60 dagar kvar.

Gud vad jag längtar tills jag får ligga där och steka i sommar!


Den gamla goda.

Tänkte visa lite bilder från tiden då jag och mina syskon var små. Då jäklar kunde man blanda kläder hejvildt har jag nu märkt.
Fast egentligen, vem brydde sig mitt ute i skogen med näst intill enbart sommarstugor i?


Godmorgon.

Sovmorgon fick det bli för min del idag. Tyvärr orkade jag inte sova längre än till nio. Ligger dock fortfarande kvar i sängen och samlar krafter. Sköönt!


Morgonmys.

Eftersom lovan vaknade så tidigt idag och jag var helt slut, så knäppte vi på Pippi i sovrummet . Så nu ligger vi , jag och barnen , nerbäddad i sängen och kikar på Pippi.
Men snart är det frukost och påklädning som står på tur. Sedan ska vi ta en sväng till barnens farmor och farfar.


Svar till anonym.

Tack så jättemycket, vad glad jag blir!
Jag gör faktiskt ingenting med min kropp(sorgligt nog) , jag varken tränar, äter rätt eller någonting - snarare tvärtom. Jag äter onyttigt, rör mig knappt o ja.. Jag bara är helt enkelt.
Endå väger jag 6 kilo MER nu än vad jag vägde innan jag blev gravid med lille Pys.


Gårdagen.

Igår lekte vi med Carro oxh Adrian här hemma. Lovis blev jätteglad när hon kom hem från dagis och såg att Adrian var här och hälsade på och dom lekte tillsammans i flera timmar, så ni kan ju gissa hur Lovis rum såg ut innan Lovis skulle lägga sig - kaos!!


70.

Idag är det 70 dagar tills vi får flytta in i huset. Vi längtar som bara den och det är helt ofattbart att vi snart kommer att kunna vara på vår egna gård, i vårt egna hus,bada i vår egna pool och fira våra högtider hemma hos OSS.


Bingokväll hos oss.

Lik som varje söndag, har vi haft bingokväll här hemma ikväll. Idag fick vi även besök utav lina och Elias som också spelade med oss. Tyvärr vann ingen, men det börjar höra till vanligheten nu för tiden.

Lovis somnade som en stock efter att ha fått vart uppe tills bingons slut. Hon börjar bli så stor.. Hon kan så mycket fast hon är så liten. Exempelvis räknar hon till tretton, bokstaverar sitt namn med bokstäver, är blöjfri (bortsett från nattblöjan), går på toaletten själv.. Ja, hon är en riktig stjärna och hon älskar att lära sig och ta efter. Synd bara att hon även snappar upp svordomar som ibland hoppar ur våra vuxnas munnar.


Mina barn.

Jag har ingenting roligt att skriva nu för tiden, så istället får det bli lite bilder på mina fina barn.


Lycka.

Ni är min lycka. Jag är så glad att jag har er, mina fina friska barn.

Ni har förändrat mitt liv och fått mig att förstå vad lycka och kärlek är.

Jag kommer alltid att finnas här för er,alltid.


Svar till romina.

Här är en liten kik över hur det ser ut i några rum inne i huset. Vi är nöjda med nästan alla rum i huset. Det enda vi kommer "göra om" är vardagsrummet där vi ska måla,tapetsera och även bygga igen ett hål i väggen där det just nu står ett stort inbyggt akvarium. Sen ska vi även göra om köket , men det kommer nog inte bli än på ett tag.


Förtvivlad tjej.

Imorse när thias slog igen dörren för att åka till jobbet var det en förtvivlad tjej som vaknade upp med ett ryck. Hon skrek och letade efter pappa innan jag tillslut fick henne att förstå att pappa faktiskt måste jobba idag och att det var en mamma-Lovis-pysen-dag idag..

Men nu är hon kanonglad igen och vi sitter tillsammans i soffan och kikar på barnprogram.


86.

Idag är det 86 långa dagar kvar till inflytt och vi har börjat kolla vad som ska säljas av och vad som behöver köpas. Det gäller att passa på medans ekonomin tillåter, för sen lär det mesta gå till smårenoveringar,målarfärg och inredning.
Som vi längtar!


Förkyld.

På nyårsafton vaknade jag upp och kände alla igenkännande förkyldningssymptomen som finns - ont i huvudet,halsen,täppt i näsan..
Mådde endå hyfsat bra den dagen. Sedan har det bara gått utför, så jäkla tråkigt. Känner varken smak eller lukt och är allmänt hängig. Så imorse tåg thias barnen och åkte iväg till farmor och farfar medans jag sov fram tills 12(!). Sen har ja ätit en liten brunch bestående utav bacon och ägg och nu ligger jag i soffan med snorpapper och nässpray i högsta hugh och kollar på junior VM i väntan på att familjen ska komma hem igen.


Mot tvåtusentretton.

Den sista kvällern på år 2012 spenderade vi (hela familjen) hemma hos oss med lillebror med familj och lina och Elias. Vi har haft en jättemysig dag med god mat, lite spel och massa raketer som lillebror hade med sig. Våra barn somnade innan tolvslaget så det var riktigt skönt, annars hade nog Lovis blivit jätterädd.

Nu ska vi sova och njuta av det nya året som förhoppningsvis kommer att bli ett bra år. 2012's allra finaste händelser var våran sons födelse, min brorsdotters födelse och självklart vårat bröllop.

Gott nytt år på er! Och godnatt..


RSS 2.0