Rabarberpaj.

I söndags vevade jag och min favorittjej ihop en rabarberpaj ,den blev grym. Tyvärr har jag så pissigt internet där hemma så jag kan bara ladda upp en bild (om jag har tur), därför passar jag på att ladda upp när jag är på jobbet ;)


Lika som bär.

Det här är thias som liten, snacka om att pysen verkligen är en kopia utav honom! Pappa upp i da'n.


Barnens sandlåda.

Att ha en sandlåda när man har hus känns nästan som ett måste , så vi köpte en färdig och målade den vit.
När barnen har lekt färdigt går den även att stänga för med ett lock (som även blir sittplatser när man har den öppen) så att ingen kissekatt kan komma och göra sina behov däri.
Nu fattas bara att gräva och hämta sand innan den är helt färdig att användas.


Nya lådor.

Dom här fina lådorna från märket "pumpkin" köpte vi till Lovis rum igår. Perfekt för alla hennes böcker som inte får plats på "bokhyllan".


May. 22, 2013

Införskaffade mig en ny liten tatuering i förrgår


May. 15, 2013


Mot gävle.

Då var min jobb resa i Göteborg över och det är dags att ta tåget mot gävle. Det har vart jättespännande att vara här och konstigt nog så känner jag mig rätt hemma här (?). Vill tillbaka innan sommarens slut, då med min man och våra fina barn. Liseberg måste bara besökas!


May. 14, 2013


Göteborg.

I söndagskväll kom jag fram till Göteborg där jag ska jobba fram tills imorgon.
Hotellrummet är jätte fint och sängen är näst intill så skön som hemma. Badrummet är också skit fräscht. Tillochmed så att jag vill göra ett sånt på övervåningen hemma !


Helt blöjfri.

Inatt sover Lovis sin åttonde natt utan blöja så nu är min 2 åring HELT blöjfri och jag är så jäkla stolt över min fina , grymma lilla tjej.


Bilder från de senaste dagarna.


Livet som husägare.

Man lär vell passa på att skriva ett par rader nu när man är på jobbet , vi har fortfarande inte fixat något internet hemma, vi börjar liksom vänja oss vid att vara utan ,konstigt nog.

Vi är ute hela dagarna och trivs verkligen mer och mer för var dag som går som husägare. Alla barn i byn leker jättebra tillsammans oavsett ålder och igår var det fullt hus hemma hos oss med flera grannbarn på besök.

Vi har massor att göra och imorgon åker vi troligtvis och köper material för att rusta vardagsrummet. Just nu är det kaos i vårt vardagsrum, ingen ordning alls. Det ska bli nytt golv, nya väggar, tapeter och en vägg ska även rivas . Det är märkligt hur det är. Det verkar inte spela någon roll om man köper ett hus för hundra tusen eller flera miljoner, man vill alltid göra om.

Om en stund ska jag åka till stan en snabbis och hämta min tågbiljett och en handkassa inför söndagens avfärd mot Göteborg där jag ska vara och jobba fram tills onsdag. Det kommer bli riktigt spännande!

Hoppas ni får en fin dag allesammans.


Fin dag .

Vilken grym dag det har vart idag, ellerhur?
Våran dag har spenderats på bland annat owes och barnbutiken "underbarn" där vi köpte ett fleece ställ till Pysen. Sedan har vi också hunnit med ett kalas och stan en vända.. Och nu har vi just slagit ner oss i soffan för att se en film efter att ha målat alla lister inne i köket. Väldigt händelserik dag må jag säga!

Jag älskar verkligen den här årstiden på året, allt går liksom bara mot ljusare tider med sommaren och allt vad den innebär. Dessutom är det våran första sommar i huset och Lovis har precis fått flera vänner att leka ute tillsammans med på dagarna.


Inget internet.

Hemma hos oss i allmänninge har vi som ni kanske märker, inget internet. Täckningen är skit dålig, trots att vi båda har Telia, därav heller inga blogginlägg. Men nu är jag i bilen påväg hem från affären så jag passar helt enkelt på att skriva nu.
Allt funkar toppen med huset och vi trivs verkligen jättebra. Vi är mitt uppe i lite målning här och var inomhus och snart ska vi även påbörja rusten utav vardagsrummet .

Imorgon är det jobb för min del , så nu ska jag kliva ur bilen och slänga ihop lite fredagsmys till familjen så att vi kan gosa ner oss i våran soffa i vårat "för tillfället) o-mysiga vardagsrum.


RSS 2.0