Mat och hockey.

Igår var vi bjudna på mat hos Lovis farfar, så vi tog en sväng förbi affärn innan vi åkte dit så att Lovis fick köpa lite lördagsgodis. Hon valde godisbilar,en liten Palle kuling choklad och ett kinderägg. När vi kom hem till Lovis farfar åkte jag iväg en sväng och köpte öl till grabbarna innan vi sedan åt god mat och kikade på hockey.
-en jättemysig kväll hade vi och barnen somnade som stockar när vi kom hel igen på kvällern.


Nya jeans.

Dom här snygga jeansen införskaffade jag mig idag när jag var på köpis.
Hur sköna som helst!


Trötta kille.

Efter en dag på köpis fortsätter pysen sitt sovande. Han har nu sovit sedan 11tiden, fast med ett gäng matpauser förstås. Trötta kille!


Svar till Hanna.

Jag är 173 lång och Innan jag blev gravid vägde jag 56 kg :)


Lycka!

Lyckan man känner när man utan(!) problem får igen knappen på sina jeans igen efter att i flera månader ha haft gummisnodd mellan hålet och knappen. Yehuuuuuu!


Pappabarn-mys.

Eftersom pappa thias jobbade natt inatt så passade han på att samla lite kvalitetstid med barnen igårkväll innan han åkte. Så dom mös i soffan tillsammans och gick sedan in i Lovis myshörna och läste godnattsaga.

När thias sedan åkt tog jag fram godis och tittade på bonde söker fru innan pysen sedan valde att skrika oavbrutet fram tills klockan 02 inatt.. Så idag är jag rätt slut vill jag lova. Men jag börjar vänja mig faktiskt:)


Svar till Therese.

Tack, vad glad jag blir! och Vad kul att du hittat hit. Jag är 21:)


Jopp upp!

Fyfasen, Lovis väckte mig klockan 6 och skrek vid sängkanten :
- "mamma jopp upp,jopp upp!" (Hoppa upp)
Så tillslut var det bara att kliva upp och klä på henne. Hon är nu påväg till dagis medans jag och pysen är hemma och gör oss klara för att skjutsa thias till jobbet när han väl kommer hem från dagis. Känner att ja måste ha bilen idag, man blir ju knäpp av att vara bil-lös om dagarna, speciellt i det här skitvädret!

Pysen somnade om efter påklädningen han.


Solo med barnen.

Nu sover mina två skatter och jag sitter och tittar på tv i väntan på att klockan ska bli läggdags. Mannen i huset jobbar natt, så idag har vi bara träffats en kort stund då han var hem och lämnade Lovis efter att ha hämtat henne från dagis.
Skönt att det förhoppningsvis är sista natten han jobbar inatt, för inte är det roligt att sova ensam hemma inte. Speciellt inte när pysen är vaken hela nätterna.

Men nu ska jag återgå till mitt tv tittande! Hoppas ni får en mysig kväll allihopa. Själv ska jag kolla på Hollywoodfruar, inte att missa!


Godmorgon.

Efter ytterligare en natt med dålig sömn är det nu dags att kliva upp ur sängen. Har precis klätt på pysen och ska snart ge mig på mig själv, sen är vi redo att göra ingenting ;)


Thaimat.

Då min fina man åker iväg på nattjobb snart så varken hinner eller orkar vi laga någon middag idag , så det får bli thaimat istället. Sitter i bilen just nu i väntan på att maten ska bli färdig. Vrålhungrig!!


Vardag igen.

Vart tog helgen vägen känner jag?! Har knappt hunnit med nånting den här helgen eftersom att thias har vart iväg på jobb.
Dock hade vi ju våran berömda bingokväll igår iallafall med grönsaker och dip, god mat och trevligt sällskap. Men tror ni att vi vann nåt då?
-nix!
Bättre lycka nästa gång då kanske..

Ligger i sängen nu och tar igen natten som vart. Pysen sov jätte dåligt inatt så han somnade precis om, så då passar jag på att vila lite också..


.

Inatt när thias och lillebror min var iväg på nattjobb så umgicks jag med lillebrors flickvän Fredrika. Vi kikade på film och åt en massa gött. Var även iväg mitt i natten och käkade Max och hämtade en babysitter hemma hos dom i hopp om att pysen inte skulle vara så ledsen .. Och det funkade faktiskt. Han låg snällt och gungade i den medans vi kollade på en halv film innan vi slutligen bestämde oss för att krypa ner och sova. Så idag är man rätt slut. Och vad passar inte bättre då än en mysig bingokväll?!


BebisLovis.

Ibland vill min stora tjej vara lika liten som lillebror


Tupplur i friska luften.

Nu har Lillplupp sovit ute i friska luften i flera timmar. Ställde ut vagnen på balkongen när vi kom hem från promenaden och sedan dess har han sovit. Så skönt att han gillar att sova ute!

Jag vet iallafall en kille som kommer vara vrålhungrig när jag väcker honom ;)


Promenad med vagnen.

Kom precis in från en Liten promenad med vagnen. Blev en sväng till affärn för att köpa blöjor och sedan en omväg på hemvägen för nödvändighetens skull!


Kusin vitamin.

Pysen har legat och ruvat på lille kusin i Fredrikas mage hela kvällern, så himla go. Längtar tills den kommer ut så man får bli faster Nångång!!<3


2årskalas i bilder.

Här kommer lite bilder från Lovis dag.
Hon har haft en toppendag och har vart så himla glad och nöjd hela tiden.
Tusen tack till alla fina människor som var här och förgyllde Lovis dag med lek och skratt.. Och tack för alla jättefina födelsedagspresenter!!

Och tack malin för all hjälp med bakningen!


Grattis Lovis.

Grattis världens bästa Lovis på din 2årsdag! Tänk vad lycklig du gör mamma och pappa, och tänk vilken underbar storasyster du är.
Vi älskar dig så oändligt mycket.


Min dag med mallan.

Idag på förmiddagen kom barnens faster Malin hit och mös med mig och pysen. Vi tog en promenad med vagnen till affären och handlade bak ingredienser. Bakade en massa gott till morgondagens födelsedagskalas. Ja, Lovis fyller hela 2 år imorgon!

När thias kom hem från jobbet och Lovis från dagis åkte jag och mallan iväg igen, men denna gång till köpis. Köpte ingredienser till en tårta vi ska baka imorgon och även lite mcdonaldsmat eftersom thias hade bråttomt iväg på nattjobb.

Så nu när Lovis sover ska jag och mallan passa på att slå in paket och sedan mysa ner oss i soffan och titta på braiga program innan vi kryper ner i sängen för att sova.

Förövrigt så vill jag hylla alla ensamstående föräldrar, ni är grym!


I väntan på mallan.

Ligger i soffan med myspysen sovandes på min mage i väntan på att faster Malin ska komma hit och baka med oss inför morgondagens 2 årskalas.


Bubbla.

Jag lever fortfarande i min lilla bubbla där allt jag tänker på är min lilla son som äntligen är här.
Jag kan knappt fatta att det är sant. Han är snart 3 veckor, TRE (!!!) veckor.

Iallafall så mår jag mycket bättre nu när mitt blodvärde är återställt och pysen växer som han ska.

Vid tillfälle tänkte jag börja skriva på en förlossningsberättelse också, men jag fick tyvärr ingen journal på bb så jag måste försöka få tag på den innan jag kan börja skriva. Jag kommer ju inte ihåg så mycket med tanke på allt som hände..
Ni får hålla utkik och hoppas på att den dyker upp här framöver helt enkelt.


Vardag igen.

Jahapp , då var vardagen tillbaka igen. Thias har gått tillbaka till jobbet efter 10 pappadagar och Lovis är på dagis fulltid i två veckor framöver. Själv är jag hemma med pysen ensam och längtar redan tills det blir helg igen så familjen kan vara tillsammans..
Pysen sover just nu efter att ha gråtit nästan hela morgonen så jag har kastat i mig en macka och sitter och kikar på tv.
- tji fick jag, nu vaknar han!
Vi hörs..


Bingomiddag.

Lillebror min lagade middagen även denna bingokväll. Skitgott blev det!


Laddar.

Sitter i bilen påväg hem från storhandlingen och laddar inför bingokväll hemma hos oss. Båda syskonen kommer förbi på mat och mys:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/300539/images/2012/pic_5055e59eddf2b37059002a30.jpg" class="image">


Stark kille.

Såhär stark är min lilla pojke. Han lyfter på huvudet som ingenting redan!


Hockeymys.

Har Hockeymys hemma i soffan med familjen. Godisskålen står på bordet och en varsin dricka har öppnats. Lovis fick en liten gullig colaburk av sin farmor till lördagsmyset idag, så hon är helnöjd.


Finbesök.

Har min fina bror och Fredrika på besök . Vi har ätit onyttig mat (som vanligt) och en massa godis. Till kvällsfika åt vi varma mackor innan vi slog på en grym boxarfilm! Grabbarna spelar nu Xbox medans vi Iphone-ar i soffan med pysen sovandes på min mage. Han är så go! Hoppas bara att han sover inatt med tanke på att han sovit nästan hela dagen..håll tummarna!
Lovis sover hos farmor och farfar inatt så vi behöver inte vakna utav henne klockan 3 inatt iallafall . Hon brukar nämligen komma in till oss och krypa ner brevid oss då och hon är inte den mest stillsamma lilla tjej i sängen kan jag lova. Hon flaxar och har sig heela tiden!


Lina och Elias.

Efter vi vart på BVC igår tog vi en sväng till köpis och käkade korv och glass på Ikea innan vi åkte hem och fick besök utav min pappa. Vi fikade lite innan vi sedan begav oss hem till vår fina vän lina och hennes son Elias för lite middag och mys. Åt världsgod spagetti och köttfärssås och en massa gott godis!
Lovis leker så himla bra med Elias och hon tycker om honom så himla mycket. Påvägen hem pratade hon om honom enda tills hon tvärslocknade.


BVC besök.

Igår var det återigen dags för BVC besök med pysen. Han hade redan gått upp flera hundra g på en vecka och växt hela 3 cm sedan födelsen. Stora killen! Ingen brist på mjölk här in't.


Lovis väckte oss.

Blev väckt utav min fina tjej idag som nu är på dagis. Man kan inte låta bli att bli bli glad när hon stormar in och klättrar upp i sängen och ropar "heeeeej mamma, Heeej Pysaa" och klappar och pussar oss.
Hon har verkligen blivit mycket snällare mot pysen nu än vad hon var första veckan (då var hon förjäkla elak).


Min gobit.

Såhär söt är min gobit idag! Jag älskar dig såå


.

Jag hade nästan glömt bort hur hjärtskärande det är att försöka trösta ett otröstligt spädbarn..
Pysen har dom senaste två kvällarna/nätterna vart vaken näst intill hela tiden och bara gråtit och skrikigt utan att någonting har hjälpt.
Min lilla skatt! Om jag endå Kunde trösta..


Lager 157.

Tog en sväng till lager 157 idag medans Lovis var på dagis. Vi hittade inte ett skit! Tycker faktiskt det har blivit riktigt dåligt där.
Men fika gjorde vi iallafall och gott var det. Sen var det ju skönt att åka iväg en sväng.


BVC besök.

Efter en vakennatt med en ledsen liten kille så kändes det rätt motigt att kliva upp imorse vid 7. Men eftersom vi skulle promenera till BVC med Lovis så hade vi inget annat val.
Allting gick jättebra och hon fick träffa tandläkaren också. Min stora tjej väger nu 11900g och är 88cm lång.
Fick remiss till ögonläkaren också så förhoppningsvis får vi komma dit inom kort.


Myspys.

Pysen vilar lite i sin säng medans vi röjer undan efter kvällens mys!


Gös och potäter.

Söndagar har gått och blitt "Bingolottodagar" för oss . Förra söndagen kom lillebror och Fredrika hit och spelade Bingo med oss , så även idag! Men idag kom även syster och Emelie hit.
Varken jag eller thias vann, men dom andra vann litegrann.

Innan bingon lagade lillebror finmiddag bestående utav gös från Storsjön och potäter, hur gott som helst. Han är en klippa min lillebror!


Pumpa pumpa.

Medans pysen sover som en stock passar jag på att pumpa ur lite mjölk att spara. Känns bäst att göra det i tid medans man har så pass mycket, annars får man ju pumpa ihjäl sig.
Nåväl, det råder ingen brist på mjölk än så länge iallafall.


10 dagar.

10 dagar sedan förlossning och såhär ser magen ut idag. Den har redan dragit ihop sig en del.


Svar till manda.

Tack så jätte mycket :)
Ja, vi kommer att ha dop för pysen, men det blir nog inte förns i vinter. Vi valde inte mellan några namn utan vi kände att han var en liten pysen så fort han kom ut. Vi hade såklart några på lager, men inga som passade honom.


Svar till Amanda.

Självklart ska jag skriva en förlossningsberättelse även denna gång. Jag tänkte börja skriva på den såfort jag mår lite bättre.. Håll utkik!


Svar till Bella.

Tusen tack:) vi älskar också namnen!
Pysen har än så länge inget mellannamn, men vi klurar på det och ska skicka in papperen så fort vi kommit på något fint.
Lovis därimot är döpt och har andranamnet "Fiddeli".


Fredagsmys.

Har fredagsmys med lillebror och Fredrika. En massa godis, chips och läsk - muums!


Hembesök.

Idag på förmiddagen kom en BVC tant på hemsök till oss. Pysen vägdes och det visade sig att han redan gått upp en massa - toppenbra!!
Han väger nu hela 4040g.


Svar till "Emelie".

Han heter Pysen!


1 vecka.

Idag är det exakt 1 vecka sedan jag födde vårat andra barn , vår fina pys.
Magen börjar sakta men säkert återgå till det "normala", även om det är låång väg kvar.


Sova middag.

Medans pysen sov middag i sin nya mysiga dräkt vi köpte åt honom igår , passade vi på att städa hela lägenheten. Idag får vi nämligen besök av en vän och hennes son och imorgon kommer BVC hit på hembesök så då måste man ju ha rent och fint.


Svar till anonym.

Jag vet faktiskt inte hur många barn vi vill ha, det visar sig helt enkelt. Men nåt till vill vi ha iallafall, vi älskar barn bådatvå!


Ni är allt.

Ni är allt jag någonsin önskat och min kärlek till er är obeskrivlig och oändlig.


Blombud.

Blombudet lämnade blommor här igår. En jättefin bukett som var ifrån thias jobb. Tusen tack!


Godmorgon.

Godmorgon!
Inatt bestämde sig Lovis för att smyga in till oss och lägga sig på kanten brevid pappa (som var enda stället där det fanns plats över). Så imorse vaknade vi tillsammans hela familjen i våran säng, så himla mysigt!
Lovis och thias har precis klivit upp och satt sig i vardagsrummet framför tvn medans jag och pysen ligger kvar oh myser i sängen. Han ser ut att kunna sova ett bra tag till trots att han har sovit heela natten.

Snart åker lovan till dagis och vi ska nog passa på att städa här hemma under tiden. Det ser för taskigt ut här hemma med tvätt, bebiskläder , våtservetter och blöjor överallt..


Nytt till Pysen.

Medans Lovis var en stund på dagis idag passade jag,thias och pysen på att gå en sväng på stan för att leta höstkläder till barnen. Vi hittade åt båda, men dethär blev det till Pysen
-en fleeceoverall och en mössa.


Middag.

Efter att ha vart sugna på tacos i evigheternas evighet så kände vi att det var dags att äta det idag. Så vi bjöd hem våran vän Eric på middag som vi precis ätit opp.


Livet här hemma.

Äntligen fungerar allt som det ska med appen igen. Jag känner mig faktiskt (utan att ljuga) lite handikappad utan blogg appen! Men somsagt, nuså..

Livet här hemma är helt galet underbart trots min bleka hy och totalt trötta och tomma kropp. Mitt blodvärde är fortfarande (alderles) för lågt trots att det stigit en aning sedan jag skrevs ut. Det ligger nu på 86 och ska vara på runt 120, så ni kan ju tänka er hur yr och trött jag är.
Men annars är allt toppen! Pysen är världens snällaste och Lovis vänjer sig sakta men säkert med sin lillebror, även om hon helst skulle vela att han åkte härifrån så hon fick oss för sig själv..


Strul.

Min app strular, därav inga inlägg. Skriver såfort den börjar fungera igen.

Bingolottomys.

Har haft min fina lillebror och hans gravida fina Fredrika här på besök idag. Vi spelade Bingolotto, åt en massa snarr och gosade nyfödd bebis.
Pysen och lovis fick en massa fina paket när dom kom också. Tusen tack! Han har nog kläder för hela året nu, helt galet bra!


Stolt storesyster.

Världens stoltaste storesyster.


Första dygnet.

Nu har vi vart hemma i snart ett dygn då vi hade turen med oss att få åka hem tillsammans från bb igårkväll.
Mina värden låg ungefär likadant men eftersom jag så gärna vela åka hem så blev det så tillsist.

Pysen var vaken hela natten och så även jag. Förhoppningsvis blir det bättre inatt..

Har haft besök utav min fina vän Venna idag medans Thias åkte iväg till Borlänge en sväng med resten av familjen. Vi åt go mat och mös med pysen som förövrigt fick världsfina presenter från Venna och hennes familj! Tack underbara du..


RSS 2.0