Tidningskort.


Pysen 1 år.

Tänk att det redan gått ett helt år sedan du lämnade min mage. Jag kan knappt förstå..
Jag minns din födelse som om det vore igår. Hur jag kämpade in i det sista för att få ut dig, hur jag kämpade efteråt för att få ut den förbannade moderkakan med dig sovandes på mitt bröst. Hur jag tillsist blev frånsliten dig för att opereras akut. Men allra mest minns jag när jag vaknade upp från operationen och gjorde allt för att få komma upp till dig och din pappa på avdelningen istället för att ligga på uppvaket, vilket jag tillsist lyckades tjata mig till.
När jag äntligen fick se dig igen, min efterlängtade lilla skatt.
Dagen du föddes, är den enda gången i HELA mitt liv som jag har gråtit utav glädje.

Jag är så glad att du finns lille P.
Du gör oss så jädrans lycklig.

Grattis på din 1 årsdag.


Håller mig borta.

I vanlig ordning så håller jag mig borta från bloggen flera veckor innan jag kommer på att jag faktiskt kanske ska skriva litegrann.
Dagarna går verkligen fort nu för tiden. Med två små kids (som faktiskt inte är så små längre) , pågående rust och jobb så finns det liksom inte så mycket tid att varken läsa eller skriva blogg/bloggar .

På senare tid har vi iallafall hunnit med att lägga klart allt spångolv i vardahsrummet,gipsat färdigt alla väggar och planerat lite mer ingående hur rummet ska se ut när det är färdigt.

Slutet på augusti närmar sig också, vilket innebär att min lilla son blir 1 år (på fredag). Har svårt att förstå vart spädbarnstiden tog vägen. Han är numera ett barn och inget spädbarn. Lagomt till hans 1årsdag har han även tagit sina två första små steg mellan diskmaskinen och mig (som då satt på golvet en bit ifrån).

Lovis födelsedag närmar ju sig också, hon blir hela 3 år. Hon är helnöjd med det mesta och längtar så hon håller på att spricka till sin födelsedag då hon enbart vill ha saker med "hello Kitty" på. Jag kan inte förstå all denna jäkla charm med den där katten . Jag verkligen hatar den..

Nåväl, tillbaka till arbetet. Imorgon när jag slutar är jag låångledig enda tills på måndag.

https://cdn1.cdnme.se/300539/7-3/pic_521e4ae2ddf2b36dd16f1bb9.jpg" class="image">


Avundsjuk.

Just nu är jag så fruktansvärt avis på er med ett fungerande vardagsrum. Det är verkligen inte kul någonstans med rust. Jag blir bara irriterad och otålig !
Jag avskyr att mitt tålamod inte räcker till för att mäta och joxa , jag vill ju så gärna. Istället kör jag lite växling mellan olika saker , men mestadels av tiden står jag faktiskt bredvid och känner mig dålig och i vägen.

Nåväl. Nu ligger det åtminstone spångolv i halva rummet , så nu behöver man bara balansera på reglarna genom hälften utav rummet istället för hela..

Nä, nu är det tid att sova för min del. Imorgon är det jobb som gäller, för att sedan vara ledig en hel(!) helg med min familj.


Låst på övervåning.

Min pappa kom förbi igår och hjälpte oss ut med det gamla golvet , så imorgonkväll när barnen lagt sig fortsätter vi med att plasta och lägga dit spångolvet på den halva av vardahsrummet som löper från trapp till kök innan vi fortsätter med resterande delen.

Fasen vad skönt det ska bli så fort spångolvet ligger på plats. Just nu är jag och barnen verkligen låst på övervåningen om dagarna,så länge det inte är fint väder och vi kan hänga ute hela dagarna förstås.


Glass-P.

P älskar verkligen glass, så fort lovis tar fram en isglass så står han genast där bredvid och vill smaka.
På bilden nedan äter han en isglass hemma hos sina mostrar Malin & Emelie.


Längre tid.

Det tar verkligen längre tid än man tror att rusta ett vardagsrum , väldigt mycket längre tid. Att vi har väldigt lite effektiv tid är ju förstås en stor anledning till att det faktiskt tar lång tid, men sen tar faktiskt mycket längre tid att riva än man tror.

Än så länge har vi "bara" fått ner alla fruktansvärt fula väggar , dvs gipsskivorna med de de ovanliga och fula knölarna på. Det har verkligen inte vart en lätt match att få bort dom, tur att jag nästan har sluppit. Jag spar mig till fingöran istället!


50 nyanser.

Äntligen har jag någonting att lyssna på de dygn jag är borta och jobbar. Som idag tex.
Än är jag inte så frälst som de allra flesta andra som lyssnat eller läst denna bok, men det kanske kommer , jag har ju trots allt inte kommit så långt in i den ännu.


RSS 2.0