Bästa födelsedagen!

Den här födelsedagen kommer vara oförglömlig. Idag får vi äntligen nycklarna till huset!


Svar till Therese.

Hejsan:) ja, vi ska flytta till allmänninge i Valbo.


Effektiv kväll.

I eftermiddags åkte Lovis till sin farmor o farfar (och fastrar såklart) för att sova över. Så det har vart en väldigt hektisk kväll för oss. Det gäller att passa på medans man "bara" har ett barn på hemmaplan. Så nu är nästan alla skåp urtorkade, badrummet skinande rent , avloppen rensade och fler kartonger packade. Vi har tillochmed börjat lite smått i Lovis rum. Men självklart sparat de roligaste leksakerna och böckerna.
Det ska bli så jäkla skönt att lämna ifrån sig nycklarna och flytta , för nu vet vi att det är sista gången vi flyttar , föralltid! :D


Glädjespridare.

Jag kan inte låta bli att bli glad när Lovis lägger sig och håller om sin lillebror oxh pussar på honom,oavsett vilken tid på dygnet det är.
Två riktiga glädjespridare är vad dom är.


7 dagar kvar.

Om en vecka är vi äntligen där. Faktum är att vi faktiskt får flytta redan på torsdagen istället för fredag , så vi börjar nog lite smått redan på torsdag, typ går igenom hur pool,badtunna,gräsklippare och alla nycklar fungerar och går till.


Tittat till huset.

Påvägen hem från stan där vi lagat Lovis brillor så åkte vi förbi huset en sväng för att titta till det. Det var så jäkla mycket finare nu när snön börjat försvinna. Men nu är det ju faktist inte många dagar kvar, nästa fredag, alltså 11 dagar.


Sover som stockar.

Medans jag och lille P sitter vakna så sover Lovis och pappan som stockar här hemma.


Sitta själv.

Pysen har blivit grym på att sitta, så jäkla söt


Bio.

Igårkväll när vi kikade på fångarna på fortet så såg vi en trailer på en film i reklamen som vi blev sugna på att se, så vi bestämde oss för att vi skulle gå på bio idag på dagen.
Så klockan 13 idag började filmen och den var faktiskt helt okej bra.

Nu sitter vi och kikar på bandyfinalen mellan saik-Hammarby på tv hos thias föräldrar. Rätt så spännande match faktiskt!


Svar till anonym.

Graviditeten med Lovis var min första och den var även planerad, så det var därför iget svårt beslut att ta.

Jag kommer aldrig ångra mitt beslut att skaffa barn i "tidig" ålder , det har bara gjort mig till en starkare,lyckligare,bättre och mognare människa.
Barn är verkligen det finaste som finns.


Gofrulle.

Lovis är på dagis sedan en timme tillbaka och thias och Lille P är och hälsar på en vän. Så jag har det väldigt lugnt och skönt här hemma i min ensamhet.
Har ätit en riktig gófrulle och tittat på gårdagens avsnitt utav farmen som jag missade. Nu tänkte jag försöka leta på nå mer program jag missat så att jag har någonting att göra tills resten av familjen kommer hem igen.


För fyra år sedan..

För fyra år sedan satt vi på planet till Thailand , planet som vi också förlovade oss på. Fyra fina år har gått och jag har aldrig förr kännt mig så älskad som nu.
Vi har hunnit uppleva många fina stunder dom här åren och än ser jag ingen ände på vår kärlek.
Tack för att du finns och för att du gett mig våra underbara barn.


Här sitter jag.

Här sitter jag. Nyduschad, insmord i en kylande lotion, snusar och dricker cola. Sämre kunde man ju haft det.
Vi sålde förresten våran soffa igår, så nu sitter vi i utemöblerna tills vi flyttar. Väldigt fult och väldigt oskönt, men det funkar .. Och Lovis älskar dom!
Vi spelade bingo i dom igår och Lovis tog snabbt första parkett i den största "soffan".
Och för första gången någonsin så vann jag..en ny lott.


Svar till "Amanda.B".

Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra med förlossningsberättelsen, det känns så svårt nu när det gått så länge. Jag mindes ju knappt någonting dagen efter förlossningen eftersom det blev operation och så - och nu minns jag ännu mindre..
Men jag kanske skriver ihop någonting med journalen som hjälp.


Pusslar.

Medans pappa thias skruvar ihop soffan inför försäljningen så sitter jag och tittar när Lovis bygger Pippi pussel. Hon är så jäkla grym på pussel alltså !
Bokstavspusslet som jag köpte på gekås i Ullared är en stor favorit då hon får berätta alla bokstäver samtidigt som hon letar på vart dom ska sitta.


23.

Nu är tio flyttkartonger smockfulla med enbart prylar som har befunnit sig i diverse skåp, man har verkligen mer prylar än man tror!
Som ni märker är jag rätt enformig nu för tiden. Hus hus hus..

Förrutom att längta,vänta och planera så har vi faktiskt rätt lugna dagar här hemma tillsammans hela familjen.
Jag går hemma på min sista månad som mammaledig då jag börjar jobba igen den 1 april.
Thias kommer byta av mig och vara pappaledig tillsvidare. Tiden får utvisa hur länge..
Lovis stormtrivs med brillorna och pysen växer så det knakar. Härliga tider.

Nu ska jag krypa ner brevid min man och prata lite strunt innan vi somnar. Puss och godnatt på er allesammans.


Gekås.

I lördagskväll/natt åkte jag och en vän till Ullared för att shoppa lite. Vi gjorde nog det dummaste valet ever att åka tur oxh retur dit över en dag utan att ha sovit, vi var så sjukt trötta.
Fick stanna på en mack på ditresan oxh lägga oss i bakluckan för att sova en timme innan vi fortsatte mot Ullared.
Väl där var jag så galet trött att jag hade huvudvärk hela shoppingdagen- inte kul. Men det gick endå och vi fick med oss en hel del kul hem trots vår trötthet.


RSS 2.0