blir det fasen bara en hemma dag med min familj på söndag, det behövs!


Mobilblogg- efter en lite jobbigare månad ...

Mobilblogg- efter en lite jobbigare månad ekonomiskt sätt , så känns det nu riktigt skönt att ha fått lön på kontot igen. Nästa gång vi åker utomlands betalar vi nog inte alltihop samma månad, blev lite väl häftigt med pengar att punga ut. Men resan var värd varenda öre och efter nyår drar vi iväg igen tänkte vi, för då har min älskade thias precis börjat sin pappaledighet och vi kan åka i princip när som då, helt perfa! Nåväl..Mina fina sover som två stockar och jag har precis betalat lite räkningar i brist på annat , men nu är det faktiskt dags att pussa godnatt och sova. Älskar min familj, ni gör mig hel


jag saknar dig.

Efter vi ätit frukost här hemma så åkte vi en sväng till köpis för att köpa Ipren på apoteket och även köpa nya strumpor till Lovis då dom gamla blitt allderles för trånga. Hur kan ett par fötter bara växa sådär över en natt, haha.

Nåväl , när vi hade uträttat våra ärenden på valbo så åkte vi hem och la oss i soffan och slog på en film . Det blev filmen "jag saknar dig" - som jag hört så bra om . Själv tyckte jag inte alls att den var nå bra . Skitdåliga skådespelare och ..ja , det var vell det som var nackdelen. Visst , den var sorglig , men det dåliga skådespeleriet tyckte jag gjorde den overklig på något sätt.. jag vet inte ..

Nu sitter vi och kikar på Robinson och äter lite goda chips och ostkrokar.

Jag älskar min fina familj , ni är så bra.


Mobilblogg- godmorgon! Här hemma är vi for...

Mobilblogg- godmorgon! Här hemma är vi fortfarande sjuka. Thias och jag i soffan under en filt och Lovis sover fortfarande. Hoppas för Guds skull att det blir bättre till helgen då man ska jobba.. Idag därimot blir det bara lugnt. Möjligtvis några promenader med Svea bara:) sen ikväll skulle de tydligen komma nån o kolla på lägenheten så man lär vell röja undan ballonger och dyligt innan dess..


Mobilblogg- det är visst förr här hemma so...

img_0175 (MMS)

Mobilblogg- det är visst förr här hemma som gillar skumgummipuzzlet. Hon ligger där och njuter hela tiden! Gos svea, så söt.


Mobilblogg- har äntligen hittat min efterl...

Mobilblogg- har äntligen hittat min efterlängtade hylla som jag letat så länge efter, tycker dom är skitsnygga! Kommer bli perfekt i våran nya lägenhet..


Mobilblogg- bilden försvann i förra inlägg...

img_2260 (MMS)

Mobilblogg- bilden försvann i förra inlägget, men här är dom iallafall


Mobilbligg- idag har vi sjukstuga här hemm...

Mobilbligg- idag har vi sjukstuga här hemma. Det började ju med att Lovis blev sjuk för någon dag sedan, sen igårkväll blev thias sjuk och imorse var det min tur. Så idag blir det hämt mat och bara vila oss!


Mobilblogg- som vanligt så råkade jag skic...

Mobilblogg- som vanligt så råkade jag skicka iväg det tidigare inläggen för tidigt.. Men iallafall.. Dagen har vart underbar och Lovis har fått en massa fina presenter. Mestadels leksaker, vilket var jätte bra inför hennes nya rum och allt. Men hon fick även kläder och lite annat kul. Tyvärr kom jag på lite i efterhand att vi var dåliga med kameran, såd det blev nästan inga bilder alls, så jäkla dumt..


M

img_3658 (MMS)

M


Mobilblogg- smörgåstårta nummer 2:) mums v...

img_5839 (MMS)

Mobilblogg- smörgåstårta nummer 2:) mums va gott det ska bli


Mobilblogg- smörgåstårta nummer ett:)

img_9858 (MMS)

Mobilblogg- smörgåstårta nummer ett:)


Mobilblogg- idag kommer Lovis första vän h...

img_3135 (MMS)

Mobilblogg- idag kommer Lovis första vän hit. Lilla Lukas som vi har umgåtts med sedan dom var nyfödda.. Ska bli mysigt att se dom tillsammans igen


älskade 1åring!

idag för ett år sedan hade jag precis kommit in på förlossningen med en massa värkar och med 3 dagar utan sömn.
Då visste jag ingenting.. vem var du? var du kille eller tjej? var du lång eller kort? hade du mycket hår eller var du helt kal? vad hade du för ögonfärg?
- jag visste ingenting mer än att du var det bästa som hänt mig , redan i magen.

Idag är det din dag och vi ska fira den tillsammans med alla släkt och vänner som bryr sig om och som älskar dig. Vi ska strunta i dom som inte tänker komma , utan göra det bästa av din stora dag.
Jag bad om en sak.. och det var inte att komma med högvis med paket till dig , utan det var att komma och leka med dig och visa att man bryr sig om dig - ingenting annat.

Vi älskar dig Lovis , och du är det allra bästa som hänt mamma och pappa.
Vi kommer alltid att finnas här för dig och aldrig någonsin svika dig. Du ska aldrig behöva uppleva någonting ont i våran famil!


Här är världens sötaste tidningsbild på dig



/ din mamma & pappa
..& storesyster Svea såklart


Mobilblogg- då min tjej bara sovit middag ...

Mobilblogg- då min tjej bara sovit middag en (lång) gång idag, så fick hon lägga sig en halvtimme tidigare än vanligt. Hon var helt slut stackarn! Nu är allting färdigt iallafall inför imorgon. Tre smarriga smörgåstårtor står i kylen och så även en kladdkaka. Min fina syster och hennes pingla kom hit och hjälpte mig med det idag, tusen tack! Hann också få hem Lovis nya kläder idag, så nu kommer allt bli jätte bra:) dom va så himla fina!


Mobilblogg- sjuklingen sitter redo i bärse...

img_2464 (MMS)

Mobilblogg- sjuklingen sitter redo i bärselet. Nu blir det en promenad i regnet med svea


Mobilblogg- fy vad läskigt allting känns, ...

Mobilblogg- fy vad läskigt allting känns, så overkligt. Imorgon blir min lilla hjälte ett helt år! Jag minns allt så himla tydligt. Tiden då vi kämpade, när vi äntligen blev gravid, graviditeten, förlossningen - ja, allt.. Och nu har det redan gått ett år minus en dag. Hoppas så innerligt att min tjej mår bättre imorgon!


Mobilblogg- efter en lugn kväll med två br...

Mobilblogg- efter en lugn kväll med två braiga filmer bestående utav båda "jägarna" filmerna, så är de nu dags att krypa ner i sängen. Det är bara så jäkla frustrerande att man ska behöva ha så jäkla ont dag ut och dag in, jag blir galen.. Och Lovis har gått o blitt förkyld också, så nu blir det vell ännu mera sjukstuga här hemma. Precis vad vi (inte) behöver inför Lovis ettårsdag!


Mobilblogg- nu är det middagsdags, Gud vad...

img_7109 (MMS)

Mobilblogg- nu är det middagsdags, Gud vad gott det ska bli. Kyckling med vitlök och fetaoströra:)


Mobilblogg- eftersom pressenningen jag och...

img_8333 (MMS)

Mobilblogg- eftersom pressenningen jag och thias tydligen ramlat ner från taket på hans mormor och morfars stuga så är vi nu här och ska sätta upp den igen. Måste få upp den innan det kommer massa regn som förstör då skorstenen ramlat ner. Det är så himla fint här! Synd att det är så jäkla kallt ute bara:(


Mobilblogg- idag har vi vart ute hela dage...

Mobilblogg- idag har vi vart ute hela dagen här på jobbet, så himla mysigt har vi haft. Skruvat och målat staket, druckit öl och ätit världsgod mat! Nu sitter vi i soffan framför brasan och myser. Min lilla tjej börjar dock bli väldigt trött så hon ska vell sova snart:) älskar mina underbara 3<3


Mobilblogg- råkade skicka senaste inlägget...

Mobilblogg- råkade skicka senaste inlägget lite för tidigt.. Iallafall, är på jobbet nu iallafall. Sitter och spelar Yatzy på mobilen i fotöljen och har det allmänt lugnt. Idag ska vi måla en massa staket så idag blev det inga kalas byxor inte:) Längtar efter mina tre fina som är hemma och myser, men snart ses vi.. Alltså helt seriöst, ni ska se Svea hur hon håller på nu när hon har tratt på huvudet. Kan inte hålla mig för skratt när hon springer runt som ett yrväder. Kan slänga ut en bild eller video sen så får ni se


Mobilblogg- godmorgon gullisar! Är på jobbet

img_9182 (MMS)

Mobilblogg- godmorgon gullisar! Är på jobbet


allt i sin ordning.

nu är allt i sin ordning igen. Lovis sover i sin säng och vi ska precis till att kika på tv.
Hon hade haft det så himla roligt min hjälte och jag är så himla tacksam för all hjälp jag får utav min fina syster (och emelie också såklart). Hon stormtrivs verkligen där och det gör mig så himla glad !

Förrutom att yra runt hit och dit och ingenstans , så har vi också hunnit med att handla allting till Lovis ettårskalas. Vi handlade alla ingredienser till smörgåstårtorna, så nu är det bara att baka ihop dom på måndag. Gud vad mysigt det ska bli alltså , Lovis första egna födelsedag..

Jag är så lycklig att jag äntligen fick mitt efterlängtade barn efter så många sorgsna år av saknad,längtan och ångest. Hon fyller verkligen på med livsglädje och jag är så himla stolt över att ha en riktig familj. En familj som bryr sig om varandra och där kärleken inte har några gränser..

Mobilblogg- idag är Lovis på semester hos ...

Mobilblogg- idag är Lovis på semester hos världens bästa moster. Hon ville så gärna ha Lovis över natten och då jag mått väldigt dåligt den här veckan så kände jag att det lät som en bra ide. Jag behöver verkligen koppla av! Endå saknar jag henne så himla mycket.. Men imorgon ses vi igen och då ska vi kramas hela dagen. Min bästa Lovis <3 sov så gott


Mobilblogg- middagsdags!

img_8524 (MMS)

Mobilblogg- middagsdags!


sömntuta.

Idag vet jag inte vad som hade flugit i Lovis , hon bara sov och sov och sov imorse. Så jag gick upp ur sängen och klädde på mig och satte mig i soffan i väntan på att hon skulle vakna , men icke.
Tiden gick och tillslut blev klockan 11 , då lära jag gå in och kolla om hon hade svimmat eller nåt. Men hon sov så skönt så och vaknade en stund därpå..
Så idag fick jag en väldigt pigg och glad tjej vid frukost (lunch?) stunden..

Nu sitter vi och kikar på barnkanalen och bara myser.
Senare idag blir det nog till att baka negerbollar så att det är färdigt inför Lovis dag. Sedan är det bara smörgåstårtorna och den vanliga tårtan som fattas, men dom ska vi göra på måndagkväll el tisdagmorgon.

Mobilblogg- Gud vad skönt det är att lägga...

Mobilblogg- Gud vad skönt det är att lägga sig i tid alltså. Vi har börjat göra det nu dom senaste dagarna eftersom att vi sett "klart" våran bästa serie. Förr gick vi aldrig, aldrig någonsin och la oss före tolv. Men nu är det ändring på det, klockan 22 varje kväll ska det bli nu så man orkar upp om mornarna. Förövrigt så har vi bara vart och hälsat på thias familj idag. Umgicks en stund innan det var dags för hemfärd och bonde söker fru m.m. Men nu är det läggdags här hemma! Mitt liv är verkligen så himla bra. Att ha någon som älskar en oavsett vad , är den finaste känslan. Sen att vi har en frisk underbar dotter är ju som pricken över i. Ser fram imot våren nu! Godnatt


Dagis i valbo?

Eftersom att vi i år kommer att bli valbobor så undrar jag lite om dagis. Har hört att markheden ska vara jättebra , men jag vill endå höra med lite fler folk med barn.

Vilket dagis i valbo tycker ni är det bästa?
Berätta gärna lite om för/nackdelar ut ifrån er erfarenhet..

Mobilblogg- nu är nästan allting ordnat in...

Mobilblogg- nu är nästan allting ordnat inför Lovis dag. Igår var vi och handlade en massa småsaker som behövs, dvs papptallrikar, bestick, serpentiner, ljus, ballonger.. Vi gjorde även lite andra ärenden, som att säga upp lägenhet och skriva kontrakt för en ny lägenhet. Sen var vi även och hämtade ut målarfärg till nya lägenheten. Längtar!


Kreta (del 2).


fortsättning..


Ja, efter ett x antar förfrågningar om mera värmande bilder i detta pissväder (skämtosido), så känner jag nu mig lite smått tvungen att försöka knåpa ihop en "del2" ifrån våran underbara kretaresa för några veckor sedan..

-Så här kommer fortsättningen helt enkelt!

Vi fick som sagt ett otroligt bra och fint familjehotell där vi (tråkigt nog för vissa kanske?) spenderade mestadels av våran semestervecka. Men med en knappt ett år gammal dotter så är det liksom enklast så. Vi åkte ju trots allt bara dit för att få slappna av och vara tillsammans och inte för att åka på massa utflykter.

Vi låg alltså och solade och badade en MASSA var eviga dag, vilket var hur skönt som helst. 35 grader i skuggan hela veckan och knappt ett moln.
Lovis trivdes som fisken i vattnet och vistades (självklart) mestadels i skuggan. Då med både skyddande kläder, hatt och solskyddsfaktor 50+ kids ! Lika bra att påpeka det för säkerhets skull..

































Då det var badförbud på stranden pga alla höga vågor , så var vi heller inte där någonting , förrutom på kvällarna då vi ibland gick ner för att bara kolla lite.









fortsättning följer..

Mobilblogg- här är Lovis nya regnkläder:) ...

img_8461 (MMS)

Mobilblogg- här är Lovis nya regnkläder:)  Kanske man ska gå ut i regnet på lite bus ,så allting får premiäranvändas?! Ja, kanske det..


Mobilblogg- efter att ha sovit middag i 3(...

img_0906 (MMS)

Mobilblogg- efter att ha sovit middag i 3(!) timmar, så är det nu en glad tjej jag har att göra med. Speciellt nu när hon har ätit pastagratäng och ine burkmat. Ska sluta köpa burkmat från och med nu. Har fått kasta 9 av 10 burkar ja öppnat för hon vägrar äta det. Men det är ju kanon, för på dagis blir det minsann Inge burkmat.


Beställt underbara kläder.

Klickade just hem lite nya fina kläder till min lilla hjälte.
Jag är galen i lundmyrs underbara kläder till barn och att dom dessutom har en logga med ett "L" och ett "♥" på gör ju inte direkt saken värre. Men bäst av allt är nog kvalliten, färgerna håller sig och dom känns som nya trots flera tvättar..

Det blev iallafall dom här kläderna/sakerna:






+ en likadan klänning fast med svarta kanter istället för röda.









Allting hittar ni på den här hemsidan!



Mobilblogg- godmorgon! Idag tyckte min ski...

Mobilblogg- godmorgon! Idag tyckte min skitunge att det var morgon innan 8 , så det var bara att kliva upp. Så nu sitter vi och leker i vardagsrummet och ska snart äta frukost tillsammans..:)


Mobilblogg- igår jobbade jag som sagt , åk...

Mobilblogg- igår jobbade jag som sagt , åkte hem imorse runt sju. Lovis och thias sov kvar dom med, så himla mysigt!:) När vi kom hem fortsatte Lovis sova en stund innan vi åt frukost och jag tog mig en dusch. Därpå for vi och handlade lite regn kläder till Lovis som blev ett par svarta didrikson-både jacka ,byxor och vantar. Så nu kan man säga att det inte finns speciellt många dåliga väderlekar för Lovis del. Perfekt när hon börjar på dagis! Efter affären åkte vi till världens näsa syster och åt lunch innan vi åkte iväg och tittade på fotboll. Fullspäckad dag med andra ord! Tur att man var uppe med tuppen säger jag bara


Mobilblogg- min lilla trollunge, om du bar...

img_7410 (MMS)

Mobilblogg- min lilla trollunge, om du bara visste vad du har gjort för mig och hur mycket du betyder för mig. Så länge som jag längtat och önskat efter just dig!  Jag är så lycklig som fick just dig och ingenting hade kunnat vart bättre. Jag önskar bara jag hade mer ork och att jag slapp ha ont och må dåligt hela tiden, men en dag blir det förhoppningsvis så. Den värsta känslan är att Knappt kunna ta hand om sitt barn för man har så ont. Hoppas så innerligt att ja får brev från neurologen snart!  Min hjälte, mitt allt , min underbara Lovis .


Mobilblogg- godmorgon godmorgon! Då var vä...

Mobilblogg- godmorgon godmorgon! Då var väskan packad och det är nu dags att bege sig till jobbet. Känns skönt att få komma hemifrån för ett dygn, allting blir så mycket lättare då med allt:) dock kommer ju mina älskade dit också ..


Mobilblogg- sticker iväg till affärn en sv...

img_9688 (MMS)

Mobilblogg- sticker iväg till affärn en sväng:)


Mobilblogg- sådär ja, då kan man stryka en...

img_2988 (MMS)

Mobilblogg- sådär ja, då kan man stryka en sak från baklistan till Lovis födelsedag.. Det kommer bli massa gott! Fundrar på att göra smörgåstårta och paj också, men det gör jag nog samma dag. Perfekt med så lite socker som möjligt ju!


Mobilblogg- idag har jag och min skatt var...

Mobilblogg- idag har jag och min skatt vart hemma och grejat hela dagen. Vi gjorde en ost/skinkpaj till pappa thias och städade även litegranna.. Nu sitter vi avslagna i soffan och kikar på Robinson och efter det blir det nog soa som varje kväll:)


Mobilblogg- godnatt och sov så gott alliho...

Mobilblogg- godnatt och sov så gott allihopa.. Här hemma härjar det ju spöken hela tiden så vi lär ju inte kunna sova på ett bra tag direkt,uch!


Svar till "Lina".

Lina om Mobilblogg- eftersom filmen tog slut för t...:
vart i gävle hittar man chilicheese och köpa? :)

Svar; Det finns på Ica maxi , sen finns det 1kg påse på Citygross också om man vill ha så mycket..:)

Lovis Önskelista.

Önskelista till sin 1-årsdag


• hemmastickade sockor till vintern
• Kavat vinterskor i strl 21
• Svart bobbycar
• Roliga leksaker till hennes nya rum

• Converse i strl 21
• Regnoverall "didriksons" röd eller svart (barnenshus)
• Presentkort på Barnenshus


Men viktigast utav allt ,
att hennes nära och kära kommer och fikar och busar med henne.
Vi kommer att ha kalaset hemma och sjävklart på dagen "D" , men vi återkommer med tid osv.




Kreta (del 1).

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och faktiskt lagt in bilderna på datorn (bättre sent än aldrig?!) , så nu tänkte jag berätta lite om våran resa. Kan bli ett långt inlägg , eller så blir det som det blir helt enkelt.

Vi börjar här ..

Eftersom att vi bokade parkeringsplats på måby långtidsparkering så kände vi att vi ville vara där i tid, så vi bokade plats till klockan 07 på morgonen samma dag som vi skulle lyfta mot kreta. Åkte därför hemifrån klockan 05 och gick upp vid 04. Anledningen till att vi åkte så tidigt hemifrån var för att vi ville vara säkra på att komma fram och inte behöva stressa.
- Man vet ju aldrig med bil och småbarn och allt .. Det kan ju bli många oväntade stopp med blöjbyte och matning osv.

Bilresan gick jättebra och Lovis var jätteduktig för att ha gått upp så rackarns tidigt. Hon sov dock inte så mycket, bara sista biten innan vi var framme på parkeringen. Väl på parkeringen fick vi väcka våran skatt och jag  tog henne i bärsele medans Thias drog våran stora gemensamma reseväska fram till bussen som vi skulle åka med därifrån till arlanda.
När vi satte oss i bussen såg vi till vår förvåning att dom inte hade några bilbarnstolar , så jag fick hålla hårt i Lovis medans föraren körde som en dåre. Jag tycker det ska vara en självklarhet att en buss som kör barn i stort sett varje dag borde ha bilstolar i alla storlekar. Tycker inte ni ?

Vi kom fram tillslut iallafall , helskinnade och förväntansfulla för vad som komma skulle.
Klockan var vell runt 07:30 , så vi fick vänta ett tag innan vi fick checka in.

Väl incheckade och klara med allt så var det bara att vänta på planet..



När planet väl kom och alla anländande bruna människor klev av så mötte vi min syster och hennes brutta som också vart på Kreta. Vi kom alltså att åka med samma plan som dom åkt hem i roligt nog!
Det var så mysigt att träffa dom innan vi skulle ge oss av ..

Nu var det dags för boarding , vi gick ombord och såg att vi fått platserna 1 E och 1 F , dvs längst fram med massa utrymme för benen. "Hurra" tyckte vi direkt eftersom att Thias brukar ha taskigt med plats för benen men också för Lovis skull!

Lovis somnade som en stock när vi hade satt oss på våra platser och sov tills vi hade flugit på rätt höjd i en stund, sedan vaknade hon och var vaken mest helatiden. Hon var så himla duktig!
Vi fick förövrigt en jättebra SÄNG till henne som dom fäste i väggen där hon hade kunnat lega om hon ville , men den satt hon mest i och lekte..

några flygtimmar senare....

Vi anländer till Kreta flygplats runt klockan15:40 kretansk tid. Flygplatsen är väldigt väldigt liten och vi får kliva av planet ute på flygfältet för att sedan åka buss några meter fram till dörren där man gick in. Det var varmt och väldigt mycket folk, men det kändes himla skönt att äntligen vara framme. Tights och converse kändes dock lite för överskattat att ha på sig i 35 graders värme i skuggan!

Vi fick hämta ut vårt bagage i vanlig ordning innan vi sedan skulle bli tilldelade hotell då vi åkte ospecifiserat(med garanterad pool). Vi blev tilldelat ett hotell som sa sig ligga väldigt centralt men endå avsides och lugnt.
Det kände så bra direkt och nu ville vi bara komma fram.
Vi åkte buss i ca 40 minuter innan vi var framme på vårt hotell som vi inte ens hittade efter att bussen släppt av oss. Vi fick fråga i varenda resturang innan vi slutligen hittade rätt.
Som tur var så var det en till familj som hoppade av på samma ställe så vi slapp leta ensamma! pjuh..

Hotellet var så himla mysigt !

Vi fick dock ett rum som låg två korta trappor upp , men det var inga problem.
Knäppte inga kort första dagen då vi hade så mycket att stå i med packning och middag osv , men här är lite andra bilder på hotellet iallafall.












Två pooler , fin gräsmatta med massa solstolar , mysig hotellbar och gratis internet, ett stenkast till både centrum och strand- helt perfekt!

Fortsättning följer..

Mobilblogg- eftersom filmen tog slut för t...

img_1843 (MMS)

Mobilblogg- eftersom filmen tog slut för tidigt för att gå och sova så passade jag på att göra det lag vart sugen på ett bra tag nu , chilicheese och mozarellastick :) så nu blir de det, serie och massa mys i soffan. Love you min bästa vän , thias


Mobilblogg- idag tog mitt hjärta sina förs...

Mobilblogg- idag tog mitt hjärta sina första små steg, jag är så stolt.. <3


Mobilblogg- nu ska vi kika på en ny Irene ...

img_8596 (MMS)

Mobilblogg- nu ska vi kika på en ny Irene huss och till det så har vi gjort två olika smoothies. En med banan och en med blåbär/hallon! Muums fillibabba tycker Lovis..


Mobilblogg- nu är Lovis vinter kläder snar...

img_8184 (MMS)

Mobilblogg- nu är Lovis vinter kläder snart fulländad, bara vinter skor som fattas.. Köpte den här fina mössan och vantarna idag när jag var ute på promenad till affären. Tyckte det passade så bra när det är samma märke som overallen och allt. Perfekt med dragkedja på vantarna också!:)


Mobilblogg- har precis tagit ur en smarrig...

img_1379 (MMS)

Mobilblogg- har precis tagit ur en smarrig paj ur ugnen och även lagt min övertrötta dotter.. Nu fattas bara thias!


Mobilblogg- ojojoj, Lovis somnade om nästa...

Mobilblogg- ojojoj, Lovis somnade om nästan direkt efter vi vaknat och sover fortfarande (!), det märks att det blev lite senare i säng för henne igår än hon brukar. Måste nog gå in och väcka henne snart så att hon får i sig lite lunch och får komma ut en sväng:)


Mobilblogg- godmorgon! Återigen så vaknade...

Mobilblogg- godmorgon! Återigen så vaknade min skrutt alderles för tidigt för att vara henne, trots att hon somnade väldigt sent igår eftersom att vi var ute på vift hela familjen.. Men det är bara att gilla läget och kliva upp, vilket jag såklart gjort. Idag skulle Lovis och jag gått till affären, men i det här Pissvädret så vill vell ingen gå ut, inte ja iallafall. Men vi får se, det skulle behövas bakas en massa till Lovis födelsedag.. Negerbollar, bullar, muffins..


Mobilblogg- godmorgon alla morgonpigga! Id...

Mobilblogg- godmorgon alla morgonpigga! Idag tyckte Lovis att det var morgon 06:30 trots en välling, så varför inte liksom? Ligger just nu och drar oss lite i sängen medans faster malin springer runt utanför sovrumsdörren.. Ja, hon sov här inatt:) och igårkväll var vi ute och sprang hon , jag och Svea - fyfasen vilken kass kondis man har! Men det var skönt när det var gjort.. Idag blir det nog bars lugnt för våran del, ska försöka hitta på några roliga recept bara så man vet vad man ska baka till Lovis födelsedag som är snart.


Mobilblogg- idag när vi var på staden tog ...

img_6153 (MMS)

Mobilblogg- idag när vi var på staden tog jag mig äntligen i kragen och köpte nytt smink på MUS. det blev en foundation, rouge, conciler, puder , mascara och 3 penslar. Jag är så himla nöjd! Och hon provade allt så att det passade till min hy:)  Perfekt! Nu ska vi kika på soa:)


Mobilblogg- den här fina  didriksons overa...

img_5216 (MMS)

Mobilblogg- den här fina  didriksons overallen köpte hennes farmor och farfar till henne idag efter att vi valt den. En perfekt födelsedagspresent.. Tack världens bästa farmor och farfar!


Mobilblogg- vad vore jag utan dig(?), du g...

img_2948 (MMS)

Mobilblogg- vad vore jag utan dig(?), du gör mig så lycklig min fina du!


Mobilblogg- Lovis älskar pippifåglar efter...

img_7500 (MMS)

Mobilblogg- Lovis älskar pippifåglar efter våran utlandsresa, så en tripp i   Boulongern efter shoppingen satt inte helt fel för henne:)  älskade tjej!


Mobilblogg- Lovis provar fyrhjuling för fö...

img_3243 (MMS)

Mobilblogg- Lovis provar fyrhjuling för första gången! Tuffa tjejen min..:)


Mobilblogg- det blev tyvärr ändrade planer...

Mobilblogg- det blev tyvärr ändrade planer idag. Blev tvungen att kila ut på äventyr för att leta present.. Iallafall så sitter vi hemma hos världens bästa syster just nu, ska snart bege oss hemåt och kika på soa, längtar!


Mobilblogg- blev lite fel i förra inläggen...

Mobilblogg- blev lite fel i förra inläggen.. Tänkte iallafall bara säga att jag älskar min fina dotter så obeskrivligt mycket! Min hjälte<3


M

img_7909 (MMS)

M


Mobilblogg- ikväll ska jag ta tag i bilder...

Mobilblogg- ikväll ska jag ta tag i bilderna från resan.. Lägga över och skriva ett litet inlägg om våran resa till Kreta:) håll utkik


Mobilblogg- att vakna i sin egna säng måst...

Mobilblogg- att vakna i sin egna säng måste vara nåt utav det skönaste som finns! Orkade inte skriva någonting igår, hade fullt upp med att tvätta ALL packning, ha besök och även åka iväg på besök! Därpå åt vi pizza och kollade på 4 avsnitt av soa också :) Nu ska jag ta upp lillskrutten och ge henne frulle!


Mobilblogg- efter att ha vart vaken sedan ...

Mobilblogg- efter att ha vart vaken sedan kl 03 kretansk tid så är vi nu helt slut hela familjen. Vi försöker febrilt att hålla Lovis vaken i väntan på att få kliva på planet ..dock utan större resultat, hon ligger utbränd i pappas famn trots allt tjo och tjim. Men snart är vi hemma igen och då återgår det till hennes vanliga rutiner igen, med vattkoppor(?) eller ej. Ja, Lovis har troligtvis fått det som det låter på dom vi frågat. Dock bara ett tiotal så vi vet inte.. Men men , nu ska vi göra oss klara för boarding. Puss


RSS 2.0